Šafářová bez problémů postoupila, Plíšková znovu končí ve 2. kole

1. 7. 2015, 14:56
Aktuality 468
Zatímco první výhru ve Wimbledonu vybojovala, ve druhém kole už Lucie Šafářová tolik problémů neměla. Loňská semifinalistka porazila bez ztráty podání Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu a teprve potřetí v kariéře ve Wimbledonu postoupila do 3. kola. Naopak Karolíně Plíškové se ani letos nepodařilo vylepšit své maximum na trávě v All England Clubu, kde ještě nikdy nepřešla přes druhé kolo. Českou tenistku dnes porazila výborně servírující Američanka Vandewegheová.
Lucie Šafářová

Lucii Šafářovou v pondělním prvním kole dělily pouhé tři míčky od porážky v duelu s Američankou Alison Riskeovou, vybojovaná výhra však finalistku letošního French Open 'nakopla' a už dnes v utkání druhého kola předvedla zlepšený výkon. Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu porazil v prvním vzájemném střetnutí 6-2 6-3. 

"Rozhodně jsem se lépe cítila než v prvním kole. Byla jsem vyhecovaná, hrála jsem výborně a jsem ráda, že jsem se dostala zpátky do tempa," řekla Šafářová.


Od začátku hrála jistěji, razantněji a lépe podávala. Nečelila ani jednomu brejkbolu, po servisu ztratila jen devět fiftýnů a zápas na kurtu číslo 17 i za zvuků trubky z nedaleké restaurace vyhrála za hodinu a pět minut.

"Věděla jsem, že když jí dám čas, tak začne hrát čopy, kraťasy a tyhle nepříjemné údery. Šla jsem do toho agresivně od prvního míče. Nedala jsem jí čas a cítila jsem se dobře," řekla Šafářová a po utkání se mohla pochválit za servis i forhend. 

Do třetího kola Wimbledonu postoupila loňská semifinalistka Šafářová při jubilejní desáté účasti teprve potřetí. V boji o postup do osmifinále, které si na trávě v All England Clubu zahrála pouze loni, ji čeká mnohem těžší soupeřka. Hrát bude s Američankou Sloane Stephensovou, která si předloni zahrála ve Wimbledonu čtvrtfinále a letos v 1. kole vyřadila Barboru Strýcovou.

"Určitě to bude těžký zápas, protože teď hraje dobře. A co na ni platí? Určitě zase agresivní hra, využívání levácké rotace do jejího bekhendu. Na trávě to je obecně stejné - kdo začne první tlačit, ten většinou body vyhrává," uvedla Šafářová, jež vyhrála jediný vzájemný duel loni v Dubaji. "Uvidíme, jak to půjde na trávě, ale na zápas se určitě těším," řekla Češka.

Finalistka z turnaje v Birminghamu Karolína Plíšková narazila v dnešním druhém kole na soupeřku, při jejímž servisu se dlouho nedokázala prosadit. Coco Vandewegheová nemusela v úvodní sadě odvracet jediný brejkbol a těsně před zkrácenou hrou si vypracovala čtyři setboly. Plíšková je všechny odvrátila, ale v tie-breaku nedotáhla nadějné vedení 3-0 a set přeci jen ztratila.

"To byla škoda. Bylo to ale těžké. Ona skoro nezkazila, odehrála na své poměry solidní zápas a byla lepší," okomentovala zápas Plíšková.

Druhý set začala česká tenistka nadějně a vedla 3-0, ale pak prohrála pět her v řadě. Američanka, která vyhrála 84 procent míčů po svém prvním servisu, vstoupila za stavu 5-4 do posledního gamu utkání nechytatelným podáním a svým 15. esem pak zápas ukončila.

"S ní to je hodně o servisu a těch šancí jsem moc nedostala. Mě servis ve druhém setu moc nepodržel, šla jsem hodně přes druhý a do toho mi chodila," uvedla Plíšková. Světová jedenáctka letos zopakovala své umístění z posledních dvou let, kdy rovněž nepřešla přes druhé kolo. Při své premiéře v roce 2012 ji vyřadila hned první soupeřka.

Výsledky - Wimbledon - ženy:
Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (6-ČR) - Su-wei Hsieh (Tchaj-wan) 6:2, 6:3
Vandewegheová (USA) - Karolína Plíšková (11-ČR) 7:6 (7:5), 6:4
Čtyřhra - 1. kolo:
Krajiceková/Strýcová (14-Niz./ČR) - Aojamaová/Voráčová (Jap./ČR) 7:5, 7:5
Niculescuová/Savčuková (Rum./Ukr.) - Kar. Plíšková/Kr. Plíšková (ČR) 2:6, 6:4, 6:4.
Garciaová/Srebotniková (10-Fr./Slovin.) - Smitková/Xu (ČR/Čína) 6:1, 4:6, 6:2
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

468
Přidat komentář
smazaný uživatel
Arruabarrena - Giorgi (GIORGI)
Govortsova - Cornet (CORNET)
Makarova - Rybáriková (RYBÁRIKOVÁ)
Muguruza - Lucic Baroni (LUCIC BARONI)
Pavlyuchenkova - Kerber (PAVLYUCHENKOVA)
Wozniacki - Allertová (ALLERTOVÁ)
Bacsinszky - Soler (SOLER)
Maria - Duan (DUAN)
McHale - Lisicki (SABINE)
DellAcqua - Svitolina (DELLACQUA)
Keys - Kulichkhova (KULICHKHOVA)
A.Radwanska - Tomljanovic (TOMLJANOVIC)
Jankovic - Rodina (RODINA)
Niculescu - Čepelová (ČEPELOVÁ)
Kuznetsova - Kr.Plíšková (KUZNETSOVA)
Nara - Kvitová (PETRA)
Reagovat
smazaný uživatel
rybáriková, čepelová, kulička a Kuzněcka BEZ ŠANCE hlavně ty 2 první ty snad neuhrají ani fiftýn
Reagovat
FulnekUltras
kulička musí !!! ;)
Reagovat
lars
pojd se vsadit, ze uhraji aspon 1 game ve 2.kole wimblu
Reagovat
blixa
Szakra, kdo jsi, že posíláš koťátko moje domů ???!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Arrarrubarrerronorrava 3:6 7:5 2:6 Giorgi
Kulička 6:4 0:6 4:6 Klíče
Pavlyuchenkova 6:2 7:5 Kerber
Lisicki 6:0 6:3 McHale
Makarova 6:0 6:0 Rybáriková
Niculescu 6:0 6:0 Čepelová
Tomljanovic 6:4 5:7 7:5 A. Radwaňská
Jankovič 6:4 6:7 8:6 Rodina
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý - Ward 6-4 5-7 3-6 6-4 4-6
Tohle smrdí dlouhým zápasem a labilní Jirka ho proti domácímu nezvládne.

Berdych - Mahut 7-6 6-3 6-4
Z Mahuta má každý vítr, ale na Wimbledonu bůhvíjaké výsledky nemá (nejlépe 3.kolo před 9 lety), v 1.kole se trápil s Krajinovičem, tohle Tomáš musí dát.

Rosol - Andujar 6-4 3-6 6-1 6-4
Lukáš na grandslamech většinou uhraje na co má a proti Andujarovi využije skvělého losu.

Brown - Nadal 7-6 6-2 7-6
Tohle překvapí asi jen fanatické Nadalovce.

Allertová - Wozniacki 5-7 3-6
Denisa se velkého jména nezalekne a prohraje se vztyčenou hlavou.

Kr.Plíšková - Kuznetsova 4-6 2-6
Přál bych to Kristýně, ale na postup dál momentálně jednoduše nemá, už vyhrané 1.kolo bylo darem z nebes.

Kvitová - Nara 6-3 6-3
Petra fanoušky namlsala a ti teď od ní čekají div ne další kanáry, tak jednoduché to ale proti houževnaté Japonce nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Veselý, Berdych, Andujar, Nadal, Allertová, Plíšková, Kvitová
Reagovat
martinek37
Kéž by si měl s tím Tomášem pravdu, ten výpadek Rafy klidně může přijít, Dustin tady hraje dobře a Nadal, co jsem ho zatím měl možnost vidět, hraje hrozně pasivně. Pokud nastoupí se stejnou hrou jako proti Bellucimu, může to klidně takhle dopadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nekecej. :D Já od Petry žádného kanára nečekám. Budu rád, když vyhraje dva sety a je mi úplně jedno, jestli to bude poměrem 7:6 nebo 6:0 :D Důležité je vyhrát poslední míč zápasu, i kdyby to bylo ve třetím za stavu 99:98 :D
Reagovat
martinek37
Jirka x James
Jirka by měl být lepší, ale Ward je doma a nebude to lehký zápas, víc ale věřim Jirkovi.

Tomáš x Nicolas
Nicolas je výborný travař, bude to hodně těžké, možná i těžší než s Chardym. Myslim ale, že to Tomáš zvládne. Bude hodně záležet na jeho servisu jako ostatně vždy. Přesto mírné obavy tu jsou.

Lukáš x Pablo
Tak Andujar není na trávě nic moc. Zápas na 5 setů s Garciou-Lopezem taky moc nenapoví. Ani Lukášova výhra na Ernestem toho moc neřekne, ten je dlouhodobě dole. Vidím to tak 60:40 pro Lukáše.

Denisa x Caro
Caro je jasnou favoritkou, Denisa může jen překvapit. Její hra by ale mohla Caro za určitých okolností potrápit. Na tenhle zápas se dost těším.

Týna x Světlana
Opět jasná favoritka je Světlana. Týna ale určitě cítí velkou šanci na velký výsledek. Nicméně pokud by postoupila, bylo by to pro mě ze zápasů našich největší překvapení.

Petra x Kurumi
Tady nečekám nic jiného, než jasný postup Petry. Pokud bude hrát jako s Bertens, nebude to žádný problém.
Reagovat
martinek37
Vypadá to, že dnešní zápasy hodně ovlivní počasí.:(
Reagovat
George_Renel
Máme 6 želízek v ohni. Pokud postoupí více než polovina z nich, budu spokojen.
Reagovat
darek.vrana
Pěkné:)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153480307129743&set=a.10150209455414743.321654.807029742&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
No nakonec ten Hanuš nebyl zas tak úplně mimo :-))
Reagovat
Jabadu
Třeba by někoho zaujal syrový rock v podání Katapultu:

https://www.youtube.com/watch?v=xbTxYyyyr1E
Reagovat
Frick
Zápas jsem neviděl, určitě je to zklamání. Nicméně, pokud bych srovnávat, tak před 5 týdny to bylo mnohokrát horší. Méně kvalitní hráčka, vedení o set a brejk a nádherně otevřený pavouk ve kterym Kája mohla klidně dojít až do SF.

Tady tohle nebylo.

Ale snad skutečně není třeba věšet hlavu. Dá se říct, že od IW se nehraje na površích (pomalý hard, antuka, tráva), které by Káje úplně seděly. I tak ale během těchto 4 měsíců dosáhla na zájamavé výsledky (ČF na Premier Mandatory, turnajová výhra v Praze, finále Premieru). Teď se vlastně až do Dauhá bude hrát na površích, co Káje sedí, tak by to snad mohla rozbalit.

Ale je tu jedna věc ještě - ač to zní divně - musí začít hrát nevyrovnaně. Pokud bude hrát vyrovnaně, zase bude mít v "uncountable" i tříciferné zisky...

Pokud jde o race, tak z těch 8 nepovinných turnajů tam je:

Dubai F - 585 b.
Sydney F - 305 b.
Birmingham F - 305 b.
Praha W - 280 b.
Antverpy SF - 185 b.
Brisbane OF - 55 b.
Dohá OF - 55 b.
Eastbourne OF - 55 b.

Čili má řekněme tři možnosti, jak ten zápis vylepšit, aniž by muselo dojít k "bolestivému" škrtu vysokého bodového zisku.

Jsou ty možnosti moc nebo málo? Očekávám Stanford (P 470), Toronto (P5 900), Cinci (P5 900), Tokyo (P 470) / Soul (INT 280), Wuhan (P5 900), Linz (INT 280)/Hong Kong (INT 280). Tedy celkem šest nepovinných turnajů. Raději aby z toho byly tři velké úspěchy a tři propadáky než šest slušných vystoupení.
Reagovat
Frick
A ještě pro srovnání povinné turnaje:

Miami ČF - 215 b.
AO R32 - 130 b.
IW OF - 120 b
RG R64 - 70 b.
Wimbledon R64 - 70 b.
Madrid R32 - 65 b.

Tedy platí, že nejlepší výsledek z povinného turnaje je až 5. nejlepším výsledkem celkově.

Porovnejme si to s Petrou a Luckou, které na povinném turnaji evidují jasně nejlepší výsledek sezóny. U obou platí, že na druhém nejlepším turnaji sezóny neuhrály ani polovinu bodů, co na tom nejlepším.

Petra:

Madrid W - 1000 b.
...
Sydney W - 470 b.

Lucka:

RG F - 1300 b.
...
Dohá W - 470 b.
Reagovat
Frick
A řečí čísel....

Počet bodů v race (povinné / nepovinné) - Premier 5 jsem nebral jako povinné u žádné, 1 b. zisky jsem nepočítal...

Petra 2415 (1440/975)
Lucka 2605 (1730/875)
...
Kája 2495 (670/1770)
Reagovat
dadaft
tak zklamání.
Coco hrála hodně dobře.
mnohem líp než třeba Riske proti Šafářové.
byl to těžký zápas, ve kterém by Karolína potřebovala hrát svou nejlepší hru, aby uspěla -- což se (asi z několika důvodů) nepovedlo.

sportovní cíle a očekávání byla asi výš, než to nakonec dopadlo, navíc pavouk vypadal nadějně,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale prohra se soupeřkou, která hrála dobře, to se prostě někdy tak stane.................

Wimbledon je nejvíc,
ale letos nás ještě čeká spousta velkých a skvělých turnajů..................
Reagovat
Frick
Zatím kopíruje RG. První kolo drama proti bělošce, druhé kolo "trénink" proti Asiatce. :o)

Je fakt, že jsem od Lucky dneska tohle přesně čekal, tak jsem rád, že mne nezklamala.

Proti té mouřenínce to bude velmi těžké. Lucka bude potřebovat velkou podporu 1GSL :o)
Reagovat
FulnekUltras
Jestli ji dá, může třeba letos dojít hodně ;) daleko po vzoru loňského třetího kola Petry...
Reagovat
Jabadu
Aáááááále ... to ty vždycky mluvíš o tom svým blbým pocitu. Nastoupíme, vyhrajeme a letíme domů."
(srtgtn Hicks - Vetřelec II)
Reagovat
slacker
Domu letela jen Newt s Ripley
Reagovat
Jabadu
for Frick:
Čert nikdy nesí.
Spíš ty vůbec někdy?
:-)
Reagovat
Frick
Dřiv jsem se sem nedostal. Celký den ode mne byl klid.

Mimoto je vedro, takže noční jižanský život. :o)
Reagovat
Jabadu
jižanský rock?
ZZ Top? :-)
Reagovat
Jabadu
OT
Dobře, samuraj.
Jsem připraven.
Reagovat
smazaný uživatel
to už je asi hodin...
Reagovat
Jabadu
Jednou budu bojovat i za tebe.
Reagovat
Jabadu
Tpčo ... no nazdar!
Reagovat
smazaný uživatel
Na centrkurtu to asi někdo přehnal se zápalem pro hru..

https://twitter.com/novotnyon/status/616343626289934336
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra poprvé bude centr kurtu ve Wimbledonu černý ...
Reagovat
smazaný uživatel
Už to prý mají hasiči pod kontrolou. https://twitter.com/LondonFire/status/616353895883907073
Reagovat
Fandina
http://sport.lidovky.cz/pozarni-poplach-ve-wimbledonu-poradatele-evakuovali-cast-arealu-pxx-/ostatni-sporty.aspx?c=A150701_230245_ln-sport-ostatni_lso
Reagovat
smazaný uživatel
když už jsme u těch požárů, nestačím zírat, co se může stát :)

http://www.lidovky.cz/ztracena-americanka-porodila-v-narodnim-parku-zachranila-se-zalozenim-pozaru-1xa-/zpravy-svet.aspx?c=A150701_133213_ln_zahranici_ele
Reagovat
Jabadu
Zejtra mám, zejtra mááááám ... svůj den.
Zejtra se mi splní ... můj sen ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna jsem to dnes slyšela v rádiu :D
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
Jabadu
Slečno, udělala jste mi radost. Já hraji na kytaru asi 35 let. Myslím, že celkem slušně. :-)
Reagovat
misa
vytkl bych jí jen nízkou úspěšnost při proměňování brejkbolů. Podle zveřejněného programu jí zítra čeká volno, takže se může dobře připravit na Sloane.

Ana může být velmi, velmi ráda za semifinále French Open. Jinak kromě finále Brisbane letos neuhrála nic. Do konce roku obhajuje cca. 2000 bodů a při její formě těžko udrží top 10.

Petru zítra bohužel neuvidím, ale Nara by pro ni neměla být problém.
Reagovat
vrabejka
Zitra velmi nabit. Bude těžké sledovat všechny naše když budou skoro všichni hrat kolem 3,4 :D
Reagovat
Jabadu
Napsalas to tak, že budou hrát všechny na pi...! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pi je 3,14, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, my puntičkáři.... 3,1415926535 8979323846 2643383279 5028841971 6939937510 5820974944 5923078164 0628620899 8628034825 3421170679
8214808651 3282306647 0938446095 5058223172 5359408128 4811174502 8410270193 8521105559 6446229489 5493038196... :((((
Reagovat
smazaný uživatel
super, si Ludolfovo číslo. :)
Reagovat
Jan
Pí na milion desetinných míst:

http://www.beda.cz/~jirkaj/pi/
Reagovat
Jabadu
Petra:
Je to ložený. Opravdu hodně zhubla. Otázkou je, jak jí bude psát první podání.
Při její výšce je ten úhel jiný, než u ostatních.
Šířka jejích ramen je známa a s tím souvisí i délka svalů.
Off Topic - šimpanz má asi 8x větší sílu proto, že proto něco dělá! Denně své tělo zvedá asi 80x.
Bože, jak hluboko jsem ve svých myšlenkách klesl. ?:_)
K věci. Petřiny parametry jsou impozantní. Nehodlám tvrdit, že má sílu jako šimpanz, ale tuhle jsem koukal, jak se šimpnz umí podrbat na zádech. On si všude dosáhne. Dacan jeden. :-)
Reagovat
Jabadu
Prý si olízne i loket. :-)
Reagovat
dadaft
ho ho ho.
silná slova.
loket si olízne jedině samotný Bůh.
Reagovat
Jabadu
Loket si neolízne žádný normálně stavěný člověk. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
potvrzeno, neolízne.
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
blixa
Chybná úvaha. Šimpanz má sílu danou geneticky. I šimpanzi, kdysi chovaní v zoo v nevyhovujích podmíkách (50-60tá léta), kteří se díky nim mohli pohybovat prakticky jen po zemi žádnou ztrátou síly netrpěli. Gorily, tvorové především pozemní mají sílu ještě větší. V tom posilování to nebude ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Kámoš, který pracoval v zoo, vzpomíná, jak těžké pořízení bylo s jediným tamním šimpanzím samcem, zvlášť pokud se pořádně nasral. Když se například jednou po vystříkání své vnitřní ubikace aktivně zmocnil gumové hadice, nevytrhli mu ji společnými silami ani tři dospělí chlapi, přičemž si s nimi na konci šlauchu pohazoval jako s pápěřím.
Reagovat
Jabadu
Přesně. Jejich zvířecí síla je občas podceňována, nejsou to šelmy, ale nejsilnější lidoopi!
Ani nejsilnější člověk se se vzrostlým šimpanzem nemůžeš měřit. V pažích má asi 8x větší sílu, než nejsilnější člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Gene Simmons?
Reagovat
blixa
Ten jo :D
Reagovat
Jabadu
Osobně mne překvapilo, že jde o hluboce věřícího člověka.
Reagovat
slacker
Satanismum je uznane nabozenstvi.
Reagovat
Jan
Já myslel, že si olízne něco jiného :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si toho šimpanze představím, když vidím hrát Nicka Kyrgiose :-)
Reagovat
Empe
Venus, díky. Moje bilance ve Fantasy je zatím 23-0. :-D Musím to sem napsat, protože zítra mi to určitě za trest popadá, tak ať mám památku na světlou chvilku... :-D
Zatím vše podle očekávání. Největší překvápko zatím Halep, Genie nebo CSN se počítat nedá. U chlapů škoda Nishikoriho...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdeš si pro talíř... :)
Reagovat
Empe
To určitě ne, teď se mi začnou vybíjet mezi sebou. Jsem stratég! :D
Reagovat
EllNino
Alexandra skvěle ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně a Venus. Sledoval jsem spíš zápas Vee. První set taková nejistota a až po změně rakety to šlo mnohem lépe. Druhý se byl na servisu dobrý. Dnes tam ale byly rezervy.
Serena podobně jako včera, takže bez komentáře.
Také gratuluji Luuce, která by se měla už naučit využívat BB, ale taky hezký výsledek. DAlší kolo ale nebu procházka růžovým sadem a možná dobře, že ji Riske prověřila.
Reagovat
smazaný uživatel
odpočívejte v pokoji Sire Wintone :(
Reagovat
FulnekUltras
Takových lidí už dneska bohužel moc není... ;(
Reagovat
dadaft
když tak Basa mluví o těch nadějných juniorech a juniorkách,
zavzpomínejme chvíli i na

Jamie Hampton

celkem mladou hráčku, která když byla zdravá, dokázala se během pár měsíců dostat do světové třicítky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale kterou už od juniorských let sužují zranění --- zápěstí, záda, kyčle ,,,,,,,,,,,,,,,

** ** ** ** ** ** ** ** **

!!!!!!!!!! Jamie vrať se !!!!!!!!!!

Bůůůůů bůůů bůů :(((((((((((((((((((((
Reagovat
EllNino
a to to vypadalo na banální zranění a odstoupení ze semifinále v Aucklandu loni ...jako prevence na Melbourne ...a ono ejhle, už skoro roka pul
Reagovat
smazaný uživatel
Mně chybí Makiri (která už se asi nevrátí) a Galina Voskoboeva. Ta prý marodí s nohou a ještě nějakou dobu asi bude... :(
Reagovat
EllNino
žejo Galina, ta mi taky hrozně chybí :( :) a stejně tak mi chybí Ksenia Pervak
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s Ksenií? Ještě loni jsem ji viděl v Plzni...
Reagovat
EllNino
nevím, co s ní je, ale naposledy sem jí viděl vzápase s Kerber na loňským USO :(
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. No, aspoň se vrátila Laura Robson... :)
Reagovat
Fandina
Přidávám se, její hra i celkově se mi moc líbila. Předloni mě sice naštvala na RG, když jsem byla na jejím zápase s Petrou a porazila jí, ale bylo to zasloužené vítězství, hrála dobře. Také bych si přála, aby se vrátila.
Reagovat
VlS
Na Jamie se koukalo suprově, placky, jak když kopne kůň, veliký srdce.
Reagovat
Enterprise
Anna Cakvetadze by taky o zdravotních problémech mohla vyprávět ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta mi taky chybí. :( A ještě Tatiana Golovin a Dinara Safina.
Reagovat
EllNino
a Aravane Rezai
Reagovat
smazaný uživatel
Ta letos hrála kvalifikaci RG, ne?
Reagovat
EllNino
a šlus :( ..
Reagovat
VlS
A viděl jsi Dinaru letos na RG? Je jí pěknej kus :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji občas vidím i na fotkách, co dává na Instagram. Mně se vždycky líbila. :)
Reagovat
Enterprise
Si vzpomínám na zápas ve Wimbledonu proti Nicole, kdy jsem byl rozpolcen, komu mám teda fandit :-)
Reagovat
EllNino
Sire Wintone, nechť je vám země lehká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Putintseva je hodně zvláštní úkaz... :D
Reagovat
Mayo
Zajtra na centri Zabíne, Rožér a Býk ... no čo si viac priať (: Sába do finále!
Reagovat
smazaný uživatel
nechť se tak stane
Reagovat
MarcelPersch
pokud se potkají se Serenou až ve finále, je to stejně jedno, tak daloko na GS Serena neprohrává.
Reagovat
dadaft
ve Wimbledonu se mluví hlavně o centrkurtu.

ale podle mě je magická třeba i právě Dvojka.
z úplně nezastřešených kurtů jeden z nejlepších na světě.
něco jako Luis Armstrong Stadium ve Flushing Meadows.
Reagovat
Fandina
Ve Wimbledonu vloni postavili úplně nový kurt a nazvali ho dvojkou. Dřívější dvojku trochu předělali a nazvali jí trojkou.
Reagovat
dadaft
to je jedno. ))
jde o ten uzavřený princip, kdy jsou diváci úplně ze všech stran a přitom nahoře úplně otevřený, bez střechy nejen nad kurtem, ale ani nad hledištěm.

na Armstrongu, kde se hraje i pod světly, by se to dalo parafrázovat jako::
hvězdné nebe nad hlavou a tenisový zákon ve mě. ))))))))))))))))

moc dobře to postavili.
Reagovat
dadaft
prostě kotel, ale s oblohou nahoře. ))
Reagovat
Fandina
Současná dvojka je super, to je jasné, ale já to napsala z jiného důvodu, dřív se o dvojce ve Wimbledonu říkalo pohřebiště favoritů. Nevěděla jsem, jestli nepíšeš náhodou o tomhle. Jinak souhlas. Nová dvojka odpovídá všem top paramentrům a není divu, když je také nejnovější a zřejmě i vychytaná, co se týká zkušeností.
Reagovat
dadaft
ovšem ta cesta blízko je trochu nešťastná.
ale většinu času to asi nevadí.
Reagovat
skott
máš sice pravdu, že současná dvojka je nejnovější kurt v areálu, ale rozhodně jí nepostavili loni. Už je to nějakých pět let.
Reagovat
Fandina
Já tam byla vloni a někdo to tam říkal, že je úplně nová.
Reagovat
blixa
Jestli si to dobře pamatuju, tak dvojka byla dokončená 2009. A nejnovější tuším není, 3 a 4 byly dokončeny 2011. Ale mohu se plést ..
Reagovat
Fandina
Tak to já nevím, já tam byla jednou a to vloni a jak jsem psala, někdo mi říkal, že dvojka je nová, jako taková a já bych se tomu vůbec nedivila, protože to tak i vypadalo.
Reagovat
Fandina
Respaktive, byla jsem tam i dřív, podívat se na areál, ale ne když se hrálo. Na turnaji až teď.
Reagovat
skott
jj, máš pravdu, trojka byla dodělaná o něco později a ne ve stejný rok.
Reagovat
sosna
tak snad zítra dvojka přinese štěstí - Jirka a Tomáš na dvojce, Petra na jedničce.
Reagovat
EllNino
Serča dál :) no s Heather to bude asi vraždění
Reagovat
EllNino
Alexa Krunic má set a brejk proti Saře, ale zatim to vubec nic neznamená :) Venus TB, tak jedem :)
Reagovat
Enterprise
Ten kurz na vítězství Saši je hodně mimo realitu. Je pravda, že ty její výkony jsou trochu jako na houpačce, ale co jsem viděl zápas proti Heather Watson dva týdny zpátky, tak tam odehrála hodně kvalitní utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule11.html

Určitě se podívám i na zápas Nasťa-Angie, aspoň mi i trochu uteče dlouhý čekání na Petru. :)
Reagovat
Mayo
strašne na pi.u ... zase nedajú na nove to čo budem chcieť ja...no čo už, aspoňže sa dá pozerať na nete aj keď...
Reagovat
EllNino
Máma je na zápase Venus, na Serenu dneska dlabe, ikdyž je na centru :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už si to dává i bez mámy, i když tradičně působí jak na umření.
Reagovat
EllNino
ona Tiema taky občas trefuje ty míče jak baseballkou :))
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí vedle :) Z jistých úhlů mi připomíná Angie, taková horší verze.
Reagovat
EllNino
mě těma ránama zase Petru :) ale prostě nic moc, s tou stavbou těla má navíc :)
Reagovat
smazaný uživatel
mne Polivkovou.. ;-)
Reagovat
EllNino
"Říkám, že to byl fešák" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Polívková Timea je jen jedna :-)
Reagovat
VlS
Polívková je daleko lepší herečka :-)
Reagovat
Jabadu
Mám pocit, že nastal čas na pořádný pravý hák. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) To víš, pak končí.
Reagovat
dadaft
s takovým nasazením hrála Putinsevová proti Svitolinové na RG ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a Elina měla opravdu co dělat, aby ji porazila.
Reagovat
dadaft
nicméně Venus je samozřejmě jiná páka.
Reagovat
dadaft
Serena to nepustí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, vzhůru za Venus. )))))))))))))))))

malá Julča zřejmě dělá problémky...........................
Reagovat
FulnekUltras
Poradila si s "neznámou" soupeřkou a teď má možnost pomstít Lucku Hradeckou. Sloane ovšem zatím vypadá ve vynikajicí formě, takže to zřejmě bude těžká šichta. Nicméně věřím, že i letos vydrží fulnecko-brněnský dvojblok co nejdál...
Reagovat
EllNino
nene Barču Strýcovou :)
Reagovat
FulnekUltras
pardon - to byla jen kontrolní otázka... ;)
Reagovat
Fandina
Sloane hrála s Bárou, ne s Hráďou a já doufám, že jí přehraje. Dneska hrála Šafi super.
Reagovat
FulnekUltras
Už se pomalu začíná zastřelovat.
No jo - když my máme těch holek teď už vepředu tolik, že se mi úplně pletou... ;)
Reagovat
Jabadu
Dlouhej kouř. Vony ty černý jsou jako dost chráněný. To víš, teď ten ... a támhle ... a henten ...
Ale Lucka je lepší. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Taky si myslím, že to "Slonici" ukáže... ;)
Reagovat
tommr
jednoznačná záležitost - hrálo se jen při podání Hsieh. Kdyby Lucka líp proměnovala BP mohla nadělit i kanára ... :)
Potěšila i téměř současná výhra Mattek-Sandsový - holky to mají dobře rozehraný v singlu i v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Seréééno, ještě jeden!
Reagovat
Fandina
nádhera. V pohodě a s přehledem. A samozřejmě proti Sloane držím palce. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A jde se na Vlci Oci;)
Reagovat
VlS
No, tam sranda končí, Sloane vypadá ve formě.
Reagovat
tommr
bude to těžký, ale Stephensová není žádná Serena takže by to Lucka měla zvládnout ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale taky je Sloane lepší než Riske... :D
Reagovat
EllNino
ale Lucka dneska hrála podstatně lépe než s Alis :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je Hsieh horší než Riske. :D Ne, každý zápas je jiný. Myslím si, že proti Sloane to bude velká bitva...
Reagovat
EllNino
ale kdyby Lucka hrála takhle proti Alison, tak by to bylo taky jiný, v tom 1. kole byla uplně vyklepaná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba bude i ve třetím... :D
Reagovat
EllNino
nevidím duvod proč po dnešním výkonu :)
Reagovat
pepin
Jen ji nepodcenuj, po delší době hraje docela dobře.
Reagovat
FulnekUltras
Zápas na RG s Kongem prohrála Sloane víc v hlavě než na kurtu. Se Šafi to teď klidně může být jeden z vrcholů turnaje.
Reagovat
Jabadu
Korunní princezna! :-)
Reagovat
EllNino
Šafářová - Stephens, to bude řežba :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane je mi sympatická, Belinda taky. Možná by se Lucka a Bethanie po 3. kole mohly soustředit už jenom na debla... :D
Reagovat
EllNino
no to určitě :P :) Belinda ať klidně postoupí, ale Lucy si to pohlídá :)
Reagovat
blixa
Nevím, ale dneska ty holky na tyhle ultimativní síťařky už nejsou zvyklý a než se rozkoukají, je po zápase ;-) Já bych věřil Bětušce, pokud jí to pude jako dneska ...
Reagovat
blixa
Zapomeň !!! ;-)
Reagovat
VlS
Na to zapomeň, ještě ti musí trochu poničit Dulcinea team v dalších kolech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, aby mi ho nakonec neponičily Belinda a Sloane... :D
Reagovat
Jabadu
(polk) .. c ... co ... cos to řekl?
:-)
Reagovat
blixa
Následuje levý hák nebo pravý hák ? :D
Reagovat
Jabadu
Jednou jsem se zastal cikánky v marketu, kterou mlátil její starej a u komise mě to stálo 10 000,-
Ta kur..a vypovídala v jeho prospěch a měl jsem štěstí, že tam byly kamery.
Ale pozor. Oni se mě kur.. bojí. A já jim to jednou spočítám.
Reagovat
lars
nechapu jak te to mohlo stat 10 000?
Reagovat
Jabadu
Napadl jsem 150 cm cikána a zneužil jsem své fyzické síly. Rozsudek ti mohu klidně poslat.
Cikánka mi potom řekla:
"Ještě se do nás budeš srát, gadžo?!"
Reagovat
blixa
To je úplně jiná kultura. Ony to berou tak, že ten jejich chlap má plné právo je mlátit. To je nápad se do tohodle míchat :D
Reagovat
Jabadu
Stálo mne to jenom 10 000,-!
Ale fakt je, že mám od nich slušnej servis. Já dělám rukama, takže materiál ... :-)
Reagovat
VlS
v poklidu, gratulace Lucinko.
Reagovat
smazaný uživatel
a mne to chvilkama prislo docela svizne.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika splnila povinnost. Ve 2. setu se brzy dostala do vedení a bez problémů to dotáhla...

K zápasu Caro - Katka ve 2. kole nedojde, ale k zápasu Vika - Kiki ve třetím už jo. Dost mě mrzí, že jedna z nich vypadne. Byl bych radši, kdyby obě měly šanci postoupit... Ale může to být určitě dobrý zápas.
Reagovat
EllNino
Hsieh to tak zajímavě pinká a plácá, jako na motýly :) ale je to celkem účinný :)
Reagovat
dadaft
Babošová je dobře rostlá,
kdyby se dostala do laufu,
tak by se Serenou mohla držet krok, ne?

+ nějaká haluz

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a kdo ví ???????? )))))))))))))
Reagovat
Fandina
mohla
Reagovat
smazaný uživatel
nestraš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě, že jsem si na Beth vsadil, paráda :) Gratulka :)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky :) Ale ještě to musí dotáhnout Vika a Serena, pak se jde slavit.
Reagovat
ta-dah
V jeji hre je tolik odvahy, radosti a umu, ze sledovat ji je az povznasejici...a totez plati o jejim stylu, chovani, neco ryziho z ni vyzaruje i na tu dalku:-)
Reagovat
VlS
Jo, Beth je praštěná, ale super, mám jí rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zítra druhý zápas na jedničce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na centru dali přednost Lisicki-McHale před Petrou, to bude Kvitovka zuřit. :DD
Reagovat
A.R.R.
Třeba se už totálně zcvokne a bude od ní klid :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se mi zdá, že vždycky když fandím proti Aně, tak to vždycky vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase zdá, že vždycky když fandím Aně, tak prohraje. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to dělá ta Lucina... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď mi úplně utekl ten konec. :D Vím, že Ostapenko podávala na set a Kiki to teda zase otočila... Docela jsem se toho zápasu obával, ale dobře to dopadlo. :)
Reagovat
EllNino
to je fajn :) tak asi s Vikou co ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to mě právě štve. :( Měla postoupit Ana...
Reagovat
dadaft
Kikina poslední dobou hraje fakt dobře ----- 3K Wimbledonu proti Azarence je zasloužená odměna.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki se u mě v Dulcinea Teamu postupně přesouvá od "mladých pušek" do "zdravého jádra"... :)
Reagovat
blixa
A ze zdravého jádra do "mladých pušek" vypadává Anička :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ho*no. V live rankingu je pořád před Vikou a Kiki...
Reagovat
blixa
Jo ty to bereš podle live rankingu .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A podle čeho asi? Ana je pořád moje 3. nejlepší tenistka (a 1. nejhezčí). :)
Reagovat
blixa
Já myslel že máš nějaká svoje speciální týmová kritéria .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nový nábor do mladých pušek? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výhledově bych bral CiCi Bellis. :)
Reagovat
Jabadu
Tak jako ne, že bychom neměli se spolupachatelkou Anu nejak kór neradi, ale ... :-)
Alespoň vidíte, jak to mám těžký.
Reagovat
EllNino
Kiki vyhrála, to je dobře, Jelena nenavázala na výkon proti Suarezové :)
Reagovat
Fandina
Kiki super. Mám radost. Mám ji ve fantasy. Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Hotovo. :( Dá se říct, že Bethanie ten zápas vyhrála na síti. Ke konci už trochu bláznila a chodila tam pořád, ale nakonec to dotáhla... Ana nehrála bůhvíco, ale spíš to Bethanie prostě sedlo. Vůbec bych se ale nedivil, kdyby hned v dalším kole vypadla s Belindou...

To by nebyl Wimbledon, aby některá z mých favoritek nevypadla předčasně... :(
Reagovat
dadaft
skvělá Bethanie.
sebevědomý výkon, věděla, co hrát.
gratulace.

vy tak vedle sebe s Luckou kvetete i zvlášť. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, Kiki, paráda :)
Reagovat
EllNino
Skvělý výkon, Ana na sebe nemusí být moc naštvaná, s tímhle moc dělat nešlo :)
Reagovat
dadaft
yes.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
jedna z nich bude v osmifinále! :-)
Reagovat
EllNino
na ten zápas se moc těším :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, tak ještě Lucka a můžou spolu holky slavit :)
Reagovat
Fandina
Šafi má dneska asi stejné oblečení jako včera Petra. Mám dojem.
Reagovat
historik
paráda! Z kvalifikace vyřadí Ivanovic!
Reagovat
smazaný uživatel
Und Rockstar gewinnt gegen Popstar :D
Reagovat
EllNino
ja wohl :D
Reagovat
zpilat
se mi zdá, že od doby, co hraje s luckou čtyřhru, tak jsme si ji tak nějak přidali do českých hráček :-D
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě! ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď navíc vyřazením Any pomáhá Lucce v žebříčku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak :D
Reagovat
Jabadu
Panebože, já jsem musel souložit, co se děje?! :-)
Reagovat
Jabadu
Jo, dobrý. :-)
Reagovat
blixa
Zatracený povinnosti člověka tahaj od zábavy !!! :D
Reagovat
FulnekUltras
Boha jeho, už zasa jabú... ;)
Reagovat
dadaft
pche,
Bethanie si chodí pro voleje, ať už po servisu, nebo ze hry ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a Ana si s tím vůbec neví rady.
Reagovat
smazaný uživatel
Já moc nevím, co s tím má Ana dělat. Když dá Bethanie servis na lajnu a potom si přijde na síť pro volej...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď snad poprvé vyšel Aně prohoz...
Reagovat
smazaný uživatel
Ona na tu síť leze pořád...
Reagovat
EllNino
Beth je na síti skvělá prostě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska tam nezkazila snad jediný míček. Proti tomu se těžko něco vymýšlí...
Reagovat
EllNino
přesně tak :) zejtra proti něčemu podobnýmu hraje Berdych :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak teď už to bylo moc akční a asi se zranila...
Reagovat
tommr
Lucka je zatím jasně lepší. Jediný co by se jí dalo vytknout je špatný proměnování BP (zatím proměnila jen dva z osmi) ... :)
Reagovat
dadaft
mnóó, Aničká má problémky...

((( davaj Betty )))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vypínám Lucku, která to dnes určitě dá a jde se na moje miláčky.
Reagovat
smazaný uživatel
nemáte pls stream na Anu s Bethanie
Reagovat
smazaný uživatel
Shifty
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
zpilat
máme, dost dobrý, ale tobě nedáme :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dobrá akční výměna... :)
Reagovat
COMEON
Niekto stream na Serenu ?
Reagovat
George_Renel
Serena je na Fandovi
Reagovat
COMEON
Už som zistil ale aj tak ďakujem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda já mám jazz docela rád, ale proč tam musí někdo hrát tak hlasitě na trumpetu???
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechapu, jak můžou strcit úřadující semifinalistku na takový odstrceny kurt. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to vtipný, to zas ne že ne. :D
Reagovat
Fandina
Ten kurt není odstrčený. Je stejný, jako většina kurtů v areálu, kromě centru, jedničky, dvojky, trojky. Pak je ještě pro víc diváků 12 a 19. A tenhle kurt je mezi centrem a jedničkou. Odstrčený rozhodně není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale není tam jestřáb.
Reagovat
Fandina
Kromě těch co jsem psala, tak 17 je mezi těmi zbylými cca 13, které budou na tom asi tak stejně, co do počtu diváků, polohy atd.. Kde jsou všude oka nevím.
Reagovat
Fandina
A do toho výčtu s více počtem diváků patří 18 ne 19, jak jsem původně napsala.
Reagovat
dadaft
trumpeta je boží.
Reagovat
EllNino
0:40 a stejně prd ...bože
Reagovat
dadaft
zepředu prostý a provokativní - spartakiádní trenky a podkolenky :)) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ovšem zadní část trička je propracovaná, s poloprosvitnou látkou a zajímavým uspořádáním ramínek...

Bethanie jako většinou stylově boduje.
Reagovat
smazaný uživatel
máš foto?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta růžová/fialová ve vlasech je hrozná. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak jooo, dneska celkem v klidu...dokonce rozdava vpohode i brejky, takze mame ohromne rezervy;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, ted uz Lucy nerozdava...ty BP...;)
Reagovat
zpilat
VLK se objevil na tenisportále, to vypadá, že by lucka mohla letos na wimbledonu uspět! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja na TP uz jen kvuli Lucce;)
Na RG jsme dosli do finale...;)
a pro trofej v deblu...cekam treti v poradi;D)
Reagovat
zpilat
no klidně může být i v singlu, zlobit se nebudeme! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Zalezi co na to Williamsky;D) a ve finale Petra...;)
joooo taky bych se nezlobil, finale a porazit tam obhajkyni;D))
Supa jako hrom...;)
Reagovat
lars
snad si nemyslis , ze Venus porazi Sere ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude Serenka na Fandovi? Nebo už se končí?
Reagovat
dadaft
bude
Reagovat
smazaný uživatel
Zase brejk dole. :(
Reagovat
VlS
Co tam ta holka vyváděla? Mám Beth rád, ale toto?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zase "klasicky" využívá BP - 1/6:)
Reagovat
smazaný uživatel
breeeak Bethanie pojď
Reagovat
EllNino
Ana dneska tečeee ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, už nejenom Lucinka, ale i její kamarádka... (kyselej ksicht)
Reagovat
EllNino
Ana musí přidat, je to bída ...
Reagovat
smazaný uživatel
Musí, ale je to strašně těžký. Bethanie má na síti každej míč...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika ztratila vedení 2:0 a jednu chvíli to byla trochu přetahovaná, ale potom Vika získala čtyři gemy v řadě. Snad to ve 2. setu v pohodě ukončí...
Reagovat
EllNino
Petko je rozjetá, dneska jen 4 hry :)
Reagovat
smazaný uživatel
teda na nova sport otřesný komentátor.
Reagovat
smazaný uživatel
pořád lepší než ten čobola
Reagovat
EllNino
Škoda Berankis, udery skvělý, mohl by bejt výš ...
Reagovat
smazaný uživatel
:( hrál fakt slušně
Reagovat
EllNino
skvělá technika středem rakety, luxus :) jako Hewitt trochu :)
Reagovat
dadaft
jo, hrál jako king.
Reagovat
smazaný uživatel
Měl potenciál, kdybys ho nebrzdila zranění, třeba zažije vrchol kariéry v 28, 29 a ještě o něm uslyšíme.
Reagovat
EllNino
bylo by to fajn, je to sympoš :)
Reagovat
zpilat
a navíc mi na streamu najednou jede zvuk z nova sport! český komentář už jsem dlouho neslyšel a ani nemusím!!!
Reagovat
EllNino
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-hsieh-safarova-court-17-tennis-wimbledon-2015-90800.html ...kdyby někdo chtěl, tak tady je stream z Novasportu :)
Reagovat
dadaft
sedmnáctka není lehký kurt -- ze dvou stran chodníky, zvuky z jiných kurtů a jazzová kapela z klubovny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
to je ale hrůza. není tam prostě klid. mně se moc líbil kurt, kde hrála včera Aga s Hráďou. Nevíš, kolikátka to byla?
Reagovat
EllNino
12
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Anu to bude ještě těžší, než jsem si myslel. :( Bethanie tam všechno padá a hlavně je strašně dobrá na síti. Na trávě dvojnásob nepříjemná soupeřka... Ana ji prostě musí začít víc tlačit, jinak nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Na winnery 16:4 pro Bethanie, to mluví za všechno. Na UE v podstatě plichta...
Reagovat
smazaný uživatel
Beth je prostě dobrá :) Snad to dá ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá je hlavně v deblu. Ve dvouhře má spíš takové záblesky a bohužel jeden z nich přišel zrovna dneska...
Reagovat
zpilat
spíš si přiznej, že po té výměně trenéra, který ivanovič dostal zpět do desítky a ona tvrdila, že ho musí vyměnit, protože cítí, že může hrát ještě líp hlavně na grandslamech, měl jediný výsledek a to že ivanovič hraje teď úplné prd :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tráva nikdy nebyla její povrch. Krom toho je normální, že po úspěchu na RG přichází neúspěch ve Wimbledonu. Takhle to je u většiny hráček... Samozřejmě ty výsledky kromě RG nejsou ideální, ale Ana měla úspěchy i pod Petrovičem (např. titul v Tokiu). Až od letošního AO se jí přestalo dařit.
Reagovat
zpilat
nicméně po té výměně trenére se mi zdá, že jde spíš dolů než nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už má zase jiného trenéra, takže to je podle mě zbytečné řešit... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Bethanie
Reagovat
zpilat
proboha, lucka hraje na tom kurtu, kde se furt ozývá jazz z nějaké místní klubovny, to bude pro mě psycho! loni jsem tak čučel několik hodin v prvním kole na hernycha a musel jsem zvuk dát na minimum! :-D
Reagovat
Fandina
V prvním kole nehrál Hernych na 17, bylo to buď na sedmičce nebo nějaké podobné číslo a v jiné části areálu. Na tom zápase jsem byla osobně.
Reagovat
zpilat
tak to možná bylo druhé :-)
Reagovat
EllNino
Ten Berankisův styl je boží :) skvělý udery
Reagovat
smazaný uživatel
už konečně nekomentuje ten čobola, už ho nemůžu vystát strašný kraviny co vypouští do světa
Reagovat
ArtyF
Tak Libor Basík přešel z Eurosportu na Novu. To jsou mi věci...
Reagovat
pockerface
nepřešel. Nova Sport si na Wimbledon najímá kluky z Eurosportu. Kdo by to jinak komentoval, Nova nemá moc sportovních komentátorů.
Reagovat
smazaný uživatel
Nova Sport pravidelně vysílá turnaje ATP, takže nějaké komentátory asi mít musí..
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki to dobře otočila. :) Jenom škoda, že na tenhle zápas mám tak hnusnej stream...
Reagovat
dadaft
ale Anička ti zatím teče...
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi taky vůbec nelíbí... :(
Reagovat
EllNino
http://www.sportingvideo.com/20150628/vv559023c46da419.96149284-1098002.html vždyť je dobrej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Mně předtím tahle stránka nešla...
Reagovat
smazaný uživatel
máte prosim někdo stream na Lucku...moc děkuju!
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/3003771346367340.html
Reagovat
EllNino
dík, škoda, že to je o 2 míčky pozdě :(
Reagovat
EllNino
a je tu hned brejk :)
Reagovat
dadaft
Berankis je v laufu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Jabadu
Lucko! Vopovaž se! :-)
Reagovat
dadaft
ano, jasně stanovit mantinely.
pak je všecko lehčejší.
Reagovat
Jabadu
Já nehodlám tahat jednoručky z pod postele.
Jaksik mě bolej záda. :-)
Reagovat
Fandina
Na Fandovi woytha na Nova Sport Basa. Super komenty. Nádhera.

Šafi už je na kurtu. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky už se rozehrávají , dnes to určitě nebude nudný zápas nebot Hsieh hraje velmi zajímavý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo už stream na Lucku, nejde mi spustit. Díky moc
Reagovat
tommr
dávají to taky na Nova Sportu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nemám Nova Sport a taky sháním stream
Reagovat
smazaný uživatel
já ale Nova sport bohužel nemam..:/
Reagovat
EllNino
nevedu, něco jinýho ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obě brejk dole... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kiki už ne... :)
Reagovat
themimone
už i Ana :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale ještě musí potvrdit...
Reagovat
themimone
tak je pravda že zatím je špatná, 2x takhle vyplýtvat jestřéba jsem dlouho neviděl :/
Reagovat
smazaný uživatel
Což se nepovedlo... :(
Reagovat
sosna
Beth brejkla Annu! Bethany Go! Lucy pojď!
Reagovat
sosna
Lucka Beth evidentně poradila, co platí na Aničku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Beth hlavně hraje skvěle a vše si uhraje sama je vidět , že ta jejich spolupráce je prospěšná pro obě strany i v singlu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jabadu, poznal jsem Sládka,
opisovat by se nemělo,
když už, tak autora uvést,
docela by se slušelo.

Nicméně milý Jabadu,
čiň se dál, třeba to klapne,
štreka čeká tě dost dlouhá,
nemyslím, že bude snadná.

Neb věříš co následuje,
že je snad autorství moje?

?Máša je můj osud, Máša je můj osud,
Máša je všecko, co neznal jsem dosud,
Máša je první a poslední můj hřích,
nepoznat Mášu, nemiloval bych.
Máša je motýl. Máša je včela,
Máša je růže, hozená do kostela,
Máša je všecko, co neztratí svůj pel,
Máša je rozum, který mi uletěl!
Máša je dítě, Máša je plavovláska,
Máša je první a poslední má láska,
Mášo, ach Mášo, Mášo z ruské země snů!
Máša znamená umřít pro krásu.?
Reagovat
Jabadu
To je DADA.
Slušný ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hozená rukavize pro Havláta :-)
Reagovat
ta-dah
by veru nebyl rad:-(((
Reagovat
dadaft
Lucka na kurtu 17 za chvíli na Novasport.
Reagovat
Fandina
Šafi pojď!!!
Komentuje Basa.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to ne 17 nechci na tý už vypadla Klára i Karolína
Reagovat
slacker
Na kazdem kurtu uz vypadlo nekolik hracu a hracek
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se mi zase budou hrát dva zápasy současně... Koukám, že Kiki už ztratila servis. :(
Reagovat
smazaný uživatel
A už ho má zpátky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Ana:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta začne, až dohrajou Čilič a Berankis. To může být ještě na dlouho... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Houby, tak už začala teď. No tak to vůbec nebudu stíhat! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď začla, čekalo se, až dohrají Fernando a Dominik:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Zatím jsem ale nenašel stream na Anu a na Kiki mám taky jenom špatnej...
Reagovat
smazaný uživatel
Shifty - Víka i Ana :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ó, děkuji! :) Teď můžu jenom jezdit nahoru a dolů... :D
Reagovat
slacker
2 okna na full na 2 monitorech
Reagovat
smazaný uživatel
To bych musel mít 2 monitory... :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.imgup.cz/image/4BB
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, už jsem si to zmenšil a dá se na to koukat... :D
Reagovat
Pedronegro
to nejde stíhat současně :)
Reagovat
kodkar
Tak už skončily K+K i ve čtyřhře.
Reagovat
sosna
Plíščata to projela :-(
Volné kurty 5 a 17, pojď Lucy, udělej nám radost aspoň ty!
Reagovat
slacker
kdyz se dari tak se dari :-(
Reagovat
sosna
Tak Lucy jde na sedmnáctku...Lucko, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Vika na scéně :3
Reagovat
smazaný uživatel
Verdasco stihl za 2 kola 10 setů (přes 7 hodin na kurtu). Baghdatis obrátil z 0-2 na 3-2. Zatím se "veteránům" daří :)
Reagovat
dadaft
stejně mě s.rou, celý den bunckání a teď zas bude deset ženských zápasů najednou. ((
Reagovat
EllNino
Yes Belinda ! a s kanárkem na závěr :)
Reagovat
sosna
Mohli by dát Lucku na kurt 17, za chvíli tam snad dohraje Leo Mayer. V připadě, že to tak bude, doufám že ten kurt nebude dnes smolný pro obě naše holky...
Reagovat
smazaný uživatel
Danka mě dnes zklamala :(
Reagovat
slacker
me vsichni.
Reagovat
Jabadu
Awww ...
Reagovat
slacker
Uz nekdo z nasich dneska postoupil?
Reagovat
EllNino
jo, Krajiček/Strýcová :)
Reagovat
slacker
Utesil jsi me :_D, me ta Pliskova + Stepanek uplne natreli bryle na cerno
Reagovat
EllNino
Štěpánek s filozofem stejně nemohli dojít daleko :D a Kája narazila na lepší hráčku, která má větší potenciál, jen ho zatim tolik neprodala :)
Reagovat
slacker
jenze oni povypadali jak singl tak debl behem necelych 24 hodin
Reagovat
EllNino
no bože :)
Reagovat
slacker
A ta bara hrala proti dalsi cesce, takze nekdo z cesek postoupit proste musel.
Reagovat
Fandina
Plíškovky proti Niculescu Savschuk 6:2 4:6 a teď ve třetím 2:3. Pojďte holky!
Reagovat
pingwin
pěkně to flákají
Reagovat
tommr
je ještě vůbec nějaká naděje, že Lucku dneska uvidíme? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Naděje umírá poslední.
Reagovat
George_Renel
Taky to nechápu. Nechají rozehrát milion čtyřher a singly se nehrají....
Reagovat
tommr
dá se navíc čekat, že Lucku to dlouhý čekání zase rozhodí podobně jako se jí to stalo před zápasem s Riskeovou ... :(
Reagovat
slacker
To zalezi jestli to cekani traviva podobne jalove jako Petra (Kvitova)
Reagovat
Jabadu
Kurwa, nechlastej, když s tebou hovořím. A já to poznám.
Reagovat
Jabadu
Tpčo ... vy jste se fakt sešli. Tak jako pozitivně, humánně, tak jako ve smyslu Smolíkově "vyšším principu", by to nešlo?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevypadá to že by dnes měla hrát :/ Čilič bude hrát ještě dlouho takže centr obsazen, na jedničce bude hrát za chvíli Wawrinka, na dvojce to vypadá na maraton Andersona s Ilhanem a potom ještě Venus, na trojce ještě musí dohrát Verdasco s Thiemem a potom Ana s Bethaní. na 12 ještě 2 ženské zápasy a na 18 tam je šance Belinda s Friedsamou za chvíli skončí a Vika s Kirsten by to mohla dohrát rychle tak uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Pětka bude brzo volná ...
Reagovat
slacker
Stepec opet tragicky vypadl v patem setu
Reagovat
Jabadu
Hele, říkej si: Jsem dobrej, nebudu urážet staříky, mám na víc ... Jabadu mě nechce zmlátit ... Jabadu mě nechce zmlátit ... Jaba ... :-)
Reagovat
pingwin
Doufám, že neprojede i debl se ségrou
Reagovat
smazaný uživatel
hrají zrovna na kurtech, kde se nejvíc zdržuje -6-
-
Reagovat
smazaný uživatel
hm to je na nic :/ hlavně na Venus se moc těším a doufám že to letos dotáhne daleko
Reagovat
smazaný uživatel
já taky. alespoň přes Serenu, i když bych Seree přál 4 GS v roce. Jsem si jistý, že nejméně 3 bude mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Sereně "Serena slam" taky přeju, když to nebude přes Petru. Zkrátka bylo by fajn, kdyby po Wimbledonu byla Petra jediná, kdo Serenu letos porazil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych po Petře přála Wimbledon Vice a Venus, ale vím že to není zrovna reálné přání. Tak Petro POJĎ!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus si to ještě jednou zaslouží, alespoň být ve finále. A proti Petře, to se hraje vždycky úchvatný tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zrovna reálné to není, ale třeba...
Reagovat
smazaný uživatel
já bych po Petře přála Wimbledon Vice a Venus, ale vím že to není zrovna reálné přání. Tak Petro POJĎ!!!!!
Reagovat
dadaft
nejhůř je na tom dvanáctka.
Reagovat
EllNino
už muže jít Andrejka, tak jsem zvědav, kolik her ztratí dnes :)
Reagovat
EllNino
Řekl bych, že Lucka na centru nebude, Marin právě ztratil 2. set :)
Reagovat
smazaný uživatel
myšlenka ok, ale ten smajlík ti tam hrapruje ;) Come on Cilic!
Reagovat
EllNino
mně se hra Berankise líbí, hraje moc dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
když máš vsazeno, je ti hra soupeře víš kde :D
Reagovat
EllNino
nemám :D nesázím :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu jednu věc, v roce 2008 hrála turnaj WTA v Praze https://www.youtube.com/watch?v=E-0OJZP9y8g a v roce 2010 hrála juniorku na AO!! co to má být, ona šla ze základky zpátky do školky. Nechápu, ten přechod mezi ženy byl dost opožděný
Reagovat
EllNino
no v Praze hrála kvuli divoké kartě :)
Reagovat
smazaný uživatel
to vím, ale už se měla soustředit na dospělé a nechodit zpátky do juniorky
Reagovat
EllNino
tak když neměla ranking :) někdo to holt tak má
Reagovat
Fandina
Vyhrát GS na AO mezi juniory není málo. Takže je to super úspěch i zkušenost, jak to vůbec na takových turnajích vypadá, chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
to zase jo, ale třeba Petra v juniorkách nic nevyhrála a kde je.
Reagovat
EllNino
ale lidi nejsou kloni, někomu vyhovuje tohle, jinému tamto ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hlavně začala brát tenis jako možný zdroj obživy až poměrně pozdě..
Reagovat
smazaný uživatel
ale i tak má v kapse Turnaj Mistryň a dva Wimbledonské talíře
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, já to uvádím jako jednu z příčin, proč se juniorce prakticky vyhla. A taky jeden z důvodů, proč je "trochu jiná" tenistka.
Reagovat
slacker
Bez priboru ji jsou talire na 2 veci
Reagovat
dadaft
jsou ze zlata?
jsou!
čert vem příbory...
Reagovat
Jabadu
Chci tě pochválit, jak jsi jistého Horáka na iDnes natřel.
Děláš mi radost, chlapče. .-)
Reagovat
EllNino
o co šlo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já už ani nevím :-D
Reagovat
Jabadu
Horák tvrdil (nechtěně), že na okruhu ATP! by Serena nevyhrála ani dva zápasy po sobě.
Tys to jenom chytře potvrdil. :-)
Reagovat
slacker
Tam o haterstvi Sereny nic nebylo. To bylo o Buchardove. Nekdo si plete WTA a ATP a nekdo zase hracky.
Reagovat
Jabadu
Bylo to o Sereně. Jinak by to nebylo vtipné.
Reagovat
slacker
Horak:
"Bez formy hrající Suarezová venku(vypadá to, že její výkony na začátku sezóny byly jedna velká bublina), Bouchardová ta by měla hrát na challengrech, protože z posledních 11 turnajů ATP vyhrála prosím 2 zápasyRv!!A Halep když je zdravá patří do TOP4, ale poslední dobou je zdravá spíš vyjímečně. Na Petru teď bude velký tlak na finále, protože v její části pavouka je zdravotně v nepořádku Wozniacká a dále z desítky jen Makarová. Radwaňská chytla formu, ale na trávě by bylo velké překvapení kdyby Petru porazila."

Ohybac:
"No dva zápasy na turnajích ATP by nedokázala vyhrát ani Serena, i když ji tam leckdo posílá. :-)"
Reagovat
Jabadu
Ano, to je ono. Mně to přijde vtipné. Tobě ne?
Reagovat
slacker
Ja asi nezeru maso ale kde ten Horak hejti Serenu?
Reagovat
tommr
slackerovi připadají vtipný jen jeho vlastní poznámky. Těm se ale kromě něho nikdo jinej nesměje ...
Reagovat
slacker
Ze tobe nepripada vtipny nikdy nic, neni muj problem. Uz se konecne objednej na euthanazii
Reagovat
Jabadu
Slacker je zvláštní týpek, zjevně inteligentní, trpící ... já bych ho, náčelníku, do rodiny přijal.
Podívej se, on má to takzvané kritické myšlení ... a to někde (kromě své neskonalé pitomosti) musel získat. :-)
Reagovat
Fandina
Naváží se do druhých, to moc inteligentní lidi nedělají.
Reagovat
Jabadu
Vtip je nepřenosný, ale iqe mi svou reakcí na hatera Sereny (Horáka) přivodil záchvat válení, jaký jsem zažíval druhde u specialisty na cikány, jenž měl nick "Dříč z Cejlu". :-)
Tomu týpkovi bych se rád virtuálně poklonil. To byl prostě gaučo. :-)
Reagovat
EllNino
aha aha :D
Reagovat
Jabadu
Petra vyhrála Pardubice a je nepsaným zákonem, že kdo vyhraje pardubickou juniorku, dotáhne to daleko.
V případě Petry tato přímá úměrnost neplatí, protože ona to dotáhla až příliš daleko. :-)
Reagovat
Jabadu
Nechci moc filozofovat ...
Ale všichni víme, jak je to s petřiným švihem.
Nejúžasnější forehand na okruhu v současnosti. Ona nic moc nemusí. Jenom zatáhne ramenní kloub do neuvěřitelné pozice a švihne. A je to jako když kopne kůň.
Dá se to naučit?
Podle mě ne. Je to dar. :-)
Reagovat
EllNino
mužeš se to učit, jak dlouho chceš, ale myslím, že nedá :)
Reagovat
Jabadu
Jsem fyzicky zdatný týpek a budu tvrdit, že hraji hůř, než jako dítě. Mohutné svalstvo překáží. Tak to prostě je. :-)
Reagovat
EllNino
v tenise to ty mohutňáci maj docela těžký :) ale třeba takovej Sam Groth hraje docela dobře :)
Reagovat
Jabadu
On není korba, kterému by svalstvo překáželo, jako mně. Je to přírodní vysoký řízek, kde koordinace funguje.
Já jsem (tak trochu) bigoretik, který si svalstvo vypracoval nezměrným cvičením a v některých záležitostech mu začíná být na obtíž.
Ani za krkem se pomalu nemohu podrbat. :-)
A to bys možná nevěřil, jaké spartakiády podstupuji, když si chci vytřít zadek. :-)
Reagovat
EllNino
bože :)) ...no dobře, asi tomu rozumíš víc než já :D
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
slacker
Popis sebe sama co zacina budit hruzu :=D
Reagovat
Jabadu
Asi takto: Vím, co je bigorexie a mrzí mě, že jsem jí jistý čas podlehl. Dnes jsem v pohodě, jezdím na kole, jednoručky ... a tak. Také už nejsem nejmladší. :-)
Reagovat
Pedronegro
jak to bylo ... někdy je méně více?
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
Pedronegro
myslel jsem ten objem svalů, znal jsem kulturisty, co se neunesli :)
Reagovat
Jabadu
Měřím 172 cm, přes bicák mám 44 cm, vážím 80 kg ... a je mi 50 let. :-)
Reagovat
Pedronegro
v 59 letech 175 cm, 75 kg, biceps 39 cm, vytírání bez obtíží :)
Reagovat
Fandina
Výborně, tenhle nick si budu pamatovat kvůli věku. Zjevně je to můj vrstevník.
Reagovat
slacker
Ale je to cernoch
Reagovat
Jabadu
Tvl ... Válím se. To je DADA! :-)
Reagovat
VlS
To není Dada
Reagovat
Jabadu
Pozor, slacker se v poslední době projevuje i sociálně a zjevně to není žádný pitomec. Přijměme ho do rodiny.
Akorát toho později třeba budeme litovat. To je celý! :D
Reagovat
Pedronegro
to je jen on :)
Reagovat
Fandina
Mně černoši nevadí.
Reagovat
slacker
me vadi jen cernosske fandiny
Reagovat
Fandina
Mně nevadí nikdo.
Reagovat
slacker
pripomenu
Reagovat
Fandina
Každý rozumný člověk se stará sám o sebe a ne o druhé. A už vůbec je neuráží, jako to děláš ty. Já nejsem ty, abych se do druhých navážela a neustále je otravovala. Já to nedělám. Ty permanentně.
Reagovat
Jabadu
Třeba nemáš zničené klouby. :-)
Reagovat
VlS
Sportem k trvalé invaliditě, válením taky k trvalé invaliditě, zlatej střed neexistuje.
Reagovat
slacker
Trvalou invaliditou k nesmrtelnosti
Reagovat
Pedronegro
artróza zatím jen mírná :)
Reagovat
Jabadu
Karolíně věřím. Má neskutečné parametry. 186 cm, s váhou nebojuje, při podání nenacvičuje žádné spartakiády, má úžasný cit pro lift (i z forehandu) ... tohle je budoucnost. A když jí píše servis ...
To bude v pohodě. :-)
Reagovat
Empe
Souhlas. :)
Reagovat
VlS
Kája bude dobrá, to přijde.
Reagovat
misa
Nejslavnější turnaj světa a nedovede ani všem hráčům přidělit kurt...
Reagovat
EllNino
myslím, že pokud Cilic a Serena vyhrajou rychle, tak bude pak Lucka na centru, stejně jako předtim Bára a Caro, těm taky přidělili centr :)
Reagovat
tommr
hlavně aby to bylo na kurtu s kamerama ... :)
Reagovat
misa
A aby se to stihlo dohrát dnes.
Reagovat
EllNino
tak tam to bude určtiě :)
Reagovat
Paseka
Kájině se prostě na GS vůbec nedaří. Dvě třetí kola není žádná paráda. Snad se to obrátí !! :-(
Reagovat
smazaný uživatel
její 23 let má na to času dost. Lucka také byla až do loňska na GS marná
Reagovat
EllNino
souhlas
Reagovat
misa
Nebyla, v devatenácti si zahrála čtvrtfinále v Austrálii :)
Reagovat
smazaný uživatel
to byl její jediný dobrý GS výsledek (do loňska)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když už to chceš srovnávat, tak Lucka měla před 5 lety (v Karolínině věku) 1x QF, 1x R16 a 3x R32. Takže zatím pořád vede :)
Reagovat
EllNino
a pak byla ráda, když postoupila do 3. kola :)
Reagovat
misa
Pro Karolínu je 3. kolo na GS životní úspěch dodnes.
Reagovat
EllNino
bohužel, taková je realita
Reagovat
slacker
jenze vzdy uhrala stejne nebo lepsi kolo nez rok pred tim :-D
Reagovat
misa
Od jistého členu se může jednat o konstantní posloupnost.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist