Selešová sepisuje paměti

20. 3. 2008, 09:41
Aktuality 0
Bývalá světová tenisová jednička Monika Selešová pracuje na knize pamětí. Zatím nepojmenované dílo by mělo vyjít příští rok. "Chtěla bych se podělit o zkušenosti, jak jsem našla rovnováhu, sílu a štěstí v životě, který byl jako jízda na horské dráze. Jednou nepopsatelná radost, někdy zase obrovská tragédie," řekla čtyřiatřicetiletá Selešová.
Profily hráčů
Monica Selešová

Selešovou k napsání knihy přiměla účast v americké obdobě soutěže StarDance... když hvězdy tančí, kvůli které musela zhubnout. To prý znovu nastartovalo její život. "Prošla si mlhavým údolím smutku a frustrace, ztloustla, nyní se ale cítí nejlépe v životě a je konečně šťastná," napsalo v prohlášení vydavatelství Avery, které knihu bývalé tenistce vydá.

Kariéru vítězky devíti grandslamů poznamenal incident z roku 1993. Na turnaji v Hamburku ji při utkání bodl nožem do zad vyšinutý fanoušek. Na okruhu WTA naposledy hrála v roce 2003, kariéru však oficiálně ukončila teprve před měsícem.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist