Radwaňská je maminkou, má syna Jakuba

27. 7. 2020, 13:18
Aktuality 7
Rok a půl po ukončení kariéry se stala bývalá světová dvojka Agnieszka Radwaňská matkou. Jednatřicetiletá Polka porodila syna Jakuba, o jehož narození informoval na twitteru její manžel Dawid Celt.
Profily hráčů
Agnieszka Radwaňská

Radwaňská ohlásila konec kariéry v listopadu 2018. Jejím největším úspěchem bylo vítězství na Turnaji mistryň 2015 po finálové výhře nad Petrou Kvitovou. V roce 2012 si rodačka z Krakova zahrála finále Wimbledonu, v němž podlehla Sereně Williamsové. Na WTA Tour získala ve dvouhře 20 titulů.

Za Celta, jenž je v současnosti kapitánem polského fedcupového týmu, je Radwaňská vdaná od roku 2017.

Radwaňská, jež v minulosti šestkrát vyhrála hlasování fanoušků o nejoblíbenější hráčku na okruhu WTA, během těhotenství získala magisterský titul v oboru tělesná výchova na univerzitě v Krakově.

"Byla to dlouhá cesta, ale konečně jsem to zvládla! Mé díky směřují zejména k profesorům za jejich podporu a porozumění," svěřila se před měsícem Radwaňská.

Po odložení tenisové rakety se maminkami nedávno staly také české tenistky Lucie Šafářová a Andrea Sestini Hlaváčková či slovenská vítězka Turnaje mistryň z roku 2016 Dominika Cibulková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
brixner
Uplně mi uniklo, že lehli už i na Agu...Pro samej tenis tydle věci nějako nestíham, to je zápas tudle a támdle...Aga měla zlatou ruku, tak snad byl vejron jejího partnera taky v cajku a vobá budou v cajku, pak bude všechno v cajku. Aga by měla začít vokamžitě trénovat, konkurence je teď poněkud v útlumu!
Hodně štěstí!
Reagovat
com
jen at si uziva materstvi, Karolina bude urcite rada :D
Reagovat
FulnekUltras
až se WADA jednou probudí - i když chápu, že už to není úplně ono. Hlavně ať slouží zdraví, nehádáte se, a prospívá malý Duckwański.
Reagovat
Krisboy
Všechno nejlepší a hodně zdraví oběma...vlastně všem třem!
Reagovat
Mantra
pěkná máma tahle Aga
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá dobře. Je otázka, kolika filtry tu fotku protáhla, než to postla na soc nety.
Reagovat
Mantra
znáš ten text od Garáže? "...kazit si dojem, to už mám za sebou..."
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist