Přímé přenosy Wimbledonu a soutěž o 400 000 Kč

29. 6. 2015, 06:00
Aktuality 1
PR článek. Sázková kancelář Fortuna už tradičně svým zákazníkům na webu www.ifortuna.cz přináší zdarma přímé přenosy Wimbledonu. Z devíti kurtů pod kamerou nabídne stream z více než 300 zápasů. Navíc během konání turnaje proběhne soutěž o 400 000 Kč.
Sleduj Wimbledon zdarma

Pro sledování tenisových duelů Wimbledonu proveďte registraci ZDE. Noví klienti navíc obdrží speciální nabídku 100 Kč na ruku.

Přímé přenosy ze sportovních utkání Fortuna spustila jako první česká sázková kancelář. Tisíce sportovních přenosů z desítek různých sportů včetně tenisu mohou sledovat zdarma všichni registrovaní klienti Fortuny.

Chcete během Wimbledonu turnaj nejen sledovat, ale také získat podíl ze čtyř set tisícového banku? Pravidla jsou jednoduchá: stačí si vsadit každý den během turnaje alespoň jednu předzápasovou sázku vždy min. za 50 Kč, a výhru máte jistou!

pva, TenisPortal.cz, Fortuna

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist