Preview: Federera dělí jedna výhra od rekordního titulu

14. 9. 2009, 18:12
Previews 132
Rogeru Federerovi by se muselo stát něco strašného, aby letošní rok nepovažoval za asi nejlepší ve svém životě. Oženil se, narodila se mu dvojčata. Vyhrál konečně French Open, znovu pak Wimbledon. Překonal několik rekordů. Moc už toho v této sezoně dokázat nemůže, vlastně jen vyhrát Turnaj mistrů a získat třetí letošní grandslamový titul. K tomu druhému mu zbývá už jediný krok. A stát proti němu bude soupeř, se kterým ještě nikdy neprohrál - Juan Martin del Potro.
Federer - Del Potro

Peta Samprase připravil o rekord v počtu získaných grandslamových titulů, stal se druhým tenistou v Otevřené éře a šestým celkově, který zkompletoval svoji sbírku triumfů z turnajů velké čtyřky. A dnes se Roger Federer chystá vyrovnat rekord legendárního Američana Billa Tildena, který v letech 1920 - 1925 získal šest titulů na US Open v řadě.

Švýcar v New Yorku nenašel přemožitele už pět let po sobě. Ani loni, kdy se mu tolik nedařilo, si nenechal "svůj" turnaj vzít, ve finále porazil Andyho Murrayho a udržel svou skvělou sérii 34 vítězných zápasů na kurtu ve Flushing Meadows v řadě.

Letos k nim přidal dalších šest, ať už s menšími či většími komplikacemi. V úvodních kolech problémy neměl, poprvé nakrátko zaváhal až proti bývalé světové jedničce Lleytonu Hewittovi, který dokonce vyhrál první set. Hewittova šance na šokující vítězství rychle zhasla, Švýcara sice potrápil, ale další set už nevyhrál. Překvapení se nekonalo ani ve čtvrtfinále, kdy Robin Soderling po dvou úvodních sadách vykřesal jiskřičku naděje, aby se vztyčenou hlavou mohl odejít poté, co další tie-break ovládl Federer.

Nejlepší hráč světa, který ve Flushing Meadows může s tituly z French Open a Wimbledonu hrát bez nervů, pak v semifinále proti vynikajícímu Novaku Djokovičovi předvedl, proč je na newyorském betonu tak těžko k poražení. Mečbol si navíc Federer připravil po úžasném prohozu, kdy doběhl lob a úderem mezi nohama prohodil šokovaného Djokoviče. "Byl to ten nejlepší úder mého života. V tréninku to často zkoušíme, ale nikdy to nevyjde. Měl jsem těžkou pozici a nemohl jsem nic jiného dělat," komentoval pak výměnu Švýcar.

"Bylo to legrační. Když někdo zahraje takový úder, řeknete si: 'Dobře to zahrál. Co jsem s tím mohl dělat?'," přisadil si Djokovič.

Dvacetiletý Argentinec Juan Martin del Potro si před dnešním finále otázky v minulém čase neklade. Důležitější je pro něj vědět, co dělat má - co dělat, aby se Federer nedočkal svého šestnáctého grandslamového titulu právě v zápase s ním.

Odpověď může být jednoduchá: hrát stejně jako v posledních dvou měsících a mít k tomu trochu štěstí. Ačkoliv Argentina na začátku července vypadla s Českou republikou, Del Potro neztratil ani set, a od té doby válcuje jednoho soupeře za druhým. Vyhrál ve Washingtonu, v Montrealu porazil Rafaela Nadala a Andyho Roddicka a až Andy Murray mu ve finále odolal - a tam Argentinec získal první set a druhý prohrál v tie-breaku.

Svou letní formu - podobnou ukázal i loni, kdy vyhrál čtyři turnaje v řadě - si pak zjevně přivezl i do New Yorku. Koho nepřesvědčila jeho vítězství v úvodních čtyřech kolech, toho možná přesvědčila výhra nad výborně hrajícím Marinem Čiličem. A koho ani to ne, toho snad vítězství 6-2 6-2 6-2 nad Rafaelem Nadalem, byť Španěl nebyl zdravotně úplně v pořádku.

Všechny soupeře na cestě do finále porazil, teď ho ale čekají dva najednou: Roger Federer a jeho vlastní vědomí, že Švýcara ještě nikdy neporazil. Šestkrát se s ním utkal, šestkrát odešel se sklopenou hlavou. Naposledy letos na French Open, kdy v semifinále vedl 2:1 na sety.

"Každým měsícem hraje líp," uvědomuje si Švýcar, že ho ani tentokrát nečeká vůbec jednoduchý úkol. "Podává líp, od základní čáry si věří čím dál víc. Dneska ví mnohem líp, co na kurtu dělat," dodal Federer, který svého finálového soupeře pochválil za jeho předchozí zápas.

"Del Potro odehrál s Rafou výborný zápas, protože Rafa vám to nikdy neusnadní. Když to zvládl takovýmto způsobem, těžko to můžu popsat jiným slovem, než 'ohromující'. Proto by ho nikdo neměl podceňovat," tvrdí světová jednička.

A Novak Djokovič, jehož sen o grandslamovém titulu se kvůli Federerovi v semifinále rozplynul, s ním souhlasí. "Del Potro ukazuje v posledních měsících svůj nejlepší tenis. Je pořád mladý, ale na svoji výšku neuvěřitelně pohyblivý a umí hrát po celém kurtu. Proti Rogerovi má dobrou šanci, když zahraje, jak nejlíp umí. Proč by ne?"
 

Celková bilance: Federer - Del Potro 6:0
2007 (Wimbledon) - Federer 6:2, 7:5, 6:1
2007 (Basilej) - Federer 6:1, 6:4
2008 (Madrid) - Federer 6:3, 6:3
2009 (Australian Open) - Federer 6:3, 6:0, 6:0
2009 (Madrid) - Federer 6:3, 6:4
2009 (French Open) - Federer 3:6, 7:6, 2:6, 6:1, 6:4

 

Komentáře

132
Přidat komentář
majjkaa
Vyhral proste lepsi!! Tak to je, Roger si to prehral bohuzial, mal na to vyhrat v pohode a s prehladom cely zapas!! Prve dva sety senzacia az na ten zaver druheho setu. Potom odisiel psychicky, tak ako si veril zo zaciatku Roger tak si potom veril Del Potro. Celkovo mal Roger velmi slabe prve podanie (to aj del potro ale to je jedno) V kazdom pripade obdivujem Del Potra ze sa nevzdal, ze to tahal a bojoval, fakt super! Mrzi ma ze fedo to nevyhral, ale uprimne poviem, zasluzil si to aj del potro, bolo vidiet aky bol dojaty ako to prezival a tesil sa. A Roger nesmut...tebe sa este nejeden grandslam ujde! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rožér to měl dát easy ve 3 setech. Čím bude starší, tím víc bude mít problém vyhrát proti mladším pětiseťák. Dobře mu tak.
Reagovat
majjkaa
Noo mal to dat urcite v troch setoch, tak ako to rozbehol ! a nie sa tam zacat psychicky deptat. On je momentalne vo skvelej fyfickej forme...Del potro je skor silovy hrac, no so silnejsou psychikou ako sme videli! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta prohra bude Rožéra dlouho mrzet. Na konci 2. setu ho měl na lopatkách a pak ho nechal takhle rozjet. Hlavně že to neskončilo ušmudlanou "výhrou" v tajbrejku 5. setu. Vyhrát o dva míče na tak důležitém turnaji je trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě pár finálových účastí na GS u Del Potra, začne mu to připadat tak samozřejmé, jako nedělní oběd u mámy, ztratí během zápasu nervy a začne je tam porážet...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme:).. po Novakově úspěchu na AO 2008 se také zdálo, že následující měsíce/roky budou min. zářné.. špatné nebyly, ale určitě jsem od něj čekal aspon jedno grandslamové finále, když už ne titul. Že je Delpo skutečně trvanlivý velikán uznám až poté, co zapíše další finále (či rovnou titul). Leč všechna čest - pro mě je asi nejpůsobivější fakt, že porazil Rafu i Rogera najednou v turnaji takové velikosti... bravo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden rozdíl bych viděl, v osobnosti; je výrazně introvertní (tedy neplýtvá energií všude možně), pravděpodobně na sportovce i velmi inteligentní (chtěl studovat architekturu, ale tenis vyhrál) a citově nezávislý (má na všech turnajích zajímavou lóži s nejmenším počtem osob - 3, předpokládám, že mezi nimi není ani nikdo z rodiny, taky ne přítelkyně, nic). Jen, aby ho neopustila vůle, občas působí až flegmaticky, aby byl dostatečný fanatik.
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná potom, co se stal grandslamovým vítězem, se jeho družina rozšíří.. a možná i nějaká ta přítelkyně přibude (však víš, šampion us open = dobrá partie:)).. to s architekturou jsem nevěděl. Zajímavé.. Jestli je inteligentní nebo ne jsem bohužel z jeho angličtiny nedokázal svědomitě posoudit. Prokletí španělsky mluvících tenistů:) (ale zní to hezky, nemyslím to nijak ve zlém)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo byl taky cheepy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandila jsem Rogerovi,ale Delpo hrál opravdu skvěle,zasloužil si to.
Ale jakto,že byl Roger tak v klidu a ještě se usmíval?A v Austrálii tekly slzy,a tam to bral podle mně uplně jinak..?
A US OPEN 2010 vyhraje Roger,bude to jako ve Wimbledonu-5 titulů po sobě,potom rok pauza,a opět titul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko může fanoušek poraženého tvrdit, že je rád, jak to dopadlo.. Rád sice nejsem, ale když uvážím tu úžasnou snahu, zachranování breakballů a obecně parádní hru.. porážku "velkých" R v semi a ve finále.. a tu obrovskou radost při vyhlašování - nakonec jsem se přistihl, že se při záběrech na unešeného Potra usmívám a říkám si: zaslouží si to. Zcela jednoznačně. Když vezmete zápas jako celek a nebudete pitvat sety či jednotlivé gemy, byl prostě lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj,Del Potro zahral dnes super zapas,otocit tak pekne to uz chce ozaj sampiona a tym je pre tento rok Del Potro zasluzene,vyradit na jednom Grandslame Federera aj Nadala sa este nikomu nepodarilo,takze gratulacia do Argentiny!Vyzera to ze tie sieste tituly v rade su zakliate:-) Inak sa opat ukazalo ako tenka je niekedy hranica medzi uspechom a prehrou ako rychlo sa tzv.momentum zapasu moze otocit...
Reagovat
smazaný uživatel
Je neuveritelna radost byt fanouskem Del Potra:)).. ve 20 takova vyspelost, s jakyma situacema se vyrovnal, z ceho se zvedl, kolik brejku odvratil. Neuveritelny. Oba dva hrali fantasticky, Delpo nebyl lepsi. Ale byl psychicky silnejsi... coz je dost fascinujici.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik je těch lajnových v hledišti:).. at už fandí komukoliv, těmi výkřiky "aut" nikomu nepomůžou.
Reagovat
majjkaa
ajajaj tak toto je finale ako ma byt :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se nám to trochu komplikuje ;), ale on to Roger ukočíruje. To by musel Juan začít hrát jako včera, to mu tam padalo úplně všechno, ale to se určite dneska nestane... A Rogerovi ten servis už taky musí začít chodit lépe, ta krize trvá už několik gamů, tak už se určitě blíží ke konci...
Reagovat
a.magerova
Přeji si abys měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vás teď v této vypjaté chvíli trochu zlobim, víš? Ten příspěvek je maličko ironický, ale fakta jsou fakta :). Ať vyhraje ten lepší, ale kdyby to byl v závěru např. Del Potro tak bych se nezlobil. !Ale vážně! : Myslím, že promluví zkušenost a že to Fedex otočí, ten argentinec hraje takové utkání poprvé... !!!(ztuhne mu ruka až to bude nejvíc potřebovat..)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, teď mu třeba tuhla ruka, jak si oger bral brejk zpět na stav 4.4, to by se mu v normálním zápasa nestalo, na to dojede..
Reagovat
a.magerova
No však vím jak jsi mě tu peskoval, škádlení neškádlení, mohlo by to vyjít :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, zatím bych to mohl psát, jak se to bude vyvíjet. A k nervům se začíná ještě přidávat odcházející kondice. Uvidíme začátek setu, ten asi rozhodne.
Reagovat
a.magerova
Kněžno Libuše budou to JEN 4 sety?
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslim že ano.
Teď se sice zkoušel trochu Juan zastřílet, aby to ze sebe setřásl, ale to by teď do Rogera musel nastoupit úplně jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nastoupil opravdu jinak, tak teď jestli brejk udrží..
Reagovat
a.magerova
No jsou to nervy, doufám, že to Roger chytne za pačesy !!!
Reagovat
majjkaa
Uz je tu iny del potro :)
Reagovat
a.magerova
Takže pětiseťák :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Kněžna Libuše momentálně dověštila :)), fakt nevím teď.
Reagovat
a.magerova
Naděje umírá poslední, pořád věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si na argentince ale taky pořád nevsadil
Reagovat
a.magerova
Hraje se v 5. setu TB nebo jako Wimbledon.
Jojoj to není vůbec veselé :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že si spíš myslim, že ano, ale nejsem si jistý.
Myslim, že můžeme očekávat návštevů Barneyho,ale nepředbíhejme, ještě nic neskončilo.
Reagovat
smazaný uživatel
omg ja musim zitra vstavat :D
Reagovat
majjkaa
A je tu drama.. :)
Reagovat
majjkaa
Nooo ved uz napiste niekto, ze Federer ma zas len stastie :)))) heh!
Reagovat
smazaný uživatel
No majko, my to zas tak neprožíváme, my se hlavně koukáme na tenis. Ale teď za stavu 4:3 opravdu moc štěstí na servisu teda neměl ... :)) moc mu nešel.
Reagovat
majjkaa
Ved nemoze mat stale len stastie :))) nie?
Reagovat
smazaný uživatel
heh hlavne tedka se delpo zacina zastrelovat poradne, mozna to dokonce fakt bude boj :)
Reagovat
majjkaa
To hej...zacinalo to uz byt nudne a Potro sa teraz prebudza takze pozor :)
Reagovat
xbenp27
Přeji pěkný zážitek z tenisového finále;-)
Reagovat
a.magerova
Přeji totéž i Tobě a otatním :-))
Reagovat
Forsberg.Peter
Stejnak je to škoda, že Fedexovi uteče Grandslam v jednom roce o jeden jediný set. Příště už to dáš Féďo vid
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že už to končí, už mám spací režim tak rozhozenej, že to zblblé tělo by mne nejraději poslalo do postele už teď.. asi se bojí, že když zůstanu vzhůru, že budeme čumět na televizi zase i ve 3 ráno, což absolutně nechápe :), co tam může být tak důležitýho, když se celý rok normálně spí :)), haluz.
Reagovat
xbenp27
Mám návrh, co kdybychom toho primitiva Barneyho naprosto ignorovali???Každej nemocnej člověk potřebuje lék, tak mu ho dáme...Svými ubohými příspěvky si žádá naší pozornost a pokud ji nedostane, tak ho to tu možná přestane bavit a my se toho chudáčka zbavíme....tak pojďte do toho a naprosto ignorujme jeho komentáře....
Reagovat
smazaný uživatel
to nejde, my ho máme rádi, byla by bez něj nuda !
Reagovat
D.A.N
já už na něho nereaguji ale máš přesný návrh.
Reagovat
a.magerova
Bavit ho to nepřestane, ale beru tuto výzvu a nazvu si to jako Bobříka nereagování na výše jmenovaného :-))
Reagovat
smazaný uživatel
se ho zbavíme teprve až mu začne vyhrávat Rafa :D No nic, děti, už se to pomalu blíží, tak si pojďme užívat ;o)
Reagovat
D.A.N
nuda? to si snad děláš srandu! kdyby byl vtipný tak ani nepípnu ale on umí jen urážet, nicméně když ho máš rád tak mu dej francouzák" :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Vy to s tím nekritickým zbožňováním taky někdy přeháníte a on to svojí přirozeností uvádí do rovnováhy. My z toho fakt máme občas srandu, co na vás z něj leze. Hm.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu jsi o tolik lepší než on? ;)

"když ho máš rád tak mu dej francouzák" :-)."

... :)
Reagovat
D.A.N
sám jsi napsal, že ho máš rád:-) tak jsem tě trošku poškádlil, nicméně je to diametrálně odlišné co napíši já či barney.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Kdyby byl B. vtipný, ale on je jen vulgární, primitivní nacionalista (viz jeho dřívější vstupy).
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano, je vulgární, je sprostej a vás to vytáčí (mě to někdy taky vytáčí), ale je to Barney, ikona tohoto fóra :)))). Když ubyde jeden z vás, tak si toho ani nevšimnem, ale Barneyho absenci zaznamenáváme okamžitě. Kdyby byl sprostej na všechny hráče nebo na všechny fanoušky, tak to je vážný, ale on je sprostej jenom na vás...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ono to zas takova sranda fakt neni, este sem tady nevidel zadneho fanouska ktery by pravidelne treba o Nadalovi psal Nadopovany toreador nebo neco na ten zpusob .. + on urazi kazdeho fanouska ktery se kladne vyjadri k fedemu at je to fanda kohokoliv :) .. fakt moc nemusim tyhlety lidi kteri v zivote toho dosahli poskromnu ale zhazujou uspechy jinych :)
Reagovat
smazaný uživatel
"nevidel zadneho fanouska ktery by pravidelne treba o Nadalovi psal Nadopovany toreador nebo neco na ten zpusob "

ale jo, toho jsem tady četl už mraky o tom, že je vyhnanej, o tom, že by už neměl hrát tenis (když byl č. 1), taky něco o cikánech, mauglí a škrabprdelkách, nic nového.

Problém je ten, že ostatní fanoušci mají většinou větší záběr hráčů, mají víc tenistů, kterým přejí a nepějí tolik oslavných ód na jednotlivce (byť sebelepšího), zajímá je víc tenis než modla, a proto tolik nedráždí podobné diskutéry jako Barney.
Reagovat
smazaný uživatel
A Nadal snad nebyl vyhnanej kreatinem? :-D A tolik hmoty co měl na horní části těla mu určo neprospělo, to mi věř. A pokud někdo dělá z docela lacinýho a nechutnýho provokatéra ikonu, pak je na stejné úrovni jako on :-). A moji oblíbenci jsou daleko za první čtyřkou..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to ho ale neopravnuje k tomu urazet vsechny ostatni kolem :)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud vím, tak se jedná o látku povolenou, mimochodem se používá i k lékařským účelům, např. k lepší regeneraci svalů a tkání. Ještě před dvěma lety přiznal, že v zimní přípravě tráví v posilovně 4 - 5 hodin denně. No, pokud to dokážeš .. já to třeba fakt nevydržim. Rafa hraje silový, fyzicky náročný tenis, tedy to, zda mu hmota na horní části těla pomohla či nikoliv bych nechal odborníkům a jeho týmu. Dále mě fascinuje, že postava desetibojaře Šebrleho, který nebude mít asi víc než 6 závodů ročně nikoho nešokuje, ale postava běhavého hráče tenisty, hrající fyzicky náročnou hru, navíc s nároky na výdrž několik hodin denně, několik dnů v týdnu DĚSNĚ POBUŘUJE :), ano není to u tenisty obvyklé, ale proto to není přece špatné :)

Ikona může být kladná, či záporná, přiznání ikony mi její vlastnosti či schopnosti nepřináší. Pokud přiznám, že je Roger současnou ikonou tenisu, Federera to ze mne ještě neudělá. Od kolikátého místa fandíš, je tvoje věc ;)
Reagovat
smazaný uživatel
neopravňuje, ale co naděláš! Neber si to tak, on si dělá srandu, baví ho vaše reakce ;)
Reagovat
majjkaa
Ja to robim uz dlho! aaa ak by to urobil kazdy aj ja si myslim zeby to ozaj zabralo,. Vedu sa tu vdaka "niekomu" bezpredmetne a trapne debaty (uroven ZS) treba s tym uz fakt nieco robit. Takze podte ludia do toho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Látka to povolená je, což nechápu (ale na mém názoru nesejde). Pro tvou info, v lékařství se používá i velkáá řada dopingových látek..nandrolon (osteoporza, anémie), víme? :-) Asi ne..

Nadala neobviňuji z dopingu :-) ale kreatin slouží určitě ne jen k regeneraci, ty pohádkáři :-) váže vodu do svalů, zvyšuje sílu i fyzickou kondici :-) víme? asi ne.. a jestli tenista k silovému pojetí tenisu potřebuje přes 40cm přes bicák? :-D odpovím ti taky odborně: NE! :-) Šebrle je jiný druh sportovce, on sílu potřebuje na silové disciplíny..např vrh koulí :-) určo na jeho klouby není tolik rázů, nenaběhá toho zdaleka tolik co Nadal. A ještě jedna věc..ty si myslíš, že svalová hmota zvyšuje výdrž? :-D Bravo, víš o tom opravdu hodně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A nehledě na to, že každé deko svalu navíc zvyšuje hmotnost..a logicky to odnesou nemocná kolena :-) ale to je věc Nadala a jeho týmu (pokud sis všiml, tak svalíky šly z Nadala docela dolů, proč asi? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
uklidni se, přečetl jsem si o tom, co ty. Používá se TAKY k lékařským účelům. Hraje SILOVÝ tenis, hotovo. Hodně posiluje, hotovo. Na výšku 185 cm váží 85 kg. Mně příliš svalnatý nepřijde.
Tobě ano, mně ne. Nechme to na hráčích a na jejich týmech, možná to pro tebe bude šokující, ale možná taky nerozumíš všemu, jak se "tváříš"...
Reagovat
smazaný uživatel
Došly argumenty? ;-) Věnuj se marketingu a tenisu, v tom tu škol natvrdlé, ale v tomhle prosím tebe ne :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml, asi šli dolů proto, aby se MUDr. Nepofata mohl plácat do prsou, spokojen?!
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto spokojen ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, pokud by si chtěl poradit týmu, že to víš lépe a co by měli dělat, tak ti můžu sehnat osobní kontakt jestli chceš (i když mi to bude nějaký den trvat), pokud máš něco na srdci, pokud tam má lidi málo znalé dle tvého názoru a ty by si to byl schopen zachránit, tak bych to jako fanda Rafy docela uvítal. Zvaž to.
Reagovat
smazaný uživatel
Radit již netřeba, přišli na to sami, že moc zbytečné hmoty škodí jeho pohybovému aparátu..
Reagovat
smazaný uživatel
OK. Pokud je všechno, tak dobrý.
Reagovat
D.A.N
http://www.youtube.com/watch?v=TkHWMeWHayg vřele doporučuji vzhlédnout.
Reagovat
smazaný uživatel
no uplně podělanej jsem z toho...akorát mi tam chybí jak plakal jak malý děcko, nebo jak umí zkoušet raketou pevnost povrchu :DDD
Reagovat
a.magerova
Zvláštní je, že když na USO rozbil raketu Soderling či Djokovič, nebo v Cincinnati si Murray umyslně rozbil ruku, nečetla jsem, že bys to tu tak urputně kritizoval :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Murray byl kritizovaný tak, až to hezké nebylo i za tu ruku.

Fedex byl kritizovaný za to, že týden před tím incidentem s raketou, lahvemi, sběrači a nepodáním ruky rozhodčímu, dostal cenu S. Edberga za vzorné chování na hřišti, navzdory pokaženému vyhlášení AO (což se dalo i pochopit, to bylo lidské).
Reagovat
skott
jj, pekny, ale pro me trosku spatne zvolena hudba;-)

mozna si uz taky videl, ale jestli ne tak mrkni na tohle nez zacne finale...tenhle typek dela asi nejlepsi videa

http://www.youtube.com/watch?v=KFwQhLot-GQ
Reagovat
smazaný uživatel
to už je posedlost, Barney :o)
Reagovat
D.A.N
Tak to je super skotte! dávám ti jedničku ještě jsem se nedodíval a jsem unešen je tam vše pláč, radost a další překrásné věci dík za odkaz.
Reagovat
skott
neni zac...ja mam rad prave takova videa s ¨dejem¨ nez jen prosta highlights.Az budes mit cas, tak zkoukni i osatni, co dela, protoze je to vazne nejlepsi channel o Rogerovi, co jsem ytube videl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad kritizuji někoho, koho znám jen z netu, ale ten Barney co sem píše zřejmě zcela zjevně trpí nějakými mindráky, zřejmě je jako muáž neúspěšný, možná trpí symdromem malého pohlavního údu, pro mne je to primitiv a i kdyby dnes Champ prohrál, což si tento živočich přeje Roger je a zůstane ten největší a tento Barney jeden z nejnižšších tvorů na tomto tenis.portálu. may Roger win!!
Reagovat
smazaný uživatel
no už ses vykecal, udělal si alibi, ale teď už vyčůrat a spát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt máčo, měl bys navštívit psychologa. proč sem chodíš, copak nechápeš, že Tě tu má spousta lidí za šaška a dělá si z tebe pr..l. Ty jsi snad mučedník, zkus to jinde a nezapomeň fandit R5ogerovi jako my ostatní, čusky
Reagovat
a.magerova
kukos: Tys nečetl včerejší diskuzi, kde bylo odhaleno, že opruzuje na více portálech nejen tady :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Barney nevzdávaj sa, oni na teba zle reagujú len pretože ťa chcú vyprovokovať k ďalším príspevkom :)
Reagovat
smazaný uživatel
odhalilas nedávno možná tak ty, že nemáš zranění, ale menses :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Je opravdu velice usmevne, ze kdyz uz nemas argumenty a nemas co psat, tak jenom urazis ostatni kolem sebe :)
Reagovat
krbik13
co myslite,nastupi roger cely v ciernom ? ja dufam ze hej lebo vtedy vyzera skoro neporazitelne :D
Reagovat
majjkaa
no ja neviem vcera bol v cervenom triku a bol bombovy! :)
Reagovat
smazaný uživatel
nastoupí v červeném, protože elegán si už přečetl zdejší diskuzi, načež vzal svůj úžasný prostitutský mundúr a zatopil s ním v kamnech značky Petra :D
Reagovat
a.magerova
No zatím hrál v černém jen noční zápasy, tak uvidíme.
Líbí se mi v černém i červeném :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mno mohl by,pač včera hrál v červené a předtím v černé tak ted by to mohl zase vystřídat:)..
Taky se mi líbí ta černá :)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom rozhovoru sice říkal, ve směs to, co si napsala, ale !!! zakončil to tím, že je rád, že je JM Del Potro ve finále ...

... takže to překroutil nějaký ambiciózní novinář.
Reagovat
smazaný uživatel
Povedal to? Povedal... tak vidíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne nepovedal toto:
"VO FINÁLE MU ŽELÁM, ABY MU TO VYŠLO"

řekl jenom, že je rád, že je ve finále, do vítěze se nehrabal :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, ajtak určite fandí Del Potrovi :)))
Reagovat
smazaný uživatel
určitě mu fandí, stejně jako my všichni Rafanovci .)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak Barney :)) akurátže ja nie som čistý Rafanovec, ja ich mám tam viac ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
ale to všichni normální, já taky fandím Novakovi, Verdascovi, Gonzovi a dalším, to jenom psycho elego fanatici nevidí nic a nikoho než svojí modlu .))
Reagovat
smazaný uživatel
vypráskej toho luckera z kurtu :D Jednu mezi ty jeho ušklebený oči mu zaservíruj :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Kamaráde, ty žiješ :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D Barney určite nám to výjde, nemaj strach, potom budeme králi my :))
Reagovat
Mercury
to budete :) ve svém škodolibém mikrosvětě :)
Reagovat
smazaný uživatel
ty si joudo myslíš, že když jseš z něj dosranej ty tak automaticky celej svět?
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo se tu vrátil z veřejně prospěšných prací!
Reagovat
a.magerova
I kdyby jen desetina světa, tak je to na jednoho člověka dost :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no ahoj, jak bylo dnes? Celej den ses u lopaty třepal na elegána, viď? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar, neee, těšil jsem se na tebe!!a až potom na dobrý tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Vieš čo je umenie fandenia? Keď nejdeš s davom alebo proti davu, samozrejme musíš mať dôvod a byť o tom presvedčený. Ja som. Tak čo máš za problém?
Reagovat
smazaný uživatel
* ale.. bez toho bo :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Od te doby co začlo US Open, tak moc nespím, a v práci se pak bulám. Už se těším až to dneska skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Po dobu GS tenisovou dovolenou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak, protože ty večerní zápasy dají zabrat.
Reagovat
smazaný uživatel
doufam žě vyhraje Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Moc nevěřím, že by si to Federer nechal ujít..Potra dnes čeká něco úplně jinýho, než včera špatnej Nadal.
Reagovat
carolyn
Koukám že Barnymu po včerejšku nějak zklaplo :-D ještě tu dnes neprudil :-)))))) čím to Barny čím to je? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že vyčkává ... pokud vyhraje del Potro, tak to bude nářez, jenom aby to s ním nefláklo :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale inak zaujímavé, čo ten Rafan ešte nepovie... Nadal sa mi fakt začína "páčiť" :
Tento rok bol pre mňa nešťastný. Odštartoval som ho pritom výborne triumfom na Australian Open v Melbourne, no potom prišli zdravotné problémy a po neúspechu na Roland Garros to išlo dolu kopcom. Na turnaji v Cincinnati i teraz na US Open som mal problémy s brušným svalom, cítil som ho hlavne pri podaní. Del Potro hral výborne a VO FINÁLE MU ŽELÁM, ABY MU TO VYŠLO.
Reagovat
majjkaa
fiiiha! tak mohol sa prejavit aj sportovejsie a povedat ze nech vyhra kto bude lepsi :)
Reagovat
skott
jake prekvapeni, Djokovic a Nadal jsou oba plny vymluv, zadny div, ze se ti zacina pacit;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bŕŕŕ! Djokovic sa vykrúca iba keď má na to dôvod, takéto narážky by som si nechala pre niekoho iného. A Nadal keby mohol povedať prečo tak niečo bolo, tak to povie, von to je dobrý chlapec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si taký úbožiačik. Som sa nemohla dočkať kedy ti napíšem ! To čo si vravel pred US OPEN na Caroline??? Pripomeniem ti to:

Hm, uzij si dalsi bezvyznamny titul do sbirky, Caro...beztak vsichni vime jak zase dopadnes na grandslamu, ven jeste v prvnim tydnu;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm no ted asi skott na to nemoze dat niaky argument jedine ze to bylo se stestim coz je pravda
Reagovat
smazaný uživatel
stastiu pripisujem 0 percent o hracke ktora hra cely turnaj vynikajuco predsa NEMOZES TVRDIT ZE FINALE UHRALA SO STASTIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom upřesnění z té včerejší fámy moderátora Eurosport, nejenom, že bude v sezóně pokračovat, ale ještě si přidal i turnaj navíc v Bankoku...koncem září.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
C´mon Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo bojuj!! bojuuujj!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo přesně, ale hlavně, aby byl pěkný tenis na závěr
Reagovat
smazaný uživatel
Hej. Ale víťazný pre Juana... len aby potom neboli tie rebríčkové zmeny až moc šokujúce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Budu to davat na eurosporte ? lebo v programe to tam nemaju
Reagovat
majjkaa
to ani zo srandy! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně že jo,asi se nepočítalo s finále až v pondělí.Dnes od 22:00
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist