Šance pro statečné: bwin.com odmění nejúspěšnější live sázkaře

28. 8. 2011, 21:03
Aktuality 2
PR ČLÁNEK. Sázíte tenis live a nepatříte mezi "tutovkáře", které lákají nízké kursy? Se sázkovou kanceláří bwin.com máte během US Open každý den šanci vyhrát hned dvakrát. Pokud budete úspěšní s vysokým kursem, můžete za pár korun vyhrát desítky tisíc.
US Open

Pravidla akce sázkové kanceláře bwin.com jsou jednoduchá. Od 29. 8. budou během US Open každý den vypsané bonusové zápasy, na které můžete sázet živě. Možností, co tipovat, je jako obvykle hodně, když si ale u těchto vybraných utkání vsadíte s vysokým kursem na vítěze zápasu a vaše sázka bude úspěšná, máte šanci vyhrát mnohonásobně víc, než kolik je váš vklad.

Stačí zvolit při live sázení správnou taktiku a trefit ten úplně nejvyšší kurs na hráče, který nakonec v zápase zvítězí: pokud se vám to podaří, získáte od společnosti bwin.com prémii 1.000 eur. Druhý nejvyšší uhodnutý kurs odmění sázková kancelář částkou 500 eur, a zkrátka nepřijde ani třetí v pořadí, který získá €300.

Chcete se zúčastnit? Pokud nemáte účet u bwin.com, zaregistrujte se zde, získejte vstupní bonus 1.000 korun a budete moci každý den během US Open soutěžit o hodnotné ceny. Hodně štěstí!

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
takže když dam na nadala s kurzem 1,05 a v zápase už vetší kurz nebude tam jako mam 17000 kč?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ze kdyz stejny kurz trefi vic lidi, tak potom rozhoduje vyse sazky a bonus ziskaji stale jen 3 lidi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist