Seznamte se s Bornou Čoričem

29. 8. 2014, 08:24
Aktuality 51
Borna Čorič minulý rok vyhrál na US Open turnaj juniorů, letos ale zvládnul kvalifikaci a probojoval se do hlavní soutěže mezi muži. V prvním kole si pak sedmnáctiletý Chorvat vyšlápl na 29. nasazeného Lukáše Rosola, kterého překvapivě porazil bez ztráty setu! Je to neuvěřitelná zkušenost, jsem nadšený, přiznal talent chorvatského tenisu.
Profily hráčů
Rafael Nadal a Borna Čorič

Minulý rok zvítězil sedmnáctiletý Borna Čorič na US Open v kategorii juniorů, letos se však do Flushing Meadows vrátil s jiným cílem - chtěl projít do hlavní soutěže mezi muži. Tento zdánlivě nereálný cíl ale aktuálně 204. tenista světa z Chorvatska naplnil a do hlavní soutěže se skutečně probojoval, čímž si zajistil svůj vůbec první start v hlavní soutěži grandslamového turnaje.

V prvním kole pak mladý chorvatský talent předčil i svá očekávání a vyšlápnul si na 29. nasazeného Lukáše Rosola, kterého porazil vcelku hladce 6-4 6-1 6-2. "Je to opravdu úžasný pocit," řekl Čorič. "Když jsem sem přiletěl, říkal jsem si, že budu šťBorna Čoričastný za každé zvládnuté kolo v kvalifikaci. Věděl jsem, že můžu nějaké kolo uhrát, ale to, že se dostanu do hlavní soutěže a ještě pak do druhého kola je něco jako sen. Porazil jsem tu hráče, který je v Top 30. Nevím, co na to říct, je to prostě skvělé."

"Je to neuvěřitelné zkušenost. Ukázalo mi to, že můžu hrát s těma nejlepšíma. Vždyť Rosol má teď skvělou formu, daří se mu, nedávno vyhrál turnaj. Je super vidět, že s mohu odehrát dobré zápasy s takovými hráči," komentoval v New Yorku Čorič, jenž si letos zahrál už i čtvrtfinále turnaje ATP v domácím Umagu.

Ve druhém kole už ale mladý Chorvat nepřekvapil, ve čtyřech setech prohrál s 80. tenistou světa Victorem Estrellou.

Přečtěte si krátký rozhovor, v němž chorvatský talent odpovídal na otázky pro web ATP.

Jak jsi začal hrát tenis?
Viděl jsem hrát tátu a byl jsem v té době dost hyperaktivní, tak jsem chtěl něco dělat. Když jsem ho viděl, zeptal jsem se ho, jestli bych mohl taky hrát. On řekl ano a naučil mě základy. Už od začátku se mi to moc líbilo a bavilo mě to. Byl jsem v tom dobrý, proto jsem s tím pokračoval.

Kdo je tvým idolem?
Goran Ivaniševič, Rafael Nadal a Mario Ančič.

Na internetu je tvoje fotka, na které jsi s Rafaelem Nadalem. Kde jste se potkali?
Minulý rok v létě jsem s Rafou trénoval na Mallorce, kam jsem byl pozvaný, protože můj manažer se s ním zná. Bylo to úžasné, hodně jsem se toho naučil a okoukal. Byla to legrace a moc jsem si to užíval, trénoval jsem vlastně se světovou jedničkou!

Jakých cílů bych rád v tenise dosáhl?Borna Čorič
Chtěl bych být světovou jedničkou.

Jaké jsou silné stránky tvojí hry?
Myslím si, že se dobře pohybuju po kurtu a pak asi to, že jsem psychicky odolný a silný.

Jsi na svém prvním grandslamu, jaký je to pocit potkávat se třeba v šatně s těmi nejlepšími?
Je to něco senzačního. Ještě před půl rokem jsem je sledoval v televizi a teď jsem s nimi v jedné místnosti. Je to opravdu neuvěřitelné.

Jaké jsou tvoje koníčky, když zrovna nehraješ tenis?
Rád chodím ven s kamarády. Nechci dělat žádné jiné sporty, protože jsem většinou dost unavený z tenisu, takže spíš jdeme jen ven a bavíme se.

Oblíbený film?
Nejsem si jistý. Moc filmy nesleduju, takže žádný extra oblíbený nemám.

Oblíbené jídlo?
Těstoviny s krevetami.

Oblíbené město?
Záhřeb.

TenisPortal.cz, atpworldtour.com

Komentáře

51
Přidat komentář
Amputace
Mám na tebe jednoduchý dotaz: proč si ji nedáš do ignoru? Zdejší systém to umožňuje a není přece nic jednoduššího, jak se jí přestat nechat otravovat.

Pokud jde o mě, daří se mi Fandinu vcelku spolehlivě ignorovat. Většinu z toho, co tady vypisuješ, počínaje tím, že Fandina rozvrací server, končeje tím, že je to zlý člověk s těmi nejhoršími úmysly, jsem u ní nikdy neregistroval a to jsem byl svědkem mnoha jejích "perliček". V podstatě dělá "pouze" to, že se se.re lidem do diskuzí a na případnou kritiku reaguje svými pověstnými frázemi. Stačí ji jednoduše ignorovat, což je i systémově možné zařídit, takže příliš nechápu, v čem spočívá princip tvého "boje".
Reagovat
J.M.
Skoro celé to, co jsem psal, bylo odpovědí na tvůj první odstavec (dokonce jsem to tam několikrát výslovně psal). Stačilo si to jen přečíst.

Co se týče druhého odstavce, o tom jsem už taky psal mnohokrát. Pokud to někdo nevidí, není to můj problém. To, co píšeš to, že "v podstatě dělá", je asi tak setina toho, co dělá.
Reagovat
Roger_Federer
Prekvapuje me, ze nectes mezi radky toho co je dopravdy jadro problemu.
Reagovat
Amputace
Četl jsem pouze tvůj první komentář a na to, co se ptám (tedy: proč si Fandinu nedáš do ignoru), v něm neodpovídáš, takže mi netvrď opak. Nezlob se na mě, ale připadá mi komické psát o vyštvávání lidí z portálu nějakou konkrétní osobou, když zde existuje funkce ignore listu. Mně to připadá tak, že vás tento boj jednoduše baví, že se v něm z pro mě nepochopitelných důvodů vyžíváte, ba dokonce se nezdráháte tento považovat za boj se zlem a podobně. Přitom například konání tebou toliko opěvovaného R_F věci jenom zhoršuje. Je sice krásné, že rytířsky čelí zlu a největší zhoubě tohoto portálu, v praxi to ovšem vypadá tak, že zcela nesmyslně a bezdůvodně Fandinu zmiňuje v diskuzích, v nichž ona vůbec nefiguruje, což pak přirozeně vyústí v její reakce a nekonečný kolotoč může začít nanovo. I s prominutím debi.lovi, který má již s Fandinou nějaké zkušenosti, musí dojít, že tento postup věci jedině zhorší, protože ona se nikdy nevzdá, stále si bude psát to své a nehledět napravo nalevo. Za sebe mohu říct, že Fandinu se dá naprosto spolehlivě ignorovat a to dokonce bez použití oné funkce. Co kdybyste pro změnu zkusili tohle? Protože poslední dobou jsem více než Fandinou umořen tímto vaším svatým bojem.
Reagovat
Roger_Federer
vybral jsem tento clanek, abych zas nezasral diskuzi.Myslim si ze nemas pravdu a ti dotycni maji pravo vedet jak premyslis a ze bychom se my vsichni meli zamyslet nad tim zda jsme ti nahodou opravdu neublizili.., protoze by to mohlo zkoncit necim horsim.
Za sebe ti rikam ze se semnou muzes orat, ale ne vlacet a prijde mi to uz jako drzost psat mi do vzkazniku, ty same lzi a veci ktere, jsme rozebrali uz 10x, prijde mi ze se snazis bavit na muj ucet a mam toho tak akorat..Takze tady je hodim kopiji nasi komunikace, kterou si sice neprejes zverejnit, ale protoze v ni neni nic noveho, jsem se rozhodl to udelat..
z pocitem, ze ja jsem nement, ktery se na tebe zameril, aby ti delal zle a dehonestoval te, koncim debatu z tebou, jednou provzdy.
Reagovat
Fandina
Jedním z pravidel slušného chování na internetu je využívání vzkazníků. Pokud dotyčný nechce, aby věci četli ostatní. Není to drzost, ale slušnost.
Reagovat
Roger_Federer
Původní text ---

Vnimas ty vubec ty vitky, ktere ti nekolik lidi zrnulo, jako realne, nebo si presvedcena, ze si to vymyslim? Chapes vubec, ze ti nejde 10 lidi po krku, ale proste jim dosla chut snaset tvoje drivejsi vylevy a poucovani, jak by mel kdo diskutovat a co by si mel myslet, co muze a nemuze psat?? Ja furt nechapu o cem ty me chces presvedcit, chodim sem mraky let a videl jsem a cetl tvuj pristup k jake koliv kritice a vymene nazoru od ruznych uzivatelu v ruznych "dobach"nekolik let zpet..Vzdy jen chybu hazelas na ostatni, ty si byla zob liga..

--- Původní text ---

Podívej, nikdo nemá právo o druhém mluvit dehonestujícím způsobem, chápeš to. Kdyby sis to stokrát myslel, nepiš to na veřejném webu. Svoje průpovídky s problémy s druhými které tady podle tebe mám si nech pro psychiatra. Co to meleš za problémech. Nejsme ve výchovném ústavu aby tady někdo druhého posuzoval podle problémů. To co jste tam o mě psali je neuvěřitelná lež a nařčení. To to nechápeš?

--- Původní text ---

Je to furt dokola..Zamysli se nad tim, proc si tak kofliktni, co za tim je a proc presto ze te tady osobne nikdo nezna (stejne jako me), tolik lidi v obsahu pise to same..Ja nemam potrebu te urazet, proc taky? , rikas si o to casto sama..Ja nevim jestli si to uvedomujes.

--- Původní text ---

Nevím, jestli si to uvědomuješ, ale kdybych byla lhářka, tak to nikdy nepřiznám a protože nejsem tak tvoje tvrzení je urážkou. Proč to pořád píšeš. Uvědomuješ si, že takhle z tvých prohlášení je jen útok a pomluva a dehonestace druhého na veřejném webu. Mám dojem, že si tohle vůbec neuvědomuješ.
Reagovat
Roger_Federer
Presto zvazuji, ze ji zverejnim, netykala se jen me, pises tady urazeli, dehonestovali..vy vsichni.

--- Původní text ---

Tahle komunikace je soukromá s tebou, kdybych chtěla, tak bych jí napsala veřejně. Týkala se tebe. A zajímalo by mě, jestli máš čisté svědomí v tom, proč si na mě začal útočit ty, proč si začal a proč si mě začal urážet. Možná tam najdeš odpověd i proč to dělali druzí.

--- Původní text ---

Rad bych tutu nasi komunikaci zkopiroval a zverejnit?, at se muzou vyjadrit i ti co se jich to tyka, pokud teda nemam pravdu?

--- Původní text ---

Ty nemáš pravdu. NIkdy jsem spor nezačala, vždycky to byl důsledek útoku druhého a silná slova ode mě nikdy nezazněla, vždycky jenom obrana.

--- Původní text ---

Nemas pravdu, ani se tim sama neridis, vim ze stouhle retorykou si ty sama v minulisti zacala, vulgarne napadala a komunikovala z a.magerova, Carolyn, Gigin, Roger_Federer, Sonja, Vlk v zime, Spaniel, A DALSIMI...Me to prijde hrozne k smichu jak se snazis delat hloupou, pritom moc dobre vis, jde je pravda..Z

--- Původní text ---

Podívej, pokud ti na veřejném webu kdokoli nevyhovuje, nemusíš se s ním bavit. Ale nemáš právo ho urážet a dehonestovat, jak jste to udělali vy. Urážky, dehonestace. Je to váš problém, ne můj. Nikdo nemá právo druhého dehonestovat jen proto, že se mu nelíbí.

--- Původní text ---

podivej se Fandino, nevim jakou pravdu chces obhajovat, rozebirat.Ja to proste vidim takto a myslim, ze se v tobe, moc nepletu.. o zadnou dehonestaci nejde, jen ti nekolik uzivate napsalo nazor a rozbor chovani , ktere tu realne umyslne ( ano umyslne, protoze jsi dost inteligentni, aby sis uvedomovala jak se chovas) predvedlas..Zmen trochu retoryku a pristup a myslim ze te vsichni budou bez problemu tolerovat.
--- Původní text ---

Došla vám trpělivost, takže nastala dehonestace a urážky. Jděte se bodnout.
Reagovat
Roger_Federer
diskutuji s tebou soukromě právě proto, aby to nebyl veřejný pranýř už toho bylo dost

--- Původní text ---

Boze, jaky pranyr..Vzdyt ty vedone a cilene i ted semnou diskutujes o nicem.uz si to priznej.:)

--- Původní text ---

Psala jsem to tobě, nemyslím si, že je nutné se neustále hádat na TP s Fandinou. To, že tady delší dobo probíhá moje dehonestace je otravné i pro ostatní. Pokud se chceš dopátrat pravdy jak to bylo s ostatními uživateli, máš možnost se jich zeptat jednotlivě a není nutno zase provádě pranýř veřejně, pokud to tedy není tvůj důvod mé dehonestace.
Reagovat
Roger_Federer
Partneři
Live výsledky
Sportovní statistiky
LIVESCORE.in
Fotbalové zprávy
Eurotip.cz
Online betting odds
Betbook.com
Další partneři

TenisPortal na Facebooku
Uživatel / Vzkazy

VzkazyNastaveníKdo je online
Nová zprávaDoručené (0/107)Odeslané (85)Adresář (0)
29.8.2014 10.34.29Fandina
[odpovědět] [odebrat]
Víš co je tvůj problém? Že ty začneš psát o druhém neuvěřitelné věci a když se ten druhý ozve, tak se divíš. V diskusi proběhlo ledacos a proto jsem ti psala, abys si sahl do svého svědomí, kdo to byl a začal se zabývat nickem Fandina mezi námi dvěma. Vím přesně, že já to nebyla. Zničeho nic si do mě začal šít. A padala dost neslušná slova a bylo to urážlivé. Asi tak stejným způsobem jsem se dostala do osobní debaty o mně s druhými. Pokud někdo napíše veřejně, že ten kdo píše úsměv je dement, jak to podala calon, tak se nediv, že když někdo dement není, tak se ohradí. A takhle je to pořád dokola.

--- Původní text ---

Takze abych to cele zhrunul, ty si za ty posledni 2 roky ve vsech debatach byla nevinne a pokazde konflikt zpusobil jiny uzivatel, ktery te napadal, dehonestoval.Chapu zpravne?
Reagovat
Fandina
Napsala jsem ti do vzkazníku, aby se tady neopakovaly neustálé diskuse o Fandině, které ostatní unavují. Bohužel jsem dosáhla přesného opaku. Nejsem blázen, za kterého mě vydáváš a kterého máš potřebu usměrňovat a nemáím žádnou radost z toho, co tu o mně píšeš. A skutečně se cítím ublížená.
Reagovat
smazaný uživatel
Napíšu ti jednu věc, ty máš na tyto zasr..né diskuze o Fandině úplně stejný podíl jak ona sama. Podezírám tě, že tě to zkrátka baví a vyžíváš se v tom. Proč ji prostě neignoruješ? Víš o kolik by tu bylo míň příspěvků, kdybyste vy se slackereme na Fandinu nereagovali? Vyžíváš se v tom, jiná možnost není. Vlastně je. Ale té nevěřím, znamenala by, že si hloupý.
Reagovat
Roger_Federer
ano teto veci jsem si za poskedni mesice vedom.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Fandina
Je to tak jak píšeš. Jsem hloupá, že na RF reaguji, na slackera už opravdu ne, tam jsem pochopila, že je to zbytečné. U RF jsem doufala, že mu něco dojde, nestalo se. Považuje mě za dementa.
Reagovat
J.M.
Zdánlivě máš pravdu, ale v podstatě ji nemáš.

Za prvé, on je v právu, ona ne. On má pravdu, ona ne. Tady prostě není rovnost viny, jakkoli to tak nějací strejcovští mudrlanti (vždy z principu) vidí.

Za druhé to, že na ni nebude reagovat, nic neřeší. To, co ona píše, bude psát furt, a důvod, proč na to lidi reagují (a následky, které z toho vyplývají), tím nepomine.

Za třetí, na to, co píše, často nejde nereagovat, pokud má člověk mozek a srdce.

Za čtvrté, pokud by administrátor za něco stál, už dávno by jí zablokoval přístup, protože nikdo (ani spammeři, sprostí hulváti apod.) tady na tento server nemá tak rozvratný, ničivý dopad jako ona. Už řadu lidí odsud vyštvala, mnohem víc dalších (včetně mě) otrávila.

Za páté, pokud by zdejší komunita jako celek za něco stála, už dávno by ji odsud hnala svinským krokem, protože slušná společnost netoleruuje takové nelidské svinstvo.

Za šesté, to, že se nestalo to z předchozích dvou bodů, pak má za následek to, že agónie trvá a trvat bude. To, že si někdo řekne, že ji bude ignorovat, opravdu nic neřeší. Protože stejně na ni bude reagovat někdo jiný, koho zase svým typickým způsobem totálně vysaje. A zase se kolem toho strhne další nekonečná debata, rozprostřená pod několik článků současně. Druhá možnost je ještě horší, tedy že nakonec všechny rozumné lidi odsud definitivně vyštve, a zbyde tu jen duševní prázdno a pusto. To, že to ještě lidi jako Roger_Federer nevzdávají, není něco, za co by jim mělo být spíláno, ale pro mě naopak něco, co si zaslouží velký respekt.

Čili pokud existuje nějaká lepší možnost, než jakou nabízí Roger_Federer, pak z mého pohledu jedině hromadné bombardování administrátorů se žádostmi o ban. Který měl přijít už hodně dávno. Jinak nezbývá než bojovat dál, dokud to jde. Ale to by se musela zapojit kominita TP ve velkém. Viz za páté. (Osamělí jedinci už tak učinili, ale byli ignorováni, jeden z nich dokonce snad nakonec dal ban sám sobě. Musí jich být víc, aby už to konečně nemohlo být ignorováno.)
Reagovat
Fandina
A smyslem tvého boje je co? Aby jeden z nicků se neúčastnil diskuse? Tak jeho příspěvky nečti, když ti nevyhovují a nereaguj na ně. Je to takový problém se druhému nevěnovat? Je to jednoduché. Jiná otázka je pak u mně, když si tu o mně napsal dehonestující rozbory a urážky mojí osoby. To doufám chápeš, že není možné přejít jen tak. Jinak tebe nikdo nenutí se věnovat tenisu a svým záležitostem a to co tu píše Fandina není tvoje věc, ani starost.
Reagovat
spaniel
Ano, je to problém se druhému nevěnovat, pokud se ti ten člověk pokaždé nacep do vlákna. Jako když jsem ti x krát žádal, abys mě ignorovala a ty si to neudělala ani jednou...a teď máš tu drzost to někomu jinému doporučovat??? Neskutečný ksindl.
Reagovat
Fandina
Tak proč mi píšeš do vzkazníku, že jsem dement? Jsi normální?
Reagovat
spaniel
Protože jsi dement. Chci aby si to věděla. Chci, aby si věděla, co odpovědět, až se tě někdo zeptá, co jsi zač. Nemáš zač.
Reagovat
Fandina
Nejsem dement, ale zjevně ty to nepochopíš. Sorry.
Reagovat
gigin
Já se pořád obávám varianty, že si z nás dělá kozičky...
Reagovat
Fandina
A co je podle tebe lepší, že jsem dement nebo že si dělám kozičky?
Reagovat
Cico93
Reagovat
gigin
Kdyby sis dělala takovýhle kozičky, tak nemůžeš být dement, tohle by zvládnul jen velmi inteligentní člověk. Tak si vyber, co je lepší.
Reagovat
Fandina
Já se ptám tebe, co si myslíš. Jinak doufám, že ty jsi natolik inteligentní, že ty víš, jestli jsem dement nebo ne.
Reagovat
Fandin
podle příznaků je to typická psychopatie.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Psychopatie
Reagovat
Fandina
A co tohle by se nehodilo?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Psychopatie
Reagovat
Fandina
Nejsem žádný psychopat, takže sorry, ani dement. Takže sorry. Máte smůlu.
Reagovat
Fandin
Tohle přesně tvrdí každý psychopat. Navíc jsem nepsal, koho mám na mysli, mohl jsem klidně myslet R_F. Potrefená husa se ale ozvala. Čímž bylo tvrzení prokázáno a má mise splněna. Takže se pro dnešek loučím.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, žádný zloděj neřekne, že je zloděj a lhář, že lže.
Reagovat
spaniel
Takze proto popiras, ze jsi lharka.
Reagovat
Fandina
ne jsem psychopat a lhářka a dement a všechno dohromady víš ... pojď pojď pojď
Reagovat
spaniel
Ano, vim.
Reagovat
Fandina
tak to je dobře, že si rozumíme, ne?
Reagovat
Roger_Federer
Mam toho dost:),vypiju litr trnek a dneska si dobrovolne stoupnu Krestakovi pred auto:)
Reagovat
Fandina
u mě ... oprava hrubka
Reagovat
Roger_Federer
ja jsem presvedcen, ze to dela umyslne a systematicky.!, napr Vlka v zime , dokazala za dva dny sestrelit a otravit nalik ze raci dobrovolne sel do haje..Osobne si myslim, ze to delala umyslne, protoze se chtela pomstit za Queshe..Ktery po nedavnem konfliktu sel jinam. Nepochybuji, ze ted si spolu notuji jinde a kralovsky se bavi, jak to tady diky Fandine uz rok vre..lidi odchazi a odchazi..Jen Fandina zustava, tohle je podstata veci ktera ne vadi, samotna Fandina je mi ukradena.
Reagovat
J.M.
Tím začátkem (že tu lidi ničí cíleně, možná pro zábavu) si jistý nejsem, taky jsem o tom leckdy přemýšlel. Je to pro mě dost záhadné, těžko odhalitelné. Opravdu nevylučuji možnost, že je duševně nemocná (to opravdu nemyslím jako urážku, ale seriózně).

Ale ten závěr, to je přesné - pro mě nejhorší na celé věci je to, že ona to tady postuponě, krůček po krůčku, požírá. Vyprovokuje neskutečnou vlnu odporu, kdy se zdá, že tentokrát už tohle opravdu ustát nemůže (protože, maminko, pane bože, pane administrátore, ty to vidíš). Ale ona se na čas takticky stáhne, aby pak ve vhodný čas zase zaútočila, a ještě silněji, protože ti, které předtím vysála, už zhuseně odešli, nebo jim definitivně došly díly. A zbývají jen pochlebníci a záhadné nicky, které se tu odněkud zjeví, a poprvé v životě tu něco napíšou, a zrovna na její obranu. To jsou, jak říkal Svěrák, vyslovené shody náhod... Velmi silně mi to připomíná putinovskou taktiku - stáhnout se do ústraní, dělat, že nic, všechno popírat, tvářit se mírumilovně, ale přitom krůček po krůčku požírat okolní svět, roztahovat se, za bezmocného přihlížení ostatních, kteří nemají nic v rukou, co by proti tomu bylo nějak platné.

Proto říkám, že čas tolerance už nenávratně vypršel, a myslím, že by se administrátor měl stavit k věci jasně - buď tu chce kvalitní komunitu (a že tady těch přínosných diskutérů bylo, postupně ubývají, a tím jde kvalita tenisových diskusí dolů), a nebo ji. Obojí současně prostě nefunguje. To je po těch letech už definitivně jasné. Navíc ona asi miliadkrát, včetně této diskuse, dala jasně najevo, že nic měnit nehodlá, že žádná domluva není možná. To je od ní jasně definitivní stanovisko, tam už není jakýkoli prostor na nějakou další domluvu, na jakoukoli rozumnou komunikaci. O to tady byla marná snaha celé dlouhé roky.
Reagovat
spaniel
Jenže tady admin v podstatě není. Občas zasáhne, když náhodou někde zahládne vulgarity a dá ban, který je stejně k ničemu, jelikož ten člověk je za 5 minut zpátky s novým nickem. Možná se tím admin dokonce baví. Jediná možnost by byli vybraní moderátoři, pokud na to nemá admin čas. Každopádně i teď, i kdyby velé TP napsalo adminovi a ten by jí dal ban, zítra je tady zase.
Reagovat
J.M.
Ale ona je snadno odhalitelná. Pokud by tedy kompletně nezměnila styl, což by ale už nebyla ona. Čímž by možná ztratila smysl existence zde. Takže pokud by se vrátila, muselo by se to prostě hlásit znovu a znovu. Až by ji to přestalo bavit. To není jako s nějakým "hulvátem obecným", který je tuctový a zaměnitelný. A kterému ani nejde o to, co a jak píše, takže může pokaždé psát něco jiného. Ona je jedinečná.

Možná by nějaká koordinovaná snaha stála za pokus. Když adminovi jednou za měsíc někdo napíše, ať ji zablokuje, tak nad tím mávne rukou. Pokud mu to v jeden den napíšou desítky lidí, třeba ho to aspoň zarazí, co to je.
Reagovat
Fandina
Jasně, jsem nezaměnitelná, jediná s nickem Fandina ... úsměv a ... pojď pojď pojď a komunita na TP objevila, že jsem duševně nemocná ... jupíííííííííííííí
Reagovat
Fandina
O čem se chceš domlouvat. Navrhni něco, jsem přístupná k domluvě, pokud bude smyslpná a k věci, proč bych se nemohla s tebou na něčem domluvit?
Reagovat
Fandina
a došla jsem k závěru, že jsou tady jedni, kteří mě považují za blázna a druzí za hajzla. Takže doporučuji všem, abyste se starali sami o sebe a ne o to, kdo je Fandina.
Reagovat
Fandin
není blázen.
Reagovat
Fandina
Dobře, tak mě tady kde kdo považuje za psychopata. A co z toho plyne?
Reagovat
J.M.
On je to v široké veřejnosti takový zažitý omyl. Že pojem "psychopat" znamená obecně jakéhokoli psychicky nemocného člověka, blázna. Přitom to je specifická porucha osobnosti, kdy, jak říkal populární MUDr. Hnízdil (ve svých ještě populárnějších výrocích o psychopatech), člověku chybí "centrum mozku, kde je soucit a svědomí".

A co se týče toho, že je dobré se se starat o sebe a ne o takové lidi - to je další populární omyl. Je to totéž, jako když tě třeba někdo okradne, a pak ti dobře poradí, aby ses jím nezabýval a nechal to být. Pokud člověku chybí smysl pro pojmy jako "činy a jejich dopad, zodpovědnost za ně", pak skutečně takové rady může považovat za moudré.
Reagovat
Fandina
Nejsem žádný psychopat ani nic podobného. Jestli někdo usuzuje podle ... úsměv nebo pojď pojď pojď, tak je na omylu. Píši to vědomě, místo šmajlíku a podobně. Jinak nevidím žádný důvod, proč by si měl někdo o mně myslet, že jsem psychopat.
Reagovat
Roger_Federer
https://m.youtube.com/watch?v=aDiPnxQy-44
Reagovat
Fandina
v druhém psychopata, provokatéra nebo hajzla?

Není to náhodou o každém z nás, respektovat co píše druhý na veřejném webu a používat zdravý selský rozum?
Reagovat
Fandina
Přeji mu radost z úspěchu. Sice to bylo na úkor Lukáše a neviděla jsem to, ale je jasné, že i projít kvaldou byl úspěch. A navíc se mi líbil herně na turnaji v Umagu. Jsem zvědavá na další jeho karieru. A je to sympaťák.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist