Šafářová letos nezvládla ani druhé čtvrtfinále

19. 2. 2009, 20:47
Aktuality 0
WTA MEMPHIS - Lucii Šafářové se letos nepovedlo ani napodruhé postoupit do semifinále. Česká tenistka v Memphisu podlehla Němce Lisické ve dvou setech.
Lucie Šafářová

Česká tenistka Lucie Šafářová vypadla na turnaji v Memphisu ve čtvrtfinále. Nad její síly byla šestá nasazená Němka Sabine Lisická, která vyhrála po setech 6-3 6-4.

Šafářová přitom duel proti devatenáctileté soupeřce zahájila lépe a ujala se vedení 3-1. Poté však vypadla z role a prohrála dalších šest gamů za sebou. Když ztratila česká fedcupová reprezentantka dvakrát servis i v druhé sadě, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Ve stejné fázi turnaje vypadla brněnská rodačka také v úvodu sezony v Brisbane.

Třetí snadný zápas má v Tennessee za sebou druhá nasazená Victoria Azarenková. Postup do semifinále si zajistila výhrou 6-4 6-2 nad Francouzkou Parmentierovou a o finále si zahraje s Lisickou.

Problémy měla ve čtvrtfinále nejvýše nasazená Caroline Wozniacká. Světová dvanáctka zdolala čtvrtfinalistku Wimbledonu 2007 Michaellu Krajičekovou až po setech 2-6 6-3 6-3. O finále si zahraje s Britkou Keothavongovou.

- WTA INTERNATIONAL MEMPHIS (USA, tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky

Dvouhra - čtvrtfinále:
Lisická (Něm.) - Šafářová (3-ČR) 6-3 6-4
Wozniacká (1-Dán.) - Krajiceková (Niz.) 2-6 6-3 6-3
Azarenková (2-Běl.) - Parmentierová (Fr.) 6-4 6-2
Keothavongová (4-Brit.) - Erakovičová (N. Zéland) 6-2 1-6 6-2

Semifinálové dvojice: Wozniacká - Keothavongová, Lisická - Azarenková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist