Sestry Williamsovy jsou ve finále čtyřhry

10. 9. 2009, 21:57
Aktuality 2
US OPEN ŽENY - Sestry Serena a Venus Williamsovy čtyřhru příliš často nehrají, ale když už, tak to stojí za to. Na US Open dnes porazily ruské duo Klejbanovová/Makarovová 7-6 3-6 6-2 a postoupily do finále, letos již na třetím grandslamu.
Venus a Serena Williamsovy

Sestry Williamsovy spolu do roku 2003 vyhrály šest grandslamových titulů. Dalších pět let z různých důvodů společných zápasů příliš neodehrály. Až loni zase začaly pravidelně startovat na turnajích 'velké čtyřky' a od Wimbledonu jsou téměř k neporažení.

Nyní mají již devět triumfů z grandslamů a na US Open mohou přidat jubilejní desátý. Loni navíc získaly druhé olympijské zlato, když ovládly turnaj v Pekingu. Z posledních 37 zápasů prohrály jen jednou. To když letos vypadly ve třetím kole French Open.

Serena a Venus, které spolu v grandslamových finále mají bilanci devět výher a žádná porážka, mohou v New Yorku navázat na vítězství z roku 1999.

Venus ve dvouhře vypadla v osmifinále s Clijstersovou, a právě proti Belgičance bude hrát zítra Serena o finále.

O druhé místo v deblovém finále se utkají nejvýše nasazené Cara Blacková s Liezel Huberovou a turnajové trojky Samantha Stosurová s Rennae Stubbsovou.

- US OPEN ŽENY (USA - New York, tv. povrch) -
čtvrteční výsledky (10. 09. 2009)

Čtyřhra - semifinále:
S. Williamsová/V. Williamsová (4-USA) - Klejbanovová/Makarovová (13-Rus.) 7-6(4) 3-6 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
docela jim to přeju... poslení dobou mi přijdou docela sympatické a pokud Serena změní přístup k ostatním turnajům a bude hrát alespoň na 80% jak hraje na grandslamech, tak se nemusi hledat do roku2012 zadna swetowa jednicka.... jeto winikajici hracka.... a to nikdo poprit nemuze... a take by si mohla nekdy dawat pozor na pusu... co se tyce dinary a martinezowe... i kdyz to bylo celkem wtipne... xD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist