Šafářová si zahraje o semifinále. Chybující Kvitová v Eastbourne vypadla

19. 6. 2013, 17:15
Aktuality 462
Lucie Šafářová si krátce před Wimbledonem připsala cenné vítězství nad světovou čtrnáctkou Samanthou Stosurovou a na trávě v Eastbourne postoupila do čtvrtfinále. Do nejlepší osmičky měla nakročeno i Petra Kvitová, ta ale vinou 49 nevynucených chyb ztratila dobře rozehraný zápas s Belgičankou Wickmayerovou, které podlehla 6-3 4-6 a 5-7.
Lucie Šafářová

Šestadvacetiletá Lucie Šafářová nastoupila do dnešního zápasu proti Sam Stosurové s bilancí 5-2 ze vzájemných zápasů. Česká tenistka ovládla poslední dva duely, když vyhrála čtyři tie-breaky v řadě, a stejně odstartovala i dnes. V prvním setu sice ztratila podání a prohrávala už 2-5, dokázala ale odvrátit dva setboly, srovnat na 5-5, vynutit si zkrácenou hru a znovu v ní zvítězit.

Ve druhé sadě viděli diváci několik brejkových příležitostí na obou stranách, ale jen jedno prolomené podání. Přišla o něj Australanka za stavu 4-3 pro Šafářovou, která poté zápas při vlastním servisu ukončila.

"Daří se mi proti Sam, protože ona má lepší forhend, ale já můžu dobře atakovat její bekhend, protože jsem levačka. To je jeden z klíčů, jak ji porazit. A pak jí musíte vzít vítr z plachet a nenechat ji hrát útočnou hru," řekla Šafářová webu WTA.

Další soupeřkou české hráčky bude Američanka Jamie Hamptonová, která v prvním kole vyřadila turnajovou jedničku Agnieszku Radwaňskou. S Hamptonovou se střetla nedávno v 1. kole French Open a prohrála 7-9 ve třetím setu. "Těším se na odvetu a doufám, že mi tráva pomůže," řekla Šafářová. 

Nakročeno k postupu měla i Petra Kvitová v utkání s Yaninou Wickmayerovou. Česká jednička se v úvodním setu mohla spolehnout na svůj servis, a i když si připsala nevynucených 13 chyb, její soupeřka na tom nebyla o nic lépe. Na rozdíl od Kvitové ale Belgičanka neproměnila žádný ze svých šesti brejkbolů a sadu prohrála 4-6.

Ve druhém dějství Wickmayerová zpřesnila hru, na rozdíl od Kvitové, která soupeřce dál ulehčovala práci častými nepřesnými údery. Navíc už se jí nedařilo na podání, o které třikrát přišla, a tak si belgická tenistka vynutila třetí set. V něm si Kvitová po výměně brejků za stavu 3-2 přivolala trenéra Davida Kotyzu.

"Musíš se povzbudit, jsi hrozně negativní. Soustřeď se na každý balon a jdi na každou výměnu v klidu," radil jí kouč, jehož svěřenkyně vzápětí vyhrála šest výměn v řadě. Ani vedení 4-2 a 30:0 ale Petře Kvitové nestačilo. Za stavu 5-5 v rozhodujícím setu si pošesté v utkání prohrála podání. Pak ještě zvládla odvrátit dva mečboly, ale při třetím udělala svoji 49. nevynucenou chybu v utkání a po dvou a půl hodinách hry odešla do šatny s hlavou sklopenou.

Den po obhájkyni titulu Paszekové skončila i poražená finalistka minulého ročníku Angelique Kerberová. Světová sedmička v generálce na Wimbledon, na kterém bude obhajovat semifinále, v zápase druhého kola nestačila na Jekatěrinu Makarovovou. Ruska vyhrála 6-3 6-4 a oplatila Němce vyřazení z loňského čtvrtfinále i z Wimbledonu.

Poprvé po téměř čtvrt roce vyhrála dva zápasy po sobě Caroline Wozniacká. Dnes dánská tenistka porazila dvakrát 6-4 domácí Lauru Robsonovou a postoupila do čtvrtfinále.

"Myslím, že to byl velmi dobrý zápas. Pro mě bylo důležité dobře podávat a vrátit co nejvíce returnů do kurtu," komentovala Dánka.

Výsledky - Eastbourne - ženy (tráva, dotace 690.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Šafářová (ČR) - Stosurová (Slovin.) 7:6 (7:5), 6:3, Wickmayerová (Belg.) - Kvitová (4-ČR) 4:6, 6:4, 7:5, Na Li (2-Čína) - Bartoliová (Fr.) bez boje, Makarovová (Rus.) - Kerberová (3-Něm.) 6:3, 6:4, Wozniacká (5-Dán.) - Robsonová (Brit.) 6:4, 6:4, Kirilenková (6-Rus.) - Baltachaová (Brit.) 4:6, 6:4, 6:3, Hamptonová (USA) - Hsieh (Tchaj-wan) 6:4, 7:6 (7:2), Vesninová (Rus.) - Watsonová (Brit.) 6:1, 3:6, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:
Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) - Keothavongová/Murrayová (Brit.) 6:4, 6:3.

Čtyřhra - 1. kolo:
Niculescuová/Zakopalová (Rum./ČR) - Huberová/Mirzaová (2-USA/Ind.) 6:3, 3:6, 11:9.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

462
Přidat komentář
Sonja
Záznam dnešního zápasu mezi Novakem a Grigorem, kdyby někdo chtěl mrknout:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rA1ilLFpjww#at=954
:-)))
Reagovat
Bob
Děkuji :))
Reagovat
dadaft
Caro - Káťa
viděl jsem zatím jen pár fiftýnu, ale tohle vypadá dobře..
Reagovat
dadaft
celodvorcový tenis - hodně pohybu, hodně rotací, efektní zakončování a málo chyb.
že by druhý dnešní parádní zápas (i když z jiného soudku) ??
Reagovat
dadaft
kanár a Káťa je mimo... - no nic ten jeden zápas dneska stačil.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA eastbourne je ukázka, jak to vypadá ve wta...top 10 naprosto neohrozitelná :p proč hráčku mimo top 8...a to tam byly 4..
Reagovat
smazaný uživatel
už vidim v semifinále yaninu a makarovou..
Reagovat
Sonja
Pěkný exhibiční mač mezi Nolem a Grigorem:-)
Reagovat
Frick
Je to zkrátka škoda. Ve Stuttgartu byla na koni, ale bohužel chytla Šarapku, se kterou bojovala 3 hodiny. Dyť tady to měla krásně otevřený. Všechny vč. C.W. mohla porazit a konečně vyhrát WTA..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, s temi tuleni a snehovymi koulemi. To mne upln dostalo, se smeji jeste ted, kdyz to pisu...
Hele moc dik,. tohle jsem dnes potreboval:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, prohra Any v 1. kole teď vypadá docela dost jinak...
Reagovat
Sonja
Viď...Elena se rozjela. Už mi porazila dvě hráčky, kterejm jsem přála:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si pořád myslím, že to hodně ovlivnil ten úspěch v deblu na RG. Eleny spoluhráčka Káťa vypadá podle posledních výsledků taky rozjetá... Tak uvidíme, jak se s tím Caro popasuje. Jdu se dívat. :)
Reagovat
Sonja
No to by bylo něco, kdyby se spolu ve finále utkaly deblový partnerky:-))
Ale já to teď přeju Jamie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem dorazil. Ale vysledek mne nedorazil.

Vubec neklesejme na mysli...museli jsme cekat, ze to bude tezka prestrelka a vyhraje ta, ktera bude mit lepe nabito a pevnejsi nervy nez Clint Eastwood...jeste jsem si necetl cely report Oskara, ale urcite kouknu a moc dekuji. Take to urcite bude za par hodin na YT.

Jamie je skvela shooterka, a dadaft vi, co dela, kdyz ji tlaci:), proto mu posilam velky gratulace se slavou pro vitezku...jednou Jamie sejmeme, neboj to prijde...dnes bereme radeji CEST!!!

Vsiml jsem si, ze Lucy padla v TB, no to je treba zmenit...

...NAVRH > Vlk, Sojka zadni lajna, na siti Oskar, Janekda, na krizi Vls, vedeme 6:0, ukol Lucky bude nas porazit...po 100 taovych zkracenych her v ramci 3denniho tabora 1GSL Lucinku na TB zocelime:)))

Jinak pratele. Myslim, ze Lucka ma natrenovano tak akorat, ma jeste 3 dny pripravy na Wimblas...takze znacka ideal:))) Hlavne, ze tam neni az do finale, a jeste nekde v nedeli pinka s opozdenim kvuli desti, aby se musela potom rychle presunovat...Nam jde preci o GS, a ne o nejake provincni turnajicky a nejake prizdisracske body...

S Janekdovskym pozdravem [je to machr na "PR", to je fakt] Nepratel se nebojime, na zebricek nehledme...Vzhuru na Wimbledon!!!
Reagovat
VlS
No Lucka ještě hraje debla, tam potrénuje trochu voleje. Jinak tedy den blbec, Lucka, Na Li, Pirožka ....... Vlkovi vyšla aspoň ta Karlička
Reagovat
smazaný uživatel
Já Karličku opustil po prvním setu, kdy to vypadalo jasně pro Cvetu. A pak najednou po zápase Lucky koukám a ona to otočila. Jsem teda zvědavý na Pirožka ve Wimbledonu, zatím se nezdá v příliš dobré formě...
Ale pro Karličku je to opravdu velký úspěch, postoupit na trávě do semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Debl, super trening...:)

Jooo, Karlicka, jak jsem jiz vcera psal, hledim na to jak tele na vrata...Oskar se ptal...jak to vidim...rekl jsem 50/50...
No a to se de facto potvrdilo...podle vysledku...trisetak...

No, ale pokud to Karlicka vyhraje, tak se asi fakt zblaznim:) Prvni vetsi turnaj v jeji kariere, a na trave:D)))) Jako to by byl sok jak nevim co...

Jooo WTA, to je svet neustalych nevsednich a prekvapujicich okamziku:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vis Karlicka mne zarli na Lucy, takze vyvadi, hruuuza...no ale je tak nastvana clovece, ze to dava paradoxne neskutecny vysledky:). Do toho balonu sviha, a uz je v semi...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim, ze to asi neni az takove prekvapeni...videl jsem ji hrat kousek zapasu, a teda...nebylo to vazne dobry...jako by si nemohla na travu zvyknout...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to máš teda teď záhul!:))
Ale to víš, Karlička je vášnivá španělská krev, takže divočí, ale pokud jí to bude motivovat k takovým výsledkům, tak to holt budeš muset v jejím zájmu vydržet.:))
Reagovat
dadaft
Vesninová byla dnešní tutovka.
pro Li Nu bude až amerika...
(ale celkově se mi zdá, že od AO zase hodně klesla)
Reagovat
tommr
a ztratila už téměř vyhranej zápas. Jakoby se ty naše holky bály vyhrát ...
Jinak nechápu co všichni vidíte na tý Hamptonový. Není to špatná tenistka, ale žádná hvězda to taky není a nikdy nebude. Navíc je ukrutně nesympatická ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně? A to mně je právě docela sympatická. Nepsal bych, že z ní hvězda nikdy nebude, protože v WTA prostě nikdy nevíš....
Ale podle mě má solidní podání i údery na to, aby se třeba dlouhou dobu, pokud nebude zraněná, držela v top 20 či 30.
Reagovat
tommr
mě příjde, že má takovej nepříjemnej zamračenej výraz v obličeji. Ale přiznávám, že jsem proti ní trochu zaujatej po tom co vyřadila Petru i Lucku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a myslime tu samou hracku Jamie Hampton, tu, ktera si vytrela s Agnieszkou alias Numero 4 kurt jak ze starym hadrem...
...asi myslis na jinou Hamptonovou:)))...kterou neznam:))), ale tahle, na kterou myslim ja, ma uplne v poho na top 10... je 10 x lepsi nez Wozniacki [promin monty], Ivanovic [promin sonjo], Stosur [sorry vls] a vsechny ty podobne herne nevyrazne tenistky...take asi 100x lepsi nez cela pliskovic rodinka dohromady:)
:))) To na ni nekteri vidime:))) ale jak rikam, asi mas na mysli jinou hracku...se stejnym prijmenim.
Reagovat
Sonja
Že z ní nikdy nebude hvězda? Jak to sakra můžeš vědět:-)
Jinak mně sympatická je, ten její přísný výraz je roztomilý:-D A navíc je moc hezká, exotická:-)
Reagovat
Sonja
V pohodě, respektuji tvůj názor, jak se sluší a patří:-))))
Reagovat
dadaft
no, momentálně jede, to je fakt. )))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně na Jamie akorát přijde zvláštní, jak má pod sukní natažené šortky. :D
http://a.espncdn.com/photo/2013/0529/ten_u_hampton_d1_600.jpg

Ale jinak je to docela zajímavá holka, díky mamince trochu šmrncnutá Asii (jak jsem se dočetl na wikipedii). :) Mně se líbí různé typy a asijské holky nejsou výjimkou. Sice jsem trochu na vyšší, ale to vůbec nevadí... Přiznám se, že nevím proč, ale na této fotce se mi strašně líbí Na Li. :)
http://www.wtatennis.com/javaImages/71/61/0,,12781~12018033,00.jpg

Sonja: Že jo? :D Mně to připomnělo jednu Vietnamku u nás v obchodě, která je taky taková zamračená, ale mně se moc líbí. :)

Vlk: Hele, ty starý travaři, nech si ty svoje prognózy. :D Jamie je rozhodně velmi dobrá, ale lepší než Caro, Ana a Sam bude, až se před ně dostane v žebříčku... Mimochodem, měl ses mi omluvit nejenom za Caro, ale i za Aničku! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to proti ní možná kapku zaujatý budeš.:)
Mně je naopak sympatická a dělá ne mne dojem i svými výkony na kurtu.
A ještě mám v živé paměti tu komedii s Azarenkovou při AO, kdy měla Jamie evidentní zdr. problémy a Vika to pak bagatelizovala....(ale dobrý monty, nechci to vytahovat).
A ona je také hodně často zraněná, takže se může zdát, že přestože je jí už 23 let, nedosáhla ještě takových výsledků....
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš to vytahovat a stejně to vytahuješ. :D Podle mě jsi to prostě jenom špatně pochopil. Vika v podstatě řekla, že Jamie hrála skvěle i se zraněním. Ale o tom už jsme si psali někdy v lednu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Slovy "monty, nechci to vytahovat", jsem měl na mysli právě to, že to nechci probírat jako v lednu. Vytanulo mi to na mysli v souvislosti s Jamie a ne s Vikou, takže nemusíš startovat do zbroje.:)
Reagovat
smazaný uživatel
jejda monty, promin...jsem zapomnel, ze jsi take Anickovy:)))
Reagovat
smazaný uživatel
jinak sorry...asi mne to trochu ujelo, takovy mensi aut...
...ale po blbych zpravach [nemyslim Lucku] jsem asi prestrelil...
...ted jak na to tak zpetne koukam:)

Nic...ve zlym...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsem! Jak jsi na to mohl zapomenout? :)
http://i.cdn.turner.com/sivault/swimsuit/image/2010/10_ana-ivanovic_13.jpg

Oskar: Tos mě uklidnil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece, nejak mne to z hlavy vypadlo...:)

To vis mam ted plnou hlavu Lucky, takze jsem zaneprazdnen:)
Do toho Karlicka mne vyvadi, ale na druhou stranu, je sice nastvana, ale jak sa cerka snazi...pohled, uz semi na trave:)
Reagovat
VlS
A tak já zase nejsem nějakej superfanda Sam. Mám rád tenistky, který si jdou pro winer, hrají tvrdě a obranu hrají , jen když není zbytí. Sam je jedna z nich, ale zdaleka ne jediná. Mimo výše uvedeného ještě chci, aby byly při hře přiměřeně potichu. Počítám k nim i Jamie, Anu, Na, Sáru. Jamie se mi tenisově líbí a jako ženská mi přijde hezká.
Na Lucku u mě nemá žádná, ani Petra ne, ta je až druhá, ale to ty dávno víš.
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, ja to tam dopsal, jen aby se ta Sam, tam tak necitila osamocena:)
Reagovat
dadaft
byla to paráda.
--- Lucka hrála strašně dlouho velmi dobře, nedávala moc šancí, a před koncem druhého setu už jsem byl s výsledkem 3:6 4:6 smířený...
--- hodně winerů a některé opravdu báječné. celkově měla hra nadprůměrnou úroveň.
--- takže Jamie, 200 bodíků, to máme nějaké No.27. )))))))))
come on.
Reagovat
Frick
Lucii nesnášela tak moc, že Berdych nemohl Štěpcovi na svatbu
Petru bude vražidt pohledem

I pokud by se Sci-Fi stalo realitou, tak FC určitě ne-e :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že ty budeš jeden z prvních, co si zítra pro ten Blesk pomažou co? :) Ten novinář, co to napsal, musí bejt šťastnej, že má jeho článek takovou odezvu mezi příznivci bulváru a Blesk si zvýší tržbu :))
Reagovat
Padme
Já se to dočetla tady v expres zprávách, spíš to linčování obraťte proti místním redaktorům :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, to je dobrej nápad, půjdeme nabančit redaktorům na TP :))) Já jen reagovala na Fricka, který to tady pořád řeší, jako kdyby byl konec světa :)) Mně osobně je jedno, kdo s kým kde a proč, já jsem přející :))))
Reagovat
Padme
Však já to myslela z legrace. Samozřejmě, že nám to může být jedno. Mě se tomu jen ze začátku nechtělo věřit. Přála bych Petře nějaký pořádný úspěch, mrzí mě tu číst ty posměšný komentáře, jak příšerně hraje.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, přej a bude Ti přáno, dej a bude Ti dáno.
Reagovat
smazaný uživatel
mno, je to od holek náramně kolegiální a všechno, že když má krizi jedna, tak si ji vezmou i všechny ostatní, ale mohly by se dohodnout tak, aby s nima nemusel trpět i ubohý český fanoušek.. :)
Reagovat
Bob
Výborně Jamie!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
100x radši, co se třeba nevybíravě pouští do Petry, než nějaký podělaný neolevičáky, co se tu radujou z výhry nějaký žlutoameričanky. GNLS!
Reagovat
Bob
Fandil jsem Jamie. Zlob se na mě! Jamie!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Zlobim.
Reagovat
Bob
Proč?
Reagovat
Frick
Tak co jako ti mám říkat? Fandim našim v mnoha sportech a prakticky vůbec někde jsem se nesetkal s tim, že by někdo zcela seriózně přál cizince.
Reagovat
Bob
To je pořád dokola. Kde je Monty, aby se mě zastal :D (né, ten na mě teď prdí). Tenis - individuální sport - fandit mohu komu chci. Fandím Čechům ve všech ohledech. V tenise mám ale raději prostě třeba Sloane, Sabine nebo Petru a Noleho. Na tom není nic špatného.
Reagovat
gigin
Klid, Bobe :)) Tlačíme, koho chceme. Máme demokracii, ne? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Prdím na tebe, ale v tomhle máš pravdu. :)
Reagovat
pepin
Jsi můj člověk, máš rád vlčí očička, správně.
Reagovat
smazaný uživatel
a pripominam chlapci...neberte vlci jmeno nadarmo...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra bude pavouk dvouher Wimbledonu.. už se těším.. Na oficialních stránkách je u pavouku žen fotka Petry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké, kéž by se ta fotka dala otitulkovat rokem 2013 :-). Ale nemůžu se dopátrat nikde času, kdy se to bude losovat. Je to taky veřejné a online, jako to bylo u FO?
Reagovat
smazaný uživatel
netuším, odhaduji, že kolem poledne :-)
Reagovat
gigin
http://bleacherreport.com/articles/1675422-wimbledon-2013-draw-date-time-live-stream-info-and-more
Reagovat
tommr
díky za odkaz. Kolik je to ale vlastně našich hodin těch jejich 6 a.m. ET? 12,13 nebo 14? :)
Reagovat
gigin
:DDD to já právě nevím. No někde jsem četl, že oficiální program začíná v 10 hodin, tamního času, což znamená v 11 hodin zdejšího. Já fakt nevím, kdy to samotné losování začne přesně. Můj tip - někde kolem poledního, no :))))
Reagovat
smazaný uživatel
prize money jsou doma a na zbytek se** pes. Uazsny pristup Luciny, jeste se mohla rozbulet jak po tom vypustenym Fed cupu.
Tohle nemelo se snahou nic spolecnyho, normalne se na to vysrala...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Jamie zaslouženě, je to dobrá hráčka, některé údery vymazlené....
Reagovat
pepin
Rozdíl je v tom, že prostě naše holky jsou s těmi nervy asi někde jinde. Lucka ten 2 set měla prostě dát a konec.
Reagovat
tommr
zaslouženě? Já bych spíš řek, že Hamptonová měla velkou kliku v tom, že Lucka nezvládla doservírovat ten druhej set. Teprve ve třetím setu už byla Hamptonová o něco lepší ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak samozřejmě, o tom žádná. Lucka produkovala dva sety výrazně lepší tenis a na konci druhého značně znervózněla, což se jí, bohužel, často stává.
Ovšem oproti Petře jsem na ní celý zápas viděl bojovnost a odhodlání.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale právě proto, že se to Lucii nepodařilo doservírovat a ve třetím setu již nebyla takovou hráčkou jako v prvních dvou sadách, tak si to Jamie zasloužila. Ona hrála taky dobře, hlavně ve třetím setu, byla dobrá na servisu....A hlavně, na rozdíl od Lucky dokázala dopodávat na vítězství, nerozklepala se. A to se u holek cení, proto si to zasloužila. Sama se o to zasloužila, nebylo to třeba tak, že by např. Lucie prohrála podání na udržení se v zápase.
Reagovat
tommr
no já bych právě řek, že to selhání Lucky za stavu 5:4 ve druhým setu bylo pro výsledek zcela zásadní a že na tom Hamptonová neměla skoro žádnou zásluhu. Proti nějaký psychicky odolnější hráčce by jí to asi neprošlo a hladce by prohrála ve dvou setech ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ji hned neudolala ?
Reagovat
Fandina
Nevím, podle mě to ale může být tím, že Jamie se v koncovkách setu dovede víc vypnout a také se nepohybuje daleko za základní čárou a někdy nabíhá a potom zrychlí ránu a když je přesná, zaboduje, než se protihráčka rozkouká.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, tak je pro tento turnaj konec. Jamie dokázala dopodávat na vítězství, nesesypala se. Ve třetím setu byla celkově lepší a hlavně psychicky odolnější. Ale Lucy hrála téměř po dva sety celkem skvěle - takže ona to tam má!!!!
Proto nepropadejme panice, Wimbledon čeká!:))
Reagovat
VlS
Jo, Lucka znervózněla a nedoservírovala 2. set, i když na to měla. Pak zůstala svázaná celej TB a začátek 3.
Obě holky parádní servis, mezihra spíš průměr. Jamie vy mohla hrát finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, teď nad tím zrovna uvažuju. Lucka byla lepší hráčkou až do té chvíle, co šla podávat na vítězství, pak to nedala a už se to s ní táhlo. Je to škoda, třeba jak dvakrát otočila za stavu 0:40, to prokázala pevné nervy. Ale jak jde o vítězství, znervózní.
Taky bych Jamie přál finále a i to, aby celý turnaj vyhrála. Mi je jako hráčka sympatická a i po herní stránce.
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo, promiň Lucko, ale od stavu 5:4 v druhém setu, kdy jsem tě začal sledovat, jsi úplně vypadla z rytmu. Pak při výpadku vysílání jsi zase nějak srovnala, ale ten výpadek nebyl bohužel dost dlouhý:(
Reagovat
Fandina
gratulka Jamie.
Reagovat
kohlik
To ne tak nakonec je Lucce konec, hold ,může si za to z velký části sama, prohrát téměř vyhraný zápas, dost podobný tomu na French open.
Reagovat
Frick
Zrovna jsem si tak říkal, že 2x zachránit si sevis z 0:40 je ukázka pevnjech nervů a ona to nakonec nedoservíruje. :-(

BTW: Co ten míček na 5:4, špatně odhadla out?
Reagovat
dadaft
gratulace Jamie.
Reagovat
Sonja
Přidávám se.
Reagovat
Sonja
Že sis vsadil na Jamie, když šla Lucka podávat na vítězství?
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda bych se vyjádřila k tomu, co se tu celý den rozebírá. Vy, kteří tu řešíte soukromí život Petry a Radka (vlastně i Nicole a Adama), se nad sebou zamyslete. Jak by se líbilo vám, kdyby tu někdo rozebíral, s kým chodíte a s kým ne. Bylo by vám to příjemné? Jak se asi tak cítí oni? Omlouvám se, ale je mi z vás špatně.. :(
Reagovat
Heather_Fedex
nezlob se, ale to je proste ta dan za slavu a prachy. nerikam, ze se mi to libi, ale s tim se profesionalni sportovci, zpevaci, herci...atd musi zmirit
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, ale některé fakt nepochopím, je to jejich věc a nám do toho absolutně nic není!!!!!
Reagovat
Sonja
Souhlas s Heather.
Reagovat
Padme
To je svoboda slova, každopádně mi nepřijde, že by se to tu nějak moc řešilo. Je mi líto Nicol, ale z toho se určitě brzy otřepe.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radu, vůbec to nečti...Já to taky dělám tak, hodila jsem na to bobek a vůbec tyto příspěvky ignoruju. Číst to nemá cenu, jen se člověk zapleveluje nesmysly nebo se zbytečně rozčílí, oponovat taky nemá smysl, protože to nikdo nechce slyšet, že jsou to věci ryze soukromé.
Reagovat
pepin
A to je naše republika a v ní bulvár nic proti tomu, co by se rozpoutalo v zahraničí. Je to prostě dan známosti.
Reagovat
kohlik
To teda byl aut.
Reagovat
kohlik
oni to vypli , kde to můžu sledovat?
Reagovat
Frick
Hlavně to pomohlo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/20130619/vv51c1850eea04f7.80688576-596195.html
Reagovat
smazaný uživatel
Už to zase jde, aspoň Lucka mezitím srovnala..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to drama, mozna dobre, ze to na chvili vypli...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to vypli a já se dočetla, že Lucka vyhrála, vůbec bych se nezlobila..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel...zas to zapli a Lucka to projela, takova skoda!
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda, navíc když na to Lucka fakt měla.. možná, kdyby k ní trenér nešel, vyhrála by? Zdá se mi poslední dobou, že ty návštěvy trenérů v pauze jsou nějak prokletý :)
Reagovat
Frick
Nemohla by teď Nicole mít sec jenom chuť to zkusit na kurtu. V osobním životě hořký zklamání, tak co teď? Přes den šopovat kabelky a po večerech popíjet drinky po barech? To by snad mohla zkusit i jiný "hobby"....
Reagovat
PetaM
Mohla by se vrátit ...
Reagovat
smazaný uživatel
hoho :D
a pak se na kurtu pomstít Petře? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nezačíná to dobře, Lucka hned v úvodu ztratila podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím špatenka, Lucy sice měla i brejk, ale nepodařilo se, teď je klíčové podržet servis, jinak je to už skoro někde....
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy zabojovala a snížila, nic se neděje, je to jen o jeden brejk...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucky mířidla jsou už značně rozštelována....Jamie je dobrá na servisu, gam zakončila esem.
Reagovat
dadaft
nepropadejte panice přátelé z 1GSL, nemyslím, že už je hotovo...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka teď čistou hrou a zakončila též esem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to zatím dobrý, jsme utěšováni přítelem dadaftem - toho času nacházejícím se v táboře soupeře.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky Lucka!!!
Reagovat
dadaft
máte obraz?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportlemon.tv/20130619/vv51c1850eea04f7.80688576-596195.html
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Jamie brejkla a pak dokázala i přes jednu DF brejk potvrdit, víc nevím, ztratily se mi obrázky, jdu ladit....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to špatný, Lucka zase ztratila servis. Jeden brejk odvrátila pěkným winnerem a vzápětí dala UE doprostřed sítě. Pak zaservírovala dobře, ale return od Jamie si štastně sedl na čáru....Jamie jde servírovat do zápasu...
Reagovat
kada.tom
Vypínám stream, na to se nedá koukat ... servíruje na vítězství a nakonec prohraje set a v 1. hře rozhodujícího setu si prohraje servis čistou hrou ... nechápu :-(( :-/
Reagovat
George_Renel
se z toho nějak pokakává.
Reagovat
kohlik
Od tý doby co jsem to začal sledovat(5:3 ve druhým setu, tak žádnej pořádnej tenis a hlavně Lucka předvádí otřesnou hru.
Reagovat
Sonja
Že sis ale vybral chvíli, kdy začít koukat, jen co je pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne ne treti set. Mam pocit, ze Lucka se sype....Luci dej ji!
Reagovat
smazaný uživatel
No takze uz dohnala Jamie v poctu DF a asi se uz totalne sesypala....:-(
Reagovat
PetaM
Tohle by mohlo Lucku mrzet. Ne-li stát celý zápas. Nebyla by ani první, ani poslední ... :( :(
Reagovat
PetaM
Stálo jí to set ... No, uvidíme co bude dál ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že jí Lucka vrátila zpátky do hry, teď bude Jamie nabuzená.. ale věřím, že to Lucka ustojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že to Lucka nezakončila.. trenér sympaťák.
Reagovat
Fandina
jj. trenér správný týpek!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá na kliďase.:) Lucka teda škoda, co teď provádí, ty dvojchyby.. Takže TB, hodně štěstí..
Reagovat
Sonja
Jako nechala bych se od něj namotivovat...
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu se radši ptát k čemu :))))))
Reagovat
Fandina
Lunej, Sonja ... taky bych se nechala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, holky :)))))))))
Reagovat
dadaft
6:5 PRO jAMIE.
come on honey.
Reagovat
dadaft
ach bože, dvě dvojchyby a UE...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka teda hraje paradne, doufam, ze ji to vydrzi. Ma super servis.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to je zajimavy, dve DF od Lucky kdyz podava na vitezstvi v zapase.....
Takze 5:5....
Reagovat
smazaný uživatel
Na podání začíná Jamie a s přehledem se ujímá vedení 1:0. Jinak skóre budu psát z pohledu Lucky.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď od Lucky čistá hra na servisu, nechci nic zakřiknou, ale dnes jí to tam opravdu padá.
Jamie naopak není tak důrazná, jak bych od ní očekával.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím žádné velké drama, holky si drží své podání celkem lehce...
Reagovat
dadaft
chtěl bych poprosit Lucku, aby mi tím svým leváckým servisem nevyháněla Jamie na tribunu.
konec hlášení.
děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie se rozjíždí na podání, získala gam čistou hrou a předvedla jeden pěkný kraťas.
Reagovat
smazaný uživatel
omluvám se, že to nemáš hezky popořadě, skočilo mi sem nějaké hlášení z vedlejšího tábora.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy skvělé i druhé podání, pro Jamie to není dnes na returnu vůbec snadné. Teď by chtělo, aby Lucka zabrala na returnu Jamie - a nebo že by TB?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka sebrala Jamie podání, ta za stavu 30:40 z jejího pohledu vyrobila dvě dvojchyby za sebou....Teď jde Lucka podávat na potvrzení brejku.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie dá druhý servis s nádhernou rotací....a pak se vyhodí....za stavu 30:15 hraje výborně k lajnám, nebojí se a pak jí to o tři metry uletí....Dále následuje krásný winner od Lucky....Skvělý první servis a brejk potvrzen.
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie se udržela v zápase a před Luckou je veledůležitý okamžik! Jde podávat na vítězství v zápase. Tak teď ani nedutám a držím pěsti...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Lucka to nedala. Byly tam dva klíčové okamžiky - za stavu 15:15 vyhodila smeč tři metry za. A za stavu 30:30 vyrobila DF, první podání šlo snad dva metry vedle. Proti brejkbolu Jamie vyrobila Lucka UE. V tom gamu byla psychika, na Lucku padla deka z toho, že jde podávat na vítězství....
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie podržela servis bez větších problémů.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se udržela. Bože, to byly ale nervy. Už vedla 40:15, za stavu 40:30 vyrobila DF a pak velkou UE, takže SP pro Jamie, pak měla Jamie ještě jeden, ale ten Lucka odvrátila skvělým winnerem.

Ale začínám se obávat, psychika nevypadá dobře, nechci do třetího setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ne, Lucka ty TB umí asi fakt jen proti Sam. Jamie hraje dobře, nepokládá se v koncovkách setů ani zápasů - kolega dadaft v tom má pravdu.
Hrůza, děs, TB jednoznačně pro Jamie v poměru 7:1! No nic, třetí set je tu....
Reagovat
pepin
Oskare bacha je velké vedro at to s Tebou nešvihne. Podobnost čistě náhodná, jde podávat na vítězství a zkolabuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, neboj, to já jsem u Lucky na takové věci už vycvičený. Psal jsem to Vlkovi, protože nemohl koukat....
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jedna skvělá zpráva z Lenzerheide: Katka Siniaková porazila Kathinku von Deichmann 6:3, 6:4 a postoupila do čtvrtfinále! :)

No a jak tady někdo psal, že mám Katku chránit před Radkem Štěpánkem... Já si myslím, že nemusím mít obavy. Vždyť Radek by mohl dělat Katce skoro tátu. :D Ale upřímně řečeno, ani Radka s Petrou si dost dobře nedokážu představit. Podle mě se k sobě nehodí a prostě tomu nevěřím... Jinak je to ale čistě jejich věc. :)
Reagovat
carolyn
Já taky nechápu, proč se to tu tolik řeší, navíc ještě se k tomu ani jeden z nich nevyjádřil.....
Kdo ví kterej dobrák to zas vymyslel, navíc ta Radkova fotka tam je stará:-)
Mi je to fuk at si každej ... s kým chce :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, otevřu internet a hned takové šoky. Až se mi z toho seknul počítač. :D Ale ne, teď vážně... Já tomu fakt nevěřím a dokud to Petra i Radek nepotvrdí, tak tomu neuvěřím. Jinak mě ale překvapil ten rozvod Radka a Nicole. Přiznám se, že je mi docela líto Nicole...
No a pozor: "Foto jako důkaz lásky Štěpánka ke Kvitové najdete v zítřejším (pátečním) Blesku!"
Už vidím, jak zítra ráno všechny drbny poběží do trafiky... :D

Když už jsem se takhle rozepsal nahoře, tak i zareaguju na pár věcí, protože jsem tady byl nějak zmiňován a nechce se mi zase hledat ty příspěvky... :)

Lunej: Tvoje přirovnání bylo zajímavé, ale myslím, že mezi mnou a queshem je podstatný rozdíl. Zatímco já mám oblíbených hráček víc, quesh má (pokud vím) jenom Petru. Já se tady v poslední době třeba zastával Caro, když se jí nedařilo. Je ale fakt, že na její adresu tady zdaleka nebylo tolik příspěvku jako k Petře... Takže jak říkám: Mám více oblíbených hráček a mám to štěstí, že většinou se daří aspoň jedné z nich. Fandím jim všem stejně, ale Maruška je nejkrásnější, o tom žádná. :)

Ještě k tomu, jestli tady píše víc (popř. delší příspěvky) Oskar nebo já: No, já v této diskusi kromě jednoho dlouhého vlákna (plus tohoto příspěvku) skoro nic nenapsal. :D Během RG jsem třeba psal průběžně během celého dne, ale poslední dobou zdaleka tolik nepíšu. Zaprvé jsem byl některé dny pryč a zadruhé málokdy píšu v průběhu zápasů. Myslím, že Oskar tady píše o trochu víc než já a hlavně od té doby, co založili tamto 1GSL. :D Ale myslím, že na tom není nic špatného, když někdo píše dlouhé příspěvky. Pokud k tomu má člověk co říct, tak proč ne... Při vší skromnosti si myslím, že moje komentáře mají mnohem větší hodnotu, než zdejší žabomyší války (Fandina versus ostatní) nebo neustálé spory mezi Federerovci a Nadalovci, které mi připomínají hádky o kyblíček na pískovišti. :D
Reagovat
Fandina
monty ... jasnačka, žabomyší války Fandina versus ostatní, ty jsou nejlepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já moc rozdíl nevidím, quesh zbožňuje Petru, ty zbožňuješ Mašenu, quesh hájí Petru do krve, ty hájíš Mašenu do krve.. :))) Jste oba stejní, jen máš širší pole působnosti. Ale to je správný, když si člověk stojí za svým a hájí své oblíbence, i když dělá někdy dojem naivky a snílka.. :)) Bez toho by byl život nudnej :)))
Reagovat
dadaft
no Jamie, stav měl být jíný než je, co si budem povídat...
Reagovat
dadaft
ovšem ten cross bekhend return byl nádherný...
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie by to mohlo položit, 2x 0:40 a nic :)
Reagovat
dadaft
nedaří se, ale doufám, že ne.
jen to chce ty šance chytnout za pačesy...
Reagovat
dadaft
a po několika forhendech se ukazuje, že jejich kvalita není tak jasně na straně Lucky, jak se tady traduje. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to byly teda nervy, Lucie na svém servisu ze stavu 0:40 obrátila stav ziskem pěti míšků v řadě....Gam zakončila esem, jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
Á, teď Lucka pokazila nahraný míč u sítě, mohla si vybojovat dva brejky....No nic, bojuje dál, teď nádherný forhend do růžku a shoda při podání Jamie....Teď se o podání Jamie velice bojuje, jde to přes několik shod....Jamie dvakrát podklouzla a Lucka nakonec získává brejk na 3:1 a jde podávat na potvrzení.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka si opět nechala rychle utéct skóre na 0:40, Jamie byla skvělá ne returnu. Poté se vzchopila a třemi winnery vyrovnala na shodu, tam se nějaký čas bojovala, byl i jeden sporný míček, nicméně Lucka v krizových momentech úřadovala a hrozbu ztráty podání opět odvrátila.
Reagovat
smazaný uživatel
Tento gam byl rychlý proces a Jamie si to v pohodě uhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 30:40 z pohledu Jamie, sehrála Jamie skvělou výměnu a srovnala na shodu, pak měla dobře rozehranou výměnu a chybělo málo, aby Lucku prohodila na síti, dala to ale do sítě. Lucka pak již doservírovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie střídá slabší chvilky s velmi dobrými, zejména dobře prohazuje a i některé winnery jsou parádní. Lucky forhend zatím celkem píše, nicméně gem urvala Jamie....
Reagovat
smazaný uživatel
uff, tak to je v suchu. No, Jamie v zádech s dadaft je důstojnou soupeřkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím první set. Lucka musí šlapat dál.
Reagovat
dadaft
škoda promarněných šancí Jamie, ale celkově dobrý a další dva sety jsou naše!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, je to zatím dobrý, první set máme doma!:)

Lucka opět čelila jednomu brejku, ale odvrátila ho velmi kvalitním druhým podáním ven z dvorce. Vůbec je dnes na podání dobrá. Hlavně z levé strany servíruje dobře. Vyžene si soupeřku a pak zakončuje do prázdného kurtu...
Celkově se mi zdá zatím celkem klidná, v rozhodujících momentech nekolabuje, dobrý pohyb i forhend. Tak ještě druhý set.
Reagovat
dadaft
ha, viděli jste ten forhend po vyšším odskoku u základní čáry, který šel těsně nad sítí přesně do růžku??????
to byla klasa!
Reagovat
dadaft
to bylo první varování moloďci...
Reagovat
Fandina
Katka Siniaková je ve čtvrtfinále ITF ve Švýcarsku. Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka zacina hrat!
Reagovat
smazaný uživatel
to tam je mlha, nebo mám tak zaprášenej monitor? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vypada to tam jak z hororu od Hitchcocka....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak muzou ty micky videt, jeste tam je kraval z nejaky poute nebo co.
Reagovat
Frick
Co Iveta Benešová-Meltzer? Vrátí se ještě?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Instagramu psala, ze by mela hrat AO14 :)
Reagovat
Frick
No, to kdyby na tom někdy v září s Jurgenem hupli, tak mohla tu pauzu klidně vyplnit něčim hezkym :-)
Reagovat
Frick
Kvítko nebude na konci roku českou jedničkou. Pokud ano, na jakym místě WTA by došlo ke střídání stráží 16.-17.?

Ale to by asi nešťastný dvoreček musel mít sakra vyrovnaný výkony, co?
Reagovat
PetaM
Kdyby Petra do konce roku nepřekročila první kolo, tak se jí odečte kolem 2871 bodů (za první kolo ale nějaké body jsou, myslím, že tak 1 až 5). Takže po odečtení těch bodů by bylo na 1564 bodech. Což by jí do toho 35. místa stačilo ... :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to potěší :D letos petra zahrála 2050 bodů (10 místo), což špatný není, hráčky s tímto počtem bodů jsou ve 20...
Reagovat
Frick
Tak ale to už je teorie. Spíš pokud se šmrďolit jako teď.

Wimbledon - 8F, Montreal, Cin., New Heaven - 2. až 3. kolo, USO 3. kolo, Čína taky tak to 2. - 3. kolo...

To by bylo tak na 12. - 13. místo?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou potěšující zprávy.
Reagovat
PetaM
No jo, ale teď bude obhajovat spoustu bodů. Teď už je to vyloženě na ní. Buď zabere, nebo ... Ale uvidíme. Pokud je pravda, že mezi ní a Radkem přeskočila jiskra, tak snad se trochu vzchopí. Uvidíme. Každopádně, je to její život a její práce :D Tak co ... :) Letos si dala za cíl vyhrát GS. Má poslední dvě šance ... :D
Reagovat
Frick
PetraC, BZS, Siniaková, Birnerová...
Reagovat
VlS
Karlička dostává trochu na frak od Pirožky (Sojka jí říká Ploštice a nechápe, že se nám (některejm) chlapům líbí :-D).
Sice vůči tobě pociťuji jisté závazky, ale Karličce proti Cvetaně nepomáhám :-D
Reagovat
VlS
Karlička zapla turbo a Pirožka se nestačí divit. Pirožka, prober se!
Reagovat
Frick
Nicole teď sbalí Jágra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Cetkovská to teda pořádně nakopla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, kanar v prvnim setu a ted ve druhym taky slusne.
To je uz posledni kolo kvalifikace?
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, tohle už by mělo být o postup do hlavní soutěže. Bára Záhlavová-S. taky dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak najednou ty předpovědi, že Petra skončí jako druhá Vaidišová, co se tu objevují už rok a půl najednou dostaly jiný rozměr.....Já se vždycky cejtil trapně za tu mojí neopodstatněnou animozitu vůči Štěpánkovi a dnešní noviny to pravda moc nevylepšily. jestli to Petře pomůže jsem ochoten ho vzít na milost. Jestli jí ale zničí kariéru, tak mu my kluci z dolu Horymír rozbijem hubu o skříňku v šatně, co na ní máme plakát Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kdo se koukáte, ten sestřih na streamu mezi Djokem a Féďou je z loňského TM?
Reagovat
dadaft
podle zpráv z Agina tréninkového tábora je Aga v dobré formě, ve Wimbledonu bude hrát o hodně líp a dojde minimálně do SF.
http://www.sport.pl/tenis/1,107387,14128682,Tenis__
Olejniczak__Radwanska_nie_da_plamy__cel_na.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tak první komplikace, odloženo kvůli dešti....
Reagovat
smazaný uživatel
jenom by mne taky zajimalo, vodkad se vratil tenhlencten vlk v zime? z nejakyho asy turnaje, no ja byh jel hned to jo. von tenhlencten vlk bude asi dobrej tenysta, ze jo. dik
Reagovat
VlS
Vlk se vrátil z turnaje v Yellowknife, kde vlci každoročně hrají turnaj na zamrzlém jezeře. Místo míčky hrají sněhovými koulemi. Vlk se propracoval do QF, kde ostudně prohrál, protože jak byl nervózní, hnětl koule tlapičkama tak dlouho, až roztály a neměl čím hrát, takže to dostal kontumačně 2x 6:0. Protože s Severozápadních teritoriích kanárky nemají, tak říkají, že dostal dva tuleně.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no tak na tomhlenctom turnaju sem ešte nebyl, ale lkidne byh si tam zahral. ale ja neumin hrat ze snehem, to se prece musi rospustit ne? ja sem jednou pinkl palkou japko no a prdnul mi ten jeden provazek uvnitr palky a mel sem tam diru. no deda mi dal, to jo. ja tomuhlencomu vlkovy docela fandum, ale 2x60 se my moc nezda, von zase tak spatnej neni, to ja poznam. dik
Reagovat
VlS
Ty máš teda výdrž kluku :-D
Reagovat
a.magerova
Jo takhle to bylo!
Já to totiž četla v jejich místním tisku a zcela mylně jsem nabyla doujmu, že 2 tuleni byli jako hlavní výhra turnaje, což mě překvapilo, protože většinou se rozdává po jednom kuse např. medvěd.....
http://2.bp.blogspot.com/-UcSfTPhmzIE/Tiomjq2I-ZI/AAAAAAAAAK8/UNQhF7jdDzU/s1600/Ferrero+Mercedes.png
Reagovat
smazaný uživatel
http://revue.idnes.cz/radek-stepanek-a-nicole-vaidisova-oznamili-rozvod-fs0-/sex.aspx?c=A130620_110423_sex_nh tady je to už i na MF DNES. To sou věci :DDD Rodiče zamykejte své holky, mužové své ženy, Radek přichází zničit bez zábran každou jednu tenisovou kariéru.:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Klídek, nesmíš věřit všemu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna tomuto klidně věřím, jak se mi jeví Radek a jaký má Petra problém, všechno do sebe zapadá, třeba se budete vy věční skeptici s "růžovýma brýlama" divit. ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že jsou ženský drbny :))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Blesk, z něhož to idnes obšlehl, ještě nedávno tvrdil, že se Petra s Adamem sice rozešla, ale zase to dali dohromady (tady je ta příčina Petřiny nepohody), takže si dost protiřečí. To se Štěpánkem už je čirá spekulace (navíc si myslím, že jsou oba natolik inteligentní, že když jim jeden vztah s tenistou nevyšel, nebudou se bezhlavě pouštět do dalšího).
Reagovat
smazaný uživatel
Pocházím z malebné vesničky z jihu Moravy, to nechť mi poslouží jako ommluva, stejně si ale myslím, že to bude pravda, jinak by to už dávno někdo dementoval. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nenech se vysmát, co udělal Štěpec záhy poté, co se rozešel z Hingisovou???
Reagovat
Sonja
Proč si Radek vybírá o hlavu větší partnerky?
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Proč omluva? :)) Chlapi jsou drbny mnohem větší, ať jsou z Čech, Moravy nebo Slezska :))))) A pokud to bude náhodou pravda, tak Petře tu popularitu rozhodně nezávidím a obávám se, až se to na ní sesype ze všech stran, včetně výtek, že rozbila manželství (i když to vůbec nemusí být pravda), tak jestli to holka ustojí... lidi jsou občas docela velký svině :))
Reagovat
VlS
Aby měl důvod nosit vysoký kramfleky :-D. Tohle nemá smysl komentovat, pravděpodobně je to kachna a pokud je to pravda, je to čistě jejich soukromá věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je to pravda, tak mně spíš nebere, proč se Petra nechá přesvědčit takovým kancem. Je jasné, že Radek s jeho libidem za dva roky zkusí třeba Siniakovou nebo někoho a Petře nezbyde nic než oči pro pláč.
Reagovat
smazaný uživatel
Našel si Vaidišovou. Která ale v té době už měla raketu pověšenou na hřebíku.. Dost zásadní rozdíl oproti Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že máš pravdu, Radek se k Petře vůbec nehodí.
Reagovat
Roger_Federer
oveř si informace prosimte, Štepanek chodil z Nikol cely posledni rok, kdy byla zcela mimo..
Reagovat
dadaft
a ježíš, lidi tam sedí v pláštěnkách.
Reagovat
smazaný uživatel
ahij. dekuju ze ste mi odespali, ste tady fakt dobri klucy a hesky se z vama diskuje vo tenyse a tak. dedu sem pozdravival, von tedko vokopava jahody, ale ja je moc red nemam, ja mam raci japka a keldubnu. von ma muj deda takovou sedivou motorku s takovym vozejkem, tam dycky sedim a jedu snim treba do lesa. prej v tom jezdil nejakej nemec nebo co,tak nevim, ale docela to jede, to jo. stepec mr.da kvitkovou, co to je,nerozumym tomu. jo vodpolende budu hrat tenys, tak my drste palce. dik
Reagovat
Frick
Štěpec mr.dá Kvitovou, šála lálala hej!
Reagovat
Frick
Zvýšila se šance na návrat jedné vyhslé naděje? Nebo spíše naopak snížila na absolutní minimum.
Reagovat
smazaný uživatel
K "důvěryhodným zdrojům" Blesku bych chtěl dodat jenom to, že ten samý plátek nedávno psal, že se s Adamem NErozešla, takže ty zdroje asi tak moc důvěryhodné nejsou..
Reagovat
smazaný uživatel
to bude v Eastbourne a Hertogenboschi zaujímavé - napr.:

Wozniacki - Makarova - neviem, čo si mám o tomto zápase myslieť - zľahka by som možno favorizoval Makarovu, ale Caroline sa možno konečne naštartovala, v jej prospech hovorí aj H2H...

Suarez-Navarro - Pironkova - Španielka stúpa vyššie a vyššie, Pironkovej to moc nejde, ale tráva je jej teritórium, takže by mohla vyhrať...

Cibulková - Muguruza - do tretice všetko dobré španielske v 3 setoch? Asi áno, ale po tých dvoch zápasoch neviem neviem.

Lucie - Hampton - možná pomsta za RG, ale bude to ťažké, nechcem byť zlomyseľný, no mierne by som sa priklonil k Hampton.

Čilič >> Tipsarevič - pre mňa nie je o čom

Seppi - Štěpánek - to bude veľmi zaujímavé, h2h a skúsenosti hovoria pre Štěpánka, Seppi to ale na tráve celkom vie, myslím že po Kohlschreiberovi má Radek šancu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako velmi naivní jedinec z 1GSL ti oznamuji, že tě ve 12:00 hodin čekám na souboj! Boj to bude krutý, své nervy připrav dobře - jako mimořádně slabý jedinec zde budu šířit nehorázné bludy a výkřiky, které budou dovádět tvůj bystrý mozek k šílenství....Nebojím se tvrdit, že by dnes mohl padnout i kanár....Možná zlatý kanár nebo i dva! O kom si myslím, že bude nadělovat, je samozřejmě jasné!:))

Ne, zasmál jsem se velice.:) Dobrej příspěvek, fakt bavíš.:))

A teď vážně - na dnešní zápas se opravdu hodně těším a doufám, že to bude pohledný a napínavý tenis....Něco jako včera.:)
A upřímně - z Jamie mám velkou obavu. To, že jí včera nepadal servis, neznamená, že tomu tak bude i dnes. Naopak si myslím, že Lucka může mít v hlavě tu ještě čerstvou prohru z RG, a že bude mít tendence to rychle ukončovat, a z toho že budou pramenit chyby. Pro obě je to dnes těžký zápas a výzva. Jamie bude chtít výhru z RG potvrdit, Lucka zase oplatit. Navíc se hraje na trávě a to je přeci jen oproti antuce něco jiného....Jsem fakt zvědavý a těším se, ale zároveň mám obavy - větší než včera....
Reagovat
VlS
Celá 1GSL bude řvát a na konci půjde o řev vítězný (a když ne, tak někdy jindy) Lucko, pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Losna nebo Mažňák. Lucka nebo Jamie. Nastal den zúčtování. Není možné stát stranou.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas, nic nás nezlomí a Lucku už teprve ne.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem do včerejší, potažmo i dnešní diskuse nechtěla zasahovat, protože když jde o Petru, to je tady vždycky jak na bojišti :)) Pravdu má každý, svým způsobem. Příspěvky typu že má v hlavě nasráno neberu, protože to píše člověk, kterej má v tý hlavě nasráno sám. Dokážu queshe pochopit, je mladej, má prostě ideál a chrání si ho, proč ne. Jen ho obdivuju, že ho to baví přesvědčovat ostatní o něčem, co oni chápat nemůžou. To samý je v případě, že oni přesvědčujou queshe, že je vlastně trulík a naivka.. připadá mi to takový boj s větrnými mlýny na obou stranách :))
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Principem diskuse je, že jeden má svůj názor a ten druhý jiný a tady je to tak, že se jedna strana přesvědřuje druhou, že ten jejich názor je ten správný. Nic proti tomu, pokud je to slušně. A faktem je, že se potom začíná ztrácet i ta podstata, tedy Petra. Už nejde o Petru, ale o to, že jedni přesvědčují druhé o své pravdě. Ja to řeším takto.
Peti, přeji ti vše nej, ať se daří a držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Quesh s Petrou mi přijde jako monty s Mašenou s tím rozdílem, že Mašena má úspěch, vyhrává a proto není důvod jí tady řešit. Kdežto Petra má teď děsný období, není u ní kde brát zatím naději a když nastoupí k zápasu a fandové čekají úspěch, tak to zazdí... :) Ale to je život, každej fandí svým způsobem a každej to zklamání ventiluje jinak, někdo se jde hádat na web a někdo to vstřebá sám.. :)) Já Péťu nezatratím nikdy, jen doufám, že se v tom potoku slz, co mám doma, neutopím :))) )
Reagovat
Fandina
Mašena také pořád nevyhrává. A Petra byla vždycky nahoru dolu a já bych si také už moc přála, aby zase byla nahoru. A souhlasím s tím, že každý fandí jinak a jinak to prožívá a samozřejmě, že pro někoho je vypsat se na to na webu řešením a to je pochopitelné. Fandění je vlastně hodně o emocích a ty se těžko skrývají. A co se týká Petry, tak ona je opravu hodně zajímavá tím, že jednou vypadne brzy a pak zase všechno vyhraje. Pro mě je to objekt na fandění jako dělaný. A když hraje, tak vždycky přijou nějaké super rány z kterých užasnu. Tak hlavně Peti zase vyhrávej. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušek si vybírá hráče, ve který se možná vidí trochu sám ne? :))) Takže jsem praštěná, labil, nevyrovnaná, ale vlastně geniální.. s tím se dá žít :)))
Reagovat
Fandina
Žít se dá se vším, to je jasné. Také si myslím, že si člověk na fandění vybírá ty, kterým sám jakoby rozumí. A nikdo nikomu nerozumí víc než sobě. Nemyslím si, že je Petra praštěná. To rozhodně ne. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadsázka z mé strany, občas mě neber vážně :))) Jsem zvědavá, co Petra předvede teď na Wimblíku, takže se zase mám (snad) na co těšit. A hlavně mi dělá radost Lucka a dneska se na ni těším a pevně doufám, že Jamie pošle domů. :) Z Lucky sálá taková obrovská pohoda, což mi u Petry pochopitelně chybí, ale snad se Petra taky časem nakazí :)))
Reagovat
Fandina
Třeba bude Petra teď v pohodě, když na ní prasklo, že se miluje s Radkem. A třeba jako on začne super hrát. To by se mi líbilo. Také řešení. Láska je krásná, ale i bolí, tak hlavně aby to bylo v pohodě a Petře se dařilo ve hře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prasklo, nevím, jak jsem psala dole, já zprávy a hlavně z Blesku beru s hodně velkou rezervou :)) Ale ať už jí pomůže cokoliv, zaplaťpánbůh za to :)))))
Reagovat
Fandina
Myslela jsem prasklo, pokud by to byla pravda, tak se člověku uleví a nemá co skrývat a je pokoj. Můžeš se věnovat práci i lásce a ne se s ní sskrývat. Myslela jsem to v tomhle směru. Nedivila bych se, kdyby to pravda byla. Určitě se to dozvíme. Blesk je bulvár, tam se nedá čekat nic jiného, ale v zásadě je i jeho prestiží, aby zprávy které zveřeňuje byla reálné a ne úplně mimo. Určitě se to dovíme, jak to je.
Reagovat
gigin
Fandino a jak se asi cítí Vaidišová, to tě nenapadlo?
Reagovat
Fandina
gigine a co tím chceš říci? mě napadá věcí, které se nepíši a proč bych je sem měla psát? já jsem ten článek v Blesku nenapsala ani nikoho nepomlouvala, to se zeptej jich, ne mě.
Reagovat
PetaM
Blesku nevěřte ... Když napíše, že tráva je červená a nebe hnědé, tak tomu uvěříte? ... Si radši počkejte na nějaké jiné informace ... :D Blesk má totiž kouzelnou moc udělat z jednoho slova, které se dozvědělo, román na 350 stránek ....
Reagovat
dadaft
když se podívám na tu fotku Radka a Petry, tak tam nevidím žádné milenecké splynutí v bocích - působí to na mě, že je někdo při nějaké příležitosti požádal o společné foto a oni mu jako přátelé vyhověli.
Reagovat
Fandina
Radek už musí být specialista na holky a samé úspěšné a krásné. Přiznám se upřímně, takhle v televizi nic, ale zblízka a bezprostředně, tak na mě to jeho kouzlo také moc působí. Zvláštní.
Reagovat
PetaM
Až to napíše někdo normální, nebo až se k tomu vyjádří ti, kterých se to týká, tak pak tomu budu věřit :D A ani uvažovat nad tím radši nebudu :D Na druhou stranu proč by Petra chodila na zápas Adama, když by s ním už nechodila ...
Reagovat
Fandina
Třeba potom hrál Radek ... ne to byl vtip ... úsměv
Reagovat
PetaM
Třeba :D No, pokud je to pravda, tak je to jejich věc. Pokud bude Petra šťastná a na kurtu se to projeví, tak co ...
Reagovat
pepin
Pokud je to pravda a bude jim to klapat tak proč ne. Ještě ke včerejšku a noční diskuzi:
- Oscar, Vis, Vlk, LukasH - když jsem byl již zmíněn některými z Vás i některými z oponentů tak jen tolik, že Vás to ještě baví se s qeshem a Fandinou dohadovat. Stejně to všichni myslíme blbě, pořád někomu radíme a jsme experti. Víš Oskare asi tak, Ty tu napíšeš jednou za čas delší článek a hned máš ohen na střeše co si to dovoluješ. Monty tady zaplká 6x více než Ty a to pokaždé když hrajou jeho mušketýrky a dobrý. Tak to jen k úsudku ohledně tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi vylepším rozšíření. Už to mám v hlavě delší dobu.
Reagovat
Fandina
Koukám, že si diskusi představuješ tak, že někdo tu něco napíše a všichni ostatní to odkývají, jinak by ti nevadilo, že já mám na věc odlišný názor a ten tvůj považuji za nesprávný. Je to princip diskuse.
Jinak co se týká Petry, tak láska dělá divy a pokud už je dělá s Radkem tak je možné, že brzy bude i s Petrou, co se týká herně a tenisku. Samozřejmě pokud se mají rádi jejich věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je to pravda, to se uvidí, ale pokud ano, tak mě ani tak moc nepřekvapuje, že si vybrala někoho staršího a zkušenějšího, než byl Adam, který pro ni podle mě ani moc nemohl být oporou v době, kdy se jí najednou začalo věnovat tolik pozornosti.. tím nemyslím vůbec nic proti němu.. spíš mám trochu obavy, jak se s tímhle Petra srovná, protože se určitě najde spousta lidí, kteří na ni budou útočit, že rozbila manželství Radka a Nicole, a asi i sama Petra se svou přátelskou povahou si to možná bude vyčítat... já z toho taky nejsem moc nadšená, ale není to moje věc.. prostě se trochu bojím, že to Petru zatáhne do ještě větší krize..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud to psal Blesk, tak je to zaručená zpráva :))))) Já osobně to beru s hodně velkou rezervou a upřímně nechápu lidi, kteří ten Blesk čtou, ale budiž.. Nevím, co Petře pomůže, snad se něco už konečně objeví, protože je mi jí líto, jak se v tom plácá. Ale já osobně bych v jejím věku a při její tenisové kariéře a navíc po rozchodu s jedním chlapem určitě dalšího nehledala :)))))))) Ale nebudu tu řešit něco, co třeba není, aby mě VlS zase nesprdnul :)))))
Reagovat
pepin
Ale Ty to převeacíš, já se k Tvým komentářům nevyjadřuji a to vůbec, ale Ty mě pořád něco vyčítáš a to hlavně můj názor . Tobě někdy odpovím až na Tvoje příspěvky ke mně. To je vše, konec. Jinak blesk je blesk, ale jak se říká na každím šprochu pravdy trochu. A jak jsem napsal, pokud jim to bude klapat, pokud je to pochopitelně pravda, tak jim držím palce a Petře by to mohlo jen pomoci, aspon v této době.
Reagovat
Fandina
pepin ... nemám právo ti nic vyčítat. To, že máme každý jiné názory je normální a kdyby to nebylo, nebyly by ani diskuse o nich. Omlouvám se, ale nepochopil si mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo chce hrát fantasy na Wimbledon, nechť se přidá.

Kód ligy 602947.
Reagovat
Fandina
http://www.tyden.cz/rubriky/lide/ceske-celebrity/misa-ochotska-chce-zmizet-z-verejneho-zivota_273800.html
Reagovat
gerd
Kvitová nic nového!ani skokan ji pod duchnou neprobral!
Reagovat
smazaný uživatel
Stepanek a Vaidisova koncia

zevraj Radek bali Petru no mam dost
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotu od 8 pozerajte Fanda TV az do 13:00 legendy Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Clanek na tema WIMBLEDON a cerny kun turnaje!

Petra Kvitova

The 2011 champion should be right up there with the favorites, but erratic results since her title make it hard to tell which Kvitova will show up at the All England Club this year. Unlike most in the draw, however, she knows she's capable of going all the way.

Tady celej link - je tam i Rebel Tom:)

http://espn.go.com/tennis/wimbledon13/story/_/id/9399021/wimbledon-john-isner-petra-kvitova-dark-horses
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče holek, tak Wimbledon má jednu favoritku a dva černé koně (kobyly). Mariu a Viku. Nuda jak cyp.
U chlapů je to mnohem zajímavější, tam je těch favoritů víc, ale zase mě nenapadá, kdo by mohl být černý kůň. Asi hráči "druhé čtyřky", i když jejich šance sou takřka mizivé.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že Lucka si musí dát pozor na přemotivovanost a přilišnou snahu oplatit porážku z RG. Tenisově na Jamie má. S hlavou je to trochu horší. Musí šlapat do konce a nebát se ke konci výhry.
Tenisové věci jako servis, forehand jsou jasnačka.
Reagovat
smazaný uživatel
A možná Jamie dochází trochu šťáva. Hrát od soboty každý den...
Reagovat
dadaft
s těmi forhendy - se to teprv uvidí...
servis souhlas.
a vyrovnaná koncovka hraje pro Jamie, jasná věc, Lucka to nedopodávala na RG, v Norimberku ji to Karantacheva musela doslova a do písmene darovat, protože na mečbolech nebyla schopna trefit kurt ani z jasného voleje....
............... taky to může být rychlovka ve dvou..............
............. na tohle se podle mě nedá sázet.
ale Makarovovou bych možná zkusil, jestli porazila Kerberovou, Wozniackou by mohla taky.
Reagovat
Fandina
Lucka by měla Jamie přetlačit, i když podle sázkovek je mírným favoritem Jamie. Podle mě se Lucka a hlavně její trenér rozeberou minulou prohru a něco vymyslí. Lucko držím palce ... pojď!
janekda ... můj názor, sorry
Reagovat
VlS
Fandím Lucce od doby, kdy se objevila jako teenka na okruhu a za tu dobu jsem si zvykl na fakt, že kdykoliv můžeš očekávat cokoliv. Z holek mimo top ten má největší počet skalpů holek z top ten, může zahrát úžasně (jako ve Fed Cupu proti Jeleně) a může se vyházet s holkou s rankingem 300. Ale lepší se to (aspoň trochu). Má taky často smůlu na los, ale tam si může pomoci jen sama vyšším rankingem a možná taktičtější obsazování turnajů by bylo fajn. Jde vždy do největší mely, ale zas na druhou stranu ji mám proto rád. Netaktizuje, jde se poprat se zbytkem světa.
S Jamie to vidím 50:50, Jamie je totiž podobná hráčka, řeže do toho stylem hop trop a nemaže se s tím.
Lucko, hodně štěstí a pevné nervy a nevyhaž se.
Reagovat
smazaný uživatel
To: Sojka: sojecko, doufam, ze jsi ok!
To: Vls: Neco pro Tebe:) Je to vcerejsi zapas...mame to take na nasim kanalu 1GSL:) Je to opravdu paradni match...

LUCY vs.SAMY Eastbourne 2013
www.youtube.com/watch?v=JG2_j_AMRfY

Vsichni:
Dneska mam dalsi vysetrovani, takze tlacim symbolicky s doktorem:DDD) mne roztrhne jak hada....
Tak to tady pekne zvladnete, a budte na dadafta hodni:D))))

Jinak jestli nekdo muzete, dejte mne pozor na my holciny Cvetu a Karlicku...aby se mna neprovali cerky:)

Hlavne na Karlicku, je strasne zarliva....to vite nas fandu Karlicky je jak safranu....a kdyz hraje proti nejake dalsi, kteru tlacim, tak strasne zarli...:)))) Moc dik a preji pekny den:)))
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, Kadličku tlačim i ja.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak proto se ji zlepsili vykony...hnedka mne to je jasnejsi...
Reagovat
smazaný uživatel
O Karličku se neboj, ta bude tlačena jako vždycky.:) Na ten zápas se těším. Ale mohly by to holky zvládnout rychle, protože ve 12 přepínám na Lucku....
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj.maš pekny jmeno, kolikatej si na svete? ja sem s dedou v zime potkal jednou srnki a vranu, ale vlka ešte ne. dik, jak si mi polsal ty turnaje, ale ja na ne nemuzu ject, protoze dedovi nejezdi motorka, ale jel byh. hesky se s tebou diskuje o tom tenyse, deda rikal, abych ti podekovla. tak ja ti dekuju a lkidne my ešte napiš. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, toz dedu pozdravuj...a podekuj taky hezky Janekdovi, kterej se take snazi...
Reagovat
smazaný uživatel
neni nadto si pokecat s opravdovym obdornikem. Otazky sou zajimave od kafete jsou zajimavé, tak proč ne.
Tu mtorku bych chtel videt. Taky pozdravuj dedu.
Reagovat
dadaft
"ahoj.maš pekny jmeno, kolikatej si na svete? ja sem s dedou v zime potkal jednou srnki a vranu..." - tak famózní úvod příspěvku dostal i mě. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Si myslite, ze my z 1GSL jsme naivni a nectime soupere, ha ha ha...
My velmi dobre vime jaka tezka sichta nas ceka...ze to nebude zadna sranda...

Za sebe
A vubec jasne nefavorizuji Lucy, nebot Jamie ma vybaveni ve svem repertuaru, kterym muze Lucy prehrat...to si nesmime nalhavat, ze ne...ale pokud bude Lucy hrat svou hru v rytmu aspon 75/50...tak neni hracka, ktera by jeji strelbu zastavila. Jeji devastujici Forehand je proste necim, ceho se kazdy musi obavat...vcetne Sereny:)

Jinak za nami stoji jiz vice nez 300 zhlednuti, 6 lajku:) A to je teprve zacatek:D)))

www.youtube.com/watch?v=kmrJ3ljqT7Y
Reagovat
smazaný uživatel
Tak malo liku? Sam jsem dal 4.

Souhlas s predsedou.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) S tebou se fakt nikdo nudit nemuze:))))) nebo bejt smutny:)))
Reagovat
dadaft
janekda :-)))
Vlk - abych byl upřímný, já se toho zápasu z pohledu Jamie docela bojím - z důvodů, které si uvedl... - - - no, hlavně ať Jamie šlape servis aspoň na těch průměrných 60% - protože jenom na příjmu to dneska neuhraje...
jinak ona je schopná vyhrávat zápasy s osmi winnery stejně jako s jednapadesáti, záleží, co se na kurtu děje. jsem moc zvědavý, co se Jamie bude snažit hrát.
Šafářová je baselinerka, možná se dočkáme ještě mnohem více kraťasů a přechodů na síť, než v zápase s Radwanskou. (???)
Reagovat
smazaný uživatel
Světová sedmička v generálce na Wimbledon, na kterém bude obhajovat semifinále, v zápase druhého kola nestačila na Jekatěrinu Makarovovou. Ruska vyhrála 6-3 6-4 a oplatila Němce vyřazení z loňského čtvrtfinále i z Wimbledonu.
já myslel že čtvrtfinále hrála se Sabine..
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. mylsite si, že by mohla tahle naše petra vyhrat? tam jak se hraje na tom zelenym hristi? muj deda rikal, ze by mohla, tak ja nevim, ale je heska, mne se libi to jo. dik
Reagovat
smazaný uživatel
joo, chápuu :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/175205/sokujici-tenisova-vymena-stoleti-rozvod-s-vaidisovou-a-laska-ke-kvitove.html
Reagovat
Sonja
Co to je zas za bullshit?
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíte. Dělají se tady detajlní rozbory a expertýzy a vono je to nakonec úplně jednoduchý. Láska :-))
Monty by si měl začít střežit Katku Siniakovou. Ta bude možná další na řadě. Ráďa je proutník.
Reagovat
dadaft
pokud jde o Petru, také jsem se včera podíval na pár zápasů z Wimbledonu 2011 a TM 2011 - je fakt, že Petra byla rychlejší a pružnější, nicméně co zaujalo víc, je kolik winnerů bylo z dlouhodobého hlediska pouhou haluzí (ale z hlediska té sezóny samozřejmě absolutní formou) - třeba Máša švihne Petře pod nohy fantastický return, ta se zkroutí jako paragraf, aby to vůbec vybrala a nechytatelně to pošle přesně do růžku... (dnes síť nebo out), v každém zápase sázela Petra čáry jednu za druhou jako by to bylo něco zcela přirozeného, s Věrkou Zvonarevů na TM zametala jako s hadrem na holi - ničila ji od prvního úderu každým dalším - slajsy lítaly přesně na čáry, smeče byly zabijácké... - možná 15 winnerů v každém zápase by se dalo označit za geniální......................
..................... v dlouhodobé perspektivě jsou to ovšem vlastně jenom haluze, jak už jsem řekl.
Petře to tam momentálně "nepadá" a nic jí "nepíše" (nezastírám že včera zahrála pár parádních kombinací), z geniálních úderů se staly chyby, které podstatně rozšířily počet "klasických" nevynucených chyb, kterých dělala hodně tehdy i dnes...... - problém zkrátka je, že už nemá svou genialitu, už je navíc přečtená, a ani žádnou hru "pro všední den".

o nějakých řešeních mluvit nebudu, nemám páru. ((
Reagovat
smazaný uživatel
taky mě nepřišlo, že by třeba loni v Americe nebo letos v Dubaji hrála tak nějak extra jako na TM2011, ale prostě soupeřky přehrála...
Reagovat
dadaft
podle mě není důvod nedoufat, že by Petra mohla vyhrát nějaký grandslam, ale podle mě to bude, jestli to bude, na betonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni...jako haluz bych to nevidel, ale mozna jsem ten prispevek spatne pochopil...

Jeji styl lajna - lajna, je opravdu uzasny vynalez:)...na travu uplne genialni...
...proste ji to evidentne nejde...ale fakt nikdy nevis, kdy se ta holka probudi, a cim to bude zpusobeno...

Ale betony, s jejim stylem a astmatem...tak, to asi ne...:) Na betonech, kazde jeji vitezstvi by se melo radne oslavovat:))) To je radost:)))

Podle mne s ni udelali, s chudak Petry neco, co ona neni...a ted na to doplaci...je to proste suprova holka, schopna byt i v te desitce, a valet skvele v hale a na trave, vse dalsi je neco navic...nevim, proc lidem to dela problemy, a porad ji chteji videt na trunu....kurde, at nejprv si sami kazdy dejme nejake nedosazitelne cile, a pak to zadejme po jinych....

Nechapu proc s ni porad chcete mit kurde Serenu....uplne by stacilo, kdyby ji nekdo namotivoval tak, aby se pri tom vyhazovani usmivala:)))
Reagovat
dadaft
dobře, "haluze" je možná příliš expresivní pojmenování, nicméně momentálně "to" "tam" evidentně "nepadá".
ale já Petru nekibicuju - Dubaj jsem si užil a myslím, že nějaké tituly ještě příjdou.
jen jsem chtěl říct, že tehdy byla Petra fakt brutální (Azarenkovou ve Wimbledonu doslova rozmetala), zralá na přezdívku THE BEAST.
vlastně největší škoda, že se tehdy nepotkala se Serenou v současné formě - mohl to být jeden z nejlegendárnějších zápasů ženské tenisové historie. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jde ve šlépějích Nicol,to je její konec.
Reagovat
Labi
tak co baví tě to ještě? kde jsou ty kecy po FO že ji to na tráv půjde lépe, že to bude o něčem jiném?.....fandím ji stejně jako drtivá většina lidí tady ale stejně jako každý kdo má trochu soudnosti vidím, že to prostě stojí za h.ovno a nic se s tím nedělá, což fanouška prostě mrzí ale ty jsi pacient, který ikdyby byla 50 v žebříčku tak ji vynachválíš do nebe
Reagovat
Roger_Federer
Tak odpoved na Kvitove problemi je v blesku..
je novou partnerkou Radka Štepanka, ktery se rozvadi z Nikol Vajdišovou..:)..
Štepanek=ničitel česky nadeji v ženskem tenisu.
Reagovat
Roger_Federer
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/175205/sokujici-tenisova-vymena-stoleti-rozvod-s-vaidisovou-a-laska-ke-kvitove.html
Reagovat
dadaft
čtu ve vašich naivních hlavičkách jako v otevřené knize:
už vidím ty zdejší preview - Hamptonové se teď drží štěstí, ale to netrvá věčně, že ano, už včera proti Hsieh, kdy se "složila" na servisu, se ukázalo, že její psychika není tak dobrá, jak se zde jistý rozumbrada jménem dadaft snaží všechny přesvědčit, že ano, a v neposlední řadě - dnes se nade vší pochybnost prokáže, že kvalita úderů Hamptonové ani zdaleka nedosahuje kvalit úderů božské Lucinky (o čemž zde také neustále básní výše jmenované pochybné individuum, a což při sledování včerejšího zápasu se Stosurovou musel pochopit i ten největší zabedněnec).
dokonce si troufám odhadnout, že některým mimořádně slabým jedincům ve vašich řadách se v hlavách bude honit zcela falešná a prázdná představa, že to Lucka sfoukne v suchým ve dvou.
ha ha ha ha.

mohu vás milí zlatí ujistit, ŽE SE ŠEREDNĚ PLETETE. ))))))

......................................................
..........................................
...................................
................. dobrá, dobrá,
budu mluvit jako dospělý člověk a rozumný muž:::
já se na ten zápas těším jako kráva :))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Roger_Federer
VIS , ma pravdu..nekomu fandit a veřit neznamena nemoct byt kriticky..
Quesh:
Dan za to odloučeni, plati každy tenista(sportovec), takže Petra neni žadna vyjimka, sama se tak rozhodla před lety a ted to musi tak brat, je to dan za uspech a nemale vydelky..Takže dle meho nazoru, hledaš dalši možnosti a uvahy, vymluvy na špatnou praci Kvitove a jejiho tymu..
Reagovat
Fandina
Všeho s mírou. Kritika pro kritiku nemá smyslu. Navíc někdy neoprávněná. Jinak samozřejmě, že každý má právu tu psát co chce a to těch kdo kritizují i těch kdo kritizují je za jejich kritiku. Kritizuj si koho chcdeš, ale nediv se, že druhý se ozve, když má jiný názor.
Reagovat
Sonja
http://www.figleaves.com/uk/ts_hf.asp?item=landing_jelena_feature&show=1&noc=1#4
Reagovat
Fandina
pěkné a tady sice trochu bulváru, ale také partnerka
http://sport.aktualne.centrum.cz/ester-satorova-dokonala-berdychova-fanynka/r~c390c1eed28011e2936a0025900fea04?utm_content=ester-satorova
Reagovat
smazaný uživatel
Ester i Jelena jsou kočky. Kluci tenisoví mají vytříbený vkus. :)
Reagovat
Sonja
Tak to bude asi vzájemný vytříbený vkus;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena je super o tom žádná. Škoda ale, že to neklaplo s Márií.
Reagovat
Sonja
Tak já v tom žádnou škodu nevidím:-)))
Reagovat
Fandina
janekda ... třeba se Nole k Márii ještě vrátí, fandím těmhle láskám, co se k sobě vracejí.
Reagovat
Sonja
Jelena s Novakem jsou spolu ještě od školy...takže ta láska trvá taaak dlouho, že si myslím, že ji nějaký krátkodobý románek fakt nemůže narušit. Bylo by hodně smutné, kdyby ano.
Maria na druhou stranu "střídá kluky jak ponožky"- s prominutím. Ona má těch starých lásek, ke kterým by se mohla vrátit, habaděj. Jen si vybrat.
Reagovat
Bob
Co na to říct? Zvykl jsem si již nic nekomentovat. Je mi to líto. Víc tu rozebírat nebudu. Vyhlídky na Wibledon nejsou zcela příznivé. Přál bych jí najít ten správný krok, protože jestli ho ve své kariéře nenajde, bude to obrovská škoda. Ona totiž talent má. Ale co s ním, když se nedaří.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Když se nedaří, tak se nedaří, ale když je talent, tak se může zase zadařit, jako se zadařilo. Tak Peti fandíme a pojď pojď pojď. Přeji úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvaha v zasade dobra a pekna, jenze ty specielne si casto pletes mezi lidmi tady, kdo ji proste opravdu radi jak ma co udelat, a mezi temi kdo vyjadri jak co a jak citi...uplne prirozene a lidsky...
...podle mne to ve vetsine prispevku je i videt, kdo je takovy radil, a totalni ujety kritik, ze by ji chtel nejlepe hodit k vaidisce a takove hnupoviny atd...ale takovych agresivnich tu podle mne opravdu moc neni...vetsinou jsou tu ok diskutujici, aspon na WTA!!! vceten dobryho kafe....:)))
O ATP...to bych radeji pomlcel:)

Ty to, ale proste vubec nerozlisujes, soupnes to do jednoho pytle, a potom jdes bulit na blog, a tady urazis vsechny kolem sebe, staci jen neco trochu napsat...jak clovek citi...
...de facto se sam chovas tak, jak si to hezky na tom blogu napsal...nekonstruktivne kriticky ke vsem, bez rozdilu...

A opravdu si nemyslim, ze nedokazi nekomu prat, i kdyz se mu nedari...ja si vybiram spec. vetsinou typy hracek, jak Karlicka, Betuska...kterym vsichni nadavaj, a ja jim drzim peste...ale nemam problem rict, ze to Karlicce na trave nejde...mne to zase nejde na antuce, a klidne to reknu...
...a to je to, co nechapes...a nedokazes rozlisit...takze nakonec se chovas presne podle toho jak si nas popsal, GRATULUJI:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a pokud nekomu fandis, tak fandi, a neztracej cas s timto portalem, ktery je o TENISE!!!! a o vsech hrackac, nejen o JEDNE!!!

Ale vylivat si sve bolistky na blogu pro Petru Kvitovou, hmmm nic moc... To bych nasi LUCY nikdy neudelal.:)...!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
enže ona ta hranice je dost tenká a když někdo napíše, že by měla vyměnit trenéra nebo udělat to, či ono, tak to už je podle mě rada, byť třeba dobře míněná (a něco takového je tu k vidění velice často, ne že ne). Ono se pak rozlišuje velice těžko, jde-li to vůbec.
Nikam bulet nechodím, na blog jsem to dal hlavně proto, že sem by se to nevešlo.

Dodatek: větu s tím, že bych neměl ztrácet čas na tomto portále - nějak nechápu, jak to souvisí s naším tématem.
K blogu: bolístky? jen úvaha, nic víc
Rejp: z nějakého důvodu mi při čtení tvého příspěvku vytanulo na mysl to o potrefené huse :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo sorry, ja jsem myslel, ze jste definitivne presli sem...mam nejakou pilnou pracicku...

...dik za odpoved.
Ale stale si myslim, ze dost nerozlisujes mezi pranim fandu tenisu, a fanatickym radilkovstvi. Tenka hranice v tom neni...

Jinak si myslim, ze pokud delam nejakemu hraci stranku, prezentaci, tak ji delam pro hrace, a ne abych tam psal problemy jednoho portalu...

Tohle j portal o tenise!!!! ne o tom jak fandit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To se da rict i o tobe...
Ale pokud si me tady berete s Fandinou do huby, tak se k tomu postavim:) a nebudu nekde v koute mlcet...

V kazdem pripade, pokud Ty se vyjadrujes o nas [nemyslim jen sebe], nekde mimo TP, to ti jako prijde OK???
Mne ne....ale asi jsem ze stare skoly....krom toho si to Petra nezaslouzi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta hranice je tenká a dost subjektivní.

Na blogu jsem uvažoval obecně, přičemž jsem ani slůvkem nenaznačil, že jde o TP, nota bene abych někoho jmenoval konkrétně. Jestli se v tom někdo poznal, za to já nemůžu..
Reagovat
smazaný uživatel
Lidé tady přece vyjadřují své pocity a názory, jak to cítí oni. Řekl bych, že je to tu diskuze ještě stále velmi slušná. Několikrát do příspěvku napíšu, že to či ono je mým názorem, že já to tak cítím, tak jaképak radění Petře? Toto je diskuzní fórum o tenise, tak stále nechápu, co je špatného na tom, když tu lidé probírají své úvahy?

A navíc, tím, že se do těchto debat zapojuješ a řešíš, jak je či není Petra na někoho fixovaná a jak je či není pro ni něco těžké, se sám stavíš na roveň toho, že jí probíráš a propíráš. Byť se domníváš, že jí hájíš v dobrém, tak nejsi jiný než ostatní. Každý tu píšeme své domněnky a úvahy. Třeba by zrovna nebyla nadšená z toho, že si o ni něco myslíš a ono to tak možná vůbec není....
Ale ona to tu stejně nečte, to bylo jen pro ilustraci. Prostě tady fanoušci tenisu diskutují, to je vše. Já nevím, co by tady podle tebe měli lidé dělat? To ty napadáš diskutéry, že to jsou "experti a kritici atd....". Kdyby se tu nediskutovalo, TP by neměl cenu....A srovnávat sport s kosmonauty či lékaři, je dle mého trochu zcestné. Sport je tady pro lidi, pro fanoušky - kdyby nebylo fanoušků a lidí, kteří sport sledují, mohli by si tenisté pinkat někde v Horní Dolní a nebyl by ani Wimbledon....Nebyly by na to prachy....
Reagovat
Fandina
quesh vyjádřil na stránkách Petry své pocity a to je všechno. Respektuj to a není třeba se tak sáhodlouze vůči jeho pocitům ohrazovat. Má je jiné než ty a já těm jeho rozumím, těm tvým ne. A to je život. Nikdo nejsme stejný. Každý máme jiné zkušenosti, vzdělání a postavení. Proto jsou i jiné názory třeba na fandění a je to normální.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale, na rozdíl od spousty ostatních, nemám potřebu Petře radit. Neříkám, co má nebo nemá dělat, snažím se ale uvažovat o věcech v souvislostech a brát v potaz i to, co většina ostatních považuje za banalitu.
Věř mi, když se Petra rozhodne vyměnit Kotyzu za Navrátilovou a přestěhovat se do Ameriky, budu její rozhodnutí respektovat a podporovat. Když se rozhodne jinak, stále to budu respektovat a podporovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, nech laskavě na mně, jak sáhodlouze zde mám či nemám vyjadřovat svůj názor. Děkuji.
Reagovat
Fandina
Oskare já ti nic nenakazuji, respektuj můj názor, píšeš zbytečně dlouze, toď vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti věřím. Ale oproti tobě zastávám ten názor, že se zde lidé nesnaží Petře radit. Abych byl konkrétní, připadá ti snad, že se snažím Petře radit?
Já jen vyjadřuji svůj názor a pohled na věc, píši to, co cítím. Nic víc....Kdybych chtěl radit Petře, tak dojdu za ní.

Jako řekni mi, co je špatného na tom, když tu vyjádřím svůj pocit, názor? O čem bychom tu tedy měli podle tebe diskutovat? Jako napsat tu, že ok, příště to bude lepší atd...., tak to není diskuze. Sám víš moc dobře, co diskuze znamená. Takže mi, prosím tě, konkrétně napiš, o čem bychom tu měli podle tebe diskutovat, a co bychom měli probírat?
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale na diskusi o pocitech není nic špatného a je zbytečné o tom psát několik odstavců, jako ty ... úsměv
Co se týká jestli tady někdo Petře radí, tak ano, radí. Okamžitě, když dnes prohrála, tak se objevili příspěvky, kde jí kde kdo radil, co má dělat.
Reagovat
Fandina
Oprava hrubka ... příspěvky se objevily ... tvrdě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Je má věc, jak dlouze píšu, takže to laskavě respektuj zase ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli někdo napíše (a že se to tady dneska objevilo nesčetněkrát), že má vyměnit trenéra, tak jí zkrátka radí, to neokecáš.

Já taky jenom napsal, co cítím, co si myslím. A jenom zopakuji to, co jsem napsal výše - ani slůvkem jsem se nezmínil o TP, neřkuli abych někoho konkrétního jmenoval. Každý ať posoudí sám, do jaké míry se to na něj vztahuje..
Reagovat
Fandina
Oskar ... a proč se tak čílíš. Prostě já nemám ráda dlouhé příspěvky tak je to můj názor. Nemohu za to, že zrovna ty je děláš. Podle mě stačí napsat věc jasně stručně a tím to končí. Není to nic proti tobě. Prostě mě tento styl komunikace nesedí. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť já se vůbec nečílím. Budu si psát, jak budu chtít. Kdo chce, přečte, kdo nechce, nechá být a je to....
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, vyhnul ses všemu, na co jsem se tě ptal. Ale nepřekvapuje mě to. Já se hlavně nesnažím nic okecat.
Jasná otázka - radil jsem Petře, když jsem vyjadřoval vedle svůj názor?
Reagovat
Fandina
Jasňačka, je to normální, že to tak chodí, já nečtu dlouhé příspěvky, to mě odpuzuje, proto nevím, co někteří tady vlastně píší ... úsměv
Reagovat
Fandina
Oskar ... každý, kdo píše Petře, že má to a to dělat jí radí. Aniž si to uvědomuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Já odpověděl, jak nejlépe jsem uměl. Snad jsem ještě měl dodat, že si myslím, že můžeme diskutovat i bez neustálého radění a kritizování.
Reagovat
Sonja
uteč!!!
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
už pádím.:)) Nekonečná výměna nebude!!!

quesh - ok, bruslíš, nevadí, dobrou....
Reagovat
Fandina
Sonja ... proč utíkat. To by bohdá nebylo, aby se z boje utíkalo ... úsměv
Reagovat
Fandina
Oskar ... myslíš, že quesh bruslí? neřekla bych, na to je příliš charakterní.
Reagovat
Sonja
Dobrou noc:-)
A dlouhé příspěvky piš, vždycky si je ráda přečtu.

Fandina- Tohle je ale házení hrachu na zeď, úplně zbytečné plýtvání sil;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou.
Reagovat
Fandina
Upřímně řečeno, nevím o čem mluvíš, ale je faktem, že to není podstatné ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc.:-)
Reagovat
LukasH
Já tedy nevím, ale proč by se tady slušně nemohl vyjádřit jakýkoliv názor? Před časem, když jsem objevil tenhle portál, tak jsem si řekl, konečně stránka, kde se diskutuje slušně na rozdíl od idnes nebo sport.cz, kde je opravdu nablito, tady není.
Všichni tady Petře fandí a nikdo se tu o ní nevyjadřuje nijak neslušně. Co je na tom, když já nebo někdo jinej napíše, že by jí MOŽNÁ prospěla změna trenéra? Tím jí ani nenapadám ani tim nevyjadřuju nějaký opovržení atd. Reaguju na to, co vidím.
Všichni tady mají Petru rádi a mrzí je, že prohrává, ale hlavně jak prohrává. A pak se tu diskutuje o tom, co by jí možná mohlo pomoct, ale taky nemuselo. Nic víc, nic míň.
Reagovat
J.M.
quesh: Tvůj zásadní omyl, který tady pořád opakuješ, ačkoli jsi na to byl mnohokrát upozorněn, je to, že kritici Petře něco radí. To je naprostá hovadina. To, že někdo napíše svůj názor na to, co dělá Petra špatně nebo co by měla změnit, není radění Petře. Na to, aby člověk nějaké osobě něco radil, by to musel sdělovat dotyčné osobě. Přes to prostě nejede vlak, to je elementární jazykové a jediné logické porozumění slovu "radit někomu". Jiný význam toto slovo nemá - pokud si někdo myslí, že má, potom by si měl nastudovat význam tohoto slova ve výkladovém slovníku a hlavně si prostudovat aspoň první lekci z logiky. Diskutéři tyto názory nesdělují Petře, ale sami sobě. Diskuse je o výměně názorů mezi diskutéry, což je přesně to, co se tady děje. Jediný, kdo se tady dlouhodobě obrací na samotné hráče, jsou fanoušci s výkřiky jako "pojď!" či s "povinnými" gratulacemi za vítězství (které mi přijdou obzvlášť hloupé, zejména pokud jsou určeny zahraničním hráčům, kteří to tady téměř stoprocentně nečtou).

Fandina: co se týče dlouhých příspěvků, záleží na tom, jestli má člověk co říct, nebo nemá. Pokud má, jsou chvíle, kdy je myšlenkový obsah natolik bohatý, že se těžko vměstná do krátkého příspěvku o pár slovech. Pokud nemá a přesto píše dlouhé příspěvky, pak je to jen mlácení prázdné slámy. Oskar patří do té první skupiny.
Reagovat
gigin
Já ještě promlouvám k Erniemu na dálku. Jak má hrát a tak. Nolemu už ne. On už ví, co a jak :)
Reagovat
Fandina
J.M. samozřejmě respektuji tvůj názor na příspěvky Oskara. Svůj jsem již vyjádřila ... úsměv
Reagovat
rib
Viděla jsem 2 . 3.set. Petra nehrála vůbec špatně, dokonce jí chvílemi psalo podání. Britští komentátoři moc chválili její pohyb. Bohužel výkon byl nahoru dolů a v rozhodující chvíli jako by se Petra vytratila... jestli to překoná, bude to zase vynikající hráčka. Jak to, že je zde v komentářích tolik jedu? Jste tak víc spokojeni sami se sebou?
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla bys být adresnější? Nebo každý komu se dneska nelíbil výkon Petry plive jed?
Reagovat
VlS
To co většina kritiků kritizuje je právě to, že se Petra někam vytratila a zápas darovala Yanině.
Tak v čem je rozpor?
Reagovat
Fandina
Petra prohrála zápas protože Janina hrála líp. Je to snad důvod ke kritice všeho co se Petry týká, jak se tady zase objevilo. Nevím, chce to trochu pokory od kritiků.
Reagovat
LukasH
Petra neprohrála proto, že Janina hrála líp, ale proto, že měla 50 UE a argument, že vyhrává i s 60 UE moc neobstojí, protože to už ta protihráčka musí hrát strašně. To se jen vyjadřuju k tomu, že se tu píše, že kritici pořád něco hledají na Petře. Ale chce to být objektivní. Tzn. Petra prohrála se Serenou ve Wimbledonu a v Dauhá, protože Serena hrála líp. To je fakt. Ale dneska to tak nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže naznačuješ, že Petra hrála líp?
Reagovat
rib
Nevím, jestli jsi to viděl...UE je jen statistika :-) Chtěla jsem říct, že to mi osobně vůbec nebrání vidět, co Petře šlo. Howgh
Reagovat
LukasH
Ano zápas jsem viděl a můžeme tady do nekonečna slovíčkařit. 50 UE statistika? Takže je to normální? Když Petra v jednom gamu dá 2 dvojchyby a ostatní zkazí tak, že lehký míče dá do sítě nebo do autu, tak prostě soupeřka neni lepší. A vůbec. Mně jako fandovi Petry mnohem víc vyhovuje to, že si to vlastně prohrává sama než kdyby jí soupeřky přehrály. Protože kdyby jí přehrávaly soupeřky kolem 40. místa, tak je to snad mnohem horší, ne? Takhle víme, že Petra prostě umí hrát lepší tenis než většina ostatních, ale nejde jí to.
Reagovat
VlS
navazuji na tohle i minulé vlákno. Fandíš Petře ( a nejsi sám, fandím ji taky, Vlk taky Pepin taky a dokonce i tommr ) Fandit znamená podporovat ( morálně), ale ne nevidět a nemyslet.
Hájit lze jen obhajitelné a ty máš tuhle hranici hodně posunutou.
Petra hraje většinu letošního roku špatně a hluboko pod její možnosti. Není sama, tak to nejen ve sportu chodí. Za dosažení cílů a úspěchů se v životě platí. Zaplatit tím, že budu nějakou dobu žít trochu dál od rodiny není nijak přehnaná cena ( mimochodem Petra žije v Prostějově a ne s rodinou) já za slušnou práci platím tuhle cenu už skoro 20 let - možná víš co znamená být expatriot. To prostě ani zdaleka neplatí jen pro sport.
Nikdo nemůže nikoho nutit k tomu, aby něco pro něco objetovával, pro to se každý musí rozhodnout sám za sebe.
Argumentovat, že někdo něco nemůže, protože je fixovaný na rodinu a kamarády je prostě hloupost. Jestli má někdo taková omezení, tak se dlouhodobých výsledků nedočká. Ale to možná poznáš až dokončíš školu a začneš žít na svůj účet, dokud člověk používá mama hotel, tak vidí řadu věcí zkresleně.
Reagovat
Roger_Federer
Mama hotel :):)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vidím i myslím. Ano, Petra hraje pod své možnosti, což jsem ani nikdy nepopíral. Já hájím to, co si myslím, že stojí za hájení.
Pro někoho žít trochu dál od rodiny možná není přehnaná cena, pro někoho ale být může, každý člověk je individualita (že pro tebe to nebyl problém ještě neznamená, že pro jiného být může).
Já neřekl, že nemůže, protože je fixovaný atd., ale že takové rozhodnutí může pro daného člověka být hodně obtížné, třeba natolik, že je neudělá a je nesmysl mu to vyčítat.
P.S.: školu už mám nějaký ten pátek za sebou a na svůj účet žiju taky.
Reagovat
Fandina
Nezlob se na mě, ale napsat queshovi, že nemyslí a nevidí není zrovna moc slušné, co myslíš. Podle mě quesh myslí a vidí víc než ty, Vlk, Pepin i tommr dohromady. Fandí Petře udělal jí stránky a jako správný fanda o ní hodně ví a když se mu zdá, že někdo jí slovně ubližuje, tak se jí zastane. Můj názor. Je to lepší fanoušek než kdo jiný. Věří jí a proč by ne. O ostatních mám pocit, že využíjí každé příležitosti, aby mohli ukázat na nějaké její nedostatky a to věru o dobrých umyslech obecně nesvědčí. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za zastání..
Reagovat
Fandina
Ale vůbec není zač. Tak upřímně se mi už dlouho nepsalo. Pravda a láska jde vždycky snadno ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
s Fandinou a queshem...
Reagovat
VlS
Nenapsal jsem Queshovi že nevidí a nemyslí, opět posouváš to co někdo napíše někam jinam. Je to reakce na jeho blog.
Reagovat
Fandina
VlS není to prvně co tvá vyjádření vůči queshovi jsou v tomto smyslu. Navíc z tvého příspěvku jasně toto vůči němu vyplývá. Oslovil si ho v úvodu a pak psal, že ty Vlk, pepin i tommr také fandíte. Můj názor samozřejmě. Na obsahu si trvám. Podle mě není potřeba, aby každý fanoušek po každé prohře svého vyvoleného začal vykládat o tom, že neposlouchá trenéra, tváří se tak jak tváří. Mám pocit, že jste tady nikdo nikdy nic nehrál, nesoutěžil a nevěděl jak je to těžké, stát tam a vyhrávat na objednávku každý zápas a to nehledě na to, že na druhé straně je také ten, kdo je ve stejné situaci. A chce vyhrávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápete Simonu Halep? Co si to dovoluje? Takhle bude za chvíli atakovat top10.
Reagovat
Fandina
Ano bude. Podle mě to bylo jasné letos v semifinále, když hrála v Římě se Serenou. A teď může zase dojít daleko. A je ještě mladá 21 let. Fandím jí.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, a pár bláznů v Rumunsku chtělo, aby si nezmenšovala prsa... Já myslím, že teď je Simona šťastná a ještě k tomu jí to hraje. Moc jí to přeju! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsport by mohl vypsat kurz jestli David K. bude s Petrou na USO. Na to bych vypsal tak kurz 5.
No nic, jsou období kdy se nedaří. Snad jej Petra překoná.
Reagovat
Roger_Federer
Pokud dobře chapu tvoji myšlenku, chceš dat kurz 5 na to zda se do Us. Open 2013 rozejdou?
Real je ale 2,5-3.. Musiš zde zohlednit i jine než tenisove veci.. Penize, rozjetou sezonu, marketing aktivity..atd..takže pokud, tak po sezone.

Pokud trvaš na kurzu 5, rad si to u tebe podam.:)
Reagovat
Roger_Federer
Pokud dobře chapu tvoji myšlenku, chceš dat kurz 5 na to zda se do Us. Open 2013 rozejdou?
Real je ale 2,5-3.. Musiš zde zohlednit i jine než tenisove veci.. Penize, rozjetou sezonu, marketing aktivity..atd..takže pokud, tak po sezone.

Pokud trvaš na kurzu 5, rad si to u tebe podam.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, já myslím, že to bude mít hodně rychlý spád. Mezi Wimbledonem a USO jsou 2 měsíce a hlavně první měsíc je spíš klidový. Nejsem insider, ale nedovedu si představi, jak David ovlivňuje marketing Petry.
A skoro bych spíš tipl Davida, že odejde. Ale jó, kurz 3 může taky být. Ono to není procentuelně zas až tak veliký rozdíl. I když na první pohled vypadá. Ale pod 3 ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týká sportu, dneska jsem nadšený! :) Dneska to byl takový "dvojboj" proti Britkám. Nejprve české basketbalistky a potom Caro proti Lauře. Oboje dopadlo vítězně pro moje favoritky, takže velká spokojenost. Teď tedy přejdu k zápasu Caro - Laura, když jsme na tenisovém webu... :)

Oba sety měly společné to, že byly vyrovnané, skončily stejným výsledkem a oba rozhodl devátý gem. V prvním setu si obě holky držely servis až do stavu 4:4. V devátém gemu udělala Laura nějaké dvojchyby, což asi rozhodlo. Caro měla brejkbol (jediný brejkbol v celém 1. setu!) a dokázala ho využít. Vzápětí se jí povedlo dopodávat a první set byl v kapse... Taky druhý set začal pro Caro velmi dobře. Hned v prvním gemu získala brejk, který následně potvrdila. Jenže Laura zanedlouho srovnala na 2:2 a znovu to bylo o tom, kdo získá ten jeden rozdílový brejk. Zase to došlo na stav 4:4. Laura v deváté hře sice měla gembol, ale Caro srovnala na shodu a vzápětí si vynutila brejkbol, který využila. Caro tak byla ve stejné situaci jako v 1. setu, jen s tím rozdílem, že tentokrát šla podávat na vítězství v celém zápase. Za stavu 30-15 trefila Caro dost důležité eso a měla dva mečboly. Ten první ještě nevyužila, ale při druhém Laura chybovala a Caro se tak mohla radovat z postupu do čtvrtfinále. :) Musím říct, že po tom druhém mečbolu mi spadl velký kámen ze srdce. Caro podávala celý zápas výborně, ale zrovna při těch dvou mečbolech se jí nepovedlo dát první servis. Naštěstí se to povedlo ukončit i tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Mám velkou radost z postupu a hlavně obrovskou radost z výkonu Caroline. Sami víte, že jsem Caro vždycky věřil, ale dneska mě fakt příjemně překvapila. Hlavně na podání to dneska bylo skvělé. Caro dala 5 es a žádnou dvojchybu (Laura 6 es, 5 dvojchyb). Taky měla Caro velmi dobrou úspěšnost 1. servisu (asi o 20% lepší než Laura) a hned čtyři gemy na podání dokázala vyhrát čistou hrou. Myslím, že komentátoři na britském Eurosportu tam zmiňovali vliv trenéra Johanssona, pod kterým loni na trávě trochu změnila techniku servisu... No, klidně to tím může být. :) Mám z toho radost, protože servis je na trávě hodně důležitý. Taky mi udělalo radost, že Caro dokázala vyhrávat různé typy výměn. Zaprvé si uměla vytvořit pozici pro útok a úspěšně zakončit. Nedělalo jí žádný problém přitlačit, když to zrovna šlo. No a zadruhé dokázala výměny ubránit a vybojovat. Někdy to byla fakt těžká práce, protože Laura je slušná ranařka, ale v mnoha případech to Caro zvládla. Dneska prostě neskutečně dřela a to vítězství je zaslouženou odměnou. Už poněkolikáté se letos dostávám k tomu, že Caro má dokonalou postavu, na které je nejlépe vidět, jak tvrdě pracuje. Taky si myslím, že Caro měla dneska mnohem lepší pohyb než na antuce. Tam se prostě z nějakého důvodu necítí dobře... Zkrátka a dobře, dneska to byla Caro, kterou bych chtěl vidět každý zápas. :) Určitě to byl její nejlepší letošní výkon od Indian Wells... Makarova v příštím zápase bude těžká soupeřka (teď porazila Angie, loni v 1. kole Petru), ale pokud Caro předvede výkon jako dneska, tak má určitě šanci. Ať to dopadne jakkoliv, tak už jenom to čtvrtfinále je slušný výsledek. Hodně pozitivní je i to, že Caro odehraje před Wimbledonem nějaké zápasy na trávě, navíc proti dobrým soupeřkám. Herní praxe na trávě je asi důležitější, než na kterémkoliv jiném povrchu...
Reagovat
smazaný uživatel
No a kdo se na ten zápas pozorně díval, tak si možná všimnul jedné věci. Caro hraje letos na trávě s raketou, která je nastříkaná černou barvou a není vidět, co je to za značku...
http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00938/wozniacki_ketcher_9_938133m.jpg

Našel jsem na tohle téma docela zajímavé články v dánských médiích... Caro má smlouvu s firmou Yonex, ale asi nebyla spokojená s jejich raketami, takže teď by pro ni měli vyvíjet nový typ rakety, který jí bude lépe vyhovovat. Tahle černě nastříkaná raketa je pravděpodobně Babolat, se kterým hrála Caro předtím, než v roce 2011 přešla k Yonexu... Tak že by to nakonec bylo v raketě? :) Nevím, určitě to má nějaký vliv, ale nedokážu posoudit jak moc velký. Je ovšem jasné, že když hráči sedí raketa, tak se to nemusí projevit jenom na hře, ale i na celkovém rozpoložení.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě se tady dneska nejvíc probírá Petra. Ten zápas jsem neviděl, ale přesto k tomu něco napíšu... Dostávám se právě k tomu, jak jsem psal Vlkovi, že s ním souhlasím jenom výjimečně. :D On tady psal, že Petra v Eastbourne nemá soupeřku a může se porazit jenom sama. No nevím, ale tohle mi připadalo jako takové pohrdání ostatními hráčkami. Ano, tráva je Petřin nejlepší povrch a má pro hru na tomto povrchu obrovský potenciál. Jenže to z ní ještě nedělá automatickou vítězku všech turnajů na trávě (nebo finalistku Wimbledonu proti Sereně, jak si tady někteří přejí). Potenciálem ještě nikdy nikdo žádný turnaj nevyhrál. Potenciál mají i další hráčky, které třeba ani nejsou v Top 10 (Sabine, Nasťa, Lucka Š. atd.). Je sice fakt, že v Eastbourne chybí ta nejužší špička, ale pořád je to obsazení turnaje velmi dobré a kvalitních hráček tam je dostatek. U Petry jsem nepochyboval, že jasně porazí Niculescu a předpokládal jsem, že přejde i přes Yaninu. Spíš jsem si myslel, že problém bude mít až ve 3. kole proti Makiri, která ji na trávě porazila už loni (i když v Londýně to bylo spíš oraniště). Prohra s Yaninou je určitě překvapivá. Je prostě evidentní, že Petra teď není v herní pohodě. Přitom kde jinde než na trávě by se měla chytit. Třeba se chytí ve Wimbledonu, možné je všechno... Ale co se týká zápasů Petry proti Yanině, tak jsem si myslel, že až do letošního Madridu vyhrávala Petra všechny zápasy jednoznačně. No a teď se dívám na statistiku H2H, která je po dnešku 5:4 pro Petru a jediná výhra Petry ve dvou setech byla trochu symbolicky ve Wimbledonu 2011 (6:0, 6:2). Hned šest z devíti zápasů mezi Petrou a Yaninou bylo na tři sety. Takže je to vyrovnanější, než jsem si myslel. Přesto dneska byla Petra celkem jasnou favoritkou, což ještě znásoboval fakt, že se hrálo na trávě... Napadlo mě, jestli třeba nemá nějaký vliv, že Petra hraje s Yaninou debla. Třeba ji teď Yanina lépe zná, nebo naopak Petře se proti ní (jako proti kamarádce z debla) hůř hraje. Tyto varianty jsou určitě taky možné...
Reagovat
smazaný uživatel
To ale nic nemění na tom, že Petra teď není v herní pohodě. Na druhou stranu, co není může být. Když začne líp chodit servis, tak se to třeba všechno otočí... Jestli by Petře prospěly nějaké změny? Nevím, to si musí rozhodnout ona. Jenom bych vzkázal queshovi, že "okysličení vzduchu" není až tak prázdná fráze. Člověk může mít klidně dobrého trenéra, ale někdy je prostě potřeba nový impuls. Stačí se podívat na Mashu, ke které v roce 2011 přišel Hogstedt právě z tohoto důvodu. Masha měla předtím dobrý tým, ale prostě jenom potřebovala nový impuls od nového člověka... V tenise nejsou změny trenérů až tak časté, ale třeba v jiných sportech (hlavně kolektivních) to je na denním pořádku a ten nový impuls většinou opravdu funguje. Na druhou stranu, jistota to samozřejmě není...
Reagovat
Fandina
monty ... co se týká Caro, tak když nehraje proti mým fan, vždycky jí fandím. Dneska také. A obvzlášť, když jem viděla v hledišti Roryho. Vyhrála zaslouženě. A to je dobře. Na Caro se mi líbí pořád stejný sportovní přístup ke hře bez výkyvů, dobrý pohyb na hřišti a schopnost vybrat i ztracené míče. To ona umí a dnes to potvrdila.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu odkazu, jak jsi mi dával vedle (reaguju tady, protože vedle už je toho moc): Vždyť to říkám pořád, že Srběnky jsou hezké. :) Akorát by teda Anička měla být první a ne dvanáctá. :D Znám ji v tom výběru jako jedinou... Dneska jsem se po očku díval na srbské basketbalistky (když byly v zápase Caro - Laura přestávky mezi gemy) a některé z nich jsou taky moc pěkné. Dokonce dneska vyhrály... No ale doufám, že v neděli je české holky porazí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mi musíš narušovat vlákno, když jsem ještě všechno nedopsal? :D Ne, samozřejmě si dělám srandu... Moc díky za podporu Caroline a souhlasím se vším, cos napsala. :) Jak říkám, já jsem o Caro nikdy nepochyboval. V poslední době jsem tady byl skoro jediný, ale ani to mi nevadilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ne prázdná fráze, ale "okysličení vzduchu" nebo, chceš-li, "nové koště dobře mete" je zpravidla jen dočasný efekt, pokud vůbec nastane.. Btw. v Česku jsou v kolektivních sportech změny trenéra poměrně časté, v zahraničí už tolik ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, jak se ti Mekilroj líbil minulý týden? Nejdůležitější turnaj roku odchodí bez zájmu s kyselým ksichtem, aniž by mu tento další propadák na jeho kontě vadil. Trapné. S Carol jsou hodně povedená dvojka, jeden lepší než druhý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak souhlasím, že v Čechách je to někdy extrém. Třeba u nějakého fotbalového týmu šest trenérů za tři roky, to je fakt síla... Ale když se vrátím k tenisu, tak u Mashy to funguje už třetím rokem. :) Samozřejmě to není jenom o "novém koštěti", ale hlavně je potřeba, aby ten nový trenér měl taky nějakou kvalitu. Hogstedt předtím trénoval Na Li, takže tam asi nebyl problém. :) Jestli by něco takového pomohlo Petře, to nedokážu posoudit. Shodnu se s tebou třeba v tom, že Navrátilová nemusí být až tak dobrou volbou, jak si všichni představují. Podle mě by byla ideální jako nějaká poradkyně. Ale trenérka? Nevím, nevím. Kdyby si Navrátilová věřila na trénování, tak už by určitě měla nějakou svěřenkyni. Vždyť dosud ještě nikoho netrénovala, nebo aspoň o tom nevím... Třeba takový Lendl na to má "koule", ale u ní si nejsem až tak jistý. Jak říkám, spíš bych ji viděl jako dobrou poradkyni nebo konzultantku. Myslím, že její nejcennější rada byla panu Šarapovovi, když jeho dceři bylo šest. :)
Reagovat
Fandina
Broz ... víš co je tvůj problém, tedy u mě? že se posmíváš druhým, je jedno, že Caro nebo Rory, nebo Petra nejsou dneska top a dřív byli. Toto je povrchní přístup od tebe. To já neuznávám. Fandím někomu, ať se daří nebo nedaří. To je charakterní přístup. Ne konkunkturalistika, kterou jako by vidím u tebe. Třeba se mýlím. Nicméně mě takový přístup co vidím u tebe nestaví do kolen, naopak. Já mám raději nadšence ne prospěcháře. A samozřejmě s rozumem. Fandit někomu na chvostě také smysl nemá. A to u Petry, Caro ani Roryho rozhodně nehrozí. I když někomu také fandím a je daleko na žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se asi musíš hodně nudit, že máš čas zde psát takové romány:) Neber to nijak ve zlém ale fascinuje mě to. Jedině že by tě sport živil to bych potom chápal:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem čekal, že mi to napíše Broz... Ty jsi jeho brácha? :D To mi řekni, co bych měl takhle k večeru asi dělat. Snad jedině se teď můžu dívat na fotbal, který mám puštěný vedle. :) Sport mě neživí, ale jako fanda jsem mu totálně propadnul. Jsem prostě závislák. :D Jinak já tady během zápasů moc nepíšu, tak to musím dohnat, když už je po všem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nene nikoho bracha nejsem jsem jedináček..:D Jo tak to já sem taky docela blázen do sportů hlavně teda do tenisu, ale tohle mi přijde už trochu přehnaný, ale v pozitivním slova smyslu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je to v pozitivním slova smyslu, tak jsem jedině rád. :) Dělá mi dobře, když tady můžu obšťastňovat čtenáře svými komentáři. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.kvitova-petra.cz/2013/06/blog-prohra-fandovstvi-diskuzni-experti.html
Reagovat
Heather_Fedex
"jen málokdo má potřebu radit špičkovým kosmonautům, jak pilotovat kosmickou loď nebo radit špičkovým lékařům, jak provést operaci mozku"

tak to je volovina hodna tveho jmena, queshi. odkud si na takovy blabol prisel?????
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tom za volovina??
Reagovat
Fandina
Pěkné a ze života. Samozřejmě, že Petra potřebuje podpořit a povzbudit. Od toho jsou fanoušci. Hezky si to napsal. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Není ta úvaha náhodou od experta kveše? To asi nebude její oficiální web (otvírat to ale nebudu).
Dneska máš hodně dlouhou šichtu. Jaký má smysl pořád obhajovat neobhajitelné? Petra patří k mým oblíbeným, ale klidně přiznám, že je dlouhodobě ve srabu. Dejme si pauzu, zaměřme se zatím na jiné tenistky, příští rok se snad zvedne.
Reagovat
Heather_Fedex
ty jsi vazne myslis, ze se diskutuje jen o nevydarenem zapase nejakeho sportovce? ze o lekarech, kozmonautech a ja nevim co jeste se nediskutuje?
vis co, ja ti povim, ze diskutuje a jeste 1000x hur! kdyz se napr. lekari nepodari nejaka operace, tak to mu verejnost vubec nedaruje...primo ho nenavidi!!!
pokud ano tak to zijes teda v pekne najivnim svete. ta operace mozku, o kt. sis dovolil psat, tak ta by se ti teda hodila celkem dost!
Reagovat
smazaný uživatel
Brož: na experta si tu, na rozdíl od tebe a spousty dalších, nehraju. A ne, nejsou to oficiální stránky, ty totiž Petra ještě nemá. A divím se, že to ve své převeliké moudrosti nevíš.

Heather_Fedex: ty máš asi problém s pochopením psaného textu, jinak bys mi nevnucoval něco, co jsem nenapsal.
Reagovat
Heather_Fedex
tak ja jsem citovala tva slova...a pokud to neni tvuj nazor, ale jen ti ho nekdo vnutil, tak to je celkem smutne...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, protože weby a fejsbůky sportovců ani fanouškovské weby zásadně nečtu. Ztráta času. Zajímá mě jen výkon na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Citovala, ale nepochopila..
Reagovat
Heather_Fedex
aha. tak asponze to chapes ty, ve svem ruzovem svete. svete, kdy budeme jenom chvalit a chvalit a radovat se, plest venec z kvetinek, take chvalit vykon po porazce a zubama-nechtama si zakryvat oci pred realitou...
jen tak dal!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Brož: škoda, dozvěděl by ses tam třeba i něco zajímavého. Akorát teda nechápu, proč svůj jistě drahocenný čas zabíjíš na tenisportalu

Heather_Fedex: slovy klasika - je to marný, je to marný, je to marný.
Reagovat
Heather_Fedex
ano, to teda je, souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
L. Safarova 20-June-2013 3:05 AM PST
Match Odds for Match 2.130

To je myslím hodně rozumný kurz. Dadafte, což?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Tady neco veselejsiho Tomas dal na FB videjko, specialne ta prvni cast je pekna...:-)

http://www.youtube.com/watch?v=ZyHTCctiLWc
Reagovat
Fandina
Pěkné, hezké, super.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi to moc libi. Hlavne ta cast, kde ma Tomas to zelene NIKE triko, tam mu to moc slusi....;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Před 1. kolem tommr posílal Kvitovou domů a ona postoupila, zatímco včera tvrdil, že vyhraje a opět to dopadlo opačně. Takže tommre, vrať se radši k pesimismu :)
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/pages/-----Labiln%C3%AD-%C4%8Desk%C3%A9-tenistky/145090739003707

odstraňte pomlčky
Reagovat
smazaný uživatel
Prosimte proc to jsem davas tu nechutnost?
Reagovat
PetaM
Já nevím, ale na ty lidi bych poslala odborníky z Opavy. Hrůza :D Jo, to je tak, když se hokejistům daří, tak jsme hokejový národ a kdo ví co :D Když se jim nedaří, tak jsou to zasraní čuráci, kteří ani neumí bruslit a trefit branku, i kdyby měla několik kilometrů v průměru :D Hrůza :D Sebevědomí a EGO takových lidí musí být hodně pod bodem mrazu ... :D :D
Reagovat
historik
z wimbledonu se odhlásila kuzněcovová a mezi nasazené se tak dostala Klára Zakopalová
Reagovat
smazaný uživatel
Alespon nejaka dobra zprava.
Reagovat
smazaný uživatel
copak je Světlaně?
Reagovat
smazaný uživatel
hrající Petra se silně přibližuje osudu Vaidišové.
Reagovat
smazaný uživatel
a dost! Přestaňte už fakt!
Reagovat
LukasH
Jo to už je vážně ohraná písnička. Petra nehraje nic moc, štve nás to, ale snad krize přejde a bude zas líp. Neni důvod dělat takový závěry.
Reagovat
smazaný uživatel
za rok ,pokud bude hrát tak jak nyní ,ji budou fandit jen ti kteří věří v zázraky.
Reagovat
Fandina
Jsou fandové, kteří fandí i těm, kteří nikdy nic nevyhrály, takže žádné zázraky, ale běžná praxe.
Reagovat
smazaný uživatel
No a i kdyby, jakoze nic nevis, tak co? Vdyt Ti to muze byt jedno je?
Jak sama Petra uz rekla: Nepotrebuje nikomu nic dokazovat!
Reagovat
George_Renel
Hlavně servis a pohoda. Pohyb zase nebyl tak zlý, byla s ním na tom i hůře. Ale to, že na příjmu je lepší než na servisu je zoufalé. Hráčka s takovými parametry pro servis. To, že servis začali, jestli si dobře vzpomínám, na letošek předělávat, se ukazuje jako velká chyba. A psychika, dříve Petřina velká zbraň? Bojovnost? Kam se to podělo. Její "body language" je pro soupeřky živou vodou. Přitom věřím, že to co umí v sobě má. Jen to musí znovu najít. A aby to našla, musí se něco změnit. Snad sakra sama cítí, že to takhle dál nejde. Ztrácí jméno a hlavně, respekt soupeřek.
Reagovat
PetaM
Řeknu to asi takhle ... Pokud se něco nezmění, tak přes 3. kolo Wimbledonu neprojde žádná česká hráčka ... Bohužel :( A to se na to dívám zcela objektivně a upozorňuju, že fandím všem Češkám a mám je všechny rád :) ? Nejradši bych se pletl, ale asi to tak nebude .. :( :( Nezbude nic jiného, než fandit ženskému deblu ... Aspoň k tomu titulu ... :D
Reagovat
tommr
ve Wimbledonu to s našima nejspíš dopadne úplně stejně jako na FO ...
Reagovat
PetaM
S holkama na 95 %. Muži mají větší šanci na dobré výsledky ... :)
Reagovat
tommr
no je pravda, že Tomáš si nejspíš trochu polepší, ale jen díky tomu, že hůř než na FO ani skončit nemůže. Na postup do čtvrtfinále nebo dál mu ale moc nevěřím ... :)
Reagovat
PetaM
No, já radši nebudu věřit nikomu a každá výhra pro mě aspoň bude překvapením a super zprávou .. :D Tak to bude asi nejlepší ... :D Nejvíce ale věřím deblům. Věřím párům Hlaváčková/Hradecká, Šafářová/Pavlyuchenkova, Štěpánek/Paes a Hradecká/Čermák. U těchto párů očekávám minimálně ČF ...
Reagovat
tommr
jj každá výhra bude letos velkej úspěch. V deblech se dá čekat o něco větší úspěšnost díky menší konkurenci, ale s nějakejma titulama se myslím nedá moc reálně počítat ani tady ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
By mne zajimalo jak dlouho sledujes WTA:)

Tam klidme muzu rict, ze Wimblas vyhraje Petra a zaroven rict, ze vyleti hned v prvnim kole...a obe varianty sedi...

Tady trave je doslovne jen par jistot...Sara a Sam > kazde kolo uspech.:)
Reagovat
tommr
sorry, ale letos Petra Wimbledon opravdu nevyhraje. Ta bude ještě ráda pokud nevypadne už v prvním kole ... :)
Reagovat
pepin
Tak sice mi Vis napsal, že dělám prognozu ohledně Petry a Wimblasu, že to nedopadne dobře a že to bych neměl, ale souhlasím s Tebou, že to celkově asi nedopadne dobře. To, že vztah Kotyzy a Petry není standartní vztah trenéra a hráčky se ví všeobecně, ale v poslední době je to vidět již i na televizi a jak to asi vypadá při normálním životě a tréninku. Petra se hodně změnila a řekl bych, že k horšímu a to není jen názor můj, ale spousty lidí, kteří se o tenis zajímají. Všichni co zde hledají různé výmluvy a polehčující okolnosti, jako např. že Wi. hrála nadstandartně zapomínají na to co řekla paní Navrátilová. A zde to již také někdo napsal, že každá soupeřka, která bude proti Petře hrát chytře a udrží ji jen trošku ve výměně a dvakrát změní stranu, tak má velkou naději na úspěch. Pohyb byl dnes opět jeden s faktorů proč Petra nestíhala.
Reagovat
Fandina
Takže vlastně z tvého příspěvku vyplývá, že Petra je hrozná, každý to už o ní ví a každý jí přehraje, protože ona nic neumí. Pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
já věřím Petře i deblům..
Reagovat
pepin
Podívej, když si tady projdeš dnešní příspěvky, tak to co jsem napsal je vlastně složení toho co se zde dnes napsalo a napsali to různí lidé. Fandino, ty jsi fanda optimista a nechceš vybočit ze svých kolejí a já Ti to neberu. Já jsem také fanda, ale s trochu jiným, k tobě odlišným pohledem. K Tvojí smůle se ten Tvůj pohled moc nenaplnuje na rozdíl od toho mého. Ale jinak vše dobré.
Reagovat
Fandina
pepin ... jenže já na rozdíl od tebe nepomlouvám. Takže jsem v pohodě.
Reagovat
PetaM
Já třeba Petře fandím a jsem její fanda. Fandím i ostatním českým holkám, moc si přeju dobré výsledky holek. Každopádně od Wimbledonu v ženské části nic nečekám. A možná to je jen dobře. Protože kdo nic nečeká, bude více překvapen. A já jen doufám, že překvapen budu :)
Reagovat
pepin
Tak to je Tvůj názor, jak vidíš spousta lidí má jiný.
Reagovat
Fandina
Já přeji Petře, aby vyhrávala, podle mě na to má a tím to končí. Pokud vyhraje mám radost, pokud ne, přeji jí, aby příště. A je mi cizí, že se tu mnozí netají radostí nad tím, že si mysleli, že prohraje a na jejich slova došlo. To je to poslední, co bych chtěla.
Reagovat
Roger_Federer
Kvitko prohrala na trave.. Pro me šok..
Reagovat
smazaný uživatel
Pustila jsem si sestřih finále Wimbledonu 2011 a je mi tak nějak zvláštně :(
Reagovat
smazaný uživatel
isla dole Petra hlavne psichicky
Reagovat
smazaný uživatel
ráda bych jí pomohla, ale nevím jak. Podle mne by měla hrát každý míč, jako kdyby měl být její poslední, který kdy odehraje. ..
Reagovat
smazaný uživatel
tak hra
Serena
Vika
Masha
Petra hlavne musi popracovat na psichike!!!
a aj na kondicke nejake to kilecko by mohlo ist dole

aj ked mne sa paci taka aka je ale pomohlo by jej keby bola lachsia a chudsia
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se na to ted mrknul a byla to uplne jina hra. Bylo na ni videt jak si veri a ruku na srdce taky byla hubenejsi a diky tomu mela skvely pohyb. Dalsi vec co jsem postrehl: Petra kdyz hraje ted vse se snazi umistit kvuli rychlemu 15tynu, ale v tom finale hrala v klidu jen aby to nepokazila a pak ve spravnou chvili zautocila.
Reagovat
smazaný uživatel
nezdá se mi, že byla hubenější.. ale Serena je taky při těle a jak hraje.. proti ní je Petra vychrtlá anorektička :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz se podivas serena to ma svali. To kvitova rozhodne ne ;)
Reagovat
smazaný uživatel
nedávno byla na super.cz fotka Sereny v plavkách, moc hezký pohled to nebyl..
Reagovat
smazaný uživatel
je to psychicky od slova psyché,
jinak bohužel nemusí být žádný konkrétní důvod proč
si absolutně přestala věřit,i když příčin může být celá řada,
někdy stačí správná rada od odborníků, kde to zřejmě také skončí
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu, jeden zapas hraje jak kdyby mela prevalcovat Serenu a dalsi to strili zbytecne do site a prestreluje. Se mi zda, ze v posledni dobe hraje jen na nahodu.
Reagovat
slacker
Ma v hlave tenisove nasrano.
Reagovat
Fandina
slacker a na to si přešel sám, nebo ti to někdo řekl?
Reagovat
smazaný uživatel
až přijede do Wimbledonu, tak se jí vybaví super vzpomínky a zase to půjde :-)
Reagovat
slacker
Boze to jsou cancy, vybavi se vzpominky a zase to pujde. Timhle se neustale opijet
Reagovat
tommr
dnešní výkon Petry proti průměrně hrající Wickmayerový se nedá označit jinak než jako ostudnej. To co Petra v poslední době předvádí nemá se hrou hráčky z první desítky nic společnýho. Zarážející je i to, že se v poslední době spolu s upadající hrou začíná zhoršovat i vystupování Petry na kurtu - Petra se na kurtu plouží jakoby bez zájmu a bez nasazení a její otrávený obličeje už začínají trumfovat i Kláru Zakopalovou ...
V Eastbourne Petra navíc propásla poslední šanci na to, aby si nahrála pár bodů do žebříčku. Počínaje Wimbledonem bude obhajovat spoustu bodů z lonska a to se jí s její momentální hrou nemůže v žádným případě podařit. Dá se čekat, že nejpozději po US Open vypadne z první desítky a pokud si nenajde novýho trenéra a nezačne na sobě opravdu tvrdě makat tak v horizontu několika let může vypadnout i z první stovky ...
Reagovat
Fandina
Janina se dobře pohybovala a dva sety hrála líp a proto vyhrála. Nebyl to od ní žádný špatný výkon. Petra se na rozdíl od ní hůř pohybovala, ale ve druhém setu mohla dokončit. Škoda, že to nedotahla. Co se týká tváření na kurtu, tak Petra se tváří pořád plus mínus pořád stejně ať vyhrává nebo prohrává. Samozřejmě, když vyhraje, tak se potom raduje a usmívá, což dnes nebylo.Jinak škoda Peti a držím palce příště a ať už se vyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
ten výraz Petry se mi fakt nelíbil, je mi jí i chvilkami líto :(
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že když hraji blbě tak nemohu mít ze sebe radost.
Reagovat
smazaný uživatel
V Eastbourne Petra navíc propásla poslední šanci na to, aby si nahrála pár bodů do žebříčku.
aby ses z toho z toho tvýho debi lního žebříčku neposral...
Reagovat
LukasH
Nesouhlasím st tím, že by Petra prohrála, protože byla Yanina lepší. Tohle by prostě klasická Petra zvládla levou zadní. S 50 UE se vyhrává dost špatně. Prostě si to Petra prohrála sama.
A k tomu jak se tváří: je to sice její věc, ale jak už bylo zmíněno. Tím, jak se v poslední době projevuje, soupeřku neskutečně nabudí (i třeba stou v žebříčku) a ta podá mnohem lepší výkon.
Mimochodem: proč Serena tak dominuje (mimoto, že má hraje super kvalitní tenis)? Protože většinu soupeřek zatlačí psychicky.
Reagovat
Fandina
Nevím, ale Serena hlavně ostatní přehraje. Nejde o psychické hrátky, jde o tenis a jeho um. Mluvíme o profičkách, které hrají každý týden nějaký turnaj a nejsou to prvničky. Každá jde vyhrát, jde o tenisový um. A že každá chce porazit výše nasazenou je evidentní a každá se proto víc snaží když hraje s Petrou, je to určité měřítko. To samé Janina. Petra se hůř pohybovala a to byl důvod, proč některé její míče nestihla a Petra špatně podávala, Janina také, ale ve všem byla lepší. Ne že nebyla. Petra dovede vyhrát i když má víc než 60 UE jako dneska. Ale ta druhá musí hrát hůř, což se nestalo. Janina byla lepší.
Reagovat
tommr
přesně tak. Z Petry už soupeřky nemají skoro žádnej respekt a to se pak samozřejmě projevuje i na výsledcích. Dneska to bylo vidět názorně v závěru zápasu kdy se Wickmayerová herně zvedla, protože viděla jak se Petra neskutečně trápí. K čemu má Petra vlastně toho psychologa když jí nedokáže vysvětlit ani tak základní věc?
Reagovat
Fandina
Serena se na kurtu také tváří otráveně, má slzy v očích a přesto není protihráčka na koni na nevyhraje. Jde o tenis, jak zahrát, někdo se tváří otráveně a vyhraje a jindy ne. Důležité je, co se děje uvnitř člověka. Můžu se stokrát tvářit hrozně a vevnitř se smát. Nejde o tváření, jde o hru.
Reagovat
tommr
předváděná hra je samozřejmě rozhodující, ale psychika hraje v tenisu taky velkou roli. Když si hráčka věří hraje se jí líp a naopak. Tím, že Petra dává tak ostentativně najevo, že jí to nejde soupeřky zbytečně povzbuzuje a dává jim naději, že můžou zápas ještě otočit ...
Reagovat
Fandina
Podle mě chce každá vyhrát a je jim jedno jak se Petra tváří, i tak jí chtějí porazit. Jde o to jestli na to mají tenisově. A všechno ostatní, nechtít jí porazit by bylo nenormální. Jako každou jinou. Nesouhlasím v tom s tebou. Petra jako vítězka Wimblu je pro každou výzvou a nezáleží na tom, jak se tváří, ale jak hraje. Něco jiného je vlastní psychika dotyčné. Ne jak se tváří, to může být maska. Sama Petra si musí věřit. A zase. Už vyhrála Wimbl, ona ví, že umí, ale vždycky prostě nehraje dobře.
Reagovat
LukasH
Jasně, ve výsledku se dá říct, že vždycky vyhraje lepší (jinak by nevyhrála), ale je rozdíl, když Petra prohraje s 50 UE nebo když prohraje Wozniacká se skoro žádnýma UE, zato její soupeřka má 30 winnerů. Pak říkám, že soupeřka byla lepší. Takhle prostě říkám, že si to Petra prohrála sama. Yanina během celýho zápasu kromě konce (kde se opravdu zvedla) pouze vracela míče a Petra kazila. Proto jsou ty její prohry většinou tak frustrující. Je vidět, jak hlava nepracuje. Při svým podání prohrává 0:40, to je stav, kdy jakoby odhodí zábrany, srovná na shodu, tam se zas zasekne a obvykle nedotáhne.
Ale je pravda, že to dost stojí na podání, což sama řekla, že jí nejde. Poslední dobou si ho vlastně neni schopná vyhrávat a je pro ní skoro lepší, když nepodává. To je to, co jí sráží k zemi.
Reagovat
Fandina
A také gratulace Cibulindě, Caro a Simoně Halep. Super. A gratulka k postupu.
Reagovat
Fandina
Super a držím palce dál. Jamie moc fandím a i podle sázkovek je favoritkou, ale Lucie je Lucie, tak Lucko pojď pojď pojď!
Reagovat
petrulinka
Velká gratulace Lucce!!!
Reagovat
petrulinka
Před chvílí jsem dorazila domů a zjistila jsem, že Petra prohrála. Musím říct, že jsem strašně moc zklamaná. Zápas jsem neviděla, tak ho nemůžu komentovat. Ale když si představím, jak Petra smetla Yaninu předloni ve Wimbledonu.... Jsem z toho moc smutná a kdyby to šlo, tak bych Petře ráda pomohla. Jenže si musím pomoct jen ona sama. Peťko pojď, uvidíš, že zase budeš dobrá!!!
Reagovat
Frick
Je vyloučený, že by byla na steroidech, šance, že by na nepřišla dopigovka se limitně blíží nule, co? Asi tam bude genetika...
Reagovat
UnrealTom
jestli ta Petra ze sebou nezačne něco dělat tak skončí brzo v propasti, měla by si vzít příklad ze šafářky ta na sobě maká a je to docela vidět
Reagovat
Frick
Jako na výsledcích nebo ramenou? :-D
Reagovat
VlS
Na herním projevu je to vidět
Reagovat
Faddova
Lucka super... Chudák Petra, holt je znát, že chybí sebevědomí a už tolikrát zmiňovaný pohyb. Má vůbec nějakého fitness trenéra?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist