Program US Open narušuje déšť, bude se hrát i v pondělí?

11. 9. 2009, 20:28
Aktuality 10
Silný déšť a nárazový vítr stále sužují organizátory tenisového US Open. Kvůli nepřízni počasí ještě na dvorcích ve Flushing Meadows nezačal dnešní program, který má zahájit ženské semifinále mezi obhájkyní titulu Serenou Williamsovou a vítězkou z roku 2005 Kim Clijsterovou.
Předpověď počasí (New York):
pátek:
zataženo, pravděpodobnost srážek 95%
sobota:
zataženo, srážky 60%
neděle:
oblačno, srážky 30%
pondělí:
jasno, srážky 0%

dnešní program (průběžně aktualizovaný)

Již ve čtvrtek musel být kvůli dešti přerušen zápas mezi Rafaelem Nadalem a Fernandem Gonzalezem, kteří se měli objevit na centrkurtu po ženském semifinále.

Dnešní program ale pořadatelé už překopali. Jakmile přestane pršet, začne se hrát na všech třech hlavních kurtech: na dvorec Arthura Ashe vyběhnou Clijstersová se Serenou, druhé semifinále mezi Wozniackou a Wickmayerovou bylo přesunuto na Grandstand.

Duel duel Nadala s Gonzalezem se bude dohrávat na kurtu Louise Armstronga, a pokud by se ani dnes nedokončil, musel by se nevyhnutelně posunout závěr US Open až na pondělí. S tím už mají v New Yorku zkušenosti z loňska, kdy pátého titulu za sebou dosáhl Roger Federer rovněž až v pondělí.

Švýcarův semifinálový zápas s Djokovičem je naplánován až na zítřek.

V dnešním programu je také finále čtyřhry mužů, ve které má nastoupit český tenista Lukáš Dlouhý po boku Inda Paese. Ti mají podle nového programu hrát druhý zápas na kurtu Arthura Ashe.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
majjkaa
Znovu zacalo prsat!!!....nevyzera to vobec dobre, je to tam poriadne zatiahnute. Par fanusikov tam cakaju v hladisku a moknu na dazdi ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ani není možný, "velmoc" USA a nemá krytej hlavní kurt, to jsou snad v Grandslamu jedinní .... je to ostuda, ani se nepoučili po loňsku :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nuz tak nic v zlom,ale kym nezbudovali tohto roku strechu vo Wimbledone,tak bol pomer zastresenych a otvorenych 1:3:-)takze jedini urcite Amici nie su :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás,nemá někdo info o tom,jak to tam v NY vypadá?
Reagovat
majjkaa
Pred chvilou davali zaber z NY...prestalo uz prsat (dufam ze uz nezacne), pracovnici tam akurat davaju do poriedku kurt :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo,děkuju :)
Reagovat
majjkaa
Do prcic! prave davaju prenos jak tam leje :( z ihriska bude hned bazen :)
Reagovat
majjkaa
Noo uz sa vytiera bazen :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sakra,ať už přestane pršet,není na co koukat:(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist