Serena si prý obnovila zranění a do Evropy neodletěla

10. 10. 2010, 17:48
Aktuality 2
Americká tenistka Serena Williamsová si při tréninku obnovila zranění chodidla a musela odříct plánovaný návrat na kurty. Příští týden měla třináctinásobná grandslamová šampionka startovat v Linci, do Evropy však z Floridy ani neodcestovala. Lékaři jí tento týden dali zelenou, nyní jí však doporučili ještě se zápasy počkat. Zatím není zřejmé, jak dlouho bude trvat její rekonvalescence.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Americká tenistka přijde v pondělí o post světové jedničky, na který se poprvé v kariéře dostane Dánka Caroline Wozniacká.

Williamsová na okruhu WTA chybí již tři měsíce, naposledy hrála úspěšně ve wimbledonském finále. Krátce poté si přivodila zranění chodidla o střepy z rozbité sklenice a musela oželet i účast na závěrečném grandslamovém turnaji roku US Open.

Serena se měla na kurty vrátit koncem září v Tokiu, kvůli prodloužené rekonvalescenci však nestihla ani následný turnaj v Pekingu. Nyní je přihlášena do Moskvy, po kterém ji čeká Turnaj mistryň a finále Fed Cupu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
skott
hm, tak Serena uz potvrdila na svych strankach, ze je mimo az do konce roku:(
kdyz to tim padem tedy shrnu, znamena to, ze jsou OUT pro letosek krome ni jeste Venus, Henin, Maria, Dinara, Aga, Sveta...tudiz WTA zase pristi rok nashledanou:/
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole to je k vzteku, mám to 100km, chtěl sem se na ní podívat a ona nepřijede:o(((((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist