Serena: Nevěděla jsem, co od sebe čekat

14. 5. 2014, 21:55
Rozhovory 6
Světová jednička Serena Williamsová, jež minulý týden odstoupila kvůli zranění stehenního svalu z turnaje v Madridu, vyhrála své úvodní utkání na antuce v Římě. Obhájkyně titulu ve druhém kole smetla Němku Petkovicovou dvakrát 6-2. Cítím se o mnoho lépe a myslím si, že teď to bude už jen lepší, řekla po zápase Američanka.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Jste spokojená s výkonem, který jste předvedla? Cítila jste v průběhu zápasu známky zranění?
Jsem velmi šťastná, protože jsem vůbec nevěděla, co od sebe mám čekat. Trénink a zápas je něco úplně jiného, nejde to moc porovnávat. Noha byla v pohodě, což je hlavní.

Kdy jste se pevně rozhodla, že do zápasu nastoupíte?
Já jsem věděla, že budu hrát. Mám ráda zápasy, jsem soutěživá a umím bojovat. V Madridu jsem nenastoupila, ale taky mi to skoro zlomilo srdce. Mrzelo mě to hlavně z toho důvodu, že jsem měla obhajovat titul.

Jste teď 100% v pořádku?
Nemůžu říct, že je vše 100%, ale cítím se o mnoho lépe a myslím si, že už to teď bude jen a jen lepší.

Jak moc je pro vás důležité vyhrát před French Open titul?
Tady v Římě jsem minulý rok vyhrála poprvé, proto je pro mě důležité pokusit se udělat maximum, abych ho obhájila. Pokud se to nepovede, neznamená to konec světa. Důležité pro mě je, abych zůstala pozitivní, hrála dobře a dělala správné věci.

Hrát dobře? Co to znemená?
Hrát to, co jsem se naučila spolu s mým otcem a s Patrickem.

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jelenu asi na zápas po Rafovi vytáhli na poslední chvíli z postele. Má pěkné pyžamo, růžové.
Ale hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja sy myslym,ze byh vod tyhle nehtel dostat tou pesti. tadle kdyby my jednu dala,tak asy hned spym. ale asy byh raci utek nekym pryc raci,vo to strah nemam. tak nevym. no. cau.
Reagovat
aligo
Ty bys fakt potřeboval jednu vrazit, za to jak píšeš....
Reagovat
Grape
To bude nějaký provokatér, nejlepší bude na něj nereagovat, třeba ho to časem omrzí :)
Reagovat
Grape
Vzhledem k losu to vypadá, že do semifinále by se Serena měla dostat, i když nebude 100 % ok. A pak nejspíš zápas s Šarapovou - no to by bylo zajímavé. Pro Marii celkem ideální příležitost jak Serenu konečně porazit.
Reagovat
VlS
Díval jsem se včera na obě a může to bejt pěkná bitka. Špunty do uší a hurá na to, asi to bude s vysokou nutriční hodnotou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist