Se sázením neměl skreč nic společného, hájí se Wozniacká

26. 10. 2009, 17:25
Aktuality 21
Dánská tenistka Caroline Wozniacká odmítá nařčení, že by za její skrečí minulý týden v Lucemburku měly být sázky. Devatenáctiletá hráčka byla skutečně zraněná, nyní se však její stav zlepšuje a už trénuje na Turnaj mistryň v Dauhá.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Wozniacká vzdala minulý týden zápas proti domácí Anne Kremerové za příznivého stavu 7:5, 5:0 a okolnostmi se brzy začala zabývat asociace WTA. "Neměla jsem šanci dohrát, tak jsem se rozhodla vzdát. Nemá to nic společného se sázením, takže nevidím žádný problém," prohlásila čtvrtá hráčka světa.

Ve stehenním svalu prý pociťovala bolest za stavu 5-5 v první sadě a nechala se ošetřit. Ve druhém setu za ní přišel za stavu 3-0 její otec Piotr a ruchové mikrofony zaznamenaly, že jí radí, aby zápas vzdala. Hned poté se začaly množit internetové sázky na výhru Kremerové. "Říkal mi, že pokud nemůžu hrát, ať raději vzdám a nezničím si šanci i na další turnaj (v Dauhá)," potvrdila Wozniacká.

Vyšetření v nemocnici potvrdilo namožený sval. "Už se to ale zlepšuje, uvidíme, jak se to vyvine zde," dodala po dnešním tréninku, který absolvovala v dějišti Turnaje mistryň s ovázaným stehnem. Po rozhovorech s představiteli WTA si je mladá tenistka jistá, že jí nehrozí za skreč žádný trest. "Neudělala jsem nic špatně. Není na tom nic podezřelého," uzavřela.

pva, ČTK

Komentáře

21
Přidat komentář
weak
vapet:
ty si normalne nemocnej paranoidni silenec, ktery by se mel jit jednak lecit a hlavne se na sazeni uplne vykaslat... nejhorsi na tom je, ze tema svyma stihomamem smrdicima recma nakazis dalsi a ti tomu pak zacnou verit...

1 -
GOVORTSOVA hrala v zapase s KLEYBANOVOU fantasticky!!! a vubec k nicemu Rusku nepustila. Nemel jsem ten zapas vsazeny, takze jsem to videl objektivne a bez emoci a GOVORTSOVA ji jasne rozstrilela - hrala strasne rychle a kleybanova vubec nestihala... Byla stale pod tlakem a proto take potom zacala strasne kazit... evidentne si mel navaleno na rusku, jinak bys nemohl napsat takove lzi, ze Kleybanova neco pustila... Navic - MOSKVA je pro Rusy posvatna a vsichni tam hraji jako o zivot - pokud by chtela Alicia udelat nejaky podvod, tak by si urcite nevybrala MOSKVU!

2 -
pokud by chtela WOZNIACKI udelat nejaky podvod, tak by to urcite neudelala takhle naivne a blbe, jako je skrec za stavu 75 50 - ale udelala by to tak, ze by nikdo nic nepoznal, natoz pak nejaky vapet... Vidis veci strasne cernobile a naivne a jeste to hustis na forech do hlav ostatnich - vzdycky si dej po prohre sveho tiketu ledovou sprchu, pak dve hodiny premyslej, srovnej si souvislosti a pak zacni neco nekam psat....
Reagovat
weak
..navic, pokud "nechapes", ze hrac (v tomto pripade dokonce ZENSKA) dovede podat jeden den super vykon a druhy den je spatna, tak evidentne tenis vubec nesledujes... stava se to velmi casto - kazdy zapas je jiny...
a mimochodem - GOVORTSOVA i ve finale hrala do stavu *34 velmi dobre, ale pak se uplne sesypala, spise se na ni uz projevila unava a hlavne SCHIAVONE hrala bezchybně jak stroj...

Vapete, neuspesnych sazkaru, kteri sve prohry svaluji jen na PODVODY a VYPUSTE jsou mraky, ale tebe bych zvolil jako jejich krale, tvoje myslenky skutecne prekonavaji vsechno, co bylo doposud na toto tema napsano... Vykasli se na sazeni a bez pestovat kaktusy, tam se tolik nervovat nebudes :-)
Reagovat
smazaný uživatel
weak : NEMOCNÝ SI TU ASI TY BO JÁ JSEM PSAL ŽE JSEM TEN ZÁPAS NEMĚL VSÁZENÝ JO VSÁZENO JSEM MĚL AKORÁT JAK HRÁLA Z JANKOVIČ TY KOMEDIANTE , TY TU PÍŠEŠ JAK KDYBY BYL TENIS NEJČISTĚJŠÍ NEJFÉROVĚJŠÍ SPORT NA SVĚTĚ , TY DO TOHO SÁM NEVIDÍŠ TAK JAK MŮŽEŠ TVRDIT ŽE TENIS JE ČISTÝ . No možná to Wozniacká a ta ruská nepustily ale nedělej z toho sportu že každý hráče je férový !
Reagovat
smazaný uživatel
a nevím co to pleteš že tu někomu pletu hlavu je to jen názor někoho z internetu a to je demokracie jenže ty si asi komunista tak to nechápeš , každý má snad svojí hlavu ne ad si do každý rozebere jak chce mě je to fuk ale netvrd my že někomu pletu hlavu bo máš jí sám zamotanou z toho !!!!
Reagovat
weak
...precti si po sobe vsechny ty prispevky a pak zareaguj jeste jednou...

jinak ja jsem netvrdil, ze tenis je cisty - urcite se cas od casu najde nejaky levy zapas (at uz vypust, ci jine veci) - ale videt podvody a koupene zapasy za kazdym druhym zapasem je paranoia...
Reagovat
smazaný uživatel
ja reagovat nepotřebují jooo původně jsem chtěl vsadit na ten zápas to přiznám ale nevsadil jsem bo mě něco odradilo , ale nechme to být všechno dobrý beru tvůj názor bo asi víš co píšeš ale jinak vše v dobrém !!
Reagovat
smazaný uživatel
Vapete,víš vubec z kym si tady zahravaš??
Pokud necemu weaktor rozumi je to tenis u ostatnich veci je mimo misu:)
Reagovat
smazaný uživatel
zelvy_bezi : jo jo zlatý weaktor !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hm, tohle je hooodně Davyděnkoidní
Reagovat
Mercury
V tomto případě jsem zcela na straně hráčky. Spíš než o podezřelé sázkařské praktiky tu nejspíš šlo o projev fair-play a to se mi líbí. Aspoň to tedy na mě dost věrohodně působí :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Mercury : NO NEVÍM jestli bys to tvrdil kdyby si na ní vsadil třeba 100litrů jestli by šlo fair play , měla to normálně dohrát a ne žádné fair play . A já si stejně myslím že to pustila za slušný obnos ty do toho nevidíš a ona se přiznat nemůže bo kdyby to přiznala tak by to znamenalo konec z tenisem. Tenis je jediný sport u kterého se to ani nedá dokázat jestli si ten zápas pustil nebo ne ne bo jedeš na sám na sebe a jestli ti řeknu že jsem neměl svůj den nebo že mě něco bolí a při tom jsem to pustil za slušný obnos tak to nezjistíš v životě ( příklad Davyděnko , Kafelnikof a můžu pokračovat dál. ) . Wozniacká tam byla zraněná a za dva dny už je uzdravená na turnaj mistrů to ke zajímavé a jak sem viděl zápas Kleybanová pro ti Govortsové tak se ani nedivím že v tom tenise je taká špína bo Kleybanova hrála úplné divadlo to šlo vidět a dál bych hlavu na špalek že Kleybanova ten zápas na sto procent pustila a ted jak jí to dokážeš nedokážeš bo ti řekne že se jí nedařilo ale jako kdybych ten zápas neviděl tak bych nic neřekl ale já jsem to sledoval a bylo to opravdu pouhé divadlo ze strany Kleybanove a věřím že divadlo bylo zahrané i ze strany Wozniacké a jak říkám ona se přiznat nemůže a dokázat to je téměř nemožné bo je to slovo proti slovu a to je to kouzlo tenisu.
Reagovat
Mercury
No dobře, ja netvrdím, že to tak nutně musí být. Pouze tvrdím, jak to na mě působí. Samozřejmě, že do toho nevidíme, jsou to pouhé spekulace nás všech i médií.

Jinak doporučuju občas udělat tečku a začít novou větu, ten tvůj příspěvek to bylo panečku počteníčko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne sa to ako sa zachovala wozniacki pacilo !!!! a dalsia vec !! kleybanova to urcite nerhala taka sprosta neni !! bola v semifinale a mohla vyhrat cely turnaj na konci sezony a na turnaji pred domacimi rusmi !! keby chcela peniaze za to ze nieco pusti tak by si vybrala turanj po grandslame alebo podobne !!
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl bo Kleybanova hrála všechny tři zápasy výborně servis si držela na hodně vysoké úrovni z Jankovič hrála hodně dobře. Pak další zápas z Govortsovou se jí nic nedařilo což tomu se ani věřit nedá aby na další den zahrála tenis na úrovni hráčky z pěti stovky a Přitom Govortsova nic nehrála. Kleybanova v Moskvě porazila lepší soupeřky než Govortsova a navíc měla sní kladnou bilanci a navíc jako já sem ten zápas sledoval a to bylo okaté až moc a ve finále to Schiavone jen potvrdila že Govortsova nehrála nic. Každý má svůj názor ale to to bylo divadlo a ne hra bo nevěřím že hráč který hraje doma a předešlé zápasy odehrál na jedničku bez sebemenších potíží z těžšíma soupeřkama a na další den nastoupí proti podprůměrné hráčce ze kterou má pozitivní bilanci a začne kazit míčky které nekazily a nedobíhá míčky na které by měla to už je divné.Ale jak říkám každý má svůj názor , jako mě je to fuk osobně bo já sem na to vsazené neměl ale sledoval jsem to a měl jsem dost bo jsem sledoval 3zápsy od Kleybanove tak vím jak hrála .
Reagovat
smazaný uživatel
v telke niečo spomínali, že to bola len polovičná Kleybanova, lebo bola zranená.. tak to bude asi tým :)
Reagovat
skott
Alisa mela zranene stehno, od zacatku ho mela obvazane a i si brala medical timeout, za normalnich okolnosti by s Govortsovou vytrela kurt!Vapeta neber vazne, tohle vykrikuje porad;)
Reagovat
smazaný uživatel
ALE JO JÁ TO VŠECHNO BERU ALE STO PROCENTNĚ TO ŘÍCT NEMŮŽEŠ BO NEVÍŠ JESTLI TO ZRANĚNÍ NEHRAJE (a když chce pustit zápas tak se na něco musí vymluvit bud zahraje zranění nebo něco jiného)BO JAK JE ZNÁMO TAK KOLIK TAKOVÝCH HRÁČŮ SKREČNE ZÁPAS A O TÝDEN POZDĚJI HRAJE NA DALŠÍM TURNAJI JAK KDYBY SE NECHUMELILO , JEN CHCI ŘÍCT TO ŽE TENIS JE JEDEN Z MÁLA SPORTŮ KDE SE DÁ PODVÁDĚT ANIŽ BY TO NĚKDO ZJISTIL BO JEDEŠ SÁM ZA SEBE !!! a kolik tenistu bylo podezřelých z prodáváni zápasů spousta !!!!!
Reagovat
skott
Ano stoprocentne to tvrdit nemuzu, ale je vzdycky na tom, kdo obvinuje, aby predlozil dukazy.Mas tedy nejake???NE!Ja netvrdim, ze se v tenise neprodavaji zapasy, verim, ze ano, ale ne na tehle urovni.Jsem ocohoten tomu verit nekde u challengeru, kde nejsou kamery apod.
Kdyz uz zminujes Davydenka nebo Kafelnikova (mohl by si alespon spravne napsat jeho jmeno), oba dva maji takove schopnosti, aby si penize vydelali vlastnimi silami.Tohle nemaji zapotrebi.Prijde mi, jakoby si nikdy predtim nevidel nejaky tenisovy zapas.Ja uz videl napriklad daleko ¨podezrelejsi¨ utkani nez bylo to Alisy...
Reagovat
skott
A ohledne Wozniacki: ta pravdepodone take v nejakem sazeni nejede, ale, co se svym otcem udelali, trest zaslouzi.Oba moc dobre vedeli, ze hrali saskarnu.Jinak by jeji otec neseptal a nezakryval si rukou pusu.Za pitomost by meli nest nasledky a ne se naivne detsky vymlouvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vapet psát bez chyb neumí, ale mě spíš zaráží jiná věc. Několikrát tě upozorním na skutečnost, že za tečkou, vykřičníkem a otazníkem musí být mezera. Tebe poznám i bez podpisu, nikdo jiný totiž nedělá rozdíl mezi čárkou a tečkou. Spousta pubertálů na mezery kašle, ale tohle je unikát.
Reagovat
smazaný uživatel
Broz nejsi ty asi Mrož bo co sté tvé mozkovny nevyleze to je děs prodávej tam ty své satelity a nestarej se o čárky Mrožíku milí Brožíku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist