Šéf srbského tenisu rezignoval kvůli neshodám s otcem Djokoviče

10. 11. 2011, 13:35
Aktuality 9
Srbská tenisová federace je bez prezidenta. Slobodan Živojinovič podle agentury AP kvůli dlouhodobým neshodám s otcem prvního hráče světa Novaka Djokoviče odstoupil z funkce.
Srdjan Djokovič (otec Novaka)

Živojinovič se údajně se Srdjanem Djokovičem pohádal už po loňském vítězném finále Davisova poháru. Otec světové jedničky měl tehdy prohlásit, že funkcionář kariéře jeho syna a dalších srbských tenistů nijak nepomohl. 

Do čela federace by se měl po zasedání 24. listopadu postavit srbský ministr zahraniční Vuk Jeremič.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jo starý Djokovič ted bude dělat chytráka , si myslí že jeho synáček je první na světě tak ted bude dělat machra , je to jen další vydřiduch co se přiživuje na slávě svého fakana !
Reagovat
a.magerova
Dovedu si představit, že se na Novakově slávě bude přiživovat třeba jeho milenka současná, bývalá či budoucí, kdejaký spolužák ze školy, učitelka kreslení nebo co já vím třeba i kluk od vedle či prodavačka ve večerce atd.
Ale otec, který ho živil a podporoval morálně či finančně... o tom přece nemůžeš říct, že se přiživuje na jeho slávě !!! On za tou jeho slávou spolu s matkou stojí a má lví podíl na tom No1.
Reagovat
gigin
jsem si lámal hlavu,jak to napsat ... lépe bych to nesvedl..
Reagovat
Ivula
Svatá pravda, fakan a namistrovanej, arogantní blbeček. To, že je světová jednička ještě neznamená, že se bude chovat nadřazeně. Rychle může padnout zpátky na zem.
Reagovat
smazaný uživatel
proboha jak může někdo říct, že se Novak chová nadřazeně?
Reagovat
misoSK
Tu je zvykom vzdy nadavat na svetovu 1-ku...Donedavna bol nepriatelom cislo 1 a najarogantnejsim clovekom na svete Fedex, dnes Nole...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že pravda bude někde uprostřed, naboť nebýt Franuloviče a Živojinoviče (býv. Jugoslávie), třeba by Srdjan dal Novaka trénovat
třeba fotbal....
Reagovat
gigin
spíš Jeleny Genčičové ....
Reagovat
smazaný uživatel
Jak někdo může říct, že Đoković je fakan a arogantní blbeček?! To je hrozné jak ti lidi záviděj a tak si vymyšlej blbosti aby ho uráželi, tak si to přeznejte, že závidíte to co máš, a že je JEDNIČKA, zalezte někam!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist