Sestry Williamsovy sehrají exhibici v Kolumbii

17. 11. 2011, 17:41
Aktuality 1
Sestry Venus a Serena Williamsovy se po třech měsících vrátí v příštím týdnu na tenisový kurt. Bývalé světové jedničky valnou část sezony promarodily a od srpnového US Open žádný turnaj WTA Tour nehrály, ve středu předvedou své umění fanouškům v kolumbijském Medellínu.
Profily hráčů
Serena a Venus Williamsovy

Starší Venus od US Open bojovala s poruchou imunity. Serenu rovněž pronásledovaly zdravotní problémy a od finále ve Flushing Meadows nikde nehrála.

V Kolumbii se sestry postaví proti sobě, do konce roku pak ještě společně sehrají jednu exhibici 3. prosince v Miláně. Na druhé straně kurtu bude domácí pár Francesca Schiavoneová, Flavia Pennettaová.

Příští rok už chtějí obě Američanky znovu bojovat o mety nejvyšší, absolvovat kompletní turnajový program a budou tak i velkými rivalkami světové dvojky Petry Kvitové.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
zajimave z Polska k WTA, snad Williamsky prominou:
http://sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A111114_185736_tenis_rou
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist