Serena se tvrdě připravuje na další sezonu

19. 12. 2016, 09:50
Aktuality 20
Serena Williamsová si bude chtít příští rok spravit chuť. Americká tenisová legenda vyhrála letos jen jeden grandslamový titul a od závěrečného grandslamového turnaje US Open se na kurty kvůli zranění ramene nedostala. Navíc přišla o tenisový trůn, který jí právě po domácím US Open sebrala Angelique Kerberová. Američanka tak zřejmě bude mít v nadcházející sezoně několik cílů.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová má v příští sezoně co napravovat. Letos získala "pouze" jeden grandslamový titul a po 186 týdnech nadvlády přišla o post světové jedničky, když ji v žebříčku předehnala Angelique Kerberová.

A Američanka proto nic neponechává náhodě a pořádně na sobě maká, protože už za necelý měsíc startuje první grandslamový podnik Australian Open, který již šestkrát v kariéře ovládla.

Právě v Melbourne zaútočí Williamsová na svůj 23. grandslamový vavřín, čímž by se dostala do čela historických tabulek. Prozatím se o první místo děli s 22 tituly s legendární Steffi Grafovou.

"Momentálně pracuji na fyzičce. Chci být na Austrálii dobře připravená. Každý tenista na sobě v téhle chvíli tvrdě pracuje. Nikdo z nás vlastně nemá čas užít si svátky. Já osobně je ani neslavím. Trénink si užívám i neužívám. Ale vydržím to, protože brzy budu v Austrálii a už se těším," sdělila ve videu fanouškům.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

20
Přidat komentář
Paseka
Proboha nee. Ať už táhne !!!
Reagovat
bIbec
Kvítko vynechává HC. Uvidíme, jestli stihne AO, ale lepší vynechat než uspěchat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika má kluka!
https://twitter.com/vika7/status/811031196083900416

Tak snad mu v budoucnu pořídí i sestřičku... :)
Reagovat
George_Renel
Nejlépe hned příští rok :-).
Reagovat
kada.tom
Paráda! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
z ní vilez kluk tak to jé moc dobřé hlavně aby byl zdraví jako buk a mamynka byla u něj už nafurd víte
Reagovat
EllNino
to je jediná dobrá zpráva dne ... :) Gratuluju Vice
Reagovat
gigin
Mrkněte na tweet uživatele @bartoli_marion:

https://twitter.com/bartoli_marion/status/810489862029713410?s=09
Reagovat
smazaný uživatel
rad vas tu zas vydim víte
Reagovat
blixa
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/14086206_1461588367190535_8571843467858580157_o.jpg?oh=c899e5d4e26ac50969295d2fb0b5dabc&oe=58DFC3FB

Tak co, dámy ? Jak jste na tom vy ? ;-) :D
Reagovat
janek_da
to je asi iqeho práce

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/1662--blizi-se-konec-jestrabiho-oka-nahradit-jej-ma-nova-technologie
Reagovat
cheeky
začni šetřit a můžeš na podzim strávit prázdniny v Karibiku s Luckou. Dají ti to na splátky za 74 doláčů měsíčně. To jde.

A když si připlatíš 300 dolarů máš to i s tréninkem a když přihodíš další 4 stovky můžeš vzít Lucinku na večeři.

http://www.wtalegendscruise.com/

Jo a bude tam i s Robem, tak se třeba dají zase dohriomady.
Reagovat
blixa
Kurnik, kdyby tam byla Kája, Bára nebo koťátko tak jedu !!! ;-)
Reagovat
cheeky
Já bych jel, kdyby tam byla Petra, Bára nebo Serča.
Reagovat
kada.tom
Doufám, že sezónu 2017 bude Serena brát dostatečně vážně a hlavně doufám v to, že bude zdravá, protože letos hlavně kvůli zdraví odehrála směšné množství turnajů, byť si Serena vždy pečlivě vybírala, kam odcestovala. Snad Serena nezruší svoji účast v Aucklandu, ideální by bylo, kdyby začala ten rok dobře, třeba výhrou na Novém Zélandu a alespoň SF účastí v Melbourne :-)

A taky bych moc rád, kdyby se v roce 2017 Serena zúčastnila turnajů v Dubaji a Dauhá, kde letos i předloni nehrála a v roce 13 a 14 se jí tam vůbec nedařilo. Je na čase to zlomit!
Reagovat
milik254
13 se docela dařilo ne?
Reagovat
kada.tom
znova bych připomenul, že druhá část příspěvku směřovala na turnaje v Dubaji a Dauhá, a tam se tedy Sereně v roce 2013 povedlo finále v Dauhá (prohrála s Vikou ve 3 setech) a v Dubaji sice zůstala v losu, ale odstoupila před osmifinálovým zápasem s Cornet, takže na Sereny nároky to žádná sláva nebyla :-)
Reagovat
FulnekUltras
nějaké výrazné zlepšení pohybu na BL a vlastně vůbec už tady čekat rozhodně nelze...čili pokud ještě něco "tvrdě" dolaďovat, pak jedině stervisovou hladinku... ;)
Reagovat
Lunej..
Trapný jako vždy, jsem zvědavá, co si budeš dál vymýšlet za hloupé přezdívky a teorie. Ty si spíš doplňuj svou "hladinku", až bude Serena vyhrávat, abys to přežil. :P
Jinak se na Serenu moc těším a snad Fulneka ta Pepina konečně trochu klepne :)
Reagovat
FulnekUltras
Černoušek je sice schopný všeho, ale tuhle kmenovou posilu naštěstí ve středu do Prostějova nepřeplatil... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist