Sabalenková vrátila úder Šwiatekové. Na US Open je v osmifinále a v live žebříčku opět světovou jedničkou

2. 9. 2023, 18:26
Aktuality 197
US OPEN - Aryna Sabalenková (25) na letošním US Open stále neztratila jediný set. Běloruska si ve třetím kole stejně jako loni poradila s Clarou Burelovou (22), tentokrát po setech 6:1, 6:1, a opět se v live žebříčku posunula na post světové jedničky před obhájkyni titulu Igu Šwiatekovou. Ve druhém týdnu závěrečného grandslamu je třetím rokem po sobě a v osmifinále se semifinalistka posledních dvou ročníků utká s Darjou Kasatkinovou (26).
Aryna Sabalenková (© Profimedia)

Aryna Sabalenková se stala na lednovém Australian Open zbrusu novou grandslamovou šampionkou a trofej pro vítězku si v letošní sezoně odvezla ještě z Adelaide a velkého antukového podniku v Madridu. V posledních týdnech však zaznamenala hned několik zklamání, když nedokázala z vítězné pozice dotáhnout semifinále na French Open, ve Wimbledonu ani v Cincinnati.

Další šanci na premiérový posun na post světové jedničky, o který už několik měsíců marně usiluje, má na US Open. Semifinalistka posledních dvou ročníků zatím ve Flushing Meadows dominuje. Nejprve identickým skóre 6:3, 6:2 přehrála Marynu Zaněvskou a Jodie Burrageovou a pak stejně jako před rokem deklasovala mladou talentovanou Francouzku Claru Burelovou.

Statistiky zápasu Burelová - Sabalenková

Loni povolila bývalé juniorské světové jedničce pouhé dva gamy a nadělila jí kanára. Letos sice set bez ztráty gamu nezískala, nicméně větší počet her odmítla. Začátek programu na dvorci Louise Armstronga pořádně urychlila, s přemožitelkou Karolíny Plíškové byla hotová za hodinu.

Sabalenková tak pokračuje v útoku na tenisový trůn a také druhý grandslamový titul. Sobotním vítězstvím vrátila úder momentální vedoucí ženě hodnocení Ize Šwiatekové. Matematika boje o čelo žebříčku je velmi jednoduchá, rodačce z Minsku stačí v New Yorku uhrát stejný výsledek, kdežto Polka musí dojít alespoň o kolo dál a v případě finálového souboje závěrečný grandslam sezony znovu po roce ovládnout.

Další překážkou světové dvojky bude Darja Kasatkinová, s níž vyhrála poslední souboj na generálce v Cincinnati a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 4:2. Ruska musela obě předchozí utkání na letošním US Open otáčet, ale s kvalifikantkou Greet Minnenovou si poradila ve dvou setech a po šesti letech ve Flushing Meadows postoupila do osmifinále. V pondělí zaútočí na své premiérové čtvrtfinále v tomto dějišti a celkově čtvrté na grandslamových podnicích.

V osmifinále nechybí ani domácí jednička Pegulaová

Jessica Pegulaová musela poprvé na letošním US Open do rozhodující sady. V ní však nenabídla Elině Svitolinové vracející se po mateřské pauze ani jednu brejkbolovou šanci a rozjetou Ukrajinku přetlačila 6:4, 4:6, 6:2.

"Vždycky jsou to s ní těsné zápasy, které jsou o pár brejcích. Je to těžká soupeřka. Ze začátku jsme ani jedna nehrály skvěle, chtěly jsme se dostat do dalšího kola, ale poté se mi podařilo zlepšit," řekla Pegulaová, jež vyhrála čtvrtý vzájemný zápas po sobě.

O sedmé grandslamové čtvrtfinále a zároveň vyrovnání svého maxima na podnicích velké čtyřky se americká jednička utká s krajankou Madison Keysovou"Takový je pavouk. Za poslední tři nebo čtyři turnaje jsme byly vždy ve stejné části. Je to skvělá hráčka se silovou hrou. Bude to také těžký zápas," dodala Pegulaová.

Finalistka ročníku 2017 Keysová otočila po setech 5:7, 6:2, 6:2 souboj s Ljudmilou Samsonovovou a po čtyřech letech prošla do osmifinále domácího podniku velké čtyřky.

První polovina osmifinálových duelů se zkompletovala již v pátek. Šwiateková se utká s Jelenou Ostapenkovou, Caroline Wozniacká s Cori Gauffovou, Sorana Cirsteaová s Belindou Bencicovou a Karolína Muchová s Xinyu Wang.

• US OPEN 2023 •
New York, USA, tv. povrch, 65.000.020 dolarů
sobotní výsledky (2. 9. 2023)
• Dvouhra - 3. kolo •
ondroušová (9-ČR) - Alexandrovová (22) 6:2, 6:1
Jabeurová (5-Tun.) - Bouzková (31-ČR) 5:7, 7:6 (7:5), 6:3
Sabalenková (2-) - Burelová (Fr.) 6:1, 6:1
Pegulaová (3-USA) - Svitolinová (26-Ukr.) 6:4, 4:6, 6:2
Kasatkinová (13-) - Minnenová (Belg.) 6:3, 6:4
Keysová (17-USA) - Samsonovová (14-) 5:7, 6:2, 6:2
Qinwen Zheng (23-Čína) - Bronzettiová (It.) 6:3, 4:6, 6:4
Stearnsová (USA)  Boulterová (Brit.) 6:4, 6:3

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

197
Přidat komentář
misa
po výborném začátku sklouzla k pasivitě, přesto díky špatné hře soupeřky mohla slavit postup. V tiebreaku dostala na stříbrném podnose vedení 3-0 s dvěma minibrejkby, pak si šla k síti pro volej, který zahrála nedůrazně a zřejmě tak ztratila celý zápas. Bojovala s bolavou nohou až do konce, za což ji chválím. V tunelu po odchodu z kurtu se objevily slzičky v očích. Noha určitě některé výměny ovlivnila.

Mařenka má teď dva týdny volna, doufám, že se dá dohromady na oblíbenou Guadalajaru. Celkově jsem s jejím vystoupením na US Open spokojený, tu pasivitu, ke které často sklouzává, už z ní nikdo nedostane. Nedá se nic dělat, rád ji mám i tak smile smile
Reagovat
Liverpool22
smile Ano - TB to vše rozhodnul. Na začátku TB to vypadalo, že se Žába vyhází, ale Mařenka jí opět posadila do sedla + Žába tam pak dala opět dvě lajny a šmitec - škoda no smile
Reagovat
quiquiqui
obávám se, že to bylo ze strany Marie trošku divadlo... kolikrát už se jí stalo, že v pozdějších fázích turnaje jí ve třetím prostě dojde síla...
Reagovat
tommr
jaký divadlo? Vždyť vůbec nedobíhala míčky který by jinak stoprocentně měla ...
Reagovat
quiquiqui
ta noha... prostě byla bez šťávy už
Reagovat
Liverpool22
a je to pryč smile Žába byla dnes hodně hratelná a Marie jí měla na lopatě - už v 1. setu zbytečná komplikace a TB ve 2. setu - škoda psát. Je to hrozná škoda, ale u Mařenky je problém pasivita + servis - takže smile
Reagovat
Jon61
Dokáže sice hodně míčku doběhnout, ale svou pasivitou dává soupeřkám šanci na zakončení, nemůže se spoláhat, že soupeřka udělá chybu, sama moc winnerů nezahraje. Proti málo chybujícím ranařkám nemá příliš šanci.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Jon61
Marie bojovala se servsem, zdravotními problémy a nepřejícím publikem, kterému přeji, aby jim Ons vyřadila jejich hráčku.
Reagovat
Mony
Jojo, v USA jak nemáš jméno nebo dobrou značku, tak jsi nula
Reagovat
Mony
Škoda, zrovna začala znovu nabírat dech
Reagovat
EllNino
vypadají groteskně
Reagovat
misa
Dnes jsi na Marušku nějak nabroušený :)
Reagovat
EllNino
Linda a Marie mohly pomoct našim holkám v boji o TM
Reagovat
misa
Pro ně je nebezpečná jen Benčič, jinak už asi nikdo.
Reagovat
EllNino
to je nesmysl, pořád jsou ve hře dvě tisícovky a pětistovky, které zamíchají kartami
Reagovat
GaelM
Nicméně má pravdu, mimo aktuální top8 jsou ve hře už jen Petra (spíš teoreticky) a Bencic.
Reagovat
tommr
Petra na to jednak nemá a jednak se o to možná ani nebude snažit ...
Reagovat
EllNino
taky si myslím, nemyslím si, že by na to neměla, na asijském turné hasila často na poslední chvíli účast na TM, ale asi se jí tam ani moc nechce letos už
Reagovat
EllNino
no nevím, na konci roku často vyhrávají tyto velké tisícovky outsiderky, takže klidně může ještě nějaká vystřelit a připsat 2000 bodů jako kdysi García Whuan+Peking ...
Reagovat
misa
Tak si to české tenistky uhrají snad samy, když to jsou takové hvězdy :)
Reagovat
tommr
Kasatkina je ještě taky ve hře ...
Reagovat
turista
Pravděpodobně do zítra.
Reagovat
Mony
Spíš ji viděl jen po tom fyzickém kolapsu
Reagovat
EllNino
právě že jsem viděl celý zápas
Reagovat
Mony
Jo prohozy asi slabina
Reagovat
Mony
Dnes to bylo o kondici...ale jede se dalsmile
Reagovat
quiquiqui
na to se nedá dívat, to je něco příšerného... z obou stran
Reagovat
Jon61
První set byl kvalitní, teď je to samá chyba.
Reagovat
quiquiqui
s takovouhle opravdu GS Jabeur nevyhraje
Reagovat
Jon61
Je konec, ztratit game z vedení 40:0, zejména když nedokázala trefit kurt, když měla soupeřku v druhém koutě. Publikum v transu, trapní Američané. smile
Reagovat
misa
Mariino ztracené podání ze stavu 40-0 je asi definitivní tečkou...
Reagovat
Liverpool22
bez servisu to je prostě těžký smile
Reagovat
EllNino
Marie pokračuje v naprosto nesmyslné hře
Reagovat
misa
Nemá už sílu.
Reagovat
EllNino
Opravdu galapředstavení
Reagovat
misa
Tak co má dělat... ještě by mohla vzdát před mečbolem :)
Reagovat
EllNino
měla vyhrát 2. set, v TB byla na koni
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
misa
Pedtím vyhrála čtyři zápasy proti hráčkám top 10 v řadě. Marie není tak dobrá, aby pořád vyhrávala. Dnes už proti ní byla i statistika.
Reagovat
turista
Možná. Ale Žába nasekala tolik UE jako už dlouho ne.
Reagovat
GaelM
Strašná škoda toho TB, Ons hraje hrozně a toho se mělo využít. Třetí set už bude o fyzičce a to není dobrá zpráva smile
Reagovat
EllNino
Nastoupí kdy ... smile
Reagovat
Liverpool22
dřív jak v 6 ráno asi ne smile - je to náročný tydle noční šichty smile
Reagovat
Petr_Fisk
S takovou nejdřív o půlnoci.
Reagovat
GaelM
Ten zápas by měli přesunout na volný kurt a vyje*ané night sessions zrušit smile Hnát holky do zápasu po půlnoci je hnus.
Reagovat
farr
No měli by ji přeložit na Granstand nebo fakt bude nastupovat za svítání k začátku zápasu, a to bych jí fakt nepřál. Nechápu proč ženy nemohou vždy začínat ten Night session prostě z pravidla... za prvý když už si tady hrajem na gender tak je to gentlemanské dámy přece mají přednost smile , za druhý dyl jak 3 a půl hodiny zápasy na 3 sety stejně většinou netrvají a za třetí aspoň by nebyly tak nedůstojně prázdné tribuny. Na ty chlapi ty lidi přece jen rádi vydržej...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
farr
No ale třeba se Grišánek úplně rozsype a bude to 6:1 6:1 ten zbytek a to by do hoďky a kousek stihnout nastoupit na kurt holky mohlismile.smile Pojď Řetězov
Reagovat
farr
mohlY lol samozřejmě bruhsmile.
Reagovat
Liverpool22
jo, jo Grišánek už se sype smile
Reagovat
farr
Je nutno ale dodat, že Zverev teda dnes až na ten probenděný první TB hraje opravdu super konzistentně. Za 3 hodiny neudělat ani jednu dvojchybusmile ,a navíc k tomu 70% výtěžnost 2. servisu. Jasně je tam relativně neškodnej Slajz return Grišánek což zkresluje ty čísla ale i tak. Sašu fakt potřebujeme zpátky ve špičce hru na to má... lol fakt 6:1, Kurde proč ja nesázímsmilesmile
Reagovat
Liverpool22
Ano - Zverev na servisu hodně kvalitní a nyní jde do trháku 3:0 - Maky se může pomalu chystat smile
Reagovat
farr
6:1 6:1 fakt ze jo, to me pos*r na holý záda. Kolik tak bejva kurz na tyhle presny vysledky dvou setů?, to by z búra něco i bylo ne smile
Reagovat
Liverpool22
smile tipnul jsi to přesně smile začni sázet budeš v balíku smile
Reagovat
EllNino
Jako přes kopírák
Reagovat
Liverpool22
Pokud by tam byla dnes Linda s kvalitním servisem, tak vyhraje. Dnes je Žába hodně hratelná s Lindou hrála lépe. Mařenka je slabá na servisu
Reagovat
misa
Těžko říct, třeba by se sesypala v tb jako Maruška.
Reagovat
Mony
Žába je takticky zkušená, s Lindou ve 3.setu obranné slajzy , Marii honí ze strany na stranu a že předu do zadu
Reagovat
misa
On už ji někdo vyřadí. Hraje hovn*. A kdyby náhodou došla daleko, tak se zase sesype.
Reagovat
GaelM
smile

Proti Sabalence nemá s touhle hrou šanci.
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak. Zheng možná ještě udolá a pak konečná na Aryně
Reagovat
quiquiqui
přesně
Reagovat
Jon61
Na servisu je Marie horší než na příjmu, přitom Ons dělá hodně chyb.
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak - servis velká slabina. Ohledně servisu jsou na tom Muška + Linda + Maky mnohem lépe. smile
Reagovat
turista
Budiž. Marie ale dlouho hrála pěkné dlouhé údery zatímco soupeřka se snažila hru kouskovat a vymýšlela všelijakou chytristiku plnou chyb. Marie měla vyhrát tiebreak.
Reagovat
EllNino
to by musela uhrált na servisu v tb víc než 1. míček ...
Reagovat
misa
smile
Reagovat
quiquiqui
bejt Lindou, tak se urazim :D
Reagovat
misa
Třetí set se dohraje už jenom z povinnosti, Marie asi nevzdá.
Reagovat
Jon61
Nesportovní křupanské publikum v transu, žene favorizovanou Tunisanku k vítězství. Tak ať jim vyřadí jejich hráčku.
Reagovat
Liverpool22
Ano - Amíci to přehání smile
Reagovat
turista
Souhlasím.
Reagovat
Dobry-den
Marie už zase nemůže. 3 set téhle hrůzy už si nechám ujít. smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
misa
Proti psychicky labilní soupeřce to měla Marie dotáhnout.
Reagovat
turista
Maruško, doraž ji!
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
misa
Bohužel to nevyšlo, přitom tiebreak měla Marie skvěle rozehraný...
3-0 se dvěma minibrejky.
Reagovat
EllNino
ty míče za stavu 3:0 a 3:1 nekomentuju
Reagovat
Liverpool22
U Mařenky je problém taky servis + Žába tam zase dala 2x lajnu smile
Reagovat
Petr_Fisk
Žába to dobře ví, že Maruška je zraněná a přesto kupí jednu hloupou chybu za druhou.
Ještě, že má tu psychoterapeutku, protože bez ní by ani netrefila na kurt.
Reagovat
misa
Tiebreak začal nadějně dvěma výhozy.
Reagovat
misa
a sítí :)
Reagovat
misa
Maruško... smile
Reagovat
misa
Měla krásně připravenou situaci na síti a zahrála nedůrazný volej, tímhle možná ztratila celý zápas.
Reagovat
tommr
jj kdyby to dala na 4:0 nebo dokonce 5:0 tak by to už asi dotáhla. Může si za to sama ... smile
Reagovat
misa
Pustil jsem si včera zápas Samprase z US Open 2002. Ty jeho voleje byly úžasné. Od žen tohle samozřejmě nikdo nemůže chtít, ale Marie často hraje krátké nedůrazné voleje bez potřebného umístění a soupeřka ji pak prohodí :(
Reagovat
farr
To má z toho svýho jen věčnýho vracečkování, kdyby zapracovala i na větší agresivitě ve svý hře, tak najede na automatiku a v tyhle vypjatý momenty zahraje kvalitně a ne tenhle odpad co tam vyprodukovalasmile smile....
Reagovat
misa
To se mělo řešit v raném mládí, teď je už pozdě. Devoty ji zkusil předělat k větší agresivitě a rozpadla se jí celá hra.
Reagovat
Liverpool22
Žába to jsou neskutečný vlny - výhoz a pak geniální úder smile
Reagovat
farr
Úplně WTA HUMUS, v plný parádě. Vypínám radsi
uz nadobro, by se nejednomu udělalo šoufl(chybějící blicí smajlík.smile
Reagovat
Jon61
Publikum fandí favoritce, připadá mi to jako kdyby hrála domácí hrčka. Kdyby aspoň ocenilo pěkné míčky od Marie.
Reagovat
vergus
No, ať už to dopadne dneska jakkoliv, tak Zheng se při sledování tohohle už musí vidět ve čtvrtfinále..
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Mony
Ti US diváci, to je síla!smile
Marie evidentně handicapovaná a oni šílí, aby jí Žába dobismilela..
Reagovat
Liverpool22
smile Holt Amíci smile
Reagovat
quiquiqui
tak maj Ons rádi no, navíc Marie teď moc po světě populární není, po tom deblu
Reagovat
Dobry-den
Teď už zas Marie běhá, ale bohužel JEN běhá bez jakékoliv další aktivity. Bude to nakonec stačit? smile
Reagovat
Mony
Potřebuje teď štěstí k finálním breakusmile
Reagovat
misa
Chudák Maruška už brečí smile
Reagovat
Liverpool22
To nepůjde - bohužel. Mařenka pláče smile
Reagovat
Dobry-den
Neběhá. Po setu asi skreč. :(
Reagovat
Liverpool22
Možná to půjde. smile Molina povzbuzuje smile
Reagovat
misa
Žába je dnes víc než hratelná, to naštve.
Reagovat
Liverpool22
5:5 Marie lajna a Žába výhoz smile
Reagovat
misa
Ons hraje stašně, že i zraněná Maruška má pořád šanci na postup.
Reagovat
misa
Teď by mohla darovat aspoň dva debly :)
Reagovat
misa
tak nic
Reagovat
Liverpool22
smile Mařenka to musí urvat ve 2 setech smile Žába hodně pomáhá
Reagovat
farr
Kalí vodu Vojtěchu, kalí vodusmile. Tak ještě gem a půjdu si vyzvednout imaginární výhru lol. Maruška Jugoška smilesmile.
Reagovat
misa
Asi konec, Marie si zase pochroumala tu bolavou nohu...
Reagovat
Liverpool22
asi jo. smile Jestli Žába vykostí obě naše holky a pak vylítne, tak budu fakt nasr.nej smile
Reagovat
Dobry-den
Linda ji měla dát a mohli jsme si v klidu užít české derby.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
misa
Vypadá to, že druhý velký turnaj v řadě nedokončí kvůli zranění. Bohužel si její náročný styl vybírá daň.
Reagovat
Dobry-den
Marie vypadá hodně zle. Jako by měla na krajíčku. smile
Reagovat
tommr
tam bude nějakej zdravotní problém ... smile
Reagovat
Mony
Fyzicky útlum evidentní.Nakopnout se ale znovu může, to jako marathónec znám.
Reagovat
misa
noha
Reagovat
Liverpool22
měl jsem pocit, že si volá doktora - možná nějaké drobné zranění smile
Reagovat
tommr
Marie začíná kupit laciný chyby. Takhle to nevyhraje ... smile
Reagovat
Mony
Už ale Marie ubírá na agresivite..Snad nejede z poslednihosmile
Reagovat
misa
vypadá to tak. Letos je kondice problém...
Reagovat
Liverpool22
Žába toho má taky plný brejle - uvidíme smile
Reagovat
misa
ona se jenom tak tváří
Reagovat
tommr
jj je to herečka ...
Reagovat
misa
Marie se dostala zase do stavu, kdy je každé vyhrané podání zázrak. Navíc začala dělat laciné chyby :(

Podle těch obloučků to vypadá, že už nemůže. Přitom hrála minule krátký zápas a měla den volna.
Reagovat
Mony
Dnes ji ale Žába honí, jak kočka myš.Hlavne kratasy
Reagovat
tommr
možná to přispělo k tomu zranění ...
Reagovat
farr
Já to zas přepnul na Jahodu lol a Maruška nám pěkně jugošovatí, malá herecká etuda a hned je z toho čistá hrasmile. Ale co si budem takticky
velmi správně, Žába vychladne 3 gamy vyhází a bude vymalované smilesmile.
Reagovat
misa
nesmysl
Reagovat
farr
Že já si na truc pujdu vsadit burasmilesmile.
Reagovat
Mony
Tenhle break Žábě darovat nemelasmile
Reagovat
misa
Žába ztratila servis ze stavu 40-0 smile
Reagovat
Dobry-den
A dáreček je zpět. Ze 40:0 :))
Reagovat
Liverpool22
Žába zase chytla vlnu výhozů smile
Reagovat
Dobry-den
A Marie ji napodobuje. DF + 2 výhozy a další servis je v háji. smile
Reagovat
Liverpool22
Nicméně vypadá to, že Žába toho už má plné zuby - Mařenka to musí prostě urvat smile
Reagovat
Dobry-den
Na tohle divadlo už jí snad nikdo neskočí. smile
Reagovat
misa
Marie pasivně returnuje, v minulém zápase to bylo mnohem lepší.
Reagovat
misa
Hloupá chyba na síti, která se podílela na ztrátě servisu. Tenhle zápas bude hrozně těžké vyhrát.
Reagovat
tommr
paradoxně doplatila na to že se pro jednou rozhodla být aktivní ... smile
Reagovat
Liverpool22
Žába stejně jako s Lindou začala trefovat lajny a to je pak těžký - snad zase chytne vlnu výhozů. Mařenka taky pomáhá smile smile
Reagovat
tommr
nakonec ten první set Marie přece jen získala. smile Dobře že to skončilo dvojchybou. Namachrovaná Jabeur už potřebovala trochu srazit hřebínek ... smile
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak. Už Linda jí mohla porazit. A v 1. kole to taky uhrála až v koncovkách. Snad už to Jahůdka docvakne smile
Reagovat
farr
Jen to na chvilku přepnu zpátky na Jahodu a zas to úplně probendila ten svůj servis. Fakt jako radši nekoukatsmile...smile
Reagovat
tommr
a co si čekal? Že bude zničehonic Jabeurovou drtit?
Reagovat
farr
Ne to ne, ale aspoň to nedarovat soupeřce všechno na zlatým podnosu. Fakt klika že je Žába totální lama, tak to snad dopadne gutte nakonec, ale koukat na to fakt nejde, bolí z toho strašně oči.smile
Reagovat
misa
Asi nedopadne, i když Jabeur dobře nehraje.
Reagovat
Liverpool22
ufff to byl nervák, ale 1. set je doma smile Žába nakonec hodně pomohla - hraje ve vlnách a je hodně nekonzistentní
Reagovat
misa
20 nevynucených chyb proti osmi Bouzkové.
Reagovat
Dobry-den
Díky Ons za DF, Marie by to beztak sama nedotáhla. :))
Reagovat
misa
Teď hlavně aby hned neodevzdala vlastní servis.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
misa
Jabeur proměnila setbol smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile díky Žábo
Reagovat
Mony
Ale Marii pěkně utavuje..v tomhle tempu nevím, jestli by vydržela i 3. set..věřme, že s agresivitou nabrala i kondici.
Reagovat
tommr
aspoň že zastavila ten volnej pád a má už jistej TB ...
Reagovat
misa
získala první brejk zápasu, který vzápětí potvrdila a vede 4-1.
Reagovat
vergus
Zatím se jí daří držet soupeřku na uzdě, ale výhra je ještě docela daleko smile
Reagovat
misa
5-2, k zisku prvního setu chybí jedna hra.
Reagovat
misa
Při podání Jabeur se dostala k setbolu, který nevyužila. Poté Marie nedopodávala set a začíná se znova :( Bohužel začala hrát pasivně...
Reagovat
Liverpool22
smile bohužel. Amíci fandí Žábě jak pominutí smile
Reagovat
tommr
bohužel se to dalo čekat že koncovku nezvládne ... smile
Reagovat
Liverpool22
pořád vede 5:4 smile
Reagovat
farr
Jahoda to jak se říká, hezky česky pěkně podělala. Úplná klasika na to so šlo vsadit s takřka stoprocentní jistotu, že nedopodává smile.
Reagovat
Liverpool22
smile sama Žábu posadila do sedla 5:5 smile
Reagovat
Dobry-den
Úplně přestala hrát. Její údery sotva přeletí síť. Krásně Žabérku rozehrála. smile
Reagovat
Liverpool22
Naštěstí 6:5 a TB má jistý smile
Reagovat
farr
Nic to nemění na tom, že je to absolutně nekoukatelný zápas, přehazovačka vs vyhazovačka a občas světlá výjimka thats all...smile
Reagovat
farr
7:5 rly lol ja to radši přepnul na Řetězova s Grišamemsmile. Ta žába je fakt zralá na Chocholouška, takhle nikdy nic nevyhraje bruhsmile.
Reagovat
Liverpool22
Ano - tohle už je fakt na Chochohouška - pokud dnes prohraje nějakého jí doporučíme smile
Reagovat
farr
smile
Reagovat
tommr
vždyť jednoho má v boxu (ta ženská vedle jejího starýho) ...
Reagovat
vergus
Netušíte někdo, proč Sabalenka, Muška a Vondroušová jako hráčky první desítky nejsou přihlášené na tisícovku v Guadalajaře (myslel jsem, že Top 10 je musí hrát povinně)?
Reagovat
Preview.lover
asi to platí jen pro dvoutýdenní tisícovky, ale je to velká škoda vzhledem k TM
Reagovat
tommr
povinnosti hráček z top-10 se vztahují jen na ty které se umístí v první desítce na konci předchozí sezony. Těm co se dostanou do desítky v průběhu sezony z toho žádné povinnosti nevyplynou ...
Reagovat
GaelM
Guadalajara je non-mandatory 1000. Povinná už je letos jen jedna tisícovka: Peking na začátku října.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zdárek!
Nemáte prosím někdo lepší stream než jokera? Nic jiného mi na USO nefunguje.
Reagovat
Nola
https://tennis1.sportshub.stream/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
děkuji pškněsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak ten mi právě neběží...
Reagovat
hanz
zkus pornhub smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
https://tennistream.net/2-rune-there-are-two-atp-supervisors-who-always-give-me-the-worst-courts/
Reagovat
Liverpool22
https://freestreams-live1.top/t5/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile dík, ten taky někde mám, ale možná už je link jiný...
Reagovat
paddy
vše směřuje k očekávanému finále Swi-Sab, kde si to obě na férovku rozdají o světovou jedničku

zbytek pole je o úroveň níže, což dosvědčuje v rankingu velká mezera za top 2

Swiatek není neporazitelná, jen neměla konkurenci, teď ji má, a proto půjde od válu
pozn: to už jsem tady plánoval od loňska smile

Sabalenka se probije na druhou stranu a bude 29. no. 1 smile
She get(s high)
smile
https://www.youtube.com/watch?v=-r679Hhs9Zs
Reagovat
Preview.lover
na Swiatek teď čeká těžká zkouška v podobě Ostapenko (H2H 0:3), zřejmě Gauff (poslední prohra) a má štěstí, že alespoň neoblíbená Rybakina vypadla. Největší soupeřkou Sabalenky je její hlava
Reagovat
paddy
Ostapenko měla problém porazit i Plíškovou, tu snadno zvládne a Gauffice také nebude problém smile
každý týden je jiný smile
Reagovat
Liverpool22
bilance Penko : Iga 3:0 - Polce nesedí ranařky typu Rybky, Penko....A Cori taky zítra bude končit - Carol má po mateřské formu smile
Reagovat
Liverpool22
Igu zítra vykostí Penko smile a tak na očekávané finále nedojde smile Aryna bude no. 1 - změna je život smile
Reagovat
bardunek666
by post světové jedničky slušel. :)
Reagovat
com
neslusel smile
ale aspon by uz nebyla jednickou cim dal otravnejsi Swiatek smilesmile
Reagovat
bardunek666
Samozřejmě bych tam radeji viděl Karolínu, ale ta poslední dobou moc nechce smile
Reagovat
PetaM
Karolínu smilesmilesmile To snad leda, kdyby s celou WTA spadlo letadlo :D A i v tom případě by byla schopná to pos**t ...
Reagovat
arvncr
To by musel být A380, kde by letěla kompletní top 600 žebříčku, ale je fakt, že by to asi stejně nepomohlo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist