Serena návrat znovu odložila. Neuvidí ji ani diváci v Pekingu

25. 9. 2010, 19:50
Aktuality 5
Světová tenisová jednička Serena Williamsová znovu odložila svůj návrat na kurty. Američanka, jež v neděli oslaví 29. narozeniny, se po turnaji v Tokiu odhlásila i z podniku WTA v Pekingu, kde se hraje od 2. října.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Pracuju na comebacku, ale je jasné, že turnajů v Japonsku a Číně se ještě nemohu zúčastnit," uvedla Williamsová, jež si po červencovém triumfu ve Wimbledonu pořezala nohu o rozbitou skleničku v restauraci a musela na operaci.

Třináctinásobná grandslamová šampionka už dříve ujistila, že se hodlá ještě letos na WTA Tour vrátit. Chce také pomoci americkému výběru v listopadovém finále Fed Cupu proti Itálii.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Seru na ní z vysoka , co mi je potom !
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to třeba zajímá, takhle je velká pravděpodobnost, že se změní brzo post světové jedničky. Největší šanci se tam má dostat ještě letos Wozniacki nebo Venus. Šanci má i Věrka a myslím, že pokud bude hrát stejně dobře jako na USOPEN a Wimbledonu tak se jí stane protože do Wimbledonu neobhajuje tolika bodů a bude záležet co předvede teď na konci sezony a na Australian open. Nepochybně se nevyvaruje narážkám jako měla Dinara Safina. Wozniacki to samí.
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem proc clijsters nehraje v tokyu?
Reagovat
skott
Clijsters je mama na plny uvazek a tenistka na polovicni, takze proto...:-) Hrat bude jen v Pekingu, ktery je povinny a v Lucemburku, kam to ma kousek.K tomu asi i Turnaj mistyrn, ale prilis neverim, ze se pretrhne.Uz loni konec vypustila a myslim, ze to ani tentokrat nebude vyrazne lepsi.

jinak tady jsou soucasne body a jejich odecitani...
1.sloupec - aktualni stav, 2.sloupec - body za lonske Tokio a Peking, 3.sloupec - lonske turnaje do Doha, 4.sloupec - body za Turnaj mistyrn 2009

Serena 6995 140 1500
Wozniacki 5910 5 (+ 130 Osaka) 530
Venus 5796 80 730
Vera 5550 250 (+ 60 Moskve) 70
Kim 5325 0 (+ 30 Lucemburk) 0

Z toho je jasne patrne, ze pravdepodobnost Wozniacki na 1.miste uz po Pekingu je obrovska.Popravde tezko si ted dokazu predstavit, ze by opakovala lonske katastrofalni vysledky.A kdyz ne po Pekingu, tak ji staci pockat si, az se odectou body za lonsky Turnaj mistyrn a do Doha pujde jako n.1...Samozrejme sanci maji i holky za ni, ale Wozniacki je obvykle spolehlivost sama, k tomu ma slusny naskok a neobhajuje opravdu nic (ma i body za 17.turnaj pripadne misto Osaky).
Reagovat
skott
hm, tak ta tabulka s body se mi nejak smrskla a je trochu neprehledna:/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist