Šafářová začíná znovu trénovat. S odhodláním, ale bez velkých iluzí

6. 10. 2015, 16:56
Aktuality 380
Už teď je jasné, že letošní sezona je nejlepší v její dosavadní kariéře. O to větší škoda je, že kvůli zdravotním problémům nemohla Lucie Šafářová posledních pět týdnů na kurty, kam se vrátila až dnes. Mám hroznou motivaci se vrátit a do posledních letošních turnajů dát maximum, řekla na svém prvním tréninku od US Open světová šestka.
Profily hráčů
Lucie Šafářová (facebook LŠ)

Šafářovou ve skvěle rozjeté sezoně přibrzdila po US Open bakteriální infekce, kvůli které byla pět dnů v nemocnici a vynechala tři turnaje v Asii. Minulý týden začala lehce běhat a nyní už hraje i s raketou. "Tak ode dneška se tomu dá říkat trénink," řekla v dnešním rozhovoru s novináři. "Předtím to bylo šudlání, pokoušení se o něco. Teď jsem měla první normální trénink. Musím pozvolna a dávat pořád pozor."

Zatím byla na kurtu s bývalým pátým hráčem světa Jiřím Novákem. Ve čtvrtek přiletí za světovou šestkou její kanadský trenér Rob Steckley a v sobotu odjedou na halový turnaj do Lince. "Myslím, že to bude v pohodě, ale jak se budu cítit v zápase a jestli vydržím celý zápas, to se dozvím až na kurtu," řekla Šafářová.

Česká dvojka doufá, že se dokáže připravit na závěr roku, ve kterém vyhrála turnaj v Dauhá, hrála finále French Open a poprvé se dostala do světové desítky. "Tím, že mě tělo zastavilo, tak mám hroznou vnitřní motivaci se teď vrátit a dát maximum do posledních pár akcí, které mám před sebou," řekla osmadvacetiletá Šafářová. "Mám v sobě spoustu motivačních prvků. Ještě bych letos chtěla něco dokázat."

V nemocnici zhubla tři kilogramy
Od lékařů dostala svolení, že už může hrát bez omezení, ale musí se rozjíždět opatrně. "Tělo je pořád oslabené," uvedla. To poznala minulý týden. Chtěla odletět už do Pekingu, ale po výběhu tři hodiny spala. "Byla jsem úplně vyřízená. Když jsem se chtěla pohnout, tak mě tělo vůbec neposlouchalo," popsala tehdejší rozpoložení.

Proto sice touží na konci sezony uspět, ale na druhou stranu ví, že toho od sebe nesmí příliš mnoho čekat. "Po tom, co jsem prožila za posledních pět týdnů, nebude návrat jednoduchý. Nedělám si iluze. Nemám co ztratit, jdu do toho po hlavě bez přípravy," řekla hráčka, která byla během sezony takovou dobu mimo kurty poprvé v kariéře.

Lucie Šafářová (facebook LŠ)Šafářová naposledy hrála na US Open, kde vypadla začátkem září i kvůli natrženému břišnímu svalu nečekaně v prvním kole. Pak si odletěla na čtyři dny odpočinout do Řecka. Pár dnů po návratu se probudila s nemocí. "Měla jsem šílené horečky, nemohla jsem jíst ani pít. V pondělí mě hospitalizovali a až v nemocnici mi zabral penicilin do žíly v kombinaci ještě s antibiotikem," popsala, čím si prošla.

Přiznala, že ji nemoc vystrašila. Navíc v nemocnici ležela poprvé v životě. "Nejsem typ, který by si tam šel jen tak lehnout," uvedla Šafářová. Ač normálně neposedí a je zvyklá se pořád hýbat, tentokrát byla ráda, že může ležet. "Byla jsem už fakt ve stavu, že jsem si říkala: 'Dejte mi už něco, ať mi to konečně zabere'. Většinu času jsem prospala, moc jsem nevnímala, co se děje okolo," řekla tenistka.

Hůř snášela období po návratu z nemocnice. Začala se cítit líp, ale měla zakázanou fyzickou aktivitu. "Zvlášť, když jsem na velkých turnajích v Asii chtěla bojovat o Masters. To je pro sportovce hrozně těžký, v kombinaci s tím zraněním na US Open to byla docela rána. Nebyl to příjemný zážitek, ale třeba Masters ještě vyjde."

V nemocnici zhubla tři kila, protože zpočátku nemohla polykat a měla jen tekutou stravu. "Teď už jsem to ale dohnala, jsem zhruba zpátky na své váze," řekla. V čase nemoci ji potěšily zprávy od fanoušků i od soupeřek. "Bylo to až dojemné, jakou o mě všichni měli starost. Jsem hrozně ráda, že mám kolem sebe tolik super lidí, kteří mě podporují."

Šafářová má jistotu účasti na Turnaji mistryň ve čtyřhře a přes výpadek je stále i mezi osmičkou pro dvouhru. Raději se prý nedívala na výsledky ani žebříček a nepočítala body. "Je mi jasný, že je závod o Singapur strašně vyrovnaný, a abych se tam dostala, budu muset něco uhrát. Proto se snažím co nejrychleji dostat zpátky. Ano, nic ztraceného není. Šance je, ale nehodlám se tím stresovat," konstatovala.

Snaží se brát situaci s nadhledem. "Nic jiného mi nezbývá," řekla. Nemoc ji postavila před hotovou věc a prostě s tím nemohla nic moc dělat. "Snažím se dívat dál. Pořád jsem měla skvělou sezonu, svou doteď nejlepší. I kdyby mi nevyšlo singlové Masters, tak ho mám jisté alespoň v deblu. Pak je Fed Cup v Praze, na který se strašně moc těším. Můj život nestojí na tom, jestli se dostanu na Masters."

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

380
Přidat komentář
VlS
Lucie Šafářová:
"Snažím se dívat dál. Pořád jsem měla skvělou sezonu, svou doteď nejlepší. I kdyby mi nevyšlo singlové Masters, tak ho mám jisté alespoň v deblu. Pak je Fed Cup v Praze, na který se strašně moc těším. Můj život nestojí na tom, jestli se dostanu na Masters."
Reagovat
blixa
Tak. Lucka je rozumné děvče ;-)
Reagovat
Frick
Ty to píšeš, jako kdyby to ona sama hodila na svůj FB. Je to jedna z citací z toho včerejšího "mediálního dne"....
Reagovat
VlS
je to citát z jejího prohlášení, které jsem dostal z fb skupiny pro Lucku. Co ti vadí?
Reagovat
tommr
po dnešku se situace v boji o účast na TM zase trochu vyjasnila. Z 18 možných uchazeček o posledních 6 míst jich po dnešku zbylo jen 14. Definitivně odpadly Petkovicová, Wozniacká, Keysová a Svitolinová.
Reálnou šanci na TM má přitom jen 6 hráček, který momentálně okupujou postupový pozice tzn. Muguruza, Kvitová, Kerberová, Šafářová, Pennetta a Aga Radwanská. Zbývajících 8 hráček by se na TM mohlo dostat jen pokud by ve zbylých turnajích před TM uhrály nějaký mimořádný výsledky ...
Reagovat
d@ve
Díky Tommre. To už jsou lepší zprávy.. ;)
Reagovat
tommr
jj hlavně nečekaný odstoupení Bencicový a prohry Venus Williamsový, Wozniacký a CSN našim hodně pomohly. Ted už začínám bejt co se týče Petry a Lucky mírnej optimista ... )
Reagovat
d@ve
Tak to mne, Tommre, uklidnilo ještě víc.. :D
Reagovat
FulnekUltras
Ještě jim to tam v Singapuru za údajného dohledu ČT obě pořádně natřou...
Reagovat
Lina
:) Sport.cz
Reagovat
Lina
To je reakce na Lunej :)
Reagovat
Lina
ČT bude vysílat Singapur.
Reagovat
Michaelus
Teď jsem to chtěl napsat :DD
Reagovat
EllNino
:O :D fakt ?
Reagovat
Michaelus
Je to neuvěřitelné, ale je to tak! :DD
Reagovat
EllNino
zdroj ? :)
Reagovat
Lunej..
Lina :D
Reagovat
gigin
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hledani/?filtr[nadtitul]=Tenis
Reagovat
smazaný uživatel
To jako jenom jeden den??? :o
Reagovat
gigin
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/25.10.2015/

Já si myslím, že víc. Program jde zobrazit jen do 25.10., dál ne..
Reagovat
Fandina
Ale v tom programu, vztahujícího se k tenisu, cos dal nahoře, tak tam jsou potom ještě další data i v roce 2016 ke stolnímu tenisu a TM je tam opravdu jen v noci 24. a pak 25.10.. A to je začátek TM. Tak doufám, že to nebude jen ty čtyři zápasy live, co tam uvádějí.
Reagovat
Fandina
Ale jinak mám samozřejmě radost, že TM bude na ČT. Super.
Reagovat
gigin
Já si myslím, že to dají celé a né první den. To už by spíš koupili semi a finálko a né první kola. Ale to jen střílím, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud tam bude na koho koukat, tak to je dobrá zpráva :)
Reagovat
tommr
po dnešku se už zdá, že bychom tam mohli mít zastoupení jak v singlu tak v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to by byla zatracená smůla, kdy to našim nevyšlo, já doufám, že jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
*kdyby
Reagovat
Lina
Možná i proto to bude vysílat čt.
Reagovat
Haitik
Parádní zpráva!! :-)
Reagovat
Kozoroh
Konečně se Marek Svačina rozhoupal a prosadil TM ve vysílání ČT.
Reagovat
sprchon
A já budu muset koukat na nějakém free streamu. :D Doufám, že půjde aspoň shifty.
Reagovat
Fandina
Já jsem si na tablet stahla aplikaci ČT Sport a když jsem byla v zahraničí, tak jsem se na ČT Sportu normálně dívala. MS v hokeji a DC. Jinak normálně na webu jsem ČT Sport neviděla, hlásilo mi to, že k vidění lze jen na území ČR.
Reagovat
sprchon
Hned to jdu vyzkoušet, díky za tip. :)
Reagovat
sprchon
Funguje... Sice zlobí, ale funguje. Díky. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale oproti TV to funguje se zpožděním...
Reagovat
VlS
Jo, a to zpoždění je docela velký, ale když se na to díváš, tak je to víceméně fuk, akorát když máš třeba na mobilu puštěný live score, tak víš někdy předem, jak výměna dopadne.
Reagovat
rusedski
Tohle mě vždycky vytáčelo na streamu Tipáče...zpoždění by mi nevadilo, prostě jsem to bral jako by to bylo v reálným čase...jenže když pět úderů před koncem výměny už pod tím naskočil fiftýn, tak bylo po dramatu...a i když jsem si říkal, že se tam nesmím koukat, tak mi tam stejně vždycky nakonec sklouznul zrak :)
Reagovat
sprchon
To tak většinou bývá... Ale spíš se stejně budu koukat na ntb na větší obraz na nějakej zahraniční stream.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ani Carla nepojede na TM? To vypadá, že mít dobrý začátek sezóny je spíš na škodu, měly by s tím holky příští rok počítat a minimálně do března (ale pro jistotu spíš do dubna) schválně prohrávat a naplno zabrat až někdy od Wimbledonu.
Reagovat
blixa
Tak, v běhu taky rozhoduje většinou finiš ;-)
Reagovat
VlS
Já bych počkal na tu cílovou pásku.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja az na fotokameru z te cilove pasky...;)
Reagovat
VlS
Jo, a až po prekluzi času na protesty, úplatky a jestřábí oka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A az po vysledcich posledni dopingove kontroly;)
jestli je vse v cajku;)
Reagovat
gigin
Reagovat
janek_da
To si musel brát tu raketu a jít hrát?
Oni mi ji vrazili do ruky a říkali "hraj", tak jsem hrál
Reagovat
VlS
A s Škodou 1203 pokud možno :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě ať 3x rozdává dětem ručníky po vítězném zápase a může si pak klidně dát týden volno :-)
Reagovat
Fandina
A Baca dala Carlu. 7:5 ve třetím a také pěkný mač.
Reagovat
Fandina
Caro z 0:5 na 3:5 a odvrátila dva mečboly. A pěkný mač.
Reagovat
Fandina
Třetí při svém podání už ale ne. Kerber zaslouženě vyhrála.
Reagovat
sprchon
Hezky, come on! :)
Reagovat
lars
Vyhra Wozni by byla lepsi. Pokud dnes prohraje tak uz nema asi realnou sanci na TM
Reagovat
milik254
no to je dobře, že nemám šanci na TM, ne? :)
Reagovat
lars
Lepsi by bylo kdyby dnes vyhrala a nedostala se do finale v Pekingu
Reagovat
tommr
takhle je to nakonec asi nejlepší: Wozniacká z boje o TM definitivně odpadla a našim zase o něco stouply šance ... :)
Reagovat
lars
Neni . lepsi by bylo to co jsem napsal
Reagovat
janek_da
Angie válec, twl. Důstojná nástupkyně Sereny
Reagovat
smazaný uživatel
Až tak daleko to vidíš :). Je fakt, že letos ty turnaje umí dotáhnout do konce.
Reagovat
janek_da
Angie, ne.er
Reagovat
gigin
Kerber v prvním setu 17 winnerů :-O
Reagovat
VlS
A to je moc, nebo málo? Mě to nepřipadá jako nějaký mimořádný číslo.
Reagovat
gigin
Tak mi přijde jako obranářka. Ale tak asi s Caro je lepší útočit no :)
Reagovat
janek_da
Na Caro se dávaj winnery dobře, ona toho moc nedoběhne. Co nejde na ni to nema.
Reagovat
gigin
Nemá běhat za Pekingem.
Reagovat
VlS
Ale za Montrealem může, ne? :-))
Reagovat
gigin
Tam jo :DDD
Reagovat
EllNino
nebo za Brisbanom :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Povoleny je snad pouze Montreal;)
Reagovat
EllNino
:) když hrála s Pervak v Brisbane, tak jí to myslím taky říkal Piotr :D :D ...
Reagovat
janek_da
hlavně nemá běhat za chlapama
Reagovat
Fandina
a maratony naopak
Reagovat
Fandina
Caro toho moc nedoběhne? Já bych řekla, že má jednu z nejlepších fyziček na okruhu.
Reagovat
VlS
No, já ji spíš vidím jako docela agresivní hráčku s extrémně dobrým pohybem a obranou, ale Angie není vracečka do nekonečna.
Reagovat
gigin
Ok, mám ji zafixovanou především jako hráčku s vynikající defenzívou, tak mi to přišlo hodně to číslo. Tečka :)
Reagovat
tommr
proti Wozniacký může i Kerberová vypadat jako ofenzivní hráčka ... :)
Reagovat
janek_da
Bych řekl, že máte pravdu oba :)

Angie má parádní obranu, ale i z obrany dokáže vykouzlit winner. A i zezadu hraje občas winnery. Když se sejdou returny, servisy, rychlý povrch, tak ty winnery celkem skáčou.
Navíc ten první set nebyl zas tak ýzy jak to vypadá podle skore, takže fiftýnů bylo celkem dost
Reagovat
sprchon
Všichni máte pravdu. :D
Angie je prostě bojovnice, má jednu z nejlepších obran na okruhu, ale umí i zaútočit. Caro se občas snažila hrát aktivně, ale většinou v každé delší výměně převzala iniciativu Angie a připravila si pozici pro winner. Hodně náročný tenis, ale krásný, mně se to líbí. :) Nechť zdraví vydrží a hurá na TM.
Reagovat
tommr
už to vypadalo, že je CSN vyřízená, ale ještě dokázala druhej set otočit z 1:4 na 6:4. To Bacsinszky hrubě nezvládla ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To hraje, jako by se napila slabého čaje, asi to budou kamarádky :)
Reagovat
d@ve
Co to je s tou Timeou? Sedm her v řadě? :/
Reagovat
janek_da
nět fórmy
Reagovat
tommr
nějak nám odpadla. Nutno ale taky dodat, že CSN má chvílema neuvěřitelnou kliku ... :(
Reagovat
d@ve
Tak že by se už konečně chytla? :)
Reagovat
tommr
tak nakonec to dopadlo dobře. Zápas to byl ale jako na houpačce ... :)
Reagovat
d@ve
Přesně to jsem si říkal - "jako na houpačce". :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina:
1W turnaj kateg. International
3 finalove ucasti v turnaji kat. Premier
1 finalova ucast v turnaji kat. Premier 5
Nejlepsi vysledek na GS > 3.kolo.

Aga:
1W turnaj kat. Premier
1 finalova ucas v turnaji kat. Premier
Nejlepsi vysledek na GS > SF

Takze to jsou takova hlavni sucha fakta. Ktera bude mit lepsi zaver sezony, ma sanci...nevim, vic se na tom asi vybadat neda...a rozhodne ne to, ktera si to vic zaslouzi...

ANI JEDNA Z NICH NEBYLA ASPON V JEDNOM FINALE TURNAJE KAT. PM!!!

Trebas Petra Kvitova ma:
1W v PM!
2W v kat. Premier!
Ovsem z GS jen jedno QF a to po haluzi...;)

Takze asi dost hodne zalezi jake logicke predpoklady si tady clovek stvori...

Trebas, kdyby se to bralo dle GS, tak by tam rozhodne nemela chybet zadna vitezka GS, ale ta stejne uz jedna bude chybet, ze...takze podle mne je uplne sumak, ktera si co vic jako zaslouzi...at se o to porvou v tom zaverecnem deni...

Jinak dohadovat se, kdo mel vetsi haluz nebo ne...to asi take dost nema smysl, nebot ty holky si ty pavouky nestvari samy, a rozhodne ani obsazeni...tam maj vliv pouze na sebe.

Haluz to kazda z nich letos mela, ne ze ne...

Trebas, a to mne prominte, takova Lucy to ma totalne vydrene...ale stejne ji to muze byt platne jak mrtvemu zimnik jako...kdo se bude ptat na jeji los na RG...za par let...nikdo...
Reagovat
lars
zadny GS QF po haluzi
Reagovat
slacker
zadny GS QF po haluzi u Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Petry ČF na US Open po haluzi? Děláš si srandu?!
Reagovat
janek_da
stejně jako ty o ho... sezoně u Agy
Reagovat
lars
tak si ma delat srandu z iqe a ne QF na GS :))
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
dik;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, asi jsem v případě Agy nepoužil nejlepší formulaci. Nemá tu sezonu sice bůhvíjakou, ale na "ho.." přeci jenom ne. Omlouvám se vám i jí.
Reagovat
janek_da
:) ok
Reagovat
gigin
Jirko v poho. Na ho*no sezona - Bušička, Dimitrov, Gulbis. Co mě tak jenom napadlo :DDD
Reagovat
janek_da
Rafa
Reagovat
gigin
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11059710_821803887938275_8797383989576650817_n.jpg?oh=569491906c2b124906c7641166e6bb84&oe=568AC233

A Jura Janovičů.
Reagovat
smazaný uživatel
Vpoho, nejvic ukryta mrhacka okruhu WTA je stejne MASA;D)
Reagovat
LukasH
Tak s tou Petrou pr. Žádná haluz. Tak dobře na USO nikdy nehrála a kdyby Petra nehrála dobře, tak neprošla přes Kontu. Škoda, že jí s Flavií došla energie, protože Flavie se v tom zápase trápila a Petra tam hlavou byla, tělem pak už ne.
Obecně považuju její šňůra NH plus USO za nejlepší letos. Na začátku otočila těžký zápasy a hrála mimořádně s rozmyslem. V porovnání např. s Madridem - na začátku trápení a od zápasu se Serenou robocop.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla jen takova ironie na to, ze kdyz muzes rict Aga zahrala ho...

tak vpohode mohu rict, ze to byla haluz...vsechno hrane v NS a 3 kola proti hrackam, ktere proste, ale proste nemaj narok...nekde mimo top100 bud hrou nebo i zebrem...
Mohu take klidne rict, ze jak by hrala v paraku a v prvnim by chytla Bobinu, tak taky si tu muzete vypravet tak max. pohadky o paradnim turnaji...prave o tom tenis je, ze se to proste tezko da takhle rict...hraje tam mnoho okolnosti, ktere ti zmeni i cely jeden turnaj...

Znehodnotit se da absolutne vsechno...a na to je iqe celkem machr...trebas Lucy a RG...
Takze na to jsem neprimo narazel tou haluzi...
Reagovat
smazaný uživatel
A muzu ti znehodnotit i tu Kontu vpohode... si najdi muj prispevek pred zapasem Petry s Kontou co jsem psal...daval jsem tomu dva sety, a vitezstvi pro Petru, nebudu opakovat proc,
...na tomhle bych mohl taky ujet a rict, ze proste pro ni idelani hracka do NS...ale nedelam to...

...ale cist si ty kraviny o tom, jak vsechny hraji ho..no a jen specificke cesky hraji skvele, je dost uplne mimo...

Taky mohu tvrdit, ze IzzY hraje furt dobre, jen ho nekdo porad porazi, protoze ho nemaj radi lajnovi, empair a gigin ... a budu znehodnocovat vsechny jeho soupere vpohode. bo preci to je idelani hrac...nej na svete...jen ten cely svet je proti nemu...;)
Reagovat
gigin
Tvl, mi Dlúhý Jencek vůbec nevadí. Se zlepšil. Karloviča nemusím, nebo teda jeho hru, ale Izzy je cajk. Zlatoručka ;)
Reagovat
VlS
Nekaž pointu :-))
Reagovat
gigin
Jéééé... pardon :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No neni to davno, co si ho chtel vylucovat z okruhu ATP;D))))
Reagovat
gigin
To bylo po zápase s Gulbisem, tak se nediv :DDD
Reagovat
LukasH
Tady skoro nejde o to, proti komu Petra hrála. Všichni, co jí známe, tak víme, že ve špatným rozpoložení prohraje s kýmkoliv, obzvlášť na USO, kde poslední léta podléhala outsiderkám. Stejně tak mohla letos rupnout s Kontou nebo Schmidlinou a nikdo by se tomu skoro nedivil. A pokud jsou tam hráčky, co nemají nárok a Petra je v pr..., tak se s nima pachtí 3 sety, aby je udolala, což letos tak nebylo. Já bych třeba řekl, že letos uhaluzila 4. kolo na FO, ale QF na USO rozhodně ne...
Reagovat
lars
Neklamej !!
se Smidlinkou hrala ve dne
Konta ani Smidlinka nebyly mimo top100 na USO
Reagovat
tommr
zatím docela zajímavej tenis. Bacsinszky se už zase dostává do formy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad bych tady rozpoutával nějaké dlouhé diskuse o spekulacích, ale myslím si, že pokud dnes CSN prohraje a Peking nevyhraje nějaká překvapí vítězka, tak je TM jistý...kéžby
Reagovat
lars
jako kdo by mel mit jisty TM
Reagovat
smazaný uživatel
Ta devítka, co je v Race, konče Radwanskou
Reagovat
smazaný uživatel
No to nevím, to by spíš měla Karla vyhrát, ne?
Reagovat
tommr
pokud CSN dneska prohraje zůstane v Race za našima a jen těžko už je předstihne. Do osmičky pro TM se místo ní posune Aga Radwanska ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, myslel jsem Halep, Sharapova, Muguruza, Kvitova, Kerber, Šafářová, Radwanska, Pennetta
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud CSN vyhraje, definitivně ze seznamu potenciálních účastnic vyškrtne Timeu, pokud prohraje, mohou v něm zůstat obě..
Reagovat
tommr
jenže Bacsinszky na rozdíl od CSN naše holky jen těžko ohrozí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, aby je ohrozila, jí stačí dojít do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
S Baczinskou už bych taky nepočítal, jasně, může se to stát, ale raději bych, kdyby teď vyřadilu Carlu
Reagovat
lars
Vinchi muze stacit finale v Pekingu, pak hraje asi v Linci, Luxemburg
Venus muze ziskat v Honkongu 279
Reagovat
lars
* Vinci
Reagovat
d@ve
Divím se, že holky v té mlze vůbec vidí na druhou stranu..
Reagovat
Lunej..
pěkně, zajímavý outfit :) Timea dávala pěkný kopce.
Reagovat
smazaný uživatel
Všeobecně je srandovní,
případ Iqe speciální:

Když mu míček od Kvitové,
trefí hlavu na tribuně,
křičí: žádný out to není,
ten return byl regulérní.

Lajny prý jsou blízko sebe,
rozhodčí že špatně viděl,
oko jestřábí se plete,
takový prý Petry úděl.

Co ta boule na mém čele?
Vzdyť ta jenom dokazuje,
že tenhle return Petřin,
byl podle pravidel "in"! :-)
Reagovat
kada.tom
A Aze skrečovala Keys, ale Aga v tom 1. setu hrála hodně dobře, jsem rád, že se jí zase začíná dařit, chtělo by to se pravidelněji dostávat do závěrečných kol turnajů a budu spokojenej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je stejně úlet, Aga, která celý rok hraje totální ho... se snad na TM ještě nakonec dostane na úkor našich holek, který celej rok hrály slušně.
Reagovat
lars
SF ve wimblu neni ho... . Body na to muze mit.
nasi ten. nezahraly dobre v Pekingu, coz bylo dulezitejsi nez ve Wuhanu :(
Reagovat
gigin
Jj, semíčko W, win Tokyo, finále Eastbourne, semíčko Nottingham..

Není to asi úplně zlaté, ale ho*no to taky není..
Reagovat
smazaný uživatel
Aga v závěru sezony má pravidelně dobré výsledky (Amerika, Asie), takže s tím se dalo trochu počítat, že půjde nahoru. Ve čtvrtfinále se uvidí, jak na tom opravdu je.
Reagovat
smazaný uživatel
SF ve Wimblu je tak asi jediný slušný výsledek, který Aga uhrála. Ještě titul z Tokia, tam ale měla nehorázný štěstí na los.
Reagovat
smazaný uživatel
I takové dárky někdy sport přináší ;). Začátek roku měla hodně špatný, byla na ni vidět, že má herní krizi, ale podle všeho, i když má štěstí, jak říkáš, jde mu naproti a body si uhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Ale štve mě to.
Reagovat
Lunej..
A co tebe neštve hele? :) štvou tě rozhodčí, štve tě Aga, štvou tě všechny hráčky, co Petru porazí, máš ty vůbec někdy nějakou radost kromě výhry Petry? :)
Reagovat
LukasH
Hele, Petra je s tím nejspíš smířenější než ty...:)))) Když jsem jí viděl v Torontu, myslel jsem si, že se už letos nevzpamatuje a ona pak přece jen udělala velmi pěknou šňůru...:-)
Reagovat
tommr
celej rok hrály slušně? Petra i Lucka měly špatnej začátek a zatím to vypadá na ještě horší konec. Karolína sice dobře začala, ale konec sezóny má taky špatnej ...
Reagovat
Lunej..
Aze to přeju a říct, že hrála h...o je teda trochu mimo. A na TM bych ji viděla určitě raději než třeba Bobinu. Ale to je na holkách, co si uhrajou.
Reagovat
tommr
quesh je jako obvykle velice neobjektivní: přecenuje výsledky našich a hrubě podcenuje výsledky ostatních hráček ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neobjektivní jsi ty, když máš pocit, že Aga letos něco slušnýho uhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny tři mají daleko lepší výsledky než ona.
Reagovat
lars
Karol nema bohuzel
Reagovat
VlS
Vzpamatuj se, vždyť to není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Co není pravda? Že nic kloudného neuhrála? Nepřipadá ti SF z Wimbledonu a upachtěný titul z Tokia trochu málo?
Reagovat
Fanda67
Ono se ale kupodivu boduje dle WTA a ne podle hodnocení "hrálá celý rok ho" ala ques ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nepovídej, fakt? :-p
Reagovat
tommr
co by za to semifinále Wimbledonu letos daly naše holky ... :(
Reagovat
VlS
Kdyby celý rok hrála to co říkáš, tak by jí jeden turnaj nemohl zajistit výrazný posun dopředu. Protože se může posunout výrazně nahoru, tak nemohla hrát úplně špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak je vidět, tak může.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že na začátku roku to bylo od ní letos slabé. Ale od trávy to s ní je lepší. Vloni hrála vyrovnaněji celý rok.
Reagovat
sprchon
Hlavně ta porážka Sereny ve finále HC, to byla slabota jak stehno. :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, jak to Serča měla na háku..
Reagovat
Fanda67
To můžeme o Madridu tvrdit taky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat poloexhibici v Petrhu s PM v Madridu je dobrej úlet..
Reagovat
Fanda67
Používám pouze tvoji logiku chlapče - tedy hodnotím to jak se mi to hodí :-))
Reagovat
janek_da
Zrovna Serena, si myslím, že má všechny turnaje mimo USA/Kanadu a Majory celkem na háku.
Vyhrát chce, ale nějakou extra motivaci nemá.
Reagovat
sprchon
Takže Serena asi hraje tenis, protože nechce vyhrávat. :D To by dávalo smysl... HC ještě regulérně nevyhrála (2008 to bylo po skreči), takže jistě motivaci měla. Neříkám, že je to nějak úžasné vítězství, ale rozhodně se to dá zařadit mezi úspěchy Agy.
Reagovat
lars
uspech to je , ale body do race za to nejsou
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se to ani nezapočítává do statistik WTA (byť do těch vedených ITF ano).
Reagovat
sprchon
Jo. :D
Reagovat
Fandina
Se Serenou to bylo super, ale pak se mi zdá, že se jí nějak moc nevedlo. Ono tam bylo i očekávání, jak dopadne její spolupráce s Martinou. Podle mě to nebylo tak dobré, jako vloni. Ale tráva byla super. To se mi líbila.
Reagovat
janek_da
No, trošku iqe chápu.

Hrát za celý rok jenom 3 zápasy proti hráčce top10 a prohrát je, je pro mě znamení za a, nedostávala se v turnajích daleko b, když se dostala dál, tak hrála s horšími hráčkami.

Ale celkově s hodnocením "ho..." nesouhlasím.
Reagovat
janek_da
A vlastně proti top50 má skore 23-20(včetně FC) to teda není moc pěkná vizitka
Reagovat
Lunej..
V tom případě sorry, ale Petra zrovna jako světová čtyřka nehraje, viz Wimbl, Wuhan, Peking atd., takže kdyby se mělo brát jak která hráčka momentálně hraje, tak by ten žebříček vypadal trochu jinak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však Petra už taky není světová čtyřka..
Reagovat
Lunej..
To je jedno, jestli je čtyřka nebo pětka, mně je to šumák, jen říkám, že její hra na to momentálně nevypadá, proto pro mě žebř nemá v tomto směru žádný význam.
Reagovat
LukasH
Tak Petra nehraje jako světová čtyřka tři čtvrtě sezóny. Ten zbytek zas hraje jako světová jednička a tím se to vyrovnává...:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už je holt taková :-)
Reagovat
LukasH
Tak ono to samozřejmě vypadá líp u Petry, která za letošek 3 turnaje. Kromě nich, QF na USO a 4. kola na FO (pokud se to bere jako trochu lepší výsledek) neuhrála za letošek vůbec nic (Řím, AO pár kol). Jinak na všech ostatních větších turnajích prohrála hned nebo nehrála vůbec. Takže bodově je to dost podprůměrná sezóna tím, jak "nepaběrkovala" po malých porcích.
Aga sice za letošek nemá moc výsledků, ale vždycky někde pár kol uhrála, tak se jí to nasčítalo. Největší smůlu má Lucka. Ta byla fakt nastartovaná a zasloužila by si TM asi nejvíc z našich holek...
Reagovat
janek_da
No, Petra to má letos top10 3:1. U ní je narozdíl od Agy jiný problém, ale to víme jaký.
Reagovat
slacker
Petra zadny problem nema
Reagovat
Lunej..
Petra má problém, že jí fandí Jirka :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Astma nic, mono nic.. :-p
Reagovat
Fanda67
Právě, pokud by Petra nemarodila tak by udělala pár bodíků navíc a nemusel by jsi Agu řešit ....
Reagovat
kada.tom
já bych Aze přál, aby se dostala do Singapuru a klidně i na úkor některé z našich, Aga má teď docela formu a rohodně uvidím v Singapuru raději Agu s formou než Karol nebo Lucku bez formy :-)
Reagovat
lars
Karol se tam nedostane
Reagovat
smazaný uživatel
Aga má teď hlavně docela štěstí než bůhvíjakou formu. I když i tu má rozhodně lepší než v první polovině sezony.
Reagovat
kada.tom
Sáááááára :)
Jsem rád, že se jí trochu začalo dařit, i když vyřadila Petru, tak jí fandím dál a dneska si připsala taky pěkný skalp, a to Petkovic :-)

Jen tak dál :-)))
Reagovat
tommr
tady je velice přehledně zachycenej nejnovější stav:
http://www.wtatennis.com/news/article/5052407/title/rts-live-leaderboard-update-tuesday
Reagovat
Fandina
A k deblu článek Doubles RTS Race Heats Up z dnešního dne.

http://www.wtafinals.com/article/doubles-rts-race-heats-up/5052604
Reagovat
smazaný uživatel
Ked tu citam ako hrozne trpela Safarova a ako sa 5 tyzdnov liecila... brrr je mi hrozne. este stastie ze "taketo neskutocne narocne" choroby sa vyhybaju normalnym ludom, lebo fakt neviem ako by to zvladli. Ved ked sportovkyna ktora cely zivot nerobi nic ine ako to ze sa stara len a len o svoju kondiciu a zdravie, spanok, pohodu... a samozrejme jej k tomu pomaha aj cely team ludi, ktory jej utieraju aj zadok.... Hmmm len tak pre porovnanie, nemam extra ziadnu super kondiciu ale za 5 tyzdnov sa mi zahoji aj zlomena ruka alebo sa 2 az 3 x vyliecim z tazkeho zapalu pluc a to potom hned nastupim do prace a makam.... No ale ona musi samozrejme pomalicky, lebo je hrozne vycerpana... Normalny ludia maju ovela vaznejsie choroby a 5 tyzdnov sa "uzdravovat" si nikdy nedovolia. Nuz vravim, este stastie ze taketo "tazke" choroby normalny ludia nemavaju.....
Reagovat
gigin
Ale hlava se ti hojí už dlouho. A furt nic, žádné zlepšení.
Reagovat
d@ve
"To neděláš dobře Jaromíre s těma sirkama!"
Reagovat
VlS
někde jsem....tady okolo.... slyšel něco bzzzzzůůůůčet. Že by moucha?
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/vzkazrssj9.jpg

Nevím konkrétně pro koho, ale prý dotyčný sem chodí. Možná někdo budete vědět něco více.
Reagovat
gigin
Jo, to je pro mne. Díky.
Reagovat
blixa
Hmm, děvenka moje starostlivá ... ale dobře, nech si jí, mě stačí koťátko ;-)
Reagovat
Pedronegro
konečně legrace :))
Reagovat
Frick
http://g.cz/canon-nudite-se-poridte-si-medvidka-myvala-ktery-si-mysli-ze-je-pes
Reagovat
sprchon
Odstoupila, což jsem čekal. V prvním zápase vypadala hrozně... Taky to mohla udělat rovnou a pustit do hry Hráďu. Garbine vypadá, že do singla půjde, takže Hráďa má při té smůle (všech těch skrečích) taky smůlu, v hlavní soutěži si asi nezahraje.
Reagovat
tommr
aspoň se bude moct plně koncentrovat na debla ve kterým jde Háčkům o hodně - k postupu na letošní TM potřebujou dojít v Pekingu minimálně do semifinále ...
Reagovat
sprchon
Háčka mě jako celek neberou, ale budiž. TM bych jim přál. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdeš zítra na Ligu mistryň? :)
Reagovat
Frick
Dám přednost souběžnému hokeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je pro slávisty docela blbý, že se to hraje takhle souběžně... To já jdu, bude to moje první návštěva v Edenu. :)
Reagovat
Frick
Že Lucka je větší bojovnice než třeba jedna nejmenovaná Češka, která v neděli v souboji s mouřenínkou krásně ukazovala, jak to má na háku?
Reagovat
tommr
nemyslím si, že by to bylo Karolíně jedno. Jenom jí to proti Stephensový nesedlo a v závěru už víceméně rezignovala. Lucce se tohle už taky párkrát přihodilo - z hlavy si vzpomínám třeba na její zápas s Niculescu ...
Reagovat
FulnekUltras
Plíšče už má prostě takovou řeč těla...
Reagovat
Fanda67
Já bych spíš řekl že frick chce rozproudit nějakou třeba i nesmyslnou diskuzi, ale zatím se nikdo moc nechytil :-)
Reagovat
VlS
Mají jinej temperament a jinou výchovu. Z tý masky, kterou Kája nosí určitě nepoznáš, jak to doopravdy prožívá.
Reagovat
janek_da
Co to Fricku kecáš? Lucka je parádní bojovnice!

Tos mě nasštval
Reagovat
smazaný uživatel
On má za to, že Kája není bojovnice..
Reagovat
Frick
Ale mne fakt přijde, že tam něco chybí, co nechybí Lucce nebo Petře. Nevim no. Třeba na nějakej důležitej souboj ve FC bych se jí snažil nedat.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je to introvert. Ti emoce najevo obvykle moc nedávají, oni je prožívají uvnitř sebe.
Reagovat
Fandina
Kája sice vypadá jako flegmatik, ale na kurtu se dovede i docela dost projevit emotivně. Není to často, ale umí to.

Třeba Lucka ta je v projevech skoro pořád stejná. Stejně milá.
Reagovat
janek_da
to byl jenom preventivní sprdunk
Reagovat
FulnekUltras
ale i zdánlivě pouhé dva týdny tréninku mohou jisté ovoce přinést, přestože Lucka je samozřejmě z hlediska potřeby kontinuality tenisového provozu trochu jiný typ než Petra. Každopádně by byla škoda teď cokoliv předem vzdávat, hra o TM je stále naprosto otevřená a ani potenciální soupeřky nežijí v laboratorním vzduchoprázdnu. Navíc s patřičně silným vnitřním odhodláním a motivací, jakou nyní Šafi disponuje, lze zdaleka nejen v kyvadlovém světě WTA ;) dokázat určitě mnohé - jak se po kolchoznicku říká, třeba i rozdojit kozla... ;)
Reagovat
tommr
k postupu na TM by Lucce mohlo stačit udělat v Linci a v Moskvě 1-2 kola. Nemusí ty turnaje vyhrát ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že po stránce čistě výsledkové dramatičnosti a rozsahu možností, jak to nakonec všechno dopadne, bude závěr letošní sezóny WTA zajímavý jako už dlouho nebyl... ;)
Reagovat
makro99
já zase doufám, že vedle odhodlání by tam mohla být i špetka uvolněnosti v koncovkách - "když nejde o zdraví..."
Reagovat
FulnekUltras
to taky - nadhled nad sítí... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Komu zitra fandit skrz boj o Masters a sance Lucky. Je pro Lucku lepsi, kdyz bude mit body Kerber, ktera uz je pred Luckou, nebo je lepsi, aby postoupila Wozniacki, iprestoze kdyby vyhrala cely turnaj, tak se dostane taky pred Lucku? Jsem navazkach, komu to vic zitra prat.
Reagovat
VlS
A co tak fandit tý, která je ti sympatičtější?
Reagovat
Lunej..
Já zítra budu fandit Angie, protože je mi sympatická, maká na sobě, má skvělý pohyb a letos sehrála krásné zápasy.
Kdyžtak se poraď s tommrem a dalšími žebříčkovými fanatickými fandy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Ale úspěch přeju i Mirjane. A doufám, že finále US Roberta využije a během příštích měsíců nakoukne do Top 10.
Reagovat
makro99
fandit podle toho, jestli bude česká pětka 3. týden v březnu 36. nebo 37. je úsměvné... ale v tomto případě je to alespoň pro Lucčiny celoživotní fandy jiná káva :) takže ano, tentokrát vivat Nastya, Bettanie, Mirjana nebo kdo tam je ještě :)
Reagovat
Fanda67
Zda se ze tu Tommr bude mít kámoše :-)
Reagovat
VlS
Ja budu fandit spíš Caro, Angie nějak, ani nevím proč, nemám moc rád.
Reagovat
Fandina
Já budu fandit Caro občas jí fandím, ona se dobře pohybuje na kurtu, hraje celkem stabilně a má určitý tenisový cit, kdy třeba zkrátit hru, zahrát jinam, než stojí hráčka.
Jinak obecně vzato, pokud je Kerber už před Luckou, tak pro Lucku bude lepší, když vyhraje ona.
Reagovat
Frick
Budu to přát určitě Angie. To, že je před Luckou, když jsou oba v TOP 9, nevadí.
Reagovat
lars
Je Kerber psana do Moskvy ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://images.kremlincup.ru/players/players_list_2015_w_ru.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
??????? ?????? místo ?
Reagovat
smazaný uživatel
tak Anželik Kerber psáno azbukou místo ? :-)
Reagovat
Frick
Bych zavedl latinku celosvětově.
Reagovat
blixa
Sim tě, azbuka je ještě v pohodě, počkej až nás převrství Číňani a budeme psát znakovým písmem ! :D
Reagovat
VlS
Arabština je teď asi víc pravděpodobná :-(
Reagovat
blixa
Ta přijde jako první. A pak se převalí Číňani ;-)
Reagovat
lars
Klidek Dzordzi :))
Reagovat
blixa
Tož já jsem klidnej ;-) Střílet umím, zbraň mám. Živého mě nedostanou :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tos to nemohl dát anglicky? :-)

http://images.kremlincup.ru/players/players_list_2015_w_en.pdf
Reagovat
tommr
je to velký dilema protože v tomhle případě se musí volit mezi dvěma špatnejma možnostma. Já jako menší zlo beru Wozniackou ...
Jinak obecně se na tomhle turnaji dá bezvýhradně fandit už jen hráčkám mimo top-20: Kuznetsovový, Pavlyuchenkový, Lucicový, Falconiový a Mattek-Sandsový (ta by asi byla u ¨z pohledu českýho fanouška ideální vítězka). Všechno ostatní jsou pro naše holky špatný možnosti ...
Reagovat
smazaný uživatel
Garbi je taky dost dobrá možnost :-D
Reagovat
tommr
to je vlastně taky pravda. Muguruza už má účast na TM skoro jistou a je celkem jedno o kolik bodů naše holky předstihne. Lepší proto když získá body ona než aby se před naše dostala ještě nějaká další ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde na to. Hrubým odhadem pokud by v dalším zápase ruply hráčky na 14-18 místě, tak by si sice nabraly trochu bodů Anděla, Karla a Aga, ale zároveň by spolu s Flavií taky zůstaly jediné, kdo by naše holky do konce roku mohl předstihnout. Připojit by se k nim mohla Ana, ale ta by musela celý turnaj vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Dolní část pavouka: Timea. Horní část: klidně i Angelique, poslední měsíce hraje vyrovnaně.
Reagovat
sprchon
Pro tommra velky dilema, ja preju Angie, protoze ji mam radeji. Sice jen o chlup, ale je to tak. ;)
Reagovat
FulnekUltras
V tomhle taky průběžný žebříček nějak neřeším... ;)
Reagovat
janek_da
ten chlup chci vidět. Máš štěstí, hombre
Reagovat
sprchon
Proste si me ziskala svoji bojovnosti v lonskem finale FC. :)
Reagovat
Frick
Nekažte nám tento pozitivní článek o tom, že se nejoblíbenější tenistka zde na TP vrací do fazóny.
Reagovat
A.R.R.
Tos neměl psát, počkej až ti sem naběhnout Kvitovci, ti dají vyžrat tu nejoblíbenější tenistku TP :-D
Reagovat
Lunej..
Mně je spíš k smíchu, že nás napomíná ten, který tu mívá nejúchylnější témata bez ohledu na to, která tenistka je tu nejoblíbenější.
Reagovat
A.R.R.
Maminka a Lunej mají vždycky pravdu ;-)
Reagovat
Lunej..
Bože, tak to už tu jsem za totální blbku :D:D
Reagovat
A.R.R.
Ono býti považován za blbce má své velké výhody, nikdo od tebe nic neočekává a můžeš činit cokoliv a i v tom nejhorším případě tě nenazvou jinak než-li blbcem či blbkou :-D
Reagovat
Lunej..
Tak tos mě opravdu uklidnil, hned je mi líp :D
Reagovat
A.R.R.
To mě moc těší,jsem kdykoliv k dispozici :-D
Reagovat
gigin
Lepší jak dement :-D
Reagovat
Lunej..
tak princip je stejný, od blbce nebo dementa se nic nečeká a nemůžou ničím překvapit a v nejhorším jsou nazváni zase jen blbcem a dementem podle A.R.R., tak se mi moc neulevilo teda :D
Reagovat
A.R.R.
Klídek, já bych řekl, že všichni co sem lezeme, tak jsme určitým způsobem pošahaní, takže v tom nejsi sama ;-)
Reagovat
FulnekUltras
No jistěěě... ;)))
Reagovat
blixa
Jsou tu jedinci podstatně úchylnější než Frick ;-)
Reagovat
Frick
Díky. Tohoto komplimentu si budu vážit.
Reagovat
Lunej..
Mám na to svůj názor, související s určitým poznáním :)
Reagovat
sprchon
Jaks na to prisel? :D
Reagovat
blixa
Normálně, čtu :D Hele, ač s Frickem často nesouhlasím a můžu se s ním hádat, diskutovat nebo ho peskovat :D, tak pořád diskutuju s člověkem, jehož motivy a pohledy svým způsobem chápu, byť k nim mám sakra daleko. Svým způsobem mě i baví ;-) Někdy. Ale jsou tu jedinci, které bych spíš než člověkem nazval kupkou slizu, kterou bych se štítil i rozšlápnout. Za adekvátní nástroj pro případnou diskuzi s nimi bych považoval možná tak plamenomet ;-) :D
Reagovat
sprchon
Tak Frick aspon nefandi podle zebricku nebo proti nekomu, to je pravda...
Reagovat
slacker
Mentalita bolsevika
Reagovat
FulnekUltras
nejmíň dvakrát přebarveného... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářovcem už se vyprovokovat nenechám. :D
Reagovat
A.R.R.
To je dobře, mě přijdou ty žabomyší války o nejoblíbenější českou tenistku spíš k pláči. Já jsem rád, že máme tolik holek úspěšných, když se nedaří jedné, tak se zadaří druhé nebo třetí....
Reagovat
slacker
No obcas se nezadari zadne :-(
Reagovat
A.R.R.
já bych to nebral tak tragicky holky se seberou a zase budou bodovat :-) Podzim sice nic moc, ale věřím, že alespoň v Praze se vytáhnou :-)
Reagovat
Lunej..
Ty ne, ale tragédů je stále dost :D
Reagovat
A.R.R.
Já jsem optimista a raději se raduji z úspěchů a neúspěchy beru, že k životu patří. A právě ten neúspěch by měl být hnacím motorem k dosažení vyšších cílů :-)
Reagovat
Frick
Tak vlastně by se to hodilo, kdyby se vytáhla Lucka Š. s Petrou. Ostatní se už vyhtáhly na jaře v Chernoshkovye.
Reagovat
A.R.R.
Mě je jedno kdo se v Praze vytáhne, hlavně když tu mísu zase vyhrajeme :-)
Reagovat
Fandina
:-)))))
Reagovat
Frick
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/321953-safarova-jeste-bych-letos-chtela-neco-dokazat/

To by mne zajmalo, jak to probíhá - Dokázal bych si představit, že Tejkal (nebo někdo jiný) napíše do ČTK, ČT, Sportu, MFD.... že Lucka bude mít zítra trénik v Prostějově během nějž vám v krátkosti odpoví na vaše dotazy nebo spíš tam někdo z novinářů vyloženě oxiduje a pak přivolá i ostatní (jelikož u těchto zpráv je exkluzivita nepodstatná)...
Reagovat
Fandina
Takhle se to dělá. Napíše se do ČTK, kdo, co, kde a v kolik a novináři se podle zájmu dostaví. Můžeš to poslat i do všech médií i jiných, které tam uvádíš. Ale ČTK je agentura, od které všechna ostatní média takováhle aviza odebírají.
Reagovat
Frick
Co myslíte, mohlo by to stačit? Je to cifra, na kterou by se dostala za jeden zápas v Moskvě.

A nyní je otázka, zda má vůbec smysl něco lámat přes koleno v Linzi...

Jede Lucka do Linze pro body nebo si tam jede jen "osahat tůru" a pro body pojede do Moskvy?

Pokud platí to druhé nebylo by lepší být o týden déle v tréninkovém rytmu a jen jen do Moskvy.

Říkám si, jestli Lucka má (fyzicky) na to vyhrát v příštích 2 týdnech jen jeden zápas, tak aby to bylo R16 v Moskvě za 100 a ne R32 v Linzi za 30....
Reagovat
smazaný uživatel
Je svéprávná, kdyby se na to necítila, tak hrát nebude. S tím TM to nějak dopadne. Dnešní výhra Any nad Venus zase trochu pomohla. Teď by ještě mohla přijít kamarádská výpomoc od Nasti, kdyby porazila Flavii :)
Reagovat
gigin
je zase vymazaná :DDDD
Reagovat
EllNino
lol :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To tu dlouho nepobyla. :DD
Reagovat
slacker
jak to vis? Ty v tom mas prsty?
Reagovat
gigin
Zmizely její glosky.
Reagovat
slacker
a neslo by neco takoveho zaridit pro f?
Reagovat
Fandina
nešlo
Reagovat
slacker
ja zapomel ze ty jsi zdejsi tajna spolupracovnice. Proz si hodila pres palubu svoji oblibenkyni Kvitovku?
Reagovat
Fandina
jako obvykle píšeš nesmysly, nikoho jsem nehodila přes palubu a nejsem tajná spolupracovnice
Reagovat
gigin
Šlo. Všechno jde. Ale já to tady nešéfuju ;-)
Reagovat
Lunej..
Admin teda plní slovo, psal, že na tenhle portál nesmí a že ji bude hlídat, nevěřila jsem mu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se tu moc neohřála:)
Ale na druhou stranu docela "škoda", "Léto s Kvitovkou" bylo teda něco:DD
Reagovat
A.R.R.
jé a já zase prošvihl ty její hlubokomyslné myšlenky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
O nic jsi nepřišel, jen psala, že už jí je 18 a žádný ban už nedostane.
Reagovat
gigin
:-DDDDD
Reagovat
A.R.R.
Jo ahá, slečna Jirka je už dospělá/ý. Já myslel, že bylo zase veselo :-D
Reagovat
lars
A zato dostala BAN ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten byl asi preventivní.
Reagovat
sprchon
Třeba si poté, co to oznámila, zrušila účet sama, protože už je velká a rozumná holka. :)
Reagovat
sprchon
A kdy tu byla? :D nejak jsem ji tu nezaregistroval...
Reagovat
mrafe
Snad ti tu nechybí :-(
Reagovat
sprchon
Co proti ni mate? Je to kvetinka, hajzlove! :D
Ne, nechybi...
Reagovat
misa
je ještě mladá, velké turnaje se dají vyhrávat i hluboko po třícítce, jak jsme v viděli poslední době :-)

Hlavně žádný spěch, sám budu mít radost z každého dokončeného zápasu. To bude znamení, že je zase líp. Jasně, že všechny plány, které si Lucka do konce sezony dala, jí nevyjdou - kondiční výpadek je velký a ztratila hodně sil. Třeba to osud Lucince jednou vrátí a dočká se ještě větších úspěchů než jí přinesl letošní rok.
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po nekompletním druhém kole turnaje ve Pekingu (chybí odehrát jeden zápas) ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské turnaje v Hongkongu, Linzi a Tianjinu ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila ve Pekingu do třetího kola; dvě hvězdičky znamenají, že hráčka má ještě k dobru i zápas druhýho kola ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11285 (+7425)
2. Halep 6580 (+2720)
3. Sharapova 4691 (+831)
--------------------------------------------
4. Kvitová 3860
--------------------------------------------
5. Muguruza 3700 (-160) **
6. Šafářová 3405 (-455)
7. Pennetta 3372 (-488) *
8. Radwanska, A. 3245 (-615) *
9. Kerber 3235 (-625) *
10. Wozniacki 3151 (-709) *
11. Suarez Navarro 3075 (-785) *
12. Williams, V. 2982 (-878)
13. Plíšková, Karolína 2950 (-910)
14. Bencic 2900 (-960)
15. Ivanovic 2875 (-985) *
16. Vinci 2655 (-1205) *
17. Bacsinszky 2627 (-1233) *
18. Keys 2495 (-1365) *
19. Petkovic 2445 (-1415) *
20. Errani 2430 (-1430) *
21. Svitolina 2410 (-1450)
22. Azarenka 2276 (-1574)
...
Reagovat
tommr
Na letošní turnaj v Pekingu fanoušci českých hráček asi nebudou vzpomínat v dobrým. Naše hráčky v něm totálně vyhořely a značně si tak zkomplikovaly cestu na letošní TM ...

Petra Kvitová sice zatím v žebříčku zůstává i nadále na 4.místě, ale její náskok před konkurencí se zase zmenšil a bude dál klesat.
Předstihnout jí může ještě 6 hráček i když ne všechny najednou. Muguruze k tomu stačí postup do čtvrtfinále, Pennetta by k tomu potřebovala postup do finále a Aga Radwanska, Kerberová, Wozniacká a Suarez Navarrová se před Petru dostanou jen pokud v Pekingu získají titul ...

Lucka Šafářová sice zatím zůstává v žebříčku na 6.místě, ale platí pro ní v podstatě totéž co pro Petru.
Předstihnout jí může ještě 8 hráček i když ne všechny najednou. Pennettaový k tomu stačí postup do čtvrtfinále, Aga Radwanska, Kerberová a Wozniacká by k tomu potřebovaly postup do semifinále, Suarez Navarrová a Ivanovicová by k tomu potřebovaly postup do finále a Vinci a Bacsinszky se před Lucku dostanou jen pokud v Pekingu získají titul ...

Nejhůř je na tom z našich Karolína Plíšková, která už vypadla z první desítky na 13.místo a může ještě dál klesat.
Předstihnout jí může ještě 6 hráček i když ne všechny najednou. Ivanovicový k tomu stačí postup do čtvrtfinále, Vinci, Bacsinszky, Keys, Petkovic a Errani by k tomu potřebovaly postup do finále ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně téměř beznadějná pozice Azarenkový, která se letos zřejmě nedostane ani na ET ...
Reagovat
slacker
1. Williams, S. 11285 (+7435)
2. Halep 6570 (+2720)
3. Sharapova 4691 (+841)
--------------------------------------------
4. Kvitová 3850
--------------------------------------------
5. Muguruza 3661 (-189) *
6. Šafářová 3405 (-445)
7. Pennetta 3252 (-598)
8. Radwanska, A. 3125 (-725)
9. Plíšková, Karolína 3115 (-735)
10. Kerber 3110 (-740)
11. Wozniacki 3031 (-819)
12. Bencic 2960 (-890)
13. Suarez Navarro 2955 (-895)
14. Ivanovic 2755 (-1095)
15. Williams, V. 2657 (-1193) *
16. Vinci 2535 (-1315)
17. Bacsinszky 2508 (-1342)
18. Errani 2410 (-1440)
19. Svitolina 2395 (-1455)
20. Keys 2380 (-1470)
21. Petkovic 2325 (-1525)
22. Azarenka 2276 (-1574)

1 WILLIAMS, SERENA 11285
2 HALEP, SIMONA 6670
3 SHARAPOVA, MARIA 4692
4 KVITOVA, PETRA 3851
5 MUGURUZA, GARBI?E 3691
6 SAFAROVA, LUCIE 3406
7 PENNETTA, FLAVIA 3253
8 RADWANSKA, AGNIESZKA 3225
9 PLISKOVA, KAROLINA 3220
10 KERBER, ANGELIQUE 3220
11 WOZNIACKI, CAROLINE 3211
12 SUÁREZ NAVARRO, CARLA 3055
13 BENCIC, BELINDA 3015
14 WILLIAMS, VENUS 2972
15 IVANOVIC, ANA 2785
16 VINCI, ROBERTA 2565
17 BACSINSZKY, TIMEA 2508
18 SVITOLINA, ELINA 2455
19 KEYS, MADISON 2435
20 ERRANI, SARA 2410
21 PETKOVIC, ANDREA 2326
Reagovat
mrafe
Prosím tě, můžeš mně méně chápající vysvětlit
- co je ten tvůj první žebříček, kde jsi vzal ty čísla a o čem má vypovídat?
- proč chceš porovnávat oficiální žebříček, který vyšel včera s live žebříčkem tommra ? srovnávat nesrovnatelné?
děkuji
Reagovat
slacker
To se vracim k minulemu tydnu. Patecni "tommrozebricek" z 2.10 a jak nakonec vypadal pondelni oficialni WTA zebricek. Konecne body i poradi se u hracek ktere uz dohraly se lisi presne jak bylo vytykano.
Reagovat
mrafe
Já jsem myslela, že porovnáváš ten dnešní. Ale i tak tommr už tam všem počítal Peking za 0, to wta asi ne, proto se liší.
Reagovat
slacker
No a proc tu nulu za Peking (kdyz to WTA nedela a "expert" to nevi ) a tim padem hausnumera co sem potom dava mu tolerujes?
Reagovat
mrafe
Tak uvidíš, toto pondělí, když už tam budou započítané všechny povinné turnaje, jak se bude lišit. Protože, dnes jsem ti dala tu práci a porovnala jsem si ty jeho čísla s http://tennis4wta.com a má to kromě Garbine,které už započetl 10 bodů za 1 kolo stejné.
Reagovat
mrafe
oprava: dnes jsem si dala
Reagovat
tommr
proč se s tím dementem vůbec dohaduješ? Jemu přece nejde o žádný fakta, ale jen o ventilaci jeho úchylný nenávisti vůči mě. Za tím účelem je schopnej jakýkoli špinavosti ...
Sama dobře víš, že jsem jasně předesílal, že se moje žebříčky budou nepatrně lišit od oficiálních, protože jsem tam místo lonskýho Pekingu započítával nulu. O tomhle "detailu" slacker vychytrale pomlčel, aby zmát nezasvěcený. Navíc jen dement typu slackera může porovnávat páteční "live" žebříček s pondělní "ofiko" verzí. Je to prostě zákeřnej šmejd ...
Reagovat
slacker
Na a tenhle tvuj vylev je presne proc by jsi mel byt nenaviden a nejen mnou. Zlucovity typek co se podoba ve svy neschopnosti uznat argumentaci druhe strany jine mistni "ikone" iqe.
Reagovat
slacker
Na a tenhle tvuj vylev je presne proc by jsi mel byt nenaviden a nejen mnou. Zlucovity typek co se podoba ve svy neschopnosti uznat argumentaci druhe strany jine mistni "ikone" iqe.
Reagovat
tommr
zajímavý ale je, že nenáviděn jsem pouze tebou ty demente. Zcela evidentně s tebou není něco v pořádku. Doporučuju návštěvu psychiatra dokud je ještě čas ...
Reagovat
Fandina
Kašli na něj. On si tady vyskakuje na mě na tebe. Nejdřív mi to od něj vadilo, ale teď už na něj kašlu. Je to jeho problém, když tu na někoho útočí. Ať si trhne nohou.
Reagovat
slacker
Ze ti to dalsi nedavaji vehemente najevo jako ja neznamena ze jsem jediny a uz vubec ze prevazujou ti co te "miluji"
Reagovat
gigin
Já mám tommra moc rád.
Reagovat
slacker
tak to mas rad i iqe a fandinu, co?
Reagovat
gigin
To nejde vůbec srovnávat. Jsou úplně odlišní.
Reagovat
slacker
diskutoval jsi s nim o necem v cem se mylil?
Reagovat
gigin
Sporadicky. Ale ano.
Reagovat
slacker
a nejaky nazorovy posun behem te diskuze jsi u neho zaznamenal?
Reagovat
gigin
Ano.
Reagovat
slacker
ja ho nezaznamenal. v lepsim pripade tichy utek, v horsim osobni utoky.
Reagovat
gigin
Podívej, on je specifický svým pesimismem, žebříčkovou posedlostí a obavami o ohrožení českých plejerů, ale je v pohodě. Zbytečně ho vysíráš
Reagovat
slacker
specificky je nulovym smyslem pro humor, neschopnosti priznat chybu, omluvit se a nezda se mi jako projev pohody ty jeho vylevy
Reagovat
Fandina
Nenávist je silný cit a podle mě vzniká u lidí když si něco udělají, většinou očekávají od druhého lásku nebo nějakou pomoc a pak, když k tomu nedojde, tak tenhle cit přeroste v nenávist.

tommr tady určitě nikomu neubližuje a není důvod, aby byl nenáviděn.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr je v pohodě, fakt nevím, co proti němu furt máš. Sice úplně nesouhlasím s fanděním podle žebříčku a podle toho jak to ohrožuje Češky v žebříčku, ale to je věc názoru. A pojem tommrovatět už je legenda TP. :)))
Reagovat
gigin
Sojka ráno v zrcadle dokonce hledala vrásky tommrovky :-D
Reagovat
slacker
kdyby nic jineho tak uz jen to ze on zacal sproste nadavat me. Kdysi.
Reagovat
slacker
zacal on prvni
Reagovat
mrafe
Já vím, že žebříčky jsou zastírací manévr, což už nejednou prokázal. Jemu jde právě hlavně o to, aby tě vytočil, v čem je velmi úspěšný. Na Blixu se to taky snažil aplikovat,když u něj neuspěl, tak teď to zkouší na tebe. Máslo na hlavě máte oba, protože i některé tvé reakce jsou neadekvátní. Na jednu stranu tě chápu, nezachovala bych se jinak,je to začarovaný kruh. Chodíš jsem snad kvůli tenisu a ne kvůli hádkám se Slackerem.
Reagovat
slacker
Tento tyden uz mu to bude v zasade sedet. Me slo o to kdo ma/mel (opet) pravdu a argumenty a kdo jen pocity a nespravne soudy.
Reagovat
Fandina
Pokud píšeš, že mu to bude tenhle týden sedět, tak jen potvrzuješ jeho verzi, že tam v předešlém období má něco jinak. Takže je všechno z jeho strany v pořádku.
Reagovat
slacker
V poradku neni ze je neco jinak nez je oficialni zpusob a WTA pravidla pocitani zebrizku.
Reagovat
VlS
Slackere, ale tommr svou odchylku předem avizoval a zdůvodnil. Můžeš polemizovat o tom důvodu, ale ne o číslech. Nechybí ti v tvým žebři u Petry body za první kolo?
Reagovat
slacker
No a ja sem zase zduvodnil proc se svym "duvodem" muze jit klouzat. WTA to proste pocita jinak a proto veskery komentar takoveho "zebricku" komentuje fikci.

Opakovane dokazujes VISi ze patris mezi lajdaky, reagujes aniz bys precetl vsechna dosavadni dovysvetleni. Proc by v pondelnim oficialnim zebrizku WTA melo byt prvni kolo Pekingu?
Reagovat
Fanda67
No možná je lepší byt lajdakem jehož příspěvky nikomu nevadí, než rejpalem kterého tu nikdo nemusí .....
Reagovat
slacker
No dulezite je si pomahat slovy jako nikdo, kazdy, vsichni, pokazde nebo nikdy. A jeste dulezitejsi je hodnotit pravdivost podle toho jak mluvciho mame "radi"
Reagovat
Fanda67
Zato tvoje komentáře o dementech jsou důležité :-)
Reagovat
slacker
Jake moje komentare o dementech?
To si pozorne precti v tech komenarich jaky nick je v kolonce Od:
Ja tohle slovo nepouzivam
Reagovat
Fanda67
Chceš říct že jsi ho tu nikdy nepouzil? To už máš "pamet" jako fandina :-)
Reagovat
Fandina
Hlavně když víš jakou mám paměť. Tyhle chytrolíni jsou nelepší. Vykládají o mně nesmysly, aniž mě znají.
Reagovat
Fanda67
Když si tu tak ráda protirecis tak se nediv :-)
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem si tu neprotiřečila. Že neumíš číst v souvislostech není moje věc.
Reagovat
Fanda67
Ono tu asi hodně lidi neumí cist v souvislostech. ....
Reagovat
FulnekUltras
nebo mezi řádky... ;)
Reagovat
Fandina
:-))) nebo tak.
Velký problém najít tu někoho takového.
Reagovat
Fandina
To určitě. Nejsi sám.
Reagovat
Fanda67
To se mi ulevilo :-)
Reagovat
mrafe
tahle jsem se už dlouho nezasmála, jak po přečtení tvého příspěvku

"06.10.2015 21:48Od: Fandina
Nikdy jsem si tu neprotiřečila."

Tak to by mě zajímalo, kdo ti to tady věří :-o
Reagovat
Fandina
Tak mi napiš, kdy jsem si protiřečila. To by mě zajímalo.
Reagovat
mrafe
Takových příkladů by se našlo. Tak se podívej znovu pod článek o Sereně W. Tam jsi napsala,že nemáš zájem si s druhým psát, ale pak s ním vesele píšeš dál, dokud to druhého nepřestane bavit.
Reagovat
Fandina
A jak víš, že jsem skončila, když to druhého přestalo bavit. Spekuluješ. To co píšeš, nemá logiku.
Reagovat
mrafe
O ničem nespekuluji, je to krásně dohledatelné, kdo většinou končí vlákna. Ale hlavní pointa byla, že napíšeš,že tě nebaví si s někým psát, a stejně mu odpovíš "například na 10" dalších komentů, kde mu teda připomeneš tak tě to nebaví.. Tam je ta logika, kterou hledáš, že si "nikdy" neprotiřečíš. A nechci ztrácet čas hledat tady ty tvoje perly a zbytečně se dohadovat o ničem.
Reagovat
Fandina
Odpovídala jsem mu, protože pořád reagoval. Na diskusi musí být dva. Já se bavit nechtěla a nedovedla jsem mu to jinak vysvětlit.
Reagovat
Fanda67
Logika ala Fandina :-)) Zdá se že tu dnes budeš opět perlit :-)
Reagovat
Fandina
Jako obvykle, špatný odhad. Ty se nikdy nestrefíš do mých úmyslů.
Reagovat
Fandina
Fascinuje mě, jak mi někdo tvrdí, že dělám něco, co nedělám.
Reagovat
slacker
ne, nechci rict ze jsem ho nikdy nepouzil. Chci rict ze tohle slovo pro me prispevky neni typicke ani frekventovane. Pokud si to myslis, jen potvrzujes svou povrchnost. Uz ani nevim jestli si protektor nebo hater fandiny, me se ty nicky na F uz dost mezi sebou pletou.
Reagovat
FulnekUltras
že jo ??? ;)))
Reagovat
slacker
To VIS je tam neumyslne
Reagovat
VlS
Ale tak s ním o tom diskutuj. Ale ty nediskutuješ, jen se ho snažíš shodit. Já bych za sebe tu jeho metodu taky nepoužil, ale to neznamená, že ji on použít nemůže. Znovu - průběžnej ranking má dva účely - jeden praktickej - tj. klíč pro nasazování, druhej PR - glorifikace " jedničky".
První akceptuji bez připomínek a poctivě řečeno v něm je důležitý, kdo je v první čtyřce, kdo je ve druhý čtyřce, kdo je v druhý osmičce a kdo je v druhý šestnátce. Jestli je někdo první nebo čtvrtej je šumák, jestli je někdo pátej bebo osmej je taky šumák a tak dál, protože pro nasazování je to fuk. Druhej účel mi je šumák.
To, že někdo měl před půl rokem super formu nevypovídá nic o formě aktuální.

Mě osobně zajímá race ranking tak od konce arabskejch betonů, tam už začíná ukazovat, jak na tom asi kdo je.
Ale to je můj přístup a nebudu ho nikomu vnucovat.
Reagovat
slacker
Od treti vety vcetne, souhlas. Tam se s tebou ve vsem shoduji. I kdyz ta glorifikace "jednicky" mi zase tolik burt neni.
Reagovat
VlS
Ale tak mu ten jeho přístup nechej, nebo se s ním ve věcný rovině bav o jeho správnosti, nebo nesprávnosti. Bohužel, když příspěvek začneš tím, jak to má hrozně špatně a jak to neumí, on ti sedne ba lep a začne ti nadávat do dementů, tak to si holt moc nepokecáte.
Nezlob se, ale mám z tebe picit, že ti zoufale chybí tvořivost. Fakt bych musel dlouho hledat, jestli jsi někdy nějak pizitivně nějaké vlákno začal. Vesměs se pustíš ( s radostí a ne vždy férově a adekvátně) do cupování někoho jinýho, kdo hodil něco do placu. To jsi opravdu tak frustrovanej ze života, že ti tyhle kompenzace pomáhají? To tě teda lituju, moc radosti si s tím neužiješ.
Reagovat
slacker
s tebou se ve vecne rovine bavit da, s tommrem ani omylem.
Reagovat
smazaný uživatel
Po více jak 55 hodinách článek týkající se WTA...
Reagovat
smazaný uživatel
pozn. myšleno hráček...
Reagovat
Haitik
Maria je v Paříži na týdnu mody a na jedné fotce je popisek "Former Tennis Player Maria Sharapova" tak snad Francouzští novináři neví něco co my ne.. :D
http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/journalist-anna-wintour-and-former-tennis-player-maria-news-photo/491523112

A nebo jsou blbý jak tága a řekli si, že za poslední 3 měsíce toho odehrála tak málo, že si řekli, že se na to vyprdla už anapsali, že už je to bývalá tenisová hráčka.. :DDD

tady je i video z dneška>> https://www.youtube.com/watch?v=nQcyc-W9Xzc&feature=youtu.be&a
Reagovat
Cico93
???
to by som neprežil...
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou budeš muset ;)
Reagovat
Cico93
ale hej, to bude ťažké obdobie.
šak ma prídeš poľutovať toľko:-))
Reagovat
VlS
No, mě bude líto Montyho, Haitika a tebe. Ale Merie mi tedy chybět nebuďe.
Reagovat
Haitik
Neboj, myslím, že Maria se končit jen tak nechystá.. :D Prostě jsou to volové a spletli se.. :D
Reagovat
mrafe
to je první fotka,na který Maruš opravdu sluší. A nevypadlo jim v textu "jednička". Ta věta asi měla znít: a bývalá světová jednička, teniska Maria Š.
Reagovat
Pedronegro
nebo kecka? :)
Reagovat
mrafe
Promiň, nepřečetla jsem si to po sobě, a vypadlo mi tam "t", měla to být tenistka.
Reagovat
Pedronegro
to vůbec nevadí, ode mne to byla taková asociace, spíš blbá, ty promiň :)
Reagovat
Fandina
to mě vůbec netěší, že máš takové problémy. A samozřejmě ti moc přeji, aby ses co nejdřív dala dohromady. Je to děs, co čtu. A moc držím palce. Šafi pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Mam ji nejraci ze vsech sportovcu je super slyset ze bude startovat v Linci a ze muze i trenovat snad ten rok vyborne zakonci
Reagovat
Frick
http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/safarova-ma-chut-do-zaveru-sezony-ale-nedela-si-po-nemoci-iluze/1266690
Reagovat
smazaný uživatel
"Můj život nestojí na tom, jestli se dostanu na Masters.";)
***
Ono nakonec uz tam svym zpusobem je.
Tak hlavne vklidu a hodne stesti...;)
Reagovat
Pedronegro
snad bude na TM i FC v pohodě, těším se a budu držet palce, aby smůla skončila:)
Reagovat
A.R.R.
Do Singapuru se Lucka podívá tak nemusíme smutnit :-) Hlavně aby jí sloužilo zdravíčko :-)
Reagovat
VlS
Tak tak, už jsem to tady dneska psal taky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist