Roddick: Týden volna před Turnajem mistrů ideální není

14. 11. 2010, 19:32
Aktuality 4
Andy Roddick vyjádřil nespokojenost s termínem konání Turnaje mistrů. Po té, co v pátek vypadl z podniku v Paříži, má devět dní volna před startem závěrečné soutěže pro nejlepší tenisty sezony.
Profily hráčů
Andy Roddick

Podnik série Masters 1000 v Paříži skončil dnes a přesně za týden startuje Turnaj mistrů v Londýně. Andymu Roddickovi se ale pauza mezi dvěma turnaji nelíbí. Ve francouzské metropoli vypadl už v pátek, tedy devět dní před začátkem soutěže na britských ostrovech .

"Tento turnaj se povedlo přesunout z Šanghaje do Evropy, což je skvělé, ale stále máme stejný počet turnajů v časovém harmonogramu. Byl bych raději, kdyby turnaje byly v menším časovém sledu, abychom mohli jít rovnou na další turnaj, a ne mít jeden celý týden volno," sdělil Roddick.

Roddick by dal přednost raději tomu, kdyby se poslední tenisová událost roku konala hned v týdnu po Paříži. "ATP nám navíc poslala dopis, že v Londýně musíme být už ve středu, takže nemám moc času na to, abych se vrátil domů do USA a pak zase zpátky."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
QPR_Draxter14
Jo doma je doma, četl jsem že nakonec nikam nejel(nedivím se, nemělo by to ani cenu) a snažil se zabavit tím že šel na Chelsea - Sunderland... to muselo stát za to :D
Natři to na hotelu někomu přes playstation :)) GL Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč se Roddick rozčiluje, může být vůbec rád, že se tam dostal, počítám s ním pouze do počtu !
V zápase se Soderlingem jasně ukázal, že nic než servis špičkovýho nabídnout nemůže......
Reagovat
smazaný uživatel
svatá pravda,rozumná řeč
Reagovat
smazaný uživatel
sice mu fandím a patří mezi moje nejoblíbenější hráče ale máte pravdu pokud mu nevyšel první servis tak bylo jasné že bod udělá soderling. Jeho forhend nebyl tak agresivní jako dřív a vůbec celá jeho hra doufám že to do londýna vychytá
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist