Raonic mění ve Wimbledonu boty i dvakrát za zápas

9. 7. 2017, 10:25
Aktuality 6
Tenisté běžně střídají při výměně míčů v utkání raketu, Kanaďan Milos Raonic si ale ve Wimbledonu přezouvá i boty. Loňský finalista si vezme novou speciální obuv na trávu i dvakrát za zápas. Chce tím zamezit tomu, aby v utkání na trávě neuklouzl a nezranil se.
Profily hráčů
Milos Raonic

"Na podrážkách bot na trávu jsou drobné hrbolky, aby to neujíždělo a na nových botách jsou neochozené," řekl 195 centimetrů vysoký Raonic. Po druhém setu vždy nazuje nový pár. Kdyby hrál pětisetovou bitvu, tak by to udělal znovu po čtvrté sadě. "Přesně tak," přitakal.

Šestý nasazený, který loni prohrál v boji o titul s domácím Andym Murraym, má druhý nejtvrdší servis v turnaji (228 km/h). V utkání 3. kola s Albertem Ramosem poslal na Španěla eso z druhého podání rychlostí 222 km/h. "Jo, to jsem dal, ale měl jsem servis pod kontrolou, tak jsem mohl experimentovat," smál se.

Skvělé podání bude potřebovat v osmifinále proti vycházející hvězdě Alexanderu Zverevovi z Německa. "Za poslední rok a půl udělal obrovský pokrok, ale na trávě se na něj těším," řekl Raonic, který ve třech zápasech nastřílel 68 es.

Komentáře

6
Přidat komentář
janek_da
mě by zajímalo jak často mění chránič zubů
Reagovat
brixner
No, jestli to jsou Adadis sa tvětěpadě...
To já jsem k nim tuhle dostal i zimní šálu a kabelku :-) Šála skončila jako náhradní obinadlo v mém vehiklu a s kabelkou si hrdě vykračuje jedna moje sousedka, prej když je teda z tý lásky...
:-)
Reagovat
panzer.dragon
Plejtvák
Reagovat
smazaný uživatel
Kde si ty botky kupuje,u Vietnamců??To přece není možný aby se mu to zrovna na trávě tak rychle ošoupalo...joo kdyby na antuce nebo na nějakým tvrdým povrchu.Vzpoměl sem si na jednu příhodu kterou mě vykládal kamoš jak si kupoval pantofle u Vietnamců a dotyčnýho rákosníka se zeptal jak dlouho mu vydrží,a rákosník naprosto upřímně odpoveděl že když je NEBUDE nosit tak celej život))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mu hodně smrdí hnáty:-))))
Reagovat
fialka
Vietnamci nenosia tie, čo predávajú. Kupujú si značkové, takže to nevedia posúdiť. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist