Roddick vynechá Roland Garros

19. 5. 2008, 15:38
Aktuality 4
Grandslamový French Open přišel o jednu z největších hvězd. Šestý hráč světového žebříčku Andy Roddick se ze slavného turnaje odhlásil kvůli problémům s horní partií zad a ramenem.
Profily hráčů
Andy Roddick

Amerického tenistu přinutily zdravotní potíže vzdát semifinále v Římě a vynechat turnaj v Hamburku. Plánoval se vrátit tento týden na Světovém poháru, ale problémy se zády a ramenem si nakonec vyžádají delší pauzu.

V Düsseldorfu to oznámil jeho bratr John, jenž je kapitánem amerického týmu na Světovém poháru. "Odhlašuje se odsud a také přijde o French Open," řekl John Roddick.

Andy Roddick po turnaji v Římě odletěl na vyšetření do New Yorku, které odhalilo zánět v postižené oblasti. Specialista na rychlejší povrchy by se chtěl vrátit na turnaji v Queen's Clubu, který je klíčovou přípravou na Wimbledon. "Nemyslím si, že by to mělo trvat nějak strašně dlouho a překvapilo by mě, kdyby nebyl na Queen's připravený. Teď ale potřebuje deset až dvanáct dní jen odpočívat," uvedl John Roddick.

Antuka Roddickovi nevyhovuje, na pařížském grandslamu je jeho maximem třetí kolo z roku 2001. Loni i předloni vypadl hned v prvním kole. Po úspěchu v Římě si však letos věřil na dobrý výsledek. "Cítil se na antuce dobře, takže viděl šanci, aby se mu dařilo lépe než v minulosti, jak se mu to povedlo v Římě. Takže je to pro něj zklamání," dodal John Roddick.

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale upřímně na antuce ani moc šancí neměl. Neni blbej ať je radši fit na trávu kde zužitkuje svoje podání. Na Roland Garros se těšíme na jiné borce :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale v Římě, kdyby se nezranil, tak mohl být i ve finále..A na RG sice moc velké naděje neměl, ale určo největší za svou kariéru...nicméně chápu ho, že dává přednost WIMbledonukde má šanci i vyhrát..
Reagovat
smazaný uživatel
jo, škoda, myslím, že tak dobrý na antuce jak letos ještě nebyl... jinak se těším na trávu, to už bude snad v pohodě... www.andy-roddick.blog.cz
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist