Šafářová si zahraje čtvrtfinále. Allertová a Štefková končí v prvním kole

22. 2. 2017, 13:25
Aktuality 150
WTA BUDAPEŠŤ - Špatná forma Denisy Allertové pokračuje. Česká tenistka letos nezvládla už čtvrtý úvodní zápas na turnaji z pěti. V maďarské Budapešti podlehla v třísetové bitvě 7-6 3-6 4-6 Irině Chromačevové. Podobně dopadla i Barbora Štefková, jež nenavázala na úspěšnou kvalifikaci a prohrála 6-4 5-7 4-6 s Irinou Falconiovou. Uspěla naopak Lucie Šafářová, která smetla 6-2 6-1 Su-Wei Hsieh.
Lucie Šafářová

Denisa Allertová nemůže být s vývojem letošní sezony spokojená. Na čtyřech turnajích z pěti skončila už po prvním zápase a letos vydřela jedinou výhru v kvalifikaci v Petrohradu nad až 328. hráčkou světa Tenou Lukasovou.

Obrat k lepšímu se nekonal ani v hale v Budapešti, kde poprvé v kariéře narazila na o dva roky mladší Irinu Chromačevovou, která se dnes dočkala v duelu s Českou teprve prvního letošního vítězství.

Allertová měla několik šancí zakončit úvodní sadu o několik minut dříve. České tenistce však nestačilo vedení 5-2 ani setbol za stavu 6-5. První set tak musela rozhodnout tie-breaková bitva. V té měla zpočátku navrch Chromačevová, nicméně Allertová otočila nepříznivé skóre 4-6 čtyřmi body v řadě a nakonec úvodní dějství po hodině hry přece jen získala.

Vypadalo to, že Allertovou vítězství ve zkrácené hře nabudilo. Češka ztratila v prvních dvou gamech druhé sady jen dva fiftýny a rychle vedla. Od té doby však začala znovu chybovat a nejen že Rusku pustila zpět do zápasu, ale uhrála vzápětí jen jednu hru.

Trápení pokračovalo i v rozhodujícím setu. I když Allertová dvakrát dokázala soupeřku brejknout, vždy byla pozadu o brejk. Chromačevová v závěru nezaváhala a chybující Allertovou po více než dvou hodinách udolala.

O své celkově třetí čtvrtfinále na okruhu WTA Tour si Ruska zahraje s pátou nasazenou Yaninou Wickmayerovou. Belgičanka se rovněž v prvním kole pořádně nadřela. S kvalifikantkou Isabellu Šinikovovou z Bulharska bojovala rovněž přes dvě hodiny.

Šafářová se na kurtu zdržela necelou hodinu a zahraje si čtvrtfinále
Lucie Šafářová se oproti náročnému prvnímu kolu na turnaji WTA v Budapešti dnes zdržela na kurtu jen necelou hodinu. Nasazená dvojka ve druhém kole smetla Su-Wei Hsieh. Svou čtvrtfinálovou soupeřku se dozví po skončení zápasu mezi Pauline Parmentierovou a Aliaksandrou Sasnovičovou.

Česká tenistka tak po tuhé bitvě prvního kola s Magdou Linetteovou dnes pošetřila síly a rodačku z Tchaj-wanu porazila i potřetí. Na rozdíl od loňské bitvy v Praze měl dnešní duel jednoznačný průběh.

Šafářová nedala své soupeřce sebemenší šanci na jakékoli zdramatizování průběhu utkání. Začala rychlým vedením 4-0, které si pohodlně udržela až do konce prvního setu. V zápase čelila jedinému brejkbolu, jenž odvrátila, a sama využila hned pět ze sedmi šancí.

Rodačka z Brna dnes na kurtu zářila a rozdávala vítězné míče. Oproti trápení, jež musela absolvovat před dvěma dny, si tentokrát jasné vedení pohlídala a nepřipustila žádné komplikace. Stejně jako na předchozím turnaji v Tchaj-peji potvrdila nárůst formy a opět si do žebříčku připíše body za minimálně čtvrtfinálovou účast.

Ve čtvrtfinále Šafářová nastoupí proti další tenistce z druhé stovky žebříčku Alexandře Sasnovičové. Dvaadvacetiletá Běloruska neprohrála už šest zápasů v řadě, když ve Fed Cupu pomohla své zemi poprvé do semifinále a v Budapešti vyhrála včetně kvalifikace čtyři duely. Po včerejším obratu proti Flipkensové si dnes poradila i s Franouzkou Pauline Parmentierovou, kterou porazila

Končí i Štefková
Barbora Štefková nepřidala druhou kariérní výhru v hlavní soutěži turnaje WTA ani v Budapešti. Češka nenavázala na úspěšnou kvalifikaci a v prvním kole podlehla po téměř dvou a půl hodinové bitvě Irině Falconiové. Američanka ve druhém kole vyzve Soranu Cirsteaovou, nebo Carinu Witthöftovou.

158. hráčka světa Štefková začala skvěle. Ujala se rychlého vedení 3-0 a i když poté brejk ztratila, v průběhu úvodní sady ani jednou neprohrávala a v desátém gamu sebrala soupeřce servis čistou hrou.

Ve druhém setu Falconiová častěji měnila rytmus výměn a rodačka z Olomouce začala mít potíže udržet míč v kurtu. Štefková se nicméně za stavu 2-5, kdy prohrávala už o dva brejky, nadechla k obratu a srovnala skóre. V dalších dvou gamech však uhrála jediný fiftýn a musela do rozhodující sady.

V té rozhodl jediný brejk z páté hry, kdy Američanka využila hned první brejkbol. Štefková v následujícím gamu nevyužila šanci na rebrejk a další už bohužel pro českou tenistku nedostala.

• WTA INTERNATIONAL BUDAPEŠŤ •
Maďarsko, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů
středeční výsledky (22. 2. 2017)
Dvouhra - 1. kolo
Chromačevová (Rus.) - Allertová (ČR) 6-7(6) 6-3 6-4
Falconiová (USA) - Štefková (ČR) 4-6 7-5 6-4
Babosová (1-Maď.) - Soyluová (Tur.) 6-3 6-2
Wickmayerová (5-Belg.) - Šinikovová (Bulh.) 6-3 4-6 7-5
Dodinová (7-Fr.) - Gálfiová (Maď.) 6-4 6-4
Witthöftová (Něm.) - Cirsteaová (4-Rum.) 6-3 6-2
Dvouhra - 2. kolo
Šafářová (2-ČR) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-2 6-1
Görgesová (3-Něm.) - Vekičová (Chorv.) 6-2 6-2
Sasnovičová (Běl.) - Parmentierová (6-Fr.) 7-6(3) 6-4
Becková (8-Něm.) - Stollarová (Maď.) 6-2 6-0
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

150
Přidat komentář
freeteepek
Co se to děje v té Dubaji? Kerberová se pomalu vrací do formy zatímco ostatní ostřílený borky vesměs tápou. Na druhou stranu dobře pro Káju když už vypadla hned ve druhém kole. Zatím může být v klidu:-)
Číňanky nějak začínají zlobit. Myslíte, že bude jednou světová jednička z Číny?
Reagovat
VlS
vzhledem k počtu Číňanů je to nanejvýš pravděpodobné.
Reagovat
brixner
Proboha-z čeho? Jo už vím-zobka už nebude moct nasávat drogy a podvádět a tím pádem bude dostávat na budku od dívek, které poctivě makají a nesníží se k takové špíně(nebo špinavosti, jak je libo). Kéž by těch proher bylo co nejvíce a slečna podvodnice to už sama zabalí!
Reagovat
Torn
Stejně tak ty očividně musíš být na zakázaných látkách, když píšeš podobné chytrosti. :D Radši skonči ty. :D
Reagovat
Fandina
Asi se zítra podívám na stream Schuurs Voráčová proti Schuurs Voráčová :-))
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/schuurs--voracova-vs-schuurs--voracova-wta-budapest-live-stream-135595.html
Reagovat
smazaný uživatel
Caro o CiCi v srpnu 2014 (US Open, kde porazila Cibuli)... :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/505160229131411457
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že CiCi a Caro půjdou ve čtvrtfinále proti sobě, ale šance na finále je pro jednu z nich mega velká... Dneska jsem viděl akorát Caro, která měla proti Bondarenko víc práce, než jsem čekal, ale nakonec to zvládla. Mrzí mě, že jsem nestačil zapnout aspoň závěr zápasu CiCi, to už jsem dorazil domů. Budu si to muset najít někde ze záznamu, protože vítězství nad Agou je pro CiCi fakt zatím životní. Jsem rád, že se vrátila po zranění a hned se jí začalo dařit. Snad bude dál potvrzovat, co o ní říkám už nějakou dobu. CiCi má na to, aby se v budoucnu stala ikonou ženského tenisu.

Zítřejší čtvrtfinále určitě neuvidím, už mám dlouho plánovanou jinou (kulturní) akci. Tak snad aspoň to semifinále a doufám, že i ve finále budu mít komu fandit. :)
Reagovat
tommr
no dneska měla Wozniacká zase jednou víc štěstí než rozumu. Kdyby Bondarenko zbytečně a často vyloženě hloupě nechybovala tak neměla Wozniacká šanci. Doufám, že Bellisová si s tou její kopcovanou poradí líp a pořádně jí vypráší kožich ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od toho "kdyby" to ani nemá cenu číst...
Reagovat
tommr
jj pravda někdy bolí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká pravda? Na žádný kdyby se nehraje, ty šašku. Bondarenko překvapila Caro v 1. setu, ale jinak hrála Caro dobře a byla i aktivní. Nehraj si na objektivního, když to neumíš...
Reagovat
tommr
jsi v poslední době nějakej drsnej chlapec. Vypadá to, že se dostáváš do puberty ... :)
Reagovat
dunphy
Prosím už se nikdy nesnaž být vtipný, je to fakt extrémně cringe.
Reagovat
tommr
máš extrémně nóbl vyjadřování blbe ...
Reagovat
VlS
Co tak vynechat ta expresiva vzájmně?
Monty, nejseš poslední dobou nějakej malinko neklidnej?
Reagovat
lars
asi je nervozni z prace :)
Reagovat
FulnekUltras
čhmú? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem jenom alergickej na to, když někdo mele sračky...
Reagovat
blixa
Pak ovšem nechápu, co hledáš na TP ... ??? :-o :D :D
Reagovat
PetaM
:D :D :D :D :D Konec ... :D :D :D Nevěřím, ale pesimista udělal vtip. A dobrý :D :D
Reagovat
janek_da
A tak, Bondarenko hrála pěkně, a to je asi tak strop Caro, když horší soupeřka hraje dobře. Asi Katerynu bude strašit nalitý volej, kterým ztratila gem.
Reagovat
Fandina
Caro dobře. Bondarenko byla agresivnější, ale Caro jako obvykle dobře bránila a moc nechybovala. Gratulka!!!
Reagovat
Fandina
Caro hraje s Bondarenko 4:2 ve třetím setu. Tak doufám, že už to dotahne. Bondarenko je sice útočnější, ale také víc chybuje. Caro má proti ní míň vítězných úderů, ale také míň UE.
Reagovat
Fandina
Jen jsem to napsala, tak přišla o podání. Bondarenko jí přetlačila ve výměnách.
Reagovat
tommr
Sasnovich je sice až 123.hráčka světa, ale může být přesto nebezpečná. Je to typ hráčky, která hraje celej rok tužku a pak se na jednom turnaji zblázní a hraje najednou jako z partesu. Loni to odskákala Karolína Plíšková v Tokiu a mám docela obavy, aby letos podobnou smůlu neměla Lucka ...
Reagovat
misa
Sasnovičová vyhrála už šest zápasů v řadě, takže čtvrtfinále může být pro Lucku hodně těžké.
Reagovat
tommr
no právě. Vypadá to, že Lucka na Sasnovichovou narazí zrovna v tom jediným krátkým období v roce kdy Sasnovichová hraje opravdu špičkovej tenis a je jen těžko k poražení ... :(
Reagovat
lars
v FC porazila K.Bertens
Reagovat
freeteepek
Lucka to zvládne. Dneska už není na nikoho spoleh, ale na Lucku jo:-)
Reagovat
Torn
Docela by bylo zajímavé, kdyby se Šafi i Timea dostaly do finále v singlu i deblu. :D Prohrát se spoluhráčkou ve finále? I když je pravda, že Lucka by se jí případně 450 krát omluvila a hodila na ní 3000 omluvných pohledů, jak je to u ní zvykem. Jako prohrát s Luckou, na tu se snad nemůže ani nikdo zlobit. To taková Radwanská je vražedkyně malých jehňátek :D.
Reagovat
tommr
pokud půjde všechno podle předpokladů tak je to asi nejpravděpodobnější scénář. Obávám se ale, že se tam objeví nějakej zádrhel a jedna z nich vypadne předčasně. Snad to nebude Lucka ... :)
Reagovat
Torn
Já doufám, Lucina musí vyhrát, když "nám" slíbila návrat do TOP10 :D. Ale jako možná měla zkusit tu Dubaj i přes tu kvalifikaci, i když to se vsadím, že by pak nevypadla ani jedna nasazená a dostala by v prvním kole Káju nebo Radwanskou. :D
Reagovat
Frick
Ne, fakt to zkoušet neměla. Ukázat se ve velkejch zápasech bude mít v IW i Miami...
Reagovat
smazaný uživatel
Není náhodou Cici Bellis poslední hráčka od doby Nicole Vaidišové která poráží před osmnáctým rokem hráčky Top 10?
Reagovat
lars
Mozna BeBe asi taky nekoho porazila z top10
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Bebe na tu jsem zapoměla
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nicole ani Bebe nejsou moc dobrý příklad, obě hrály jako mladé skvěle a pak zranění... Bebe samozřejmě nezkončila kariéru, ale není na dobré cestě. Takže uvidíme zda Cici udrží tuhle vlnu i do pořádné kariéry nebo stejně jako Nicole v 19 letech vyhoří
Reagovat
Fandina
Jj Bencic porazila v roce 2014-2015 Serenu, Kerber, Radwaňskou, Halep, Muguruzu, Keys, Wozniacki, Jankovic, Ivanovic, Stosur, Pennettu, Kontu, Bouchard, Svitolinu, Lisicki, Mladenovic, Giorgi, Errani, Pavlju
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď je bohužel zraněná, snad to samé nepotká Cici
Reagovat
Fandina
Jj a také brzy doufám, že na WTA soutěžích bude Markétka Vondroušová. S CiCi jednou hrály finále debla mezi juniorkami na GS. Já Markétku teď nějak nestíhám, tak ani nevím, jak hraje, ale má šňůru, tak asi bude na tom dobře. Případně se na ní někdy kouknu teď, až bude na streamu. CiCi se mi dneska herně líbila, viděla jsem ji prvně a je útočná a dává celkem velké rány. Líbilo se mi to a ani není tak vysoká, byla o dost menší než Aga a vůbec to nevadilo, vyhrála. Myslím, že jsou podobně vysoké s Markétkou.
Reagovat
George_Renel
Na streamu bude zítra po ránu asi ve stejný čas jako dnes.
Reagovat
tommr
zítra si na Markétu možná přivstanu. Ta Ahnová už bude docela nebezpečná soupeřka ... :)
Reagovat
George_Renel
Dnes začínala až někdy kolem 8.
Byl jsem trochu zklamán (viděl jsem jen 2. set)
Reagovat
Fandina
Díky, jen nevím, v kolik to bylo dneska :-)), ale snad to najdu.
Reagovat
George_Renel
rozpis na zítra, Markéta hraje ve stejný čas jako dnes - poslední zápas. http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100038895
Reagovat
Fandina
Díky snad mi do toho nic nevleze.
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=W-WITF-AUS-02A-2017
Reagovat
fujtajblick
Markéta Vondroušová má jen 163 cm. Bellis je o facku vyšší - 168cm.
Reagovat
tommr
to je opravdu překvapivá informace. Pokud je to pravda tak to je pro Markétu docela vážnej handicap do budoucna ... :(
Reagovat
janek_da
taky jsem našel tu výšku. Ale taky text "Levoruká tenistka je i díky své výšce přirovnávána k Petře Kvitové". Tak si vyber.
Reagovat
tommr
to by chtělo nějaký očitý svědectví. Já Markétu viděl jen na několika nekvalitních streamech a z těch se dá výška odhadnout jen velice těžko. Dělala ale na mě normální dojem tzn. ani moc velká ani moc malá ... :)
Reagovat
janek_da
no a na fotkách je o něco vyšši než Belis
http://www.cltk.cz/wp/wp-content/uploads/2014/07/Screen-Shot-2014-06-07-at-22.38.19.png
Reagovat
janek_da
a Cici má prý 170cm
Reagovat
tommr
problém je ale v tom, že obě holky jsou ještě "ve vývinu" takže od doby pořízení snímku se jejich výška mohla trochu změnit ...
Obecně platí, že ideální výška tenistky je dneska něco mezi 175 - 180 cm. Pokud ale bude mít Markéta aspoň 170 cm tak by neměla mít žádný problémy ...
Reagovat
bIbec
nevím jaké má která boty, ale zřejmě bude Markéta maličko menší :-))

http://img.ct24.cz/cache/616x411/article/62/6168/616798.jpg?1419100107
Reagovat
rusedski
Ale to je z roku 2014, tak třeba ještě trochu vyrostla, ne? (jasně že na úroveň Petry sotva :))

Mně Markéta na těch záznamech z Perthu malá nepřijde a dá se to dobře porovnat při podávání rukou, kdy není o moc menší než Reix nebo Maruška, což jsou poměrně vysoké hráčky....podle mě min. těch 170 bude mít určitě.
Reagovat
George_Renel
Taky si myslím, že výška v 15 a v 18 může být velký rozdíl. Když si vzpomenu na její zápas s Hlaváčkovou či Kovinič nepřipadl mi tam nějaký výškový rozdíl.
Reagovat
bIbec
je to možné. Já osobně třeba přestal růst už asi ve čtrnácti, ale u každého je to jiné, to je jasné.
Reagovat
blixa
Přestal růst ve 14 ? Kolik měříš, jestli se můžu zeptat ?
Reagovat
bIbec
170cm
Reagovat
blixa
Tak 170 není prcek. Ale je to zajímavý. Ve 14 170 a pak nic. Já jsem třeba vyrostl od 15 do 17 o 25 čísel. A pak ještě něco okolo 19 let.
Reagovat
janek_da
no a i teď rosteš z Fricka
Reagovat
blixa
Jo, ale už do země :D
Reagovat
janek_da
ale ty jsi bIbec, to je něco jiného
Reagovat
slacker
mentalne i fyzicky?
Reagovat
Fandina
U Marušky se uvádí 180 cm, na oficiálních stránkách WTA a bude to asi její současná výška.
Markétku jsem viděla vloni zjara na Spartě a má podle mě něco mezi 170-175 cm. Stála jsem kousek od ní a tak nějak bych to tipla.
Reagovat
Frick
Skutečně bych těch 163 cm nebral. Může to bejt skutečně z dětství.
Reagovat
lars
zatim ma CiCi asi jenom 1 vyhru nad top10
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, Cibule už vlasně na US Open 2014 nebyla v Top 10, takže její první skalp Top 10, ale troufnu si říct že né poslední.
Reagovat
lars
A.Konjuh ??
Reagovat
blixa
Kája má docela kliku, celá konkurence číhající za ní vysvištěla. Akorát Anděla asi o dost uteče, pokud to tam vyhraje, což by asi i mohla, tak bude opět No.1.
Reagovat
tommr
jj Karolína měla štěstí v neštěstí a i přes vypadnutí v prvním kole si v Dubaji ještě víc upevní postavení na třetím místě, protože její největší konkurentky nějaký body ztratí ... :)
Na Kerberku sice naopak něco ztratí, ale to se holt nedá nic dělat a není to momentálně tak důležitý jako držet si dostatečnej odstup od hráček těsně za ní ...
Reagovat
lars
ale taky mela smulu, ze chytla Kiki, ikdyz Makaron by byl jeste asi horsi
Reagovat
tommr
to bylo to neštěstí o kterým jsem psal. Možná by stačilo kdyby na Mladenovicovou narazila o kolo později a výsledek by byl o dost odlišnej ...
Reagovat
Torn
Tak ono to bylo druhé kolo ne? :D Na první měla volný los. Těžko soudit, Karolína toho měla teď dost a zajímavější turnaj v IW a M + vyhlížející opeřenec na lavičce, jako těžko se jí divit. :D Navíc, když zjistíš, že ti konkurence odpadá, chceš držet basu. Kerberová je mrcha, ta nikdy moc basu nedržela. :D

Jinak je otázkou, zda by to byla změna, kdyby Kája postoupila. Mi přišlo, že jí ten zápas je něja fuk, patrně si to představovala i lehčí.
Reagovat
VlS
Prohra v druhým kole, když v 1. byl volnej los znamená pouze body za 1. a ne za druhý kolo.
Reagovat
Torn
Hmm,zajímavá informace. :D
Reagovat
dadaft
Aga je celkem v loji.

Bellis mně občas připadala jako Svitolina 2, občas útočnější, každopádně hrála dobře.
Reagovat
janek_da
tvl, to samé napadlo mě
Reagovat
dadaft
musím říct, že je to paráda sledovat zápasy bez reklam
(se zpomalenými pohybovými studiemi hráček o přestávkách atd.)

1*
Reagovat
misa
Jsem rád, že od letošního roku je možné vidět všechny zápasy WTA ve dvouhře i čtyřhře, mě ani nevadí že třeba jen na streamech :) Kdysi bylo pár zápasů na Eurosportu, většinou pořád dokola ty největší hvězdy.
Reagovat
freeteepek
Tak to ti fakt závidím. Já do toho za 399/měs. (se závazkem na 12měs.) fakt nejdu. A to se ještě platí za modem, ne? 02TV k ničemu jinak nepotřebuju a pořizovat si ji jen kvůli tenisu nebudu. Pro srovnání. Na Slovensku mají mobilní DIGI SPORT 4 za 3,5EUR měsíčně se závazkem na 3 měsíce. Při závazku na celý rok to pak vychází na pouhá 2,5EURa za měsíc!
Reagovat
freeteepek
Australian Open jsem sledoval bez reklam na mobilním eurosportplayeru za 4EURa bez závazku. To bylo fakt super. Otázka je, na čem budu sledovat Wimbledon, který Eurosport nevysílá. BBC se v Praze nedá chytit ani s dvoumetrovou parabolou!
Reagovat
misa
Skoro 5000 Kč za roční sledování tenisu je dost.
Reagovat
dadaft
njn, platím si třeba i Tidal.
Reagovat
blixa
Tak co jiného než Tidal. Nikdo jiný FLAC nenabízí. Jen se bojím, aby nezkrachoval, finančně se mu moc nedaří.
Reagovat
Nola
Digi 4 zo skusenosti - v uvodnych kolach vysiela 3 priame prenosy denne, jeden doobeda, 2 z vecerneho programu, medzitym opakuje zapasy z predosleho dna, asi by si ich velmi nechvalil, ak by si Pliskovu musel sledovat na streame....
Reagovat
bIbec
Bellis je výborná. Pěkný forehand, pěkné krůčky, žádné dřevo.
Reagovat
VlS
Je, šikovná holka. Aga je tragédka s tou připosraností. Doufám, źe ji "17" pošle domů.
Reagovat
misa
Pokud by měla hrát Lucie v IW nebo Miami ve druhém kole s nějakou vysoko nasazenou, tak doufám s Agou.
Reagovat
Frick
Ty jo, kdy vlastně naposledy Aga prohrála s Češkou?
Reagovat
dunphy
Myslím, že s Petrou v New Havenu 2015.
Reagovat
tommr
jj vypadá jako nějaká křehká panenka, ale ránu má slušnou. Navíc je šikovná a u hry myslí hlavou. Je to určitě velkej talent ... :)
Reagovat
bIbec
teď ji teda ten FH přestla poslouchat a solí to všude, jenom ne do kurtu =)
Reagovat
tommr
Aga s tou svou hrou dokáže rozhodit i větší hvězdy než je zatím nezkušená Bellisová. Snad se ještě vzpamatuje ...
Reagovat
Torn
No zatim Aga je letos taková nemastná, neslaná. Jako sice hrála jedno finále, ale ve srovnání s loňskem je to trochu chudé.
Reagovat
dadaft
musím říct, že na večerní zápasy se těším nejvíc -- Aga, Caro, a k tomu sedmnáctka ve 3K Premier a oblíbená Bondarenko. ))

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no a omladina se s tím zatím nese,,.
Reagovat
dadaft
nó, Katka Bellis asi nebude má srdcovka,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
ne ne ne Katuško, sorry, já si počkám na Martu Kosjukovou,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Myslíš Čiči?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Catherine_Bellisov%C3%A1
Reagovat
dadaft
jj.
nehraje špatně (i když kdo ví, až se na ni pořádně přitlačí místo pinkařiny úplně marné Agy ,,,,,,,,,),
ale chybí mi v ní něco osobitého, intimního,
přijde mi jako špičkový výrobek nějaké tenisové továrny.

Marta Kostjuková je úplně jiná káva,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

nicméně na 17 hraje parádně, to se musí uznat.
Reagovat
tommr
se v Budapešti neustále zlepšuje a dneska už podala docela slušnej výkon. Hsieh je dost nebezpečná soupeřka a za to jak s ní zametla zaslouží Lucka uznání ... :)
Reagovat
freeteepek
Tak ta Hsieh nehrála nic moc. S úrovní hry Linette, z předchozího zápasu, se to nedá srovnávat. Ale Lucká hrála opravdu dobře:-)
Reagovat
Frick
Sice ne katastrofa v podobě prohry Lucky, ale Bára i Denisa podělaly, co mohly.
Reagovat
misa
Vždyť jsou obě hráčky druhé stovky, které hrály s žebříčkově výše postavenýma...
Reagovat
VlS
Ale neplní plán
Reagovat
Frick
Denča hrála tragicky a Bára... pokud bude tyto porážky bagatelizovat jak ty, tak se skutečně výš nepohne.
Reagovat
misa
Však taky většina hráček, které začaly s tenisem, se ani do stovky nikdy nedostaly.
Reagovat
misa
*nedostala
Reagovat
Fandina
Obě byly u sázkovek favoritky.
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1532569
http://www.tenisportal.cz/detail-zapasu/?id=1532986

Ale faktem je, že to bylo u obou vyrovnané, klidně mohly obě vyhrát. Konce třetích setů ale bohužel patřily soupeřkám.
Reagovat
Dobry-den
Tolik jsem se na ni těšil a nakonec přijdu domů a vidím jen proměněný mečbol. To zrovna dneska musela mít tak naspěch?

No co už, tak hlavně, že postupuje a snad se polepší a příště na mě počká.
Reagovat
Frick
Všechny holky byly favortiky, všechny holky zvládly první set a nakonec postup slaví jen Lucka, která dnes nepřipustila jakýkoliv drama. Naštěstí.

Bára bohužel - tohle byl jeden z těch zápasů, co rozhodují o tom, zda se jí může podařit dostat se do TOP 100. 18 nebo 48 bodů - strašně, strašně velký rozdíl.

Ten jeden svůj servis ve třetim totálně zkonila a už nedostala šanci to opravit.
Reagovat
smazaný uživatel
ale vydrž, držíme palce. Trpělivost přináší ovoce
Reagovat
misa
se dnes nezdržovala, je třeba šetřit síly, když hraje i čtyřhru.
Reagovat
tommr
ta čtyřhra jí naopak velice pomáhá, protože se v ní může rozehrát a nabrat sebevědomí. Dneska i díky tomu už hrála podstatně líp než v prvním kole ... :)
Reagovat
misa
Taky dnes měla slaboučkou soupeřku.
Reagovat
tommr
já bych Hsieh rozhodně nepodcenoval. Je to sice hlavně deblistka, ale dokáže soupeřky pozlobit i v singlu. Jsem moc rád, že ten dnešní zápas Lucka zvládla tak hladce ... :)
Reagovat
kada.tom
Lucka Tchaj-wanku slušně vybombila :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jiřík Kveš nám komentuje i v článcích na OnaDnes.cz :D
Reagovat
misa
O čem?
Reagovat
smazaný uživatel
Že jedna ženská smrdí jak ryba a nemůže se z toho zbavit, ale tam nekomentoval k tématu, ale dřív komentoval na OnaDnes docela často a když jsem tam viděla nick Jirka Kveš tak jsem se nemohla přestat smát, Jiřík se asi hodně nudí když čte články o dietě, kráse, modelkách :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale už jenom to že vůbec na OnaDnes.cz komentuje je hard :D
Reagovat
janek_da
proč? muži komentují onadnes, ženy zase xmana
Reagovat
kada.tom
běhna dostala slušný výprask :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm myslím že Bellis dneska překvapí. Jinak jako Čtrvtfinále na Premier 5 Wang vs Sevastova docela hard, ale nic překvapivého tohle už je normálka
Reagovat
bIbec
Barča stáhla manko dvou brejků, ale nakonec to stejnak neklaplo.. škoda.
Reagovat
Pavol
Takže ta Kristýna neprehrala s hocikým.
Reagovat
Fandina
Je to škoda. Viděla jsem konec zápasu a pořád jsem doufala, že otočí. Škoda, že Denča přišla na začátku setu o podání. Potom vlastně jen dotahovala. A Khromačeva byla lepší ve výměnách a dala i víc es. Tak příště Denčo. Věřím, že se chytneš. PojĎ!!!
Reagovat
Frick
Po odečtu bodů z Dohá + IW bude nejhůře tak 125., přičemž by pak měla před sebou tři měsíce bez obhajob...
Reagovat
Frick
Třeba už jí fakt nemá Příhoda (je-li pořád s ní) co dát.

Je neskutečná škoda, aby se holka, co když chce, tak hraje tak moc dobře, plácala někde na 110. místě...
Reagovat
historik
místo aby jí ten se štěstím vyhraný první set pomohl. Měla by něco začít dělat s psychikou, protože tolik vyházených balónů z jasných pozic...Kde jinde a s kým jiným se jako chtěla chytit?
Reagovat
VlS
Možná se blíží čas, kdy bude nejlepší si uvědomit, že se dá živit i jinak, než tenisem.
Reagovat
SubOptikT
Jj, třeba může uklízet Šátralovi byt, ten vydělá oproti ní opravdový balík ;-)
Reagovat
Frick
Vydělala si tenisem asi 22 mil. Kč. Přijde ti to na 24 holku málo? I kdyby 3/4 z toho spolkly daně + náklady na trenéra, letenky atp. tak je to pořád 4,5 mil. Ve 24 letech málo?!
Reagovat
VlS
Co je moc, nebo málo? Ty prachy vydělala, když něco hrála. Teď je už rok ve ztrátě.
Reagovat
Frick
Za posledních (i) 8 měsíců tam má ohormný PM za R64 na GS...
Reagovat
Frick
resp. relativně vysoký

(úhrnem asi 200 tis. USD)
Reagovat
Frick
No, za posledních 9 měsíců si na GS vydělala 235 802 USD....

Málo?
Reagovat
Fandina
Koukala jsem, že Denča v roce 2015 udělala na všech GS druhé kolo a v roce 2016 dvě druhá jedno první a jedno třetí kolo. Takže v tomhle je to super, protože na GS se vydělává hodně. Takže pokud se jí bude dařit a bude hrát GS, tak pořád na tom bude dobře.
Reagovat
VlS
Rok 2015 je předloni.
Reagovat
Fandina
Na GS na tom byla oba roky stejně. Co řešíš?
Reagovat
VlS
Jenže teď už na přímou účast na GS nemá body a pokud bude hrát jak hraje, tak z kvaldy nepostoupí. A pokud nezačne rychle aspoň tu a tam vyhrávat, tak za chvíli nebude mít body ani na tu kvaldu.
Reagovat
Fandina
To snad ví každý, že přímo se na GS kvalifikuješ jen pokud jsi těsně nad stovkou. Ale tady jde o to, že ty si psal, že poslední rok musela doplácet, ale ona si právě vloni nejvíc vyděla a rok předtím. Předtím ani na GS nikdy nehrála. A pořád je ještě mladá a když nebude mít zdravotní problémy, tak se do stovky může vrátit.
Reagovat
Fandina
vydělala
Reagovat
VlS
No, vydělala 280 tisíc před zdaněním, po odečtu cca 1/3 na daň je to kolem 180.000. Kolik tipuješ roční rozpočet nákladů? Tedy trenér, kurty, haly, letenky, hotely, ...........
Kdesi jsem četl č´slo ba sezónu od cca 1/2 mega v levným provedení po hodně milionů v dražším provedení, ale ne každej si platí nejen teenéra a agenta, ale i kondičáka, sparinga, fyzio ....
S kvalitou náklady výrazně stoupají.
Žádná hitparáda to nebude.
Reagovat
Fandina
Já nic netypuji, jestli se nepletu, tak ty jsi řekl, že poslední rok doplácí. Já ti jen říkám, že poslední rok si vydělala nejvíc za svou kariéru a rok předtím a bylo to jen a jen proto, že hrála na GS. A já tu nezačala o tom, co a jak stojí. A ani se o tom nemíním bavit.
Reagovat
VlS
A to, že vydělala znamená, že nedoplácí?
Reagovat
Fandina
To samozrejme nemohu vedet jestli doplaci. Prokazatelne je jen, kolik vydelala. A ja nic jineho netvrdim.
Reagovat
Fandina
To samozrejme nemohu vedet jestli doplaci. Prokazatelne je jen, kolik vydelala. A ja nic jineho netvrdim.
Reagovat
misa
Ty odměny jsou i pro ne zrovna špičkové hráčky hodně motivující. Samozřejmě, velkou část spolknou daně a náklady.
Reagovat
Frick
Co chtěla víc? Docela by mne zajímal počet UE....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist