Šafářová, Birnerová, Cetkovská a s potížemi i Kvitová jsou ve druhém kole

24. 6. 2013, 14:39
Aktuality 177
Čtyři z pěti českých tenistek slavily v úvodním hracím dnu Wimbledonu postup do 2. kola. Suverénně si počínaly Lucie Šafářová a Petra Cetkovská, naopak přes prohraný set i zdravotní problémy se musela přenést Petra Kvitová. Po šesti letech na grandslamu zvítězila Eva Birnerová, naopak Lucie Šafářová ani letos na londýnské trávě nevyhrála.
Lucie Šafářová

Sedmadvacátá nasazená Lucie Šafářová dnes proti drobné Lauren Davisové potvrdila roli favoritky bez vážnjších problémů. Dobře podávala a od stavu 5-4 v prvním setu vyhrála sedm her po sobě. Utkání ukončila po rovné hodině a potřetí tak na londýnské trávě přešla přes úvodní kolo.

"První kola jsou nervózní a těžký, ale cítila jsem se na kurtu dobře od začátku do konce a šlo to celkem hladce," těšilo Šafářovou po výhře. "Lauren nedělala ze začátku tolik chyb a z bekhendu to občas vypálila po lajně, ale když jsem začala víc tlačit, tak nestíhala. Jsem ráda, že jsem to zvládla dobře," řekla brněnská rodačka.

Zatímco její výhra se očekávala, další české tenistce se podařilo zaskočit papírovou favoritku. Osmadvacetiletá Eva Birnerová naposledy úvodní zápas na grandslamu zvládla v roce 2007 na Australian Open, kde došla až do třetího kola, což je rovněž jejím nejlepším výsledkem v kariéře. Po dlouhých šesti letech se dočkala v duelu s Varvarou Lepchenkovou ze Spojených států. Američanka po ztraceném prvním setu srovnala, ale v rozhodující sadě se Birnerová dostala rychle do vedení, které už nepustila. Při podání své soupeřky ještě česká hráčka nevyužila dva mečboly, při vlastním servisu už se ale vzápětí dočkala.

"Je to výborné, mám obrovskou radost," řekla tenistka, která postoupila z kvalifikace hrané v Roehamptonu. "Tam jsem hrála dobře a teď měla zápas pod kontrolou. Tohle mi pomůže i proto, že tady navýšili odměny, to je bomba," komentovala fakt, že za postup vydělala v přepočtu přes milion korun.

Petra KvitováPetře Kvitové se v posledních týdnech nedařilo a na psychické pohodě jí nepřidal ani nedávný rozchod s přítelem Adamem Pavláskem. Na oblíbenou wimbledonskou trávu, na které tři roky nechyběla ve čtvrtfinále a před dvěma lety dokonce triumfovala, však nastupovala s odhodláním navázat na předchozí sezony. 

V prvním zápase proti 108. hráčce světa Coco Vandewegheové i skvěle začala a první set vyhrála hladce 6-1. Ve druhé sadě pak otočila z 1-3 na 5-3 a v desáté hře podávala na postup. Jenže pokažený úder na síti zůstal dlouho v hlavě české jedničky, která za stavu 5-4 udělala dvě dvojchyby a Američanka si čtyřmi vyhranými gamy v řadě vynutila třetí dějství.

Před ním si Kvitová nechala na kurtu protáhnout od turnajové fyzioterapeutky pravou kyčela po chvíli dokonce i zmizela v šatně, kde si vzala i prášek proti bolesti. Roli favoritky ovšem nakonec potvrdila. Ve třetím setu po svém podání prohrála už jen sedm míčků a navzdory 31 nevynuceným chybám, které vykompenzovala 32 winnery, zvítězila 6-1 5-7 6-3.

"Párkrát se mi vloudila myšlenka, že bych mohla prohrát, ale nechtěla jsem," komentovala Kvitová, jež ve třetí sadě mohla vyhrát už 6-3; při podání soupeřky čárový rozhodčí ohlásil při mečbolu aut a Kvitová se už radovala, ale jestřábí oko ukázalo dobrý míč. Američanka pak game získala. "Na lavičce pak nebylo lehké sedět, když už jsem myslela, že je konec. Šla jsem do toho. Říkala jsem si, že druhá šance už se nesmí promarnit," uvedla.

Příští soupeřkou světové osmičky bude Jaroslava Švedovová z Kazachstánu, kterou Kvitová v jediném vzájemném utkání loni na Roland Garros ve třech setech porazila.

Řady českých tenistek ve 2. kole pak ve večerních hodinách rozšířila ještě Petra Cetkovská. Osmadvacetiletá hráčka, jež se teprve před měsícem vrátila na kurty po vleklých zraněních, v Londýně neztratila set ani ve svém čtvrtém vystoupení. Po bez problémů zvládnuté kvalifikaci dnes smetla 6-3 6-1 šestnáctiletou Chorvatku Donnu Vekičovou, jež si minulý víkend zahrála finále v Birminghamu.

Osmifinalistka z roku 2011 Cetkovská tak ve Wimbledonu postoupila třetí rok po sobě do 2. kola a v něm se pokusí zaskočit bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou. S dánskou favoritkou ve dvou vzájemných duelech ještě neuhrála ani set.

Slzy tekly stejně jako loni po tvářích Lucie Hradecké. Stříbrné deblistce z loňské olympiády, která se hrála taktéž v All England Clubu, se ve Wimbledonu dlouhodobě nedaří, což potvrdila i dnes v zápase s Karin Knappovou. V úvodních gamech si Hradecká vypracovala tři brejboly, ale neproměnila žádný. Brejků se dočkala jen její soupeřka: v obou setech ztratila Češka po jednom podání a i popáté v kariéře se tak s Londýnem rozloučila porážkou v úvodním kole. "No, tráva," hlesla zklamaná Hradecká.

Právě Knappová bude příští soupeřkou Lucie Šafářové. "Hraje míče brzy po odskoku, ale strašně dlouho jsem ji neviděla hrát zápas, budu se na ni muset poptat," uvedla Šafářová.

Výsledky - Wimbledon - ženy:
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Vandewegheová (USA) 6-1 5-7 6-4
Šafářová (27-ČR) - Davisová (USA) 6-4 6-0
Birnerová (ČR) - Lepchenková (26-USA) 6-2 4-6 6-4
Cetkovská (ČR) - Vekičová (Chorv.) 6:3, 6:1
Knappová (It.) - Hradecká (ČR) 6-3 6-4
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

177
Přidat komentář
Roger_Federer
kdyby se volil naiva tenisportalu, z přehledem vyhraješ..
Zapas mel zkončit 6:1 6:3 nejhuře..
Reagovat
smazaný uživatel
Po kazdem kole jedno dalsi kratke video pro Lucy:)
Takze jeste 6 :) podobnych kousku:)))

http://www.youtube.com/watch?v=OmxdnktkVyg
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý :) akorát jsi tam měl napsat, že to byl první zářez na pažbě.. :) nebo aspoň na rukojeti.. kdybych měla víc času, tak se přidám, ale rozhodně myšlenku podporuji..
Reagovat
mac.hall
Výsledkově dopadl úvod turnaje nad očekávání. Postup tolika holek jistě těší a bude zajímavé je dále sledovat. Obzvláště mě potěšily Lucka Šafářová, která snad zlomila prokletí prvního kola na GS a Petra Cetkovská. Ta na to , kolik toho má natrénováno po svém dlouhodobém zranění , opět zabodovala. Jen tak dál. Jsem velmi zvědavý na její druhé kolo s bývalou světovou jedničkou. Bohužel výkon Petry Kvitové , přestože nakonec postoupila, byl jedna velká křeč a nevidím to s ní vůbec dobře. Pokud bych měl soudit podle její dlouhodobé a i aktuální výkonnosti, nepřekročí 3 kolo. A je otázkou , zda se do něj vůbec dostane. Ona totiž v druhém kole na ni čeká sympatická Jaroslava Švedová a ta již několikráte prokázala, že se rozhodně nedá podceňovat. Kdyby jí náhodou přeci jen překonala, o čemž docela vážně pochybuji, Makarenko jí ve 3. kole vystaví stopku. Ne , že bych jí to přál , ale s tím co na kurtu předvádí nemá příliš šancí. O to víc trapně vyznívá její prohlášení před zahájením turnaje , že chce zopakovat svoje vítězství z r. 2011. Myslím , že by Petře prospělo , kdyby konečně procitla a uvědomila si , že herně již do špičky dlouho nepatří a začala uvažovat reálně. Ona dnes není favoritkou prakticky v žádném zápase s hráčkami z první stovky žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
V žebříčku za letoší rok je na desáté pozici - tolik k tvému tvrzení o tom, že do špičky nepatří.
Reagovat
LukasH
Souhlasím s tím, že výkony nejsou nic moc. V příštích kolech to možná optimisticky nevypadá, ale Petra může překvapit. Už proto, že se jedná o wimbledon.
No nevím tedy, co znamená procitnout. Ona o sobě ví, že teď hraje špatně. Ale naopak, ona si musí říkat, že na to má, protože na to vážně má. To, že to nepředvádí je věc druhá. A je jasný, že když se jí zeptají, že neřekne "pocity mam špatný, hraju blbě, nemam na to."
Trápí se hodně, ale zas bych to nepřeháněl a neříkal, že neni na úrovni hráček 1. stovky. V sezónním žebříčku je 10., což není nejlepší, ale katastrofa to taky neni.
Reagovat
tommr
opravte si chybu v článku:
" ... naopak Lucie Šafářová ani letos na londýnské trávě nevyhrála ... "
zaměnili jste Lucku Hradeckou za Lucku Šafářovou ...
Reagovat
freeteepek
Petra dnes pokračovala v jednom z typických výkonů letošního roku. Zápas jsem bohužel nemohl sledovat, ale podle toho, co jsem se dočetl na netu z vývoje zápasu live je jasné, že zase předvedla skvělý první set, krizi ve druhém vč. neschopnosti dopodávat za stavu 5:4 až po nervy drásající třetí set, kde to tentokrát urvala neznámo jak a neznámo čím. Možná že příště přesvedčivě vyhraje, ale pokud se tak stane, ve třetím kole to zase podělá zásluhou velkého množství nevynucených chyb. Neumí hrát jinak než vabank, ale letos na to bohužel nemá dostatečně silné nervy. Jsem velmi skeptický.
Dnes jsem měl vsazeno proti Petře a i když bych následně bez rizika mohl vsadit i na Petru a vyhrát tak jako tak, neodvážil jsem se. Hrozně přeju Petře další postup a tak nezbývá, než v příštím zápase opět sázet proti ní.
V Eastbourne jsem v prvním kole tipoval, že prohraje. Petra hladce vyhrála, ale ve druhém už to byla zase ta nepřesvědčivá Petra 2013. Tenhle zápas jsem bohužel prošvih.
Jestli Petra vážně chodí se Štěpánkem, měl by jí nový vztah nakopnout k lepším výkonům. Asi to tak nebude i když Radkovi probíhající rozvod paradoxně přináší povzbuzení:-)
Tady je připomenutí toho, jak Petra ve Wimbledonu 2011 vyprovodila Wickmayerovou za pouhých 45min. z kurtu. Téměř dva roky na to jí rovněž na trávě podlehla ve třech setech. Že by se Yanina mezitím tak zlepšila?
http://www.youtube.com/watch?v=7lrDyLDGWnQ
Reagovat
Fandina
Tady je rozhovor s Petrou, dával ho se quesh, tam se dozvíš, že Petra pořád upravuje styl podání a tak se jí moc na servisu nedaří. Jinak letos Janina hrála na trávě moc dobře a v Eastbourne došla do semifinále, což není náhoda.
Reagovat
tommr
o tom jak se Wickmayerová na trávě "zlepšila" asi nejvíc vypovídá její dnešní prohra v prvním kole s Doloncovou. Nemá cenu si nic nalhávat - rozdíl oproti roku 2011 je hlavně ve hře Petry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona tráva na Wimblasu není totéž co tráva v Eastbourne..
Reagovat
Fandina
tommr vážně prohrála, tak to nevím, v Eastbourne ale hrála super, to jsem viděla.
Reagovat
LukasH
Soupeřka hraje to, co jí ta druhá dovolí. A Petra letos soupeřkám dovoluje strašně moc. Neříkám, že hrála Yanina špatně, ale stačilo jí v rozhodující chvíli zatlačit. Ten dnešní zápas měl podobnej průběh s tím rozdílem, že teď to Petra urvala, protože si uvědomila, že vypadnout v 1. kole ve Wimbledonu by bylo hodně zlý na rozdíl od Eastbourne.
S tim podáním je to pravda, to Petra sama řekla, že musela upravit kvůli ramenu.
Co se týká těch 2. setů, potřebuje odstranit nějakej blok, kterej tam evidentně pořád je. Všechny ty zápasy jsou jak přes kopírák.
Vim, že zas asi budu terčem kritiky (řešilo se to tu minule), ale právě to je ten důvod, proč by (možná) bylo dobrý začít znova s někym úplně novým. Nezdá se mi totiž, že by to, co se děje, pramenilo ze soukromí. To by hrála špatně úplně, kdežto ona se vždycky něčeho lekne až v průběhu zápasu a pak se její hra o 2. třídy zhorší.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno souvisí se vším. Když Petra není v pohodě kvůli soukromí, snáz se nechá rozhodit nějakou prkotinou, jako třeba dneska. Kdyby bývala jeden z těch tří brejků hned v prvním gamu 2. setu proměnila, mohl se tento odvíjet stejně jako ten první..
Každopádně dnešní zápas měl podle mě daleko lepší parametry než ten proti Yanině.
Reagovat
tommr
souhlas - zápasy proti Wickmayerový a Vandeweghový byly velice podobný jen s tím rozdílem, že proti Wickmayerový to Petra v závěru vypustila zatímco dneska si dobře uvědomovala jaká by to byla ostuda vypadnout už v prvním kole a bojovala až do konce ... :)
Co se týče toho momentu kdy se to dneska zvrtlo tak to byla jednoznačně první hra druhýho setu - Petra promarnila tři brejkboly, přestala si věřit a soupeřku to naopak nakoplo ...
Reagovat
smazaný uživatel
V Eastbourne Petra nic nevypustila, ale když tě pořád baví do ní kopat..
S druhým odstavcem kupodivu souhlasím.
Reagovat
LukasH
Ale on do ní nekope. Jasně, že to nevypustila tak, že by si řekla "to nemá už cenu, mě to nebaví", ale podvědomě. Kdyby se úplně ten samej zápas hrál dneska, tak to nejspíš vyhraje Petra.
I když je teď tak, jak na tom je, tak jí prostě wimbledon tlačí a bude se strašně snažit, i když jí to nepůjde.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-po-svem-uvodnim-utkani-ve-wimbledonu-fxo-/tenis.aspx?c=A130624_230527_tenis_ald
Reagovat
Fandina
Pěkný rozhovor, tak snad kyčel nic nebude, to by bylo nepříjemné a jinak zajímavé info o změně při podávání, tak také přeji, aby servis psal mnohem líp, teď se mi jeví jako mnohem slabší než dřív. Jinak hlavně přeji zase výhry a držím palce Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je třeba sportovně přiznat, že Petřin servis poslední dobou za moc nestojí. Ale to se časem poddá..
Reagovat
Fandina
quesh ... pamatuji si, že byly doby, kdy Petra sázela jedno eso za druhým, nebo tím řešila krizové situace. Možná že ještě letos v zimě to bylo lepší na podání. S Janinou v Eastbourne nedoservírovala. To je těžké, takhle se to nedá. Petra je ranařka a to by mělo platit hlavně při podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě. Petra si podáním musí pomáhat. Ne nutně esem nebo přímým bodem, ale musí jím dostat soupeřku pod tlak a z něj ty body těžit. Nemůže spoléhat na to, že soupeřku uběhá, na to jsou stavěné třeba Sara nebo Caro, ale ne Petra. Ale kromě rány by Petra měla pilovat i technické provedení, to když vyjde, tak je to kolikrát účinnější než prudká rána, zvlášť na površích typu antuka..
Reagovat
Fandina
quesh ... tak to máš asi pravdu, při servise by mělo jít u Petry i o techniku. Dneska se mi také zdálo, že Petra podává spíš na střed, nevyužívá té levácké zatáčky, tak nevím, jestli to nebylo také součást změny stylu podávání po těch problémech s rameny. Ale každopádně se mi zdála herně lepší než v Eastbournu, tam se podle mě hůř pohybovala a nehrála tak často na síti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba na FO bylo krásně vidět, že jak Petra nemůže dát ránu, tak je na servisu téměř neškodná, proto jsem mluvil o té technice.

Dneska určitě byla herně lepší než v Eastbourne. Líbilo se mi, jak ve třetím setu ubrala na riziku a hrála víc na jistotu, když zjistila, že jinak to nepůjde. Třeba ona zmiňovaná výměna, kdy šel míček přes síť 21x, tam si Petra na chybu soupeřky vyloženě počkala, což se u ní moc nevidí.
Reagovat
freeteepek
...bylo krásně vidět, že když Petra zahraje pořádnou leváckou zatáčku, tak má soupeřka velký problémy. Jenomže Petra se bojí tu leváckou zatáčku hrát nebo jí prostě nejde.
Servis není jen o ráně. Když umíš pořádnej kick nebo leváckou zatáčku, stačí Ti 160-170km/hod
Velkej průser je v tom, že když Petra zahraje dobře servis, tak pak nezřídka zazdí nahraný míč...
Reagovat
Frick
Jak vidíte Petru C. proti Kerolajn? Já myslim, že šance by tam bejt mohla...
Reagovat
tommr
na tenhle zápas se hodně těším a doufám, že to bude k vidění v telce. Šance Petry C na vítězství vidím minimálně na 50% ... :)
Reagovat
LukasH
Petřin zápas jsem dneska s napětí sledoval a opět se opakovala situace asi jako posledních x zápasů. Jednoznačnej první set (Petra 2011), druhej horší, ale vedení 5:3 a pak z neznámýho důvodu puštění 3 gamů po sobě. Všiml jsem si, jak se Petra špatně staví k míčům (když jí to nejde). Stojí u základní čáry, nepostoupí si dozadu a k míčům stojí čelem. Pak buď kazí nebo hraje jen lehký balóny na soupeřku.
A opět zde nastala situace, kdy se soupeřka Petřinou špatnou hrou neuvěřitelně zvedla a hrála skvěle. Ale to jí Petra dovolila.
Na jednu stranu jsem rád, že vyhrála, ale na druhou mě mrzí, jak si sama hru kazí. Ale pokud skutečně zlepší tyto parametry, má šanci zase hrát tak, jako před 2 lety.
Mimochodem krásný zápas Lucky Šafářové.
Pohyb Lucky + ruka Petry = Serena.:-)
Reagovat
Fandina
LukasH ... neoponuji, jen že před dvěma lety, konkrétně v zápase s Poronkovou tady, hrála Petra přesně tahle nevyrovnaně, ale jinak samozřejmě kdyby hrála bez těch výkyvů, tak na ní nikdo nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla vždycky výkyvy, jenže dřív se dokázala sebrat a vyloženě to ubojovat do krve.. teď mi to u ní chybí, navíc blbne první podání, hodně se vyhazuje.. ale dneska to ještě dokázala otočit a hlavně se hecovala. :) Nemám iluzi, že nastoupí a začne hrát jak bohyně.. jedině v Dubaji zase ukázala kus svého starého "já" :))
Reagovat
LukasH
Je to trochu zvláštní. V roce 2011 Petra dlouho míč ve výměně neudržela, ale zas většinou trefovala z druhýho balónu winner. Dneska mě dostala výměna o 21 přehozech (kterou vyhrála Petra). Dřív by zaručeně zkazila dřív. Fakt by stačilo zlepšit pár věcí - trochu servis, aby byl jistější, pohyb - postavení u míčů a troufnu si říct, že by Petra mohla být ještě lepší než dřív - konzistentnější. Ono je totiž na jednu stranu pěkný srovnávat s rokem 2011, ale od tý doby se hra většiny hráček zas posunula. Azarenka, Šarapka na vrcholu, o Sereně nemluvě.
Pořád si ale myslím, že pokud už by se konečně Petra dostala k lepší hráčce, dokázala by se nabudit k jiným a mnohem lepším výkonům.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ty winnery z druhého balonu trefovala akorát na Wimbledonu a TM, jinde už to taková sláva nebyla.
Reagovat
LukasH
Těch turnajů bylo víc, ale je pravda, že měla propady. Je asi zbytečný o tom mluvit, když víme, jak na tom teď Petra je a jak bysme za ty předloňský výkyvy byli rádi. Jen chci říct, že dneska už by i tak měla mnohem těžší pozici, protože první 3 hráčky prakticky nemají výkyvy vůbec. Serena za rok prohrála třikrát, Šarapka letos nevypadla nikdy dřív než v semi a spíš hrála finále a Azarenka po zranění taky nezaznamenala herní propad. Jen narážim na to, že pokud by Petra chtěla v budoucnu atakovat první 3, musela by prostě hrát podobně. Za tím ale stojí velmi dlouhá cesta.
Reagovat
VlS
Dnešek dobrej, Petra splnila povinnost s drobnými problémy, Lucinka super představení, Petra Cetkovská nebezpečnou mladou pušku bezpečně eliminovala, Eva Birnerov? - příjemné překvapeni ( nejvíc asi pro ní samotnou a ucpání děr c rozpočtu na nějakou dobu navíc), Lucka Háčko nepřekvapila, porážku jsem bohužel čekal. Z kluků trochu zklamal Lukáš, Radek předvedl, že se mu vrací jeho hra, Honza Hájek prohra podle očekávání.
Zítra to budou mít holky složitejší. Plíščata - Kikina to má trochu nadějněhši, ale vidím to 50:50, pokud bude fungovat 1. servis, tak by to mohlo vyjít, Karolínka by mě mile překvapila, pokud bude psát servis, tak by to nemuselo být úplně beznadějné, Bára - těžkej los, Magda je cekem nahoře, ale Barča je statečná holka a jen tak se dopředu nesloži, ale kdybych sázel, tak tipnu Magdu. Klárka - Danka - Klárka není nějak ve formě, asi Danka.
Z kluků mě zajímá jen Tom a snad to dá v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vsechny nase holky tolik nesleduji:)
Zitra urcite budu hodne prat Tommymu, asi pro mne osobne ten nejdulezitejsi zapas dne!

Take budu hodne drzet palce Juanovi, ktereho mam moc rad.

Urcite budu prat Valasskemu Rebelovi...

Z holek zitra urcite Betuska a Cvetuska:))) Z CZ holek Bare se spis vyhybam jak to jen jde...
...pro hru Pliskovych jsem zatim nenalezl pochopeni...nejak mne jejich tenis nebere...to opravdu radeji budu koukat dokola na Karlicku...
Reagovat
tommr
Lucka Šafářová, Petra Cetkovská a Eva Birnerová příjemně překvapily. Zápas Lucky jsem viděl a potěšilo mě, že hrála proti nebezpečný soupeřce opravdu velmi dobře. Snad jí to vydrží ještě aspon jedno kolo ... :)
Petra Kvitová sice nakonec postoupila, ale hrou vůbec nepřesvědčila. Po dobrým prvním setu začala zase kupit chybu na chybu a ve druhým a ve třetím setu nebyl na kurtu znát žádnej rozdíl mezi hráčkou první desítky a hráčkou druhý stovky. na silnější soupeřky s takovouhle hrou nemá nárok ...
Lucka Hradecka jen znova potvrdila, že je na trávě úplně nemožná. Zdá se, že má z trávy nějakej psychickej blok - jinak si její opakovaný žalostný výkony na tomhle povrchu neumím vysvětlit. Pro hráčku s jejím dělovým servisem by měla být tráva spíš výhodou ...
Reagovat
Fandina
co se týká Lucky Hradecké, tak v deblu má z trávy stříbro ... jediná medaile z OH vloni pro tenisty a v deblu byla vloni ve Wimblu ve finále. Jinak mě samozřejmě moc mrzí, že vypadla a zajímalo by mě proč, nebylo to k vidění.
Reagovat
smazaný uživatel
ona ta hranice mezi úspěchem a neúspěchem může být dost tenká, hlavně u Kvitové. Teď byla na pokraji vyřazení, další zápas(y) může být zase úplně o něčem jiném. Každá výhra je důležitá. Může postoupit do čtvrtfinále, ale pravděpodobně v téhle nepohodě, v jaké se aktuálně nachází, spíš vypadne už se Švédovou nebo Makarovou. Kdybych sázel, vsadil bych si na Jarku.
Jó a největší radost mi dneska udělala Petra Cetkovská. Té to po těch zdravotních problémech nejde nepřát :-)
Reagovat
Fandina
blbec ... nic mi do toho není, ale proč si někdo dává nick s tímhle názvem? Jinak souhlasím, vítězství se počítá a Petra většinou hraje nahoru a dolů, navíc protihráčka byla dost dobrá, celkem zajímavý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
sem blbec a nic lepšího mě nenapadlo :-)
Reagovat
Fandina
blbec ... aha, já jsem také blbec, ale čekám, až to ostatní poznají, což netrvá sice dlouho, ale koukám, že tys to okolí ulehčil, to jsem blbec, že jsem na to napřišla také, si lepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Byly to nervy, ale jinak z obou stran pěkný zápas, některé výměny fakt stály za to.
Reagovat
VlS
údery byly super, spousta pod psa . Podívej se na záznam 9. hry druhého setu ( tam mohla Petra v pohodě zápas ukončit). Nahranej volej, prázdnej kurt a do saka, pak další tři školácké UE , v 10. gemu odevzdanej vlastní servis .............
Na tom zápasu od začátku 2. setu toho moc pěknýho nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set byl slabota, to souhlas, ale třetí byl podle mě naopak celkem vydařený. Petra se zklidnila, hrála to víc na jistotu a nebála se delších výměn - jak je jí tady furt předhazováno, že pokud jde při výměně míček přes síť víc než třikrát, tak dneska Petra vyhrála výměnu, kde šel míček přes síť dokonce 21x. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní, jak dokázalo Petru rozhodit jestřábí oko, který ji nutilo pokračovat ve hře, i když ona už se viděla vítězkou. To jsem jednu chvíli myslela, že to snad Coco dorovná a dokonce snad vyhraje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To musel být pro Petru dost nepříjemný moment, naopak pro Coco velké povzbuzení... Jak už jsem napsal vedle, nakonec asi zřejmě rozhodla ta obrovská minela Coco v prvním fiftýnu posledního gemu.
Reagovat
tommr
souhlas. Ta chyba byla nejspíš opravdu rozhodující - Vandeweghovou to úplně rozhodilo takže pak zkazila i následující tři míčky a Petře tu hru doslova darovala. Ani nechci domyslet co by se stalo kdyby Vandeweghová ten jasnej míček proměnila ... :)
Reagovat
pepin
Velká gratulace jak Petře tak "Vlčím očičkám". Byly to nervy, ale se štastným koncem, tak to snad vydrží.
Reagovat
tommr
pokud gratuluješ Petře Cetkovský tak se připojuju. Petře Kvitový ale dneska není k čemu gratulovat - po velice dobrým prvním setu se opět vrátila k nepřesvědčivý hře z poslední doby a moc nechybělo aby vypadla už v prvním kole s hráčkou ze druhý stovky. Na Shvedovou by dnešní výkon už nemusel stačit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak není k čemu gratulovat? Každé vítězství se počítá a že výhra nad hráčem/kou druhé stovky není samozřejmost ani pro elitu by po dnešku takový Nadal mohl dlouze vyprávět. ;-)
Reagovat
tommr
sorry, ale výhra nad hráčkou z druhý stovky by měla být pro Petru samozřejmostí - zvlášt na jejím nejsilnějším povrchu. To její dnešní trápení nevěstí do dalších kol nic dobrýho. S vyřazením Nadala bych to rozhodně nesrovnával - jsem si jistej, že se o tom jeho zápase s Darcisem bude zase psát jako o senzaci roku a nedivil bych se ani kdyby Nadal zase pár měsíců pauzíroval ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nazývejme věci pravými jmény - nesrovnáváš to především proto, že se ti to nehodí.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. ta tenyska na vobrasku vypada jako kdyby chtela dat nekomu vejprask nebo co. asy byla nastvana, ja bych pred ni raci utek. tak nevym. dik
Reagovat
VlS
No nohy na ramena a zdrhej, ta má síly víc než děda se strejdou dokupy
Reagovat
smazaný uživatel
to Lucka zahrála dobrý míč a povzbuzuje se k dalším dobrým výkonům, kafíčko. Taky bych ti chtěla poradit, abys pilně poslouchal ve škole a dobře se naučil pravopis, takhle to dál nepůjde... Je sympatické, že máš rád tenis, ale uč se správně česky psát, to je důležitější...
Reagovat
Fandina
ahoj dobrykafeporanu ty se máš, koukám, kolik lidí tady s tebou kamarádí a odpovídá, buď rád, já jsem smutná, mě vždycky hned nadávají ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. je ahoj. sem rad, ze ste my napsala. ja pisu strasne hrozme, jenze mne se to porad nak plete, hlavne tydle tvdrdy i a meky i. jenomze mne tady vubec nefungujou hacky a pri tom ve skole jo, to je fak divny. ale ja se todle psani naucim, budu ve skole vic poslouhchat ucetelky. deda my to rika furt. a menyslete si, muj deda ma nahodou velykou silu, von mne klidne zvedne jednou rukou jako perko, to von jo. tak nevym. dik
Reagovat
smazaný uživatel
postoupila, to je hlavní, Lucka Šafářová, Petra Cetkovská, Eva Birnerová - hodně překvapila... Zkrátka dnes více radosti než smutku... Díky.
Reagovat
petrulinka
Tak přemýšlím, jestli zůstat u toho vínka nebo přejít na lízátka? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já víno bohužel ještě nemůžu.. lízátka mají jednu výhodu. zacpou ti pusu a nemůžeš u toho tolik nadávat :D
Reagovat
petrulinka
Jako že jsi mladšího věku?
Reagovat
smazaný uživatel
jj.. ale mně víno stejně nechutná.. já si občas dám nealko ovocné pivko :)
Reagovat
PetaM
To je dilema :D Protože příští dva týdny pít ob den víno ... :D To by asi neskončilo dobře :D :D Ale zase lízání lízátek škodí zubům :D :D Je to opravdu velké dilema :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
nemusíš jen lízátka.. obecně cukr a sladkosti mi pomáhají.. lepší mít zničený zuby než být alkoholikem, ne? :DD
Reagovat
PetaM
Lepší je nezažívat u těchto zápasů stresy :D :D
Reagovat
petrulinka
No jo no, vy dva jste ještě mladí, ale my starší raději sáhneme po té decince. Ale tak když to zase není pořád a najednou litr, že? Nicméně třeba tvrdý alkohol bych do pusy nedala ani omylem, ten mi strašně páchne a pivo taky nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
to lze? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsem si pustila Comeback na uklidnění.. docela to pomáhá.. s takovým vysokým tlakem jako mám ted bych asi jen tak neusla :D
Reagovat
PetaM
Jooo, když mi ještě nebylo 18, tak to byla strašná zábava chodit pít. Teď po 18 už to taková zábava není a nepiju. :D Tvrdé je čím dál hnusnější a pivo taky :D Takže jsem tady o minerálkách :D :D Ale zase je super jíst u Petřiných zápasů čokoládu :D Ale to často neriskuju, rád bych si ještě pár desítek let chodil zahrát na kurt :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, pivo je vynikající, když ovšem nepiješ ředěný ve špatný hospodě. Koukám, jak si tady rozumíme, no konec konců co nám zbývá při Petřiných výkonech - chlastat, jíst čokoládu nebo lízat lízátka :))))))))
Reagovat
PetaM
Mám jednu hospodu ve městě, kde je pivo opravdu excelentní. V ostatních je to hnus, takové splašky :D No, já u Petřiných zápasů už radši nic nedělám :D :D Jen zarývám nehty do dlaní, biju rukou o stůl a o hlavu :D :D Jinak jsem klidnej :D :D Nevím, ale vždy, když vyhraje výměnu a já řeknu "Pojď" tak ten další míček letí do kilometrového autu. Nevím, asi je to moje chyba. Nebudu říkat Pojď :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já četla, že biješ hlavou do stolu :))))) to bys končil po každém zápasu Petry na pohotovosti ne? :)))))
Reagovat
PetaM
No to teda jo. To nedělám, na to svou hlavu mám rád, a na výšce ji budu potřebovat .. :D Zatím si ubližuju jinak :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, gratuluji. Zápas byl dramatický, ale díky němu jsem zjistila, co je dobrý na nervy. Lízátka. Za celý zápas jsem spotřebovala všechny zásoby na horší časy, cca 8 lízátek a na konec zápasu mi už nezbylo žádné. Doufám, že důvod proč se Petra nechala ošetřit, nebyl vážný a budu se její výkony postupně lepšit. Mně nezbývá nic jiného, než dokoupit zásoby lízátek a fandit. POJĎ!!
Reagovat
PetaM
Tak to si jich kup hodně :D :D Následující dva týdny nebudeš dělat nic jiného, než jen lízat lízat :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
s tím se počítá.. radši začnu ob den s dietou.. jinak se do ničeho po Wimbledonu nevejdu :D
Reagovat
smazaný uživatel
takže zítra budu jen o vodě :D
Reagovat
PetaM
To je pěkné :D :D A pak zase lízátka ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
možná zkusím čokoládu.. ta je levnější :D to by mne ten Wimbledon zrujnoval.. budu to střídat :D
Reagovat
petrulinka
Tak srdce mi sice bušilo, ale ze mě spíše bude u Petřiných zápasů alkoholik, jelikož bez sklenky vínka bych to nedala. Nevím, jak vy ostatní, ale po tom, co vyhrála, tak jsem četla v Petřině tváři, že moc dobře ví, že to vítězství bylo vydřené, že to určitě nebylo ono, ale že o to víc si váží toho, že vyhrála. Měla takovou upřímnou, ale zároveň trošku smutnou radost. Přeju jí, aby si co nejdříve vyřešila své soukromí a zase hrála ten svůj skvělý tenis. Jak podotkl komentátor, Petra tenis nezapoměla, pořád tam má ty svoje úžasné údery, ale tenis je hlavně o hlavě. Takže Peťko, starosti vyřeš a hurá do dalších kol!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je stejně nejlepší!! :) první set výbornej! druhý menší krize a pak bohužel nedoservírování. Třetí zas velká bojovnost! :) líbilo se mi jak do toho Petra šla! Pak sem se málem po*ral po tom mečbolu !! prnim jak ho neuznal :D že prohraje!! nakonec to dopadlo dobře! ale Petra musí zlepšit koncentraci! a někdy ubrat a bude to jak v roce 2011! stále ji věřím a budu ji věřit! A doufám, že ji ta noha nebude limitovat. U toho sem se celkem leknul. :) Péťa je stejně nejlepší!!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
mně se líbilo, jak se Petra povzbuzovala, tahle bojovnost ji ve druhém zápase v Eastbourne chyběla..
Reagovat
smazaný uživatel
Ze mě stává pomalu alkoholik, ještě chvíli tady bude Petra hrát a skončím na odvykačce. Ale prostě jí nefandit nejde /mluvím za sebe/, když člověk ví, že tam herní potenciál má a člověk si pořád říká, že není možný, aby byl tak hluboko ukrytej. No snad ho ukáže, než se její fandové upijou k smrti :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
přesně.. jí nefandit je hřích :D a co piješ za alkohol? zus si vyrobit nealko napodobeninu :D
Reagovat
PetaM
To jsem si taky říkal při zápase :D Já nemám srdce jí v tom zápase nechat, tak ho zapnu a koukám. A když na něho teda koukám, tak nemám srdce to vypnout a nechat jí tam :D Něco neskutečného :D :D A on ten první set byl opravdu kvalitní. Petra tam střílela skvělé údery. Ve druhém setu slabší chvilka, pak se vzchopila a pak zase slabší chvilka .. :D No, snad se těch slabších chvilek už vyvaruje :D Ať má třeba slabší chvilku po zápase, to už mi nevadí ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
já už držela ovladač v ruce.. ale taky jsem ji v tom nemohla nechat.. prostě naše Petra.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to naštěstí nevzdala, jako to občas udělala u některých zápasů a nevypadala tak poraženecky. Hlavně měla konečně na sobě hezký bílý obleček, už jsem měla depresi z toho jejího žíhanýho trička. Samozřejmě je to pořád slabota, Švedovová bude těžká soupeřka a navíc na Petru si hráčky prostě věří...
Reagovat
smazaný uživatel
výraz Petry byl po celou dobu pozitivní, což je velký posun! oblečení celkem dobré akorát ji střih sukně neladil s tričkem.. ale obojí jí slušelo.. takže super:D lepší než to žíhovaný..
Reagovat
dadaft
viděl jsem jen třetí set.
nemám z Petry pocit "je to špatně", spíš "mno, uvidíme...". ))
Reagovat
smazaný uživatel
To "mno, uvidíme" si říkám před každým jejím zápasem. :))) A to jsem viděla dneska všechny sety :))
Reagovat
Fandina
gratulka. Konec dobrý, všechno dobré. Tak držím palce dál a Peto pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí aby Petra škrtla ty druhý sety a bude to ok. Já jí věřím letos dojde daleko. Udolá Viku limitovanou zraněním a v semi si to rozdá s Luckou o to která ve finále ve 3 nervydrásajících setech porazí Serenu
Reagovat
gedzitka
V expres zprávách píšou, že se Petra nechala ošetřovat, nevíte někdo proč? V půlce druhého setu jsem to vypla, nervy mám jen jedny...
Reagovat
Titan
Záda...
Reagovat
smazaný uživatel
komentátor na fandovi říkal, že kyčle.. taky si to myslím, něco jsem se svou příšernou angličtinou pochytila.. mimochodem, ten komentátor byl hrozný, kde ho vyhrabali ? zlatej Svačina..
Reagovat
smazaný uživatel
Petře gratulka, i když .... hlavně gratuluju Petřiným fandům, že to opět ve zdraví přežili a udržují v sobě dál naději.. :))) NEVYMĚKNEM :)))))))))
Reagovat
PetaM
Ve zdraví? To teda ne ... :D :D Nebýt mladý, tak dostanu infarkt :D :D Už tak jsem měl tep kolem 200 :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky...srdce mi busi o sto sest:-) Na konec druheho setu jsem to vypla tak jako Petra..:-)
Co se ji stalo, ze se nechala osetrit?
Reagovat
PetaM
Něco s pravou kyčlí říkal komentátor :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, asi kyčel, nejdřív to rozhýbávali na kurtu, potom někde vevnitř. Jinak gratulace Petře, ale ve mě ten výkon moc optimismu nevzbuzuje, v mých očích pořád stejné výkyvy. Tuhle hráčku měla snad smáznout jako malinu, ne? Snad to příště půjde líp a rychlejc.
Reagovat
smazaný uživatel
Coco je opravdu milá, to se musí nechat, spadne a směje se tomu :)) Připomíná mi Tsongu, to je taky takovej pohodář.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ne..
Reagovat
smazaný uživatel
však jí taky všichni fandí. A zaslouženě!
Reagovat
smazaný uživatel
Huraa! Konecne.
Reagovat
PetaM
Ten komentátor na Fandovi je srandovní :D :D Prý: "Petře ten return vyšel skvěle. A měla ještě 30 - 40 metrovou rezervu" :D :D :D Srandovní týpek :D
Reagovat
smazaný uživatel
on Petře vždy něco pochválil a to hned zkazila :D já už jsi z něho pak dělala legraci :D
Reagovat
VlS
hladce prohrála se Sloane, celkem jsem to předpokládal.
Reagovat
dadaft
jestli takhle bude hrát Sloane i dál, tak by ji QF nemělo minout...
Reagovat
petrulinka
Lucce a Petře C. gratulace! Petru jsem neviděla, ale Lucka hrála dobře, jen tak dále!!!
Reagovat
petrulinka
Ještě, že jsem si nalila tu decku vína, nebo bych ten Petřin zápas nebyla schopná sledovat. Musím říct, že ten druhý set je katastrofa. Já to fakt nechápu. První set naprosto skvěle, a pak, jako by jí přeskočilo v hlavě nějaké kolečko a začne hrát úplně jinak. Stačilo, aby v tom druhém setu se soustředila na ten poslední game a dávno mohla být ve sprše. No a ty tři dvojchyby v jednom game, to asi raději nebudu komentovat. Já ji mám ráda a vím, že asi v poslední době neprožívá v soukromí moc příjemné chvilky, ale přece, když je schopná odehrát skvělý první set, tak by se měla umět soustředit i na ten druhý. Ach jo :-(
Reagovat
petrulinka
Jsem zrovna večeřela, ale tak se mi udělalo u toho druhého setu zle, že jsem raději odešla do sprchy já :-)
Reagovat
Jabadu
Věřím, že to bude dobré. Už cvičím a to Petře na dálku určitě pomáhá. Musí, prostě musí! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě není nic hotovýho, dej si klidně ještě jednu, decka je málo :))))
Reagovat
VlS
Cetkovská super, Kvitová - ach jo, co ty dovedeš prošvihnout.
Reagovat
Fandina
super a v dalším kole Caro, tak držím palce Petruško pojď pojď pojď!
Reagovat
PetaM
To si děláš srandu Petro ... Vrať se psychicky do 1. setu a zadupej jí do země prosím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapem animozituvocik tejto skvelej osobnosti i mimo tennisove kurty,ma najviac fanusikov na svete a je povazovana za jednu z nakrajsich hracok WTA.Kricia i ine hracky i hraci,ale ona je tu ,prave tu vyslovene nevkusne atakovana
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. Na druhou stranu, takovou žumpu jako Broz nebo pepin asi nemá smysl řešit...
Reagovat
pepin
Já vím, pravda bolí a tak ji někdo říká "žumpa". Abys věděl co je to žumpa, tak si večer přečítej to tvoje klábosení, nic neříkající, pořád dokola stejný a zabírající zde místo a ještě zde urážíš nejdřív část republiky a pak zde diskutující.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi starej, tak jsi blbej! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy zase začneš psát romány? Dnes už ti nikdo z harému nehraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, co to zase vyvádíš? :-( Ach jo, tak vzhůru do třetího setu. Gratulace P. Cetkovský!
Reagovat
dadaft
Jamie si prohrála na začátku svůj servis a to se s ní dovleklo až do konce setu. jinak hraje parádní kombinace a když se položí do forhendu, je to nádhera.
ovšem Sloane má v ruce dynamit. to se nedá popřít.

P.S. gratulace Lucce.
Reagovat
dadaft
proti razantním nechybujícím hráčkám to zatím není Jamie, ještě že ti to Lucka v Eastbourne dala, ale já tvůj tenis miluji i tak......
tak šupky dupky do Států. ))

tak, a teď se jdu mrknout, co vyvádí Petra.
Reagovat
dadaft
ne mnoho nevynucených chyb, ne mnoho winnerů, ale velice často hráčky dostávaly soupeřku pod velký tlak, neboli spousta vynucených chyb.
pokud jde o povahu vítězných úderů, tak ze strany Sloane se asi hodí slovo rozhodné, u Jamie vymazlené.
Reagovat
gedzitka
Na Coco se dobře dívá jak se pořád směje...
Reagovat
Titan
Je taková "lovely"...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uječená Portugalka Larcher de Brito dnes vyhrála a ve 2. kole má Marfušu.
Tak gigantický řev na obou stranách kurtu současně ještě nikdy v historii tenisu ke slyšení nebyl!!!
Reagovat
Elrondin
A jéje, to tedy bude mazec, to aby je dali někam mimo areál, jinak budou rušit i na jiných kurtech ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nakonec jsem skončila taky u streamu, hlavně, že jsem se těšila na pohodlí u telky :))) Na Novasport famózní Darcis a na Fandovi to snad Radek už ukončí..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Peta hezky prvni set 6:1. Vypada, ze si veri....
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, její hra se mi líbí a celkově vypadá v pohodě a sebevědomě. Už čučím na Novasport..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje chyba. Ten Thor s UPC fakt nebyla dobrá volba. Tam si žádný volně dostupný tenis neužiješ. Správná kombinace satelitů pro multifokus je 13E + 19E + 23,5E + 28E. Který "odborník" při výběru radil?
Reagovat
Titan
Petra nemá zrovna extra soupeřku, ale i tak je schopna vrátit hodně míčků. Petra měla pár výborných returnů, ale zatím bych zůstal na zemi...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neco mi rika, ze ten druhy set bude o neco narocnejsi....
Reagovat
Titan
Copak bude to "něco"? Zdřejmě pravidelná dávka emocí...:-)
Jinak ta Coco je docela sympatická. Vnučka Miss America 1952...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, dneska prší, tak co kdybys mi napsal něco milýho ve stylu "přeju ti hezký zážitek, když už máš šanci zase po dlouhé době vidět Petru hrát" :)))) Já na zemi jsem, neboj, ale občas si můžu trochu vzlétnout, jako fanynka Petry to občas potřebuju :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tě zdravím, máš se hezky? :))))) Mám smlouvu s UPC už 4 roky za výhodnou cenu pro dvě rodiny, takže teď to nebudu předělávat. Skylink má možná víc programů, ale musela bych to předělávat a to se mi nechce. Tak moje povzdechy ignoruj, už mám HD, tak bys mě mohl pochválit :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má fajn oblečení.. takový docela obyčejný, ale pěkný střih jak trička, tak sukně a sluší jí to.. tak pojď, Petro, už to doraž..
Reagovat
Titan
Tak ti přeji hezký zážitek z výhry, klidný z trávy a co budeš dělat po setmění mě nezajímá... :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D Děkuju :)) Zajímat by tě to mohlo :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
jé, to snad ne, odvrátí několik brejkbolů a nakonec to zazdí dvojchybou.. no nic, no, to je prostě Petra..
Reagovat
smazaný uživatel
To je viď? Proto nechápu, proč nás fandy Petry spíš ostatní nelitujou, než aby psali, že jsme fanatický :))))))
Reagovat
Titan
Hlavně nehraj schovku :-)))))))
Reagovat
slacker
Uz si zase nechala nakakat do hlavy
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D tu rozhodně nehraju :)) Ještě tady budu s tebou chvíli takhle blbnout a zase dostanu nějakej pěknej vzkaz..:) Dáme nějaké neutrální téma? :)))))))
Reagovat
Titan
Coco se pěkně rozcvičuje. vypadá, jako by dělala box nebo rugby. Takové neutrální presdržku sporty...:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Radši vidím u Coco cvičení typu přesdržkové sporty, než tancující Bartoli, ty její projevy na kurtu nějak nemůžu vystát. :)) A hodil jsi na Petru pěknou deku, "mám zůstat na zemi" a takhle to dopadá..:)
Reagovat
Titan
Já už naštěstí nepovažuji aktuální hru Petry za vítěznou, takže to tak neprožívám. Coco je sympatická. Za to, že se Petra tváří jak znojemská vokurka já nemůžu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká okurka? :)) Neštvi mě jo? :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
28 stupňů východně: Eutelsat 28A
Red button 54380 - frekvence 12643 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
Fandina
Evě Birnerové k prvnímu kolu. Lepchenko dobrý skalp a držím palce dál Efko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Radek zatím skvěle.. Radku pojď!
Reagovat
Jabadu
fandění Radkovi se mi vybavila hláška z filmu "Vetřelec II": "Já ti mám z toho takovej blbej pocit. ... Aááále, to ty vždycky mluvíš o tom svým blbým pocitu. Nastoupíme, vyhrajeme a jedem domů! ... No, jen aby ..." :-)
Reagovat
VlS
ve druhém setu šla s úrovnío kus dolů a dopadlo to podle toho. Nevím, jestli má takovej potenciál, jak mnoho lidí soudí. Na svou figuru hraje nepochopitelně měkké údery. 1. servis většinou bída, začíná to neuvěřitelně špatným nadhozem ( ne vždy, ale často - to je jak z amatérského tenisu). Je mladá, má co zlepšovat a může to být vidět rychle.
Naopak hraje dobře na síti. Pokud výrazně přitvrdí a zlepší servis, tak může určitě jít nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim...ale ten servis, to se vypiluje uvidis...
ale na svou vysku, ma fakt dobry pohyb...take slusne prvni kroky...jako ona se fakt na tom kurtu dobre pohybuje...jako ma to v sobe...kdyz to srovnas s Marus...
...ten servis zatim takovy moc rokokovy:D), nebo nevim jak to nazvat, vliv te francouzske dada skoly:)))) ale to sa da zmenit

Ale podle mne bude dost dobra...a tahle muze byt dobra na vsem...
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor na VISe, jednou tady byl na Kiki ošklivý. Říkal, že je prý "kredencoidní" a že má přísný pohled jako nějaká Gertruda... No já nevím, ale mně se Kiki moc líbí. Postavu má parádní (hlavně ty její nohy :)) a taky má krásné vlasy. No a ta mezírka mezi zuby jí dělá takové zvláštní charisma. :) Jo a taky je to kamarádka Aničky.
Reagovat
VlS
jo souhlas, pohyb na její výšku super.
Monty:
To si myslím pořád, ale na tenis to má nulovej vliv.
Reagovat
Titan
Co to Máša udělala? Kromě toho, že chce Serenu trumfnout v podání ruky umpirové, tak se opičí i pozdravem publika...?
Reagovat
Fandina
Radek první set v pohodě, tak ještě dva. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
Titan
Díváte se někdo na Mladenovič a Mášu?
Tak brutální podpora publika pro Francouzku se vidí málokdy...;-)
Reagovat
petrulinka
Dívala jsem se, než mi to na Nově přepnuli na Štěpánka. Taky jsem si všimla, že publikum fandí Kristě :-)
Reagovat
Titan
Já se dívám na BBC což je vzhledem k tomu, že my nemáme žádného komentátora specialistu na tenis, zcela zásadní výhoda...:-)
Reagovat
pepin
Tak vždy se fandí proti favoritovi a na druhou stranu vidíme, jak mají marfušu rádi. Její nefér přístup k soupeřkám je všeobecně známí.
Reagovat
Titan
Proti favoritovi se zcela určitě vždy nefandí. Navíc publikum fandí Mladenovič asi jako jinde Sereně. Nejpravděpodobnější je, že konzervativní publikum špatně snáší Mášu osobně a její řvaní k tomu...
Reagovat
pepin
Máš pravdu, lepší jsem měl napsat většinou, ale jinak ten zbytek na marfušu sedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten její příšernej nechutnej řev by měl lézt krkem divákům na všech turnajích. Tohle nemá obdobu v celé historii tenisu!
Šokuje mě, že má na netu tolik fanoušků. Jak může někdo přát tak podlému člověku, který od začátku do konce úmyslně deptá soupeře?
Reagovat
Titan
Všiml jsem si, že právě proti Sereně se fandí velmi málo, asi už je za dostatečně významnou ikonu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se zase sešla "elita"... Vy byste mohli Mashe leda tak lízat boty, nýmandi.
Reagovat
pepin
Tak si ji natoč a večer si ji pouštěj pod polštářem - nýmande.
Reagovat
rubens
Já se na ni radši nedívám, ale musí to být příšerný...
Reagovat
Titan
Jestli foot fetišismus považuješ za znamení elity, pak se hluboce mýlíš... :-)
Reagovat
Frick
Objasní mi někdo důvod toho, proč mimo Wimpblas chlapi hrajou jen v Marburgu a ženský maj nyní 15 menších ITF turnajů?
Reagovat
kohlik
Rosole, Rosole.
Reagovat
Fandina
Lucce. Výborný start do GS a výborná hra, ve druhém přesvědčivě. Držím palce Lucko a jen tak dál! Pojď pojď pojď!
Reagovat
Laura
Super!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist