Robsonová má nového trenéra

28. 12. 2010, 17:07
Aktuality 0
Je jí pouhých 16 let, stihla už vyhrát wimbledonskou juniorku a ve Velké Británii je spolu s Andym Murraym považována za ostrovní tenisový klenot. O to, aby se Laura Robsonová opravdu rozzářila, se bude od příští sezony starat francouzský trenér Patrick Mouratoglou, bývalý kouč například Marcose Baghdatise.
Profily hráčů
Laura Robsonová

Mouratoglu, který má v Paříži slavnou tenisovou akademii, se s Robsonovou sejde v Perthu, kde mladá Britka bude hájit barvy své země v Hopman Cupu. Prvním velkým letošním testem jejich spolupráce bude kvalifikace na Australian Open, kde by si nezkušená tenistka v případě úspěchu odbyla svou premiéru v hlavní soutěži.

Spolupráce s francouzským koučem nebude pro Robsonovou, která v lednu oslaví sedmnáctiny, ničím novým. Momentálně 217. hráčka světa už v minulosti trénovala v jeho akademii, po rozchodu s trenérem Martijnem Bokem by jí ale Mouratoglu měl věnovat víc času.

"Spolupracovali jsme s ní nejúspěšnější část roku, takže už se známe trochu blíž," řekl Mouratoglou, který v minulosti pomohl k úspěchům Marcosi Baghdatisovi, Anastasii Pavljučenkovové a Aravane Rezaiové. "V péči ji už měli naši kondiční trenéři a lékaři, ale trenéry měla vlastní. Teď se situace změnila a rozhodl jsem se s ní spolupracovat, protože je to podle mě velmi zajímavá hráčka," dodal.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist