Serena ukončila spekulace. Letos definitivně končí

20. 10. 2010, 08:16
Aktuality 0
Serena Williamsová definitivně potvrdila, ze se už letos na kurtech neobjeví. Třináctinásobná grandslamová vítězka a druhá hráčka světového žebříčku má stále potíže se zraněnou nohou.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Dost mě to štve," citovala Williamsovou agentura Reuters. Devětadvacetiletá tenistka nehraje od července, kdy si krátce po svém wimbledonském triumfu pořezala v restauraci nohu a podrobila se operaci. "Chtěla jsem se rychle vrátit a začala trénovat příliš tvrdě a moc brzy a opět jsem si šlachu natrhla," dodala. 

Američanka o konci sezony mluvila už začátkem minulého týdne, nyní ho však oficiálně potvrdila.

Serena tak následovala svoji starší sestru Venus, která kvůli zranění levého kolena ukončila sezonu před dvěma týdny. Obě tenistky přijdou o Turnaj mistryň a také finále Fed Cupu, ve kterém se výběr USA v San Diegu utká s obhájkyněmi z Itálie.

Uvolněné místo na Turnaji mistryň v Dauhá by měla obsadit Victoria Azarenková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist