Robredo se po operaci lokte vrací na kurty

19. 9. 2016, 08:47
Aktuality 3
Po operaci lokte a půlroční rehabilitaci se v Metách vrátí na okruh ATP Tommy Robredo. Čtyřiatřicetiletý Španěl právě halový turnaj Moselle Open, jenž dnes začne, v roce 2007 vyhrál. Majitel celkem 12 titulů si zahrál naposledy mezi elitou v únoru v Dubaji a dostal výprask od jedničky Novaka Djokoviče.
Profily hráčů
Tommy Robredo

"Bylo to složité období. Těžké bylo zejména rozhodnout se pro operaci. Měl jsem natrženou šlachu, ale snažil se operaci vyhnout. Po měsíci a půl rehabilitace však nebyla jiná možnost," popsal. "Musel jsem se smířit s tím, že první dva měsíce jsem nemohl dělat nic. Pak se začal návrat blížit a teď jsem nadšený, že už se vracím."

Od organizátorů turnaje v Metách dostal divokou kartu. Rozehrát se snažil před dvěma týdny na antukovém challengeru v Janově, ale hned první zápas s Rusem Gabašvilim prohrál dvakrát 6-7.

"Doufám, že teď budu hrát líp," přál si Robredo, někdejší pátý hráč světového žebříčku. Letos ho čeká teprve sedmý zápas na okruhu ATP, přičemž zdolal pouze Australana Millmana a Tunisana Jazírího.

V Métách Robredo začne proti Němci Janu-Lennardu Struffovi. Vítěz duelu ve druhém kole vyzve nasazenou dvojku Belgičana Davida Goffina.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Krisboy
Vítej z5, tvůj kultovní backhand na tour už chyběl!
Reagovat
a.magerova
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.puntodebreak.com/2016/09/19/nadal-muneca-proceso-mejorar

Problemy ze zapestim!!! Jsem nevedel...taky nic nereknete.
pry se to lepsi, ale zase se zhorsily zaludecni problemy.
Jako tito ma plne ruce prace...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist