Serena ve Wuhanu vzdala kvůli závratím Francouzce Cornetové!

23. 9. 2014, 10:59
Aktuality 554
WTA WUHAN - Serena Williamsová nemůže na zápasy s Alizé Cornetovou vzpomínat v dobrém. Světová jednička letos prohrála pouze sedm duelů, ovšem z toho hned tři právě s francouzskou soupeřkou. Dnes ve Wuhanu musela favorizovaná Američanka dokonce vzdát zápas, neboť podobně jako ve Wimbledonu měla závratě a v utkání nemohla pokračovat.
Serena Williamsová

Serena Williamsová v létě na severoamerických betonech vyhrála 19 z 20 zápasů a parádní šňůru zakončila triumfem na US Open, kde neztratila ani set. Úspěšné období ale orámovala dvěma nedohranými zápasy, pokaždé vzdala z podobných důvodů.

Ve Wimbledonu po vyřazení ze dvouhry nebyla schopná odehrát deblové utkání po boku své sestry Venus a už po třech odehraných gamech zápas kvůli závratím skrečovala. Důvodem prý byla viróza.

A dnes v čínském Wuhanu světová jednčka nedohrála svůj první zápas od US Open. Američanka, jež v pátek oslaví 33. narozeniny, v první sadě proti Francouzce Alizé Cornetové přišla třikrát o servis, přesto měla jít za stavu 6-5 podávat na zisk úvodního setu. O pauze si však vyžádala přestávku na ošetření, lékaři jí dávaly obklady na krk, pokračovat už ale nemohla.

Viditelně oslabená Williamsová, která v necelém prvním setu spáchala 22 nevynucených chyb, kurt opustila v doprovodu lékařů kvůli virovému onemocnění.

"Omlouvám se všem fanouškům, že jsem musela zápas vzdát. Měla jsem závratě, bylo mi špatně a dál pokračovat jsem nemohla," oznámila Serena. "Organizátoři tu odvádějí skvělou práci a doufám, že se sem za rok vrátím," dodala.

Cornetová přes Williamsovou postoupila i potřetí v sezoně. Ve Wimbledonu favoritku senzačně vyřadila už ve třetím kole, v únoru pak vyhrála semifinálový duel v Dubaji. Třikrát v jedné sezoně dokázala Serenu Williamsovou porazit naposledy Belgičanka Justine Heninová v roce 2007.

O postup do čtvrtfinále se Francouzka utká s Belgičankou Kirsten Flipkensovou.

Ve Wuhanu se dnes nedařilo ani dalším nasazeným hráčkám. Světová dvojka Simona Halepová sice vyhrála proti Garbině Muguruzaové první set snadno za 36 minut, za celý zápas ale spáchala 38 nevynucených chyb a od červencového triumfu v Bukurešti prohrála už čtvrtý z osmi zápasů.

Dvacetiletá Španělka nakonec zvítězila 2-6 6-2 6-3 a připsala si druhou letošní výhru proti hráčce Top 2. Na Roland Garros šokovala výhrou nad Serenou Williamsovou.

V osmifinále se Muguruzaová utká se svou vrstevnicí Jelinou Svitolinovou z Ukrajiny, jež porazila 7-6 6-3 Němku Sabinu Lisickou.

- WTA PREMIER 5 WUHAN -
(Čína, tv. povrch, 2.440.070 dolarů)
úterní výsledky (23. 09. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (3-ČR) - Knappová (It.) 6-3 6-0
Kar. Plíšková (ČR) - Petkovicová (16-Něm.) 6-4 6-4
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Keysová (USA) 3-6 6-2 6-2
Cornetová (Fr.) - S. Williamsová (1-USA) 5-6* ... skreč W.
Muguruzaová (Šp.) - Halepová (2-Rum.) 2-6 6-2 6-3
Bouchardová (6-Kan.) - Barthelová (Něm.) 4-6 6-3 6-4
Kerberová (7-Něm.) - Dijasová (Kaz.) 4-6 6-2 6-4
Wozniacká (8-Dán.) - Suárezová (Šp.) 6-1 3-6 7-6(4)
Vandewegheová (USA) - Jankovičová (10-Srb.) 4-1 skreč J.
Riskeová (USA) - Erraniová (11-It.) 6-4 6-4
Bacsinszká (Švýc.) - Makarovová (13-Rus.) 6-4 6-1
Svitolinová (Ukr.) - Lisická (Něm.) 7-6(3) 6-3
Flipkensová (Belg.) - Gajdošová (Austr.) 6-3 3-6 6-3
Dellacquaová (Austr.) - Pavljučenkovová (Rus.) 7-6(7) 6-7(5) 6-1

• Dvouhra - 2. kolo •
Hingisová/Pennettaová (6-Švýc./It.) - Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) bez boje
Matteková-Sandsová/Petkovicová (USA/Něm.) - Kar. Plíšková/Krist. Plíšková 6-7(8) 6-3 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

554
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
pepin
Tak určitě gratulace, bylo to o nervy, ale bylo vidět na Petře, že nechce prohrát a vlastně dodržela to co řekla, že pro postup do Singapuru udělá opravdu všechno. Bylo vidět jak bojuje, tričko celé propocené a musela si jej po druhém, prohraném setu převléknout /nebo byla si jej převléknout/. Hodnocení zápasu není složité, po prvním v podstatě bezproblémovém setu došlo k tomu co je u ní v podstatě otázkou hlavy. Ve druhém setu při svém podání darovala Karolíně svými třemi chybami svoje podání, znervozněla, přestalo se ji dařit a v podstatě většinu míčů dávala vedle nebo do sítě. Opět to většinou chtěla urvat silou. Ve třetím se vrátila ta Petra z prvního setu, během chvilky vedla dva nula a při servisu Karolíny 0-40 a zdálo se být hotovo. Jenže opět přišla ta chvilka ala Petra, Karolína dobře zapodávala a začaly nervy. Je pravda to, že Karolína o svůj servis ve třetím setu pokaždé tvrdě bojovala a většinou to dotahovala. Ale jak jsem napsal výše, na Petře bylo vidět, že si nepřipouští a nebo nechce připustit porážku. Tak uvidíme zítra ráno, jak se s tím popere. Dnes si opět dokázala, že i když se ji nedaří je schopná bojovat a zápas dotáhnout do konce.
Reagovat
tommr
je vidět, že proti českejm hráčkám si Petra věří. Kdyby tam dneska byla na druhý straně místo Karolíny nějaká cizí hráčka tak by možná Petra nevyhrála ... :)
Reagovat
martinek37
Fandil jsem Petře hlavně kvůli TM, jinak by mi bylo tak nějak jedno, která vyhraje. Garcia bude nepříjemná, ale myslim, že jí Petra dá.
Jinak Caro bude možná nadělovat ptáčka zpěváčka. :)
Reagovat
martinek37
a je tam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už je tam. Mně to bylo taky tak nějak jedno, Karolíně bych velký úspěch taky přál, tak snad teď Petra využije toho, že většina velkých soupeřek je pryč. Tenhle titul nevisí zase tak vysoko (tím neříkám, že to bude snadné). Prakticky z absolutní elity zbyla ve hře jen ona a dejme tomu Caro. Garciu určitě podcenit nesmí, ale pokud se nebude vyhazovat, tak by jí měla přehrát.
Reagovat
martinek37
Angelika tady hraje taky hodně dobře a ještě tu máme Eugie.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodceňuju nikoho, ale kdybych si měl tipnout finále, tak střelím Petra - Caro. Je fakt, že ta Petřina půlka je otevřenější - je tam Kerber, nebo třeba i Svitolina. Genie - těžko říct. Může zase zničehonic začít hrát tak jako první půlku roku, ale pokud dál pojede v té powimbledonské výkonnosti (která trvá už skoro 3 měsíce bez jakékoli světlé chvilky), tak bude mít velký problém už dneska.
Reagovat
tommr
obě poloviny jsou ted dokořán otevřený. O něco lehčí cestu do finále má ale přece jen Wozniacká ... :)
Reagovat
sprchon
Sledoval jsem od začátku do konce. Po prvním setu jsem nečekal, že to bude ještě takový boj. Ve druhém ovšem Karolína příjemně překvapila, nedělala moc UE, využívala chyb Petry a tak trochu jsem čekal, že to dotáhne do vítězného konce. Pak v přestávce ale přišel táta a to co řekl jí, by zrovna mě moc nepovzbudilo, protože jsem věděl, že není pravda, že by Petra už nemohla. Navíc Petra takticky odešla do šatny a to Karolínu zaskočilo, nedokázala úspěšně navázat. Sice Petra ještě pár příležitostí nabídla, Karolína ale po rebreaku znovu o podání přišla a zápas už nezvrátila.
I tak si myslím, že Karolína předvedla výborný výkon a že může být docela spokojená. Podání jí šlo hlavně v druhém setu parádně, při returnu si počkala na chyby Petry a při troše větší důvery v sebe sama mohla klidně celý zápas vyhrát.
Ve skutečnosti to ale bylo o tom, jestli Petra úspěšně zaútočí nebo jestli bude dělat chyby. To je znát i ze statistik - jak UE, tak W má Petra více.
Oběma hráčkám k výkonu gratuluji a přeji další úspěchy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ostatně jako v každém zápase Petry to bylo o tom, jestli se trefí, nebo ne :)
Reagovat
Fandina
tak tak. Petra hraje stylem, kdy může vyhrát nad každou, když útočí a je přesná.
Reagovat
PetaM
No vida ...

Už jen jediná výhra jí dělí od 4. místa.
Jediná výhra jí dělí od toho, aby v Race přeskočila Agu a kvalifikovala se na TM.
Už jen jediná výhra jí dělí od toho, aby měla šanci zahrát si proti hráčce Top 10.

No, dál jmenovat nebudu, protože už teď cítím ten tlak, a to nejsem Petra. To i Atlas, který drží tíhu světa zažívá menší tlaky :D :D :D
Reagovat
Fandina
Tak to je dobrá zpráva, že už jen jediná výhra tady. O to víc musíme Petře fandit, aby zítra vyhrála. Peti ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Fanda67
Zkoušíš jestli 3xzmiz ještě funguje :)
Reagovat
Fandina
ani ne, šlo to samo od sebe, ta představa, že Peta už má TM ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Garcia bude těžká soupeřka.
Reagovat
pockerface
S kým hraje ve QF Kerberová?
Reagovat
PetaM
Svitolina :)
Reagovat
pockerface
dík,tak to bude fandit Svitoline.
Reagovat
pockerface
tak Petra,aby se nedostala na TM,tak by musela totálně vybuchnout.Už nic neuhrát a Kerber by musela vyhrát Wuhan a Peking.A k tomu snad nedojde.Já myslím,že Kerber bude slušet místo jako první náhradnice :-)
Reagovat
smazaný uživatel
podle mě už má Petra účast takřka jistou, i když zítra prohraje s Garciou, což se klidně může stát. Spíš si měla bát Bouchard, která dneska vypadne.
Reagovat
pockerface
jo přesně,to by musela Petra totálně vybuchnout a všechny ostatní holky za ní postupovat na zbylých turnajích do SF a F a to nevidím reálně.Přál bych TM Ivanovičové i Woznacké.Jak píšu níže Kerberové bude slušet náhradnice,nebo i ta Eugenie by si to mohla s Kerberovou prostřídat.Eugenie ke konci nějak nestačí s dechem asi už je na ní ta sezona dost dlouhá.Od Wimbledonu její hra nic moc,ale je to ještě mlaďoška,tak to rychlé vylítnutí do top 10 se někde musí projevit.
Reagovat
smazaný uživatel
čekám že místo Bouchard bude na TM právě Angie.
Reagovat
sprchon
Já bych tam viděl raději Genie, když jí to tam padá, tak je to velká paráda. Snad Angelika nebude zítra tak nezkrotná. :D
Reagovat
Fandina
nezkrotná Angelika joooooooooooooo to jsou hezké filmy ... úsměv
Reagovat
Fandina
báječná a další :-))))))))))))))))
Reagovat
PetaM
Tak jsi měla skoro pravdu, Petra zítra hraje opravdu brzy (teda na naše poměry) a začíná už v 7 :D

http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=39&eventid=1075&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
misa
Čínští komunisté si vůbec neváží své nejvýše nasazené zbylé hráčky.
Reagovat
PetaM
A tak třeba to přes den více lítá :D Může být výhoda :D
Reagovat
misa
Méně odpočinku, přes den bude větší horko.
Reagovat
smazaný uživatel
v 7 našeho času?
Reagovat
PetaM
Ano ano, ve 13:00 jejich :D
Reagovat
pockerface
a víme jak Petře tyhle popolední časy nevyhovují.Ona je jako Roger,večer hraje většinou o stupeň až dva lépe než brzy po poledni.
Reagovat
PetaM
Tak v Číně to snad nebude tak horké :D
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, zítra se plánuju zase po dlouhé době podívat do školy, kdyby se hrálo dřív, něco bych stihnul :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o hodinu spaní dýl.. :D
Reagovat
misa
3/12 je hrozná. Karolína se ale může opřít o vynikající servis.
Reagovat
rib
nakonec poměr bodů 82/81 ve prospěch Petry :-) A souhlas, ty nevyužité breakbally byly na facku, nešlo často o dobrý servis Karolíny, ale o bezmyšlenkovitou palbu nikam od Petry
Reagovat
VlS
Až moc často, už ve druhým nesmyslně zahodila x příležitostí, jak se do setu vrátit.
Reagovat
vrabejka
Tak kaja bohuzel prohrala skoda. Aspon kvitove nic nedala zadarmo. Muze jit do pekingu se vztyčenou hlavou a treba se i kvitove pomsti.
Reagovat
tommr
já bych to bral, ale jedině kdyby k tomu došlo až ve finále ... :)
Reagovat
poutnik
Proč by se ji měla pomstit?
Reagovat
vrabejka
Protoze smolne prohrala
Reagovat
petrulinka
Prohrála, protože Petra byla lepší. A kdyby byla Petra ve své super formě, tak by si Karolína ani neškrtla. Zatím se podle mě nemůže s Petrou rovnat. Kromě toho Petra v jejím věku už měla 7 titulů včetně GS, takže Karolína má co dohánět. A co se týká sympatií, tak Petra je daleko sympatičtější, Karolína mně přijde trošku s nosíkem nahoře.
Reagovat
VlS
Petrulinko a čím? Poslední dobou jsem viděl pár jejich rozhovorů a naopak na mě působí normálně, nenafoukaně a sympaticky. Holt není emotivní a moc se na kurtu neprojevuje a působí trochu jako flegma, ale nafoukanosti ( nosíku nahoru ) jsem si teda nevšiml. Nepromítej fandovství k Petře v haterovství k jejím soupeřkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Kája a Kvitová a ne Péťa nebo Petra? Ti něco provedla?
Reagovat
poutnik
Pomsta je akt odplaty z nenávisti.
Reagovat
poutnik
pro Vrablejku
Reagovat
poutnik
pardon Vrabejku
Reagovat
tommr
tak nakonec to Petra vydřela, ale bylo to o fous. Karolína i přes prohru ukázala, že má velkej potenciál ... :)
Postupem do čtvrtfinále se Petra zase o něco přiblížila účasti na TM ... :)
Reagovat
PetaM
To jo :) Z Káji konečně něco bude! :D
Reagovat
rib
jj, trochu šťávy by jí prospělo a pak by jí i člověk rád fandil, ale proti Petře nikdy :-)
Reagovat
PetaM
Tak tak :) Káje fandím, ale dneska to nešlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
nevím co by se muselo stát, aby se Petra nekvalifikovala.
Reagovat
tommr
stačí aby Petra vypadla v dalším kole s Garciou a ve finále Kerberová porazila Wozniackou a je zaděláno na průšvih ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud čtu správně je 78 bodů od kvalifikace, a je na 5. místě, takže nevím jakej průšvih.
Reagovat
pockerface
přesně,taky to nevidím,že by Petra už do TM neuhrála ani bod a všechny ostatní hráčky za ní na 6-9 místě postupovali do SF a F.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra prý zítra hraje už v 6 ráno, říkal komentátor. To se mi moc vstávat nechce, snad bude záznam.
Reagovat
PetaM
Jo? To by bylo super, zrovna mám přednášku, tak bych koukal :D :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
pockerface
tak hurá.A pokud se Petra nesloží z toho,že jako nejvýše nasazená hráčka zůstala v turnaji a největší konkurentky Serena,Maria jsou venku,tak by to měla do finále dotáhnout a pak se uvidí.Jenže Petře role jasné favoritky nikdy neseděla.Ale povrch je rychlý,tak snad jí dopomůže k titulu :-) Petro good luck!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no, Garcia bude dost protivná soupeřka. Nemyslím, že by se Petra složila z toho, e je teď nejvýš nasazená, jinak na WIM podobnou situaci zvládla, ale uvidíme jak si poradí s Garciou. Nevnímám to jako souboj s jasnou outsiderkou.
Reagovat
PetaM
Jsem přemýšlel, co je WIM :D :D :D :D :D A pak mi to došlo :D :D

Hele, ale nemůžeš porovnávat Wimbledon/trávu s Wuhanem/tvrdým :D
Reagovat
sprchon
Já bych řekl, že porovnávat lze. Podle Petry to ve Wuhanu létá rychleji než na jiných hardech :)
Reagovat
PetaM
A tak, dobrý :D Nevím, co se dělo v prvním a na začátku druhého, ale z toho zbytku mám takový rozpačitý pocit :D Když Petra chce, tak prostě jede a je jí tak nějak jedno, kdo je na druhé straně. Ale když se jí nechce, tak je vlastně opět jedno, kdo je na druhé straně :D :D
Reagovat
Fandina
Petře. V prvním a třetím setu byla lepší a vyhrála zaslouženě. Peti pojď pojď pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Paráda, Petra v QF.

Jinak tedy klasický podání rukou, s kamarádkama se Petra objímá, takže ty dvě fakt kamarádky nebudou. Navíc obě se šklebily nehezky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
mně připadalo jakože Petra by jí klidně řekla něco hezkýho, třeba že hrála dobře nebo tak, ale spíš že Karolína se s ní nechce bavit
Reagovat
petrulinka
podle vyjádření Karolíny bych taky řekla, že je to spíše z její strany a ne z Petřiny. Petra je podle mě komunikativní a ráda se s ostatníma kamarádí.
Reagovat
misa
ale trápení. Petra to dnes ubojovala.
Reagovat
aligo
I komentator na slovak sport si všiml ze se nemají rády.....ja to říkal
Reagovat
PetaM
Je to jenom jeho pocit :D Po prohře se celkem dost těžce usmívá :) Petra se taky neusmívá na každou :)
Reagovat
aligo
Treba Venus to umi narame :) tim je mi straně sympaticka...
Reagovat
aligo
Esem parada...
Reagovat
rib
supeeer, no i když Plíšková vracela statečně...
Reagovat
pockerface
ani nejdu sledovat live skore.Počkám si až tady uvidím příspěvky typu huráááá Petra to dokázala.Takle,když vidím jen skore,tak to jsou snad ještě větší nervy než,když tu hru člověk vidí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Huráá Petra to dokázala. ;D
Reagovat
pockerface
dík na tohle jsem čekal,ale stejně jsem nevydržel a pokukoval do live skore :-)
Reagovat
poutnik
Někdy pochybuju o periferním vidění Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mohli na druhý den hodit Petru až od 6 a ne už od 13, vždyť Svitolina šla bez boje a Kerber byla rychlovka a dřív jak Petra, nechápu.
Reagovat
misa
Petru prakticky dělí od TM jediné udržené podání.
Reagovat
PetaM
Petru dělí od TM ještě zápas s Garciou, ne? :D
Reagovat
pockerface
no to jo,ale Misa asi věří,že Petra něco uhraje i Pekingu :-) Takže Petra s Agou jsou TM nejblíž.
Reagovat
PetaM
Jo tak. No, radši neriskovat :D
Reagovat
misa
To jo, ale těch bodů by Petra měla už dost i tak.
Reagovat
kada.tom
a zbývá doservírovat zápas :-)
snad to Petra zvládne :-)
Reagovat
PetaM
Maličkost ne? :D :D
Reagovat
aligo
Pro petru? Zvorat pole by byla mensi fuška
Reagovat
misa
Zbytečně zahozený brejk :-(
Reagovat
pockerface
nemám možnost koukat na stream,takže netuším jak moc ty brejboly byly reálný.Ale,aby to Petru ještě nemrzelo.Už to mohlo být 5:2 a mohla jít v klidu podávat na vítězství.Takhle to budou ještě nervy.
Reagovat
PetaM
Ono to mohlo být už 6:0 :D :D
Reagovat
Fandina
jooooooooo i dvakrát ... úsměv
Reagovat
PetaM
No, tak jestli 2x, to nevím :D Ale v každé hře při servisu Káji měla BB :D Až teď ne :D
Reagovat
Fandina
Tak v prvním setu to tak nebylo, tam Petra brejkla Káju v druhé hře a pak si obě držely podání, tak to tedy nemohlo být 6:0. Tak sorry.
Reagovat
Fandina
Držely podání a bylo to bez brejkbolů ... dodatek
Reagovat
pockerface
no já vidím jen skore,takže bohužel netuším jaký je obraz hry.Ale podle toho jak tu píšou ostatní,tak je to jak Verdenu-holky to tam řežou hlavně asi ta podání.
Reagovat
Fandina
Petra hraje lepší než Karolína, v prvním i druhém setu to tak bylo. Kája dobře podává, ale Petra když zaútočí a nechybuje, tak Kája nemá šanci. Takže to záleží na Petře, jestli zaútočí a zaboduje.
Reagovat
Fandina
oprava ... v prvním i třetím setu to tak bylo, to hrála Petra líp ... úsměv
Reagovat
misa
Karolína se pokusila o zkrácení hry a moc jí to nevyšlo. Petra byla u míče včes, ale bekendem ho poslala do sítě.
Reagovat
tommr
to už je v tomhle setu podruhý - napoprvé ho dokonce zahodila ze stavu 40:0 - Petra si to strašně komplikuje ...
Reagovat
aligo
Ty se namaji v lásce. ... :D o Karolíně je to známý ze Petru nema rada ale ted je to videt i z druhý strany
Reagovat
PetaM
Jak to víš? :D
Reagovat
aligo
Co jak vim?
Reagovat
kada.tom
to uvidíme při podání ruky :-)
Reagovat
Fanda67
Petra není Bára :)
Reagovat
Fandina
Ony si něco udělaly, že se namají rády? Snad se tak neznají ne? Jedna trénuje tam, druhá jinde. Je nějaký důvod?
Reagovat
pockerface
to asi soudíš podle toho,jak se Karolína v jednom rozhovoru vyjádřila,že nesledovala Petru ve Wimbledonu?Že jí to nezajímalo?
Reagovat
pockerface
to je samozřejmě reakce na aligo
Reagovat
aligo
Taky.... plus s ni byl rozhovor kde se ji taly jestli si nekdy popovidala s Petrou? A ona rekla ze to v žádném prilade, ze o to ani nemá zajeem.... to bylo ještě lred wibmblem pro český rozhlas nebo radio žurnál.... neco takového. ...
Reagovat
pockerface
tak Petro potvrď brejk a už to nedramatizuj.Nemůžu se soustředit na práci.Už to mohlo být 4:1,tak se s tím nemazli ať můžu v klidu dělat.
Reagovat
poutnik
Karolína hraje supr standartně. Petra nahoru dolů, ta hlava.
Reagovat
kada.tom
monstrózní přestřelka a je to 0-40 :-)
Petro, pojď!!!!!!
Reagovat
pockerface
to si dělá pr..l,než napíšu komentář,tak je to z 2:0, 2:2 Petro seber se!!
Reagovat
misa
jako by těch 20 zápasů ve 3 týdnech měla na kontě ona. Karolína vypadá v pohodě.
Reagovat
PetaM
Petra na sobě dává více všechno znát :) Kája je introvert, ta, i kdyby umírala, vypadá v pohodě :D Takhle se to nemůže posuzovat :D :D
Reagovat
Fandina
A tak Karolína dneska dvakrát pinkla s raketou, když to zkazila.
Reagovat
aligo
A je to cely v prd*li.....
Reagovat
kada.tom
tak teď to Petra zazdila ... ale totálně :-/
Reagovat
pockerface
tak Petro udrž to a věřím,že TM máš jistý,protože jestli porazí Karolínu,tak věřím,že Petra dojde minimálně do toho semifinále a pak už je to jedno.I když samozřejmě titul bych jí moc přál.
Reagovat
misa
Mít Petra servis Karolíny, je z ní světová jednička. Škoda tří brejkbolů. Ale u dvou z nich nemohla Petra nic dělat.
Reagovat
pockerface
z Karolíny roste velká konkurence.Petra se také opírá hlavně o servis.Tak,doufám,že Karolína bude podávat konzistentní výkony a hlavně se bude dostávat příští rok na GS alespoň do čtvrtfinále.
Ale Karolíně je 22 let,tak věřím,že výkonnost bude nadále stoupat.Ale Petra je Petra u mě z českých hráček bude stále no.1
Reagovat
gedzitka
Kájina nějak přestala běhat, nebo se mi to zdá? Že by už začínal být znát ten zápřah?
Reagovat
dadaft
Petra ji zaskočila.

ale teď odvrátila 3 brejkboly a ještě bude nebezpečná.
Reagovat
misa
Udržet servis!!!
Reagovat
kada.tom
brejk! :-)
Reagovat
kada.tom
a suverénně potvrzenej :-)
Reagovat
PetaM
Teď to bude tak 6:4 nebo 6:3 pro Petru, pohodka :D
Reagovat
kada.tom
taky si myslím, že se Petra zmátoří a nakonec vyhraje :-)
a teda přeju si to :-)
Reagovat
dadaft
čelenka dole?
Reagovat
PH94
Petra se na TM dostane i tak :) To by musela být opravdu velká smůla..
Reagovat
Fandina
Petra ve druhém setu moc chybovala. A rozhodne se ve třetím. Je to na Petře, Kája hraje pořád stejně dobře, výborně podává a na returnu čeká na příležitost, jak zabojovat.
Reagovat
misa
Petra má nakročeno do zkur.vené Moskvy. Peti, bojuj!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, Petro... Ach jo.

Karolína už musí být unavená...
Reagovat
aligo
Petra to prohrála......
Reagovat
kada.tom
hmm, Petra druhej set zahodila a vyhodila ...

chce to zabrat, Petro :-)
Reagovat
PH94
A jde se do 3. setu :) Pojd Karol :)
Reagovat
dadaft
jejda, teď se teda chybuje o sto péro.
ani nadšení Číňani už nějak zmlkli.
Reagovat
kada.tom
Petra podržela s problémy podání. Teď by to chtělo Karolínu zatlačit a rebreknout ji :-)
Reagovat
PetaM
Ježiši holky, vy jste super, že jste počkaly a prodlužujete to :D
Reagovat
vrabejka
Vyborne Kaja uz to valcuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš jí Petra hooodně pomáhá.
Reagovat
kada.tom
furt je to jen o jeden brejk :-)
Reagovat
PH94
Petra to bude mít ještě hoodně težký..Karolína je prostě taková daleko víc vyrovnaná :)
Reagovat
misa
Nee, Plíšková ven.
Reagovat
Fanda67
Péťa si zřejmě chce dát ještě jeden set, nevím zda j eto s Kájou dobrý nápad :)
Reagovat
tommr
hlavně je to špatnej nápad z hlediska čtvrtfinále s Garciou kde zbytečně vydaný síly budou chybět at už vyhraje kterákoli z našich holek ... :(
Reagovat
Fanda67
No u Káji už po tom neskutečném zápřahu asi na nějakém tom setu nesejde, a Petra hraje teprve druhý zápas po delší pauze - tak tam by také problém být neměl. A fanoušci obou a zvláště PetaM si užijí ještě jeden set :)
Reagovat
vrabejka
Kvitove stejné o nic nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde jí o postup do ČF..
Reagovat
tommr
že ne? Vedle prestiže a postupu do čtvrtfinále hraje Petra i o účast na TM - to je myslím dostatečná motivace ... :)
Reagovat
dadaft
z favoritek v turnaji z pohledu TM zůstávají ty pro Petru nebezpečné. ((
Reagovat
Fandina
tak tak. Ty které mají jistotu TM, Serena, Mária, Halep a neoficiálně i Aga už jsou tady na tom turnaji z hry venku. Petra, Génie, Caro a Kerber, které tady zůstávájí o TMU bojují.
Reagovat
misa
Jasně, o nic jí nejde. Kerberová porazí ve finále Wozniackou a budou se dít věci. Pročti si trochu ty žebříčky.
Reagovat
dadaft
no
a zápletka je tady!
Reagovat
smazaný uživatel
Ajajaj.. Krize je tu...
Reagovat
dadaft
takže na rozdíl od prvního setu Petra nedokázala využít šance v úvodu.
Reagovat
misa
Škoda brejkbolů. Ten první Petra zbytečně vyhodila.
Reagovat
PH94
Tak zatím je to slušná střelnice od obou :) Petra to asi zvládne,ale pokud jen trošku povolí,tak by to mohlo být ještě hodně zajímavý :)
Reagovat
PH94
A je to tu :) 3-1
Reagovat
misa
a Petra bude ve čtvrtfinále.
Reagovat
kada.tom
1. set by byl :-)
snad Petra nepovolí a Karolínu dorazí :-)
Reagovat
PetaM
Říkáte, že zatím dobrý? S takovou přijedu a bude konec :( Snad bude záznam :)
Reagovat
dadaft
Plíšková si prohrála první service-game.
jinak si na servisu nedávají šanci.
Reagovat
vrabejka
Karolina pridej. Snad ji to nedas tak zadarmo!
Reagovat
dadaft
zatím nedostává šance, ale ona nemá důvod si nevěřit, uvidíme, až Petra trochu ochabne.
tedy jestli ochabne.
Reagovat
Fandina
Je mi líto, že holky narazily na sebe. Petra je zatím přesvědčivá a Káju přehrává. Jestli se nic nezmění, tak jí nedá šanci. Blbý los pro Káju.
Reagovat
Fanda67
Možná naopak dobrý los, aspoň si před Pekingem trochu odpočine a body zůstanou takříkajíc doma :))))
Reagovat
Fandina
Já bych samozřejmě přála oběma, aby došly co nejdál. Nejlépe do finále a tam se potkaly. Když se vyhrává, tak body přibývají a je to OK. A trénovat se musí stejně, úplně odpočívat také nelze ... a když to nahradí takový vítězný ostrý zápas, tím lépe ... úsměv
Reagovat
Fanda67
To já taky přeju oběma, ale když už to tak vyšlo tak hledám nějaká pozitiva :)
Reagovat
Fandina
Jasně, tak ono hrát tam je samo o sobě pozitivum a hezky se na aty dvě vysoké holky kouká. To je super a třetí kolo je v jistém smyslu samo o sobě pozitivum pro obě, to je jasné ... úsměv
Reagovat
dadaft
zatím drť.
Reagovat
Titan
Pěkně, znetvořená si ani neškrtne...:-)
Reagovat
PH94
Plíšková je jakým způsobem znetvořená? :D
Reagovat
misa
Zvyky kriminální subkultury.
Reagovat
Titan
Je znetvořena nějakým barvivem vpraveným do škáry. A propos, nevíte, v jakém nápravném zařízení k tomu přišla...?
Reagovat
Fanda67
Ona je "znetvořená" na těle a ty budeš v hlavě, nevím co je horší :(((
Reagovat
Titan
Vzhledem k tomu, že její tělesné znetvoření vzešlo z její hlavy je odpověď jednoznačná...
Každý rozumný člověk se od podobných znetvoření distancuje, nikoli je oslavuje...
Reagovat
Fandina
ZNetvořená? Nechala si to udělat sama a dobrovolně a není jediná. Ostatně bývalý kandidát na prezidenta Vladimír Franz by mohl také vyprávět, jak k tomu přišel a proč. A není jediný, kterým se to líbí.
Reagovat
misa
12. hra v řadě :-)
Reagovat
kada.tom
Petra si s Karolínou zatím dělá absolutně co chce ... :-)
Reagovat
PH94
Tak Petra začala neskutečně...vypadá to,že karolíně dopřeje zasloužený odpočinek :)
Reagovat
r176
Petra-Karolína 2:0
Reagovat
kada.tom
Důležitá otočka z 0-30 :-)
Pěkně :-)
Reagovat
r176
Hekna je venku a petra může uhájit třetí místo v žebříčku :-)
Reagovat
tommr
k tomu by ale potřebovala získat titul ... :)
Reagovat
r176
nikdo netvrdil že jej nezíská :-))))
Reagovat
kada.tom
Jestli dojde k zápasu Kerber - Petra v SF, tak vítězka bude brát titul :-)
Reagovat
dadaft
no, pořád je tu Wozniacki.
Reagovat
smazaný uživatel
ne dlouho
Reagovat
misa
Dost zamotává boj o TM. Největší favoritkou na titul zůstává Petra. U ní člověk ale neví, jestli už teď není nemocná. Jinak titul získá asi Caro nebo Angi :-( Petro, pojď!!!

Maria je od French Open dost špatná. Ještě v červnu jsem si myslel, že bude na konci roku č.1. Vzhledem k tomu, že loni touto dobou vůbec nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mášu je spoleh asi jen na antuce.
Reagovat
Fredy
To je dobře. :) Kam až musí postoupit Petra , aby se dostala před Mášu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Před Li Na se dostane, když postpoupí do SF ( = kvalifikace na TM) a když vyhraje celý turnaj, bude zase 3.
Reagovat
Fredy
To je dobře . Petro pojď ! ! ! :)
Reagovat
LukasH
Není už Máša trochu za zenitem?
Reagovat
smazaný uživatel
není
Reagovat
dadaft
spíš z kapku z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jsme to mohli čekat, Timea má v posledních dnech dobré výsledky, a ve Wuhanu působí proti favoritkám nějaká temná síla. Kdo si z horní poloviny teď zahraje finále je mi záhadou, dole mám jasno.
Reagovat
PH94
Sharapka taky venku,takže paráda :D A ted už Kvitka vs Plíšková :)
Reagovat
George_Renel
Ruska dnes hrála jako Petra v "době největší slávy". Ty chyby z přemíry snahy a zbrklosti byly školácké.
Reagovat
Titan
Á, v Číně bude klid...:-)
Reagovat
pepin
Máš svatou pravdu.
Reagovat
kohlik
Sharapova je vejnku, paráda, díky Timeo !!
Reagovat
VlS
je venku! No toto? Timea asi má nějakou moc dobrou Milku.
Reagovat
kada.tom
Wow! Sharapova is OUT!
Tak Wuhan letos favoritkám nepřeje :-)

A teď Petra na scénu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo!!!! Gratulace Timeo!
Reagovat
sosna
hezky, Máša out:-)
Zaber Petro, můžeš zůstat třetí v žebříčku:-)
Reagovat
pepin
Super a bude klid. Zasloužené vítězství i když jsem si myslel, že to otočí.
Reagovat
dadaft
nikdy v životě jsem neviděl Marii zkazit takový volej.
nikdy.
mám z favoritek divné pocity.
Reagovat
misa
na BT Sport vzdychá, ať to božská Maruška nevyhodí :-)
Reagovat
misa
to zase nechutně natahuje! Stejně za tři hodiny vyhraje ve třech setech.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska nee :)
Reagovat
PetaM
Snad za 3 hodiny prohraje ve 3 setech :D By bylo lepší :D
Reagovat
dadaft
no, myslím, že by to Máša ráda zkrátila :-))))))
-------- ale jednak se jí nedaří a druhak když se podíváš, jak teď hraje Bacsinzsky, tak ona turnaj za turnajem hraje čtyři, pět zápasů, tj. docela často vyhrává, a dneska je vidět proč, daří se jí a Marii rozhodně nepomáhá, spíš ji místy drtí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jsem zvědav, jestli to Šarapovová ustojí.
Reagovat
misa
Los má dobrý, formu taky. Možná, že jedna ze čtveřice Ivanovičová, Kvitová, Bouchardová, Wozniacká si v Singapuru nezahraje. Dnešní výsledky napoví. Proto je důležité, aby Petra vyhrála.
Reagovat
PetaM
Angi sice bojuje, ale stačit to podle mě nebude. Možná by mohla vystrnadit Genie, ale uvidíme, jak ta to zvládne. Jinak si to všechny před ní zatím zaslouží více :D
Reagovat
PetaM
A teda - taky si to podle mě pohlídají a uhrajou :)
Reagovat
misa
Co kdyby vyhrála Wuhan?
Reagovat
smazaný uživatel
Angie finále neumí...
Reagovat
PetaM
Tak byla by to komplikovanější situace. Ale věřím, že titul se odveze buď Petra, nebo Caro. Případně Genie :D
Reagovat
dadaft
Wuhan a China Open to asi rozseknou.
Reagovat
PetaM
Tak to je jas jasů :) I když, ještě Moskva by mohla trochu ohrozit poslední místo ...
Reagovat
PetaM
Samozřejmě záleží na rozestupu :D
Reagovat
sosna
Timea dobře:-)
Reagovat
PetaM
Mášena mohla vést 4:1 a je to 3:3 :D Timeo, prodlužuj to, co to jde! :D
Reagovat
zpilat
dneska se musím přiznat, že fandím víc karolíně, ale jelikož si myslím, že petra má problém někdy jenom v hlavě a na české tenistky si věří, tak to vidím spíš na vítězství petry
Reagovat
Frick
Špaténka, pokud Báře taky něco nebylo.

Takže s FC nevim, nevim...
Reagovat
sosna
taky jsem myslela, že bude vzdorovat víc :-(
Reagovat
George_Renel
to tedy dnes moc nezvládla. Škoda.
Reagovat
VlS
:-((
Reagovat
dadaft
živě si to představuju - levačka Kerber to všechno tlačí k BL a Bára prostě nestíhá. ((
Reagovat
dadaft
je vidět, že Li Na zasela ve Wuhanu zájem o tenis.
lidi se u těch zápasů neskutečně baví a rozumí hře, ta atmosféra je fakt něco, v podstatě třeba jako v Austrálii, která má ovšem nesrovnatelnou tradici.
Reagovat
tmora
Nevíte bude na Vaidisovou dnes stream? Díky
Reagovat
tommr
měly by bejt ...
Reagovat
kohlik
určitě bude i na terku, obě hrajou na centru
Reagovat
gedzitka
Nevím, jestli to sem už někdo nedával, ale moc hezký rozhovor s Karol. Ta holka je vážně sympatická...http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/215161/rozjeta-pliskova-zari-trener-mi-psal-jestli-jsem-se-nezblaznila.html
Reagovat
misa
"Zatím nevím, dávám přednost turnajům." Ohledně Fed Cupu.
Reagovat
VlS
A jinak je rozluštěno, kdo je ten chlap. Být nápadníkem Plíšek asi chce mít Statečné srdce:-)
Reagovat
VlS
No, hlavně, že jí vaněk psal. Nechápu, že s ní není na premiere turnaji.
Reagovat
PH94
Zdravím,nevíte od kolika dnes bude hrát Nicole Vaidišová? :) A dal by sem potom někdo případně stream z tohoto zápasu? :) Mockrát děkuju :)
Reagovat
tommr
zápas Nicole by měl začít někdy okolo 11:00 místního času tj. pokud se nepletu 19:00 našeho času ...
Hned po Nicole by měla hrát Tereza Smitková ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na výhru Bacsinszky v 1. setu bych si klidně vsadil, jak někdo hraje takhle vyrovnanej 1. set s Mášou, tak je to za chvíli 0:1. :) A nakonec 2:1.
Reagovat
dadaft
hrála dobře Timea, nebála se povodit si Marušku.
Reagovat
tommr
Sharapova začala zase špatně a první set ztratila jak je u ní v poslední době už skoro zvykem. Dokáže to jako obvykle zase otočit nebo skončí tentokrát už ve třetím kole? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Timea!
Reagovat
sosna
Šarapka jako obvykle projela první set. Ale nejspíš zapne turbo level a vyhraje.
To samé bych přála Báře, ale tam to půjde o poznání hůře...
Reagovat
blixa
Marfuška věrná své tradici opět prohrála první set :D Nu což, každý máme svého koníčka ;-)
Reagovat
PetaM
Mášena se cítí zahanbena minuloročním rekordem Petry, tak se snaží, co to jde, aby byla lepší :D
Reagovat
smazaný uživatel
To se jí nepovede. :D
Reagovat
PetaM
Tý vado, Mášena prohrála set :D Chtělo by to rubačku na 3. sety ještě tak 2 hoďky :D Abych stihnul Petru :D
Reagovat
tommr
Bára je zatím bita jak žito ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem, že by mohla něco uhrát, ale je fakt, že proti vracečkám ten její styl tolik nefunguje.
Reagovat
tommr
a zvlášt když ta vracečka je v úplně jiný kategorii ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
To sice je, ale aktuálně zranitelná a to hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
smiřme se s tím, Kerber jde do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně na Slovak sportu naskočil anglický komentář. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bych bral jako vysvobození, protože ten česko-slovenskej stojí za ho...
Reagovat
smazaný uživatel
Už to zase přepli na slovenský. Já mám zvuk hodně ztlumený, takže je mi to celkem jedno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem vlastně nepochopil, proč se tenis komentuje, daleko lepší by bylo, kdyby komentář nebyl a člověk si to mohl vychutnat bez pitomých keců.
Reagovat
George_Renel
Hodně komentátorů včetně tohoto slovenského opravdu nemusím. Pokud však máš takový problém s komentátory obecně, můžeš si ho vypnout. Pravda přijdeš o kulisu, ale můžeš si k tomu pustit třeba Janáčka. :-)
Reagovat
dadaft
je vidět, že Li Na zasela ve Wuhanu zájem o tenis.
lidi se u těch zápasů neskutečně baví a rozumí hře, ta atmosféra je fakt něco, v podstatě třeba jako v Austrálii, která má ovšem nesrovnatelnou tradici.
Reagovat
dadaft
mno, to mělo být jinde. ))
Reagovat
dadaft
tak já si slovenčinu poslechnu rád.
komentátor respekt, znám lepší, ale taky dost horší.
Reagovat
Frick
Tereza - 1,25
Nicole - 1,36
Reagovat
dadaft
gratuluji Slovaksportu k totálnímu výmazu mozků - na jedničce, na své vlajkové lodi dostupné na satelitu, dávají opět místo přímých přenosů sportovních utkání přiblblý IQ kvíz.............. což svědčí o výši jejich IQ víc než by si přáli.
:-((((((((((((((((((((((((((
Reagovat
dadaft
hurá.
tak rozum zvítězil.
Reagovat
smazaný uživatel
dostala srajdu a musela odstoupit.. co jim tam dávají do jídla?
Reagovat
vendulkabendulka
Presne to jsem mela v umyslu se zeptat.. Vite nekdo proc Muguruza vzdala? Cekala jsem ze to bude lity boj, obe ted hraji skvele.
Reagovat
smazaný uživatel
oficiálně je to gastroenteritida. Čili střevní chřipka.
Reagovat
tommr
zajímavý je, že včera hrála dva těžký zápasy v singlu a deblu a stejně náročnej program jí čekal i dneska. To jí asi taky přitížilo ...
Reagovat
Frick
No a kdyby to přišlo během zápasu, tak co? To může bejt tak akutní, že se musí hned.
Reagovat
dadaft
no jo, fajny souboj mladých pušek to mohl být.
Reagovat
Frick
Nicol je v TOP 1000. Pokud udělá v Las Vegas aspoň kolo, dostane se na hranici TOP 800....
Reagovat
Frick
No a nebude to lehké, protože Nicol čeká Glatchová....
Reagovat
tommr
Glatchová se ale taky vrací po nějaký pauze (zřejmě zdravotní) ...
Vedle Nicole jsem zvědavej i na Terezu Smitkovou, která bude dneska hrát s Katerynou Bondarenko ...
Reagovat
Roger_Federer
naprosto necitelny zapas, americanka skoro rok nehrala, ted prosla kvalifikaci po skreci souperky, naopak si myslim, ze tahle souperka bude Nikol sedet, nez se rozehraje a dostane do hry bude po ni.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo všechno je považovaný za vítězku Fed Cupu? Jen hráčky, které se účastní finále, nebo i ty, které do finále pomohly? Viz. třeba letos Klára, která udělala důležitý bod ve Španělsku a byla i v SF, ale ve finále pravděpodobně hrát nebude. Předpokládám, že asi jen finalistky...

Jinak teda nominace asi bude - Petra, Lucka, Bára + Andrea (Karolína?).
Reagovat
Frick
No ne, v roce 2011 byly oceněný Iveta i Bára...
Reagovat
Frick
Ale určitě to bude zajímavý. Já bych nebyl ani úplně nezatracoval možnost posadit Lucku. Sec jenom, prohrála letos s Andreou P. i Sabinou. Karolína porazila Kerber (s tou i tedy prohrála) i Andreu, naopak se Sabinou 2x prohrála. Bára Strýcová s nikým ze trojky Sabine / Andrea / Angie nehrála, to se ale za pár hodin změní. Případnou výhrou by také mohla hodně promluvit do nominace Pály. Ani Petra se se zmiňovanou trojicí zatím neutkala, ale ta je nedotknutelná. A právem.
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně nevím, co od toho zápasu čekat, ale tipnul bych si Petru ve dvou. Na Karol už asi musí být znát ta únava, navíc Petře podle všeho kurty vyhovují a v tomhle módu na ní moc hráček zbraň nemá. Tak doufám, že to nebude pro Karolínu nějaká devastující porážka, která by jí trochu přibrzdila sebevědomí (takový výsledek 6-4 6-3 ideální :) ). A v Pekingu přeju lepší los, ať se nepotkají dřív než v SF :-)
Reagovat
Frick
Já to budu přát český outsiderce, jako vždy. :o) Nakonec, Karolína potřebuje udělat velkou stíhací jízdu o TŠ, Petra to na TM už nějak doklepe tak či onak. Může jí pomoci Bára, když porazí Angínu.
Reagovat
rib
Petra je zvyklá uhrát si TM sama
Reagovat
Frick
Ta nemoc je lepší v tom, že si zle říkat, že bez by třeba Lucka vyhrála, než kdyby byla fit a uvažovat v tom směru, že prostě nedokáže hrát konzistentně dobře.

Teď to nějak v klidu vyležet, no... Kdy může hrát R1 v Pekingu? Pondělí nebo už neděle?
Reagovat
sprchon
Poslední dobou byla vždy napřed, takže jestli bude hrát v neděli, tak snad už bude v pohodě... Má na to skoro týden. :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/4166926/title/the-latest-in-the-race-to-sofia

já vím, je to pakárna tenhle turnaj, ale může znamenat nějaké bodíky navíc pro Karolínu na konci roku. Nicméně Alizé má před ní zatím slušný náskok..
Reagovat
smazaný uživatel
a zároveň Lisicki hned za zadkem.
Reagovat
Frick
Tak snad jen, že Lucka se nějak zmátoří a vyhraje Linz...
Reagovat
aligo
nebo moskvu :)
Reagovat
Frick
To je Premier...
Reagovat
tommr
Moskva není turnaj kategorie International takže to by Lucce do Sofie nepomohlo ... :)
Reagovat
aligo
aha sorry
Reagovat
tommr
když nepočítáme ty první tři hráčky, který na 99% pojedou na TM tak je Karolína v Race to Sofia už na sedmým místě a tudíž jako první náhradnice. Její šance na účast je tudíž docela vysoká, protože některá z hráček před ní může na poslední chvíli účast odříct ... :)
Ideální by samozřejmě bylo kdyby se Karolína dokázala ještě o nějakou tu příčku posunout nahoru, ale to bude opravdu hodně těžký. Nepříjemný je hlavně to, že Cornetová a Muguruza jsou ve Wuhanu ještě pořád ve hře a čekají je lehčí soupeřky než má Karolína ... :)
Reagovat
Frick
no a nemohli by jí dát jednu WC? Jasně, jedna pro Tsvetvanu, ale komu ta druhá?
Reagovat
tommr
pochybuju, že by jí dali Karolíně. Pořadatelé se spíš budou snažit sehnat nějakou tenisovou "těžkou váhu" jako je třeba Venus Williams, která se nevyhrála žádnej turnaj ...
Reagovat
VlS
To bude záležet nejspíš na tom, komu to sponzor zaplatí.
Reagovat
lars
Venus vyhrala Dubaj :((
Reagovat
tommr
ale to není turnaj kategorie International ... :)
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni po odečtení lonskejch bodů z Tokia a přičtení bodů za kompletně odehraný druhý kolo turnaje ve Wuhanu.
Čísla v první závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou, čísla ve druhý závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Lucku Šafářovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila ve Wuhanu do třetího kola.

1. Williams, S. 9430 (+4299) (+6840)
2. Halep 6036 (+905) (+3446)
3. Sharapova 5680 (+549) (+3090) *
4. Li 5270 (+139) (+2680)
------------------------------------------
5. Kvitová 5131 (0) (+2541) *
------------------------------------------
6. Radwanska, A. 5035 (-96) (+2445)
7. Bouchard 4313 (-818) (+1723) *
8. Wozniacki 4215 (-916) (+1625) *
9. Ivanovic 4180 (-951) (+1590)
10. Kerber 3965 (-1166) (+1375) *
11. Jankovic 3635 (-1496) (+1045)
12. Errani 3215 (-1916) (+625)
13. Cibulkova 2982 (-2149) (+392)
14. Makarova 2850 (-2281) (+260)
-------------------------------------------
15. Šafářová 2590 (-2541) (0)
-------------------------------------------
16. Pennetta 2582 (-2549) (-8)
17. Petkovic 2515 (-2616) (-75)
18. Suarez Navarro 2420 (-2711) (-170)
19. Williams, V. 2155 (-2976) (-435)
20. Cornet 2055 (-3076) (-535) *
...

Petra Kvitová tento týden obhajuje největší porci bodů z lonska a po jejich odečtení tudíž v žebříčku o něco poklesla. Situaci jí ale výrazně ulehčilo vypadnutí většiny hráček z první dvacítky v prvních dvou kolech.
Pokud Petra postoupí aspon do semifinále tak se dostane na čtvrtý místo před Li Na. Teoreticky by se mohla dostat i zpátky na třetí místo před Sharapovou, ale to je dost nepravděpodobný, protože Petra by musela získat titul a Sharapova by současně nesměla dojít do finále ...
Z hráček za Petrou už jí žádná nemůže předstihnout ...
Reagovat
tommr
Lucka Šafářová bohužel nezvládla roli nasazený hráčky a vypadla ve Wuhanu už v prvním kole a neobhájila tak lonský čtvrtfinále z Tokia. I jí ale výrazně pomohlo masový vypadávání favoritek v prvních dvou kolech.
Zatím zůstává Lucka i nadále na 15.místě i když s podstatně menším náskokem a z hráček, který jsou v žebříčku za ní jí můžou předstihnout jen Cornetová a Muguruza, ale ty by k tomu potřebovaly získat titul ...
Reagovat
tommr
Z ostatních hráček stojí za zmínku posun Sharapový na třetí místo, pokles Kerberový na desátý a návrat Cornetový do první dvacítky na úkor Stosurový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu jen dotaz, jak je na tom Ana s postupem do Singapuru? Díky
Reagovat
aligo
http://live-tennis.eu/wta-race

ale myslím že je to nějaká mejlka, prej je tam s radwanskou jistá... to je jistě blbost....
Reagovat
aligo
tak už je to opravený ale taky se mi to nezdá...
Reagovat
smazaný uživatel
Cut se průběžně snižuje a teď po tom exodu favoritek ve Wuhanu šel dolů hodně, takže se tam už Aga dostala. Finálová osmička je skoro jasná, pokud se Kerber nějak vyloženě "nezblázní".
Reagovat
tommr
Ivanovicová si ve Wuhanu trochu zkomplikovala situaci, ale zatím je na tom ještě pořád dobře. Pro její šance na účast v Singapuru bude důležitý jak daleko dojde ve Wuhanu Kerberová, která jí jako jediná může reálně ohrozit. Čím dřív Kerberová vypadne tím líp pro Ivanovicovou (a totéž samozřejmě platí i pro šance Petry) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anče snad vyhraje v Linci a dokončí misi, byla by strašná škoda, kdyby nehrála v Singapuru, strašná, letos si to zaslouží.
Reagovat
VlS
No, Ana si může v Linci přilepšit max 180 bodů v případě titulu ( odmazala by si Standford 100 bodů) , takže bych na Linec tak moc nespoléhal.
Reagovat
smazaný uživatel
len nech na konci roka je na druhej priečke bud Kvitova alebo Maria , nech tam nie je Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že postoupí Petra má velkou motivaci když téměř všechny nasazené hráčky vypadly tak má obrovskou šanci dojít daleko a Petra bude nad možnosti Plíškové. Plíšková zatím na tom herně tak dobře aby dokázala porážet hráčky TOP 10 pro mě jasná favoritka Petra
Reagovat
smazaný uživatel
herně není tak dobře
Reagovat
smazaný uživatel
u mě taky favoritka Petra. Čekám 2:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Petra by měla 2:0...
Reagovat
vrabejka
Petra-Kája. Papírově sice favoritka Kvitová, ale promě jednoznačně Kája. Je dostatečně rozehraná, na podmínkyy už si zvykla a ma životní formu s perfektním servisem. Kája 6-4 6-2 Kvitová
Reagovat
blixa
Na Káje to nezáleží. Ta hraje teď stabilně dobře, ale je to v rukách Petry. Pokud nastoupí v modu robocop, má Kája smůlu, na to zatím nestačí, pokud v modu UE, snadno vyhraje. Pokud to bude něco mezi tím, lze očekávat tuhý boj plný výkyvů a nevyzpytatelným výsledkem.
Reagovat
VlS
Viděl bych to taky tak nějak. Tipuju spíš hladkej postup Petry, ale může to bejt úplně jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
V 99% případů je to vše o Petře, to víme už dávno.
Reagovat
vrabejka
Bo uvidime jestli mi zitra datee za pravdu. V pri soucasne forme pliskove to urcite kvitova nebude mit lehke jak rikate
Reagovat
pepin
Tak lehký zápas to určitě nebude, ale Petra je zatím někde jinde a pokud zcela neselže, což si nemyslím, nemá proč tak její tenisový projev bude pro Karolínu těžko stravitelný. S jejím nátlakovým tenisem se Karolína ve vyhraných zápasech na takové úrovni totiž nepotkala. Ale nechme se překvapit.
Reagovat
kada.tom
nene, bude to o Petře :-)
a Petra je proti českým hráčkám silná :-)

7-6 6-2 pro Petru :-)
Reagovat
tommr
jj letos zatím Petra odehrála devět zápasů proti českejm hráčkám a všechny zatím vyhrála. Favoritkou proto bude i v tom desátým proti Karolíně ... :)
Reagovat
aligo
Čau. Jake zapasy budou zitra v TV?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka dostala celkem slušně nařezáno.. :-(( 0:6 a 2:6.. Škoda.. Jo bude to boj, nepůjde to všechno snadno!
Reagovat
George_Renel
Už to u ní ani nepřekvapuje. Je jasné, že z toho množství mladých nadějí nezazáří všechny. Jejich "úmrtnost" je velká, vyvolených je jen pár. Katka bude mít problém se mezi ně zařadit.
Reagovat
Fanda67
Na druhou stranu je jí teprve 18 a třeba Plíščatům je 22 a pořádně dali o sobě vědět až letos, tak bych ji ještě nezatracoval :)
Reagovat
VlS
No nevím, Plíščata sice v jejím věku ve WTA taky nic moc, ale I T F sbíraly jak maliny. ITF ztrácí holjy čas, chce to jít do WTA a prát se. Koukni na Belindu
Reagovat
smazaný uživatel
Katka hraje dost "nečeský" tenis. Strašně pasivní. Moc dobře se na to nekouká. Ale je fakt ještě dost mladá, hráčky můžou dozrávat v různém věku. A i pasivní hra může nakonec přinášet ovoce.
Reagovat
aligo
Ohledne veku Li Na a ohledně pasivity Caroline Wozniacki :) vemte si příklad ;)
Reagovat
VlS
Ale já neříkám že nemůže, ale v 18ti by měla bejt tenistka po stránce úderů hotová. Já jsem jí letos viděl hrát asi dvakrát a nemá ani jeden skutečně kvalitní úder. Má dobrej pohyb, ale ten beze zbraní nestačí. A Katka zbraň prostě nemá.
Reagovat
aligo
A jakou zbraň ma Carol nebo Halep?? Pohyb a jen pohyb...zadna velka zbraň ani razance....
Reagovat
VlS
Ale Caro má dobrej servis, výbornej BH a letos už i FH, ten byl dřív jen průměrnej a má neskutečnou konzistenci a schopnost vydržet dlouho ve výměně. Simona má slušnej servis, dobrý základní udery, BH chop a neskutečnou anticipaci.
Katka má první servis nic moc a druhej tragickej, čtení hry nic moc, konzistence taky nic extra.
Reagovat
aligo
jak říkám vem si Na Li... třeba to bude časem a věkem lepší :)
Reagovat
VlS
udělat nejde, nejde srovnat tenisové zázemí ( hlavně trenéry ) v číně před 15 lety a u nás dnes.
Na Li kariéru několikrát přerušila, nicméně před dvaceti lety byla v padesátce. V 18 hrála 1. turnaj ITF ( asi nebylo jednoduchý v tý době z Číny cestovat po světě po turnajích, to je právě to, co ona svými úspěchy zásadně změnila. To bys spíš mohl vzít příklad Fran Schiavone.
Ale nic, já ji přeju aby vynikla, jen do ní nevkládám až takový naděje, to je všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
no GS šampionka z ní asi nebude :-)
Reagovat
aligo
máš pravdu, že teď a tehdy tam je to úplně jiné jen říkám že se může všechno změnit věkem...
Reagovat
VlS
No nevím, Ivan Lendl říká, že pokud někdo neumí ve 14 BH a FH, takže se je už nikdy pořádně nenaučí. Samozřejmě - měřítko je profi tenis, ne rekreační pinkaná.
Reagovat
Fandina
Adam Pavlásek na challengeru v Maroku vyhrál nad Ehratem. Super a držím palce dál. Pojď!
Reagovat
kada.tom
Petra nádherně. Doufám, že zítra vyhraje taky. Sice bude hrát s Karolínou, ale prostě Petra je Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravte tu hrubku, prosim.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem to a byly tam samé lékařky ... úsměv. Ale souhlas nahoře je napsaná hrubka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není dobrá zpráva. Sereno, co je? Ale Alizé jde dál, tak alespoň něco.
No a postoupila Petra po dost jasném výsledku. Asi jí kurt sedí!! Jen tak dál :)
Reagovat
tommr
je ovšem otázka, která to bude. V hracím rozvrhu je zatím na centru uvedenej zápas Plíšková vs. Kvitová ovšem se zlověstným dodatkem "possible court change". Takže je pořád ještě možný, že se na centr místo toho přesune zápas Kerber vs. Strýcová ...
Reagovat
sprchon
Píšu to o něco níže. Bude hrát Petra s Karolínou jako třetí v pořadí na Centre, takže kolem 9:00 našeho času. A žádný dodatek třeba tady není:
http://www.tennistv.com/schedule
Reagovat
misa
Snad není možné, aby zbylou nejvýše nasazenou hráčku nedali na centr.
Reagovat
tommr
je ale taky možný, že zápas dvou krajanek se někomu nebude zdát tak atraktivní jako zápas nasazený Němky s Češkou ... :)
Reagovat
lars
Tak by mohli Petre priradit treba Coco
Reagovat
lars
Tak by mohli Petre priradit treba Coco :))
Kvuli lepsi sledovanosti
Reagovat
sprchon
Včera taky vysílali zápas dvou Rusek, tak proč by nemohly vysílat zápas dvou Češek?
Reagovat
Jan
Není nad zlověstné dodatky. Possible director out.
Reagovat
PetaM
Jak už jsem psal dole, bylo to podle mě jen pro případ, že by postoupila Knapp. V tom případě by na centru rozhodně hrála Kerber, protože ta je mnohem výše, než Plíšková, či Knapp, vzhledem k tomu, že postoupila Petra, je to ale celkem jasné, kdo bude na centru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvílí tam rozehrála svůj zápas Katka proti Gasparyan.. A zatím se jí "daří.. Prohrála si zatím své dva servisy a prohrává 0:3..
Zaber Katko!!!

Lucka Hradecká na tom samém turnaji vyhrála zápas 1. kola lehce 6:1 a 6:0..
Reagovat
tommr
no zatím to vypadá, že Katka dostává pěknou nakládačku. Vzhledem k tomu, že je tam Katka nasazená jako dvojka je to docela ostuda ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No a kanár je doma.. :-/ Snad se Katka zvedne!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tak to odstoupení ze čtyřhry bylo nakonec asi ze strany Lucky.

http://instagram.com/p/tSjl5dO7po/
Reagovat
misa
Škoda, nějak se ty nemoci ve Wuhanu rozmáhají.
Reagovat
sprchon
Hlavně ať je příští týden fit. :)
Reagovat
VlS
No, já bych řekl, že už proti Aně nebyla ve svý kůži.
Reagovat
sprchon
Asi už to nebylo ono, no. Ale po tom výkonu a odevzdané energii v předchozím zápase s Belindou se není čemu divit. Takže nezbývá než přát brzké uzdravení.
Reagovat
Fandina
psala už po singlu se Sabine, že se necítila dobře. Tak škoda Lucky, že jí to takle sklátilo.
Reagovat
Michaelus
Petra a Kája zítra od 8.00
Reagovat
aligo
Tv?
Reagovat
smazaný uživatel
Slovak sport 1.. :-)
Reagovat
tommr
já bych řek, že to budou dávat jako každej den na Slovak Sport 2. Na jedničce obvykle začínají až od 9:00 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
takže to neuvidím, super.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme dva... :((
Reagovat
sprchon
Hrajou jako třetí, takže spíš počítám, že až kolem 9:00 :)
Reagovat
Fandina
super dneska. Úžasná jízda. Super výkon. Petru dneska trápilo trochu spodní prádlo, tak doufám, že příště to už bude lepší. A gratulka za hru dneska. Super!!!
Reagovat
pepin
Všiml jsem si, měla malou podprdu na pravé straně.
Reagovat
VlS
Viděl jsem jen pislední gem 1. a druhej set, ale připomínalo mi to trochu Wimbl a Karin mě bylo trochu líto.
Petro Gratulace, a jestli budeš pokračovat takhle, tak si myslím, že zítra Karolínu pošleš odpočívat. Určitě to už potřebuje, i když bych byl radši, kdybyste mohly pokračovat i s Barčou všechny tři.
Reagovat
r176
Petře jen škoda že pravděpodobně po Wuhanu 3 místo v žebříčku neudrží :-(
Reagovat
tommr
no to asi ne, ale s tím se muselo počítat už před turnajem ...
Po dnešku už má Petra jistotu, že horší než pátá nebude - předstihnout už jí můžou jen Sharapova a Li Na ... :)
Reagovat
sprchon
Pěkný! Čekám, kdy někdo napíše, že jí Petra smetla z kurtu. Já říkám, že sice jo, ale Knapp jí v prvním setu skočila pod smeták. :D
Reagovat
gedzitka
Už to máš v expreskách :-D
Reagovat
sprchon
No ne, to je ale překvapení. :) :D
Reagovat
rib
Typický český občan je nepřející a stále kritický jedinec..
Doufám, že se zamyslíte...a třeba jednou dokážete ocenit a prostě přijmout, když někdo vyhraje. V tenise dát někomu kanára znamenalo "smést ho" už v minulém století
Reagovat
sprchon
Já nejsem nepřející a neříkám, že jí nesmetla. Si přečti první příspěvek. Říkám jen, že jí Knapp dost pomohla na konci prvního setu a že pak už to bylo víceméně v režii Petry. :)
Reagovat
sprchon
A vzhledem k tomu, jak často se tu tento výraz používá (a ne jen při kanáru), tak už mi to přijde trochu ostřílené. Pro většinu hráček by se daly vymyslet i jiné výrazy. Ovšem je pravda, že třeba napsat do zprávy, že Maria "vyřvala" soupeřku z kurtu, by bylo možná nevhodně. :)
Reagovat
blixa
Ale nebylo ... :D :D
Reagovat
mrafe
Ale zase pravdivé
Reagovat
tommr
přesně tak - Knappová jí naservírovala rozhodující brejk v prvním setu na stříbrným podnose a pak už se Petra nezadržitelně rozjela ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Petro v dalším kole Plíšková to by mohla dát Petro Kája už asi bude unavená a Petra na češky umí
Reagovat
vrabejka
to už si říkate asi tyden že musí byt unavená a ona furt nic :D
Reagovat
smazaný uživatel
no jo ale ted už musí snad být tohle by odrovnalo skoro všechny hráčky TOP 20 a Kája pořád nic tak ted už myslím že se unavila a že Petra postoupí
Reagovat
misa
Karolína se má zítra na co těšit. Může to být skvělý zápas. Pevně ale věřím, že se bude radovat Petra. Povrch je pro ni výborný.
Reagovat
Jan
Ani trochu to nepřeješ Plíškové ? :)
Reagovat
misa
Petra bojuje o Turnaj mistryň.
Reagovat
vrabejka
Ten už má teměř zajištěný.
Reagovat
PetaM
Chtělo by to ale 100 % jistotu :) Pak si může vypadávat v jakémkoli kole :D Dle libosti :D
Reagovat
misa
A hlavně nemusí jezdit do Moskvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to přeju Plíškový, ta se díky dalšímu titulu může posunout blíž k dvacítce a pak stoupat dál a dál, proč přát jen Kvitový?
Reagovat
misa
Protože ji mám raději než kteroukoliv jinou tenistku.
Reagovat
Fredy
Kanár je tam ! :) Velká gratulka. Těším se na zápas PETRA - KÁJA,doufám, žeto budou dávat. PETRO A KÁJO pojď ! :)
Reagovat
tommr
tak Petra neměla slitování a zápas dopodávala hned na první pokus ... :)
Ze začátku se zdála Petra trochu nervózní ale po tom trochu štastným závěru prvního setu to z ní spadlo a ve druhým setu už byla jasně lepší. Moc hezkej vstup do turnaje ... :)
Reagovat
pepin
Tak jsem zvědavý kdy Tě zde někdo také pochválí za pěkné hodnocení Petry, které Ti věčně vyčítají. Jinak dobré, jen ten mizerný servis, pořád jí to nějak nejde.
Reagovat
tommr
tak já už jsem si dávno zvyk, že se moje pochvalný komentáře přehlížejí a vypichujou se jen ty kritický, aby se o mě mohlo tvrdit, že jsem rozenej pesimista ... :)
Reagovat
blixa
No ještě řekni že nejsi !!!!!!!!!
Reagovat
Jan
No není. Si přečti ten pozitivní příspěvek :)
Reagovat
blixa
Tak po bitvě každý veselý generál :D Ale ty jeho prognózy ! :D
Reagovat
pepin
Jenže jeho prognozy jsou z 90% v pořádku, nic nezkreslují a nic nepřikrášlují.
Reagovat
blixa
No nevím, naposled prognozoval že vypadne Kája, před tím taky něco podobně úspěšného :D
Reagovat
LukasH
Nevím, ale takhle pozitivní příspěvek od Tommra na adresu Petry vidím možná poprvý.:-) Mám pocit, že po vyhraným Wimbledonu jen napsal, že Petra "příjemně překvapila". Omlouvám se, jestli to tak není a třeba jsem si nevšiml....
Jinak u Petry to s prognózama není tak těžký, co se turnajů týče...ročně vyhrává dva, zbytek vypadává většinou v prvním, druhým nebo třetím zápase, takže není tak těžký se trefit.:-D Nejde o přikrášlení, spíš jako fanoušek věřím a nevěštím prohru.:):)
Reagovat
ludolf
Tommrovy prognózy jsou většinou špatné a navíc přehnaně kategorické. Souhlasím, že nic "nepřikrášluje", to ale neznamená, že je objektivní, protože dělá pravý opak. Například před Wimbledonem si byl jistý, že Petra už žádný GS nevyhraje. Ale přijde mi, že od letošního Wimbledonu se celkově "mírní". Je to ale jen letmý dojem, protože z jeho příspěvků mne zajímají jen věci týkající se rankingu.
Reagovat
pepin
Asi jsem použil nevhodné slovo "prognozy", měl jsem spíše na mysli hodnocení vystoupení Petry na jednotlivých turnajích. A také jsem nenapsal 100%. Těch deset je třeba zrovna vzpomínaný Wimblas.
Reagovat
PetaM
Super, tak to Petra zvládla a dokonce i s překvapením v podobě kanára :)

Myslím, že Karin byla taková solidní zahřívačka před Karol, která hraje podobně. Bomba servis, FH, BH.

Snad už ale Karol bude unavená, Petra vyhraje a věřím, že v Pekingu na sebe tak brzo nenarazí :D

Takže gratulace Peťo a zítra POJĎ!!! :)
Reagovat
EllNino
v Pekingu nehrajou první kolo jen semifinalistky z Wuhanu, tak snad ne :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
už sa teším na český zapas :) a dufam, že Petra zvladne aj zapas s Karolinou a aj zapas bud s CoCo alebo s Carolinou Garciou :)
Reagovat
smazaný uživatel
a zítra další souboj s českou hráčkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězství! JUPÍÍ
Reagovat
dadaft
nakonec no problema. ))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
PetaM
Po tom začátku bych teda rozhodně neřekl, že bude šance na kanára ...
Reagovat
blixa
Co bys nechtěl, a to ještě první set neprohrává jako Marfuška ;)
Reagovat
tommr
Petra jede jak parní válec: potvrdila druhej brejk a vzápětí přidala třetí. Po pauze bude servírovat na zápas. Přiletí i kanár? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ako na divokom zapade :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslite si že zajtra Barbora vyhodí Kerberovu?

ano
or
nie
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ale čekám 3 sety a zazděnej konec od Báry.
Reagovat
aligo
Ano
Reagovat
sosna
ano, projede první set, ale vyhraje
Reagovat
sprchon
Ano
Reagovat
misa
Pokud vrátí servis Knappové do kurtu, výměnu většinou vyhraje.
Reagovat
tommr
Petra začala druhej set skvěle: soupeřku hned v první hře brejkla a vzápětí brejk suverénně potvrdila. Ve třetí hře si vypracovala další 4 BP a poslední z nich proměnila. Vedení o dva brejky je velice slibný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Po prvním setu jsem měla za to, že Petra dneska vyhraje jedině, když se soupeřka vyháže víc než ona, ale teď se do toho fakt dostává a hned je to jinej, lepší pohled :)
Reagovat
dadaft
jo, už je to vcelku good.
Reagovat
smazaný uživatel
to se to najednou zvrhlo, ale dobře, už se těším na český souboj :)
Reagovat
Kozoroh
Co by mě zajímalo, jestli má Serena s někým pasivní bilanci. Nevíte toto o některé tenistce?
Reagovat
smazaný uživatel
Virginie Razzano
Reagovat
PetaM
Sanchez-Vicario
Suarez Paola
Sun Tian-Tian

Už se mi nechce hledat :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jana Čepelová
Reagovat
dadaft
i když s něma nemá zápornou bilanci, tak myslím, že nejtěžší soupeřky pro ni bývaly Capriati a Henin.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo třeba ještě taková Dementieva.. Ta s ní má taky negativní bilanci, ale myslím, že taky pro Serenu byla jedna z nejtěžších soupeřek.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
plusy dňa

Genie je v treťom kole! :)
Errani je vonku!!! :)
Caroline ide ďalej. :)
Karolina ideeee!! :)
Barbora Z-S je už v treťom kole. :)
Garbine ma neprekvapila :) ! :)
Elina ide dalej :)
Hingis je dalej :)

Minusy dňa

skreč Sereny :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Kerber ide dalej...
(dufam, že ju Barbora vyhodí)
Nasta vypadla.
Jarmilka je von.
Plíškovas dievčata su von. :/
Lucka s Nastou skrečovali .

Len nech Petra postúpi. :)
Ma teraz dosť veľku šancu na titul. alebo aspon na finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Knapp je tak nesympatická...
Reagovat
smazaný uživatel
za to Kvítí dneska rozdává úsměvy :)
Reagovat
PetaM
Teď jo :D
Reagovat
aligo
To se mi libi
Reagovat
smazaný uživatel
asi ako každa talianska hračka :D
jedina sympaticka talianka je mi Flavia. :)
Reagovat
PetaM
Tak, správně :)
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky
Reagovat
aligo
A Giorgi :) ta je roztomila
Reagovat
smazaný uživatel
je roztomila ale do chvíle ked mi vyhodí nejake dievča
(Maria, Vika ...)
Reagovat
aligo
Ale neni nesympaticka :)
Reagovat
sprchon
Přesně tak :)
Reagovat
PetaM
Začínáme breakem, pěkný. O to hezčí, že není breaknutá Petra :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
PetaM
Tak zítra uvidíme Káju jen, pokud Petra vyhraje :)

Hrajou po Mášeně na centru, Máša začíná not before 13:00, takže u nás od 7. Takže Kája nějak v 9 +- :)
Reagovat
tommr
jj to "possible court change" zní pěkně zlověstně ... :(
Reagovat
PetaM
Tak je to jasné. Pokud vyhraje Petra, bude na centru ona. Pokud Knapp, tak na centr dají Kerber :D
Reagovat
sprchon
Kde vidíte rozpis? Na wtatennis ani na tennistv to nevidím...
Reagovat
tommr
Knappová Petře v osmý hře doslova darovala brejk dvěma DF v řadě a Petra vzápětí set bez problémů doservírovala. To byl hodně nečekanej závěr prvního setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hrooooozně nečekanej :D
Reagovat
tommr
no začátek setu na tak hladkej průběh rozhodně nevypadal ... :)
Reagovat
PetaM
Tak super Petro, máš set, přestaň být nervózní a pojď! :)
Reagovat
PetaM
Nádherná výměna :) Konečně super tenis :D
Reagovat
tommr
ty poslední dva míčky prvního setu byly od Petry moc hezký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:O to zní jako by jsi Petru pochválil
Reagovat
PetaM
Kromě es to byly jediné hezké míčky :D :D
Reagovat
misa
Petra má alespoň brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec se mi ten zápas nelíbí...
Reagovat
tommr
obě hráčky pokračujou na servisu i nadále beze ztrát. Petra poměrně slušně servíruje, ale na returnu je zatím úplně marná ...
Reagovat
PetaM
Noooo, konečně eso a ne DF :D
Reagovat
tommr
obě hráčky pokračujou na servisu beze ztrát i když Petra už stihla vyrobit 4 dvojchyby ...
Reagovat
dadaft
Petra - Karin
tenis bez tenisu. ((
Reagovat
smazaný uživatel
tak, zatím dost nuda...
Reagovat
misa
Plno dvojchyb :-(
Reagovat
pockerface
chtělo by to,aby jí Petra co nejdřív brejkla,aby se uklidnila.Nemám možnost se koukat na stream,tak nevím jestli to je od Petry bum,bum,rána nebo nechává soupeřku hrát.Možná by to chtělo nechat jí hrát a čekat na její chyby.Ale Italka zatím asi dost dobře podává.Díky všem co mají možnost koukat a občas napíší co se děje na kurtu.
Reagovat
PetaM
Jo, Karin dobře podává a věří si ve výměnách při svém servisu. Oproti tomu Petra podává o něco hůře, už celkem dost DF, ale Karin je při jejím servisu zatím celkem neškodná a dost se vyhazuje. Zatím.
Reagovat
sprchon
Vypadá to, že má ve Wuhanu fanklub malých žlutých lidiček. :D
"Let's go, Petra, let's go!" :)
Reagovat
Jabadu
na druhé podání stabilně přes 160 km/h. To je celkem dost. To nebývalo.
Reagovat
tommr
obě hráčky si zatím drží servis. Knappová vypadá hodně nebezpečně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Meteorologická zpráva - Wuhan, Čína.
Zpráva byla sestavena před 38 minutami, v 12:00 UTC. Rychlost větru byla 2 metry za sekundu ze severovýchodu (040°), proměnlivý vítr od severu (010°) a východu/severovýchodu (070°).
Teplota byla 23 °C a rosný bod byl 18 °C. Teplota se zdála být 24 °C. Atmosférický tlak byl 1013 hPa. Relativní vlhkost vzduchu byla 73.5%.
Nebyla žádná oblačnost pod 1500 metrů ani žádná kupovitá oblačnost.
Viditelnost (dohlednost) byla větší než 10 kilometrů.
Reagovat
tommr
napamatuju se, že by Petra na nějakým velkým turnaji šla do hry jako úplně poslední hráčka. Doufám, že jí to nějak nerozhodí ... :)
Reagovat
misa
další spektakulární podívaná v režii Petry K. Snad si uvědomuje, že po US Open řekla, že pro postup na TM udělá vše. Povrch je rychlý, dělaný jako pro ni.
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, ale bojovala jako lvice.
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně.. :-)
Reagovat
blixa
Bože to je komix :D Mona prohrává při vlastním servisu 0:40, tři mečboly, člověk si říká je to jasný, ta se složila, ona uhraje 5 míčů za sebou a je zpátky :D :D
Reagovat
PetaM
No, tak Mona jí vyloženě pomohla k vyhráni zápasu :D Ale předpolední míček byl opravdu hezký! :D
Reagovat
blixa
Jo, ten byl luxusní :D Čekal jsem že ten další bude podobnej, bohužel už ne :D
Reagovat
PetaM
Myslel jsem, že se po té zkažené smeči Genie rozsype, málem se tak stalo ale :D :D Mona zahrála na všechny 4 MB opravdu skvěle. Pátý ale zahodila ve prospěch Bouchard :D Mohlo to být ještě zajímavé, kdyby se dostaly na schodu :)
Reagovat
blixa
No tak to Evženka nakonec doplácala, ale s tímhle výkonem dál, no nevím ..
Reagovat
tommr
proč vlastně dneska odstoupily Pavlyuchenková+Šafářová a z debla? Nebylo to doufám kvůli nějakýmu zranění Lucky?
Reagovat
smazaný uživatel
spíš asi kvůli Nastě. Hrála dneska dlouhý zápas.
Reagovat
Frick
No, snad spíš, že Nasťa měla po 2:50 bitvě dost....
Reagovat
Frick
Není nasazená celá půlka startovního pole? Nebylo by to více spravedlivý?
Reagovat
Frick
... nebyly by pak duely 7. s 33. na jedné straně a dvou kvalifikantek na straně druhé...
Reagovat
Fandina
Když jsou dvě z kvaldy, tak je větší šance, že postoupí. Kdyby byla polovina nasazená, tak je to zvýhodňování výše postavených na žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Je na čase uhrát nějaký pořádný výsledek, tak se koukej snažit !! Bude to těžké, ale ne nemožné. Finále bych viděl Máša Petra.. jenže to by jim to tam muselo padat.. Tak uvidíme
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu se divit, pokud se Angie dostane do finále, leč byl bych radši, kdyby tam byla nějaká česká hráčka.
Reagovat
tommr
Kerberová ve finále je to nejhorší co by se mohlo Petře přihodit ... :(
Reagovat
PetaM
Nejhorší, co by se Petře mohlo přihodit, je bolestivá a dlouhá smrt. Nebo dlouhá smrt jejich rodičů, kterou uvidí na vlastní oči.

Tohle zdaleka není to nejhorší ;) ;)
Reagovat
misa
Rozebíráme tady snad tenis!
Reagovat
PetaM
Stále to není to nejhorší, co by se jí mohlo na kurtu stát ;)
Reagovat
misa
Rozebíráme tady šance na TM!!
Reagovat
PetaM
Budiž no. Stejně s tím nesouhlasím. :)
Reagovat
blixa
Klid, Bára se o ni postará ;-)
Reagovat
tommr
škoda, že Diyasová v závěru úplně zkolabovala a od stavu 2:4 ve třetím setu z pohledu Kerberový neuhrála ani hru ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda ?? Jak pro koho... Už jen kvůli hromadnému kolapsu nasazených hraček je dobře, že nevypadla další. Jak by to potom vypadalo, kdyby se do závěrečných kol dostávala takovahle naplava..
Reagovat
PetaM
Buďme i trochu rádi. Petra má stále šanci, že v SF porazí hráčku Top 10 :D
Reagovat
misa
Mám takový neblahý pocit, že se Kerberová dostane ve Wuhanu alespoň do finále. Je jasné, že z pohledu Petry by to bylo hodně špatné.
Reagovat
tommr
jj další postup Kerberový je vysoce nežádoucí jak z hlediska šancí Petry ve Wuhanu tak z hlediska šancí Petry na účast na TM ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mám ten pocit. Šarapová-Kerber
Reagovat
PetaM
Naštěstí je to jenom pocit :D :D :D
Reagovat
Oin
Siréna by asi neměla míchat prášky s chlastem.
Reagovat
Fandina
gratulka ve dvou setech v Orléansu porazil Sitaka. Supeeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hodně našlapaný challenger. Žádné lehké body pro Veselku.
Reagovat
Frick
bojuje :o)
Reagovat
misa
Bojuje zatím úspěšně :-)
Reagovat
aligo
Kdo? :D
Reagovat
PetaM
Zarina :)
Reagovat
aligo
Jo takhle :D
Reagovat
tommr
škoda, že ten náskok brejku neudržela. Za stavu 2:4 ve třetím setu to už s Kerberovou vypadalo špatně ... ... :(
Reagovat
PetaM
Aspoň je vidět, že Bára má zítra velkou šanci :)
Reagovat
tommr
obávám se, že na Kerberovou Bára stačit nebude, ale rád se budu mýlit ... :)
Reagovat
blixa
Ale bude, klid ;-)
Reagovat
blixa
Furt seš hroznej pesouš :D
Reagovat
sprchon
Bára zrovna letos dokázala, že když je ve formě, zanadává si a padá jí to tam, tak dokáže porazit hráčky top 10. Viz Wimbledon, kde porazila Wozniackou a Na Li. Ikdyž Na Li už se potýkala s těmi zdravotními problémy.
Na druhou stranu když jí to tam nepadá, tak ten její slovník stojí za to. Já se při jejích zápasech většinou nenudím. Buď ji obdivuju nebo se jí směju. Doufám, že budou hrát na Centeru. :D
Reagovat
Frick
No, pfuj rozkrádat dekoraci chodeb hotelů.. :o).

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10615457_634146476704433_4420027917431082097_n.jpg
Reagovat
blixa
Odkaz nefunguje :(
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/p843x403/10662110_634146476704433_4420027917431082097_o.jpg
Reagovat
Frick
1. set má...

Tak kdo ví, i o na připadá v úvahu na FC...

A ještě je tam Beck, krásná Julča, Friedsam.....

Zkrátka maj jich hodně. Stejně jako my.
Reagovat
dadaft
stejně si myslím, že je Garbine Muguruza mnohem větší kočka než Eugenie Bouchard.
Reagovat
aligo
To jsme dva :) ta španělská krev se v ni nezapře :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak určitě.
Reagovat
blixa
Rozhodně je mnohem sympatičtější.
Reagovat
VlS
Protože jsem na brunety, tak souhlasím, krásná holka.
Reagovat
tommr
mě se líbí obě ... :)
Reagovat
Frick
To Flavii s Martinou pustěj, To i tak dostane Lucka s Nastou prize-money nebo dostanou houby?
Reagovat
dadaft
no Evženie, je jasné že bez zlepšení servisu brzy pošupajdíš do druhé desítky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
jinak Mona Barthel spolu s Petrou jsou expertky na ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jak to říct?,,,,,,,,,,,,,,,,,, na divácky nevděčné zápasy. ))
Reagovat
misa
Nevím, jak to myslíš.
Reagovat
dadaft
tak tedy na tvrdo - jsou zápasy, kdy jim to tam nepadá a kdy jim to "nepíše" --- a to je pak na dívání hrůza, prostě to perou pánubohu do oken, jedna UE za druhou,,,,,,,,,,, - díky tomu, že obě hrají na dva tři údery se třeba celý zápas nehraje tenis.

a když k tomu přispěje i soupeřka,,,,,,,,,,,
Reagovat
misa
Tak to chápu.
Reagovat
pepin
Tak když se podíváme zpět tak jak ona tak Simona nějak ztratily lesk a formu. Jen aby to nebylo takové vylítnutí bez dalších konzistentních výkonů. Zatím v poslední době ani jedna nepřesvědčuje, že by na té špičce měly nějak dlouho zůstat.
Reagovat
tommr
neodepisuj je předčasně. Obě na tu první desítku v pohodě mají ... :)
Reagovat
lars
na 2. kolo poradny skalp:
Xu, Cibule, Ivanovic, Jankovic, Serena

Jenom aby neporazila i Petu :((
Reagovat
VlS
Cibule má zraněnej kotník a Ana stehno, na co odpadla Jeca nevím, na horečku vzdala jen ta číňanka.
Reagovat
dadaft
Bouchard?
Reagovat
lars
Aga v Soulu ??
Reagovat
vrabejka
To je moc :) kaja hraje tri tydny v kuse temer bez znakmy unavy a hlavni favoritky nezvladnou ani odehrat jeden zapas a hned skrecujou :). Kaja je proste z celeho okruhu the strongest :)
Reagovat
dadaft
akési čudné to bolo,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
evidentně se Sereně bojovat nechtělo
Reagovat
horska.kraslice
To se mně nezdálo. Asi je tam dost dusno, v předchozím zápase Carla byla ke konci hodně zadýchaná a Caro se nezvykle dost potila.
Reagovat
vrabejka
Jenom kaji to nevadi :)
Reagovat
tommr
protože Karolína na to šla chytře, přesunula se do Asie mezi prvníma a je už dostatečně aklimatizovaná... :)
Reagovat
VlS
Na tom možná něco je
Reagovat
vrabejka
Ale v prvnim zapase taky neskrecovala ale udelala semifinále. Je to divne ze hracky se skvelou fyzickou takhle odpadávaji
Reagovat
dadaft
no já si už minulý týden všiml, jak se spousta hráček výrazně potilo - byly úplně lesklé.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Kvitová-Serena se tak odkládá asi až na turnaj mistrů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslel, že bodou hrát na turnaji mistriň. Tak to je asi nějaká změna. .
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, změněno kvůli Sereně.
Reagovat
marsden
Trapny kecy s tou Serenou v muzskym rode. To muze napsat jen magor / krava.
Reagovat
PetaM
Přímo :) Serena dostala "dar". Dokáže si vypracovat svaly i jako žena :) A to je ve sportu plusový faktor.

Některé holky by mohly být v posilce od rána do večera celý život a nedosáhnou ani polovičních svalů ... :)
Reagovat
blixa
Ono to ale o objemu není. Kulturista, byť může mít neskutečnou muskulaturu rozhodně nemá větší sílu než zápasník nebo větší ránu než boxer ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
blixa, přesně tak
Reagovat
darek.vrana
A já myslel mistryň.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist