Šátral v Shenzhenu přerušil sérii osmi porážek

15. 3. 2017, 08:30
Aktuality 2
CHALLENGER SHENZHEN - Jan Šátral na challengeru v čínském Shenzhenu smetl Francouze Axela Michona, přerušil šňůru osmi porážek v řadě a poprvé v sezoně vyhrál zápas v hlavní soutěži. Ve druhém kole vyzve nasazenou dvojku Japonce Sugitu.
Jan Šátral

Jan Šátral má za sebou životní sezonu 2016, v níž vybojoval své první dva challengerové tituly a ve světovém žebříčku se vyšplhal na 136. místo.

V novém roce se mu ale i kvůli zdravotním problémům se zády nedaří. Představil se na osmi akcích, odehrál jedenáct zápasů a vyhrál jen dva z nich. Oba po velkém boji v kvalifikaci Australian Open, ve které vypadl v závěrečném třetím kole.

S černou sérií osmi porážek dorazil na challenger do čínského Shenzhenu, kde si dnes přpsal první letošní výhru v hlavní soutěži. Šestadvacetiletý Šátral nedal šanci levou rukou hrajícímu francouzskému vrstevníkovi Axelu Michonovi, když hráče čtvrté světové stovky smetl 6-1 6-2.

O postup do čtvrtfinále si rodák z Mělníka, který je aktuálně na 164. místě světového žebříčku, zahraje v prvním vzájemném zápase s druhým nasazeným Japoncem Yuichim Sugitou.

• CHALLNGER SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 75.000 dolarů
středeční výsledky (15. 03. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Šátral (ČR) - Michon (Fr.) 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Frick
Co myslíte?
Reagovat
horska.kraslice
Uteklo mně, že měl zdravotní trable, snad už je na tom teď lépe. Tak ať se daří!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist