Rybakinová titul v Indian Wells obhajovat nebude, opět ji trápí potíže se zažíváním

9. 3., 04:48
Aktuality 10
Světová čtyřka Jelena Rybakinová se pár hodin před svým úvodním zápasem odhlásila z turnaje WTA 1000 v Indian Wells. Kazašská obhájkyně titulu se omluvila vinou zažívacích potíží, kvůli nimž na konci února odstoupila z Dubaje.
Profily hráčů
Jelenu Rybakinovou již poněkolikáté vyřadily ze hry potíže se zažíváním (© Profimedia)

Jelena Rybakinová v únoru kvůli zažívacím potížím nenastoupila ke čtvrtfinálovému zápasu v Dubaji a problémy ji trápí i o dva týdny později. A jsou tak nepříjemné, že se v Indian Wells rozhodla neobhajovat jeden ze svých největších triumfů.

"S velkým zármutkem musím oznámit, že se letošního turnaje v Indian Wells kvůli zažívacím potížím nezúčastním. Mí blízcí moc dobře ví, jak moc pro mě tento turnaj znamená a jak jsem se toužila vrátit a obhajovat titul," uvedla vítězka předloňského Wimbledonu v oficiálním prohlášení.

"Děkuju fanouškům, kteří mě přišli podpořit. Moc mě mrzí, že mě letos nebudou moct vidět. Teď si odpočinu a zotavím se, abych znovu mohla jít na kurt a hrát před svými fanoušky podle svých nejlepších schopností," dodala čtyřiadvacetiletá Kazaška, jež loni v závěrečné fázi porazila Karolínu Muchovou, Igu Šwiatekovou i Arynu Sabalenkovou.

Letos moskevská rodačka odehrála šest turnajů, na třech se dostala do finále a dvě z nich přetavila v triumf (Brisbane a Abú Zabí).

Rybakinovou trápí časté zdravotní potíže i vzhledem k alergii, loni kvůli oslabené imunitě onemocněla během Roland Garros a po postupu do 3. kola musela ze soutěže odstoupit. Od začátku loňského roku už pětkrát vzdala v průběhu turnaje, nyní v Indian Wells do něj ani nezasáhne.

Pozici Rybakinové v Indian Wells obsadila domácí náhradnice Kayla Dayová, jež ve druhém kole v souboji dvou neúspěšných kvalifikantek podlehla Nadie Podoroské. Argentinka tak dokonale využívá druhou šanci, v osmifinále se utká s Anastasií Potapovovou.

Výsledky turnaje WTA 1000 v Indian Wells


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
frenkie57
Rybička na té fotce jak smutně kouká...
Reagovat
Krisboy
...jako rybka na suchu.
Reagovat
hanz
Ať si dává ostropestřec a bude mít po problémech...
Reagovat
Liverpool22
Bohužel Rybka má dost slabou imunitu viz. alergie, žaludeční problémy, bolesti zad. Peněz má dost, tak by měla zainvestovat do seberozvoje a snažit se najít kořen problémů např. alergických reakcí a zkusit přírodní či alter medicínu. Na druhé straně některé věci jsou geneticky dané a někomu např. nevyhovují přelety přes půl planety což zná i spousta běžných lidí - jedeme na dovču do Tuniska, Egypta, Thajska......napijeme se byť balené vody nebo něco sníme např. ovoce a už lítáme s průjmem. Proto je dobré si brát na cesty slivovičku, vodku, becherovku - prostě přírodní medicínu Holt každý jednotlivec má nějaké slabé místo - Muška, Maky....můžou vyprávět
Reagovat
George_Renel
Staví pouze Rum.
Reagovat
Stybnat
Jo. Kapitán Morgan
Reagovat
Liverpool22
Rum, Kontušovka, Čert......a Vanilkováááá
https://www.youtube.com/watch?v=_Tb5xD2SPQk
Reagovat
Krisboy
Reagovat
com
jestli to z ní lítá z obou stran, tak je logický, že nehraje
Reagovat
com
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist