Serena dávala Wozniacké rady o lásce

2. 9. 2011, 16:11
Aktuality 0
Americká tenistka Serena Williamsová rozdávala na US Open moudra o lásce. Na radu kvůli vztahu s irským golfistou Rorym McIlroyem za třináctinásobnou grandslamovou vítězkou přišla první hráčka světového žebříčku Dánka Caroline Wozniacká.
Profily hráčů
Caroline Wozniacká a Serena Williamsová

"Doufám, že mě nebrala moc vážně," citovala Williamsovou agentura Reuters. "Řekla jsem jí, aby nikdy neprojížděla přítelův telefon. To je nejhorší věc, co může udělat. A taky jsem jí řekla, že všechny vztahy jednou končí, což asi nebyla nejlepší rada," dodala devětadvacetiletá Američanka. 

Caroline Wozniacká a Rory McIlroy"Byla jsem v šatně a čekala jsem na ošetření. Serena tam seděla s Venus, a tak jsme se začaly bavit. Byla to legrace, docela jsme se zasmály," uvedla jednadvacetiletá Wozniacká. "Ale myslím, že Sereniny rady radši nebudu poslouchat. A Venus nebyla o moc lepší," dodala.

Serena Williamsová měla věřejně známý vztah minimálně se sedmi partnery: loni se po takřka čtyřech letech rozešla s americkým raperem Commonem, naposledy měla krátký románek s basketbalistou Amarem Stoudemirem.

Možná by Wozniacká udělala lépe, kdyby se sester Williamsových zeptala, jak vyhrát grandslamový titul. Na ten totiž dánská tenistka stále čeká.

Američanka i Dánka včera na US Open hladce postoupily do 3. kola.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist