Serena formu před Australian Open vyladí v Sydney

2. 12. 2009, 10:10
Aktuality 3
Světová jednička Serena Williamsová se nepodmíněnému trestu za konflikt na US Open vyhnula a již potvrdila účast na prvním turnaji příští sezony. Na Australian Open, kde bude obhajovat titul, se stejně jako letos připraví v Sydney.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Vítězka letošního Australian Open, Wimbledonu a Turnaje mistryň Serena Williamsová potvrdila pořadatelům turnaje v Sydney účast i v příštím ročníku. Podnik kategorie WTA Premier odstartuje 10. ledna a Američanka bude obhajovat semifinálovou účast.

"Letos jsem se v Sydney skvěle bavila a už se nemůžu dočkat, až se tam za pár týdnů zase vrátím," řekla Serena.

"Serena je ve světě sportu skutečnou superstar a jsem potěšen, že svou účast opět potvrdila," pochvaloval si ředitel turnaje Craig Watson.

Na Medibank International v Sydney bude hrát také finalistka US Open Wozniacká, obhájkyně titulu Dementěvová, Kuzněcovová, Azarenková nebo Stosurová. Očekávaný je také start Safinové, jež se zotavuje po zranění.

Současně se soutěží žen budou v Sydney tradičně pilovat formu i muži. Účast už potvrdil Berdych, Monfils, Wawrinka, domácí Hewitt nebo u fanoušků oblíbený Baghdatis.

Šéf Australian Open s trestem souhlasí
Osmadvacetiletá Serena sice zažila další úspěšný rok, dojem však kazilo neudržení nervů na uzdě při semifinále US Open. V neděli se dočkala verdiktu od ITF, která jedenáctinásobnou vítězku grandslamových turnajů potrestala dvouletou podmínkou a rekordní pokutou.

"Věříme, že se to nebude opakovat. My jsme se Serenou nikdy problémy neměli," vzkázal svou důvěru šéf Australian Open Craig Tiley. Nemyslí si, že tenistku ze Spojených států měli potrestat nepodmíněným zákazem. "Je však důležité vědět, že takové chování bylo nepřípustné a bylo ho třeba potrestat."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
by me zajimalo jesi tu bude i ta fotka z The Sun :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď na to, černá vorvanice!!!!!!!!! Sejmi je všechny - ostatní baby, protože opravdu jenom ty umíš hrát tenis na jakés takés úrovni, ostatní jsou jen odpad!!!!!!!!!!!!! Kamón!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist