Šafářová v Berlíně dohrála

6. 5. 2008, 13:35
Aktuality 0
Česká tenistka Lucie Šafářová se s turnajem v Berlíně rozloučila ve druhém kole. V utkání s osmou nasazenou Marion Bartoliovou z Francie dnes uhrála jen tři gamy. Stále se jí tak letos jen jednou podařilo vyhrát dva zápasy za sebou, na dubnovém turnaji v Miami.
Lucie Šafářová

Po včerejší výhře Šafářové nad Victorií Razzanovou se zdálo, že její letošní trápení je možná u konce. Dnes ovšem v souboji s další Francouzkou tahala celý zápas za kratší konec.

Česká tenistka se v prvním setu trápila na servisu a dostala "kanára". Utekl jí i úvod druhé sady, a i když se pak vzchopila, k obratu měla daleko. Antukový turnaj s dotací 1,340.000 dolarů tak pro ni dnes po necelé hodině skončil.

V podobně svižném tempu odehrály svůj zápas Ruska Klejbanovová a Běloruska Govorcovová. Favorizovaná Klejbanovová dovolila své soupeřce uhrát jen 24 míčů a po rovné hodině zvítězila 6-0 6-0.

Jedinou z nasazených hráček, která se dnes s turnajem v Berlíně rozloučila, byla Patty Schnyderová. Švýcarka nestačila na Rusku Duševinovou, se kterou po 66 minutách prohrála 2-6 3-6.

Z českých tenistek v pavouku dvouhry zbyla jen Nicole Vaidišová, kterou dnes čeká zápas prvního kola s Giselou Dulkovou z Argentiny.

Výsledky - Berlín:
Dvouhra - 1. kolo:
Castaňová (Kol.) - Voskobojevová (Rus.) 6:2, 6:2, Klejbanovová (Rus.) - Govorcovová (Běl.) 6:0, 6:0, Azarenková (Běl.) - Dell'Acquaová (Aus.) 6:2, 6:2, Duševinová (Rus.) - Schnyderová (Švýc.) 6:2, 6:3, Pengová (Čína) - Craybasová (USA) 7:6(4), 5:7, 6:0, Yan (Čína) - Mullerová (Něm.) 6:2, 6:3, Amanmuradová (Uzb.) - Rezaiová (Fr.) 7:5, 7:5.

2. kolo:
Bartoliová (8-Fr.) - Šafářová (ČR) 6:0, 6:3, S. Williamsová (5-USA) - Schiavoneová (It.) 6:2, 6:3, Dementěvová (7-Rus.) - Bondarenková (Ukr.) 6:1, 6:2.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist