Serena chce v Pekingu hodně nakupovat. A zapomenout na US Open

4. 10. 2009, 09:55
Aktuality 4
V Pekingu odstartoval turnaj WTA dotovaný částkou 4,5 milionu dolarů. Většina hráček se soustředí na své výkony. Serena Williamsová, jež se představí poprvé po US Open, si ale neplánovala hlavně spoustu nákupů. "Už tu nechci být jen jako turista," říká.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová chce v Číně zapomenout na nepovedený závěr US Open. Před necelým měsícem podlehla v semifinále Ciljstersové a své jméno si pošpinila nevybíravým výstupem s čárovou rozhodčí.

Zapomínat ale nebude jen při tenise, naplánovala si také plno nakupování. Jedenáctinásobná grandslamová vítězka novinářům řekla, že doufá, že mezi svými zápasy stihne projít čínskou metropoli. Aby si prý prošla místní obchůdky.

"Byla jsem už na Velké čínské zdi a bylo to úžasné. Podívala jsem se také na náměstí Tiananmen a podnikla spoustu výlětů," vyprávěla vítězka turnaje z roku 2004.

"Už nechci být jen turista, rozhodla jsem se tu více nakupovat," prozradila svůj mimotenisový plán Serena, jež turnaj v olympijském tenisovém centru zahájí proti Estonce Kanepiové. V semifinále by se mohla utkat se svou sestrou Venus.

Ve čtvrtfinále se může střetnout s jednou z finalistek posledního turnaje v Tokiu - Šarapovovou, nebo Jankovičovou. "Jsou to opravdu dobré tenistky... Na těžké zápasy se ale moc těším, ukáže se, jak v nich obstojím."

Sestry Williamsovy loni v Pekingu vyhrály olympijské zlato ve čtyřhře, vzpomínky ale tento týden neoživí. "Bylo by to moc hraní během pár dnů," vysvětlila Serena, jež se může po turnaji v Pekingu dostat do čela světového žebříčku. Stačí, když dopadne lépe než Safinová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
no super tak ona tam nejede vyhrát ona tam jde nakupovat dělá jak kdyby nikdy u rákosníku nenakupovala.
Reagovat
weak
...takže "překvapivě" Serena za své nehorázné selhání emocí místo jasného distancu, který měl následovat, zaplatila jen těch pro ni trapných deset tisic dolarů... :-)
Reagovat
dabelsobul
Zametlo se to pod stůl, jak jinak... A málokdo si na to už vzpomene, že ji to vlastně nic nestálo...

Možná za další výstup by už mohla dostat pořádný trest...
Reagovat
smazaný uživatel
pochybují bo jméno Williams znamená v ženském tenisu byznys a velké prachy oni by si nedovolily zastavit Serenu to je jak kdyby chtěli distancovat Federera to jsou velké jmena a to o nejde bo by se ošidily samy na sobě
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist