Serena má další titul, v úvodu sezony ovládla silně obsazené Brisbane

5. 1. 2013, 13:25
Aktuality 134
Serena Williamsová zahájila novou sezonu tak, jak skončila tu minulou, tedy triumfem. Celkově 47. titul si odváží ze silně obsazeného turnaje v australském Brisbane, kde ve finále smetla Rusku Anastasii Pavljučenkovovou
Serena Williamsová

Serena Williamsová od loňské překvapivé porážky s Francouzkou Razzanovou v 1. kole French Open vyhrála do konce roku celkem 31 z 32 zápasů. A vynikající formu si jednatřicetiletá Američanka přenáší i do nové sezony, když od poslední porážky s Němkou Kerberovou neprohrála už 16 utkání v řadě. Po US Open a Turnaji mistryň  ovládla na prahu nové sezony australské Brisbane. 

Serena WilliamsováPatnáctinásobná grandslmaová šampionka sice během turnaje nenarazila na žádnou hráčku první světové třicítky, na rozdíl od dalších sedmi hráček Top 10, jež v Brisbane startovaly, se však dokázala vypořádat s nevyzpytatelností 'slabších' soupeřek. V semifinále jí navíc pomohlo odstoupení zraněné světové jedničky Victorie Azarenkové.

Ve finále světová trojka deklasovala za 50 minut hry 6-2 6-1 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou, jež v průběhu turnaje vyřadila Hradeckou, Kvitovou či Kerberovou. 

Bývalá světová jednička Williamsová si tak bez ztraceného setu došla pro 47. titul v kariéře, za který získala největší podíl z celkové dotace ve výši milion dolarů (163.000).

Serena přiznala, že cítí, že hraje svůj nejlepší tenis. "Dívala jsem se na několik starých zápasů na Youtube a mám pocit, že teď hraju svůj nejlepší tenis. LAe chci hrát ještě lépe, vždy mám pocit, že bych mohla hrát ještě lépe," řekla americká maximalistka. 

"Když se rozjede, nedá se proti ní nic moc dělat. Vždy když hraju proti Sereně, tak mám pocit, že nevím jak hrát," řekla jednadvacetiletá Pavljučenkovová.



Ve finále čtyřhry naopak neuspěla Květa Peschkeová, která spolu s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou prohrála s americko-indickou dvojicí Bethanie Matteková-SandsováSania Mirzaová 6-4 4-6 10-6. Česká tenistka tak promarnila možnost zahájit novou sezonu ziskem celkově 25. deblového titulu. 
- WTA PREMIER BRISBANE -
(Austrálie, tv. povrch, 1.000.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (03. 01. 2013)

Dvouhra - finále:
S. Williamsová (3-USA) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-2 6-1

Čtyřhra - finále:
Matteková-Sandsová/Mirzaová (USA/Indie) - Grönefeldová/Peschkeová (4-Něm./ČR) 4-6 6-4 10-7

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

134
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
trochu jsem se toho zápasu bál, ale skutečnost předčila i moje nejhorší očekávání ...
Vypadá to, že herní i výsledkovej propad Petry bude pokračovat i v letošním roce. Před začátkem sezóny jsem doufal, že by se Petra mohla udržet v elitní osmičce a stabilizovat svojí výkonnost podobně jako se to povedlo Tomášovi Berdychovi. Už o tom ale začínám pochybovat ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatím to tedy vypadá na "den blbec" :-(
Reagovat
dadaft
zatím katastrofa...
Reagovat
smazaný uživatel
nas jeste vic nenervuj, vsichni jsme ty dva win za cely prvni set videli....
Reagovat
smazaný uživatel
melo byt... to je tim zklamanim.. :-(
Reagovat
a.magerova
Njn... :-/
Ale tak není všem dnům konec, že?!
Reagovat
a.magerova
No tak alespoň zdrbneme soupeřku... :-))
Zdá se mi to nebo to dělají ty šaty, že je Dominika nějaká macatější?!
Reagovat
dadaft
takže Caro hladce 6:1 6:2.
nutno ovšem říct, že až na pár světlých chvilek hrála Ula tragicky.
Reagovat
smazaný uživatel
A hele, Masha už má taky svou koalu... :)
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270199_10151165444442680_155255982_n.jpg

A má i klokana... :D
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/541747_10151161406037680_1873017315_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, já ti to sem chtěla v noci hodit (viděla jsem to asi 5 minut po tom, co to Maruš dala na fb) a pak jsem si řekla, že si to beztak už viděl...:-D
Krásné fotky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.apiainternational.com.au/wp-content/uploads/2013/01/MDD.pdf
Reagovat
majovap
Zítra na ČT2 dokument o Petře K. ve 20:00 "Boj o trún"
Reagovat
tommr
to není zrovna nejlepší vysílací čas - v sobotu večer asi většina lidí dá přednost Marečkovi nebo jinýmu programu. Měli to odvysílat ve všední den ... :)
Reagovat
majovap
Zítra je neděle.
Reagovat
smazaný uživatel
Dokument o tvé oblíbené tenistce v prime timu... Co víc bys chtěl? :) Já se ale určitě dívat nebudu, protože vím, že tam budou záběry z Wimbledonu 2011... To mi budou pouštět v pekle, jestli se tam dostanu. :D
Reagovat
carolyn
:-D jak víš že půjdeš do pekla??? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, jestli se tam dostanu... Třeba se dostanu do nebe a tam mi budou pouštět finále RG 2012, obě semifinále AO 2012 atd. :)
Reagovat
carolyn
:-)) ok
Reagovat
tommr
no jó, já zapomněl, že je dneska sobota. To ale na věci v zásadě nic nemění - ve všední den by se na to asi koukalo víc lidí ... :)
Reagovat
majovap
Je to možné. Nicméně, doufám, že to aspoň nejací fanoušci Petry ocení.
Reagovat
tommr
já hlavně doufám, že Petra dneska vyhraje a neudělá si těsně před vysíláním takovýho oslavnýho dokumentu další ostudu ... :)
Reagovat
majovap
Taky v to doufám.
Reagovat
freeteepek
Ve všední den večer jsou lidi v hospodě. V neděli večer jsou obvykle doma, protože si to užili v pátek a v sobotu a teď musí taky trochu odpočívat:-) A taky myslím v neděli večer nedávají žádný seriál:-)
Reagovat
Bob
ty budeš v pekle Montomene a pěkně se budeš koukat na finále Wibledonu 2011 :D
Reagovat
Nola
plánuje tento rok ovládnuť všetky GS, možno sa tak aj stane..

prečo dnes vládnu tenisu staršie hráčky/hráči
http://sport.pravda.sk/tenis/clanok/135443-viac-tridsiatniciek-menej-tinedzeriek-tenis-starne/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pravda
pamätam jak Masha vyhrala wimbledon v roku 2004 a mala len 17
a Rafa French open ked mal 19
Tie casy su nenavratne preč
Reagovat
freeteepek
1. vládne jen Serena. O ostatních se to říct nedá
2. Za ní v závěsu jsou 20+ holky
3. proč nevyhrávají holký 16-17tileté? V článku řečeno. Protože se hraje rychlejší a tvrdší tenis a ty holky musí nejdřív dospět. Jak fyzicky, tak tenisově.
4. až odejde Serena, uvolní se prostor pro více udělaných mladších hráček vyšších 175ti centimetrů - např. Garbine Muguruza Blanco, Laura Robson, Sloan Stephens. Dávám Sereně tak ještě rok-dva:-)
5. CHlapský tenis je ještě náročnější, než ženský - fyzicky i úrovní hry, takže dostat se na potřebnou úroveň prostě déle trvá. Rafa je fenomén, který se rodí jednou za 30let. A éra třicátníka Federera už končí.
Reagovat
dadaft
o tom, že je mužský tenis pro muže fyzicky náročnější než ženský tenis pro ženy velice silně pochybuji. podívej se na Serenu Williamsovou nebo Samanthu Stosurovou - takový Roger Federer je proti nim učiněný chcípáček...
Reagovat
Nola
čítal si ten článok? aký je vekový priemer TOP 10 u žien a chlapov? žiadny tínedžer sa tam nenachádza.... tenisu vládnu zrelí hráči, u chlapov je najmladší hráč DelPo, má 24..., sú tam dvaja 30-tnici a ostatní od 25 hore...
u žien sú dve hráčky, ktoré majú 22 a tiež sú tam dve 30- tničky, tenis starne, hlavne ten mužský....
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš řekl, že se zkracuje interval, od jakého věku do jakého věku je schopen ten který hráč či hráčka se udržet na vrcholu..
Reagovat
Nola
ženský tenis je náročnejší? :D Roger nie je môj favorit, ale má oveľa silnejšiu konkurenciu ako Serena, čo je pre tenis a fanúšikov oveľa zaujímavejšie ako jednoznačné zápasy Sereny, keď je vo forme
quesh - na vrchole sa nedokážu udržať ženy, chlapi s tým až taký problém nemajú
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruza mě od velkých překvapení v Miami už nepotěšila ani trochu. Teď v Číně ji vyřadila i Annika Beck (necelých 19 let). Neznáš? Od července do října 2012 vyhrála 5 ITF turnajů a na žebříku za rok postoupila z čísla 227 na 78. Možná se do top desítky dostane nejdřív právě ona.
Reagovat
dadaft
byly doby, kdy Federer neměl žádnou konkurenci...

já přece nemluvím o tom, že by žena porazila muže. mluvím o tom, že třeba Roger Federer i se svou nepříliš svalnatou postavou může vyhrávat grandslamy, kdežto Ana Ivanovičová se svou ne příliš svalnatou postavou na GS titul prostě nemá nárok...
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekl bych. S výjimkou silné čtyřky se to pořadí dost míchá.
Reagovat
freeteepek
Takže ty chceš říct, že v době kdy 17tiletá Šarapovová vyhrála Wimbledon vládly ženskému tenisu náctileté tenistky? Nebo že snad Nadal, když vyhrál FO náctiletí tenisté? To byly výjimky mezi starými a těm snižovali průměr:-) Já nejsem statistik, ale řekl bych, že tak jako dnes nevládnou tenisu třicátnice, tak tehdy nevládli dvacítky. Serena všechny válcuje a zvyšuje válcovací průměr:-)
Zkus si to prosím Tě spočítat, ať máme přesná čísla. Samotného by mě to zajímalo:-)
Reagovat
freeteepek
V chlapech nemám přehled. Asi stárne. Roger vydrží hrát do 40ti, tak ten průměr bude pořád zvedat:-)
Reagovat
freeteepek
Máš pravdu. Vím, že jsi Muguruze fandil. Je fakt, že tak nějak stagnuje, ale abych se přiznal, tak já ji nesleduju. Mě hrozně zaujalo to její jméno a taky jsem si všim, že jednou hrála na nějakém ITF turnaji v Olomouci. Myslím ale, že fyzický dispozice má Muguruza dobrý na top tenis, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
nakousli jste zajimave tema, vubec bych nerekla, ze se zkracuje doba hrace na vrcholu, naopak se mi zda, ze sport kopiruje fyziologicke, technologicke i spolecenske trendy... ale trochu tezke tema na tak lehkou hodinu.. :-) Jsem zvedava na Petru!!!
Reagovat
Roger_Federer
jsem v šoku z dnešniho vykonu Srbskych..Stalo me to 2 mesični platy na vyhrach..:), stydte se.
Reagovat
smazaný uživatel
díky za informaci, hned mě ta jejich prohra bolí míň.
:-))))))))
Reagovat
Roger_Federer
gigin je na dovolene?, nebo to neustal a hodil si to?
Reagovat
Nola
Srbi boli mizerní v mixe, nemôžem Ane zazlievať prehru, vybrala si svoj deň, tak ako Nole s Tomicom
ak plánujú Hopman Cup niekedy vyhrať, musia sa zdokonaliť vo štvorhre, nejde im to, Medina a Fernando štvorhu hrajú a to im bohate stačilo na výhru, napriek tomu, že Verdasco prehral všetky duely, tímová práca je dôležitá, gratulácia Španielom
Reagovat
smazaný uživatel
Ana je slaboučká jako třikrát vylouhovaný čaj. Viděl jsem necelý set, ztráta času. Když nestačí ani na trápící se Anabel, jak chce uspět proti nejlepším?
Už dva roky nevyhrála turnaj (legraci na Bali nepočítám), titul z Lince 2010 je navíc taky z hodně nevýznamného turnaje. Poslední, co stojí za řeč, je finále v Indian Wells 2009. Skoro před čtyřmi roky!!! Jde o dlouhodobý a těžký úpadek, i když se určitě najdou obdivovatelé, kteří jsou z Ančiných "úspěchů" nadšeni.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas, dnes som Srbov tiež preklínal..Narušili moj budget na dnešnú noc...Po vypadnutí Amerikáncov som s tou hotovosťou viac menej počítal..Iróniou osudu je triumf Španielov.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolo, nezazlívám jí to, spíš mě to mrzí:-)...je pravda, že v mixu byli marní oba, takže těžko něco svalovat na ni.
Brozi, Anabel předvedla velmi dobrý výkon a Ana dnes očividně nebyla ve své kůži (divila jsem se, že zápas vůbec dohrála)...co se týče jejích ostatních výsledků, ty obhajovat nebudu-sotva o nich vím;-)
Reagovat
Nola
si veľmi prísny, Ana v jednom rozhovore uviedla, že stratila motiváciu....
k mixu dodám, Ana tam bohužiaľ slúžila viac menej ako kulisa, či ju rozhodil bývalý, netuším....
Reagovat
Nola
si veľmi prísny, Ana v jednom rozhovore uviedla, že stratila motiváciu....
k mixu dodám, Ana tam bohužiaľ slúžila viac menej ako kulisa, či ju rozhodil bývalý, netuším....
Reagovat
smazaný uživatel
Když už narážíš na ten bývalý vztah Any... Upřímně řečeno, ten Verdasco je teďka pěkný zjev. Vsadím se, že dneska už by s ním Anička chodit nezačala. :D

Pár čísel pro pana profesora...
Umístění Any v žebříčku po Wimbledonu 2010: 64. místo
Umístění Any v žebříčku na konci roku 2012: 13. místo

Tak kde je ten dlouhodobý a těžký úpadek?
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, Verdasco aktuálně vypadá hrozně:-D

http://hopmancup.com/wp-content/uploads/2013/01/Spain13.jpg
ale koala je k sežrání:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To je teďka nějaká nová móda, že se tenisti a tenistky fotí s koalou? Už jsem viděl Petru, Tommyho Haase, teď Verdasca... To třeba Caro se radši kamarádí s klokánkem (video z loňského AO). :D
http://www.youtube.com/watch?v=4GwQc2mom3s

Jinak máš pravdu, koala je hezká. :) Verdasco je sice zjev, ale dneska v mixu teda hrál jako ďas. Hlavně když byl na podání, to byl pro Anu s Novakem asi největší problém. Hlavně Ana nemohla zreturnovat jeho servis. Taky jsem byl na Verdasca pěkně naštvaný, že je na Aničku zlý... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vedle klokana je koala druhé nejtypičtější zvíře Austrálie. A na rozdíl od ně se lépe drží v náručí. A pokud chceš cokoliv propagovat, vraž tam fotku roztomilého zvířátka, to zabere vždycky. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle malý soupis bude stačit? Nebo odpovíš nějakou další pokroucenou demagogií?

2007 French Open - finále
2007 Wimbledon - semifinále
2008 Australian Open - finále
2008 French Open - titul

Jeden z největších talentů poslední doby a jak to s ní dopadlo? Od tohoto vrcholu kariéry (ve věku 20 a něco) dlouhé 4 roky bylo její grandslamové maximum čtvrté kolo !!!
Až na posledním US Open se konečně dostala aspoň do čtvrtfinále. Ovšem s první nasazenou hráčkou, co na turnaji potkala, vyletěla. Jak příznačné, že.
Reagovat
smazaný uživatel
vypadnout s pozdější vítězkou turnaje ale není žádná ostuda:-)
A navíc ji posadit na zadek:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eqjplUrGg1g#t=3784s
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ale psal o "dlouhodobém a těžkém úpadku" (a stále pokračujícím, jak jsem z toho pochopil), který jsem ti srovnáním dvou umístění jasně vyvrátil. Že tě zajímají jenom tituly a finále, to je tvůj problém. Od roku 2007 uplynulo už spoustu času a když se podíváš na jména hráček, které v té době byly ve špičce, tak dneska už tam většinu z nich nenajdeš... Ana se po tom nevydařeném období vyškrábala zase dost vysoko. Předloni po Bali (Ana zakončila rok na 22. místě) jsem s tebou měl pod článkem diskusi a psal jsem, že by Ana v další sezoně mohla být v první patnáctce. Ana byla nakonec třináctá... Teď ti říkám, že Ana v této sezoně může nakouknout do první desítky (což je taky její cíl). Tak uvidíme, jestli mám opět pravdu. :)

Tady máš tu diskusi a za tím, co jsem tam napsal, si pořád stojím. Taky se nerad opakuju, takže ti dávám odkaz... Tak si to přečti a dej mi svátek. :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/ivanovicova-oslavila-24-narozeniny-obhajenim-titulu-na-bali-9038/
Reagovat
smazaný uživatel
No, Serena se tak trochu posadila sama, ale dobrý. :D Jinak díky za tu reakci, protože jsem taky chtěl napsat, že Ana prohrála s pozdější vítězkou Serenou a zapomněl jsem na to... Jenom mě mrzí, že zápas mezi Anou a Anabel nedopadl právě jako v tom listopadu 2011, kdy Ana vyhrála 6:3, 6:0. Ale je třeba uznat, že Anabel hrála dneska mnohem líp než tehdy... Když se ještě vrátím k tomu finále předloni na Bali, tak Anička byla v takovém laufu, že si dokonce spletla lavičku a sedla si na místo Anabel. :D

http://www.youtube.com/watch?v=QPn88_mRWP8
Reagovat
freeteepek
Souhlasím. Kde zůstalo to jejich vlastenectví ptám se? Sami za sebe hrají líp, než když bojují za vlast. Chyběla jim jiskra. Jak Djoker podával? To byla ostuda. A ani jednou se nepokřižoval. Nezařval. žádná sebevědomá gesta...
Reagovat
freeteepek
Ve finále Fed Cupu proti Petře Kvitový hrála výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vlastenectví bych do toho vůbec netahala:-)...kéž by si tak člověk mohl vybrat, kdy mít špatný den. Jiskra jim nechyběla vůbec, snažili se vyhrát a Nole si teda zařval:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bob
Ivanovic byla nejhorsi svetova jednicka na svete. Broz ma naprostou pravdu. Jeji uspechy na grandslamech jsou chabe. Na FO od doby jejiho vitezstvi nepredvedla nic.
Reagovat
Bob
Ivanovic byla nejhorsi svetova jednicka na svete. Broz ma naprostou pravdu. Jeji uspechy na grandslamech jsou chabe. Na FO od doby jejiho vitezstvi nepredvedla nic.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň se vlichocovat a žehlit. Nemysli, že jsem to neprokoukl. Máš tak velký novoroční vrub, že ještě teď tu tvou nehoráznost rozdýchávám. Všechna má osvěta a práce přišla opět nazmar - měl bych dostávat příplatky. A nedělej, že nevíš, o čem je řeč.!!!
Reagovat
a.magerova
Jako cooo?!!!
No nevím co máš přesně na mysli, ale jestli myslíš to co já, tak tam jsem ANO neřekla.....
Jo a taky si nějak musím ten čas bez Rogera krátit, že?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nevíš, jak se krátí čas čekáním na Rogera!? Nečteš snad bibli našeho spolku? Máš si studovat jeho úchvatnou hru, prohlížet fotky a urputně myslet na to, aby ho na turnajích provázelo zdraví a úspěchy!

Ano, myslím tvůj poklesek předevčírem nebo kdy to bylo. Máš jich snad víc!? A nehraj si na svatouška, že nepadlo žádné ANO, když jsem to četl, pokoušely se mě mrákoty. Dostal jsem pěkný kartáč, že na tebe nedohlížím a jakto, že to tu nečtu! To ti TO jednou nestačilo v případu KOREK!? Klidně se spustíš a začneš harašit opět s někým z nepřátelkého tábora. To ti ty mé lekce, kdy jsem byl u tebe, opravdu k ničemu nebyly?? To si opravdu nedokážeš pomoci nebo co!?
Ale ujišťuji tě, že tentokrát ti to tak lehce neprojde. Odnesl jsem si to já, odneseš si to i ty. Řekni mi jediný důvod, proč bych měl za tebe neustále něco žehlit!? Já si na žádný vpomenout nemohu.....A několikrát jsem ti přitom říkal, že když tě to popadne, máš si přinejhorším posloužit někým z našeho tábora.
Reagovat
a.magerova
Já už budu hodná, slibuju.
Jsem jen chtěla udržovat dobré vztahy napříč fancluby... :-))

Jo a teď já: "Můžeš mi laskavě vysvětlit kdes byl Ty?!!!"
Reagovat
smazaný uživatel
to předej nějaké jiné. Já už se postarám o to, abys byla hodná!!! Sebrali mi kvůli tobě i prémie.....
Ale jelikož mám pro tebe stále slabost, dám ti ještě poslední šanci. Tentokrát se u tebe ale zdržím déle a vůbec vše bude probíhat tak nějak déle. Školení ohledně vhodného chování atd....., doufám, že víš, co vše mám na mysli!?;-)) Byl bych rád, kdybychom si TO odbyli do začátku AO.

A kde jsem byl? Jo, já ti to povím a ty tam budeš chtít taky....A nedělej, že sis všimla mé nepřítomnosti. Stále si pamatuji tvůj neúspěšný pokus vyhandlovat mě s představitelkami ostatních klubů. No, zkrátka jsem si potřeboval od tebe na chvíli oddechnout.;-))
Reagovat
smazaný uživatel
"Stále si pamatuji tvůj neúspěšný pokus vyhandlovat mě s představitelkami ostatních klubů."
Jé, to už je dávno...tos byl ještě nezneužitej...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to dávno, to byly ještě staré dobré časy.....A ty myslíš, že už jsem teď zneužitej?
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.imgur.com/Yv8x1.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Davydenko tiez je uz znamy Mr. Tiper
Reagovat
smazaný uživatel
Co tam ten japonec na HC telo keca sak nech uz sklapne
Reagovat
smazaný uživatel
jak to je na eurosportu oni už nebudou vysílat ženský?? :/
Reagovat
freeteepek
Nebudou. Nikdo na ně nekoukal:-(
Reagovat
smazaný uživatel
cože já na ně koukal jako na co se budu koukat teď :(((
Reagovat
dadaft
Slovak sport
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi blesk.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA Brisbane byl na Supertennisu (zadarmo na satelitu) od čtvrtfinále. Neznáme? Rozdíl obrazu proti Slovakšportu je propastný. Pokud si můžu vybrat, je volba jasná.
Eurosport sice v přestávkách mezi gemy otravuje s reklamou, ale oba programy má v HD. Mít další 4 roky skoro kompletní tenis WTA jen v otřesné nekvalitě Slovakšportu je děsivá představa. Snad v budoucí placené verzi taky přejdou na HD.
Reagovat
smazaný uživatel
:D hele a jak naladim ten Supertennis :DD ja jsem na tohle deb*l :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jednoduché. Kanál Supertennis HD naladí každý, komu parabolu instaloval odborník nebo satelitní fanda. V našich podmínkách musí parabola obsahovat čtyři konvertory pro příjem nejdůležitějších satelitních pozic: 28E (UK) + 23,5E (CZ a SK) + 19E (hlavně německé volné programy) + 13E (zde je italský Supertennis).

Patlalové z montážních "firem" jsou schopni lidem doporučovat akorát tak stupidní monobloky na příjem dvou pozic 23,5E a 19E.
Reagovat
freeteepek
4 konvertory? Tak to teda musíš mít sakra velkou anténu. Já jsem tuhle podle tvých dispozic naladil anglické kanály. Mám 90cm parabolu a stejně to moc nejde. A to mluvím jen o SD kanálech a jednom kovertoru. Tu Astru N s těma HD kanálama, co tam byla olympiáda jsem nechytl vůbec. A dělal mi to odborník s potřebným zařízením, protože mě samotnýmu bez vybavení to fakt nešlo:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to nějak popletený. 24 specializovaných olympijských kanálů BBC v HD nebylo na Astra 1N (na pozici 28E je jen dočasně) s mnohem horším pokrytím kontinentální Evropy, ale na velmi snadno přijímatelných Astra 2A a 2B !!!

Viz moje info z 27.7.:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/olympiada-ve-wimbledonu-je-to-zavazek-rika-hradecka-10578/

Multifokus na všechny čtyři uvedené pozice jde bez problémů nastavit u každé kvalitní paraboly s velikostí od 85 cm výš. Samozřejmě bez UK programů vysílajících v britském svazku.
Takový multifokus se musel řešit jinak a hlavně podle konkrétního místa - v Čechách docela snadné, na Moravě obtížné a na východním Slovensku běžnou parabolou neřešitelné.
Definitivní satelity Astra 2E a 2F určené pro úzké britské pokrytí už bude možné přijímat jen na velké paraboly.
Reagovat
freeteepek
Už si nějak nepamatuju. Asi počkám na ty definitivní pozice.
Reagovat
smazaný uživatel
Davydenko vyhral 1 set v 2 viedol 4:2 a mal breakbaly a nakonec mozno skrecuje noo super dnes je vsetko naopak postavene
Reagovat
smazaný uživatel
Ríšo bij Rusáka!
Reagovat
smazaný uživatel
Dalsi kus Davydenko to co stvara Bože mna uz dnes nic neprekvapi:((

vyhraty zapas a zrazu 3 set
Reagovat
smazaný uživatel
Hah...tak Ana dnes o fous marnější než Nole, ale oba hrůza:-/
Nic, gratulace Španělům, dnes si to zasloužili daleko víc:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Az som sa cudoval ako mohol djoko prehrat dlhe vymeny od zakladnej s Medinou
Ale co uz Ana to mala dat uz vo dvojhre !!!
Reagovat
carolyn
dnes možná jo, ale co uhrál Nando proti Nolemu v singlu?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš co uhrál Nando v singlu během celého turnaje?
Reagovat
smazaný uživatel
Co k tomu říct... Mně přišlo, že když už se něco povedlo Aně, tak se zase přestalo dařit Novakovi a naopak. Nějak se to dneska nemohlo sejít. Španělé byli v tom mixu takoví zkušenější... Mrzí mě, že Ana dneska neměla den, protože jinak hrála na celém Hopman Cupu moc hezky. Víc asi napíšu, až bude článek...

Cico7: Rád bych ti připomenul, že nebýt Any, tak by ve finále nebylo Srbsko, ale Austrálie...
Reagovat
smazaný uživatel
Nando byl silný i v singlu, ale on jak hraje na risk, tak mu to prostě kolikrát nevyšlo. Jeho chyby rozhodly, jinak byl Nole k poražení...
A ve čtyřhře už jasně dominoval + Medina předvedla super výkon(y)...prostě byli lepší:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a co teraz
sak nato tam isla zeby vyhravala ne
ale dnes mala vyhrat Ivanovic nad Medinou
Reagovat
smazaný uživatel
Ana na celém HC hrála hezky, ale zase neměla pořádnou soupeřku...Fran se vyházela sama, Barty a Malek škoda slov, až dnes narazila na soupeřku, která jí víc vzdorovala, a nezvládla to. Do toho jí ještě bylo zle...mrzí mě to:-(:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, už je to tak... Máš pravdu, že Medina byla jasně nejlepší soupeřka. Pamatuju si, jak s ní Ana hrála předloni finále Turnaje šampionek na Bali a byla to celkem pohodová výhra pro Anu ve dvou setech. Dneska byla Medina mnohem lepší a ještě do toho se Ana moc necítila... Na druhou stranu, já vím, že Ana dokáže zahrát proti silným soupeřkám tak, jako zahrála třeba proti Malek. Mně ani moc nešlo o to, že Malek hrála špatně, ale jak tam Aně ty míčky padaly. Prostě přesně do míst, kam bych si to u ní přál v každém zápase. :)

Cico7: No na to tam šli asi všichni, aby vyhrávali. :D Srbsko bylo favoritem, ale ne vždycky je všechno podle předpokladů... Já se ti jenom snažil vysvětlit, že nebýt Any, Srbsko by dneska v tom finále ani nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
ja chapem ale tak sa to neda pvoedat oni tam su ako tym a vies keby Djoko nevyhral ten alebo ten zapas tiez nemuseli byt vo finale
Reagovat
smazaný uživatel
A Srbové to projeli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina v pořadu Čtyřka: Chceme vysílat všechny zápasy FC A DC a hoodně blízko je k FO! :-) Byl bych rád, kdyby FO ČT vysílala jako loni.. :-)
Reagovat
dadaft
na tento týden si nemůžu stěžovat - dvě ze tří trofejí zvedly mé oblíbené hráčky.
jen tak dál holky. ))
Reagovat
smazaný uživatel
U mě tři ze tří.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad si to moje kočky
Vika a Maria nechaju na AO
aj ked vyhrat moze len jedna:)))
Reagovat
Bob
To mám ale radost, že Anabel porazila Ivanovic :))
Reagovat
freeteepek
Právě se hraje smíšená 4hra Srbsko-Španělsko a Novak si právě prohrál svoje podání! Kdyby podával normálně, tj. jako Verdasco po něm, tak by to teď nebylo 2:5 v prvním setu!
Reagovat
freeteepek
Nechápu, že to vůbec hraje Verdasca. Ten to pak napálí na Anu a Srbové jsou v zadnici...:-(
Reagovat
freeteepek
Ana, Andrea a Lucie mi dnes vzali veškerou chuť do sázení. A to nemluvím o Petře, Sáře, Vice, Marii, Samantě, Robertě, Lauře, Angeliqe, které to podělaly o pár dní dřív. Jak má člověk něco vyhrát, když z deseti favoritek vyhraje akorát Serena? Pardon, zapomněl jsem na Li Na. Ta to měla dnes s Klárou hodně těsný. A Agu. Ale to je pořád málo...Jeden nebo dva výpadky se dají ještě překonat, ale tolik kolapsů během několika dní nemůže skončit jinak, než výraznou ztrátou:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Sázení je vždy ošidné. A na začátku nové sezony, tj. téměř po dvouměsíční pauze to platí dvojnásob.
Reagovat
smazaný uživatel
Já na ženské na začátku roku nesázím a u mužů jsem opatrný. To je ošemetné vždycky v tom novém roce na začátku. No, u žen je to ošemetné někdy celý rok.:))
Reagovat
Roger_Federer
V dnešní době hrát favorytky(ženy) v tech kurzech je nesmyslné a dlouhodobě neziskové..naopak sázení proti favorytkám, nebo Bet fair..je cesta k zisku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale podavat zensky tenis je velmi velmi tazke
tam su strasne hlupe vysledky
Tam su iste asi len Maria, Vika a Serena (ale za velmi nizke kurty)
ale aj ony prehraju pocas sezony zapasy ktore by nemuseli

a muzsky tenis tam je to trochu lachsie ale na tych nay favoritov su strasne male kurzy a z toho vela nevytazime noo

Podavam uz velmi dlho a najlepsie je na tiket skombinovat viacere sporty tak je najväcsia sanca vyhry
Reagovat
smazaný uživatel
Já se v tenise právě snažím spíše vytipovávat výhry outsiderů, než sázet favority a nějak je kombinovat, aby vylezl kurz. To je nevýhodné.
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepsie je nekombimovat vobec a podavat solo zapasy..Vsetko ostatné je cesta do pekla :)..A zensky tenis obzvlast..Sledovat zensky zápas, ktorý más podaný, to je tá najadrenalínovejšia disciplína na svete :)
Reagovat
freeteepek
Souhlasím. Proto to dělám:-) Já sázím malé částky, ale i tak mě ty prohry štvou. V loňském roce se vyplatilo sázet na prohry Petry Kvitový v kombinaci s výhrou Viky, Sereny. Třeba po prvním setu v Indian Wells proti McHale nebo po prvním setu US Open proti Bartoliový to byl vejvar. Taky se mi zdá že dobrý je sázet na Kláru Zakopalovou, protože má slabý servis, který si často prohraje, ale nemá problém si ho vzít zpátky. Třeba dnes ve druhém setu Li Na úplně převálcovala a ve třetím srovnala z nepříznivého 5:2 na 5:5. Horší je, že tu kurzy se mění tak rychle, že se to kolikrát nestihne vsadit a navíc je tu velké zpoždění TV vysílání oproti sázkové realitě!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sereně k vítězství a Nastě k finále! Zápas jsem neviděl, ale dopadlo to asi podle předpokladů... Můj soukromý tip byl 6:3, 6:2 pro Serenu, tak mi to o dva gemy nevyšlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a musím uznat, že Serena umí fakt výborně pózovat s trofejí. Řekl bych, že v tomhle jí může konkurovat jedině Masha. :)
Reagovat
skott
mají v tom taky největší praxi:)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. :)
Reagovat
skott
Serena připomínala hladovou tygřici, kterou zapomněli ošetřovatelé jeden den nakrmit...a za to teď proklínám Azarenku!!
Očekával jsem, že Nasťa by mohla i vyhrát podle předchozích utkání, které jsem viděl, ale od 2-2 Serena začla hrát stylem na který Nasťa opravdu neměla odpověď, přestože se nijak dramaticky nezhoršila a snad až do konce si sama držela kladnou statistiku w/ue. Zhruba rozdíl toho, že zatímco ona se tvrdou dřinou do formy stále ještě dostává, Serena jen plynule navazuje na tu loňskou..
Reagovat
smazaný uživatel
To chce klid a hlavně neproklínat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ivanovic je pekna ale sprosta
Reagovat
smazaný uživatel
Sprostá?:-D

Jinak, gratuluju Sereně:-)...beztak je z těch ženských nejlepší fandit jí:-D Ale mrzí mě, že to nakonec nedopadlo s Vikou, na to bych určitě mrkla:-)
Reagovat
smazaný uživatel
sak proti medine hrala jak uplna sorry za vyraz
ja uz sa v tych zenach fakt nevyznam to su fakt take labilne sak keby Ana hrala len z polovice tak dobre ako napr. proti Kvitove vo Fed cupe ta neni o com
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně kazila, to je fakt...na druhou stranu Medina hrála velmi dobře...ale taky jsem nečekala, že s ní Ana bude mít takový problémy, natož že s ní prohraje.
No, nevěděla jsem, že se tohle vyjadřuje slovem "sprostá";-)
Reagovat
smazaný uživatel
sak viackrat tam pokazila lopticky kotre mala dat hlavne na sieti tam das 3 lopticky pokazila to ju stalo aj zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, díval ses na ten zápas pořádně? Ana prostě nebyla ve své kůži, ve 2. setu si musela vzít nějaký prášek. Nevím, jestli to byla nevolnost nebo co, ale připadalo mi, že jí prostě není dobře. Dneska pokazila spoustu nahraných míčů na síti, které by jí normálně nedělaly problém. Přesto se snažila, vybojovala druhý set, ale nakonec to nevyšlo... Navíc Medina hrála opravdu dobře, hlavně v 1. setu. Skoro vůbec nekazila, dávala winnery a hodně dobře podávala.

Doufám, že Novak Anu pořádně povzbudí a v mixu zabojujou společně. Vždyť Novak by dokázal povzbudit snad i mrtvého. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ten výsledek zápasu Any překvapil. Myslel jsem, že to Srbové rozhodnou už po dvouhrách. Ale jestli jí nebylo dobře, dá se to pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem věřil v to samé a sám vidíš, jak to nakonec dopadlo... Nevím přesně, kde byl problém, ale Ana dneska neměla den. Ten prášek jí určitě nedali bezdůvodně. Věřím, že to třeba byla jenom nějaká chvilková nevolnost, protože dvouhru i mix odehrála. Ale očividně nebyla ve své kůži...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, překvapení se stávají. Mixa jsem neviděl, ale to je taková nejistá disciplína.
Tak to určitě, jestli Aně dávali prášek, jistě ne pro nic za nic. Je statečná, že přesto hrála. Snad to tedy nebude nic vážného a nenaruší jí to přípravu na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem přesvědčený, že to nebude nic vážného... Ale prostě to dneska nebylo ono. Při mixu proti Austrálii se Anička pořád usmívala, objímala se s Novakem a tak. Dneska jsem poznal, že není ve své kůži. To už ale nebyla při dvouhře...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka k prvnímu titulu sezóny, Sereno!:-))
Na začátek sezóny celkem podařené vystoupení a výkon na turnaji. Tak teď si odpočiň, dolaď detaily a hurá do Melbourne - Maruš a Roger tam už trénují.....
Ale gratulka i soupeřce. Od Nasťi to byl na turnaji velmi sympatický výkon a začíná se mi čím dál více líbit. Snad bude pokračovat vzestupnou tendencí.
Reagovat
pepin
Tak gratulace Sereně, nedávno tu někdo psal, že jí nedává až tak moc nadějí na pokračování výkonů z lonska a tak jsem mu odepsal, že pokud bude chtít a mít zájem tak se toho moc nezmění ani nedá. A výhra zde je toho dokladem. Myslím, že se mají holky nač těšit a nebudou mít dobré spaní, pokud ji budou mít v pavouku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tu ani moc nečetl, ale souhlasím s tebou, jak jsi tomu člověku odepsal. A doufám, že to ještě nějaký čas vydrží. Hlavně aby vydrželo zdraví. I když až AO bude pořádná zkouška.
Jinak doufám, že se Petře v Sydney bude dařit, a že udělá svým fanouškům také radost. Když se jí podaří přejít přes první kolo, má pak celkem příznivý los.
Reagovat
Karl
Velká škoda, navíc úplně nesnáším Mattekovou, takže mě to dost naštvalo. :D Světový jedničky vyklepnou a pak toto. :))
Reagovat
Karl
Nevím proč to nevysílal slovak sport, když všude hlásali, že budou dávat hlavně zápasy českých a slovenských hráčů a pak tam místo toho pustily nějaké vycpávkové programy. OMG :D Navíc jsem nenašel jediný stream, na kterém by se to dalo sledovat. Buď chtěli registraci anebo to nešlo vůbec. =P
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist