Rosol si ve Vídni vyšlápl na Tsongu. Štěpánek a Veselý favority nevyřadili

22. 10. 2015, 15:16
Aktuality 205
Radek Štěpánek se ani ve Vídni nedočká svého druhého letošního čtvrtfinále na okruhu ATP. Šestatřicetiletý veterán dnes vypadl po porážce 1-6 4-6 z rakety turnajové osmičky Fabia Fogniniho.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol ve Vídni vyhrál poprvé od Roland Garros dva zápasy po sobě. Poté, co v pondělí porazil Japonce Sugitu, si dnes připsal skalp světové desítky Jo-Wilfrieda Tsongu. Francouze, s nímž v předchozích třech vzájemných zápasech neuhrál ani set, zdolal 6-4 3-6 6-1. 

"Prostě jsem dneska nehrál dost dobře," řekl Tsonga, který hrál v neděli finále na Masters 1000 v Šanghaji a ještě má šanci dostat se na Turnaj mistrů.

Třcetiletý Rosol teprve potřetí v sezoně a poprvé po půl roce postoupil do čtvrtfinále. O zopakování předloňského semifinále, které hrál naposledy loni při cestě za titulem z Winston-Salemu, si zahraje s dalším Francouzem Gaëlem Monfilsem. Znovu se bude snažit o první výhru ve vzájemných zápasech.

Další dva Češi dnes proti favoritům neuspěli. Daleko od své nejcennější výhry nebyl ani Jiří Veselý, ale závěr duelu se světovou jedenáctkou Kevinem Andersonem , jehož porazil letos během vítězného tažení v Aucklandu, nezvládl. V rozhodujícím setu za stavu 5-5 nevyužil dva brejkboly, jeden zahodil nepovedeným bekhendem, a prohrál 7-6 3-6 5-7.

Radek Štěpánek, jemuž po zdravotní pauze patří ve světovém žebříku 122. místo a na turnajích startuje díky chráněnému rankingu, čeká na čtvrtfinále od červencového podniku v Bogotě. Ve Vídni bojoval o nejlepší osmičku s Fabiem Fogninim, s nímž se naposledy utkal předloni v Cincinnati.

Dnešní souboj odstartoval lépe Fognini, který sebral Štěpánkovi hned první podání, za stavu 4-1 mu prolomil servis znovu a i díky čtyřem dvojchybám českého hráče vyhrál úvodní set hladce 6-1. V další sadě už byl karvinský rodák Italovi vyrovnanějším soupeřem, ale ani v ní ho 22. hráč světa nepustil k žádnému brejkbolu. Rozhodla tak hra za stavu 4-4, v níž si Radek Štěpánek potřetí v zápase neudržel podání. Fognini už žádné komplikace nepřipustil a po 67 minutách zápas ukončil.

Výsledky - Vídeň (tvrdý povrch, dotace 2.324.045 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Rosol (ČR) - Tsonga (4-Fr.) 6:4, 3:6, 6:1
Anderson (2-JAR) - Veselý (ČR) 6:7 (4:7), 6:3, 7:5
Fognini (8-It.) - Štěpánek (ČR) 6:1, 6:4
Monfils (6-Fr.) - Lorenzi (It.) 6:4, 6:4
Ferrer (1-Šp.) - García-López (Šp.) 6:1, 6:1
Johnson (USA) - Janowicz (Pol.) 6:4, 6:7 (7:9), 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

205
Přidat komentář
babolat.cz
tak zabíjačka skončila, sice se prase na začátku škubalo,ale nakonec je po něm. Dobrou noc.
Reagovat
Fandina
hlavně, když se ti ulevilo
Reagovat
George_Renel
Je fakt, že tehdy ve Wimbledonu Nadal trochu vzdoroval, ale Rosol ho nakonec udolal. Prasetem bych ovšem poraženého nenazval, i některé jeho zvyky nejsou právě hygienické......
:-b
Reagovat
gigin
Semíčko ve Vídni, samý sympaťáček...
Reagovat
babolat.cz
Ich liebe Wien
Reagovat
janek_da
ty tlač račí Andyho
Reagovat
gigin
kde? proč?
Reagovat
janek_da
kuznu
Reagovat
gigin
Jakú kuznu? Kde?
Reagovat
janek_da
Jsem myslel, že fandíš Kuznecovi, nebo už ni?
Reagovat
gigin
Panebože.... já jsem na něj úplně zapomněl... :(( Jasně, že jo. Akorát dneska moc práce, navíc děláme s klukama tlačenky, držkovú polévku, nakládáme sýr s uzeným do punčoch, zítra sa bude udit, čumíme na tenis, na hokej, klábosíme, do toho tenisportál a já hlava děravá na Ákáčko zabudol... ale teče mrak..
Reagovat
janek_da
to je blbec ten Monf :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, ten Rosol ještě pošle domů druhýho Frantíka, ne? Zajímavé :D Stožáry Anderson a Esovič out, Lord Gulba do finále :D Když jsem se vrátila z hokeje, ani Grigor mě nepotěšil, to jsou dnes výsledky :((
Reagovat
babolat.cz
tak doufám, že to Gael natře tomu rypákovi...
Reagovat
Fandina
doufám, že vyhraje Lukáš, včera hrál super
Reagovat
George_Renel
Hlavně že to rypák natřel Nadalovi...
Reagovat
gigin
H2H je 2:1 pro Nadala, já bych do toho nerýpal. Jednou to uhaluzil a děláte z toho vědu. Navíc je to fakt tlama, chová se jak id*ot. Teď zase. Můra mu to jasně řekla, že ho nikdo na okruhu nemá rád a měl pravdu. Normální prosťáček. Navíc mám podezření, že je totálně vylízaný. Až na morek.
Reagovat
Fandina
On tenkrát výhru z Nadalem uhaluzil? Poslední set byl o hodně lepší než Nadal. A že je podle tebe prosťáček, to mě vůbec neudivuje. Už jenom proto, co tu píšeš o mně. Nesmysly, urážky.
Reagovat
Fandina
s Nadalem
Reagovat
Fandina
A ještě nezapomeň dodat, že to tady každý ví. To je také argument jako stehno.
Reagovat
gigin
Každý ví, že ty máš zpřeházené šuplíčky v hlavě. Rosola nikdo nemá rád, tak se s tím smiř. Možná ty a GR.
Reagovat
Fandina
Fascinuje mě tvoje jistota, jak tvrdíš, že mám přeházené šuplíčky. A vůbec nejde o to, jestli má nebo nemá někdo Rosola rád. Tady jde o to, jak píšeš, že je to prosťáček a totál vylízaný. Jak ses si jistý, sám sebou, že to tak je. Tvojí jitotu bych tedy chtěla mít. Asi tak stejnou, jak tvrdíš, že mám přeházené šuplíčky. Jak malé dítě, které ničemu nerozumí.
Reagovat
gigin
Já jen vyjadřuju svoje názory. To je vše. Že ty budeš bránit každého retarda, který je z ČR mi bylo jasné. Nechceš vidět, nevidíš.
Reagovat
babolat.cz
+1
Reagovat
Fandina
já tě o ničem nepřesvědčuji, piš si co chceš, jen že ten tvůj názor nesdílím, připadá mi nepravdivý a už jsem se o tom mockrát přesvědčila, že jsi mimo
Reagovat
gigin
Jo jasně. Je vidět i teď v hale, že Rosi je všude oblíben.
Reagovat
babolat.cz
chvíli jsem koukal, ale je to hrůza. Asi se Gael těší až to bude mít za sebou a diváci velice hodně oslavují každý GAelův kousek. Rosol se chová jak pičus a celý tenisový svět se těší až odejde do důchodu nebo minimáně na challengery.
Reagovat
Fandina
jasně, pro celý tenisový svět je podstatné, co dělá Rosol, bez něj ani ránu ... jdi se léčit chlapče
Reagovat
George_Renel
To by byl titulek. Nadala porazil i pičus....
Reagovat
Fandina
A to je pro tebe důkaz čeho. Fandí víc Gealovi a má být?
Reagovat
gigin
Nic. Ty to nikdy nepochopíš. Nech to být. Podívej, já vím, jak se Lukáš chová ke svému týmu, jak s něma mluví a tak. Ale tady podrobnosti samozřejmě neuvedu. Je fakt hodně jednoduchý....
Reagovat
Nola
nejak ti ublizil ten haluzak?... Gulba vyklepal dvoch servismanov v rade, oslavuj, hoduj....Esovic out, nadhera... zajtra je na rade este jeden...o.i. myslis vazne, ze to bola haluz?
Reagovat
gigin
To je fakt. Nechápu se :DDD Haluz Nolo myslíš co? Jakože Rosi klepl Rafu?
Reagovat
Nola
ano, Rafu mam na rebricku z BIG4 hned za Nolem... ale vzdy dokazem ocenit supera, ktory ho vyklepal, nie je fer znizovat vyhru supera....
o.i. Gulba je frajer, ma lepsie statistiky s Esovicom ako NO1, klobucik
Reagovat
gigin
Ok, máš recht. Nechám se vždycky stáhnout do nějakých sraček...

Gulba je úkaz. Jeden z mála na okruhu. Pořád věřím, doufám. Bresnik dnes řekl, že fakt maká a chce. Bresnik snad nekecá no.
Reagovat
Nola
OK, ja som iba raz znizila vykon supera - Andyho na USO, dodnes to lutujem, oplut supera, je to najjednochsie.... aj tak je to h..no platne... Stan tento rok vystavil Nolemu stopku na RG, nasrana som teda bola, klamat nebudem, napriek tomu Stanovu hru dokazem ocenit a dokonca mu fandit.....
Reagovat
gigin
Vždycky jsem si tě vážil.
Reagovat
Nola
ja mam doma iba digitalnu :D myslis na tej?
Gulba vyhraj to tam cele !!!
Reagovat
gigin
:-D hej, presne tu som myslel.

Zítra vyhučí. Teraz mal dva zápasy no time to rally, tak bude vyjevenej.
Reagovat
Fandina
Já mám zase jiné informace. Neuraž se.
Reagovat
gigin
Proč bych se měl urážet?
Reagovat
Fandina
Mám jiné informace o Lukášovi, neuraž se, že ti nevěřím. Některé tvoje názory považuji za irelevantní.
Reagovat
gigin
Takže suma sumárum. Podle tebe je Lukáš sympatický, oblíbený tenista jak mezi hráči, tak mezi fanoušky, se smyslem pro humor a na úrovni.
Reagovat
Fandina
Ne. Podle mě je Lukáš normální kluk a tenista. Rozhodně do druhého nestrká při zápase, jako Rafa do něj, ani nepokřikuje po druhých, že ho nikdo nemá rád. A vůbec si nemyslím, že je jednoduchý. Ani, že se chová neuctivě k týmu. Naopak.
Reagovat
gigin
Neoblíbený, sprostý, jednoduchý parchant to je. Nic víc. Tečka.
Reagovat
Fandina
Hlavně, když si můžeš kopnout. Ubožáku.
Reagovat
Roger_Federer
Ty zadne informace nemas, tak nelzi.
Reagovat
Fandina
Co je ti do toho, co já vím.
Reagovat
Fandina
Tobě se tak budu svěřovat, ty jsi ten poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že Murray je sympaťák roku :D Ten má tak co vykládat...
Reagovat
gigin
Můra je pohodář. Srandy tři zadky s ním. Nedávno mu někdo napsal na twitter proč je takový pičus. Odepsal, že už se takový narodil. Chápeš, on si umí dělat legraci. I ze sebe. Ale Rosi? Tupec tupců.
Reagovat
Fandina
Rosol tupec, já jsem tupec. A co ty, ty jsi kdo?
Reagovat
babolat.cz
neboj, si těsně za Rosolem...
Reagovat
Fandina
to jsem si všimla, že u gigina a tebe jsme tupci a prosťáčci, beru to jako vyznamenání, jinak se to ani vzít od vás nedá, opak by pro mě znamenal, že něco není v pořádku ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli tě tohle rozesměje, tak to máš asi hodně veselej život... ;)
Reagovat
gigin
Nestěžuju si. Srandy mrak.
Reagovat
babolat.cz
Andy je super, jak můžeš srovnávat s člověkem jako Rosol?
Reagovat
Fandina
Ty Andyho a Rosola znáš, že je srovnáváš?
Reagovat
babolat.cz
já je nesrovnávám, jsi blbá. musíš sledovat vlákna a nepsat, jen proto, že píšeš.
Reagovat
gigin
Kašli na to babolate. Sice mne taky kolikrát točíš, ale prostě Fandina je extrém. Nech to být.
Reagovat
Fandina
pro tebe je lepší Andy, pro mě Lukáš, ono i to fuckování nebo pokřikování jeho ženy nebo vůbec křičení na někoho, že ho nikdo nemá rád mi zrovna moc vtipné a slušné a vhodné nepřipadá
Reagovat
babolat.cz
ono je to i také kvůli tomu,že Andy jě někdo a sebemenší prohřešek je mnohem více trestán ten toho méněcenného Rosola.Ale to snad chápeš...možná..kdo ví..asi nee
Reagovat
Fandina
Takže Andy je někdo a na druhého může pokřikovat na kurtu, že ho nikdo nemá rád. Už jsem tě pochopila. Sorry, není někdo, je stejný hrač, jako každý jiný. A podle mě se chová mnohem nevhodněji, než Lukáš. A už chápu, proč mě lidé takových názorů jako ty nemohou urazit. Jsi mimo.
Reagovat
babolat.cz
tys to fakt nepochopila a to jsem doufal...tak to zkusím jinak. Na Andyho je prostě přísnější měřítko, protože je to TOP, chápeš? Stejně jako RF, RN,či Nole. Oni si nemohou dovolit prasárny a sviňárny jako Rosol, to by jim prostě neprošlo.
Reagovat
Fandina
Jenže oni ty sviňárny dělají. Rafa strčíl do Rosola na kurtu a Andy na něj pokřikoval, že ho nikdo nemá rád. Ubožáci.
Reagovat
Fandina
A ještě mi napiš sviňárnu, kterou udělal Rosol. To by mě zajímalo.
Reagovat
gigin
Co příspěvek místního uživatele safiho? Jak ho tlačili v Číně a milostpán neřekl ani búúúú?
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jako bys nikdy nebyl na zápase, po kterém hráč odejde z kurtu. Děje se to běžně. Mně například vyhověl, když jsem ho pořádala o fotku, ale zřejmě je něco jiného, když k němu přistoupí stará bába.
Reagovat
gigin
Tak já nevím, kde ses k němu tulila, ale když má někdo jasně zřetelný support od krajanů v daleké Číně a ignoruje to.. sorry, to je hulvátství...
Reagovat
Fandina
Já nevím, jak to tam bylo. Určitě, kdyby za ním šli, tak by je neodmítl. Potřebuješ si kopnout, tak to děláš. Takového lidi nesnáším, co pořád do druhých vandruují jako ty. Nahoře píšeš, jaký je to hajzl, o mně tady permanentně, že jsem tupá. Když tě to baví, tak to dělej dál, ale já tyhle lidi jako si ty neuznávám.
Reagovat
gigin
Uklidni se poplachu. Zase kolem sebe kopeš. Zbytečně.
Reagovat
Fandina
Protože z něj děláš zloducha. Člověk většinou po pár setkání s druhým zhruba pozná o koho se jedná. A Lukáš je v tomhlo normální. Jasně, není to žádný miláček davů, ale psát o něm, že je hazl. To je i na mě dost.
Reagovat
gigin
Nic o hajzlu nepadlo. Nepřehrávej.
Reagovat
Fandina
A co to bylo, milostpán, ani buuuuuuuuuu. Třeba ti křivdím, že to nemyslíš zle, ale bohužel to tak vypadá.
Reagovat
Fandina
A co je tohle.

23.10.2015 22:05 Od: gigin
Neoblíbený, sprostý, jednoduchý parchant to je. Nic víc. Tečka.
Reagovat
George_Renel
V pohodě, nejsem žádný extra fanda Lukáše, ovšem tohoto přiblblého hatera vždy rád postavím na zem.
Reagovat
slacker
ja zase rad postavim na zem tebe priblbly bolseviku
Reagovat
George_Renel
Ubožáčku. Koho ty se svým omezením chceš stavět na zem? Jsi jen směšná figurka.
Reagovat
janek_da
po tvojem komentu k Rosolovi si vždycky vzpomenu na jedno z nejlepších videí

https://vimeo.com/45011311
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nejlepsich Upsetu historie tenisu;D)
Reagovat
VlS
No krásně Lukáši, to se cení
Reagovat
gigin
Reagovat
elda
Ufff!
Reagovat
gigin
https://twitter.com/jessica4stein/status/657543704966631424/photo/1
Reagovat
gigin
Tým :)

https://pbs.twimg.com/media/CSAO58yUcAEoc_u.jpg
Reagovat
gigin
stats:

https://pbs.twimg.com/media/CSAOwLNUkAEG-UK.png
Reagovat
gigin
Reaching the SF is a very big thing for me. It's not important who i am going to face on. I'm realy happy to be here

https://pbs.twimg.com/media/CSAKFdnUYAAhAwa.png
Reagovat
gigin
;I`ve more problems with #Karlovic then with Inser.Against Ivo i've managed to play superb in the tie breaks #erstebankopen
3 retweety 3 oblíbené
Reagovat
gigin
Konec spamu.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju, gigine, ne že bych byla extra fanynkou Ernieho, ale je dobře, že se vyhrabal z hnoje, ten kluk na to má :))
Reagovat
gigin
Jj, díky. Jen doufám, že mi ho tam zítra nezmasí Lunejka, tvl :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
pročpak, ona tlačí Keva? :P
Reagovat
Lunej..
cype nevdecna, kopu ti Mrhace az dk semi a porad nejake plky tvl. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
janek_da
dobre, dobre. S Gulbou se aspoň pořád něco děje.
Reagovat
gigin
Günter Bresnik: He (#Gulbis) needs points to come back in the big tournaments. He worked hard on his comeback.
Reagovat
smazaný uživatel
A zítra Anderson nebo Johnson, takže další závod v esech :D Je to šílený, ale jestli live ranking nelže, tak se může Gulbis dostat v případě titulu do top 50.
Reagovat
janek_da
Škoda že nemá na pozadí v twitteru forehand. Pro mě je teda o hodně impresivnější
Reagovat
smazaný uživatel
tvl, ještě Rosi a oba do finále a finále Gulba x Rosi. Tomu by se říkalo vytrollit turnaj. :D :D
Reagovat
janek_da
:D

a sf Rosi-Fogna
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D A příště radši zaplatí majlant za Noleho, ať se to neopakuje.
Reagovat
gigin
blbečci :DDDDD
Reagovat
Kozoroh
Super gigin, snad Ernest urve titul!
Reagovat
panzer.dragon
Gigine, gratuluju
Reagovat
gigin
Kozoroh, panzer - díky borci :)
Reagovat
safi1313
Rosol by měl chodit od porážky k porážce aby už skoncil...takhle se na tu jeho namachrovanou tlamu budeme koukat ještě dál :-( achjo :-(
Reagovat
Fandina
Naštěstí jsou lidi, kterým Rosol nevadí, taže mu výhry přejí. Luky pojď!!!
Reagovat
babolat.cz
to možná jenom troll jako ty...
Reagovat
Fandina
Od tebe to sedí trolle, tyk který s tenisem máš tak leda společný název nicku.

A Rosolovi nezáviď, mohl bys vzteky také jednou prasknout.
Reagovat
rusedski
To víš, musí teď máknout, na šeky z challengerů není Ochotská zvědavá :)
Reagovat
Lunej..
No tak je celkem logický, když se tenista živí tenisem, že ho hraje. A kdo nechce, tak se na Lukáše koukat snad nemusí ne?
Reagovat
Roger_Federer
A je v tom taky zapocitany prijem, z pustenych a inscenovanych zapasu?
Reagovat
Fandina
Pokud víš, že něco takového dělá, tak proč ho neudáš. Mlčet o zločinu je také zločin.
Reagovat
Roger_Federer
Za prve, ptal jsem sr Lunej.
Za druhe, nemam potrebu nikoho "udavat"..odporne slovo, jediny kdo ho uziva jsou stri udavaci jako jeden zdejsi uzivatel.
Za treti, je to "verejne" zname.
Reagovat
Fandina
Ono pokud nemáš na něco důkaz, tak ti je veřejná známost k ničemu. Naopak, pokud tvrdíš, že se něco děje, co se nedějě, tak z toho sám můžeš mít problém.
Reagovat
Pedronegro
tak snad mu tu Ochotskou tak nezáviďme, ono jí to taky už dlouho nevydrží, spíš jim přejme :)
Reagovat
Pedronegro
hrál dobře a dobře se na to koukalo, Jo byl místy legračně mimo a měl odporné boty :)
Reagovat
smazaný uživatel
stepec je na 122.miste v deblu, v singlu mu patri az 259. misto...
Reagovat
PetaM
Chlape, hodně lidem jsi pokazil tiket ... :D :D Za to ti fandím. Když už nic, tak vždy nasereš spoustu lidí :D :D
Reagovat
darek.vrana
Já třeba sázím zásadně na outsidery, takže mě potěšil.
Reagovat
PetaM
Já jsem na Tipsportu viděl nějaký kombinovaný tiket, kde byl z tenisu jen Rosol, a že prohraje s Tsongou ... Vsazená částka byla asi 90.000 Kč :D :D :D
Reagovat
darek.vrana
Já moc nechápu, že někdo tyhle nízké kurzy dává. Zvlášť, když hraje Rosol, který jak víme, se dokáže zbláznit.
Reagovat
vrabejka
Veselka ukázal že není zase tak daleko od špičky. Ale ta hlava a hraní na bigpointech to musí zlepšit. Stačilo přehodit lehky bekhend přes síť a vedl by 6-5 a podával ve 3.setu. Škoda, ale přesto dobrý výkon
Reagovat
kada.tom
Lukáš se dneska pochlapil, jeho výhru jsem ani teoreticky nepředpokládal :-OO :-)
Reagovat
rusedski
Ono to není zas takový překvapení vzhledem k tomu, že Tsonga hrál ještě v neděli v Číně a v 1.kole s bídou porazil veterána Haase. Zápas jsem neviděl, ale pokud prohrál 3.set 6:1, tak nevěřím, že byl v pohodě.
Reagovat
George_Renel
V pohodě byl Lukáš. Tsonga měl problém pouze v soupeři. Jinak limitován nebyl. Možná už se šetřil na Paříž.
Reagovat
Fandina
Tak tak, Lukáš byl hlavně ve třetím set lepší. Hrál výborně.
Reagovat
Fandina
Lukáš hrál dneska super. První a třetí set byl nádhera, opravdu výborně. Luky. Pojď dál!!!
Reagovat
EllNino
Hobluj Lukáši ! :D
Reagovat
Fandina
Zatím super.
Reagovat
Lunej..
Pěknej tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
jakou má Tsonga šanci na Turnaj mistrů? já že kvůli tomu mu fandím :)
Reagovat
Lunej..
Myslím, že menší než Lukáš, proto Lukášovi nefandím. :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
teď už je to v kelu :((
Reagovat
Lunej..
Lukáši, jdi do háje, to sis to nemohl schovat na jindy? jestli v příštím kole vyletíš, tak na tebe peču. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol jednou porazí velkýho hráče a stejně jsou lidi nasraný :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
na priamy postup ma Tsonga sancu takmer nulovu,straca na Ferrere cca 950bodov
Reagovat
smazaný uživatel
na priamy postup ma Tsonga sancu takmer nulovu,straca na Ferrera cca 950bodov
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá, díky, tak jdeme velebit Lukáše za jeho skalp ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Prakticky nulovou, 900 bodů ztráta, i kdyby nějakým zázrakem bral titul v Paříži, tak by musel spoléhat na to, že Ferrer nic neuhraje (navíc ten ještě může ve Vídni náskok navýšit). Ta osmička je uzavřená.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to pak jo, škoda, radši bych tam viděla jeho, ale Niši a Ferru ok :)
Reagovat
smazaný uživatel
aspon ze som nekecal
Reagovat
MartinPa
Lukáš zatím dobře, akorát mi to komón od našeho hráče nějak neštimuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka taky kamónoval, co jsem tak na něj mrkla, místama hrál dobře, ale pak ke konci to hrozně zvoral :(
Reagovat
kada.tom
Tomáš z 0-3 na 4-3 s brejkem :-))
Reagovat
Fandina
Berďu asi zase komentuje Uhlířová. 3:3 ve druhém se Sašou. Berďo pojď!!!
Reagovat
Lunej..
Já mám komentátora, 4:3 :)
Reagovat
Fandina
Já se dívám jen na stream. Stockholm mám na SuperTennise, ale tam dávají i Moskvu a Vídeň a teď je tam Lukáš s Tsongou.
Reagovat
Lunej..
Já mám Toma v telce na O2 sport. A fandím výjímečně Tsongovi, protože bych ho chtěla vidět naživo, Lukáše už znám :)
Reagovat
Fandina
Aha, já O2 nemám. A Tsongu jsem naživo viděla, i jsem šla za ním po ulici ve Wimbledonu, takže ho vidět už nemusím. A samozřejmě přeji Lukymu. První set je jeho, ale myslím si, že Tsonga přidá. Nicméně, Lukášovi bych výhru nad Tsongou přála, skalp dobrý a body také.
Reagovat
Lunej..
Tak Tomáš vyhrál, dobrý, i podání ruky u sítě s úsměvem od obou bylo sympatický.
Reagovat
Fandina
Berďa super. A Lukáš neproměnil BB a teď přišel o svoje podání, takže jak jsem předvídala Tsonga přitlačil.
Reagovat
Fandina
Rosol Tsonga 4:4. Zatím se Lukáš drží krok, tak pokračuj Luky pojď!!!
Reagovat
George_Renel
Když teď koukám na Tomáše, tak ten rozdíl s Jirkou je až propastný.
Reagovat
EllNino
taky je Tomáš o 9 let starší :)
Reagovat
Lunej..
A hezčí :D
Reagovat
Nola
http://sport.sme.sk/c/8046326/tenistu-nisikoriho-trapi-rameno-vynecha-turnaj-v-bazileji.html
Reagovat
EllNino
Alex se nějak rozohnil :DD
Reagovat
tommr
je to nesympatickej namachrovanej frajírek ... :(
Reagovat
Lunej..
Stejně neměl pravdu a navíc se nějak rozehrává.
Reagovat
George_Renel
Co můžeš čekat od Rusáka s německým pasem.
Reagovat
slacker
Ty ses taky nesympaticky autistista a polymorbidista
Reagovat
tommr
Jirka jako obvykle závěr psychicky nezvlád. Nejdřív doslova zahodil brejkbol na 6:5 a pak se složil při vlastním podání i když už ved 40:15. U něj to už asi nikdy lepší nebude ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole co to bylo??? Ten poslední míč, proč???
Reagovat
tommr
copak ten poslední míč - to už byl jen důsledek trestuhodně zahozenýho brejkbolu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
tak to chodí Jirko i v tenise : nedáš,dostaneš
Reagovat
Jabadu
Konec zápasu a Jirka vede 40:15 při svém podání.
Některé věci se, bohužel, nemění.
Reagovat
Fandina
Ježiš, Jirko, to je strašný závěr. Nemám slov. Bohužel.
Reagovat
kada.tom
Jirka to za zazdil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Veselka zahodil nalitý BP na 6:5 , to může přijít draho
Reagovat
gigin
Máš recht. Přišlo.
Reagovat
babolat.cz
mentál :-(
Reagovat
gigin
Kolik měl? Čtyři pa v tom posledním gemu?
Reagovat
tommr
jj ved 40:15, ale to už byl nalomenej ... :(
Reagovat
Fandina
Škoda, Jirka nevyužil dva BB na 6:5. Tak teď Jirko podej do TB.
Reagovat
Fandina
Z publika slyším české povzbuzování a dost hlasitě od víc lídí. Asi jich tam bude dost. Když jsem tam byla předloni, tak tam bylo hodně Čechů.
Reagovat
gigin
Tak je to kúsek. Od nás blíž jak do Prahy, tak se to nabízí :)
Reagovat
Fandina
JJ. Ani z Prahy to není daleko.
Reagovat
gigin
Jj, tak o stovku víc to máte z Práglu než od nás, žádná křeč :)
Reagovat
Fandina
4:4 je to vyrovnané, je to boj. Jirko pojď!!!

Škoda, že je Kevin teď na podání. Bude mít výhodu v posledních dvou gamech.
Reagovat
Fandina
5:5 Jirko pojď!!!
Reagovat
George_Renel
V polovině 2. setu šel Jirka hodně dolů. Jen aby vůbec našel cestu zpátky.
Reagovat
kada.tom
Jirka jakoby mávnutím kouzelnýho proutku přestal hrát agresivně a už je brejk dole :-(
Reagovat
EllNino
už si tím prohrál i set a Kev se rozjel bohužel :( ...ale tak uvidíme, třetí set muže být uplně jiný :)
Reagovat
tommr
Jirka si zatím vede statečně. Snad zase ve druhým setu neodpadne jak se mu to v dobře rozehraným zápase proti favoritovi už stalo mockrát ... :)
Neví někdo co tam v hledišti dělá Goergesová? :)
Reagovat
EllNino
třeba Jirkovo nová známost :D
Reagovat
George_Renel
Sedí s Kevinovou manželkou v jeho boxu.
Reagovat
tommr
sedí ale vedle Andersonovy manželky takže to bude spíš její kamarádka? :)
Reagovat
EllNino
asi asi :D
Reagovat
George_Renel
Poučte mě. K čemu je dobré to náplasťové šněrování na holenich?
Reagovat
EllNino
asi kvuli tlumení nárazů, možná má nějaký bolesti, těžko říct ...
Reagovat
George_Renel
Vidím to tento týden už asi potřetí.
Reagovat
EllNino
No pěkně, odvrátil pár setbolů, jeden dokonce prvním servisem na druhé podání, to bylo hodně riskantní, tiebreak nakonec taky vyrál, moc pěkně :)
Reagovat
Fandina
Jirka Veselý s Andersonem na kurtu a Nova Sportu 1. Držím palce Jirko, i když ta Kevinova forma je úžasná. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
A koukám, že i na SuperTennise.
Reagovat
Fandina
A první set urval Jirka v TB. Super. Tak ještě jeden Jirko. Pojď!!!
Reagovat
George_Renel
Gasquet skrečuval Darcisovi za příznivého stavu 6:1, 2:0. Jestli dnes dokáže Tomáš zdolat mladou naději tak má asi cestu k úspěchu zcela otevřenou.
Reagovat
EllNino
fakt ? vždyť ve výsledcích to je obráceně ...nebo ses koukal ?
Reagovat
George_Renel
Museli to mít špatně napsáno a opravili to, protože jsem koukal dvakrát jak to je. Ale máš pravdu Richard postoupil po skreči Darcise. Raději jsem už koukal na více zdrojů.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to několikrát stalo na livesportu na mobilu, že tam byla skreč, pak jsem přišel domů, mrknul na počítač a tam byl výsledek naopak. Takže teď když tam vidím, že někdo skrečoval za stavu 6-2 2-0 apod., tak už to automaticky beru tak, že je to naopak :)
Reagovat
George_Renel
Jj, původní info jsem dával z mobilu.
Reagovat
Chrenda
je aktuálně na 216 místě v žebříčku. Ne na 122, to by bylo jiné kafe, ale o tom se mu může už jenom zdát.
Reagovat
FandimRF
Taky nechápu kde to umístění sebrali, k němu má ještě daleko...
Reagovat
darek.vrana
Opsali to z ATP, jenže si nevšimli, že to je debl.
Reagovat
darek.vrana
Nicméně aktuálně není ani na tom 216. místě, ale na 259., 216. je možná v live rankingu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist