Preview: Macháč si poprvé zahraje čtvrtfinále na Masters, zaútočí v něm na životní skalp

27. 3., 12:05
Previews 28
V rámci středečního programu letošního ročníku Miami Open jsou v plánu čtyři čtvrtfinálové duely. Tomáš Macháč ve svém premiérovém čtvrtfinále na Masters vyzve loňského finalistu a jednoho z největších favoritů Jannika Sinnera, v obhajobě titulu bude pokračovat Daniil Medveděv soubojem s Nicolásem Jarrym. Ženská čtvrtfinále obstarají Caroline Garciaová s Danielle Collinsovou a Jekatěrina Alexandrovová s Jessicou Pegulaovou.
Macháč nastoupí ke svému prvnímu čtvrtfinále na Masters (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, středa 27. 3.

Češi v akci
Macháč (ČR) - Sinner (2-It.) | Stadium (20:00 SEČ)


Další čtvrtfinále mužů
Jarry (22-Chile) - Medveděv (3-) | Stadium (čtvrtek 01:30 SEČ)


Čtvrtfinále žen
Garciaová (23-Fr.) - Collinsová (USA) | Stadium (18:00 SEČ)
Alexandrovová (14-) - Pegulaová (5-USA) | Stadium (23:59 SEČ)

 

Macháč – Sinner | 20:00 SEČ

Tomáš Macháč letos na Masters v Miami vyřadil domácího teenagera Darwina Blanche, světovou šestku Andreje Rubljova, bývalého lídra žebříčku a dvojnásobného šampiona Andyho Murrayho a Mattea Arnaldiho a dosáhl na své čtvrté čtvrtfinále na nejvyšším okruhu a první na akcích větších než ATP 250. Postupem mezi nejlepší osmičku si zajistil debut v TOP 50 žebříčku.

Třiadvacetiletý Čech, který v předchozích letech často bojoval se zdravotními problémy, si musel v posledních dnech pořádně zvednout sebevědomí. Po maratonské bitvě se zkušeným Murraym totiž až na pár úvodních gamů dominoval proti talentovanému vrstevníkovi Arnaldimu. Rodák z Berouna má nejspíše potenciál alespoň na stabilní členství v TOP 20 pořadí, nicméně v elitní stovce se i kvůli slabší fyzické kondici usadil až na konci loňského roku.

Ve středu bude usilovat o svůj nejcennější skalp a výsledek. Se zástupci TOP 5 hodnocení prohrál všechny tři předchozí souboje a bilanci 0:3 má také ve čtvrtfinálových duelech na hlavní tour. V této fázi nenašel recept na Yannicka Hanfmanna loni v Houstonu, Lasla Djereho v závěru předchozí sezony ve Stockholmu ani Huberta Hurkacze letos v Marseille.

Vizitka Tomáše Macháče.Vizitka Tomáše Macháče. (@ Livesport)

Macháč – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Marseille (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (čtvrtfinále)
Bilance: 14:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 12:5
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:1 (kariérní 1:6)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 0:0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Macháč – Miami Open

Kariérní bilance: 4:0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: kvalifikace
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Dubaj (1. kolo), Indian Wells (2. kolo)
Cesta turnajem: Dar. Blanch (6:4, 6:2), (5) Rubljov (6:4, 6:4), A. Murray (5:7, 7:5, 7:6), Arnaldi (6:3, 6:3)

 

Jannik Sinner zatím nepůsobí na Masters v Miami přesvědčivě, ale i tak to na postup do čtvrtfinále stačilo. Proti krajanovi Andreovi Vavassorimu měl jasně navrch, ovšem proti Tallonovi Griekspoorovi musel dohánět manko setu a s výrazným outsiderem Christopherem O'Connellem málem prohrával o dva brejky.

Není jasné, zda za trápením 22letého Itala na tomto turnaji stojí fyzická kondice, nebo nižší sebevědomí, které si mohl srazit nedávnou porážkou s Carlosem Alcarazem v semifinále na Masters v Indian Wells, kde přišel o svou letošní neporazitelnost. Poprvé v aktuální sezoně absolvuje dva po sobě jdoucí podniky a v minulosti měl potíže na účast v závěrečných kolech ihned na další akci navázat.

V posledních zhruba osmi měsících je nejlepším hráčem na tour. Pro šampiona lednového Australian Open je velmi důležité, aby v Miami dokázal předčit svého rivala Alcaraze, ať už kvůli potenciálnímu boji o post světové jedničky, nebo pro výhodu do dalších soubojů těchto dvou mladých supertalentů.

Na všech třech letošních turnajích se podíval minimálně do semifinále. Navíc na Miami Open ještě nikdy neprohrál dohraný zápas před finále. Za sebou má tři starty v tomto dějišti, v letech 2021 (Hubert Hurkacz) a 2023 (Daniil Medveděv) padl až ve finále a mezitím skrečoval čtvrtfinále s Franciscem Cerúndolem.

Vizitka Jannika Sinnera.Vizitka Jannika Sinnera. (@ Livesport)

Sinner – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Rotterdam, Australian Open (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (triumf)
Bilance: 19:1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 14:1
Bilance proti hráčům TOP 50-100: 5:0 (kariérní 71:17)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 1:0 (kariérní 6:3)
Grandslamy: Australian Open (triumf)

Sinner – Miami Open

Kariérní bilance: 16:3
Nejlepší výsledek: finále (2021, 2023)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 2:1
Generálka: Indian Wells (semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Vavassori (6:3, 6:4), (25) Griekspoor (5:7, 7:5, 6:1), O'Connell (6:4, 6:3)

 

Vzájemná bilance: 0:0. Sinner vypadá v Miami zranitelněji než na předchozích letošních akcích, nicméně ani tentokrát nepotká žádného obranáře, který se snaží soupeře utahat. Macháč je ve skvělé formě, ale nejspíše v tuto chvíli ještě nemá takovou kvalitu ani zkušenosti na to, aby dokázal světovou trojku porazit. O rok mladší Ital je jasným favoritem a s největší pravděpodobností tuto roli potvrdí.

 

Jarry – Medveděv | čtvrtek 01:30 SEČ

Nicolás Jarry v osmifinále využil toho, že se Casperovi Ruudovi obecně nedaří proti agresivnímu stylu hry v rychlejších podmínkách, a norskou jedničku porazil 7:6, 6:3. Osmadvacetiletý Chilan, jenž účinkuje na Masters v Miami poprvé po návratu z dopingového trestu v roce 2020, v utkání nastřílel osm es a využil dva ze šesti brejkbolů.

Vypadá to, že aktuálně 23. hráč světa v Miami nastartoval letošní sezonu. V jejím předchozím průběhu zaznamenal několik těsných porážek, třeba s Flaviem Cobollim, Yannickem Hanfmannem či Corentinem Moutetem během obhajoby titulu v Santiagu. Navíc na antuce v Buenos Aires zahodil jedinečnou šanci na triumf, když ve finále nestačil na outsidera Facunda Díaze Acostu.

Mnoho talentovaných tenistů má obrovské potíže porážet nejlepší hráče světa. Rodák ze Santiaga ovšem disponuje skvělou bilancí 9:11 se zástupci TOP 10 žebříčku a letos přehrál Carlose Alcaraze v Buenos Aires i Ruuda nyní v Miami.

Vizitka Nicoláse Jarryho.Vizitka Nicoláse Jarryho. (@ Livesport)

Jarry – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Buenos Aires (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (čtvrtfinále)
Bilance: 11:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 6:4
Bilance na venkovních betonech: 6:3
Bilance proti hráčům TOP 10: 2:0 (kariérní 9:11)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0:0 (kariérní 0:1)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Jarry – Miami Open

Kariérní bilance: 4:3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Rio de Janeiro (1. kolo), Santiago (čtvrtfinále), Indian Wells (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Draper (7:6, 4:6, 7:6), Seyboth Wild (6:7, 7:5, 6:3), (7) Ruud (7:6, 6:3)

 

Daniil Medveděv nehraje v aktuální sezoně v nejlepší možné formě, a to i kvůli častým výpadkům koncentrace. Během jednoho zápasu dokáže ztratit vedení a dostat se do problémů a zároveň naprosto dominovat. Příkladem mohou být poslední dvě utkání v Miami, v nichž přehrál 7:5, 6:1 Camerona Norrieho a 7:6, 6:0 Dominika Köpfera.

Ačkoli nemá v letošním roce svou nejlepší fazónu, sbírá výborné výsledky. Na Australian Open zlikvidoval manko dvou setů proti Emilovi Ruusuvuorimu i Alexanderovi Zverevovi a prohrál až ve finále s Jannikem Sinnerem, ačkoli vedl 2:0 na sety. Potíže měl v úvodních kolech také při obhajobě titulu v Dubaji a vypadl až v semifinále. Dále se zúčastnil už jen úvodního Masters sezony v Indian Wells, kde byl nad jeho síly až Carlos Alcaraz ve finále.

Osmadvacetiletý Rus posbíral ve své kariéře už 20 titulů (každý v jiném městě). Na březnových Masters v USA se nicméně poprvé výrazněji prosadil až loni, a to i díky příznivým soupeřům pro čtvrtfinálovou fázi (Alejandro Davidovich v Indian Wells a Christopher Eubanks v Miami). Ve čtvrtfinále na Miami Open má bilanci 1:2.

Rodák z Moskvy dosáhl už na několik úspěchů, o kterých si mohou nečlenové slavné Big Four nechat jen zdát. O to je překvapivější, že ještě nikdy nedokázal obhájit titul. Další šanci má v Miami, kde v loňském finále přemohl Sinnera.

Vizitka Daniila Medveděva.Vizitka Daniila Medveděva. (@ Livesport)

Medveděv – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Indian Wells, Australian Open (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Australian Open (finále)
Bilance: 17:3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 17:3
Bilance proti hráčům TOP 30: 8:3 (kariérní 124:85)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 1:0 (kariérní 13:5)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Medveděv – Miami Open

Kariérní bilance: 17:4
Nejlepší výsledek: triumf (2023)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve čtvrtfinále: 1:2
Generálka: Dubaj (semifinále), Indian Wells (finále)
Cesta turnajem: volný los, Fucsovics (6:4, 6:2), (30) Norrie (7:5, 6:1), Köpfer (7:6, 6:0)

 

Vzájemná bilance: Medveděv vede 1:0. Jarrymu bude herní styl Medveděva určitě chutnat méně než ten Caspera Ruuda. Nejlepší Chilan v žebříčku ATP nejspíše na favorizovanou ruskou jedničku nenajde recept a své parádní tažení na Floridě zakončí ve čtvrtfinále.

 

Garciaová – Collinsová | 18:00 SEČ

Caroline Garciaová si v osmifinále vyšlápla 6:3, 1:6, 6:2 na domácí světovou trojku Coco Gauffovou a navázala na skalp další grandslamové šampionky Naomi Ósakaové. Třicetiletá Francouzka tak přerušila sérii sedmi porážek s hráčkami TOP 10 a připsala si první takto cenný skalp od triumfu na Turnaji mistryň 2022 v Texasu.

Bývalá světová čtyřka je první francouzskou čtvrtfinalistkou Miami Open od semifinálové účasti Marion Bartoliové v roce 2012. Na Floridu přitom nepřijela v dobré formě, na posledních čtyřech turnajích zaznamenala dohromady jen jednu výhru a na čtvrtfinále čekala od říjnového Pekingu. Navíc poslední dva ročníky této akce zakončila po prvním zápase.

V předchozí sezoně prohrála devět z 12 čtvrtfinálových duelů, do semifinále se podívala pouze v Lyonu, Monterrey a na tisícovce v Guadalajaře. V posledních pěti letech byla v semifinále podniků WTA 1000 či vyšších pouze čtyřikrát, ve všech případech takto daleko došla na severoamerických betonech.

Vizitka Caroline Garciaové.Vizitka Caroline Garciaové. (@ Livesport)

Garciaová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Miami (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (čtvrtfinále)
Bilance: 9:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 5:5
Bilance na venkovních betonech: 9:7
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 2:2 (kariérní 130:78)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0:0 (kariérní 5:7)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Garciaová – Miami Open

Kariérní bilance: 10:9
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Dubaj (1. kolo), Indian Wells (3. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Tomovová (6:1, 5:2 skreč), Ósakaová (7:6, 7:5), (3) Gauffová (6:3, 1:6, 6:2)

 

Danielle Collinsová během své poslední sezony zaregistrovala své třetí čtvrtfinále na Miami Open. Bývalá světová sedmička odvrátila v osmifinále všechny tři brejkbolové hrozby a loňskou semifinalistku a nasazenou devatenáctku Soranu Cirsteaovou přehrála za necelou hodinu a půl jednoznačně 6:3, 6:2. Na ukončení utkání potřebovala šest mečbolů.

Třicetiletá Američanka vstoupila do turnaje prohraným úvodním setem s Bernardou Peraovou. Od té doby však dominuje a všech osm následujících setů zvládla s přehledem, v sedmi z nich neztratila více než dva gamy. Právě v Miami si v roce 2018 zahrála své první čtvrtfinále a zároveň semifinále na nejvyšší tour, do čtvrtfinále se podívala ještě předloni.

Už před několika měsíci avizovala, že aktuální sezona bude její poslední. Bývalá finalistka Australian Open se zřejmě chce rozloučit co možná nejlépe, od začátku loňského srpna zapsala čtvrtfinále na WTA 1000 v Montrealu, semifinále v San Diegu a nedávno čtvrtfinále na tisícovce v Dauhá a také v Austinu. Na první letošní semifinále stále čeká.

Vizitka Danielle Collinsové.Vizitka Danielle Collinsové. (@ Livesport)

Collinsová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Austin, Dauhá (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Austin, Dauhá (čtvrtfinále)
Bilance: 17:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 17:7
Bilance proti hráčkám TOP 30: 3:4 (kariérní 32:49)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0:1 (kariérní 1:3)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Collinsová – Miami Open

Kariérní bilance: 15:5
Nejlepší výsledek: semifinále (2018)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1:1
Generálka: Austin (čtvrtfinále), Indian Wells (2. kolo)
Cesta turnajem: Peraová (3:6, 6:1, 6:1), (30) Potapovová (6:2, 6:2), Avanesjanová (6:1, 6:2), (19) Cirsteaová (6:3, 6:2)

 

Vzájemná bilance: Collinsová vede 3:0. Pokaždé vyhrála ve dvou setech a jen jednou potřebovala tie-break. Poslední dvě střetnutí se odehrála v San Diegu v letech 2022-23. V tomto duelu dvou bývalých členek TOP 10 světového pořadí je favoritkou domácí naděje Collinsová. Garciaovou čeká první kariérní čtvrtfinále na březnových amerických tisícovkách.

 

Alexandrovová – Pegulaová | 23:59 SEČ

Jekatěrina Alexandrovová se postarala o zatím největší překvapení turnaje, když v osmifinále vyřadila po setech 6:4, 6:2 světovou jedničku Igu Šwiatekovou. S Polkou prohrála poslední tři souboje, ovšem tentokrát trefila téměř trojnásobek vítězných úderů než soupeřka a stejný počet nevynucených chyb (27).

Díky premiérovému skalpu světových jedniček se 29letá Ruska probojovala do svého třetího kariérního čtvrtfinále na akcích WTA 1000, dvě zapsala v Miami. Před rokem v tomto dějišti porazila Belindu Bencicovou a Biancu Andreescuovou (skreč) a ve čtvrtfinálové fázi nestačila na pozdější šampionku Petru Kvitovou.

V semifinále na podnicích WTA 1000 byla zatím jen jednou, předloni na antukových dvorcích v Madridu do něj prošla z kvalifikace. Od října 2021 má ve čtvrtfinálových utkáních skvělou bilanci 10:3 a na kontě 11 semifinálových účastí, na ty poslední dosáhla v letošní sezoně v Adelaide a v hale v Linci.

Vizitka Jekatěriny Alexandrovové.Vizitka Jekatěriny Alexandrovové. (@ Livesport)

Alexandrovová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Linec (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Adelaide (semifinále)
Bilance: 11:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 6:4
Bilance na venkovních betonech: 8:6
Bilance proti hráčkám TOP 10: 2:1 (kariérní 13:28)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0:0 (kariérní 1:1)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Alexandrovová – Miami Open

Kariérní bilance: 8:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023-24)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:1
Generálka: Dubaj (1. kolo), Indian Wells (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Vekičová (6:3, 6:4), (21) Pavljučenkovová (6:4, 3:6, 6:3), (1) Šwiateková (6:4, 6:2)

 

Jessica Pegulaová si v osmifinálovém derby s krajankou Emmou Navarrovou poradila s mankem 1:4 a světovou dvacítku přehrála 7:6, 6:3. Jedná se o její první letošní vítězství nad hráčkami TOP 20 a celkově 35. takový skalp. Třicetiletá Američanka zvládla devět z posledních 10 zápasů, v nichž musela alespoň jednou do tie-breaku.

Na turnajích série WTA 1000 patří v posledních letech k nejlepším a platí to i pro Miami, kde v posledních dvou ročnících vypadla až v semifinále. Letos na Floridu dorazila po překvapivém nezdaru v úvodním zápase s Annou Blinkovovou v Indian Wells a stále neztratila set, v předchozích kolech vyřadila Lin Zhu (skreč) a Leylah Fernandezovou.

Po nepovedeném začátku letošní sezony si zahraje své 15. kariérní čtvrtfinále na prestižních tisícovkách a pokusí se vybojovat své deváté semifinále na těchto akcích. V aktuálním roce se do semifinálové fáze dostala v Adelaide (nenastoupila) a San Diegu (porážka s Martou Kosťukovou).

Vizitka Jessicy Pegulaové.Vizitka Jessicy Pegulaové. (@ Livesport)

Pegulaová – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: San Diego, Adelaide (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: San Diego, Adelaide (semifinále)
Bilance: 9:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 9:4
Bilance proti hráčkám TOP 20: 1:0 (kariérní 35:44)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0:0 (kariérní 7:6)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Pegulaová – Miami Open

Kariérní bilance: 13:4
Nejlepší výsledek: semifinále (2022-23)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 2:0
Generálka: San Diego (semifinále), Indian Wells (2. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Lin Zhu (6:4, 4:1 skreč), (31) Fernandezová (7:5, 6:4), (20) Navarrová (7:6, 6:3)

 

Vzájemná bilance: Pegulaová vede 1:0, před třemi lety na antuce v Římě zvítězila jednoznačně 6:2, 6:4. Alexandrovová bude stejně jako proti Ize Šwiatekové outsiderkou, nicméně ne tak výraznou. Dva skalpy TOP 10 na jednom turnaji v minulosti zaregistrovala pouze v domácí moskevské hale v roce 2021.

 

Středeční program

STADIUM (od 18:00 SEČ)
1. Garciaová (23-Fr.) - Collinsová (USA)
2. Macháč (ČR) - Sinner (2-It.) / nejdříve ve 20:00 SEČ
3. Alexandrovová (14-) - Pegulaová (5-USA) / nejdříve ve 23:59 SEČ
4. Jarry (22-Chile) - Medveděv (3-) / nejdříve ve čtvrtek v 01:30 SEČ


GRANDSTAND (od 18:00 SEČ)
1. Granollers/Zeballos (4-Šp./Arg.) - Glasspool/Rojer (Brit./Niz.)
2. Melo/Roger-Vasselin (Braz./Fr.) - Dodig/Krajicek (2-Chorv./USA) / nejdříve ve 20:00 SEČ
3. Kruegerová/Stephensová (USA) - Dabrowská/Routliffeová (2-Kan./N. Zél.)
4. Alexandrovová/Chromačevová (-) - Erraniová/Paoliniová (It.)

Kompletní program | Přehled ženského turnaje | Přehled mužského turnaje

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

28
Přidat komentář
Otmar
Bez prvního podání a s tolika UE to bude problém. Tomáš nehraje špatně, ale v tomhle je největší rozdíl!
Reagovat
dadaft
Co na Tomášovi musím velmi ocenit je rychlost přípravy na servis -- příjde, zapruží si na noze, pár krát klepne míčkem a jde na věc
Reagovat
Nenela
Strasne se mi libi ten pupkaty sberac micku. Tomas vedle nej vypada jak z koncentraku. Pupkac je ale totalni sympatak
Reagovat
elsky
A není ani nějak zvlášť mladej.. je tam prostě na pohodu
Reagovat
elsky
Páni, ty Tomovy returny! 1:1
Reagovat
com
tak to bylo rychly

ztracenej prvni game, je rozhodnuto
Reagovat
Nenela
Haha
Reagovat
dadaft
Jannika jsem viděl s O´Connellem a parádní první set, Tomáše s Arnaldim a byl lepší ............ na vítězství to asi nebude, ale dobrý tenis klidně jo
Reagovat
elsky
To byl hodně dobrej první set.. to jsem si říkal, že něco takového nemůže Macháč ustát. Ale zatím se drží všechna čest..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
O'C tam měl přidanou hodnotu, Janka tlačil víc než Tom. Psal jsem to jinde, hraje hodně specifickým a chytrým stylem, moc dobře se mi na jeho hru kouká. V prvním Janka málem přehrál, myslím že mu chyběly 2míče.
Reagovat
zfloyd
tak Karličko po těch dvou černých perlách to dotáhni do titulu
Reagovat
zfloyd
no jo no asi to nevyjde , aspoň teda že Danka , která je pro mě z Američanek asi ta nejsympatičtější
Reagovat
tommr
škoda že Garcia dneska nemohla kvůli zranění podat svůj nejlepší výkon ...
Pro mě ale zůstává největší hrdinkou letošního Miami protože dokázala vyřadit dvě nejméně sympatické hráčky na okruhu ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Cože? Collins a sympatická? Tak to čumím.

Caroline bohužel trochu zraněná a s chybama jak od školačky. Collins hrála solidně, takže Caroline bez šance
Reagovat
Sinuhet1
vetsina lidi ji nemuze ani cejtit, ale ja ji mam taky rad
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
Nenela
No to teda ne, spis anopak. Myslim tim ty sympatie
Reagovat
Sinuhet1
Dneska by mohlo byt zajimave Garcia-Collins, na to se i tesim, Machace asi sledovat nebudu, moc me nebavi a beztak si nemyslim ze by mel sanci
Reagovat
Krisboy
Šancí Tomáš asi opravdu moc nemá, ale jak tě může nebavit? Vždyť hraje z našich nejhezčí tenis!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nejen z našich, ale i z mnoha dalších.

Btw O'C je asi větší samorost a kdyby Janek nepřepl na godmode a O'C měl naopak pevnější ruku v koncovce, tak mohl být zápas minimálně na 3sety. I tak mé oči potěšil velice.
Navíc měl O'C v prvním setu kvalitu FHmyslím 9,5 což bylo snad o bod víc než Janek!
Reagovat
Sinuhet1
Nevim, proste me nebavi - ale moc zapasu jsem nevidel. Z Kuby Mensika jsem byl nadseny - to je muj favorit
Reagovat
Krisboy
Kuba je taky super, samozřejmě. Zase trochu jiný herní styl, ale oba skvělí.
Reagovat
makro99
no je, no, v těch trenkách...
Reagovat
Krisboy
Někde to snad teď vysvětloval v nějakém rozhovoru...
Reagovat
makro99
no jo, to moje mělo být pod Monster... klasika, poslední příspěvek ve vláknu
Reagovat
Krisboy
Armitraj se dal po skončení tenisové kariéry na kulturistiku?
Reagovat
makro99
Reagovat
Krisboy
První komentář pod videem: Machač is a MONSTER.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist