Serena za výstup na US Open nejspíš dostane další pokutu

7. 11. 2009, 20:49
Aktuality 5
Američanka Serena Williamsová za svůj výstup na US Open nejspíš nebude potrestána zákazem startů, ale dostane vysokou pokutu. V rozhovoru pro agenturu AP to prohlásil prezident Mezinárodní tenisové federace ITF Francesco Ricci Bitti.
Profily hráčů
Serena Williamsová

O dodatečném trestu pro první hráčku světového žebříčku rozhodne začátkem týdne komise, v níž zasedá Ricci Bitti a zástupci čtyř grandslamů. Williamsová vyvázne nejspíš jen s pokutou, protože zákaz startů by byl podle prezidenta ITF pro ženský okruh WTA kontraproduktivní.

Dále čtěte:

Osmadvacetiletá Američanka v semifinále US Open s Belgičankou Kim Clijstersovou údajně vyhrožovala zabitím čárové rozhodčí, která jí při mečbolu soupeřky zahlásila při servisu chybu nohou. Za svůj výstup dostala Williamsová od pořadatelů newyorského turnaje rekordní pokutu 10.500 dolarů (asi 182.000 korun).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na elegána už se zapomnělo??? Pár facek + distanc na pár turnajů by McEnroemu II. + Sereně vůbec neuškodilo, alespoň by se naučili chovat, namistrovanci!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale uškodilo by jí kdyby dostala distanc na pár turnajů , dal bych ji distanc na tři Grand Slamy a bys viděl jaká by byla pipinka na kurtech. Jo pokutu hodí za hlavu nebo naké trošku větší turnaje ale Grand Slamy by jí boleli hodně tomu věř a ještě jak by byli tří a jeden z nich domácí a Wimbledon to by byl trest to bych jí dal a také směšné pokuty a nebo naký turnaj co hodí za hlavu !!
Reagovat
Twofinger
Zrovna Serenu financni pokuta asi bolet moc nebude... :o) Par facek a distanc na dva tri turnaje, to by byl trest na urovni!
Reagovat
smazaný uživatel
dva tři turnaje? tak to by jí bylo jedno, protože Serena moc turnajů zrovna neobjíždí
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši vyserte se na ty trapné pokuty , bud jí dejte pořádný kotel nebo se nato vyserte !!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist