Serena po operaci už začíná trénovat

14. 9. 2010, 09:10
Aktuality 0
První tenistka světového žebříčku Serena Williamsová po operaci nohy, kvůli které přišla o US Open, opět trénuje. Osmadvacetiletá Američanka zatím neví, kdy opět začne hrát. Na jejím rozhodnutí nastoupit za tým USA v listopadovém finále Fed Cupu proti Itálii se však nic nezměnilo.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Konečně už nemusím nosit tu otřesnou ortézu," citovala agentura AP Williamsovou. Vítězka 13 grandslamových titulů nehrála od Wimbledonu. Po triumfu na trávě v All England Clubu si pořezala v restauraci nohy o rozbité sklo a nakonec musela na operaci přetržené šlachy. 

Američanka tak přišla i o US Open, přesto i nadále zůstává světovou jedničkou.

Následky červencového zranění prý Williamsovou nijak neomezují. Pouze při tréninku si musí nohu chránit páskou.

Nejbližším turnajem, na který je přihlášena, je dvoumilionový podnik v Tokiu. Takřka komplení ženská tenisová špička se v japonské metropoli sejde v týdnu od 26. září.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist