Serena začala suverénně, Wozniacká propadla proti Beguové

29. 8. 2012, 09:03
Aktuality 119
US OPEN - Serena Williamsová na začátku US Open navázala na suverénní výkony z předchozích turnajů a po drtivé výhře nad krajankou Vandewegheovou postoupila do 2. kola. Překvapivě dohrála Caroline Wozniacká, jež i vinou problémů s kolenem nestačila na Rumunku Beguovou.
Serena Williamsová

Serena Williamsová v létě vyhrála 19 zápasů v řadě a získala tituly z Wimbledonu, Stanfordu a olympiády. I vinou únavy pak prohrála až ve čtvrtfinále turnaje v Cincinnati s Němkou Kerberovou. Na US Open však znovu navázala na své suverénní výkony z předchozích zápasů.

Trojnásobná vítězka newyorského grandslamu přehrála dvakrát 6-1 americkou krajanku Coco Vandewegheovou a po necelé hodině hry se mohla vrátit do šatny jako vítězka. Čtrnáctinásobná grandslamová šampionka si poradila i s obtížnými podmínkami na kurtu Arthura Ashe, kde se točil vítr.

"Měřívám sílu větru pomocí svých vlasů. Když mi létají dopředu, říkám si, že je opravdu větrno. Podmínky byly tak obtížné, že jsem nemohla hrát svoji hru," řekla třicetiletá Američanka, která i přes náročné podmínky udělala jen 9 nevynucerných chyb a trefila 16 vítězných úderů.

Podle mnohých je Williamsová aktuálně nejlepší tenistkou světa a v New Yorku největší favoritkou. "Samozřejmě, že tomu věřím," prohlásila. "Nestarám se o světový žebříček, už jsem jedničkou byla. Chci být nejlepší hráčka, takže když nebudu první nasazená a budu vyhrávat, tak je to v pořádku," prohlásila Američanka, na US Open nasazená jako čtyřka.

V letošní sezoně se angažuje také v nové roli poradkyně nadějné devatenáctileté americké hráčky Sloane Stephensové, která v úterním 1. kole porazila zkušenou Italku Francesku Schiavoneovou. "Je to skvělá osobnost a výborná hráčka. Může toho hodně dokázat," řekla Williamsová. "Hraje uhlazeně, vypadá to, že do úderů nedává žádnou sílu. Má velký cit pro hru. Navíc je hezká," usmívala se hvězda nedávného olympijského turnaje v Londýně.

Naopak vypadla bývalá světová jednička Caroline Wozniacká z Dánska, která prohrála dvakrát 2-6 s 96. hráčkou světa Rumunkou Irinou-Camelií Beguovou.

Dvaadvacetiletá Dánka před týdnem v New Havenu nedohrála kvůli problémům s kolenem semifinále a potíže ji limitovaly i v New Yorku. "Vždycky chcete hrát co nejlépe bez ohledu na to, co se kolem děje. Zkusila jsem to. Ale nehrála jsem dobře, dělala jsem příliš chyb," uvedla finalistka US Open z roku 2009.

Jelikož Wozniacká neobhájí 900 bodů za loňské semifinále a jejím letošním maximem z grandslamových turnajů je čtvrtfinále na Australian Open, pravděpodobně vypadne z Top 10. "Grandslamy letos nebyly nejlepší," uznává.

"Koleno je dočasný problém. Doufám, že se dám brzy do pořádku. Je frustrující zranit se, ale stane se to komukoliv. Musím jít dál. Na konci sezony si musím sednout a zjistit, kde se stala chyba. Určitě umím hrát lépe. Věřím, že mám před sebou ještě pár dobrých let," dodala rodačka z Odense.

Venus Williamsová porazila hladce 6-3 6-1 krajanku Bethanii Mattekovou-Sandsovou, se kterou si poradila i ve čtvrtém vzájemném střetnutí. Ve 2. kole však zkušenou Američanku čeká Angelique Kerberová, s níž letos prohrála na modré antuce v Madridu i na olympiádě v Londýně. Němka je navíc jedinou přemožitelkou její sestry Sereny za poslední již téměř 3 měsíce.

Kerberová, jež v New Yorku zachraňuje čest německých tenistek, deklasovala 6-2 6-0 Britku Annu Keothavongovou.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
úterní výsledky žen (28. 08. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Hlaváčková (ČR) - Zakopalová (24-ČR) 6-4 6-4
A. Radwaňská (2-Pol.) - Bratčikovová (Rus.) 6-1 6-1
S. Williamsová (4-USA) - Vandewegheová (USA) 6-1 6-1
Kerberová (6-Něm.) - Keothavongová (Brit.) 6-2 6-0
Beguová (Rum.) - Wozniacká (8-Dán.) 6-2 6-2
Erraniová (10-It.) - Muguruzaová (Šp.) 6-3 6-7(6) 6-1
Ivanovičová (12-Srb.) - Svitolinová (Ukr.) 6-3 6-2
Cibulková (13-SR) - Larssonová (Švéd.) 6-7(5) 6-2 6-0
Kirilenková (14-Rus.) - Scheepersová (JAR) 6-2 6-1
Vinciová (20-It.) - U. Radwaňská (Pol.) 6-1 6-1
Bertensová (Niz.) - McHaleová (21-USA) 6-4 4-6 6-3
Stephensová (USA) - Schiavoneová (22-It.) 6-3 6-4
Moritaová (Jap.) - Niculescuová (26-Rum.) 6-3 6-3
Govorcovová (Běl.) - Paszeková (29-Rak.) 6-3 6-4
Vesninová (Rus.) - Shuai Peng (32-Čína) 7-6(5) 6-1
Solerová (Šp.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6-3 6-2
Pučkovová (Rus.) - Falconiová (USA) 7-6(5) 6-7(2) 6-3
Arnová - Szavayová (obě Maď.) 6-4 3-2 skreč S.
Martínezová (Šp.) - Lučičová (Chorv.) 6-3 7-5
Maleková (Něm.) - Amanmuradovová (Uzb.) 4-6 6-2 6-4
Kontaová (Brit.) - Babosová (Maď.) 6-2 7-5
Arvidssonová (Švéd.) - Dateová-Krummová (Jap.) 6-4 6-2
Suárezová (Šp.) - Pěrvaková (Kaz.) 7-5 1-2 skreč P.
Voskobojevová (Kaz.) - Rusová (Niz.) 6-1 6-3
Makarovová (Rus.) - Daniiliduová (Řec.) 6-1 6-4
Arruabarrenaová (Šp.) - Peerová (Izr.) 6-4 7-6(5)
Jovanovská (Srb.) - Barthelová (Něm.) 4-6 7-5 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

119
Přidat komentář
pepin
Souhlasím s Visem, mě jí bylo také líto, ale mě jako hráčky. Na ten zápas jsem čekal, celý jsem jej sledoval, jako bych tušil, že dojde k totálnímu propadáku. Naprosto se shoduji s Oskarem a s Vlčkem, kteří to již níže popsali. Já jsem jen čekal co napíše Monty, jak ji bude omlouvat a hledat nepřátelské vlivy. Ale jak jsem se dočetl, tak to neviděl a tím je ohledně tohoto zápasu konec s jeho hodnocením. Ale sám komentátor, což jsem se docela divil, se pozastavoval zcela otevřeně nad tím, co se s Caro během roku stalo. Na začátku vlastně podotkl, že i když to s tím přímo nesouvisí, tak ústup Caro začal od doby co má známost. Dále podotkl, že je zvláštní, že za rok, kdy nevyhrála jediný turnaj, není vidět v její hře žádný posun nebo změna. Také vzpomněl otce a jako příklad uvedl okamžik kdy hrála s Petrou, suveréně vyhrála první set a on přišel a byl konec. A ještě k tomu zranění. První set nebylo vůbec poznat, že by jí to nějak omezovalo a až když dostala 6-2 tak se to začalo řešit. Ani ten co to komentoval to neopomenul připomenout a ještě řekl, že to může být také taktický tah, aby vyvedla soupeřku z rytmu. Ale opravdu podstata věci je, že hraje pořád stejně, by oproti minulé době podstatně hůře, ale to zde již bylo rozebráno. Myslím si, že pokud to od základu nezmění, ale opravdu od základu, bude se pohybovat kolem 3 a 4 kola a konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem před chvilkou viděl kousek záznamu a také mi jí bylo líto. Přijde mi z toho všeho taková ztracená....
To o čem píšeš, řešili i Basa s nevím kým, než začal zápas Sereny. A Vančura, který ten zápas komentoval, to myslím popisoval a vystihoval také dobře.
Já nejsem žádný odborník, ale možná by jí pomohlo, kdyby se snad vrátila ke své původní hře, jestli má s tímhle nějaké problémy....
Reagovat
pepin
Oskare já o tom nejsem přesvědčený, že by s tím, co hrála kdysi dnes uspěla. Ta špička šla úrovní, hlavně agresivitou tak dopředu, že to dneska přesně vidíš. Já jsem přesvědčen, že pokud se dostane Agn. se svoji hrou na konec GS a pak narazí na ty mydličky tak také neuspěje. Podívej se, pokud je Serena zdravá, tak vymete kurt at je to č. 1 nebo 2 a klidně s nulou. Já vím, že Serena je jen jedna, ale podívej se kolik se v poslední době oběvuje nových hráček snažících se o náročný, agresivní sty se snahou o winner.To si včera u Caroliny vůbec neviděl. Podle mě je jediná cesta u ní to celé změnit, ale celé a bud to se to povede nebo zůstane kde je.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, rozumím tomu, jak to myslíš a souhlasím s tebou. Ale právě jsem včera přemýšlel, jestli prostě na to ta Caro má, aby to dokázala změnit. Přemýšlel jsem, jestli je to vůbec v jejích silách. Ne každý má ten "zabijácký reflex". A ne každý je tak šikovný a učenlivý. Ale to ty jistě víš, psal jsi, že jsi byl sám trenét. Taky už má dost věk. Někde tohle, myslím, zmiňoval i Potkal Vlka.
Tak jsem prostě myslel, že pokud to nepůjde, tak ať se radši vrátí k původu. Nevyhrávala by asi GS, ale byla by nějak stabilní a hlavně třeba ne tak nešťastná.
Ale jinak s tebou souhlasím. Je také potřeba zvolit vhodného trenéra, který jí to dokáže naučit. A hlavně si myslím, že ten otec u toho není dobře. Prostě rodina a trénování, to je složité. Ale nechci tady zase rozvíjet teorie o otci, aby se zase někdo nedohadoval. Prostě bych jí přál, aby se jí vedlo nebo aby si alespoň zařídila věci tak, aby nebyla nešťastná. Ať už s tenisem nebo bez něho. Včera na ní nebyl hezký pohled a kdo to nevidí, má kapku růžové brýle....
Reagovat
pepin
Tak víme, kdo to nechce vidět, ale to je jeho věc. Já jsem si to prožil s vlastním dítětem a byt jen na ligové ůrovni. Ale příkladů otec - syn, dcera je dosti. Podívejme Záhrobská, Vaidišová a to jsou jen ty hodně známý. Já bych jí také přál aby se z toho dostala no a tak uvidíme. Otec Petry bych řekl to za včasu asi poznal a dobře udělal.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro musí mít hru postavenou na tom, co jí vždycky šlo nejlíp - pohyb a schopnost vrátit míč odkudkoliv. I kdyby hrála sebeútočněji, hráčky typu Petry nebo Viky stejně nepřestřílí.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem ani nechtěl reagovat, ale nemám rád, když se mluví "o nás bez nás"... Kdyby se Caro měla řídit vašimi radami, tak to by teprve byla zmatená. Všichni říkáte něco jiného. Jeden říká, že má hrát agresivněji a úplně to překopat, druhý zase, že se má vrátit k tomu původnímu... Já se nedivím, že Caro byla včera nešťastná. Bylo to prostě jedno s druhým (zranění, dobře hrající soupeřka atd.). Viděl jsem její tiskovku a poznal jsem, že byla smutná. Kdo by taky nebyl. Ale zároveň řekla Caro na tiskovce, že si po sezoně sedne a řekne si, kde se staly chyby, co udělala dobře a co špatně. Tak uvidíme... Já si prostě myslím, že se tady z jedné (byť nepříjemné) prohry dělá až moc velká tragédie.

Tak a teď už honem na Viku! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. I s tím názorem na otce Petry.
Reagovat
pepin
Monty, každý má svůj názor, já a Oskar také a nikdy jsem nenapsal, aby se řídila mými radami. Prostě tady diskutujeme, což jak víš s Tebou pokud se to týká těch Tvých mušketýrek prostě nejde. Opět ted příklad co jsi zase napsal, že z jedné prohry byt nepříjemné se dělá tragédie. No tak se nezlob, ona za rok nic nevyhraje, vypadne asi i z 10, sám píšeš, co řekla o závěru roku a my z toho děláme tragédii. To je rozdíl mezi námi normálními fandy. Já fandím Petře, ale dokážu se bavit o tom, že hraje špatně, nebo že podala mizerný výkon. Nezlob se, ale Ty ve své zaslepenosti k těm holkám tohle prostě nedokážeš. Ale to je prostě Tvůj problém o kterím se tady všeobecně ví a ani ti to nezazlíváme.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť jsem napsal v tom úplně prvním příspěvku, že ta sezona není z nejpovedenějších... Jenže já prostě umístění kolem 10. místa nepovažuju za nějaký strašný neúspěch. To už potkalo spoustu holek, že byly vysoko a pak se trochu přestalo dařit, přišlo třeba zranění atd. Taky se zlepšily některé jiné holky. Kdo by třeba ještě před rokem řekl o Angelique, že bude takhle vysoko... Že letos Caro nemá žádný titul, to je samozřejmě škoda. Ale některé turnaje byly dobré a dostala se daleko (Dubaj, Miami, Kodaň, Montreal, New Haven, nakonec ani ta olympiáda nebyla špatná). Pak tam zase byly nějaké výpadky v prvních kolech, to je pravda. Caro sama ví, že třeba ty grandslamy letos nebyly dobré (kromě AO) a já to vím taky. Ale žádné panikaření ještě nikdy nikomu nepomohlo... Mně prostě přijde, že když Caro prohraje, tak se tu na ni všichni sletí jako sršni. To u jiných hráček nepozoruju.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo se tady na ní neslétává. To se ti zdá, protože se na ní hodně soustředíš. Probírají se zde úplně normálně i jiné hráčky. Nejvíce samozřejmě asi Petra.
A to se nediv, že se tu probírá. V lednu ještě byla jednička a teď takový sešup. A herní sešup je již patrný tak asi rok. Prostě ty to ze svého pohledu vidíš tak, že místo kolem desítky je dobré a že se nic neděje apod....Máš na to právo.
Ale jiní na to koukají z jiného pohledu, také na to mají právo. A mně osobně přijde, že když je někdo Nr.1 a pak přijde toto, tak hlavně by neměl být spokojený ten dotyčný, kterého se to týká - a to je Caro. Prostě to bereme ze sportovního hlediska. Nespokojit se s průměrem a s málem, když už jednou někde byla a vyhlašovala jaké má ambice na GS.....
Tak tu prostě normálně plkáme. A že každý "radí" něco jiného? To je také normální, sto lidí, sto názorů. Vždyť diskuze by měla být o zdravé vyměně názorů. Pokud nejsme sprostí, nevidím problém.....
Pepin má své zkušenosti, dokonce i osobní, já si rád přečtu jeho názor a podiskutuji s ním.
Ale přijde mi, že ty hned vše bereš jako nějaké útoky na "tvé" oblíbenkyně a máš pocit, že je zde musíš bránit....
A navíc mi přijde, že Caro na sebe ráda poutá pozornost, takže o takových lidech se pak hodně mluví. O čem by se tu mělo diskutovat, když ne o hráčích a jejich hře?
Reagovat
pepin
Monty, Oskar má naprostou pravdu, vezmi si jenom, co se zde omele kolem Petry, když se ji nedaří, nebo máme představu, že by to mělo být jiné. Vždyt sem chodíš, tak to musíš vidět. Tak prosím Tě nepiš takové věci, že se na ni slétáváme. Vždyt je to blbost. Když dostane hráčka č. 1 kanára, tak se to prostě tady semele, ale bez toho, že by ji to někdo přál.
Reagovat
Bob
Caro celý rok prostě po*rala, nevím proč jsou kolem toho takové zbytečné řeči Monty. Kdyby takhle hrála Petra, NO.2, dostala by tady neskutečný kotel. A taky, že občas dostala. Ale Caro předvede otřesný výkon, který se letos opakoval už několikrát a hned u toho budeme dělat halo. Oskar a pepin pouze vyjádřil svůj názor, jako ty vyjadřuješ pořád ;)
Reagovat
VlS
O nás bez nás? No toto ????????????
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Neřeknu, kdyby jí tady někdo urážel nebo tak. Psal např. věci jako: "měla už by se na to vy*rat, nic neumí ať tam nepřekáží" nebo něco takového. Ale mi prostě probírali sportovní stránku věci a navíc jsem psali, že nám jí bylo líto jako hráčky.
Já nevím, co by jsi psal, kdyby jsi to viděl. Ale byl to asi takový, možná horší výkon, jak proti Nasťe v Cincinnati. To je bída. A když si člověk všímá řeči těla apod., není to dobré a už delší dobu. Tak to prostě vidím no.
A teď jsem si vzpomněl, že když se propadala Marion, tak se tu také řešila a ještě někdy řeší včetně jejího vstahu s otcem. Neviděl jsem u těch diskuzí, že by ti to nějak vadilo.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Petra se tady probírá samozřejmě nejvíc a někdy se tu vyskytují opravdu hloupé příspěvky, když se jí něco nepovede (hlavně komentáře o její postavě). Ale rozdíl je ten, že Petra tady má hodně fanoušků, kteří se jí dokážou zastat. Tím se Caro (bohužel) pochlubit nemůže, i když se to snažím dohnat. :D
Já to prostě beru z toho pohledu, že když je někdo jednička jeden rok, tak to ještě nemá předplacené na ten příští... Umístění kolem první desítky opravdu nepovažuju za nějaký strašný sešup. Podívejte se na Anu, kde jednu dobu byla. Nebo kam až klesla Masha kvůli zranění... Je jasné, že Caro není s probíhající sezonou úplně spokojená. Určitě by chtěla hrát lépe a myslím, že pro to dělá maximum. Já bych si taky přál, aby Caro byla o trochu výš, ale to je prostě sport. Někdy jsi první, někdy desátý, někdy třeba padesátý. Jistého nemá nikdo nic a když hraje soupeřka proti Caroline, tak rozhodně nepřemýšlí o tom, kolikátá kdy byla... Pak jsou tady i další faktory. Na US Open hrála Caro se zraněním, ve Wimbledonu zase chyběl kousek štěstí a mohlo to dopadnout úplně jinak.

Já vám rozhodně nebráním v diskusi. Příště už se do něčeho podobného nebudu pouštět. Jenom by mi fakt udělalo radost, kdyby mě pepin méně zapojoval do svých komentářů...
Reagovat
smazaný uživatel
vztahu s otcem
Reagovat
VlS
Původně jsem se v Caro nijak vrtat nechtěl, ale Montyho poznámka:" Původně jsem ani nechtěl reagovat, ale nemám rád, když se mluví "o nás bez nás"... , tak to si snad odezvu zaslouží.
Řešili jsme to tu mnohokrát a jak říká Pepin, prpstě se o tom bavíme a nikdo si nemyslí, že se našimi řečmi bude kdokoliv řídit. Nicméně - shrnutí faktů - bývalý styl Caro, pokud byl konzistentní, přinášel výsledky s výjimkou GS a premiere mandatory turnajů. Stačilo to na post No: 1, nestačilo to na výhru v GS a tak to měla Caro v jednom kuse na talíři.
Chtěla udělat změnu a začít hrát lépe, ale myslím si, že nedotaženě a nedůsledně. Nechce nebo nemůže změnit některé návyky, zvyky, preference včetně podílu a vlivu otce a na na té neochotě ke změně to zůstalo viset někde. Není to ani stará důsledná a účinná upinkávaná, ale není to ani nic jiného. Uvidíme, co se stane dál. Vdát se, mít rodinu a ještě nějakou chvíli dávat rozhovory je taky jedna možnost.
Reagovat
VlS
já jsem to viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych uvedl takový příklad, který mě napadl, když tu vidím VISE. Snad promine, že ho použiji v mém příkladu.
VIS nemá rád Serenu, někde jsem to četl v diskuzi, psal, že ji uznává jako hráčku, ale nemá jí rád, protože má dojem, že její respekt a úcta k druhým je více než mizivá nebo něco v tom smyslu.
Je to jeho názor, má na to svaté právo.
Já jí naopak fandím. Ale také hned nepřiběhnu s komentářem a nesnažím se mu vyvracet jeho názor. Nebo Serenu nějak hájit. A navíc mi ty lidi osobně neznáme, vytváříme si pouze nějaké domněnky a sympatie na základě něčeho. Mě asi vždy zaujme hra nebo něco osobního na tom člověku, to je jedno, každý to má jinak. Jen jsem to uvedl jako příklad.

No a jak jsem si všiml, oba zase fandíme Lucce Š.
Takže já jeho názor respektuji a ani mě to nijak nepobuřuje, nevytáčí, proč také? A u tebe mi vždy přijde, že jak se něco "šustne" o tvých hráčkách, tak tu lidem ty názory hned vymlouváš. To je můj pohled, možná proto tě pepin zmiňuje, protože vždycky tak reaguješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nikomu nic nevyvracím, protože by se mi to stejně nepovedlo (u VISe už vůbec). :D Holek se zastávám, to je pravda. Jako fanoušek to považuju za správné. Co se týká pepina, tak mě dřív vůbec nevadil. Pak mi tady jednou napsal, jak si přeje prohru mých favoritek, abych už přestal psát svoje komentáře. Jeho neustálé narážky mi už opravdu přijdou otravné a to ani nemluvím o některých jeho invektivech (většinou na adresu Mashy). To si myslím, že o něm hodně vypovídá...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jaké invektivy myslíš, ničeho jsem si nevšiml, vše nečtu. To je vaše věc, jestli mezi sebou něco máte, ale mě přišlo, že by to mohl myslet kvůli tomu, jak se jich hned zastáváš. Ale to ví pepin, co ti píše a proč....
Reagovat
pepin
Prosím Tě Monty nebreč, nikdo nebo respektivě já jsem Ti nikdy nenadával, nebyl sprostý, to jsme si již tady jednou vysvětlili. Co se týče oslovování nebo pojmenování Sarapky, to je moje věc a já jsem nikdy neskákal jak kdo pískal, takže to nebudu dělat ani u Tebe. Jestli se Ti to nelíbí jak jí říkám a nejsem zde sám, jsou zde jiní, kteří jí říkají daleko horším způsobem, tak to prostě přejdi. Ale já jsem takový, že když něco považuji za extrém, a to Tebe ve vztahu k Tvým holkám považuji, tak to prostě řeknu. Tobě také tady nikdo nevyčítá, že fandíš rusce proti našim holkám. Je to fakt a je to tvoje věc a já to respektuji. Tak přestan druhé poučovat jak mají komu říkat a já nejsem prvý koho jsi upozornoval. Již jsem Ti jednou napsal, že si to nemáš dovolovat. A jak vidíš je zde více lidí, kteří jsou ochotni s Tebou o tom diskutovat.
Reagovat
smazaný uživatel
"Tobě také tady nikdo nevyčítá, že fandíš rusce proti našim holkám." No to by ses divil, jak jsem to tady loni musel vysvětlovat. :D A občas mě taky někdo pošle na cizí stránky, i to se stává...

Tak už jsem ti snad napsal, že to s tím oslovením bylo ze srandy. Kdybych věděl, že to vezmeš tak vážně, tak bych se ani neodvážil ti něco napsat... Na oslovení "Šarapka" jsem si tady už zvyknul. Jenže ty taky občas napíšeš "uřvaná Marfuša" a podobné věci. Jako já tady všem holkám říkám normálně, tak to samé očekávám od ostatních.

Nezlob se, ale už na tebe nebudu reagovat. Myslím, že to tak bude lepší.
Reagovat
pepin
Já jsem Ti tady nepsal, bavil jsem se s Oskarem, ale protože jsi se do toho vložil, tak jsem reagoval. A Monty neurážej se, není to chlapské. Tak jsme si vyměnily názory a svět běží dál. Pokud nejde o život tak o nic. Přeju dobrou.
Reagovat
VlS
ke Karolíně. Za sebe to shrnu stručně - bylo mi jí upřímně líto.
Reagovat
tommr
Naše hráčky si zatím vedou na USO nad očekávání dobře. Do druhýho kola jich postoupilo 5 z 8, což je mnohem víc než se dalo čekat. Lucka Hradecká, Andrea Hlaváčková a Kristýna Plíšková přitom musely porazit nasazený soupeřky ...

Líp než naše hráčky jsou na tom jen Rusky - těch postoupilo do druhýho kola 8. Pro zajímavost uvádím jak jsou na tom ostatní tenisový velmoci (tj. státy, který měly v hlavní soutěži na USO 5 a více hráček):

Rusko= 8/11
Španělsko=5/7
USA=5/12
Austrálie=4/6
Francie=4/6
Rumunsko=4/6
Itálie=3/6
Německo=2/6

Jsem zvědavej, jestli si naše hráčky povedou stejně dobře i v dalších kolech. Všech 5 našich tenistek má ve druhým kole hratelný soupeřky a mohly by tudíž postoupit ještě dál ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry den přatele, jedna nepotvrzena informace.

Mluvil jsem z kamaradem, je to Polak žijici ve Španelsku.Pracuje jako tenisovy trener pro deti v jednom kempu v Barcelone..

Ve Španelsku se prej šepta, že Nadal je na tom opravdu blbe z koleny a letošni sezona je pro neho už stracena...a od dalšich sezon bude muset nejspiše řadne osekat naročnost programu aby oddalil nuceny konec karieri o par let.
Reagovat
smazaný uživatel
omluvte pravopis, nejse rodili čech.dekuji
Reagovat
a.magerova
Zdraví nade vše !!! Hlavně nic neuspěchat a pořádně se dát dohromady, ať na něj zase můžu v zápasech proti Rogerovi nadávat :-))
Reagovat
Roger_Federer
Hm,tak tento už předpovidany scenař se da čekat...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych počkal až se Rafa vrátí. Takové spekulace tu byly i při té jeho minulé pauze.
Reagovat
VlS
Nespekuloval bych, souhlasím s tebou, že je třeba vyčkat a uvidí se.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, mně je ho úpřímně líto, zranění se může přihodit komukoliv. A takovéto spekulace mi přijdou trochu nefér, že už je předem odepisován...
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim že to zas takove spekulovani neni, nikdo mu to určite nepřeje, ale stim to scenařem se dřive či pozdeji počitalo a i Nadal to asi vedel že to přijde..Myslim že logickym krokem bude stahnout počet turnaju a zapasu v sezone co pujde a soustředit všecko do antukove časti..tady budu vždy nezastavitelny..
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku WTA po prvním kole USO = stav žebříčku po odečtení lonskejch výsledků a započtení bodů z letošního prvního kola (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Petru):

1. Azarenka 8965 bodů (+2455 bodů)
2. Radwanska 8115 bodů (+1605 bodů)
3. Sharapova 7635 bodů (+1125 bodů)
4. Kvitová 6510 bodů
5. Serena Williams 6000 bodů (-510 bodů)
6. Kerber 4905 bodů (-1605 bodů)
7. Li 4466 bodů (-2044 bodů)
8. Errani 3955 bodů (-2555 bodů)
9. Stosur 3800 bodů (-2710 bodů)
10. Wozniacki 3440 bodů (-3070 bodů)

Možnosti posunu PK směrem nahoru v dalším průběhu USO:

Azarenkovou nemůže Petra předstihnout za žádnejch okolností ...
Radwanskou může předstihnout jedině pokud by získala titul ...
Před Sharapovovou se Petra může dostat jedině když dojde až do finále ...

Možnosti propadu PK směrem dolů v dalším průběhu USO:

Petru ohrožuje reálně pouze Serena. Petře stačí k udržní čtvrtýho místa když uhraje stejnej výsledek jako Serena, ale existujou samozřejmě i různý varianty, kdy by jí k tomu stačil i horší výsledek:
1. Serena skončí ve F a Petře by pak stačilo dojít do SF, aby byla čtvrtá o 10 bodů před Serenou ...
2. Serena skončí v SF a Petře by pak stačilo dojít do ČF, aby byla čtvrtá o 110 bodů před Serenou ...
3. Serena skončí ve ČF nebo hůř a Petře by pak stačil jakejkoli výsledek, aby byla čtvrtá před Serenou ...

Z ostatních hráček by mohla Petru předstihnout už jen Kerberová, ale to by musela na USO získat titul. Žádná jiná hráčka už Petru nemůže předstihnout ani teoreticky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mám otázečku a nemyslím ji rýpavě. Tos ty žebříčky dělal i před příchodem Petry? Komu jsi tenkrát fandil?
Reagovat
tommr
ty žebříčky jsem začal dělat až když se objevila šance, že by se Petra mohla dostat do první desítky. Předtím k tomu nebyl důvod, protože žádná jiná naše hráčka na první desítku neměla. Vaidišovou nepočítám, protože tý jsem nikdy nevěřil, že by se v první desítce mohla trvale usadit a Novotná zase hrála v "předpočítačový" éře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si oddech. Páč dělat žebříček pro naši jedničku Benešovou na 44. místě mi přijde úchylné. Takhle je to ok.
Reagovat
Fandina
Tak to je super, Peťula na čtvrtém místě, žebře tak nějak nemám čas pitvat, rozebírat, koukám na oficiálních stránkách WTA http://www.wtatennis.com to je přímo od zdroje, ale průběžně to dost zkoukávám na odkazu níže, tam to aktualizují denně.

http://www.tenismaclari.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
smazaný uživatel
Ten titulek je pěkný podvod! :D Ale je to zajímavé i tak. :)

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/432960-hlavackova-odhalila-pozadi-na-us-open.html#hp-sez
Reagovat
Fandina
Vida Andrejka je v kurzu a zajímavé odpovědi a ten titulek zas až tak od věci není ... úsměv
Andrejko přeji další výhry, jen tak dál a do třetího kola ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale asi chápeš, že někdo očekával trochu jiné pozadí... :D
Reagovat
Fandina
monty proboha, chápu, seriozní odpovědi Andrejky mohli být uvedeny určitě lépe vtipně než s polobulvárním dvojsmyslem, to se mi také nelíbí, to je jasné ... úsměv
Reagovat
a.magerova
A mi se ten dvojsmysl líbí ... super odkaz dík.
Jo a kdeže se daj koupit ty hot dogy ?! :-)))
Reagovat
Fandina
a.magerova ... tak filipa ten název má, o tom není sporu, ale z pohledu fandy Andrejky, nechtěla bych najít ve vyhledávači, že odhalila své pozadí, když článek byl o jejích tenisových úspěších a výhře a k tomu odpovědi o jejím pohledu na tenisty na okruzích ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Titulek má přitáhnout pozornost, což se zřejmě podařilo ;-)

a.magerova
Včera se tu nějak rozebíralo Radkovo tričko, nemohla jsem hned reagovat, tak když na něj chvíli prostřihli, musela jsem se smát, co to má zas na sobě..ale nápad a vtip cením :-)
Reagovat
a.magerova
Pro mne to byl vlastně trojsmysl, sice jsem nečekala akty jmenované, ale spíše odpovědi na otázky o organizaci a chodu USO, jakože jaké jsou šatny, kdy se musí hlásit před zápasem, jak se starají o jejich žaludky a tak, no ale vlastně díky Rogerovi jídlo víme :-)))
Se mi líbil jeden koment pod tím článkem:
"Já si pořád představuju Federera, jak prodává ty párky a sází je do rohlíků backhandem..."
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale víte, jak jsem byl v první chvíli zklamán? :D
Reagovat
Fandina
Ema ... tak jasně, že název článku byl kvůli přitažení pozornosti :-)

a.magerova ... Radkův dres je už tradičně zajímavý a v tom příspěvku jsem se hodně pobavila po otevření tvého obrázku tak to jsem nečekala, že to bude k FO, super vtipné a posílám za to super úsměv
Reagovat
a.magerova
Jo Radek je srandista a to tričko mělo neskutečně vtipnou myšlenku, škoda, že TO nedotáhl až do finále - Amíci by ho láskou sežrali :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To si dovedu docela živě představit ;-)
Reagovat
Fandina
a.magerova :-)))) aha, tak trojsmysl :-))) Roger, no upřímně řečeno, když jsem to četla, tak jsem si řekla, že on snad není ten největší milovník jídla tam :-))) ale jak odpovědět na otázky a zahrnout tam své oblíbence, když se zrovna odpověď nehodí, tak Andrejka zřejmě myslí na Rogera, aby nehladověl ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Už Ti vedle hodili i článek, ale takhle pěkný pokec už tam určitě nebude :-))
Tak alespoň takhle a navíc dodržím i původní téma článku :-))
http://revue.idnes.cz/serena-williamsova-se-svlekne-na-jedno-hvizdnuti-fbs-/sex.aspx?c=A070730_142650_sex_off
Reagovat
smazaný uživatel
Všiml jsem si. :) Hmm, tos vytáhla článek (a titulek) docela staršího data... No já bych hlavně Sereně přál, aby měla větší štěstí na muže. :)

Abych přidal něco novějšího: Takhle se nedávno fotily sestry pro New York Times Magazine. :)

http://www.nytimes.com/video/2012/08/23/magazine/100000001737589/sisters-on-set.html?ref=magazine
Reagovat
a.magerova
Dík za pochvalu, tak asi se s Radkem spojím a do FO to zvládnem zrealizovat :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste takové drbny...., žádný článek vám neunikne.:-))

Proč aby měla větší štěstí na muže? Já těm jejím vyhlášením nevěřím, jak deset let nikoho nechce, jak je zdrcená. S tím bývalým se rozešla, to jo, ale soukromí si chrání, klidně někoho může mít a jen tak pohádkuje.:))
Reagovat
a.magerova
No tak Roger nám hraje až zítra tak naháním jiná témata hovoru, tož lepší než někoho pomlouvat či na někoho nadávat, né ?!
Jo a něco i pro nás holky :-))
http://fashionistazapatista.tumblr.com/post/28197901104/scatx-tsonga-naked-you-are-welcome
Reagovat
smazaný uživatel
A to já jí zase věřím. Myslím, že Serena je uvnitř docela křehká... Nechci ti radit, ale měl bys vůči své oblíbené hráčce taky trochu uplatnit city. :) Ale chápu, že tě zajímá hlavně tenis a na takové věci, co tady řešíme, zrovna moc nejseš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezky jsi to napsal, o těch citech :-)

a.magerova
A nemohl by se Tsonga trochu natočit ? :-))
Reagovat
a.magerova
Si ho obejdi.... :-)))
A pak dej vědět jestli TO STÁLO za to ....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, já jsem dnes také klidný, žádné srdcovky v bojích, tak to budu brát odpočinkově.:)
Vždyť jo, je fajn, že sem ty odkazy dáváte, srandoval jsem.:-))
Mimochodem ten Roger by si na noc mohl ale brát ty černé ponožky, bílé mě rušily.:))
Ale to je nadsázka, hlavně, že mě nerušil výkon!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To by asi NESTÁLO..kdyby to byl Rafa, tak ho obejdu celýho :-))))
Reagovat
a.magerova
Ponožky ladí s raketou :-))
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Roger+Federer+2012+Open+Day+1+c2ihVazgQthl.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, jaká je Serena navenek i uvnitř, jsem si již obrázek udělal, fandím jí zhruba dvanáct let.....
O tom, že je křehká, nepolemizuji.
Akorát mám na to, jaký o sobě vytvářejí sportovci mediální obraz, svůj názor a beru různá vyjádření s nadhledem a rezervou. A některé věci mi přijdou spíše úsměvné, než abych jim věřil. Prostě všemu nevěřím, no.
A prosil bych o vysvětlení, jak jsem ke své oblíbené hráčce neuplatnil city?:))
Jak se měří míra citů vzhledem ke skeptičnosti k mediálním obrazům a vyjádřením?
Reagovat
a.magerova
Ale bohužel já to nefotila, takže podrobnosti nemohu dodat... :-/
http://3.bp.blogspot.com/-lLjfvCWuUd0/T3_Q68AqEYI/AAAAAAAACYU/5qkSLDEHlIE/s320/Rafael_Nadal_naked.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, máš to v oku. Já nekoukám na raketu, ale údery.... A ty ponožky mi nějak přišly do oka, protože vždycky koukám, kdo má jaké boty.
Ale módní policii přenechám tobě, to je jasňačka.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No máš ji rád a nevěříš jí. To je divné, ne? :) Ale jak říkám, nechci ti radit...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsi to myslela s těmi city? On to monty napsal směrem ke mně. To jako, že nejsem dostatečně k Sereně citlivý?
Možná v očích někoho ne.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle fotku znám..ale díky.
No, jinak mě TO až tak nezajímá, Rafa má dobrý srdce a to je důležitější, než jaký má TO, no TAMTO :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Serena je uvnitř docela křehká..

Tohle se mi líbilo, jak to Monty napsal, protože to není jeho favoritka a přesto to v ní vidí..neber si to osobně, vím, že máš Serenu rád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jí mám rád, ale přeci nemůžu věřit všemu, co pustí do světa. To nemá s mým pohledem na ní a vztahem k ní žádnou souvislost. Hráči si cíleně budují nějaký mediální obraz, ale své soukromí si většinou dost střeží. A prostě ne vše je pravda. A ona si své soukromí hodně chrání.
Když chodila něco přes dva roky se svým bývalým partnerem tak pro změnu uváděla, že není zadaná. Když se rozešli, tak o tom celkem otevřeně mluvila pro jeden časopis. Že se rozešli proto, že se málo vídali a ona chtěla mít tenis jako prioritu, že pokud bude hrát, tenis bude vždy na prvním místě. Z toho jsem odvodil, že on by byl asi rád, kdyby už skončila, protože předtím někde říkal, že si jí chce vzít a mít rodinu. Také říkala, že ona měla ve skutečnosti méně nabitý program než on a že on odmítal převzít ve vztahu také nějakou odpovědnost. Tomu jsem věřil. Ale když někoho sleduješ takovou dobu, tak si určitý názor na to co píše a říka, vytvoříš.
A já prostě nevěřím všemu, co sportovci i novináři vypustí do světa. To mi přijde naivní, ale každý jsme jiný.:))
Reagovat
a.magerova
No to je svatá pravda, ale přeci jen bych našla během dne či noci okamžik, kdy by mě to zajímalo...

Tvl já v reálu taková stydlivá a tady se pouštím do takového hovoru :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, to víš, já jí a zmínky o ní registruji pečlivěji. Asi jako ty třeba o Rafovi.

A někdo je třeba citlivý, ale nedává to tak najevo, víš.....?
A někdo je prostě necita necitlivý!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je na jednu stranu pravda. To máš jako se svatbou Mashy. Ale když něco řekne samotná hráčka, tak bych tomu věřil... Každopádně nepochybuju o tom, že máš Serenu rád. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tichá voda břehy mele.....?:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a monty, to já bych si v takových věcech ani radit nenechal.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jo, neberu ti tvůj názor na mediální věci okolo hráček. A já si nechám ten svůj.
Ona prostě někdy přehán no. Můj názor.
A navíc, znáš ženskou která nepřehání? Já ne....I a.magerová určitě někdy přehání, že?:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Končím, to je MOC !!! :-))))

Kam jsem se to dostala od Radkova trička, já, taková stydlivka ..:-O :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. :) Tak já se o Serenu taky nezajímám tolik jako ty. Jenom jsem si prostě myslel, že tebe zajímá výhradně její tenis a ty věci okolo tolik ne... Teď už o ničem nepochybuju. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale máš pravdu, že mě zajímá především její tenis a věci, které ho mohou ovlivnit. Takovéto záležitosti beru jen okrajově, to jsi zase postřehl dobře.:))

Ale nejvíc chci, aby byla spokojená, ať už si přeje cokoliv!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je hezké! To chci u svých oblíbených hráček taky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem z toho po ránu hodně smutný. Původně jsem se na ten zápas chtěl podívat, jenže začátek se pořád oddaloval a já musel ráno brzy vstávat... Doufal jsem, že když Caro neuvidím teď, tak ji uvidím v dalším kole. Ale bohužel. :(
Opravdu je těžké něco hodnotit. Věděl jsem, že Begu není snadná soupeřka, ačkoliv je na konci první stovky. Dobře si pamatuju na její zápas v 1. kole OH proti Vice. Tam kdyby Begu nezačala ve třetím setu chybovat, bůhví jak by to dopadlo... Begu asi hrála opravdu skvěle. Taky těžko říct, jak moc Caro limitovalo to zranění. Viděl jsem fotky, že byla zase ošetřovaná. No, je to velká škoda, že se jí to stalo zrovna teď. Vybavuju si celkem přesně ten moment, kdy se jí to přihodilo. Když v New Havenu hrála s Dominikou, tak na začátku 2. setu špatně dopadla po returnu a v rozehraném gemu si musela vyžádat ošetření... Prostě tak to někdy bývá. Caro nehrála před US Open špatně. V Montrealu i New Havenu uhrála solidní výsledek. Vypadalo to na celkem dobrou formu před grandslamem a na US Open se jí navíc vždycky dařilo. No a zrovna když člověk nejvíc potřebuje, tak se to nepovede... Je nepříjemné vypadnout na dvou GS po sobě v 1. kole a ještě k tomu, když Caro byla předtím na osmnácti grandslamech v řadě minimálně ve 3. kole. Prostě si to letos vybrala... Už několikrát jsem tady psal v minulých dnech, že zdraví je mnohem důležitější než body. Je škoda, že Caro neobhájila body a že asi opustí první desítku, ale momentálně je pro mě nejdůležitější, aby vyléčila koleno a byla stoprocentně zdravá. Sice to není sezona z nejpovedenějších, ale pořád ještě není u konce... Jsem stále s tebou, Caro! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ted jsem se chvíli dívala na ten zápas, no co k tomu napsat..snad jen, že mi bylo líto Roryho, jak tam chudák musel sedět a koukat na trápící se Caro :-(

Ale šaty měla super, moc se mi líbily :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se na Caro víc líbí barvičky. Ale je pravda, že na US Open se černá docela hodí... Masha tam v černém vyhrála. :)
Emičko, ty mi vždycky dovedeš zvednout náladu. :) Když už mluvíš o Rorym, tak ti musím ukázat, jak ho Caro učila hrát na piano...

Tady jsou spolu: http://social.rorymcilroy.com/photos/218636
A tady Caro hraje: http://social.rorymcilroy.com/videos/218968
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že ti zvedám náladu :-)
Jinak moc pěkná fotka s Rorym, taková "láskyplná" :-)
Když jim to spolu klape, tak hra prostě evidentně ted jde trochu stranou, soustředit se plně na jednu věc je asi složitý, zvlášt, když ji fandí přímo na místě..
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to zase úplně nespojoval... Hlavně jsem rád, že Caro má vedle sebe nějakou oporu. :) Taky potřebuje někoho, kdo jí zvedne náladu a s kým třeba může sdílet jeho úspěchy a mít z nich radost. Když už to nedokáže její oblíbený fotbalový klub... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já bych to klidně i trochu spojila, nedařilo se tolik ani Rorymu, ale už zas začalo, tak třeba to spolu líp zvládnou..
Jo, Liverpool nedělá radost ani mně..:-(( ale je to teprve začátek..
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že se mají rádi. :) Máš pravdu, Emičko. Je to teprve začátek... Ale když jsem viděl, co tam v neděli vyvedl Škrtel, tak jsem myslel, že nebudu. :(

Jinak Realu se zatím taky moc nedaří. Doufám, že to nezakřiknu, když je dneska ta odveta superpoháru. :D V nějakém bulváru jsem četl, že se Ronaldo rozchází s Irinou a našel si nějakou novou přítelkyni. Nevím, jestli je to pravda... Ale jestli jo, tak se Irina může hlásit u mě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No teda :-))) to zvládneš, tolik žen? ;-) tak Ronaldo se zas může hlásit třeba u mě :-))))
Ale né, to je sranda..na můj vkus moc sebestředný.
Ještě, žes mě upozornil na ten zápas Realu, ale nevím, jestli ho stihnu, tak možná pak záznam..třeba se přijde podívat i Rafa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jejej. :) A to jich v tom seznamu ještě pár chybí... :D
http://profil.osobnosti.cz/monty25/fankluby-osobnosti/

Jo, Ronaldo je takový narcis, ale nevadí mi. Pan fotbalista to je, o tom žádná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, vyrazil si mi dech :-O
tak to potom jo, to se ti tam jedna ještě vejde..:-)

Tahle písnička se mi ted líbí od Jennifer..když je mi smutno, tak si ji pustím..

http://www.youtube.com/watch?v=bjgFH01k0gU
Reagovat
smazaný uživatel
No, ještě mi tam chybí Kiki, Maki a Sonia Ursu. Ty se musí teprve vytvořit, snad to nebude dlouho trvat. :)

Jo, ta se teď hraje často. :) Jennifer je úžasná. Já nevím, jak to dělá, ale ona vůbec nestárne... Jo a když už tam vidím Pitbulla, tak včera někdy před pátou odpoledne o něm šel zajímavý dokument na české MTV.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak se mi ty tmavé šaty Sereny líbí a myslím, že jí docela seknou. Ale ta růžová verze, co má mít na den, mi přijde děsivá, růžovou nesnáším. Tak snad jí budou nasazovat spíše večer.:)
Rogerovo noční oblečení se mi také líbí, ale vadily mi tam ty bílé ponožky.:D Já bych zvolil černé.
Reagovat
Bob
Zase až tak moc mě to nepřekvapuje.. Chápu, že z části byla limitována, ale vzhledem k celé sezoně, co k tomu říct? Všimli jste si někdo nějaké změny? Tak se měla na nějaké NV vy*rat a šetřit se USO, když tu obhajuje SF. A jestli měla problémy s kolenem už dříve, tak o tom nevím, zase až tak moc jí nesleduji.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, jak hodně to tím kolenem vůbec bylo? Mně takhle připadala už v Montrealu a hlavně v Cincinnati a zranila se snad až v New Havenu?
Reagovat
smazaný uživatel
Stalo se jí to až v New Havenu. Ten moment jsem popsal výše...
Reagovat
smazaný uživatel
Když hrála Caroline živě, měl jsem nějakou práci a zaregistroval jsem jenom výsledek. A potom, když dohrála Serena, podíval jsem se na záznam toho zápasu, který zrovna opakovali. A byl jsem opět udiven tím hrozným rozdílem mezi tou "starou" Caroline a tou dnešní.
Souhlasím v podstatě s tím, co už tady dole napsal ten, kterému říkají Potkal-Vlka-v-Zime.;)
S Radwou bych jí nesrovnával, protože Aga je opravdu jedna z nejšikovnějších a nejkomplexnějších hráček na okruhu, teda když chce. Teď to byla v posl. době slabota, ale to už je jiná.
Mně ta Caroline prostě přijde taková bez zájmu, jako kdyby tam snad ani nechtěla být a nevěděla, jestli hrát nebo ne.... To mi přišlo hlavně v prvním setu. V tom druhém mi přišlo, že se rozhodla, že chce hrát, ale už s tím nedokázala nic udělat. Jako když neví, jak na to. Také mi přijde jakoby zesláblá, údery postrádají razanci, přesnost, kam se podělo to strojově jisté vracení míčků do kurtu téměř z jakékoliv pozice? Vždyť jí udolat, bylo dříve vyčerpávající a soupeřky toho musely hodně naběhat.
Samozřejmě, že je Begu nepříjemná soupeřka a včera hrála dobře. Ale ne zase tak, aby jí "dřívější" Caro neporazila. Já se jen stále zamýšlím na tím, co je asi příčinou? Připadala mi tam chvílemi jako tělo bez duše. Možná je to tím, že se jí snaží přeučovat na něco jiného a ona pak už neumí dobře ani jedno, ani druhé. Nevím, to musí vědět a udělat s tím něco oni. Ale je ještě mladá, možná by jí tvrdý propad dolů probral k nějaké činnosti a možná také ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se tu ten táta nedávno probíral, ale přijde mi, že když jí odmala něco učil a vštěpoval a teď za ní přiběhne na kurt a radí jí, jak musí útočit, tak mi to od něho přijde takové alibistické.
Jestli jsem stále věřil, že je nějaký GS, na kterém může udělat slušný výsledek, byl to právě USO. To na těch OH mi přišla daleko bojovnější a jiná......
Já osobně bych jí přál, aby se zase našla, nikdy jsem proti ní nic neměl, ale napadá mě otázka, jestli chce ještě vůbec ona.....Anebo to na mě dělá takový dojem proto, že je prostě třeba ze všeho taková "uplácaná".....
Reagovat
smazaný uživatel
No to byl ode mě těžký úlet s tím GS. Zase ale s kurzem 100 se moc nenadělá, a je jedno jestli vypadne hned nebo skončí ve finále.
Co mě dostávalo byly pokusy o vítězné míče z kříže.
Petra pálí vítězné míče ze stoje na baseline. Caro v běhu na kříži dá úder do rožku, který Icu v pohodě doběhla.
Reagovat
smazaný uživatel
prispevek nevhodny pro deti do 9 let a Montyho...

Dnes rano se probudim s dekovnou myslenkou Djokerovi, ktery mi pomohl v noci hezky usnout a napadem, ze se hned kouknu na vysledky, nez odjedu definitivne do rachoty. Prectu si vysledek, ktery mne slusne dostal, Karolina uhrala jen 4gemy. V metru jsem tak nad tim premyslel, co s ni muze byt, a pripomnely se mi jen ty jeji blbosti, co za posledni rok vyvadela, ale ne tenis, ktery sel do nejake nezname zeme chaosu. Toz v praci hned pri kave si ctu na USOpen.org clanek Wozniacki down and out a zjistuji, ze byla zranena a limitovana v pohybu, jasne, to je pro ni problem, ale i tak nevim, nevim...je tu nejaka pachut zvlastni sezony ala Wozniacki...
Kdyz se vratim zpet na zacatek sezony, kdy se zatrasl tenisovy trun poprve, Karolina vchazi na zvlastni tenky led sveho image. Pripoutava na sebe pozornost uz nejen svym delnickym tenisovym stylem. Paroduje Nadala..., ale jakoby ji chybela pamet, kdy se v krecich jak postrelena koza sesypala na kurt v DOHA - http://www.youtube.com/watch?v=ALHObkStAt0 - clovek nad tim popremysli proc paroduje takovy veci, kdy sama...ale to uz hodne fanousku nejen Nadala videem z Doha vraci Karoline tu podpasovku. Ale tenis stale produkuje nijaky, nebot se celkem hleda. Piotr chce zmenit ten delnicky styl, ovsem je videt, ze to uplne nejde...ale nejdou ani prvni hudebni pociny Karoliny, jeji Oxygen je k zbliti, kdo to nevidi, je to jeho problem. Ale nechci byt zloun a takova svine. Nad jejim songem http://www.youtube.com/watch?v=5_dbcPMsK_Q zavru obe oci a zacpu si obe usi a reknu si, ze cil toho projektu je slechetny, ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina se na hudebnim poli neujala, i vzhledem k negativni vlne, ktera se zvedla po vydani videoklipu. Piotr hleda dal nejakeho trenera... Vsichni fans Karoliny ji zacinaji chvalit, ze se snazi neco zmenit. Ale ja osobne mam pocit, ze ty jeji pokusy jsou podobne tomu jak chtela skocit na ten pytlik vody, a tady uz takovy uslechtily cil nebyl. Monty ji chvali, i jeji zaprisahli nepratele, dokonce i ja ji obcas pochvalim, ze holka se snazi. Jenze ta jeji snaha mi vic a vic pripomina skok na ten pytlik vody.
OK, je zranena, ale otazka je, jak by hrala, kdyby zranena nebyla...myslim, ze by to bylo podobne tomu, co jsme videli za posledni dobu.
Rada Piotra nebehej za Montrealem asi zlidovi. Jenze to muze byt ten zakopany pes Karoliny. A tady hazu duskisni rukavici vsem. Neni to tak, ze proste Karolina je naucena tenisova delnice bez nejake zvlastni techniky, a proste na vic nema??? Neni uz pozde na to hrat jiny styl??? ke kteremu je potrebny nejaky um, ktery ji podle mne chybi??? Nebude lepsi kdyz se vrati zpatky za ten Montreal??? Konzistentni delnicky styl ji urcite udrzi na GS aspon do nejakeho 4.kola...
Pro mne nikdy nebyla nejakou zvlastni tenistkou a nikdy nebude. A kdo ji srovnava s Radwanskou, tak at se poradne koukne na techniku obou hracek. A to je to, co si myslim, ze Karoline chybi. Ona je vychovavana jak ten stroj, ktery plive ty micky na treningovych kurtech. A to plivani nema cim nahradit. Co se mne tyce, at se klidne vrati za ten Montreal...

****
Na zaver tu nechavam Yannicka Noaha jako obranu proti takovym k zbliti hudebnim pocinum jako Oxygen.

http://www.youtube.com/watch?v=7hHHAm9_a_M

Doufam, ze song vas dostane do pohody, a nekteri mi odpusti ten drsny nalet na Karolinu:)
Reagovat
smazaný uživatel
1) Když bude běhat za Montrealem, bude se opět běžně dostávat do 4.kola či čtvrtfinále GS, s trochou náhody třeba i do finále. Ale GS s tím vyhrát, no nevím, nejspíše ne.
2) Pozdě není, ale musí u toho vydržet. Ne že po třech měsících to trenér zabalí, že mu do toho Piotr furt kafrá. A vydržet znamená začít ihned po uzdravení a vydržet minimálně do konce příští sezóny, i kdyby výsledky spadly na bod mrazu.
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám si, jestli se neděje to, co předpovídal Kotyza - že snaha z Caro udělat útočnější hráčku skončí jen rozbitím toho, co ji dostalo nahoru..
Reagovat
Chrenda
No jestli to myslíš s tou písničkou Noaha vážně, jako že je to dobrý, no tak potěš pán bůh. To teda si může klidně s tou Caro podat ruku!
Reagovat
smazaný uživatel
Noah je ok, tam se i zpívá. O tom jak zpívá Wozniacká nemůžu říct nic pozitivního, ani negativního. Moc jsem ho neslyšel.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja pop opravdu neposloucham, opravdu ho nemusim, ale porovnani dvou tenistu a jejich hudebnich pokusu je opravdu nesrovnatelny...nevim proc bych ji mel srovnavat s nejakym jinym hudebnikem - porovnavam ji z tenistou, ktery take zpiva, rozhodne lepe nez nektere tzv. pophvezdy. Prece ji nebudu porovnavat treba s Neilem Youngem, nebo s Cohenem, Cavem atd...nejsem padly na hlavu:)

Noah ma aspon nejaky svuj styl a slysim jeho hlas:
http://www.youtube.com/watch?v=dr2mSdJ0kP8
http://www.youtube.com/watch?v=IUEtAxjl0BQ&feature=related

Rozdil to proste je a diametralni...
Reagovat
smazaný uživatel
Přečetl jsem si to i přes přísný zákaz... Hele, ty začni psát do idnesu. Kučerová bude mít konkurenci. :D Víc k tomu nemám, co bych řekl.

quesh: Myslím si, že tím to nebude. Nikdo nechce, aby Caro hrála úplně jinak. Spíš je tam snaha o zdokonalení určitých věcí, ať už je to servis, voleje atd.
Reagovat
smazaný uživatel
idnes:)
Tys vedel na jake me slabe misto zautocit:)
Ale musis zase uznat, ze jsem se aspon za ten nalet na Carol, na konci tak trochu jako omluvil, to by Kucerova asi nedala:)

Jinak tvou vetu nahore >>> Jsem stále s tebou, Caro!:)
Fakt beru, a za to mas muj respekt:) Jak se rika, je treba ctit nase soupere nejen na kurtu, ale i v diskusich:0)
Proto jsem o tobe myslel uz na zacatku prispevku, takze dik za pochopeni i po precteni:)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena dala myslím dost důraznou odpověď na to, jestli by ji Coco mohla potrápit...
Reagovat
smazaný uživatel
Coco se asi nesrovnala s větrem na servisu, tak jak Serena. No, ale lepší prohrát v kurzu 20, než v kurzu 1,03. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, když jsem včera Venuši, tak se začínám bát o Kerber. Ne, že bych ji nějak přál, ale moje v tennis fantasy je ohrožena. Snad si vzpomene na olympiádu.
Reagovat
Heather_Fedex
ja bych az takovy strach o kerber nemela. venus se umi hezky ustrelovat a pravdepodobne bude mit problem s returnovanim pomaleho levacky zatoceneho servisu. samozrejme, ty, kt. si do tymu zvolili venus tak vyhru nad angie privitaji ;)
Reagovat
Heather_Fedex
prave ted jsem sledovala kousek 2. setu wozniacke proti camelii-begu a musim rict, ze s tou charakteristikou rumunky si se naprosto trefil. cisty mix azarenka-li, i co se tyce pohybu i uderove techniky. naopak caroline znacne ztraci na svoji dvojnici z lonska, z kt. srsela bojovnost a zarputilost. absolutna ztrata sebevedomi a at je rada, ze se porad drzi v top 20. jedine pozitivum na caroline v tomhle zapase byly cerni saty, kt. ji slusely, narozdil od podivnych slunickovych kreaci.
Reagovat
smazaný uživatel
To si Caro to zranění vybrala v tu nejméně vhodnou dobu a zřejmě se tím definitivně připravila o TM. Snad se brzo uzdraví..
Reagovat
smazaný uživatel
To můžu jenom podepsat. Je škoda, že Caro nejspíš nebude na TM. Dlouho jsem tomu věřil... Ale zase musím zopakovat, že zdraví je důležitější než body (popř. účast na TM).
Reagovat
tommr
o účast na letošním TM už Caro asi opravdu přišla. Ted jí ale hrozí i vypadnutí z první desítky - pokud Bartoliová postoupí na USO do třetího kola dostane se v průběžným žebříčku před Caro. A na Caro se začínají nebezpečně dotahovat i Cibulková, Kirilenková a Ivanovičová ...
Reagovat
smazaný uživatel
o účast na TM prakticky přišla už dávno. To by musela US open dojít minimálně do semifinále, aby měla aspoň nějakou teoretickou šanci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist