Sázková kancelář se bude soudit kvůli French Open

10. 4. 2008, 16:06
Aktuality 0
Tažení Francouzské tenisové federace (FFT) proti sázení během French Open narazilo na odpor jedné ze sázkových kanceláří. Rakouská společnost bwin federaci zažalovala u pařížského soudu pro poškození svého jména.
French Open

Francouzská tenisová federace se v únoru obrátila na soudy v Paříži a v belgickém Lutychu. Chtěla se u nich domoci rozhodnutí, které by třem internetovým sázkovým kancelářím zakázalo přijímat sázky na grandslamový French Open. "Je to naléhavé, protože je ohrožena etika ve sportu. Je to stejně důležité, jako boj proti dopingu," prohlásil tehdy šéf FFT Jean-Francois Vilotte.

Zmíněnými společnostmi měly být Betfair, bwin a Ladbrokes. Francouzská tenisová federace požaduje, aby v případě, že soud rozhodne v její prospěch a sázkové kanceláře nařízení poruší, musely platit pokutu 50.000 dolarů za každý takový den.

Rakouská kancelář bwin se krátce před zítřejším slyšením v Lutychu rozhodla podniknout protikrok a francouzskou federaci zažalovala kvůli poškození svého jména.

Roland Garros, druhý grandslamový turnaj sezony, začíná 25. května. Soudní rozhodnutí, týkající se sázení během něj, se očekává ještě před jeho zahájením.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist