Serena překonala krizi a je v osmifinále

29. 5. 2010, 17:44
Aktuality 35
I když dnes na kurtu nepůsobila jako suverénní tenisová jednička, Serena Williamsová zůstává v Paříži dál v boji o grandslamový titul. Američanka, která v utkání s Ruskou Pavljučenkovovou nebojovala jen proti své soupeřce, ale i proti vlastní nemoci, zvítězila 6-1 1-6 a 6-2 a postoupila mezi nejlepší šestnáctku.
Serena Williamsová (© rolandgarros.com)

Vítězka French Open z roku 2002 Serena Williamsová dnes v prvním setu potvrdila roli favoritky, ovšem ve druhou sadu se osmnáctiletá Anastasia Pavljučenkovová ujala vedení 5-0. Američanku navštívil na kurtu doktor, který jí měřil teplotu a dal léky. Zvrátit průběh druhého setu už se Williamsové nepovedlo, ale v rozhodujícím dějství zabojovala a odměnou jí byl postup do osmifinále.

"Serena je ohromná bojovnice," ocenila soupeřku po své porážce Pavljučenkovová. "I ve třetím setu si věřila. Je to Serena. Možná si vzala nějaké prášky na bolest, asi jí nebylo dobře. Ale pořád hrála agresivně a s velkou silou," dodala.

Jak světová jednička po utkání přiznala, zdravotně na tom není zcela v pořádku.

"Prostě mi došla energie. Bojovala jsem s teplotou a nevolností. Už se ale cítím líp a připravuju se na čtyřhru," prohlásila Williamsová, která tak má na dosah osmou účast ve čtvrtfinále grandslamu za sebou a útočí na první triumf na Roland Garros od roku 2002. "Byl to zvláštní zápas. Už jsem odehrála lepší. Jsem hlavně ráda, že jsem vyhrála," dodala Američanka, která si o čtvrtfinále zahraje s přemožitelkou Marion Bartoliové Shahar Peerovou.

Mnohem kratší dobu dnes strávila na kurtu Nadia Petrovová, která proti domácí Aravane Rezaiové nastoupila za stavu 7-7 ve třetím setu. Na vítězství v zápase, který včera přerušila tma, stačily Rusce čtyři gamy.

O poslední šestnáctku svedly v Paříži boj také dvě Slovanky, které bojují v barvách Austrálie. Slovenská rodačka Jarmila Grothová nastoupila proti Anastasii Rodionové a znovu ukázala, že si divokou kartu od pořadatelů zasloužila. Ve druhém setu sice promarnila nadějné vedení, ale ve třetí sadě své zaváhání napravila a zvítězila 6-3 5-7 6-2. O čtvrtfinále si zahraje s další hráčkou narozenou v Rusku, která hájí barvy jiné země, Jaroslavou Švedovovou. Ta si poradila s Ruskou Klajbanovovou 6-2 4-6 6-0.

Výsledky - French Open - ženy:

Dvouhra - 3. kolo:
S. Williamsová (1-USA) - Pavljučenkovová (29-Rus.) 6:1, 1:6, 6:2, Peerová (18-Izr.) - Bartoliová (13-Fr.) 7:6(9:7), 6:2, Petrovová (19-Rus.) - Rezaiová (15-Fr.) 6:7 (2:7), 6:4, 10:8, Hantuchová (23-SR) - Wickmayerová (16-Bel.) 7:5, 6:3, Švedovová (Kaz.) - Klejbanovová (28-Rus.) 2:6, 6:4, 6:0, Grothová - Rodionová (obě Austr.) 6:3, 5:7, 6:2.

Čtyřhra - 2. kolo:
Hlaváčková/Hradecká (16-ČR) - Cibulková/Görgesová (SR/Něm.) 6:2, 6:7 (8:10), 6:0, Kirilenková/Radwaňská (11-Rus./Pol.) - Kvitová/Vogelová (ČR/Švýc.) 6:1, 5:7, 6:3, Benešová/Zahlavová-Strýcová (13-ČR) - Šafářová/Wozniaková (ČR/Kan.) 6:1, 6:1.

Komentáře

35
Přidat komentář
skott
Je to obcas nespravedlive, kdyz vidim, s cim se mezi nejlepsich osm dostala Lena a naproti tomu, co nestacilo Kiri a Mashe aby neprosly pres ctvrte resp. treti kolo...
Dementieva/Scheepers: prepnul jsem na druhy set v naivnim domeni, ze snad Lena pri vedeni 6-1 hraje konecne uvolnene a rychle sfoukne souperku i ve druhem setu.Nic takoveho se ovsem nekonalo.Prestoze je Scheepers strasliva pizdila, ktera nema ve 4.kole grandslamu co delat a na kterou staci jeden agresivnejsi uder, aby hrala obranny lob, drzela s Lenou vcelku bez problemu krok.Rozhodujici break prisel vicemene stastne, po nekolikanasobne shode, protoze jinak Lena nebyla schopna dat nejaky prekvapivy uder, zahrat po lajne, kdyz uz se boji slajsu nebo stopbalu, zkratka cokoliv...nicmene i tak mam z jejiho postupu radost, smuly na los si letos vybrala dost a tak asopn jednou se k ni stesti otocilo celem:)
To zapas mezi MaKiri a Schiavone byl jina kava, jine drama!Super agresivni Maria diktovala tempo hry, forehand ji padal presne na cary nebo do rohu, ale Schiavone branila neuveritelne, pokazde tam stacila nejakym zpusobem vlozit raketu a nutila Kiri riskovat na max.Prvni set rozhodl break Schiavone pri 4-4, druhy set vypadal zpocatku na jednoznacnou zalezitost, kdyz Kiri rychle prohravala 0-3 a pri dalsim servis gemu odvracela 5 BP, aby si v dalsi hre sama po skvelem bh po lajne ve skluzu vytvorila dve sance na rebreak.Ty jeste nepromenila (jeden z nich Schiavone zachranila neskutecnym lobem ve streci do ruzku, ktery i Kiri musela ocenit bezmocnym potleskem:), break zpatky do zapasu tak prisel az pri 4-2 po krasnem kriznem voleji.V tu chvili to vypadalo minimalne na tie-break, ale Maria bohuzel znovu pod tlakem pri 4-5 neudrzela svuj servis ze 30-15 a po vic nez hodinovem druhem setu padla:( Zajimavosti pak bylo take velke stesti Schiavone, ktera tri gemy v utkani ukoncila prasatkem.
Reagovat
skott
No a dohravka Marii s Henin nabidla ten nejlepsi tenis.Masha na Henin vlitla jako vcera koncila, rychle na 2-0 a dalsí BP (40-0)...normalne bych ji porazku na antuce s Henin odpustil, ale takhle to boli..:( Byla k porazeni, jak rikam, jeji hra se drivejsim vykonum ani v nejmensím neblizi, konec doslova jen ubranila a postoupila s odrenyma usima.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba vítězství v Birminghamu MaShu nabudí a konečně by mohla zlomit prokletí ve Wimbledonu druhého kola a zahrát nějaký pěkný výsledek.. :-) Chtěl bych jí mít zpět v TOP10 a možná i více! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Současné výkony se ale k těm dřívějším neblíží ani u jedné z nich. Enánová po návratu už dosáhla na GS finále, ale Marija na pěti GS neuhrála vůbec nic, s výjimkou loňské Paříže.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak problem je ten los poondiaty. Sharapova aj Kirilenko odohrali vyborny turnaj a naozaj skoda pre nich ze nesli aspon o kolo dalej lebo mali na to. Henin podla mna nebola lepsia hracka a preto dufam ze nevyhra RG- proste viacero hracok tu hraje ozaj vo forme a mozu ju porazit. Co sa tyka Dementievy - tak tu mam rad uz roky hraje dobre a ne ne vyhrat GS jej by som to doprial najviac lebo nikto nevie ci o rok dva furt bude v tej spicke... Ale z hladiska vykonu na to Dementieva nema vyhrat tohtorocne Rg su tu lepsie hracky. Som zvedavy ako daleko pojde Petrova lebo teraz hraje prave proti Dementieve a osobne cakam pre Nadiu vyhru 2:0. Vdaka tomu ze postupila Heninova tak mozem priat Stosur ktora mi je sympaticka a v Stutgarte prehrala s henin a teraz neviem kludne jej to moze vratit ked bude dobra na servise.
Reagovat
smazaný uživatel
Makiri hrála opět dobře, hezky agresivně, ale Schiavone se bránila neuvěřitelně... doběhla prakticky všechno a ještě stačila míček parádně odehrát i s kusem štěstí... když ti vychází navíc prasátka, tak fakt máš štěstí hromadu... ač to říkám nerad, tak si Schiavone zasloužila postoupit, o malý kousíček byla lepší... ale Maria si taky zasloužila postoupit.. byl to fakt skvělý zápas... super come back malý Mashi se povedl, bohužel to pak při svým servisu už neudržela... Schiavone měla fakt měga radost a ani se nedivim, byla to velká bitva... Maria Kirilenko ale opět ukázala, že v letošní sezoně udělal velký pokrok a po minulý sezoně, kterou jí taky zpackalo zranění kolena se zas pomalu vrací tam, na co má...
Reagovat
skott
jj, rozlosovani bylo hodne nevyvazeny, to bylo celkem jasne na prvni pohled...
Lena svoji sanci vyhrat RG propasla jiz v minulosti, ted uz ho nevyhraje, na to je prilis pozde.Antuka neni jeji povrch a s vyjimkou Justine to byva spis turnaj pro mladsi hracky.Nadia bude jasnou favoritkou.Za soucasne situace ji hraje vsechno do karet, ale je to ciste rusky souboj, navic jejich vzajemna bilance je vzacne vyrovnana (at celkova, ci jednotlive povrchy).Dulezite muze byt pocasi, pokud budou tezke podminky jako dosud - opet vyhoda pro Nadiu a jeji lepsi servis.V kazdem pripade je to pro me docela prekvapeni, ze Nadia ma letos zatim nejstabilnejsi vysledky ze vsech Rusek.Kdo by to byl rekl treba na zactaku roku?:-))No, uvidime, tesim se, ale snad vitezka hlavne projde pres Schiavone/Wozniacki do finale...
Kiri si zaslouzila ctvrtfinale asi vic si myslim, protoze vymeny delala hlavne ona.Ne ze by snad Schiavone taky nemela pekne veci (posledni gem si vyslovene vydrela - nadherny prohoz, kratas..) ale bylo to predevsim o Marii, navic ja to jeji kopcovani nesnasim, to je jeste horsi nez u Nadala;)
Reagovat
smazaný uživatel
kopcování Schiavone?:-) možná jsem k Makiri trošku tvrdší, protože jsem jí fandím, ale máš pravdu, ten zápas táhla, řídila ho, byla agresivnější, ale Schiavone byla šťastnější... ale i tak si myslím, že si možná Schiavone zasloužila postoupit o malinko víc, ne o moc, jen o trošku... ctím takový pravidlo, že v tenise nevyhraje horší soupeř, tak jako ve fotbale, v hokeji či jiných sportech, v tenise si to prostě musíš vyhrát, podle mě.... každopádně já jsem s výkony malý Mashi spokojený, od ledna fakt hraje dobře a doufám, že do konce roku udělá Top 20, i když to bude hodně těžký...

Dementieva vs Petrova bude zajímavý zápas, ale taky si myslím, že to Petrova dá... na antuce se cítí lip než Jelena, podává na ní letos konzistentní výkony... samý ČF, to mluví za vše... uvidíme, jsem na to zvědavý...
Reagovat
skott
jo Schiavone.Ted vidim, ze to vyznelo z toho jak jsem to napsal, ze Kiri:-))No nevim, kolektivni sport je neco jinyho nez individualni, to je fakt, ale vzdycky muzes mit vic vyhranych micu, brejkbolu, gemu a stejne prohrat, nemluve o tie-breacich.Pokud je to vyrovnane, tak me vetsinou zajima, kdo chtel hrat vitezny mice, staci se podivat na Wozniacki nebo podobne, jsou ciste zavisle na tom, kolik toho zkazi souperka.Sama si neuhraje skoro nic.
Souhlasim, ze uspech je i to 4.kolo pro Kiri, vysledky na GS jsou to, co nejvic potrebuje, aby sla nahoru.Mimochodem ona casto rika v rozhovorech, ze jeji cil je byt nejlepsi na svete, coz je sice odvazne, ale proc ne, schopnosti na to ma..;-)
Reagovat
smazaný uživatel
*nějak jsem zapomněl i na jednu věc... postoupí vždy lepší, ale když jsou soupeři vyrovnaní, postoupí šťastnější, což byl nepochybně dnešní zápas Makiri se Schiavone:-)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s tebou v těch ohledech, kdo je lepší, že může i prohrát, ale většinou si myslím, že vyhraje lepší a když je to vyrovnané, tak určitě ten šťastnější...
co se týká Wozniacki, tak se mi dneska trošku potvrdila tvoje slova... viděl jsem zápas s Flaviou a fakt Wozniacki skvěle vracela, ale neměla se většinou k nějakému útoku nebo tak, čekala a čekala, dokud to Flavia nepokazí... je to sice zajímavá taktika, ne moc útočná, ale kdyby Flavii vycházely ty míčky, tak Wozniacki jede domu...
co se týká Marii... po ČF na AO, teď 4. kolo na FO, je to paráda... jak řikáš, tohle přesně potřebuje, Wimbledon je pro ní zakletý, třeba i tohle letos překoná... jak jsi řikal, že Maria mluví o tom, že chce být č. 1, kdo nechce že jo? přál bych jí to z celýho srdce:-) já zas hodněkrát četl, že svý cíle nechce řikat, tak nevim... na to že začínala sezonu na nějaký 62. pozici a nyní je Top 30 a po RG počítám tak 28., to je myslím slušný krok a návrat tam, kde byla v roce 2008... uvidíme, snad se bude dařit dál!
Reagovat
skott
Stesti je nekdy potreba, vcera ho mela Schiavone, predtim zas Kiri proti Svete;-)To byl take vyrovnany zapas, ktery mohl jit na obe strany...
Wozniacki s Pennettou jsem nevidel, kdyz hrajou dve hracky, ktere nemam rad obvykle to pro me znamena neseledovat.O Wozniacki jsem psal mnohokrat, to je hracka, ktera vyslovene tezi ze slabin ostatnich, takove primo nesnasim.Samozrejme i ona ma sve kvality, jinak by se nedostala tam kde je, ale jeji prednosti jsou jinde nez ty vyslovene ¨tenisove¨ - technika uderu (viz. forehand) nebo vlastni aktivita, mysleni pri hre.Spoleha na psychickou odolnost (v zenske tenise cenu zlata:) a skvelou kondici, na kterou ma temer idealni postavu.
A jeste k MaKiri...ja jsem napriklad loni cetl jeden jeji vetsi rozhovor ve kterem mluvila velice uprimne o tom, co jsou jeji cile a jak by jich chtela dosahnout.Rikala to velice presvedcive, hodne tomu veri, ze ma na to byt no.1
Co se tyka Wimbledonu tak ten by teoreticky mel jeji hre vyhovovat velice dobre, jen malo tenistek se muze napriklad pochlubit takovymi presnymi voleji jako ma Kiri, nicmene je to take hodne o pohybu na trave, ne kazdy se s ni umi szit a pak je bez sance.Navic Mariu jednu dobu jeji byvaly kouc Van Harpen predelaval na typickou antukarku, coz muze byt take jeden z duvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že to je i ta ruská povaha, že si lidi věří, jsou sebevědomí... já to rozhodně nevidim, jako špatnou vlastnost... každý chce v tenise něčeho dosáhnout a myslím, že dost hráčů, co je v Top 100 má takovýto cíl... momentálně k tomu Maria má trošku dál, ale je jí jen 23 let, času má hromadu na zlepšování... pod van Harpenem měla právě zatím tu nejlepší sezonu 2008, a to se jí fakt na antuce dařilo, vyhrála Estoril a Barcelonu, v Estorilu i double... někde jsem četl, že se novináři ptali, proč se Marii na trávě moc nedaří a řikala, že fakt neví, čím to je, jestli přípravou, že si netráví moc času na kurtu po přechodu z antuky... přitom se jí prý v juniorech na Wimbledonu dařilo, udělala tam semifinále... uvidíme letos....
Reagovat
smazaný uživatel
PETROVA ma formu jako hrom, má velké šance na to, aby to tu vyhrála!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, obě uřvaný Marije Jurjevny končí. Schiavonééé!
Pokud dnes Flavia prohraje a Venuše vyhraje, Schiavone konečně na stará kolena proleze do Top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
NEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Maria.. :(((
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi náhodou Prchlík? Ten taky fanaticky Šarapu obdivoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Komu fandit? Babochlapovi nebo uřvaný nafrněný rusko-americký čůze, která divákům sledování utkání spolehlivě otráví? Dilema jako při finále AO, taky jedna lepší než druhá. Kdy už konečně uhraje GS titul taky hezká a neřvoucí tenistka?
Reagovat
smazaný uživatel
¨Maria skvělí!!! :-) věřím JÍÍÍ!! :-)
Reagovat
skott
Tezke podminky dneska na kurtu.Nasta mela svoje sance, po prvnim setu v jasne rezii Sereny, se ji podarilo vyuzit ve druhem jeji problemy a vlastni agresivni hrou relativne lehce srovnat krok i skore.V tu chvili to vypadalo, ze Serena do zapasu jiz znova naskocit nedokaze, ale opak byl pravdou.Nejprve utocila na Nasti servis pri 1-0 a 40-15 (2 BP ji Nasta nabidla zkazenym nabihanym fh, aby nasledne prvni brejkbol odvratila ze stejne pozice tentokrat fh posazenym presne na bejslajnu, druhy zas dalsim brutalnim forehandem inside-out a nakonec ziskala zpatky pro sebe gembol bh winnerem Serene do protipohybu..) - to byla asi nejkrasnejsi pasaz zapasu.
Smolna a rozhodujici tak byla az ctvrta hra tretiho setu, kdy Nasta nedokazala udrzet svuj servis gem ze 40-15 a nechala se brejknout.Od te chvile jiz dalsi prilezitost Serena nedala.Problemy delalo Pavly po cele utkani hlavne druhe podani v tom silenem vetru na Chatrier.Musela ubrat na rychlosti a Serena jeji kratke mice nemilosrdne trestala.
Celkove od Nasti, ale nejlepsi vystoupeni na GS v jeji kratoucke kariere, chybi tomu uz jen ta tresnicka v podobe nejakeho velkeho vitezstvi, ktera snad co nevidet prijde.Top 20 by mohla byt po turnaji nadostrel, zvlast s jejim slabsim lonskym letem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak S. Williams to bude mat dost tazke- neviem ci tie zaludocne problemy boli ojedinela vec alebo zase moze mat problemy ale ak aj bude zdrava caka ju nebezpecna S. Peer z Izrealu, ktora ma slusnu antukovu sezonu zatial a urcite nie je bez sance, hlavne ked S. Williams ma dost slaby pohyb a hlavne v prvom kole proti tej mladej Nemke mi pripominala ranarov z ATP ze ked netrafila priamy bod z podania tak vo vymenach zvacsa nestihala behat. Treba ju rozbyhat a pojde to ju vyradit co by mohl S. Peer dokazat a keby aj to nedokazala tak v QF konci pretoze narazi na jednu hracku z tria Stosur, Henin, Sharapova cize tam je fuk:D Konci podla mna s jej pohybom a pomalostou na kurte a ktovie jakymi zdrav. problemami si neviem predstavit ze sa predere do SF .
Reagovat
skott
Jinak asi nejhezci dosavadni zapas zenske casti RG odehraly Alisa s Jarkou Shvedovou.Podobne jako vcera Kiri/Sveta i ony hraly velice dlouhe vymeny jen zridka zakoncene chybou, prestoze vysledek vypada na jednoznacne sety, vetsina her se tahalo pres nekonecne shody.Obe vyprovazel dlouhy potlesk, protoze tempo nepolevilo ani na chvili, i kdyz na konci padal celkem velky dest.
A jeste poklona Nade, ze dotahla k vitezstvi dohravku s Rezai.Mel jsem dost obavy, jak to zvladne, kdyz vcera na konci promarnila 3 mecboly na svem servisu (samozrejme teda take tri zachranila predtim:) a vsichni v hledisti byli proti ni.Nemluve o Rezai, ktera vcera jiz oslavovala a dostala tak zaslouzenou sprchu!
Reagovat
smazaný uživatel
Shvedova uz minuly rok tusim prave na RG alebo inde na antukovom premier five, mandatory hrala dobre a som kukal ze jak nizko bola v rankingu a hrala fakt dobre. No od stavu 4:5 tusim sa furt breakovali naspat, Petrova ju breakla mala podavat na vyhru a zase sa nechala naspat tam bolo dako 6 rebrejkov v koncovke 3 setu... a Petrovej fandim ma na Venus- hraje sice slusne Venus ale co sa tyka servisu aj Petrova ma dobry servis-po Williamskach najlepsi medzi zenami- este aj Stosur ma dobry ale proste vyborny servis na zenu a ukazala s Rezaiovoou ze vie hrat aj vymeny tak uvidime som dost zvedavy. Zatial Maria nic nehra uz 2 breaky hned na zacatku zapasu skoda...
Reagovat
skott
jaj nemela byt reakce, tvuj prispevek se mi nezobrazil:-)
No, tezko rict jak to Serenu ovlivnilo, po zapase se nebyla sice skoro schopna podepisovat a rychle zmizela, ale den volna a postup bez boje v deblu pres Hantu/Wozniacki...ja myslim, ze bude v pohode a to ctvrfinale udela.
Reagovat
smazaný uživatel
v pohode:D inac myslis ze Maria este to otoci? ak tu teda sledujes
Reagovat
skott
sleduju...a nevypada to moc nadejne:( ale tak antuka, neni to nic hroznyho, pokud prohraje.Mrzi me jen, ze je to teprve 3.kolo.Henin nasazeni neodpovida realite, v tom me ty comebacky stvou.Jeste uvidime byl to zatim prvni set...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby nebyla tma! myslim že Maruška byla na dobré cestě k vítězství! .-) Bohůžel se zápas dohraje až zítra. Doufám, že se dobře vyspí a zítra ji porazí.. :-) Na Sam by pak mohla taky vyzrát pač ji vysoký údery nad hlavou nevadí.. :-)
Reagovat
skott
jj, Maria mela navrch a vypadla z rytmu do ktereho se dostala, ale zas treba rict, ze by je stejne prerusily behem hry.Dulezite tak bude zitra chytit zacatek, ne jako dneska.Na jeden set by to mohlo byt rozhodujici.Byl to od Marii skvely vykon, jsem rad, ze jsem se v ni nakonec nezklamal a veril ji pravem pred utkanim;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, celej zápas jí věřím! a zítra budu taky! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Henin mala dobry start a este som si hovoril ze namiesto tazkeho 3setaku to bude hladka vyhra a tiez som sa nastastie zmylil. Inak 2007, 2006 vyhrala Henin RG bez straty setu cize teraz po dlhom case na RG jej dakto zobral set:D. Sharapova ma na to ist dalej a je jedno ktora postupi dalsi zapas proti Stosur bude tiez velka bitka a fakt skoda toho losu lebo vsetky 3 tieto hracky maju na to aby boli v QF tohto roku.
Reagovat
skott
S temi vyhranymi sety mas pravdu.Posledni kdo ji ho sebral na FO byla, tusim, Sveta v roce 2005.Tedy obrovska dominance Henin v minulosti...ale pokud Maria postoupi, tak souhlasim s Petanem, ze Stsour by nebyla tolik tezka souperka.Marii jeji hra neskutecne vyhovuje, vzdalene podobne jako napr. Del Potro/Nadal.Masha pri sve vysce od ni dostava mice idealne do mist, kam potrebuje a nechytatelne vraci.V poslednim vzajemnym duelu malem Stosur dostala dva kanary:)
Reagovat
smazaný uživatel
Viem ze Kuznetsova jej zobrala set 6:4 to bolo len som tu nechcel zbytocne pisat kedy a jako:D tak som len dal ze 2007, 2006 vyhrala suverenne Henin RG. Vies co nevedel som vobec o tomto ze jej sedi jej styl ale teraz kukam ich vzajomnu bilanciu a 6:0 pre MAriu je fakt ze Wááw:D No tak snad postupi keby potom dostala idealnu superku:d Inac ten Potro - Nadal si vystihol tam tiez Potro posledne 3 matche vyhral tusim:D nema problem vdaka vyske a Maria je tiez vysoka zena teda.
Reagovat
skott
jeste mala reakce na ten tvuj druhy prispevek, protoze jsem predtim sledoval zapas:))
Jarka Shvedova: asi mas na mysli spis US Open, kde vyradila Jankovic a tam o sobe dala vic vyrazne vedet...Jarka je jinak takovym neobvyklym typem na WTA, vetsina tenistek udela vysledek, ktery je rychle vystreli nahoru a drzi treba dlouhou dobu na zebricku, ona naopak nenapadne na sobe pracuje a prakticky bez povsimnuti kazdy tyden zlepsuje svuj ranking rekord.Take se o ni napriklad malo vi, ze jiz vyhrala jeden maly turnaj pred tremi lety v Bangalore.
S tim servisem Nadi Petrove souhlasim, narozdil od jinych holek, ktere maji podobne rychle, ona se na nej tolik nenadre.Ma to v genech po rodicich (byvalych spickovych ruskych atletech) tu ohromnou silu a to je jeji vyhoda.Udrzi ho tak snaz na stejne urovni po cely zapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za dodatocnu reakciu:Dale to fakt nebolo treba som videl svoj nick a ze cas:Dkukam ze co to je:D:D:D
Tu Svedovu som videl na antuke hrat urcite to bola antuke cize ne US open ale viem ze ona je dobra hracka a to QF by si zasluzila aj teraz. Uvidime ci tam prejde- inac ona je Ruska hracka co isla do KAZ neviem ci kvoli FEd cupu alebo comu ze tam je v Rusku pretlak hracok:D v deble spravila QF na US open uz neviem ci 2007-8 ale je to hracka co uz daco ma za sebou a snad pojde do top 20. Petrovu dneska chvalil Wilander ze je atleticky dobre vybavena- strasne sa mi nelbui na Eurosporte jak to prekladaju do cestiny radsej nech su ticho a nechaju to po anglicky to by bolo 100x lepsie ale je mi jasne ze ne kazdy rozumie anglicky aby vedel o co ide ja nastastie viem aj terminy tenisove proste vsetko a preto mi dost vadi to prekladanie...
Reagovat
smazaný uživatel
Koťáku, o genech Naděždy nic netuším, ale dobře vidím, jaká je to nehezká hranatá škatule. Její postup kromě sázkařů potěšil zřejmě jenom tebe, jak jinak, ty na rusácích ujíždíš. Češi tenhle národ rozhodně v lásce moc nemají.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist