Šafářová poprvé do čtvrtfinále French Open nepostoupila, prohrála s Kuzněcovovou

2. 6. 2014, 17:45
Aktuality 174
FRENCH OPEN ŽENY - Lucii Šafářové se v Paříži vyřadit druhou bývalou šampionku během tří dnů nepodařilo a do svého prvního čtvrtfinále na French Open se tak nedostala. Česká dvojka prohrála s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou, na které v předchozím kole ztroskotala i Petra Kvitová.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová v sobotu vyřadila ve formě hrající vítězku French Open z roku 2008 Anu Ivanovičovou a dnes vyzvala šampionku z roku 2009 Světlanu Kuzněcovovou, s níž měla vyrovnanou bilanci 3-3. Osmifinálová bitva byla naplánována na závěr programu na dvorci Suzanne Lenglenové, na něm se ale předchozí zápasy protáhnuly a pořadatelé tak česko-ruský souboj přesunuli na kurt číslo 1.

Na něm se začalo hrát krátce po 19. hodině a už od začátku měla vývoj utkání pod kontrolou trpělivě hrající Kuzněcovová. V první hře sice ještě brejkbol nevyužila a brejk na 2-1 nepotvrdila, ale Šafářová o podání ještě dvakrát přišla a úvodní sadu ztratila. Ve druhém dějství se české hráčce dvakrát povedlo smazat manko brejku, po celkově již šestém ztraceném servisu však Rusce podlehla 3-6 4-6.

Světlana Kuzněcovová"Měla jsem pomalejší začátek, konec jsem hrála dobře, ale ona byla lepší," citoval Šafářovou server iDnes. "Ve druhém setu byla šance. Ona začala dobře, já jsem byla trochu pomalejší, vadily mi její liftované forhendy do mého bekhendu, přes to mě tlačila. Začala jsem hrát za stavu 2-4 hodně dobře. Bohužel za stavu 4-4 dobře zaservírovala, pak to byl dlouhý game a bohužel zahrála lépe," dodala.

"Dnes jsem hrála opravdu dobře, lépe jsem zvládala klíčové výměny a to bylo rozhodující," komentovala Kuzněcovová. "Není to nic příjemného, když čekáte na zápas a nevíte, kdy se do hry dostanete. Zápas nám pak navíc přesunuli na menší kurt, ale nakonec jsem ráda, že jsme už mohli začít," dodala osmadvacetiletá Ruska.

Šafářová letošním postupem do 4. kola Roland Garros vyrovnala své maximum z roku 2007, do svého druhé grandslamového čtvrtfinále se však nepodívá. Mezi osmičku nejlepších se dostala pouze před sedmi lety na Australian Open, kde jí bylo ještě pouhých 19 let.

"Uhrála jsem tady po dlouhé době čtvrté kolo, je to dobrý výsledek. A jede se dál. Už příští týden se chystám do Birminghamu na trávě, pak Eastbourne, Wimbledon. Beru to pozitivně. Jsem na cestě nahoru, takže doufám, že udržím vzestupnou tendenci," přála si 24. hráčka světa Šafářová.

Simona HalepováKuzněcovová ve čtvrtfinále vyzve světovou čtyřku Simonu Halepovou, kterou před měsícem porazila na antuce ve Stuttgartu, ale loni s ní v Římě uhrála pouhé dvě hry. "Už jsem ji porazila, ale také jsem s ní loni v Římě jasně prohrála. Ona je tu ve skvělé formě, ale moc se na ten zápas těším," řekla Kuzněcovová, která má na kontě ještě grandslamový titul z US Open 2004.

Halepová dnes porazila 6-4 6-3 Američanku Sloane Stephensovou., která zahrála 35 nevynucených chyb a jen 15 vítězných úderů. "Před zápasem jsem byla hodně nervózní. Hodně jsem si dnes zaběhela, bylo to dost náročné, Ale jsem ráda, že jsem postoupila dál," řekla Halepová.

Dvaadvacetiletá Rumunka si své první grandslamové čtvrtfinále zahrála letos na Australian Open a nyní se do něj dostala i na pařížské antuce, na které před šesti lety vyhrála soutěž juniorek. Pokud by dokázala postoupit až do finále, posunula by se ve světovém žebříčku už na 3. místo před Polku Agnieszku Radwaňskou.

- FRENCH OPEN 2014 ženy -
(Francie / Paříž, antuka, 23.968.900 eur)
pondělní výsledky (02. 06. 2014)
• Dvouhra - osmifinále •
Kuzněcovová (28-Rus.) - Šafářová (24-ČR) 6-3 6-4
Halepová (4-Rum.) - Stephensová (15-USA) 6-4 6-3
Erraniová (10-It.) - Jankovičová (6-Srb.) 7-6(5) 6-2
Petkovicová (28-Něm.) - Bertensová (Niz.) 1-6 6-2 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

174
Přidat komentář
dadaft
podle mě nejlepší výkon včera Sara Errani.
Jelenu včera rozebrala a roznesla na kopytech.
myslím, že s Andreou taky zamete.

pokud jde o Lucku - Kuzněcovová je špičková antukářka a grandslamová vítězka, sportovní talent jí leze i ušima, z toho, co v koncovce ubránila Kvitové šel strach,,,,,,,,,,,,,,,,,,
navíc Lucka neměla úplně svůj den,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
suma sumárum - byla zde jistá šance na ještě lepší výsledek, ale nějaká velká nespokojenost není na místě -K a porážka rozjeté Ivanovičové, to věru ujde.

a sezóny ještě rozhodně není konec.
Reagovat
dadaft
*4K*
Reagovat
VlS
jj, vidím to stejně
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Myslím si, že Lucka i mírně předčila očekávání a svou hrou během celého turnaje ukázala, že se s ní do tý minimálně širší špičky musí počítat. Pokud bude nadále hrát to, co předvedla, není top10 nereálná. Kuzněcovová byla jak neprostupná zeď. To, co dokázala vrátit, by v 10 jiných případech skončilo winnerem.
A co se Petry týče... Jasně, jsme od ní zvyklí i na lepší výsledky, nicméně jsem u ní zase po dlouhé době viděla takovou tu zdravou nabroušenost, bojovnost, odhodlanost... Věřím, že i ona se ještě může vrátit na výslunní.
Reagovat
Roger_Federer
V pul 10 vyrazim do Prostejova,10:15 jsem tam, vyresim si tam jednu schuzku a rad se stebou seznamim, dame si spolem v bufetu gulasek, pivko, mrknem na pekny tenis,..pokecame.Co rikas?, rikam rovnou a verejne, pokud nejsi takovy trotl jak tady vystupujes, rad a pokorou se ti omluvym..
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina nemuze byt zena, to je snad vsem jasne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, můžu se přidat, i když nejsem trotl? (teda aspoň doufám) :D:D
Reagovat
slacker
Guklasek pivo - to ti vyleje svobodne povolani tak maximalne na hlavu
Reagovat
misa
Já bych se s Fandinkou taky rád sešel :-) Bohužel si myslím, to co Carragher, bohužel...
Reagovat
Frick
http://formule1.isport.blesk.cz/clanek/ostatni-motorismus-formule-1/205683/zadne-novinky-o-schumim-pripravte-se-na-nejhorsi-rika-lekar.html

Člověk si v tý záplavě jiných zpráv ani neuvědomuje, kolik času zas uběhlo od posledních ofiko zpráv o Schumim. Jedině mne napadá - je šance, že je tam nějaký posun, akorát jeho okolí nechce s ničím jít ven, protože všechno je nejisté...
Reagovat
lars
Lucka
http://sport.idnes.cz/kouc-safarove-na-roland-garros-de7-/tenis.aspx?c=A140601_203249_tenis_par
Reagovat
Frick
Já nevim, přišlo mi, jakoby se mezi tim 3K a 4K postavily vzdušný zámky. Jak v médiích, tak i třeba ode mne, kde jsem přemýšlel o tom, proč by to nakonec Lucka nemohla celé vyhrát, když jsou tam hráčky, které by možná i mohla porazit (rozuměj - nebyla tam Serena) nebo snad jsem i uvažoval o tom, že porážka porážka Petry zas tak nevadí, bo pak by zase porazila Lucku, načež by vyfičela s Halep, zatímco Lucka by v případnym ČF proti Halep měla větší šanci. No nic. fakt zpátky ze stromu na zem. Ale asi by nebylo úplně dobře si říct, že Lucka je dobrá hráčka, ale to pohybování kolem TOP 20 je maximum a výš už to nepude. Je to asi takový, že Lucka si už někdy od 20-ti nebo kolika sní ten svůj veřejně proklamovanej sen o TOP 10, ale ony roky jdou a maximem je jen nějaký 17. místo. Tak jestli si snít furt a nebo si prostě říct "Už nejsem malá holka, takový 15. místo by třeba bylo taky fajn" a spokojit se jen s timto cílem. 27 let a nějaký drobný. Tak není to pořád tolik a veteránkám je nyní přáno... Nakonec, Li-Na byla v jejím věku na podobnejch pozicích a pak najednou frnk. Zeptám se paměťníků - když byla Na-Li v 26 na prahu TOP 20, prorokoval jí někdo (odborníci či místní "odborníci), že v 32 bude takhle vysoko, příp. měl někdo za to, že nikdy v TOP úplně nebude? Nicméně, předpokládám, že před pěti lety asi Li nebyla v nějakym okruhu největšího zájmu...
Reagovat
Frick
Tedy, co se tak o 26 letý Li mohlo říkat na adresu toho, proč není někdo v TOP a jestli se neříkalo něco hodně podobnýho tomu, co se nyní říká o Lucce...

Nicméně rozdíl tam samozřejmě je - Lucka se kolem TOP 20 motala už kolem 20-ti let. To Li si o tom mohla nechat jen zdát...
Reagovat
Frick
někdo = někde
Reagovat
makro99
Jen na doplnění k veteránskému trendu - nejen Li Na, ale i Stosur, Schiavone a víceméně i Bartoli se dostaly na vrchol, a to dokonce i na ten grandslamový, až kolem 30... takže Lucka má pořád prostor :)
Reagovat
VlS
prohlídni si historii Li a uvidíš podobnosti s Luckou nahoru - dolů nahoru, na vrchol. Fran se do špice taky prosadila pozdě a teď už je definitivně v pytli, ale GS udělala a desítce byla.
Reagovat
Fandina
moc tě miluji a moc ti přeji úspěch a držím palce. Berďo ... pojd pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hele bacha, byla jsem první :)
Reagovat
Fandina
Necháme to na Berďovi, ať to rozhodne. V každém případě je to super kluk a to se počítá. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
lars
Lunej: Kdy jsi byla prvni v zebricku ?? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tsss, to jsem jako nečetla :D:D
Reagovat
mac.hall
Super kluk , no to se nějak neslučuje s jeho pověstí na okruhu , kde platí za jednoho z nejméně oblíbených hráčů . Čímpak to asi je ?
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtým kole na FO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč postoupil na FO do čtvrtfinále a může tam ještě získat další body:

1. Djokovic 11490 (+6810) *
2. Nadal 10860 (+6180) *
3. Wawrinka 5480 (+800)
4. Federer 4945 (+265)
----------------------------------
5. Berdych 4680 *
----------------------------------
6. Murray 4480 (-200) *
7. Ferrer 4190 (-490) *
8. Del Potro 4125 (-555)
9. Raonic 3245 (-1435) *
10. Isner 2690 (-1990)
11. Nishikori 2645 (-2035)
12. Dimitrov 2435 (-2245)
13. Gulbis 2365 (-2315) *
14. Gasquet 2355 (-2325)
15. Fognini 2155 (-2525)
16. Youzhny 1930 (-2750)
17. Tsonga 1775 (-2905)
18. Anderson 171 (-2970)
19. Dolgopolov 1680 (-3000)
20. Monfils 1660 (-3020) *
...

Tomáš Berdych si letos na FO vede překvapivě dobře a v průběžným žebříčku se posunul na pátý místo místo lonskýho finalisty Ferrera, kterej se propadl až na sedmý místo ...
Pokud by Tomáš ve čtvrtfinále porazil Gulbise tak by se dokonce dostal na čtvrtý místo před Federera což by bylo jeho nejlepší umístění v kariéře. A pokud by postoupil až do finále tak by se dokonce dostal až na třetí místo ...
Na druhou stranu ale Tomáš samozřejmě ještě nemá jistý ani to pátý místo o který bude muset ještě tvrdě bojovat hlavně s Murraym, kterej za ním zaostává jen o 200 bodů a s Ferrerem. Tomáše by mohl teoreticky předstihnout i Raonic, ale ten by k tomu potřeboval na FO získat titul což se mu snad nepovede ...

Na prvním místě vystřídal Nadala Djokovic. Pokud se chce Nadal vrátit na post jedničky musí na FO uhrát výrazně lepší výsledek než Djokovic ...

Gulbis by se mohl v případě výhry nad Tomášem ve čtvrtfinále dostat poprvé v kariéře do top-10 ...

Do první dvacítky se po dlouhé době vrátil trochu nečekaně Monfils ...
Reagovat
Bob
Monfilsovi to přeju :) Stejně tak držím palce Tomášovi :) Jinak Šafářka nijak nepřekvapila.
Reagovat
Frick
Že takhle dřív nevypadala? Na tý fotce je nějaká vyrýsovaná. Samozřejmě jen velmi decentně.
Reagovat
tommr
o jaký fotce mluvíš?
Reagovat
Frick
Třeba tuhle: http://s8.postimg.org/sibea9783/Cw_Sw_310514_012.jpg

Z této "akce"
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/205634/williams-a-wozniacki-si-pomerovaly-zad-ec-ky-jasne-vedu-hlasi-serena.html
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/tenistka-lucie-safarova-po-prohre-v-osmifinale-roland-garros-p58-/tenis.aspx?c=A140602_213658_tenis_tny

Světlana má nějakou pozitivní auru. 2x porazila lépe postavenou hráčka, přičemž obě poražené odešly z kurtu (téměř) pozitivně naladěny. Kdo z vás to má? :-)))
Reagovat
PetaM
Vzhledem k tomu, že poslední dobou pořád vyhrávám, tak taky chodím z kurtu pozitivně naladěn :D :D :D :D
Reagovat
Bob
Supééééér :)
Reagovat
Frick
Díval jsem se zběžně na hráčky, co tam hrajou a jasně dominuje ročník 1997. Není to o to lepší zpráva pro Vondroušovou, že dokáže držet krok s o dva roky staršíma hráčkama? Nejsem pediatr, ale mezi 15 a 17 lety bude velkej rozdíl, ne? Ať jde o fyzickej či duševní rozvoj.
Reagovat
Grape
V tomhle věku by měly dva roky dělat hodně, o to je to příjemnější. Zdá se, že Markéta Vondroušová je velký talent, snad o ní ještě hodně uslyšíme. :-)
Reagovat
Frick
Jen to blbý příjmení. Si vždycky vzpomenu na toho kuličkovýho kripla. :-/
Reagovat
tommr
jj taky doufám. Dneska jsem si všimnul, že kromě singla vyhrála i debla. Sil má tedy na její věk dost i když hraje s v průměru o dva roky staršíma soupeřkama ... :)
Reagovat
Frick
Ale stejně je to sranda, že před 8 lety stejně stará Nicole (jako většina letošní juniorky) hrála semifinále dospělejch. Nic proti Belindě, ale na SF grand-slamu to asi ještě nevyzerá. BTW: Koukám, že taky hrála proti Kuzněcovový. Čili si můžem říct, že se jí povedl takový hattrick - porazit na RG tři nejlepší Češky poslední dekády. No, kouknul jsem se na dobovou onlajn reportáž a ve druhym setu podávala Nicole do zápasu. Neuvěřitelný! A bohužel, ještě neuvěřitelnější konec této pohádky. But never say never, whe she's only 25 year old. :-)))
Reagovat
Grape
A Šarapovová v tom věku vyhrála Wimbledon. :-) Doba se prostě změnila, u mužů je to taky tak, Jirka Veselý je dnes považován za jeden z největších světových talentů, přitom Tomáš Berdych byl v jeho věku mnohem dál.
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31.0-8/1147584_664868000199313_643724840_o.jpg

No, vypadá to, že fyzicky stavěná je hodně dobře. A to je fotka z 10/2013.
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným čtvrtým kole na FO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na FO do čtvrtfinále a může tam ještě získat nějaký body:

1. Williams, S. 9660 (+5090)
2. Li 7450 (+2880)
3. Radwanska, A. 5990 (+1420)
4. Halep 5565 (+995) *
---------------------------------------
5. Kvitová 4570
---------------------------------------
6. Jankovic 3995 (-575)
7. Azarenka 3841 (-729)
8. Kerber 3830 (-740)
9. Cibulkova 3735 (-835)
10. Pennetta 3324 (-1246)
11. Ivanovic 3305 (-1265)
12. Sharapova 3171 (-1399) *
13. Errani 3120 (-1450) *
14. Bouchard 2970 (-1600) *
15. Suarez Navarro 2935 (-1635) *
16. Wozniacki 2700 (-1870)
17. Stosur 2565 (-2005)
18. Lisicki 2466 (-2104)
19. Stephens 2441 (-2129)
20. Šafářová 2185 (-2385)
...
23. Petkovic 2080 (-2490) *
...
27. Muguruza 1705 (-2865) *
...
29. Kuznetsova 1636 (-2934) *
...

Petra se ani na FO nezmohla na nějakej lepší výsledek a skončila už ve třetím kole. Její letošní výsledková mizérie tak pokračuje i nadále. Přesto je Petra zatím na pátým místě díky tomu, že Azarenková na letošním FO nestartuje ...
Předstihnout jí ovšem můžou ještě Sharapova a Errani, které by k tomu ale musely na FO získat titul. A protože titul může získat jen jedna z nich znamená to, že hůř než šestá Petra po FO nebude ...

Českejm fanouškům letos udělala radost aspon Lucka Šafářová, která se díky postupu do čtvrtýho kola vrátila do první dvacítky. Ani ona však svojí pozici ještě nemá jistou. Předstihnout jí totiž ještě můžou Petkovicová (musela by ovšem postoupit do semifinále) a Muguruza a Kuznetsova (ty by k tomu musely dojít až do finále) ...
Reagovat
slacker
Chybi tam ... Lucka ae ani na FO nezmohla na ctvrtfinale.
Reagovat
Cico93
Má body len z AO, minuloročného Us open, cincinati + nejakych ďalších zopár vyhratých zápasov a aha jak je vysoko ;)))) ako to vyzerá s jej účasťou vo Wimbledone ?
Reagovat
Frick
Tedy myslíte, že Světlana dnes zahrála líp než proti Petře? (A naopak, Lucka úroven ze 3. kola neudržela, byť to nebylo špatný)
Reagovat
Grape
Jo, asi tak. Ono je to taky o tom, co dovolí soupeřka, Lucka dnes možná ani nehrála hůř, ale hra Světlany jí prostě neseděla zdaleka tolik jako hra Any.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s váma oběma.
Reagovat
kolapse
Určitě hrála Ruska lépe-na tu komedii s Petrou dlouho nezapomenu,naopak Lucka předvedla opak minulého vystoupení-bohužel. Snad Tom dá Gulbise ale s některými jeho údery bude MIT Tom vela hokny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem viděl, že v případě postupu přes Lucku by měla Ana v osmifinále hodně těžkou soupeřku... Je fakt, že Ana proti Světlaně vyhrála ve Stuttgartu (a to hrála Světlana velmi dobře), ale dneska byla Světlana ještě lepší než tam. Nutno uznat, že Světlaně RG opravdu svědčí a je vážně zajímavé, jak některé hráčky dokážou ožít na určitém povrchu/turnaji.

Jinak jsem v tomto zápase přál Lucce (když už vyřadila Anu, tak aby vyhrála aspoň ještě jednou), ale Světlana dneska předvedla téměř bezchybný výkon... Přesto si myslím, že Simona je hodně rozjetá a ve čtvrtfinále Světlanu porazí.
Reagovat
Cico93
Keď Masha vyhra RG bude aká ?
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nejsem tommr, ale Masha by byla pátá... :)
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
vlhká a zpocená... mmmmmmm ;)
Reagovat
Cico93
Diky monty, Winger ;))))
Reagovat
Frick
plná ovocie :-)
Reagovat
tommr
už jsem to tu psal mockrát - pokud Sharapova získá titul tak předstihne Petru a posune se na pátý místo ...
Pokud titul získá Halepová tak se posune před Agu na třetí místo těsně za Li Na ...
Pozice Sereny zůstává i nadále neotřesitelná ...
Reagovat
Frick
Kočka, machna, kočka, machna.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No. Tak to je teda něco. Ago na betoně zaber. Nechci, abys byla na 4. místě dlouho. Ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu si pomoct, je to strašná škoda. Říkal jsem si, že proti sobě nemá soupeřku, vůči které nemá nějaký psychický blok(např. Petra), takže by to mohlo dopadnout. Ale opak byl pravdou. Samozřejmě, Světlana hrála dobře, ale ukázalo se pár věcí, které Lucku trápí a brání jí v "rozletu". Lucka hraje strašně stereotypně, stále to tam "řeže" odzadu, rytmus nemění, na síť jde jednou za uherskej rok, a tak když hraje proti soupeřce, která dobře brání a umí jakž takž útočit, tak dřív nebo později Lucka tu chybu udělá(pokud nemá den, kdy jí tam padne vše, asi tak 2x za rok) a nebo ji soupeřka přehraje. Chtělo by to nějakou změnu, ať to jsou přechody na síť(už samotný přechod na síť jí může, přece jenom to bude trochu změna a soupeřka bude muset zahrát prohoz, který musí hrát na riziko) nebo ať hraje čopy a kraťasy(neříkám furt, tyhle technický vymoženosti nikdy nebudou Lucčina silná stránka, ale hlavně ať to není jen dokola to samé. Nemyslím tím překopat celý její herní styl, ale trocha toho technického tenisu by ji neublížilo. I když nebude jak Aga, ať to zkouší, nemusí jen bezhlavě střílet(když to funguje, je v podstatě neporazitelná, ale když ne, je to cesta do pekel).
Další Lucčina taková manýra je prohrávání gemů ze stavu 30:00. Letos se jí to stává skoro v každém druhém zápase(s Na Li, Márií, Polonou, Casey, dneska se Světlanou, atd.) Nevím čím to je, jestli za toho stavu nějak znervózní, že už by to měla dotáhnout nebo tak něco, netuším. Ale zbytečně si tím komplikuje zápasy a unikají jí i výhry.
Jinak dneska zase rozhodly big pointy. Kolik bodů za stavů 30:30, shoda a podobně vyhrála Lucka a kolik Světlana. V zápase Lucka-Ana to bylo naopak a podle toho to také dopadlo. Lucka prostě si nedokáže říct dám to a dát to. U ní je to spíš naopak.
Musíme doufat, že na další 4. kolo na GS nebudeme čekat zase 7 let( už bysme se ani dočkat nemuseli).
Reagovat
Frick
No asi ve 34 asi fakt hrát nebude. Počítám, že tak sezóna 2019 bude poslední. :-)
Reagovat
slacker
Zase jeden dalsi co jen chvali Lucku a na Petre nenecha suchou nit :-))
Reagovat
tommr
s tou stereotypní hrou máš pravdu. To je slabá stránka Lucky odjakživa. Letos na tom s novým trenérem sice trochu zapracovali, ale když se Lucka dostane pod tlak jako dneska s Kuznou tak zase upadne zpátky do stereotypu ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
O Petře jsem v životě nenapsal ani slovo a hodlám v tom pokračovat(nechci se tady pouštět do těch debat, kde se hádají kvitovci a antikvitovci).
Reagovat
smazaný uživatel
A to je škoda. Lůca pak hraje něco, co soupeřce vyhovuje a nikam to nevede. Nedokáže reagovat něčím jiným, zkouší soupeřku přetlačit a pak to většinou lítá všude, akorát ne do kurtu:(
Reagovat
slacker
prvni slovo " Říkal jsem si, že proti sobě nemá soupeřku, vůči které nemá nějaký psychický blok(např. Petra)"
druhe slovo " Petře jsem v životě nenapsal ani slovo a hodlám v tom pokračova"

Neeeeeeeezer me tak :-), kdybys jsi precetl vsechny prispevky v diskuzy (spise uz dole) pochopil bys kam mirim.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj ja vim, co tim myslis:) To vidis sam, kdyz Petra prohraje je tu humbuk o 500 komentarich, kdyz Lucka, tak kolem 50; zalezi kde prohraje. Cela diskuze tady se toci kolem Petry a kritici Petry pak vyzdvihuji Lucku nad Petrou i kdyz zhlediska hry jsou na tom vlastne podobne. No vidis a uz pisu o Petre a to jsem tvrdil ze nebudu:)
Reagovat
smazaný uživatel
...kritici hledaji dalsi zpusob jak Petru kritizovat.
Reagovat
slacker
Ses rozjel s Petrou, ani ty to nebudu radeji pocitat :-)
Tak Roger s Nadalem tu maji tabor svych viricu. Lucka, Tomas nejsou fenomen jako Petra a nemaji ve svem tabore zadnho fanatika co by motorem takovych dlouhych diskuzi.
Reagovat
Frick
Není prohrát 6 z 10 servisů skutečně, příliš, ale příliš mnoho?
Reagovat
Grape
Škoda pro Lucku, ale Světlana dnes hrála výborně. Pokud svůj výkon zopakuje i ve čtvrtfinále, tak bude i pro Simonu velmi těžké zvítězit...
Reagovat
Frick
Kolik bodů je třeba? Tak 3750, počítejme?
GS: 1x ČF, 1x OF, 2x R32
Mandatorry: 1x ČF, 2x OF, 1x R32
Premier5: 2x ČF, 2x OF, 2x R32
Premier: 1x SF, 3x ČF, 3x OF
International: 1x W, 1x F, 1x SF, 1x ČF

To máme 3380, což by bylo málo.
Reagovat
Frick
Tak pardon, Premier 5 jen 1x R32
Reagovat
tommr
nefantazíruj prosím tě zase. Lucka na top-10 prostě nemá. Pro ní bude velkej úspěch pokud se udrží v top-20 a to ještě jen někde na konci - k první desítce se ani nepřiblíží ...
Reagovat
Frick
Pak tedy ovšem výtka Robovi, nemá kafrat. Aspoň ne takto konkrétně. Může třeba říkat něco o tom, že má na to být výš, než kde je apod. Ale když tam třeba (při žuvotní) sezóně nakouknul i takovej Štěpec (samozřejmě WTA a ATP asi nelze úplně srovnávat)...
Reagovat
Grape
Lucka na TOP 10 má. V ženském tenise je možné všechno. Stačí, aby se jí povedlo pár turnajů, začne si víc věřit, hráčky z desítky třeba mohou mít špatné období a dostat se tam může (jiná věc je, jestli se tam dokáže držet nějak dlouhodoběji). Vem si, že se do Top 10 skoro dostala třeba Vinci, pořád se tam drží Kerber nebo i ta Petra, i přes ty výkony jako na houpačce...
Reagovat
Jan
Myslím, že to trochu bylo i o hlavě Lucky. Že se předem smířila, že když prohraje, tak si zas tak moc nestane, protože i tak vyrovnala svůj rekord a trochu to byl odevzdaný výkon.
Reagovat
Jan
tak se zas tak moc nestane
Reagovat
Frick
No, právě, já zase šel na to z druhý strany - že naopak dnes by to skutečně byla škoda nechat ladem, protože ČF by bylo cenný a soupeřka papírově není tak óbr silná, jak by mohla být...
Reagovat
Frick
...v OF grandslamu...
Reagovat
Fandina
Ale ne. Nebylo to o hlavě Lucky. Bylo to o tenisovém umu se vším všudy. Bohužel. Kuzna byla lepší.
Reagovat
Jan
Lucka mi přišla hlavně v závěru taková odevzdaná, že nevěří, že to může vyhrát. To se pak těžko vyhrává.
Reagovat
Fandina
Já mám bohužel pocit, že Kuzna byla lepší, jistější, přesnější, to se potom těžko hraje. Petra proti ní měla mnohem víc šancí. Lucka byla pro Kuznu snadnější kořist. Škoda, ale asi těžko se proti ní hrálo. Kuzna prý točí míčky a to je potom těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Květe Peschke k postupu do Čtvrtfinále kde máme i Lucku Hradeckou tak alespon ve čtyřhře se holkám daří navíc Peschke a Srebotnik mají ve čtvrtfinále docela lehké soupřeky kaže by to nemusel být konec
Reagovat
Frick
Že by přecijen si Lucka připustila nějaký tlak? Tj., že zatímco pro Aně šla jako jasná outsiderka s tim, že když prohraje, tak se fakt nic nestane, zatímco dnes si uvědomovala, že ta překážka před vyrovnáním svého osobního GS maxima se nejeví zas tak strašně vysoko a vyhrát by jakože mohla? A jestli se jí třeba donesl ten rozhovor o TOP 10, co byl na iDnes nebo iSport. I když, to by jí asi ovlivňovat nemělo, i kdyby si to před čekánim na zápas četla na mobilu, že? Dále jí možná mohl ovlivnit ten neoblíbený kut č. 1 a teď to bude pikantnější - nebylo jí zase trochu zima? Ehm, vystupovaly jí cecky, což skoro nechápu, dyť snad sportovní podprsenka bude celkem tuhej materiál, ne? :-)))

Tak uvidíme, co Wimbledon. Mohla by jí tráva sedět více? Nicméně, do konce Wimbledonu obhajoba 350 bodíků, tak Lucko, to nebude relax, Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no Kuzněcka hrál fantasticky škody že Lucka nezkusila kratasi protože kuzněcka byla daleko za základní čárou, ale jinak Lucka nepodala špatný výkon ale na Kuzněcku holt neměla
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem vyrovnanější souboj. Světlana se na Petře fakt rozehrála a dneska podala velmi dobrý výkon. Nedělala mnoho chyb a některé údery trefovala neskutečně. A navíc to sehrála skvěle i po taktické stránce.

Naopak od Lucky taktika pokulhávala a proti takhle rozjeté Světlaně se jí hodně špatně hrálo. Přišla mi nervózní. Hrála příliš stereotypně, a to byla, kór na antuce, voda na soupeřčin mlejn.
Ale i tak je to na letošním RG pěkný výsledek.:)
Reagovat
makro99
škoda, škoda... překvapivě to dnes nebyl zápas o Lucce, ale především o Světlaně... potěšilo mě aspoň to, že se Lucka proti výborně hrající soupeřce dokázala vrátit do 2. setu..
Reagovat
tommr
Lucka byla dneska prakticky bez šance. Kuznetsova hrála téměř bezchybně, dokázala skoro všechno vrátit a chytře se tlačila do Lucčina bekhendu - vypadalo to, že se dokonale rozehrála proti Petře. Na Lucce byla navíc vidět zjevná nervozita ...
Lucka i přes dnešní slabší výkon odehrála dobrej turnaj a dostala se do první dvacítky. Jestli tam zůstane i po FO ted závisí už jen na výsledcích Petkovicový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Před Lucku můžou jít ještě kromě Petkovic i Muguruza a Kuzněcová, ne?
Reagovat
PetaM
Jistěže můžou :)
Reagovat
tommr
to můžou, ale největší hrozba pro Lucku je momentálně Petkovicová - tý stačí k tomu, aby se před Lucku dostala vyhrát nad Erraniovou ve čtvrtfinále ...
Muguruza a Kuznetsova můžou Lucku předstihnout jen pokud se dostanou až do finále a navíc by nejdřív musely porazit Sharapovou resp. Halepovou ve čtvrtfinále což se asi nestane ...
Reagovat
kolapse
Andrea je má oblíbená ale co ji sleduju na RG bude to doslova zázrak porazit Saru.Tak tak je tam kde je.Takže zase dobře pro Lucku které se to dneska prostě moc nepovedlo.Klíčem byly první gamy který ji dostali pod tlak a výborně hrající Ruska ktera vypla až ke konci druhy ho setu...no uvidíme..... každopádně Andrea GO !
Reagovat
tommr
no pokud Petkovicová bude proti Erraniový hrát stejně mizerně jako hrála dneska proti Bertensový tak nemá nejmenší šanci ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Sara Andreu dá. Dnes ty kraťase a celková práce na síti byly famózní. A Sara ví moc dobře, že si musí nadehnat body. Ještě má trochu šance na trávě a pak by taky mohla udeřit.
Reagovat
kolapse
Lucko,Lucinko.....podívej se pak jak Halep seřeže Světlanu aby jsi měla představu jak hrát. S tak stereotypním stylem hry bez té správné agrese se vyhrává těžko. Zápas s Antickou jsem neviděl a proto jsem dnes čekal aspoň teda tři sety když už by jsi prohrála. Jsem zklamán. Moc se mi to nelíbilo.Nevím hlavně na co jsi čekala. Že se sama vyháže ?
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady meleš? Podle mě Svetlana proti Simoně vyhraje. Co tady Simona ukazuje za výkon? To že vše vrátí? hmm docela síla. I Errani hraje lépe než ona. Aby ses nedivil až seřeže Svetla Simonicu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mám teda jiný názor co se týče Simony, ta určitě hrát umí a že Lucka nepoužívá slice a je opravdu jen pistolnice je pravda, od ní jako deblistky bych čekala více techniky. A Simča neumí "jen vracet", i když jí asi nemáš rád, to neznamená, že je nějaká blbá hráčka.
Reagovat
spaniel
Co to meles chlape? Světlana samozrejme muze Simonu porazit, je dobra, ale Simona hraje dobre, jestli myslis ze jen vraci, tak tomu zjevne nerozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že dnes se Sloane vůbec nevystřílela sama. Schválně jsem se dnes díval na zápas Halep-Stephens. A Sloane dnes chybovala-Simona vracela-neútočila. Možná vám to nepřijde, protože to není technocké vracení (Aga). Její hra mi není sympatická a ploché míče u ní mě už omrzely.
Reagovat
kolapse
Kurwa můžů si mlet co chci ty voe.No a jestli si myslíš že Halep nebude ve finále jo to je tvůj problém hochů.Ano usuzovat z jednoho výkonu a k tomu proti Sloane to je velká demence.No však se podívej :-) kdo bude ve finále :-) na další stupidní argumenty víš co.....
Reagovat
smazaný uživatel
já sice nechápu, že když někdo někoho nemá rád, že hned musí srážet jeho výkony, ale nejsi výjimka. Takže jak chápu, dneska tam Simča stála, koukala, Sloane to sama práskala do outu nebo do sítě, během toho si Simča dala pauzu, z lavičky se koukala, jak si tam Sloane hraje sama, pak si potřásly ruce a bylo to.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Doufám, že tam Simona nebude.
Lunej: :D:D:D... Zase nepřeháněj. Vždyť to co jsi napsala nikdo předtím nepsal. :D Simonu nemám rád. to je pravda. Ale v čem je její hra tak kouzelná? To mi řekni. Ať to taky zjistím. Jinak už zítra jdu k očnímu, aby mi předepsal brýle. Myslím, že to moc dramatizuješ. Myslím, že jsi to byla zrovna ty, s kterou jsem se shodl na Saře. Vidíš? Jiná hráčka a vše je jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Je to můj problém. Já ji (jen tak pro zajímavost) viděl hrát i v Madridu i ve Stuttgartu právě proti Svetlaně, kde právě podle mého předvedla hrozný výkon. A hlavně z toho turnaje soudím další výsledek. ;)
Reagovat
kolapse
Taky třeba nemusím některý hráče třeba Nadala a říkám že neumí hrát-neříkám. To asi bude problém u tebe.Souhlasím s lunej.A finále ? No tipuju Maria vs Simona ale Muguruza by mohla v hekací bitvě překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je jinak? Nic, jen reaguju, to je všechno. A shodneme se i v tom, že potřebuješ brýle :D:D Mně vůbec nevadí, že nemáš Simču rád, nejsi jediný, ale psát, že Simona jen vrací není pravda. Každý zápas je jiný, ale nemá cenu to vysvětlovat někomu, kdo ji prostě nemusí jako ty :)
Reagovat
kolapse
Ježíš už se vzpamatuj tady nejsi ve Stuttgartu ani v Madridu-je cerven a hraje se GS ve Stuttgartu málem Lucka dala Marii kdyby se za stavu 5:3 30:0 nesesypala :-) jen tak okrajove kdyby jsi si nahodou myslel ze jsi jedinej kdo sleduje tenis celou sezonu-no však uvidíme kde skončí ta tvoje Světlo :-) ty jsi opravdu borec-Errani ta jo :-) ta mě pokurvila tolik tiketů že je vůbec nemusím-:-) HALEP WIN
Reagovat
smazaný uživatel
kolapse: neříkám, že neumí hrát. vrací. neútočí jako Maria. Prostě mi není její hra sympatická. Je to můj osobní názor. Ať si je ve finále. Mně je to vcelku jedno. Já fandím Svetlaně a prostě si myslím, že ju porazí. Pokud ne, tak ne. Stát se může cokoliv. A pokud Muguruza překvapí. Jen tak dál. Už se nebudu hádat ;)
Lunej:nemám co dodat. Můj názor moje věc. Tvůj názor tvoje věc. Já názory příjmu, ale napíšu taky názor můj. Jen tak znovu píši, že jsem nide neuvedl, že Simona neumí hrát. Kdyby ne, tak asi není v TOP5. ;) a pro ty brýle si zajdu :D a podívám se na její další zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej. OK. Nebudu se hádat. Pokud Světla prohraje, budu zuřit, ale přejdu to. Už chci tuto hádku uzavřít. OK? ;)
Reagovat
Grape
Simona samozřejmě není tak útočnou hráčkou jako Maria, ale není to ani obranářka typu Sary nebo Wozniacké, když má možnost, tak taky útočí. Je to podle mě hráčka, která má vyváženou obranu i útok a hlavně hraje chytře, proto je tam, kde je. Ale máš pravdu, že Světlana ji porazit může, pokud bude hrát jako dnes. Přesto mírně favorizuji Simonu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale třeba u Mašeny se potvrdilo, že když jí Simča rozběhala nebo jí dávala míčky k lajně, byla Mašena mimo. A třeba útočení říkám jiné formě tenisu, než co hraje Mašena. Ale jak píšeš, každý máme jiné názory, taky by to jinak byla nuda. Jen mi prostě přijde, že koho nemáš rád, toho striktně odsoudíš a nebo je to tím, že já nedávám nějak najevo nesympatie, které k některým hráčům mám, protože jsou mi ukradení. Občas si občas rýpnu, ale jinak je mi to jedno, jak hrají. :) No nic, to jen na okraj. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Tak. Já tam prostě té obrany vidím víc. Je jasné, že favoritka bude Simona. Ale jak píšeš, dnes to byl vynikající výkon a šance tam opravdu je-a ne malá!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu. V textu nejsou ty pocity, které probíhají když píšeš. Klidně si rýpni. Taky to dělám. Ale dokážu (i ty) to obhájit. :)
Reagovat
slacker
Tak to prrr, rypani nechte me
Reagovat
kolapse
Nikdo se neháda-:-) jen máme odlišné názory a to je dobře-však jasně že Světlana je riziko pro Simonu to nikdy vyvracet nebudu ale stojím si za tím že se hecne a Rusku přejede ve dvou setech.Je to tenis je to šílený nevíš co přijde-taková Masha mohla už byt doma kdyby Stosurka poté co vyhrála první set a měla možnost breaku za stavu 4:3 Ad pro ni s následným servisem tak to tak dojebala že jsem myslel že budu brečet.O třetím setu snad ani nemá cenu mluvit.Vypadlo už dost favoritů a myslím že nějakej ještě vypadne.Hlavně se bavte některý zápasy jsou opravdu zážitek viz Stosur vs Cibule,Gulbis vs Roger atd
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to napsané špatně, já mám VŽDYCKY pravdu :D:D:D

slacker - klidně, až nebudeš pořád reagovat jak nastřelená vosa a nebudeš vulgární, tak si tady pruď jak chceš :D
Reagovat
slacker
Ja jsem takovy pitbulicek, hravy k detem
Reagovat
smazaný uživatel
Pitbulíček je skvělý, když víš, jak s ním zacházet :) Ovšem jsou i nakřížené rasy, které potřebují jen dril a pevnou ruku :D
Reagovat
slacker
ja jsem cistokrevny, zadny bastard :-)
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi čistokrevný, ale chováš se jako bastard.
Reagovat
slacker
Uvidel jsem cubicku tak sem se zakousl
Reagovat
Fandina
slacker ... mám dojem, že ani neposznáš, do koho se může zakousnout nebo ne, nemáš na to sorry.
Reagovat
slacker
Mam na to tocit s tebou dle libosti
Reagovat
Fandina
slacker ... nemáš na nic, jen si to myslíš, ale ve skutečnosti jsi směšný, sorry.
Reagovat
slacker
ve skutecnosti se furt tocic a tocis a tocis. Stale stejne neosobni a ntrefne vypady na jakehokoliv tveho odpurce
Reagovat
Fandina
slacker ... nepotřebuji odpůrce, nepotřebuji kritiky, nepotřebuji nic, to jen ty máš potřebu se vůči mně vymezovat, sorry.
Reagovat
kolapse
A ty si co za vaginální hnis ? Co má pitbull společnýho s Halep ? Když se dospělí baví o sportu tak se příště nese do debaty s takový má hovnama.Radši si zahul magore bude ti líp :-) :-)
Reagovat
slacker
No to je videt zmasteny pohodar :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude zítra zajímavé. Fandím jednoznačně Svetlaně, protože mě už Simona pije krev. Svetlana ju může porazit. Tak, do toho!!!! Gogo Svetla!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kuzna dneska skvělá!! Celkem mě překvapilo, že měla více UE než winners.. Ale dneska fakt skvělý výkon.. :-))
Lucka se nemá za co stydět, na to jak se jí na GS nedaří, tak došla daleko si myslím! :-))

Myslím, že jedna z Kuzny nebo Simony bude ve finále!! :-)) Doufám, že proti Mashe!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
lze konstatovat, že Petra Rusku podusila více. Výsledek je, bohužel,stejný.
Reagovat
petrulinka
Myslím si totéž, bohužel Petra vždy sklidí jen nadávky, Lucka sklízí chválu. Ale aby nedošlo k omylu, mám ráda obě, jak Lucku, tak Petru :-)
Reagovat
slacker
Lucka dneska sklizi pochvalu? Ja ze zapasu skoro nic nemel, takze musu komentovat jen vysledek, jak hrala se podivam pozdeji
Reagovat
spaniel
Nevedel jsem ze Lucka je taky v top 10 a čekají se od ni GS :D Jasne ze od Petry se ceka vic a schytá vic kritiky, protoze lidi do ni vkládají vic naděje.
Reagovat
tommr
byla trochu smůla, že Kuznetsova hrála nejdřív s Petrou a mohla se tak na Lucku pořádně rozehrát a připravit ...
Jinak je ale jasný, že Lucka je o něco slabší než Petra a může se před ní dostat jen pokud se bude Petra dál zhoršovat ...
Reagovat
slacker
Vysledek neni stejny. 3:6, 4:6 a 7:6, 1:6, 7:9 mi prijdou dost jine
Reagovat
VlS
bohužel, dneska jsi byla nějaká nervózní. Neva, dobrej výsledek.
Reagovat
makro99
já bych řek, že byla nervózní z toho, že byla pod drsným a nečekaným tlakem...
Reagovat
slacker
ach jooo, tak zase nic
Reagovat
kada.tom
Tak ne ... škoda, ale i tak je 4. kolo na GS pro Lucku super výsledek a snad na ně naváže i na dalších turnajích :-))
Reagovat
dadaft
bez sítě Lucka v top10 nebude nikdy, tak dobrá od BL není.

ted zase - super return, který mohla na saku dodělat do prázdného kurtu, ale ona stojí vzadu a hodinu čeká, než to k ní doplachtí................
...................... doplachtilo, rozehrála se výměna..................
.......... a Cveta si ji vychutnala.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc ve chvili, kdy muzes poradne forhendem zautocit to te Kuzne davas furt tak stereotypne na bekhend. Vzdyt uz je tam naslapla a vi o tom, ze to tam pujde a ta dalnice na forhendove strane zase nic. Navic ma Svetluska stejne kvalitni bekhend jako forhend...
Reagovat
dadaft
tááááááááááááák.
4:4
ted je treba jit do vedeni a uz ho do konce zapasu nepustit.
Reagovat
Cico93
5:4:(((
Reagovat
smazaný uživatel
lucko pojd,pojd super
Reagovat
dadaft
pojď LUCKO.
Reagovat
Cico93
a terza neže stratiš davaj na 3:3
Reagovat
Cico93
aaaaaaa do pekla
Reagovat
kolapse
Bojuj co to de !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lucko teď nebo nikdy. Break prosím:)
Reagovat
dadaft
vypadá to dobře - 0:40
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! a podrž podání prosím:)
Reagovat
kolapse
Hlavně ne kanára :-)
Reagovat
slacker
Bazanta taky ne
Reagovat
Cico93
oouuuu Lucie si z toho zapasu s Anou nič nepamäta ved to je alfa a omega toto:(((

škoda
Reagovat
slacker
Jooj, stream CT nechce bezet a Lucce zacina uz dost vyrazne tect do bot.
Reagovat
PetaM
Na co stream? Jede to v televizi ... :)
Reagovat
slacker
Tak domu se dostanu az za 3 hodiny. V praci mi to cely minuly tyden bezelo bez zavahani a ted se neco a nechce se to spustit
Reagovat
smazaný uživatel
zkus toto - http://www.ceskatelevize.cz/sport/
Reagovat
slacker
presne tohle (i dalsi odkazy v ramsi stejneho webu) mi prestalo fungovat (pry se pripojuji na server, ale celou vecnost). A do rebootu pocitace se mi ted kdy mam spoustu veci rozdelanych vazne nechce
Reagovat
slacker
Slava uz to bezi
Reagovat
VlS
uklidni se a začni hrát svou hru, hraješ Světlaninu
Reagovat
smazaný uživatel
Zensky tenis vubec nesleduji ale skrz prenos na ceske televizi jsem si zapnul zapas Lucky a jsem silene zdesen... Tohle ma byt adeptka na top10? To doopravdy staci ji vsecko tlacit na BH a ona je slabucka jak caj? Katastrofa a strasne zklamani...
Reagovat
dadaft
upřímně?
Lucka má k top10 pořád dost daleko.
navíc zrovna teď pere všechno do autu. ((
Reagovat
vendulkabendulka
Kuznecova je dneska jak zula. Jestli Lucka neco nevymysli, toto bude konecna.
Reagovat
pepin
Souhlasím, bohužel Lucka na ni evidentně dnes nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka nemá vůbec žádnou šanci dneska..
Reagovat
kolapse
Celou dobu čekají na skončení Murray-Verdasco a stejně je nakonec jebnou na jedničku-ti Frantíci jsou dobrý lamy :-)
Reagovat
Grape
Ta jejich organizace turnaje mě nepřestává udivovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/275333-zive-safarova-bojuje-o-ctvrtfinale-proti-kuznecovove/
Reagovat
smazaný uživatel
nemáte někdo odkaz na kurt 1? :)
Reagovat
kolapse
http://www.drakulastream.eu/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
paulmara
Court 1
Reagovat
Frick
deadline pro zahájení? 20:00?
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra anad už Murray Verdasco zkončí at už může Lucka hrát
Reagovat
Frick
Proč se tam hrát nemůže? Pamatuju si, že Petra tam hrála v roce 2012 SF se Šarapkou. A za dva roky se tam nedá hrát ani 8F? Navíc asi ne ani tak divácky atraktivní?
Reagovat
Grape
Už jsem to psal vedle, připadá mi, že Francouzi dělají vyloženě všechno pro to, aby se jim zápasy protahovaly do druhého dne. :-/
Reagovat
Frick
To při dlouhym zápase smrdí přerušenim, co?
Reagovat
Grape
To ano. Navíc v 19:00 nejspíš hrát ani nezačnou.
Reagovat
Frick
Západ slunce 21:47, ale prý cloudy...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist