Singapur? Šafářová prohrála a čeká na zaváhání Suárezové. Plíšková je už bez šance

21. 10. 2015, 10:15
Aktuality 1138
WTA MOSKVA - Lucie Šafářová si v Moskvě postup na Turnaj mistryň nevybojuje. Česká tenistka ve svém úvodním zápase podlehla po dvou a půl hodinách boje své kamarádce, obhájkyni titulu a v hale nyní již sedmnáct zápasů neporažené Anastasii Pavljučenkovové a musí čekat, zda jí účast na závěrečném podniku sezony ve dvouhře nepřekazí Španělka Suárezová. To Karolína Plíšková dnešní porážkou o naději na Singapur definitivně přišla.
Lucie Šafářová

Finalistku letošního French Open Lucii Šafářovou přibrzdila ve skvěle rozehrané sezoně bakteriální infekce, kvůli které po US Open šest týdnů nehrála. Na kurty se vrátila minulý týden v Linci, kde prohrála hned první zápas s Rumunkou Mituovou.

 

Osmadvacetiletá Češka pak přiznala, že po nemoci bojuje s fyzickou kondicí, jenže na nějakou komplexní přípravu v těchto dnech není dostatek času. Stále totiž potřebuje body v boji o Turnaj mistryň ve dvouhře, od konce srpna ale žádné nepřidala a už ani nepřidá.

 

Poslední šanci na jejich zisk promarnila dnes v Moskvě, kde pro jistotu účasti na závěrečné akci sezony ve dvouhře potřebovala uhrát semifinále. Šafářová však vypadla hned po svém úvodním vystoupení.

Semifinalistka z let 2011 a 2014 byla jako turnajová dvojka nasazena do druhého kola, v něm však nepřetlačila domácí Anastasii Pavljučenkovovou. S o čtyři roky mladší Ruskou má velmi dobré vztahy, neboť s ní v minulosti dosahovala dobrých výsledků ve čtyřhře, ale v sedmém vzájemném zápase s ní už popáté prohrála.


Čtyřiadvacetiletá Pavljučenkovová potvrdila, že je na rozdíl od Šafářové rozehraná a má dobrou formu, neboť v neděli triumfovala v Linci a v hale už dva roky, respektive 16 zápasů v řadě, neprohrála.

A hned v úvodu zápasu bylo znát, že Šafářové chybí zápasové tempo, zatímco Pavljučenkovová nastoupila k již sedmému zápasu během devíti dnů. Ruská tenistka svou kamarádku přetlačovala v agresivních výměnách a měla mnohem větší úderovou jistotu. Šafářová těžko se nedoakázala dostat do hry a první set i vinou třinácti nevynucených chyb prohrála hladce 1-6. 

Před startem druhé sady si domácí hráčka vyžádala pauzu na ošetření, během které si nechala ledovat pravé zápěstí. S tím v úvodu druhé viditelně bojovala, zatímco Šafářová se začala dostávat do hry. Přesto se ruská tenistka dostala do brejku a vedla už 6-1 a 5-2.

Česká tenistka ale nic nevzdávala a když na sedmý pokus konečně proměnila brejkbol a následně brejk potvrdila, vyrovnala na 5-5. V dvanáctém gamu svým prvním esem odvrátila mečbol, v tie-breaku jí soupeřka bojující s únavou i bolavým zápěstím pomohla sérií chyb, hodila raketou do sítě a psychicky odolnější Šafářová si vynutila třetí set. 

I když se v té chvíli Šafářová nacházela v lepším psychickém rozpoložení, využít toho nedokázala. Bojovala se svým servisem, a přestože odvrátila šest ze sedmi brejkbolů, na úspěch to nestačilo. Pavljučenkovová, jež se znovu nechávala ošetřovat, tentokrát kvůli bolestem v oblasti zad a ramena, získala po svém podání 16 z 18 výměn a nakonec a po dvou a půl hodinách boje zvítězila 6-1 6-7 6-3.

Plíšková je ze hry. Pennettaová ukončí kariéru na Turnaji mistryň
Šafářová nyní nemá postup na Turnaj mistryň ve svých rukách. Dnešní den navíc výrazně odtajnil tajenku, kdo se letošního Turnaje mistryň zúčastní. Švýcarka Timea Bacsinszká bude jednou z náhradnic, definitivní jistotu postupu dostala Angelique Kerberová a poprvé v kariéře se na Turnaj mistryň kvalifikovala Flavia Pennettaová.

Zbývá tak obsadit poslední volné místo, které aktuálně drží svěřenkyně Roba Steckleyho Šafářová. Sesadit ji z osmého místa může už jen Carla Suárezová. Španělka, která se už včera prodrala do čtvrtfinále, k tomu potřebuje postoupit do finále. Do něj vede cesta přes trio Rusek: když porazí osmnáctiletou vítězku loňské juniorky French Open Darju Kasatkinovou, tak se o finále a Turnaj mistryň utká s Pavljučenkovovou, nebo Martou Gasparjanovou.


Vítězka letošního US Open Flavia Pennettaová dnes porazila 6-2 6-4 Rusku Darju Gavrilovovou a svůj poslední turnaj kariéry, jejíž konec ohlásila po triumfu ve Flushing Meadows, tak odehraje stylově na Turnaji mistryň.

Jakmile Pennettaová získala jistotu postupu do Singapuru, z turnaje v Moskvě odstoupila. "Je mi líto, že musím odstoupit. Ale dnes jsem měla problémy s pravou nohou, kterou jsem si během zápasu s Gavrilovovou nechala ošetřovat, a bylo mi doporučeno, abych si odpočinula a měla čas se uzdravit," omluvila se vítězka letošního US Open. 

"Fanoušci v Rusku byli úžasní a Moskvu opouštím s fantastickými vzpomínkami na lidi i město. Děkuju pořadatelům, že mi dali divokou kartu a já mohla hrát na tomto skvělém turnaji. Bylo mi ctí, že jsem si v Moskvě mohla během své kariéry zahrát," dodala.

Třiatřicetiletou Italku do Singapuru definitivně poslala dnešní porážka Karolíny Plíškové. Ta podlehla 3-6 6-7 Lotyšce Anastasii Sevastovové a přišla o poslední naději se kvalifikovat. Do Singapuru se nepodívá ani jako náhradnice, cenou útěchy pro ní bude start na turnaji WTA Elite Trophy v Zhuhai.

Na něm by si zahrála i Šafářová, kdyby jí nakonec účast na Turnaji mistryň ve dvouhře unikla a byla na něm jen náhradnicí. Na rozdíl od Plíškové si však v Singapuru určitě zahraje, neboť s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou kvalifikovala do čtyřhry.

Obě Češky se mohou těšit také na polovinu listopadu, kdy se v Praze bude konat finále Fed Cupu Česko - Rusko.


Ve druhém kole Kremlin Cupu dnes ztroskotaly nakonec všechny tři Češky, když ve večerním duelu neuspěla ani Klára Koukalová, Třiatřicetiletá tenistka, jež v ruské metropoli prošla kvalifikací a po odhlášení Kerberové byla nasazena přímo do druhého kola, nestačila na dvojnásobnou grandslamovou šampionkou Světlanou Kuzněcovovou. Domácí favoritce podlehla 4-6 2-6 a ani ve čtvrtém vzájemném střetnutí s ní neuhrála jediný set.

• WTA PREMIER MOSKVA •
Rusko, tv. povrch / hala, 702.900 dolarů
středeční výsledky (21. 10. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Pavljučenkovová (Rus.) - Šafářová (2-ČR) 6-1 6-7(2) 6-3
Sevastovová (Lot.) - Kar. Plíšková (6-ČR) 6-3 7-6(10)
Kuzněcovová (Rus.) - Koukalová (ČR) 6-4 6-2
Pennettaová (3-It.) - Gavrilovová (Rus.) 6-2 6-4

Curenková (Ukr.) - Schmiedlová (8-SR) 7-6(5) 4-6 6-3

Gasparjanová (Rus.) - Mladenovicová (9-Fr.) 6-2 6-3
Kasatkinová (Rus.) - Beguová (7-Rum.) 6-3 3-6 6-3
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Klepačová/Siniaková (3-Slovin./ČR) - Kruničová/Martičová (Srb./Chorv.) 7-5 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1138
Přidat komentář
Frick
je ale to, že hráčka, o který se ví, že žije v cizině, má rezidenci u nás...

http://www.wtatennis.com/players/player/1687
Reagovat
George_Renel
Jdi do hajzlu!
Reagovat
gigin
Tvl, netoč se, tě trefí cyp, máme roky už. Ser na něho, blixa ho jasně odhalil o co mu jde.
Reagovat
George_Renel
Já se netočím. Já se bavím :-))).
Reagovat
d@ve
K neduhům stáří, postihujícím hlavně intelektuály, patří především dvě vady, komplementárně spojené. Je to: neschopnost udržet myšlenku a druhá vada: neschopnost myšlenku opustit. Já bych se dnes ve svém příspěvku soustředil pouze na tu první vadu. Tak tou trpěl například svého času profesor Zdeněk Nejedlý, zvláště na sklonku života, když hovořil - jak se říká - spatra. On začal - dejme tomu - husitským hnutím a teď řetězcem nejrůznějších asociací se dostal k rekreaci ROH, plnění plánu ve výkupu brambor, až skončil - dejme tomu - tradičním poděkováním straně a vládě třeba za dostatek citrónů na vánočním trhu... :D
Reagovat
FulnekUltras
;))))) z čehož vyplývá, že největší umění je včas změnit téma... ;)
Reagovat
slacker
nebo kabat
Reagovat
FulnekUltras
nebo nick ;)
Reagovat
slacker
To je takova spina ten renel a blixa.
Reagovat
Frick
Ok. Já bych to takto nenapsal, ale bohužel - ve své těžké situaci musím vzít zavděk i člověkem, jehož chování (např. zybtečné šití do Tommra) se mi mnohdy nelíbí.
Reagovat
misa
"těžké situaci" ... Teď si představ, že by zrušili Tenisportal. To by u tebe bylo na sebevraždu!
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
George_Renel
Ty jsi stejný zmetek jak ten Fricek.
Reagovat
Frick
Už jsme aspoň dva.
Reagovat
slacker
Vy jste takova sorta lidi co je v literature zobrazovana panem Brouckem, Pandrholou nebo panem Kotrcem
Reagovat
slacker
a na Trautenberga jsem zapomel :D
Reagovat
George_Renel
A vy jste zase ti, kterým se říká ztroskotanci, loseři. To je horší:-). Prostě život k ničemu. To je nevyléčitelné. Upřímnou soustrast. To by k vám pro dnešek stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
A nebyl náhodou Trautenberk kladná postava? Drobný podnikatel, kterého dusil vysoký místní funkcionář KSČ, v archivech vedený pod přezdívkou Krakonoš?
Reagovat
Frick
A sojka STB :-D
Reagovat
Frick
Zkrátka mne to mrzí. Za celý můj národ.
Reagovat
EllNino
To už jsme slyšeli, němáš tam něco novýho ? neohranýho a co se netýká daní, Sparty a Lucinky ?
Reagovat
George_Renel
Jdi do hajzlu!
Reagovat
Frick
Chudáku.
Reagovat
EllNino
Špíno
Reagovat
Frick
Proč to vlastně čteš? Tento článek už je celkem dole, nikde tě v něm nezmiňuju, nemusí tě vůbec zajímat.
Reagovat
George_Renel
Už sis našel práci? Už jsi někdy zaplatil daň s příjmu?
Reagovat
FulnekUltras
On někdy úplně stačí i každodenní boj s údajnou přidanou hodnotou... ;)))
Reagovat
misa
proč už neřešíš tenistky v plavkách? To bylo mnohem lepší než daňová témata :)
Reagovat
Frick
Protože toto téma plavek nemá úroveň.
Reagovat
misa
Za chvíli tě nebude bavit ani ta Lucka.
Reagovat
EllNino
přesně, ani žádný oslavný gratulace nebyly skoro, furt jenom ty daně ...blázen
Reagovat
smazaný uživatel
Daně na tenisovém portálu mají úroveň? Normální lidi to neřeší, kde do daní...
Reagovat
Frick
Já jsem "národní" fanoušek (narozdíl třeba od Montyho25), tak že u mne je "náklonost k vlasti" u hráčky, které fandim, věcí podostatnou. A přišlo by mi příliš povrchní se zaměřovat jen na to, jestli rádi běhají s naší vlajkou po O2 areně, ale jestli třeba i nezapírájí (prakticky výlučně) z daňových důvodů místo, kde se cítí být doma, místo, kam se těší při návratu z turnajů.
Reagovat
George_Renel
Jdi do hajzlu.
Reagovat
Frick
Já jsem tady napsal věcný argument v reakci na jinou osobu. Ty jen vulgární nadávku.

Někdo má úroveň někdo ne.
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/8qBnCGEHwt/?taken-by=carowozniacki

Fotečka z Monaka a u toho Home a srdíčko.

Samozřejmě, nějaký dánský patrioty to může zamrzet, že tam neni fotka Odense. Ale prostě je to fér. Asi skutečně tam žije (i s rodičema - samozřejmě to má logiku, když jí trénuje otec) a považuje to za svůj domov. To se prostě o tý naší PLK trojce asi říct nedá.
Reagovat
Fandina
Bydliště v MC má i Andrejka Hlaváčková. A jinak si najdi fotky Petry v letě jak byla s Radkem a předtím kamarádkou v MC.
Reagovat
Fandina
http://www.lidovky.cz/foto.aspx?galerie=celebrity_leto&foto=APE5ca0e1_kvitova_monako1407.jpg&order=P&skip=0
Reagovat
Frick
Já vim, že tam byla, ale kde strávila více času? V Prostějově (resp. v ČR) nebo v Monaku?
Reagovat
Fandina
Do toho ti nic není, kde strávila víc času. To je její věc.
Reagovat
Fandina
Má v MC rezidenci, musela splnit nějaké podmínky, jinak by jí nezískala. Když chceš kdekoli mít místo bydlení, rezidence, musíš vždycky splnit nějaké podmínky. Například můj syn má trvalé bydliště úplně jinde, než pracuje a po většině roku žije. A nikomu do toho nic není.
Reagovat
Fandina
https://instagram.com/p/5PR_zewX5c/?taken-by=petra.kvitova
Reagovat
Frick
Ten Pospíchal možná směšoval dva paragrafy. Ale pak tedy považuji za špatné, aby k vyvázání z českého domicilu stačilo pouze mít trvalé bydliště mimo ČR. A strávit mimo naší zem více než 183 dní v roce, přičemž je jedno kde a jak.

Pro Petru je Prostějov to, co chápem jako domov / trvalé bydliště a od toho by se mělo vyvíjet místo, kde platí daně. Ne od garsonky v Monaku. Ať se tam tedy fyzicky odstěhuje. Ať se tam vrací z turnajů. Wozniacká i Novak v tom slavnym Monaku skutečně žijí. Bude mne to mrzet, ale aspoň tam neni ta faleš.
Reagovat
George_Renel
A jak to je u té tvé. Lucky? Taky místo do Monaca jezdí do Brna? Taky je falešná?
Už sis našel práci? Už so někdy zaplatil daň s příjmu?
Reagovat
Frick
U Lucky to platí stejně. Možná je to ještě horší. Ta se nezapomněla pochlubit s tím, jak ušetří za zdravotní pojištění.

Petra mi přišlo, že je tak víceméně ve vleku těch pijavic.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč furt píšeš "Petra ----"??? Když už musíš řešit daně, tak si piš o Lucince, která tam daní dýl...
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Tak to je snad jasne, nebot Kvitova vygeneruje dost jinou sumu penez;D)
A dalsi vec je, ze proste se mu Lucka fyzicky libi, takze jak ju vidi, tak tece...hold nekteri chlapi to neudrzi no;D)

Vic bych v tom nehledal.

Jinak pochopitelne utrpeni to cist. Ma nejakou poruchu neschopnosti opustit myslenku...a asi vetsi schizu nez Karlicka.
Reagovat
George_Renel
Jenže ty píšeš, že Kvitová je falešná.
Přitom falešné jsou ty tvé příspěvky, rádobymoralisto.
Reagovat
Frick
Dejme tomu, že Petra na turnajích + odpočinkové dovolené stráví celkem 280 dní v roce v nejrlznějších zemích světa. Co těch zbývajíích 85 dní? Ok, 25 dní strávím v ČR. 14 dní v létě po Wimbledonu a 11 kolem s Vánoc budu s rodinou.

Ale těch dalších 60 dní už zkrátka budu muset kvasit v tý svý monacký zlatý klícce.
Reagovat
Jabadu
Po sportovních hvězdách v Monaku nikdo nic takového nevyžaduje. Mají tolik povinností, že podmínku o počtu strávených dní úředníci kontrolují jen u zlodějů, toho času ještě ne ve výkonu trestu.
Např. ... ... a mnozí další.
Reagovat
George_Renel
Ještě to spočitej Lucce.
Reagovat
EllNino
A Lucinka ? :)
Reagovat
Frick
Lucka to samý. Padni komu padni.
Reagovat
FulnekUltras
ách jo... ;)
Reagovat
Fandina
To, že má Petra rezidenci v Monaku není žádná faleš. To je její věc, kam jezdí, tobě do toho nic není. Pozdle zákonných podmínek tam tu rezidenci má. To tvoje najíždění a neustále pitvání se v tom, co dělají druzí a zpochybňování jejich legitimitivity by se ti jednou také nemuselo vyplatit. Uvědom si, že ty jí tady popisuješ, jako kdy prováděla něco nezákonného. To to to není trapné, není ti hanba?
Reagovat
blixa
Ten Pospíchal nic nesměšuje. Ten pán cílevědomě lže od začátku do konce. A ty to dobře víš. Tudíž co tobě připadá špatné je mi zcela u prdele. Seš pěknej hajzlík.
Reagovat
Frick
V čem lže? Že daně jsou potřeba na chod státu?
Reagovat
blixa
To, že to prokládá nějakou tautologií je irelevantní. Nedělej ze sebe většího vola než doopravdy jsi.
Reagovat
Fandina
Lže v tom, že je má platit Petra.
Reagovat
Frick
Jká řikám - uznávám, že se dost možná mýlí v tom, že vyvázat se z naší daňové povinnost je nějaké složité. Jako např. v Británii, kde se prý skutečně musí dakt že dokazovat, "přerušení pout" s Británií (Proč tedy Andy neni dávno v ráji, když v UK jsou mastný daně?)

http://blog.aktualne.cz/blogy/ales-drobek.php?itemid=23304
Reagovat
George_Renel
Asi takhle.
Jsi do hajzlu!!!
Reagovat
Frick
Miska s argumenty prázdná, tak se musí jít k nadávkám?
Reagovat
Frick
No, to je špatné. To je mi líto.
Reagovat
EllNino
ne, k nadávkám se musí zajít, protože nejsi normální
Reagovat
Frick
Vy nejste normální. tady prostě nastala celostátní psychóza. Huml kritizoval Petru za papírový úprk do daňového ráje a protože byl člen SNB, tak je jasný, že kritika tohoto chování je komunistcký manýr.

To, že se úprky do daňových rájů řeší po celém světe a že "bašta demokracie a kapitalismu" - USA po daňových rájích jdou velice tvrdě, to už nikdo nechce slyšet, protože by došlo k naboření té libivé myšlenky od zlém esenbákovy a hodné Petře.
Reagovat
EllNino
říkám ti, nejsi normální, tohle už je dávno za hranicí unosnosti a s tenisem už to dávno nemá nic společnýho, dokonce ani s Petrou a s daněma a s Humlem atd ...jseš nemocnej člověk a měl bys s tím rychle něco dělat, jinak už tu za chvíli o jménu Frick neuslyšíme :))
Reagovat
Fandina
Normální není, zabývat se tím, že někdo má rezidenci v MC. Každý rozumný člověk ví, že k tomu, aby jí někdo měl, tak je potřeba mít příslušné finance a splnit zákonné podmínky. A a pak tam může mít rezidenci. A má jí tom dost lidí z různých koutů zeměkoule. To co ty tu děláš, že dokazuješ tady, že Petra koná nezákonně není normální. Ty se chováš nenormálně.
Reagovat
George_Renel
Jdi do hajzlu, zmetku!
Reagovat
Frick
Tak mi řekni co na tom neni pravda?
Reagovat
EllNino
tady už to nikdo ani nečte chápeš ? myslíš, že jako všichni poslušně čtou každou tvoji litanii ? :) to si o sobě myslíš asi hodně :D
Reagovat
Fandina
Frick ... mně je úplně jedno, co říká Huml. Já mám svůj rozum a ten mi říká, to co jsem psala nahoře. Že někteří lidé mají rezidenci v MC a je zbytečné to pitvat. Je to každého věc.
Reagovat
George_Renel
Jdi do hajzlu!
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
flex
a tak vypadla raději v prvním zápase, aby měla víc času na adaptaci a přípravu na TM. Chytré!

Ale vážně, je otázka, zda se jí ještě někdy na TM povede dostat, už není nejmladší. Je to odměna za letošní sezónu, za její mnohaletou dřinu, super že tam je.
Reagovat
George_Renel
Teď jsem zvědav na los. Co bude lepší?
Když budou v jedné skupině a jedna z nich mí jistou výhru nebu když se minou,
Reagovat
tommr
preferoval bych kdyby byly každá v jiný skupině ... :)
Reagovat
EllNino
já taky tak :)
Reagovat
Kytka
Taky tak, raději každá v jiné skupině ať se zbytečně nepobijí mezi sebou.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejlepší bude, když se potkají ve finále, ne?
Reagovat
Kytka
Tak to by bylo super
Reagovat
EllNino
Klára muže být pyšná, že Kasatkinu minulej tejden porazila ve dvou setech :D :D
Reagovat
Fandina
A třeba jí i rozehrála, že se jí teď tak dařilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně je to bláznivý cirkus WTA - viz zápasy Kasatkina - Kania kvalifikace a 1. kolo :-)
Reagovat
EllNino
vidiš, to mi uplně uniklo :D :D ...v kvaldě ji smetla a v prvním kole s ní takhle zápasila
Reagovat
smazaný uživatel
Já si toho taky všiml až teď:-)
Reagovat
Kytka
Gratulace také Báře Strýcové. Přešla dál přes Larsonovou v Lucemburku ve dvou setech. Snad z ní Krupa ještě něco dostane, aby se vrátila na pozice, kde byla vloni.
Reagovat
janek_da
Ale teda u 3.gemu v 2.setu jsem se o Kasu dost bál. Bo tam měla celkem haluze nebo kazila. I u jednoho 2.servu to dala, no někdo by řval, že do autu.

Pak už ale servis držel a Karla začla hrát pozdě a navíc pořád dost blbě.
Reagovat
tommr
docela by mě zajímalo jestli je CSN opravdu tak z formy nebo jestli byla dneska nějak extrémně nervózní, protože takhle slabě jsem jí už dlouho hrát neviděl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť hraje slabě už od června..
Reagovat
janek_da
všechno špatně.

Z formy, asi má i něco s fyzičkou. Pak už se těžko hraje i proti nepříjemnému stylu soupeřky, pod tlakem.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne ma nejakou schizu...
...je celkem bez uderove jistoty. Takova krec to je. Nevim, co se tam stalo, ale neni schopna zahrat dobre dva zapasy za sebou...a obcas se ji nejaky ten jeden vydari. Mno je ted ve stavu, kdy bych rekl, ze i zarazeni do Cvokhausenu neni na miste...tohle bude neco hlubsiho asi...tohle proste uz neni ani na Cvokhausen, ale nejaky Schizohausen...;)
Tak dneska mne to nevadilo, ale obecne by to byla skoda...jak by zmizel ten jednorucka z dohledu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já Carlu moc nesleduju. Ale čistě podle výsledků, začátek sezony extrémně dobrej, pak pěknej sešup dolů. Dle mého názoru v první části hrála nad své možnosti a to se pak projevilo. V každém případě radši uvidím místo ní naši Luci.
Reagovat
janek_da
jj, neco tam smrdi. Treba je pretrenovana, bo zapřah na jaře měla veliky. To by byla ta nejlepší možnost.

Chce, ale chybí jiskra.

Koukám na její zápasy a neměla zrovna medové losy. V Americe proti rozjetým Američankám. Cornet, když chytne slinu, dovede porazit kohokoliv. Z takových větších překvapivých porážek bych řekl, je akorát ta s Dendou na USO a Bondarenkou v Tokiu. No a ty jsou taky ve formě.
Takže výsledkově to tak nevadí, ale samotná hra je zoufalá.
Reagovat
Kytka
Vždyť jsem psala, že Karla je především antukářka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani bych neřekl. Nejvíc jí sedí pomalej beton. Ostatně letos to od ní vyjma Říma na antuce žádná velká sláva nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si hned myslel, že i když má tenisový pámbů občas poněkud ujetý smysl pro humor, není to ultimátní hajzl, aby to té Lucce nedopřál. :-)
Reagovat
Jabadu
No to je parada.
Budou fotecky, sampicko, CT v HD, Svacina v nirvane ... Lucka by mela chystat darecky.
:-)
Reagovat
EllNino
Kasatkina mě začíná taky uchvacovat čím dál víc, parádní tenis :) ...a díky za pomoc Lucince :)
Reagovat
tommr
neskutečná senzace! Kasatkina Španělku doslova smetla a zajistila Lucce TM ... :)
Kasatkinu jsem dneska viděl poprvé a musím uznat, že je to opravdu velkej talent. Fascinuje mě hlavně s jakým přehledem a rozvahou hraje. V jejím věku je to dost nezvyklý ... :)
Reagovat
misa
Hraje moc pěkně, žádné přehnané riziko, elegantní tenis, který mi často chybí u našich nejlepších, které jsou schopny se bezmyšlenkovitě vyházet.
Reagovat
Kytka
To je pravda, hrála parádně, žádné bum bum a ono to tam buď spadne nebo ne.
Reagovat
tommr
jj Petra i Lucka by se od ní mohly leccos přiučit ... :)
Reagovat
EllNino
zase ...je mladá, bez tlaku, uvidíme, až přijde tlak očekávání, to pak i největší flagmatik na světě (Kája) padá na hubu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bez tlaku se hraje jinak než když jsi pod tlakem..
Reagovat
misa
pěkný článek od WTA na uvítanou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl nářez, viď hošíku?
Málem kanárek zazpíval!
Ale nebuď z toho smutný:
na ošklivost čtyři kanáry jsi vyhrál!
Reagovat
VlS
a Lucy je tam, i když by jistě ona ( i já) měla větší radost, kdyby tady 2 zápasy vyhrála a zajistila si to vlastními silami. Lucinko, i tak gratuluji. Obrovskej úspěch.
Reagovat
tommr
kdyby se Lucka tak neštastně nezranila tak si TM zajistila už na USO. A kdyby pak ještě k tomu neonemocněla tak si ho zajistila už v Asii ...
Reagovat
misa
Nakonec si ho vlastně zajistila postupem do finále New Havenu :)
Reagovat
tommr
jj kdo by to tenkrát řek, že to bude její poslední letošní výhra a že jí to přesto bude stačit na TM ... :)
Reagovat
EllNino
nemusí být poslední :D
Reagovat
HayashiM
A Márii stačily body po Wimbledonu... A Petře ty po US open.
Reagovat
HayashiM
Já, psal jsem to tady těsně před US Open po skončení New Havenu, že Petra s Luckou by se musely strašně snažit, aby se tam nedostaly, zatímco Kája bude muset ještě zamakat, i vzhledem k formě. Akorát hranici pro jistý postup jsem vypočítal na nějakých 3700, ale to se ještě počítalo se Serenou.
Reagovat
tommr
to odstoupení Sereny nakonec Lucku zachránilo ... :)
Reagovat
Fandina
Faktem je, že pro Šafi to byl poslední vyhraný zápas před TM.
Reagovat
EllNino
Yes Lucy na TM ! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem Lucce pogratuloval;D)
Jinak se mne ta Daria fakt dost libi. hraje velmi zajimave...budu dost o ni uvazovat;)
Reagovat
vendulkabendulka
Takze co to ted znamena? Lucie je v osmicce. to je jasne. CSN bude nahradnici?
Reagovat
Fandina
Náhradnice je Baca a Venus. Snad.
Reagovat
vendulkabendulka
Timea je zranena
Reagovat
HayashiM
viz https://en.wikipedia.org/wiki/2015_WTA_Finals
Timea první náhradnice, Venus druhá. U Timey se uvidí, jak moc závažné má zranění, Venus údajně ukončila sezonu. Pokud by nenáhradnicovaly ani jedna, do Singapuru by ještě teoreticky mohla odjet i Kája.
Nevím, jestli budou potřeba další náhradnice do debla, jestli ano, tak Karla stejně odlétá, jako náhradnice do debla s Garbine
Reagovat
HayashiM
*další náhradnice do singlu je Karla a za ní Kája, a Karla je navíc náhradnice do deblu, ale je otázka, jak moc náhradnic tam vlastně WTA vůbec bude chtít.
Reagovat
vendulkabendulka
V singlu se nevi jak na tom je Maria, Simona mela taky zdravotni problemy a buhvi co se stane v prubehu turnaje. Dve nahradnice budou urcite potreba.
Jinak Lucka bude s Petrou v bile skupine, skoda.
Reagovat
HayashiM
Kde jsi to vzala s tou bílou skupinou? To nedává smysl, ještě se to bude losovat. Jediné, co se ví, je, že bez dalších odhlášek nebude Lucka ve skupině s Penettou a Petra s Kerberovou
Reagovat
vendulkabendulka
Ja mam pocit ze do skupin se prave vubec nelosuje ale na preskacku nasazuje podle vysledku Race. Ale mozna se mylim, treba me tommr/nekdo opravi..
Ergo toto by melo platit https://en.wikipedia.org/wiki/2015_WTA_Finals_%E2%80%93_Singles
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky se losovalo.
Reagovat
vendulkabendulka
Tak jo ;)
Reagovat
VlS
Hádat se nebudu, na 100% to nevím, ale nasazuje se jednička a dvajka, k nim se postupně losuje 3 a 4, 5a6 a 7 a 8. Takže se ví, že jednička nebude s dvojkou, trojka s čtyřkou, pětka s šestkou a sedmička s osmičkou.
Reagovat
HayashiM
Pravdu díš.
Reagovat
vendulkabendulka
Aha, ano, takto nejak to bude.
Reagovat
tommr
bude se losovat tak, že ze 4 dvojic (Halep-Muguruza, Sharapova-Kvitová, Radwanska-Kerber, Pennetta-Šafářová) se vždycky jedna hráčka nalosuje do první skupiny a ta druhá půjde do druhý ...
Jistý je tudíž jen to, že Petra nebude ve skupině se Sharapkou a Lucka s Pennettaovou ...
Reagovat
janek_da
hlavně aby se nedostala do červené skupiny, pak by i další postup byl reálnej
Reagovat
HayashiM
Teď nevím, jestli se bere race nebo aktuální žebříček, ale v obou případě Petra s Márií být může.
Reagovat
tommr
nemůže. Zřejmě si zapomněl, že Serena se nepočítá ... :)
Reagovat
HayashiM
spíš jsem zas pošetile věřil http://live-tennis.eu/wta-race, když jsem měl koukat radši na wiki :D A je to opravdu podle race, není to přeci jen normální žebříček?
Reagovat
tommr
po odečtení bodů za lonskej TM budou oba žebříčky totožný ... :)
Reagovat
blixa
Nemůže. Mária je třetí a Petra čtvrtá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě není rozlosováno, nevíme, kdo s kým bude ve skupině. Ale víme, kdo s kým určitě ne - Simona s Mugu, Maria s Petrou, Aga s Angie a Flavia s Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
Co chce WTA je irelevantní, pravidla říkají, že náhradnicemi jsou holky na 9. a 10. pozici.
Reagovat
HayashiM
Takže pokud je Timea opravdu zraněná a Venus nepojede, Káju čeká další trmácení navíc... :D
Reagovat
vendulkabendulka
Za takovy penize bych se klidne taky zatrmacela ;)
Reagovat
blixa
Pokud neodmítnou.
Reagovat
EllNino
no Venus tam určitě jako náhradnice nepojede, ta přeci avizovala, že sezona skončila, druhé housle, to není styl Venus :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud odmítnou, jedou ty, co jsou v pořadí za nimi.
Reagovat
Fandina
Vážně, takže neplatí 7 + WC?
Reagovat
smazaný uživatel
Platí. Ale není-li udělena WC, postupuje přímo prvních osm a děvčata na deváté a desáté pozici jsou náhradnicemi.
Reagovat
Fandina
Bylo to trochu plácnutí, ale ve skutečnosti race je jiné, víme, že Serena tam není, takže je všechno trochu jinak. Řekněme, že pro TM platí nějaké pořadí podle kvalifikace, případně i WC a k tomu omluvy a pak je asi v pořádku, že hraje prvních osm a devátá a desátá jsou náhradnice.
Reagovat
HayashiM
Podle mě platí, ale jediný případ, kde by ta WC dávala smysl, je Penetta, která se kvalifikovala bez ní, takže to bude v pohodě :)
Reagovat
HayashiM
Tak Kasatkina teď má české fanoušky předplacené minimálně na rok dopředu :D
Reagovat
PetaM
Jooooooooo,Lucik v Singapuru :D
Reagovat
janek_da
\o/
\o/ \o/
\o/ \o/ \o/
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TAAAAAM... ta carla by tam udelala stejne ostudu
Reagovat
HayashiM
Je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!
WELCOME, LUCY!
Reagovat
smazaný uživatel
Kasatkina na Hrad!!!
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooo
Reagovat
VlS
V Karpatech?
Reagovat
George_Renel
A za hodinu je vymalováno. :-)))
Reagovat
Fandina
Je to támmmmmmmmmmmmmm!!! Kasa superrrrrrrrr!!!
Reagovat
Fandina
Reagovat
tommr
Kasatkina bude podávat na zápas. Ted se ukáže co v ní opravdu je ... :)
Reagovat
d@ve
2. MB využit!! :)
Reagovat
HayashiM
...je prostě k nakousnutí... :D
Reagovat
HayashiM
Doraž Karla!
Reagovat
janek_da
to byl zkušený HE. Pozor, není konec!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jdu pomalu pod clanek s tim Congratulations...bo tam jsem si vcera na dnesek pripravil pozici na slaveni;D)
Reagovat
janek_da
Jeden z nejhorších stavů pro vedoucí, 5:1
Reagovat
Fandina
tommr to také říká
Reagovat
d@ve
To už vypadá opravdu nadějně. :)
Reagovat
tommr
skoro tomu nemůžu uvěřit ... :)
Reagovat
d@ve
Možná ji Carla podcenila a nebo už je taky vyšťavená..
Reagovat
d@ve
5:1 Tohle už asi (snad) nepustí.. :)
Reagovat
tommr
nechápu to - proti Cibuli nehrála zdaleka tak špatně ...
Reagovat
janek_da
tak dobré. Polštář 2 brejků je lepčí.
Reagovat
janek_da
Krásná výměna. BYch řekl, že se Carla zvedá. Začíná víc hrát. Kase nevychází risk.

Vlku. Všiml sis pohybu nohou Carly na servu (zeshora)? Jak šla při něm dozadu :-/
Reagovat
smazaný uživatel
ale skore 1:4
Reagovat
smazaný uživatel
No ja si hlavne vsiml, ze uz delsi dobu ma herni schizu...
Reagovat
janek_da
tak to je jas. Jenom me udivila ta technika nohou.

Jistota je fuč, bh tuctový. Winnery jsou spíš haluze
Reagovat
babolat.cz
a najednou vám ruska nevadí...
Reagovat
misa
Nevadí, protože nemá čím.
Reagovat
misa
vadit
Reagovat
Fandina
Přesně tak.
Reagovat
d@ve
Tak tak..
Reagovat
babolat.cz
tys tady včera plácal něco o Putinovi, trolle
Reagovat
misa
Putin není ruským prezidentem, demente?
Reagovat
lars
protoze je s malym r :))
Reagovat
d@ve
:)
Reagovat
janek_da
začínám se trochu bát
Reagovat
janek_da
myslím, že další serv Kasa neudrží
Reagovat
tommr
nelezeš mi náhodou do zelí? :)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
janek_da
tak nebýt jejího servu, ve výměně byla horší. Naštěstí
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře ty :-))
Reagovat
gigin
:DDD

Jinak zítra bys mi mohl ještě potlačit Gulbise proti Ivovi, když si v tak dobrém rozmaru :D
Reagovat
tommr
měl ses se mnou vsadit, že CSN prohraje a moh si mít podporu zajištěnou ... :)
Reagovat
gigin
Tak to bylo jasné, že Karlička hukne ;)
Reagovat
tommr
tobě možná, mě ne ... :)
Reagovat
gigin
Měl jsem se vsadit hergot :)
Reagovat
janek_da
a 2 BP Carla úplně mimo. No, snad se nezvedne
Reagovat
smazaný uživatel
Co tommr, jak vidí ty 1% šance? :-)
Darjo, vyděržáť!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jedno procento tady na TP ma celkem slusnou hodnotu;D))))
Reagovat
tommr
ted už to vidím spíš na těch 10% ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Pro Karlicku?
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
janek_da
No, jestli si Kasa udrží brejk, tak jsem zvědav ke konci setu
Reagovat
janek_da
Říkám Kasa, bo Darja už je obsazena Gavrilovou
Reagovat
smazaný uživatel
No spis ted, jestli ho udrzi;)
Reagovat
janek_da
Karla došla k BP, jak slepy k houslim, tak je rači vrátila
Reagovat
d@ve
První šanci o rebrejk naštěstí odvrátila. ;)
Reagovat
misa
nekonečnou zásobu talentů. Kasatkina předvádí v 18 letech krásnou hru s vynikajícím forhendem, pohybem a nedělá zbytečné chyby. Snad jí to vydrží.
Reagovat
smazaný uživatel
taky jich je o něco víc než nás ,ale zatím pořád vedeme
Reagovat
tommr
a navíc je docela hezká a sympatická ... :)
Reagovat
tommr
nemůžu uvěřit vlastním očím. Kasatkina zatím CSN doslova válcuje ... :)
Reagovat
rusedski
Ale pro jistotu bys měl trošku zatommrovat :)
Reagovat
darek.vrana
Ale to je jen začátek, stejně nemá nejmenší naději;-)
Reagovat
martinek37
Tak sem vlezu, chci napsat něco v tom smyslu, že na konci sezóny má z našich holek nejlepší formu Bára a co vidím. Zase nesmyslný plky o daních, který nikam nevedou.
Jen bych chtěl k tomu dodat, že pokud dítě chcete dát na tenis a čekáte nadprůměrné výkony a výsledky, musíte do toho narvat neskutečný prachy. A jestli si tady někdo myslí, že stát na to jako něco přidá, tak ani náhodou. Bez obrovských investic zpravidla rodičů by ty naše hvězdy prostě nebyli. Najednou by jako měli něco splácet státu když na prvopočátku jejich kariéry nikoho nezajímaly. Moc nechápu. Až tady stát bude vychovávat mladé talenty a nějakým způsobem je dotovat, tak by to dávalo smysl. Takhle jsou to jen závistivý kecy, nic jinýho.

Jo a zdá se, že Kasatkina chce Karličku vymazat z kurtu.:)
Reagovat
d@ve
Já už bych to víc nevířil.. Jsme rádi, že to utichlo. ;)
Reagovat
rusedski
kolik má v ČR fanoušků :)
Reagovat
VlS
:-) fanoušků +7 876 123 - zbytek jsou hateři, mimina a negramoti :-) Davaj Dario
Reagovat
Fandina
Kasatkina Carla 4:0. Kasa Davaj!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim dle mych ocekavani. Karlicka schiza...Daria dynamicky pohyb na kurtu, krasne si obehne FH, pekne rohozy, trpeliva, sebevedoma, tahle 18ctka bude opravdu zajimava v budoucnu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už 5:0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ja se nedivim;)
Reagovat
tommr
CSN se zatím zdá být úplně mimo. Kasatkina vypadá naopak nečekaně dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nectes si moje prispevky;D)))))
Reagovat
flex
já jo a udělal jsem dobře při kurzu 2,6
Reagovat
smazaný uživatel
respektive to tve 1% se zacina dost otrasat;D)
Reagovat
tommr
nejásej předčasně - zatím máme za sebou teprve první set. Musím ale přiznat, že tak dobrej výkon od tý mladý Rusky jsem opravdu nečekal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kasatkinu jsem viděl zatím pouze jednou na US open s Konjuh. Tam mě na ni zaujala hlavně její trpělivost. Počkala si na chyby soupeřky a nebála se zahrát winner. Na druhou stranu jsou to vrstevnice, takže se dobře znají.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne nejvic na ni zaujala trpelivost, obihany FH a take to jeji sebevedomi...na 18 let dost zajimave.
Ale uvidime jak se vyporada s tlakem velkeho zapasu, druhy set uz nebude tak jednoduchy.;)
Reagovat
janek_da
ale pro Carlu bude 2.set taky ještě náročnější
Reagovat
Fanda67
Tommre tvůj "kvalifikovaný odhad" 1 procento ti zatím nějak nevychází :-)
Reagovat
tommr
nebudu se vůbec zlobit když mi to nevyjde - právě naopak ... :)
Reagovat
VlS
Dyť proto jsi to psal, aby to nevyšlo, ne?:-)
Reagovat
d@ve
Začátek slibný.. Snad má v hale mocnou podporu.. :)
Reagovat
blixa
Ale známe Karličku. Rozehrává se pomaleji ...
Reagovat
tommr
jj začátek vypadá opravdu slibně. Doufejme, že se nejedná jen o pomalejší rozjezd favoritky ... :)
Reagovat
Jiri
nastesti se tyto debaty o danich nijak nepromitnou do zivota nasich nejlepsich hracek, ktere si dal budou zit vyhodneji v Monaku, jelikoz si na to proste dokazali vydelat a to neni zrovna jednoduche (navic narozdil od ruznych kmotru a gangsteru z celeho sveta jen a pouze svym umem). Preji jim, at se jim stale dari a delaji nam jeste mnoho let radost. Jinak z clanku jsem pochopil, ze drtiva vetsina s touto "kauzou" nema problem a dal fandi oblibenym hrackam. To je dukaz, ze ceska tenisova fanouskovska obec je na tom jeste dobre.
Reagovat
blixa
Fricku, Fricku ...

Jak jsem starej , tak jsem blbej. Já jsem si fakt myslel, že jsi takový naivní Mirek Dušín, co jen chce , aby podle jeho romantického pohledu na svět bylo všechno tak nějak ?správě?. Houby z octem. Ty seš normální závistivej hajzl, kterej pro svoje pokleslé cíle je ochoten využít jakoukoliv sviňárnu, jen když se jí hodí do krámu. Použít jako argument články pana Pospíchala, to už silná káva i na můj žaludek. Ten člověk byl sice disident, ale bohužel i mezi disidenty se vyskytovaly pěkný svině, co se většinou ukázalo až v dobách porevolučních. Nehodlám zkoumat jeho minulost, ale naprosto mi stačí jeho současnost. Oba články jsou neskutečnou snůškou lží a polopravd s evidentně jediným cílem, vzbudit v neznalém čtenáři dojem, že ta Kvitová je vlastně kriminální živel, který není v teplákách jen díky tomu, že naše úřady nekonají. To nejsou nějaké ?možná faktické chyby?. To je soubor naprosto účelových lží. I kdybych byl takový pitomec, že bych mu uvěřil že první článek napsal v nějaké poblouznění smyslů, tak druhý článek, kdy už si po odezvě mohl zjistit, jak jsou věci doopravdy ty lži akorát eskaluje. Přitom ten pán zachází účelově s pojmy, které svědčí o tom, že problematiku ve skutečnosti nejspíš celkem slušně zná, ale neštítí se ji totálně překroutit tak, aby se mu to hodilo do krámu. Opravdu něco, z čeho se každému slušnému člověku musí udělat špatně od žaludku. Tímhle jsi u mě hochu klesnul až na samé dno. Já vím, že je ti to jedno a že se někde chlámeš, jak jsi mě pěkně vytočil. No jak říkám, jak jsem starej , tak jsem blbej ?
Reagovat
slacker
Infomace z clanku ti nevoni takze sis pospisil se svoji vlastni lzi?
Reagovat
smazaný uživatel
Informace?! Tomu se tak ani nedá říkat!
Reagovat
smazaný uživatel
že tento portál se týká TENISU! Nikoli daní! Prosím !
Reagovat
blixa
Máš tam špatný čas. Týkal. Kdysi :D Dnes je to daňový portál se specializací na tenis ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je snad teď nějaká okurka? Stále čekáme zda Šafi bude na TM v singlu. Záleží na CSN a jejích soupeřkách. Takže já tam radši uvidím Šafi než Carlu. Jinak velice pozitivní - čtyři naše holky na TM a česká televize se " utrhla " a vysílá letos přenosy ze Singapuru. No, paráda. Už se moc těším a kde kdo bydlí, je mi jedno. Češi, co pracují v zahraničí, taky daní v zahraničí. A berte to tak, že tenistky v zahraničí pracují a převážně žijí a nechte to už ( fricku ! ) do prčic být.
Reagovat
smazaný uživatel
taky se na něj někdy dostane
Reagovat
janek_da
Žilo bylo 10 pánů, kteří spolu chodili každý den do restaurace na oběd. Za oběd měli pokaždé zaplatit dohromady přesně 1 000 korun. Pánové se dohodli na tom, ze se na té tisícovce budou podílet tak, jak platí daně. Takže první čtyři, ti nejchudší, neplatili nic. Pátý zaplatil 10 korun, šestý 30 korun, sedmý 70 korun, osmý 120 korun, devátý 180 korun a desátý, ten nejbohatší, 590 korun. Takhle to šlo celé roky a nikdo si nestěžoval.
Reagovat
janek_da
Až jednou hostinský přišel s tím, že jim dá slevu a bude po nich chtít každý den za oběd jen 800 korun místo 1 000, protože jsou to stálí zákazníci. To bylo od něho moc hezké. Jak si ale rozdělit těch ušetřených 200 korun? Kdyby každý z deseti pánu platil o 20 korun méně, prvních pět pánů by dokonce dostávalo peníze za to, ze chodí na oběd. Hostinský jim navrhl se o úsporu podělit tak, v jakém poměru platí za oběd. Vzal si papír a tužku a začal počítat. Vyšlo mu toto: Pátý pán už nebude muset platit nic, stejně jako první čtyři, takže 100 % úspora. Šestý bude platit 20 korun, místo 30, ušetří 33 %. Sedmý bude platit 50 místo 70 korun, ušetří 28 %. Osmý pán zaplatí 90 místo 120 korun a ušetří 25 %. Devátý zaplatí 140 místo 180 korun, takže ušetří 22 %. Desátý pán, nejbohatší, bude platit 490 místo 590 korun. Úspora 16 %. Každý z těch šesti na tom bude lépe než předtím, a ti první čtyři mohou i nadále jíst zadarmo.
Jak se ale vzápětí ukázalo, velké nadšení ten návrh nevyvolal. "Takže já z těch 200 korun dostanu jen 10?", křičel šestý pán, ukázal na desátého, nejbohatšího, a pokračoval: "A tenhleten dostane hned 100!" "To je pravda!", křičel pátý pán, "Já ušetřím jen 10 korun, ale on desetkrát víc!". "Opravdu!", přidal se sedmý, "takže jemu stovku a mně jen dvacku?!". Rozkřičeli se i první čtyři pánové: "A my nedostaneme vůbec nic? Jak k tomu přijdeme? Zase jsou na tom nejhůř ti nejchudší, jako vždycky!" A všech devět se vrhlo na toho desátého a ztloukli ho.

Příštího dne se desátý pán u oběda neobjevil. Nijak jim to nevadilo, prostě si sedli a jedli bez něho. Když ale došlo k placení, zjistili zajímavou věc: Všichni dohromady neměli ani na polovinu sumy, kterou zrovna projedli. A pokud mezitím neumřeli hlady, tak se tomu diví dodnes.
Reagovat
smazaný uživatel
tím spíš by mělo mrzet ,že boháči utíkají do daňových rájů.Nemyslím ale ,že by to bylo proto,že jim tu někdo závidía vydírá,jen jsou dobrými hospodáři a dělají,co jim je dovoleno.Spoléhat na dobročinnost a rozdávání se je naivní,kamenoval bych spíš politiky,kteří vše přehlíží
Reagovat
smazaný uživatel
ta pohádka je spíš o našem zravotnictví,než tenise
Reagovat
janek_da
Je to balancování. Vysoké daně - útěk lidí a ojeb. Nízké daně - malý výběr.

Třeba před pár lety zvýšil Kalousek DPH a kupodivu se zmenšil výběr, páč lidi u hranic začali kupovat v zahraničí.

Někdo by u te anekdoty by byl pro řešení, násilím přivést 10.pána na oběd a ať i zaplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
možná pro něj musí zajet do Číny
Reagovat
slacker
Tuhle pohadku uz jsem nekolikrat slysel ale v tehle verzi je divny uz ten zacatek.
A co takhle jina verze. Hostinsky zadnou slevu nedal ale desaty pan se presto jednoho dne nedostavil
Reagovat
janek_da
asi si nenechal srat na hlavu
Reagovat
gigin
In Italy when I played well, they asked if I travel here in a private jet. What should I answer them? I answer we have a spaceship, a submarine, you know, a fleet. Let them keep guessing how much money we have. I would suggest people count their own money, never count other people?s money.

Ještě jedna zajímavá věc:

...You pay for plane tickets, your coach, eating - you have to pay for everything. And it just seems like if you play GS and get 20 000 dollars for losing in first round that you have 20 000 in your pocket and it's all good. If I you were from USA or England then if you play well, tennis federation helps, gives money, supports you. Raonic, for example, gets like half a million a year from tennis federation to cover all his expenses and everything he wins he gets to keep.
Reagovat
Frick
Největší podíl na té monacké aféře, která kolem toho 10. - 13. července 2014 skutečně otřásala celou zemí má tedy Huml. Bývalý člen SNB, socan, dříve VeVerka. Zkrátka nesympatický politik, do kterého je snadné se trefovat, že je to závistivý komouš atp.

Ve skutečnosti to bylo takto:
http://pravyprostor.cz/wp-content/uploads/2014/07/huml.png

Autor článku "Šampionka z Monaka", jenž stál na prvopočátku této kauzy je bezesportu levicově smýšlející člověk, ale bolševik? Ha ha...

http://brno.idnes.cz/pronasledovani-disidenta-petra-pospichala-f2b-/brno-zpravy.aspx?c=A091222_1308791_brno_dmk

http://brno.idnes.cz/disident-pospichal-zastrelit-na-uteku-rikali-estebaci-pps-/brno-zpravy.aspx?c=A091229_1310439_brno_krc

A ty jeho články jsou zkrátké dobré. I v případě, že je tam možná nějaká faktická chyba.

http://denikreferendum.cz/clanek/18325-sampionka-z-monaka
http://denikreferendum.cz/clanek/18387-at-jsme-si-kvit?utm_source=Facebook&utm_medium=profil&utm_campaign=022014

Takovýto člověk má zkrátka plné právo být nasrán na to, že on pro to, aby tahle země byla lapším místem pro život neskutečně trpěl a tamhle "princezničce" se milostivě nechce dát pár % ze svých příjmů ve prospěch této země.

A pro Fandinu, PetuM a další - to je hlupák ten Pospíchal, mohl si žít pohodlný socialisitický život a žádný zákon by neporušoval. Naopak porušoval ho tím co dělal a ještě to pro něj nebylo výhodné, protože nechat se mlátit nějakou zkur.venou mlátičkou jistě není příjemné.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že dělal, to co dělal, je čiště jeho problém. A jen proto, že to dělal, ještě neznamená, že to musí dělat i ostatní. Tohle úžasná logika českého národa! Je demokracie, každý si může dělat co chce, tak je na čase, aby se všichni přestali starat o to, co dělají a nedělají ostatní a začali se všímat jen sebe. To souvisí i s tím, jak tu včera někdo psal, že fandit proti našim tenistům je provokace. Každý si může fandit komu chce, bez ohledu na národnost. Jen to pořád někdo z těch zarytých socialistů nechce pořád pochopit.
Reagovat
babolat.cz
demokracie neznamená dělat si co kdo chce...to je takové laciné zjednodušení primitivů.
Reagovat
Fandina
ty děláš, jako kdyby tenisti tím, že mají rezidenci v Monacu porušovali zákony a okrádali druhé. Přitom si neuvědomuješ, že možná za svůj život odvedli na daních do SR mnohem víc, než kde jaký druhý člověk. A když se v rámci zákonů rozhodnou své ve světě vydělané peníze vzít do vlastních rukou, tak jim to vyčítáš.
Reagovat
Fandina
A to ani neřešíš, co ze svými penězi mají za záměry. Berďa ve své nadaci a ostatní, že skončí kariéru.
Reagovat
Frick
V první řadě pro Larse:

Humla jsem kritizoval:
http://www.tenisportal.cz/zpravy/fulnek-v-nedeli-privita-kvitovou-chysta-prekvapeni-14608/" target="_blank">http://www.tenisportal.cz/zpravy/fulnek-v-nedeli-privita-kvitovou-chysta-prekvapeni-14608/
Kdy jsem pochválil Ivoše, že se proti Humlovi ohradil.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-byla-zvolena-hrackou-mesice-cerven-14619/#comments
Kdy jsem doufal, že mu někdo namaluje na auto indiánské sluníčko.

------------------------------------------------

Dále je třeba říct, že se to v té době tady na TP intenzivně řešilo (v zásadě bez mé účasti tedy - asi mne to téma celkově moc nezajímalo, škoda) a názory, že její počínání zkrátka není správné, nebyly rozhodně ojedinělé. Spíše ale byly od již neaktivních lidí. Z těch aktivních byly "proti Monaku" třeba darek.vrana nebo dadaft

http://www.tenisportal.cz/zpravy/fulnek-v-nedeli-privita-kvitovou-chysta-prekvapeni-14608/" target="_blank">http://www.tenisportal.cz/zpravy/fulnek-v-nedeli-privita-kvitovou-chysta-prekvapeni-14608/
http://www.tenisportal.cz/zpravy/rosol-oplatil-kohlschreiberovi-porazky-je-ve-ctvrtfinale-14612/
http://www.tenisportal.cz/zpravy/triapadesatilety-muz-vyhrozoval-kvitove-pripad-resi-policie-14615/#comments

http://www.tenisportal.cz/zpravy/siniakova-poprve-vyhrala-zapas-na-turnaji-wta-v-istanbulu-porazila-glushkovou-14640/#comments - tady slušný "fight" Slackera s Blixou

http://www.tenisportal.cz/zpravy/prezident-zeman-prijal-kvitovou-ignorujte-zavistivce-poradil-ji-14684/

-------------------------------------------------

A jako perlička 15 měsíců stará hádka tradičních "stálic" - Rogera a Fandiny

http://www.tenisportal.cz/zpravy/pliskova-znovu-nepresla-pres-prvni-kolo-v-baku-dohrala-14675/#comments
Reagovat
slacker
Lidi jaky mate nazor na stani ve spolecne fronte k nekolika pokladnam? V kine nebo fastfood je otevreno 3 a vice pokladen a lidi vas nuti se zaradit do nejake pofiderni spolecne fronty odkud pak lidi chodi k pokladne ktera se zrovna uvolnila. Jaky mate nazor na cloveka co se odmitne zaradit do spolecne fronty a stoupne si hned za cloveka co stoji u jedne pokladny a ignoruje spolecnou frontu?
Reagovat
slacker
Poruseje ten kdo "predbehne" spolecnou frontu nejaky zakon?
Reagovat
slacker
Francie by mela presta tolerovat existenci Monaka na svem uzemi a bylo by konecne o jeden parazitni statecek mene.
Reagovat
gigin
by mne zajímalo, kde daní Mónaco.
Reagovat
FulnekUltras
na Kajmanech... ;)
Reagovat
Frick
Buenos Aires, Argentina
Reagovat
FulnekUltras
Tam snad danil biologický otec Bohuša Stejskala... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V Polsku;D)
Reagovat
blixa
Protože tam se plotí zlotem ;-)
Reagovat
gigin
A gotúvkou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Toz jisteeee, dulezity je pohyb penez;D)
Sim te znam manika, ktery stravi skoro kazdy den ve smenarne;D) Furt neco meni...a pocita, to nepochopis proste;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jisteeee;D)))
A nejen to;)
Reagovat
FulnekUltras
Když už si na ni Nasťa musela vzít dvě MTO, tak to s hrou naší dvojky pro TM zase nebude až taková tragédie... ;)
Reagovat
Fandina
Ne ne, bylo to lepší mnohem lepší než v Linci, chyběla tomu ale větší razance, ale ona Nasťa hrála dobře. Možná, kdyby Šafi měla také MTO, nějakou masáž svalů, třebo to mohlo být jiné. Jenže Šafi je moc poctivá holčina asi.
Reagovat
FulnekUltras
Takže první singlový zápas Šafi v Singapuru by měl být už vůbec nejlepší... ;)
Reagovat
Fandina
Jasně, zbývá porazit Carlu a je to.
Reagovat
FulnekUltras
Věřím, že to Šafi na TM vyjde.
Reagovat
Fandina
Já též :-)
Reagovat
FulnekUltras
My též, my též, my též, my též, my též... ;)

14:14...

https://www.youtube.com/watch?v=nFHpKxccS-0
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to vyrovnané jako na RG ,jen s různým koncem ,Lucka výkonem mile překvapila(až na ty returny)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu se prostě nedalo odolat, nápad sice můj není, je okopčen z jiného webu, ale i tak dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
jeste to chce info jak se jmenoval ten stary ksicht;D)
Reagovat
FulnekUltras
Bude to chtít nějaký čas sledovat charakteristický styl...ale já už bych něco větřil... ;)
Reagovat
gigin
Herbert.
Reagovat
FulnekUltras
SSabranyje spisky BBlagověščenskovo... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, to je zatím tajemství.
Určitě si dám chvíli pozor při vyjadřování, aby bylo hádání kapku ztíženo :)
Reagovat
panzer.dragon
nevim jestli sleduješ duel Iva a stachovskyho, doporučuju gem za stavu 55 ve druhym setu, gulba bez šance
Reagovat
gigin
Jj, sledoval jsem. Ernie ho dá v klidu.
Reagovat
Fandina
Porazil Izyho, tak proč ne Iva, že?
Reagovat
panzer.dragon
izzy neni totéž, ten tlak a frustrace praměnící z ivova servisu je něco jinýho než od izzyho, bude to zajímavý, ale king of aces to zvládne, na zápas se těšim
Reagovat
gigin
Teď se dívej na NS.
Reagovat
panzer.dragon
já sem toho dneska už kousek viděl, jako něco tam je, ale to v ivovi taky
Reagovat
gigin
Tak uvidíme v pátek ;-)
Reagovat
Fandina
Koukám, že ti narostly křídla. Ale jo máš recht, dneska hrál super, tak proč ne i dál.
Reagovat
gigin
Ale to ani ne, Fandi. Jen si mys, že Karlovic nemá kromě prvního servu čím Gulbise ohrozit. Izzy ano.
Reagovat
gigin
Myslím
Reagovat
George_Renel
Není pánes jako pán es... :-)))
Reagovat
gigin
Jj :-) mimochodem Gulbis dnes vystřelil víc es, než Dlouhý Janek, takže po této stránce taky nemám obavy.
Reagovat
Fandina
Jestli to náhodou také proto nebyl jeden z důvodů jeho úspěchu, když se Jankovi nedařilo esovat.
Reagovat
gigin
Důvod úspěchu bylo hlavně to, že mu vzal 2x serv.
Reagovat
gigin
Ale vlastně ano, máš pravdu, byl to jeden z důvodů.
Reagovat
panzer.dragon
koukal sem na h2h, jeden zápas ve finále turnaje, vyhrál to gulbis, ivo měl ten den narozeniny.. tady bude nutná pomsta :-)
Reagovat
janek_da
at se to nazyva socialni pojisteni, solidarni dan. Porad je to dan, viz wiki

Daň je platbou:

nedobrovolnou, povinnou, vynutitelnou ? placení daní je nařízeno zákonem,
nenávratnou ? zaplacenou daň nelze požadovat zpět,
neekvivalentní ? neexistuje nárok na adekvátní plnění za daň,
neúčelovou ? plátce daně nemůže ovlivnit, na co budou daně použity, ve prospěch veřejného rozpočtu, obvykle opakovanou.
Reagovat
Frick
Ok, ale copak to se v Rumunsku nebo Polsku neplatí?
Reagovat
Fandina
A proč to srovnáváš s Rumunskem nebo Polskem. Jak můžeš vědět, jak jsou tam sportovci danění a jestli nemají výhody.
Reagovat
Frick
Protože tam byl taky socialismus a taky jsou nyní členy EU. Jsou to zkrátka nám podobné země (hlavně to Polsko), se kterými sdílíme 40 let centrální ekonomiky.
Reagovat
Fandina
To ale nevypovídá nic o tom, že tamní sportovci mohou mít výhody v té zemi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jde o hrace, tak Janowicz dani v Polsku, ...pokud jde o tenis, zustava to v Polsku, ale jine sporty uz tolik ne, hlavne trebas serm, to dost Polaku i odchazi ze zeme...a sermuji klidne za Norsko a podobny staty, coz si myslim je i prekvapive, vzhledem k tradici tohoto sportu v Polsku, nebot je mnohem popularnejsi nez tenis.

V Polsku jsou dane svym zpusobem drsnejsi, nemluvne o zdravotnim a soc. pojisteni...ve srovnani s CR, JENZE.... !!!!

Srovnavat ty dva staty...nevim, myslim, ze to uz nejde, a jsi 20 let za opicema...jak se rika...;)...Krom toho jedna vec je EU a druha vec co si Polaci delaji uvnitr statu...oni nemaj problem neco oficialne prohlasit, ale uvnitr statu si delaj stejne vse po svem...nikdo na Polsko nesahne, bo jsou tam nepredstavitelne investice nejen ze zapadu...cili uplne jina situace nez v CR.

Jinak Polaci jsou stari kombinatori...jak prijde obdobi danoveho priznani, ktere musi udelat kazdy obcan....zapomen na to, ze to jde jen prez zamestnavatele!!! Kazdy musi odevzdat svuj formular, krom toho, co jeste odevzdava tvuj zamestnavatel....dobre je mit asi firmu, odevzdas jen jeden papir...a ne dva....

Tak se kreuji neskutecny veci, clovek by neveril, co vsechno se da odepsat z tech dani tady,...a vzhledem k teto situaci si dokazu predstavit i slusnou kreativitu Radwanskych, hlavne toho papinka;D) Polak dela vsechno proto, aby zaplatil jak nejmene, a nejlepe, aby mu jeste stat doplatil. Ja osobne uz tri roky dostavam od statu tzv. "zwrot" ...takze vlastne ja neplatim, ale diky tomu jak pracuji a co vse delam jsem schopen vygenerovat prachy od statu...
Tohle si nedokazu v CR vubec, ale vuuuubec predstavit...;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
To znamena, ze ve vysledku, kdyz dani Aga v Polsku, tak muze vypadat jak uuuzasny vlastenec, hmmmm, jenze mas tolik moznosti a kombibaci, az neuveritelnych, co vsechno muzes odepsat, ze si dokazu fakt predstavit, ze to Monako pro ne by byla zbytecna zatez...jako hlavne u Polaku, ktery hleda vzdycky tu moznost jak osulit financne system...rekl bych dokonce mnohem, mnohem vice nez Cech;D)
Pokud jim to dovoluje mistni polsky system...proc ne...nektery veci jsou pro mne dost nepochopitelny...

Cili cim vice cinnosti jako sportovec generujes, tim lepe;D) Presne naopak nez je v CR....proto takovy manik, ktery sermuje, radeji si vezme pas norska a kasle na Polsko...nebot ten serm nevygeneruje tolik moznosti odepsani z dani...

Jedine v cem mas pravdu, je ta podobnost cechu a polaku v tom, ze dane proste platit nechteji;D) A hledaji ty nej cesty jak zaplatit jak nejmene...coz asi neni nejak prekvapive;D) V tom jsou si podobni snad skoro vsichni ;D) a skoro vsude;D)
Reagovat
lars
A proto asi ma Kerber bydliste v Polsku
Reagovat
smazaný uživatel
Si pis;D)
Reagovat
VlS
Přátelé, kdyby lidi všude na světě chtěli platit daně, nevznikla by profese daňových poradců a ani velká čtyřka EY, KPMG, Delloit, PWC a řada dalších o ligu výše (McCanzie a podobně). Daně lezou krkem všem poplatníkům na světě, milují je jen polotici, kteří z nich něco pak vesele utrácí, většinu spolknou normální věci, jako je školství, armáda, policie, pošta .......
Troufám si Vás ujišťovat, že v tom jako Češi nemáme žádný primát a jsou na zemi lepší ....
Reagovat
janek_da
Reaguji na tvoji poznámku o obrovském zdanění 50% v GB. Takhle je zdaněna většina lidí u nás.
Reagovat
Frick
a není to tímto "stylem" v Británii, Francii, Skadinávii třeba 65%, zatímco u nás "jen" těch 50%?
Reagovat
Fandina
Asi ne, protože v mnoha zemích není povinnost placení sociálního a zdravotního pojištění ze zákona.
Reagovat
Fandina
Nebo alespoň ne v té příslušné výši.
Reagovat
blixa
Tady si můžeš udělat představu, jak je to v EU. Je to sice z roku 2011 ale tak moc se to od té doby nezměnilo. Britové jsou na tom lépe než my.

http://www.revuepolitika.cz/clanky/1485/cechum-dnes-zacinaji-danove-prazdniny-belgicane-si-pockaji-az-do-srpna
Reagovat
Frick
Ale průměrní Britové. Ne takový Murray.
Reagovat
Fandina
Ten bojuje za Skotsko, tam jsou jiné tlaky.
Reagovat
Frick
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/kvitova-by-mela-platit-dane-v-cesku-naznacil-klaus_315036.html

"Podívejte, já jako bývalý ministr financí jsem se musel vždycky mračit logicky zákonitě na všechny pokusy o daňové úniky, všechny pokusy, jak se zbavit placení daní v zemi, kde žiji, ke které patřím, které fandím a tak dále. V tomto smyslu jít platit daně někam do nějakého jiného státu znamená, že ubírám něco státní pokladně. A opakuji znovu, jako občan i ministr financí tomu nemohu nijak fandit. Já jsem proti tomu, aby se sekaly hlavy a brutálně zacházelo, ale tyhle věci jsou u mě jasné."
Reagovat
Frick
--------------------------------------------

Musím tím vlastně poděkovat panu Václavu Klausovi - ministrovi financí ČSFR 1989-1992, premiérovi ČR 1992-1997, předsedovi PS PČR 1998-2002 a prezidentovi ČR 2003-2013, že mne v tom jak se říká "nenechává sám", respketive s různými internacionálními neo-levičáky se kterými hrubě nesouhlasím v řadě zásadních věcí (typicky všechna "multikulti" témata).

A pokud jde o to, že v Monaku (a dalších rájích) je řada českých firem, že tam žije (či "žije") Valenta nebo Rittig a spol. No ano, žije. Těmhle lidem ale nemačkám palce u všemožných přenosů, nesdílím s nimi starosti o jejich zdraví a nesdílím s nimi radost z jejich úspěchů. A proto mne prostě bolí, když lidé, kterým fandím, dělají věci, které mi přijdou, že jsou mimo fair play. A čím se o to více zajímám, tak to bolí více. Kdo se o to zajímá jen povrchně, tak se třeba spokojí s tim, že přepapouškuje formuli o tom, že "to dělá skoro každej". Když se ale člověk do toho ponoří hlouběji, tak "se zděšením" zjišťuje, že to spíš nedělá "skoro nikdo" - zvláště ne takto okatě, takto za jedinym účelem. Navíc s tím faktem, že naše daně jsou podprůměrně vysoké. Celou tuto lapálii samozřejmě ještě více zhoršuje fakt, že si našich hráček vážíme i díky "docházce" do Fed Cupu, čímž se profilují jako "velké vlastenky". Ale co si potom mám myslet o tom, že jsou vlastenky jen v tom blyštivém běhání s vlajkou před objektivama foťáků a ne v tom neblyštivém, kdy dochází k tomu, že je třeba splnit svou zákonnou (či minimálně morální) povinnost odvést ve prospěch státu určitou částku. Tak jako to dělá kdokoliv jiný.
Reagovat
Fandina
Oni ale odvedly už v životě víc peněz na daních než kdoli jiný, to ti nestačí, to od nich chceš všechno?
Reagovat
Fandina
Ony odvedly nebo oni odvedli
Reagovat
Fandina
A odvedli to z peněz, které možná vyděli uplně v jiné zemi než v ČR.
Reagovat
George_Renel
Ty jsi neskutečný hňup. Hlavně si ber za podporu a vzor Kluse, který nechal formou fondů a Kožených utéci z republiky desítky miliard a pak pokrytecky hraje na rádoby vlasteneckou notu. A završí to amnestií s propuštěním právě těch největších podvodníků.
A zajímalo by mě, kolik platíš ty a tvůj (případný) zaměstnavatel měsíčně na daních. Tipnu si, že jsi čistý spotřebitel a že jsi v životě nepřekřížil stéblo.
Reagovat
EllNino
néasi :)...kecal gaučový takzvaně :D
Reagovat
lars
co znamena: že jsi v životě nepřekřížil stéblo.
Reagovat
George_Renel
To je postaru, že nevíš co je práce....
Reagovat
FulnekUltras
a Klus - to je taky pěknej hňup...;)...údajně si potřeboval utřídit životní postoje v Asii, ale moc daleko z pražské kavárny ho to v hlavě zatím nedostalo...
Reagovat
PetaM
Ještě si vezmi na podporu Kalouska a budeš top hňup. ;)
Reagovat
Frick
Toho si můžeš vzít ty.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Takto-velmi-silne-se-Miroslav-Kalousek-vyjadril-k-veci-spina-Petra-Kvitova-326553
Reagovat
blixa
Argumentace Václavem Klausem je poněkud slaboduchá, zdá se že ti nějak dochází potenciál. Klaus je odporný populista, rusofilní národní socialista, malý český národoveček jak vystřiženej. Já chápu, že průnik vašich názorů je extrémně vysoký ale osobně bych se styděl se schovávat za tak pochybnou osobu.
Nicméně, ten příspěvek si napsal proč ? Nic nového si nevymyslel, jen si zopakoval své oblíbené bláboly a lži. Nikoho tím nepřesvědčíš, tví názoroví odpůrci si budou dál myslet stále to samé, počet těch co s tebou souhlasí se taky nezvýší ? Tak mi řekni, proč ? Poč máš pořád nutkání tyhle svoje bláboly tady plodit ? To vážně trpíš tak těžkými obsesemi, že to nejsi schopen korigovat a potlačit na únosnou míru ? Hovořil jsi o tom už se svým lékařem ? Já ti věřím, že tě to osobně trápí, ale provozováním takovéhle "terapie" na TP ti nijak nepomůže. Pokus se to řešit nějak jinak, tohle je úplně na ho.vno ;-)
Reagovat
Frick
A proč ne? Já jsem byl zprvu na "jedné lodi" s vámi a Humla taky odsoudil. Když jsem se ale do toho začal nořit hlouběji, číst si různé články, tak jsem prostě dospěl k názoru, že to špatné je.

No a kdyby už ve chvíli, kdyby to bylo na prvních stránkách novin, sem třeba někdo jiný přišel s příspěvkem typu "Lidi, asi budu ve velké menšině, ale musím uznat, že na tom, co ten Huml říká, jakkoliv s ním jindy nesouhlasim, něco pravdy je....", tak bych třeba prozřel mnohem dříve.
Reagovat
lars
A za co jsi odsoudil Humla?
Reagovat
lars
zatim zadna odpoved
Reagovat
blixa
Trapně uhejbáš a kličkuješ. Co se Humla týče, tam šlo přeci o něco úplně jiného, o zbavování občanství. Takže to sem nepleť.
Od dob Humla jsme tu tohle téma zopakovali už mockrát, a to se stále stejnými argumenty. Nic se nikam neposunulo, a ty si teď zase zopakoval již 100x opakované. Takže se nevykrucuj, nelži a s pravdou ven. Proč ?????!!!!!
Reagovat
Frick
Trápí mne to a pořád věřím, že třeba nakonec někoho najdu.
Reagovat
EllNino
tak jdi na seznamku, když si chceš někoho najít :D
Reagovat
gigin
Hledám ženu danící v ČR. Štvanice a okolí.
Reagovat
EllNino
:D "a bude to stačit, myslíš" ?
Reagovat
Fandina
Takže ti jde o co, abys našel někoho, kdo s tebou souzní, nebo o co ti jde.
Reagovat
Frick
Tak slacker je se mnou... snad.
Reagovat
Fandina
Já se vážně ptám, co to má za smysl tady pořád o tom psát. Co tím sleduješ.
Reagovat
gigin
Jednou se ptali Ernieho na jeho bohatého tatínka. Odpověděl, že každý by si měl počítat svoje peníze a ne druhých.

Kvítová a spol se rozhodli pro tuto cestu daní, tečka. Je mi po tom ho*no.
Reagovat
Fandina
Já se jen snažím přijít na to, proč pořád o tom Frick mluví, co tím sleduje.

Jinak samozřejmě to je každého věc, jak se stará o své finance. Pokud neporušuje zákony, tak je to naprosto logické, že se každý má chovat hospodárně.
Reagovat
gigin
Já to taky nechápu a ani to už pochopit nechci.
Reagovat
Frick
Má se chovat morálně.
Reagovat
Fandina
A podle tebe je nemorální se chovat hospodárně.
Reagovat
blixa
Ale ty nejsi arbitrem toho, co je morální a co ne. Ty máš šosáckou morálku malého českého národovečka.
Reagovat
FulnekUltras
Šosáci všech stran spojte se... ;)))
Reagovat
Frick
A co taková Táňa Fischerová?

"Ale nelíbí se mi, že když někdo zbohatne, odejde do jiné země, aby tady neplatil daně. Myslím, že takhle dívka, která hraje tenis, si to vůbec neuvědomuje, že jí to někdo poradil. Navíc není sama. Ale svědčí to o pádu vztahu k vlastní zemi, o neschopnosti chápat souvislosti, že když nebudou odvádět daně tady, nebudou peníze na kulturu, na sociální věci, protože peníze odcházejí jinam. Ti lidé si to buď neuvědomují, nebo je jim to jedno. A oboje je smutné."

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Z-toho-jsem-nejzoufalejsi-smutni-Tana-Fischerova-kvuli-veci-tykajici-se-Andreje-Babise-A-rika-Ta-divka-Petra-Kvitova-si-neuvedomuje-327064
Reagovat
Fandina
A nebude tedy něco špatně v téhle zemi, že jí lidi odcházejí jinam?
Reagovat
blixa
Paní Táňa je sice moc hodná ženská, ale v mnoha věcech totální mimoň. Její prezidentská kandidatura toho byla zářným příkladem. Nebo se stačí podívat na její názory na islám. Ťech příkladů mimoňství je mnoho.
Reagovat
Fandina
Podle toho co ty píšeš je morální odvádět daně v ČR a není náhodou nemorální na tom to, že ty příjmy nevznikly z činnosti v ČR, ale jinde? Jak k tomu přijdou ty jiné státní rozpočty, třeba toho sponzora na hodinky Petry?
Reagovat
Frick
Ok - tak jaké příjmy vznikly v Monaku?
Reagovat
Fandina
Tam jdou tenisti proto, aby tam vlastně investovali své dosavadně vydělané peníze po světě. To je smysl, proč tam kupují rezidenci.
Reagovat
gigin
To určitě ne. Těch pár šušňú není žádná investice. Dělají to z důvodů o kterých Frick debatuje.
Reagovat
Fandina
Teď tě nechápu. Pořídit si bydlení v MC je několikamilionová investice.
Reagovat
gigin
Ano, ale to jsou pro ně drobky. Nekupují rezidence z důvodů investice, ale z důvodu trvalého pobytu, aby mohli řešit daně tam. Takže vlastně je to moc dobrá investice, máš recht :-D
Reagovat
Fandina
To jsem ráda, že jsme se domluvili. Investují do rezidence, aby jim to přineslo další výhody, úspory. Chvala.
Reagovat
gigin
Tak.
Reagovat
lars
zalezi na co se ptali ?
Reagovat
gigin
Už nevím přesně, jak budu na pc, dohledám.
Reagovat
FulnekUltras
Mně to už trochu začíná připomínat moralizování na hranici mezi "amatérským" a "profesionálním" sportem před nějakými 40 lety...ale doba mezitím pokročila...
Reagovat
Fandina
Já bych spíš řekla, že ze strany Fricka jde o peníze. Chce po nich, aby odváděli peníze do SR, jako ostatní občané ČR. A přitom si neuvědomuje, že oni vlastně ty peníze v ČR nevydělávají.
Reagovat
Fandina
Já vlastně ani nevím, jak je to s Jágrem, kde on odvádí daně z příjmu. Podle mě v Americe. A také reprezentuje ČR. Proč to jemu nevyčítá.
Reagovat
Frick
Evidentně je tenista a hokejista pod tvojí rozlišovací schopnost. Gratuluju.
Reagovat
Fandina
Pod moje rozlišovací schopnosti, začínáš urážet. Ne je to samé. Jak ty víš, že nepobírá v ČR peníze z reklamy a nedaní to v Americe. To je to samé, nemyslíš?
Reagovat
Frick
Jestli to zdaní americkou daní, která při nejhoršim nebude o tolik nižší než ta naše, tak to pro mne bude snesitelnější.
Reagovat
Fandina
Takže ti jde o prachy.
Reagovat
blixa
Na Floridě bude nižší než naše. Ty seš ve skutečnosti pěknej hajzlík. Tobě nejde o to, že ty prachy nejdou do ČR. Tebe sere, že někdo není okraden, oloupen nějakým státem. A je jedno kterým. Jsem docela rád, že to z tebe vylezlo. Ty řeči o morálce si tím pádem strč do prdele.
Reagovat
FulnekUltras
Stejně všichni pojedete do Chuchle... ;)))
Reagovat
Fandina
Tak tak, pod pláštíkem morálky a solidarity s ostatními je závist, že jsou lidi, kteří si mohou rozhodovat o svých financích, které vyděli před zraky celého světa sami.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Frick
Vadí mi ten hlavní cíl v podobě 0% daně.

A ano - kdyby se petra "přestěhovala" do Dánska, kde by platila daně jak mourovatá, tak by mi to tolik nevadilo jako to posraný Monako.
Reagovat
George_Renel
Posraný je tvůj život. Monaco je úplně v pohodě....
Reagovat
blixa
Takže žádnej Mirek Dušín. Jen zasranej závistivej hajzlík ...
Reagovat
slacker
Tohle si tak trochu posral. Obhajovat americke dane jejich nenulovou vysi a ne tim ze tam ten clovek proste zije po vetsinu roku.
Reagovat
blixa
tvl ... no to sis vybral "kámoše" :D
Reagovat
smazaný uživatel
A to se chlubíš nebo si stěžuješ? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Klaus nemá rád Černoška a skrz Petru si s ním - ne poprvé - vyřizuje účty. Nic jiného za tím není.
Reagovat
Frick
Klaus měl především pravdu. Na přelomu let 2011-12 Černošek Petru vysál, bo větřil prachy.
Reagovat
Fandina
To ale nemůžeš přece vědět, jakou měli smlouvu. To je jejich věc.
Reagovat
Frick
Lidem v Klausově okolí to bylo jasné.

http://sport.idnes.cz/manazer-oponuje-klausovi-marketing-kvitovou-nenici-tvrdi-cernosek-11d-/tenis.aspx?c=A120315_201036_tenis_par

"Myslím, že řada z nás, kteří tenisu docela rozumíme, jsme se zděsili, jak se Petra Kvitová po svém vítězství dostala do spárů lidí, kterým šlo hlavně o to, aby ji začali marketingově využívat. Jezdila z jednoho televizního přenosu do druhého, z jedné návštěvy na druhou. Musím říci, že v tenisových areálech, kde se pohybuji, se o tom mluvilo nonstop. Pokud takhle chce někdo získat co nejvíc peněz ve velmi krátkém časovém období, tak to Kvitovou zahubí. V novinách, nevím kde, byl velký článek s Kvitovou, kde říkala: Budu muset ubrat toho marketingu a víc se věnovat tréninku. Já myslím, že to je nejpotřebnější věc, kterou dnes potřebuje. Moc bych si přál, aby ji nikdo netlačil do toho druhého."
Reagovat
Fandina
To je obyčejný útok na člověka, vyřizování si účtů Klause s Černoškem. Ale jaká byla ve skutečnosti smlouva a jak dalece byla třeba rozdílná od ostatních podobných manažerů tenistů to nic nevypovídá. Je to útok Klause na Černoška. Možná pomsta za nezvolení při Klausově volbě šífem Tenisového svazu.
Reagovat
smazaný uživatel
Znovu, je to především vyřizování si účtů Klause a Černoška. Klaus je zainteresován v 1. ČLTK, což, jak jistě víš, je klub, který je přímou konkurencí Černoškovy Sparty a Prostějova. Kdyby byl Černošek tak strašně špatnej, tak by k němu právě od 1. ČLTK neutekla třeba Plíščata..
Reagovat
Frick
Protože si udělal kamarádíčky v třineckejch železárnách. Proto.
Reagovat
smazaný uživatel
Coto?
Reagovat
Fandina
Asi naráží na Chrenka, že sponozuje tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houno.
Reagovat
Frick
Jirko, aspoň uznej, že Černošek je numismatik jak cyp.
Reagovat
bIbec
hej, mně třeba tvůj názor vůbec nevadí. Respektuji ho.
Co mě ale sere, že to tady máš potřebu rozebírat furt dokolečka. Peklo.
Reagovat
FulnekUltras
Pořád bys měl myslet aspoň na to, že ty holky vydělávají skutečně každý rok hodně přes 200 dnů mimo území tohoto státu. Tudíž se vše děje naprosto v zákonném rámci, nehledě na už mnohokrát zmíněná třeba i daňově nevyčíslitelná aktiva, o která se pro tuto zemi během svých kariér zasloužily a ještě zaslouží.
To už bych si mnohem víc posvítil na ty, kteří na našem sportu i území reálně parazitují 365 dní v roce - a není (a nebude) jich zrovna málo... ;)
Reagovat
Frick
Tak mi tedy řekni, proč tedy musí hrát habaďůru s Monakem?
Reagovat
Fandina
Nikdo nehraje žádnou habaďuru. Aby se stal někdo rezidentem v MC, tak na to existují podmínky a musí si to zaplatit. Teprve potom čerpá výhody.
Reagovat
Frick
Fandino - nejednej s námi jako se svými vnoučaty, kterým, jakožto malým dětem, raději všechno opkaovaně vysvěluješ.

Neustále opakuješ fakta, která jsou nám známá.
Reagovat
mrafe
Fandina v tomto směru idealistka a věří, že to jednou pochopíš a přestaneš tady psát ty kraviny, co tady píšeš. :)
Reagovat
Fandina
Tak nějak.
Reagovat
FulnekUltras
Když s Monakem začal někdy ve druhé polovině 70. let Borg, byl to ještě mírný morální šok...ale v téže době už stále více sílily styky evropských hokejových "amatérů" s NHL...až se ocitáme v současnosti, kdy se někdejší "nemorální profíci" běžně účastní i olympijských soutěží...a nemorální věci se hledají úplně někde jinde...
Reagovat
smazaný uživatel
tvl, odvolávat se na Klause... Se divím, že si ještě někdo v relativně slušné diskuzi vůbec troufne vůbec jmenovat toho senilního tunelářského egomaniaka. Doufám, že historicky se na něj bude dívat jako hodně černou kaňku těch pětadvaceti let.
Reagovat
Frick
Díky Klausovi jsme tu možná neměli občanskou válku jak v Jugošce.
Reagovat
lars
V Jugos byly rozdilny viiry.
Reagovat
gigin
A hlavně povahy. My nemáme náturu se mydlit a řezat jako oni.
Reagovat
Frick
Já bych na to nespoléhal. Někde by se sešikovalo pár tisíc Hlinkovců a jak by bylo....
Reagovat
Fandina
Ty ale dali spíš na Mečiara než na Klause.
Reagovat
FulnekUltras
Macek s Klausem by utekli do Davosu a společný stát s Mečiarovým HZDS a desetiprocentní Slovenskou národnou stranou by zůstal zachován...
Reagovat
Frick
kada.tom by si to ale užil.... :o)
Reagovat
FulnekUltras
Ještě jsem zapomněl dodat, že v čele tvrdě knokautované a personálně zcela rozklížené ODS by po svržení nesrozumitelně drmolícího slezského barda Zielence tehdy patrně stanul dosud mladý, nezkažený ;) a perspektivní Marek Benda... ;)
Reagovat
FulnekUltras
Nechtěj mě nasrat, soudruhu...
Reagovat
Frick
Ok a kdo je tvůj politický favorit - řekně od konce mandátu Veškrny?

špidla? Pithart? P. Sobotka? B. Sobotka? Mach? Fiala? Kubera? Kalousek? Švancnberk? Kasal? Bursík? John? Okamura? Babiš? Cyril Svoboda? Paroubek? Topolánek? Fischer?
Reagovat
COMEON
Videl som len prvý set, viete mi teda niekto povedať ako sa zranila?
Čítal som , že to bolo koleno a že jej štart na TM ako nahradnica a na 'malých' TM môže byť alebo je ohrozený.
Reagovat
smazaný uživatel
Při jedné z posldních výměn 2. setu špatně došlápla. Vypadalo to spíš na kotník, ale při ošetřování Timee prohmatávala terapeutka koleno.
Timea měla v očích slzy. Po MTO zkoušela poskakovat, ale kroutila hlavou. mezi tím si šla lehnout na ručník i Laura... Ale Timea za ní došla, popřála jí.
Jinak Lauře šly ve 2. setu dost kraťasy. Celkově komunikace i s rozhodčí byla pohodová.
Snad bude Timea fit...
Reagovat
COMEON
dakujem velmi pekne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je video - http://video.eurosport.co.uk/tennis/wta-luxembourg/2015/watch-timea-bacsinszky-retires-after-two-sets-vs-laura-siegemund-in-luxembourg_vid393489/video.shtml, když se zaměříš na úplně poslední míček, tak je vidět, jak Timea odlehčuje nohu. Ale je na druhé straně kurtu.
Po druhém setu dávali detail.
Osobně jsem nezpozoroval. Jen jsem si říkal, proč brečí...
Reagovat
smazaný uživatel
Až teď jsem si všiml, že Timea má taky tetování :-)
Reagovat
George_Renel
Viděl jsem to několikrát opakované a řekl bych postranní kolenní vazy. Jestli je to jen trošku vážnější, má na pár týdnů s tenisem utrum.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš :-(
Ale kdyby to bylo jen pár týdnů, tak snad se stihne novou sezonu. Jsem zvědavý, jak si poradí s obhajobami. A taky na FC x Německu.
Reagovat
lars
jsi do ni zamilovany ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsi? - http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/680761-tenis-uz-zabalila-z-otce-mela-trauma-ze-servirky-je-ted-ale-hvezda-french-open.html
Reagovat
lars
jj
Reagovat
FulnekUltras
skoro červená knihovna... ;)...taky se od tohohle info na Timeu dívám jinak...
Reagovat
COMEON
na ten Fed Cup musí byť fit! Strašne sa teším , snáď sa tam Švajčiarky predvedú v plnej sile, t.j. Belinda, Timea a Martina v debli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Postup Švýcarek i Češek by byl ideální :-)
Reagovat
COMEON
presne taaak :)
Reagovat
smazaný uživatel
+ porážka Austrálie :-)
Reagovat
COMEON
neviem či si to zabudol zmieniť skôr alebo si to zmienil len kvôli tomu , že som Slovák ale držím aj Čechom :D ale ano , aj porážka Austrálie! :)
dúfam , že budem pri tom.
btw. plánuješ ísť na tohtoročné finále? :)
Reagovat
janek_da
svět se zbláznil. Hráčka s MTO nevyhrála zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála. Za stavu 3:0 pro Timeu se nechala ošetřovat Laura. Měla zavázanou nohu. Po ošetření srovnala na 3:3 a při Timeině podání vedla 40:0 (viz níže píšu).
Obě hrály pěkně.
Škoda, že se nehrál 3. set.
Reagovat
janek_da
díky, uklidnil jsi mě.

Osobně nechápu, proč po MTO soupeřky si nedá hráčka anti-MTO. Timei to dneska nepomohlo, ale věřím, že by to mohlo být celkem úspěšné.
Reagovat
kada.tom
Jooo, Jack udolal Verdasca, super :-)))
Reagovat
EllNino
super :D
Reagovat
peggy
Lucinko,nemuzes stale je hrabat,musis prijmout i prohru.
Reagovat
Frick
Českou WTA studánku standardní túry bude zavírat Baruna. Tak aspoň ona!
Reagovat
EllNino
no nevím, zejtra snad ještě jo, ale bude to hard :D a pak snad s Jecou :D
Reagovat
EllNino
teda s Anou
Reagovat
Fandina
Hezká Minella s Jelenou na place.
Reagovat
marekv
Tak Klarka si myslim plakat nemusi, kvalifikace se ztratou jedinyho setu a Kuzna doma je proste prilis.
Reagovat
EllNino
ješkoda, že nemohla hrát 1. kolo, aspon by třeba mohla připsat body ..
Reagovat
smazaný uživatel
Měla vlastně smůlu, že šla rovnou do 2. kola. Mohla mít lepší los v 1. kole a šanci získat 55 bodů, takhle nemá nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je fakt, že na svoje letošní poměry teď hraje dobře. Jen škoda, že nikde neudělá větší bodový zářez, aby se vrátila do stovky.
Reagovat
marekv
Za tu kvalifikaci nejsou nějaký bodíky ? Jinak ano, v 1. kole mohl být někdo přijatelnější.
Reagovat
EllNino
no néco málo, v Race je momentálně přesně na 100. místě :)
Reagovat
marekv
Tak uz tomu propadu dala zpetnej chod ! Ja jsem ji nikdy nijak zvlast extra nesledoval, ale ohromne si ji vazim, jak se i pres osobni problemy a spatne vysledky nevzdala a porad bojovala a bojovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že 25 bodů, ale připsala si jich jen 7, protože zároveň odečetla 18 za kvalifikaci Lince. Je to škoda, vyhrát 3 zápasy v řadě a v žebříčku to prakticky není znát.
Reagovat
smazaný uživatel
příští týden v Poatier
Reagovat
EllNino
No ...tak Klára vedla 2:1 s brejkej a pak prohrála 5 her ...dneska je fakt blbej den
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě vyhrála aspoň Nasťa :-)
Kajka venku, Timea skreč...
Tak ve hře je ještě Jelena.
Reagovat
kada.tom
Allez Jo!!
Reagovat
mrafe
to je něco pro tebe, ty jsi na tuto pozici ideální kandidát :DD

http://www.tennis-arena.cz/tennis-arena-hleda-posilu-do-sveho-tymu-9611cz/
Reagovat
gigin
Požadujeme:
Ukončené středoškolské vzdělání

Nebude v tom problém?
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
Frick
A místní lůza se baví. Příjemnou zábavu.
Reagovat
EllNino
proč přeješ sám sobě ? :D
Reagovat
gigin
Ježíš, rýpanec jenom, tak se hned nepo...
Reagovat
Roger_Federer
:) ????ty vole, ty chces nekoho nazivat luzou??
Reagovat
blixa
Ty si se zbláznil, to "smrdí" prací ! ;-)
Reagovat
mrafe
to je na mě? Tak já jsem myslela, že Frick by to měl současně jako koníčka.
To je přece jeho parketa: " nové sportovní projekty, , tvoření cenových nabídek, řešení strategii, inzerce a sponzorství." Na to je přece machr. ;-))))
Reagovat
blixa
No nevím, no, přijde mi to jako práce ;-) Ale třeba ..
Reagovat
FulnekUltras
Třeba to bude jen takové kapitalistické šolíchání... ;)
Reagovat
kada.tom
Jack ukořistil TB nad Verdascem! GO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim musi byt Putin spokojen, semifinale muze byt skoro cele ruske, jen ta Lesia z Ukrajiny bude asi orisek;D)))
Jinak tip na vitezku mam Svetu...mozna ta Daria, mladice...muze prekvapit, takovy slusny cerny kun turnaje.
...ale asi bych to nejvic pral te Lesii z Ukrajiny;D)
Reagovat
d@ve
Jen škoda, že i ta Gavrilova mu taky neudělala radost. ;)
Reagovat
d@ve
Ale budiž to Flávii přáno. Vybojovala si to..
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 3:0 ve 2. setu MTO pro Lauru, ta pak hrála jako vyměněná. Srovnala na 3:3 a při Timeině podání vedla 40:0. Timea naštěstí s přehledem odvrátila.
Reagovat
smazaný uživatel
Laura dropshoty, Timea žonglování. Pěkná podívaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea ztratila set a ještě špatně došlápla :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A skreč :-( Ale i přes ty slzy se na Lauru pěkně usmála.
Začínám věřit, že WTA všechno řídí ze Singapuru a všechny singlistky (včetně náhradnic) chce mít na místě nejpozději v pátek :-D
Reagovat
smazaný uživatel
V pátek už se losuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo, Lucka už je v letadle. Timea taky na cestě a zítra Carla :-D
Takže v pátek celá desítka v róbách a tak.
Reagovat
d@ve
Carla už má zabookovanou letenku? :)
Reagovat
lars
jako nahradnice :)
Reagovat
d@ve
Na zítra? To beru..
Reagovat
Fandina
pokud Carla zítra vypadne, tak nebude asi ani náhradnicí na TM, bude mít míň bodů než Venus, asi
Reagovat
EllNino
pode mě Venus místo náhradnice chtít nebude :) ..jak ji znám, navíc řekla, že tahle sezona pro ni skončila
Reagovat
Fandina
aha
Reagovat
Fandina
A teď říká komentátor na ES, že je možné, že třeba nepojede ani Baca, pokud je zranění kolena vážnější, pak by jako další mohla jet tedy Carla a Kája.
Reagovat
Fandina
Carla snad ne, když už, tak Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
to dnes vypadá na pěkný výprask češek
Reagovat
George_Renel
Dvojče ve Francii je dnes první vítěznou vlaštovkou. :-)
Reagovat
d@ve
Jen jestli si to holky Plíškovic nakonec nevyměnily. ;)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
anajka
To som tuším ešte nevidela na žiadnom turnaji, tie sieťky na chytanie loptičiek u zberačov.
Reagovat
George_Renel
Hlavně rakouská specialita.
Reagovat
smazaný uživatel
I ve Sttugartu to měli.
Reagovat
smazaný uživatel
18 let, koukl jsem na ni, holcina se nam zene do prvni stovky zebriku jako uragan...
...moc ji neznam, koukl jsem jen tak spesne...celkem ziva na kurtu, to se mne libi. Sebevedomi ma skoro jak Masa;D) Tedy aspon to tak vypada.... Takze proti Karlicce se jiste bude to sebevedomi hodit. Neni to nejaka utocna-busicka, ale mozna i lepe, ze dokaze byt vic trpeliva.... celkem si dokaze pokryt kurt. FH si obiha velmi dobre, aspon z toho co jsem videl...
Horsi to je na servisu...ehm, ale na druhou stranu, ono Karlicka, to neni nejaka returnova kralovna, tez to potrebuje spis vic rozehrat;)

Mno, do budoucna to muze byt zajimava hracka...to rozhodne, pokud nekde nezapadne v historii turnaju....itf, tak asi o ni muzeme do dvou let slychat casteji...no a kdo viiii, zitra ji muzeme mit i radi;D)))) a asi tu nekterym nebude ani vadit, ze je z Ruska;D)))) jooo, jsou to pradoxy;)

Reknu to takhle, zitra tehle Darie verim vic nez Karlicce, ale neznamena to, ze ji porazi, proste ji vic verim;D)
Reagovat
Fandina
Tommy má set v TB. Super Tommy. Ještě jeden!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký máte zatím názor na zápas Koukalova x Kuznetsova ?
Reagovat
Fandina
Denča 5:5 jen tak dál Denčo. Pojď!!!
Reagovat
tommr
Denisa nezačala zrovna nejlíp a už přišla o podání ... :(
V televizi dali přednost zápasu Bacsinszky vs. Siegemund ...
Reagovat
Haitik
Flavia se odhlásila..
Reagovat
tommr
z Moskvy nebo ze Singapuru?
Reagovat
Haitik
Z Moskvy.. :-) Sorry, jestli to nebylo jasné.. :D
Reagovat
PetaM
Bylo to jasné všem ostatním :)
Reagovat
tommr
ty si povýšil na tiskovýho mluvčího TP? :)
Reagovat
PetaM
Nikdo jiný tak blbě nezareagoval :D :D To si neber osobně nebo tak :D Nemyslím to zle ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by se odhlašovala ze Singapuru?
Reagovat
smazaný uživatel
Dalo se čekat.
Reagovat
janek_da
A to ona může, jen tak zničehonic se odhlásit?
Reagovat
PetaM
Odhlásí se pro zranění, únavu, cokoliv :)
Reagovat
janek_da
za to je na frontě kulka
Reagovat
PetaM
To by jim Italové hezky opětovali :)
Reagovat
janek_da
letákovou kampaní nebo rovnou alegorickými vozy?
Reagovat
Fandina
Měla na chodidle ošklivý puchýř. Hrát s tím také nemuselo být moc příjemné. Takže klidně kvůli tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
prostě skreč ,jako často v deblech
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ji Bobina rikala, ze dokud ta smena neprobehne do konce turnaje, ze ten kremlinsky pohar neni smerodatny;D) A klidne muze odstoupit, a vymenit to za Singapur...
Reagovat
Fandina
A stejně je to pokoukáníčko na Tommyho s Tsongou. Dynamika, rychlost. Nádhera. I když nevede ten můj vyvolený, tak se na to úžasně kouká. Chlapi jsou prostě předvídatelní a nemají své dny na rozdíl od holčin, kde nevíš, jak která zahraje. Tommy go go go!!!
Reagovat
martinek37
Times už postoupit nemůže? Že se tady i v článku mluví jen Carle.

A jinak gratulace Erniemu, to jsem opravdu nečekal.:)
Reagovat
EllNino
nemůže ! Lucemburk se nepočítá do Road to Singapore, protože končí až v neděli a to už je Singapur rozehrán :)
Reagovat
martinek37
Díky za vysvětlení. Jsem teď pořád v jednom kole, tak mi tohle nějak uniklo. Jinak Carle moc nevěřím, že by došla do finále. Lucku vidím na 90% na tom osmým fleku a přeju jí to, ať už je v jakékoli formě.
Reagovat
tommr
CSN v Moskvě na 99% získá titul (pokud tedy sama před finále neodstoupí jako to ted udělala Pennetta) ... :(
Reagovat
EllNino
máš moc bujnou fantazii :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na 99 %? To všechny ostatní odstoupily?
Reagovat
Fandina
Doufám, že Carlu nejdýl porazí Nasťa, protože tady i v Linci hrála moc dobře.
Reagovat
George_Renel
Proč teď tedy do tvrdí komentátor na ES, že Timea právě bojuje o poslední místo na TM.
Reagovat
EllNino
protože lže :D
Reagovat
PetaM
Protože je to chlap a nechápe WTA :D
Reagovat
smazaný uživatel
už uznal chybu
Reagovat
gigin
Měl by častěji chodit na TP. By byl na přenos maximálně vybavený, včetně rad, co by kdo měl udělat a tak.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
VlS
Akorát tady nikdo Frickovli ne a ne poradit, jak se pořádně zazobat, aby přestal závidět. Blbý, no.
Reagovat
mrafe
:DD
Reagovat
George_Renel
Jj, mně to bylo jasné. Jen se člověk podiví, že někdo dělá tak skvělou práci, protože ne každý má práci,která je i koníčkem, a přijde do ní zoufale nepřipraven.
Reagovat
gigin
Třeba ho to nebaví. Kdyby zabral v páté třídě z matiky, mohl dělat něco jiného :))

Kdo to tam plká teď?
Reagovat
George_Renel
Jméno ti neřeknu, neb mi vypadlo.
Reagovat
Fandina
Ivan Petr?
Reagovat
Fandina
Třeba si to tu čte :-)))
Reagovat
Fandina
Basa a woytha to dělají, kdoví kdo ještě.
Reagovat
gigin
Jožka Havrilla.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by zajímalo, komu tam Jožka lidově řečeno podkuřuje. Dyť to se nedá poslouchat, to bych tam mohl poslat kluky z hospody a vyšlo by to na stejno a Bonhof by měl aspoň rok z čeho žít. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud už bude Carla ve finále, tak ať radši získá titul, než aby postoupila na TM bez získaného turnajového vítězství v letošním roce.
Carla má poslední dobou problémy vyhrát dva zápasy za sebou, tak věřím, že ji Rusky stopnou. Hlavně Nasťa by měla myslet na svou kamarádku :-)
Doufám, že si atmosféru v Singapuru užije i (náhradnice) Timea.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, co nezvladla Domina, hrave zvladne ruska mlada nadeje Daria Kasatkina;)
Vykosi Karlicku a zitra budem slavit postup Lucy;D)
Reagovat
lars
A cim by ji mela porazit?
Reagovat
EllNino
tenisem ? :D
Reagovat
PetaM
To je mi ale kamarádka, když ji dneska nenechala vyhrát, leč vypadala na to, že by si nejradši vyřezala všechny svaly ze svého těla. :D
Reagovat
lars
tak pouzila MTO :(
Reagovat
lars
nekolikrat to na TP bylo uz vysvetleno
Reagovat
martinek37
Ok, já sem teď skoro nechodím, tak se omlouvám, že se ptám na již vysvětlené.
Reagovat
Roger_Federer
Konecne me ten rozmazlenec vratil, co jsem doneho letos nastrkal duvery..
Reagovat
gigin
Kuwa furt prachy, prachy taky jenom :DD Kolik na něj bylo?
Reagovat
Roger_Federer
Js hral 4,1, ale dalo se aj kolem 4,4.
Reagovat
gigin
Tak to je fajne. Naložils mrak?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz jen potvrdit Lucika a muze se akce rozbehnout;)
Reagovat
Nola
Lucka snad vyjde TM, finalistka FO tam nesmie chybat, detto Flavia
Reagovat
Nola
Gulba chod si pre titul...neverim, prebudte ma....
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/tweet_video/CR2UoWtVAAAj5Lh.mp4
Reagovat
Nola
:D, tesim sa, ked mas ty radost....
Reagovat
gigin
Děkuju moc, Nolo. Vážím si toho. No samozřejmě mám radost z výhry, ale větší z toho, že už je schopný fakt jakž takž normálně hrát.
Reagovat
janek_da
hral dobre. nech to tam vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz uz porazil toho Janka...;)
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
dalsi souperka Lucky z cesty;)
Jeste Karlicka a je to v suchu, te davam tak max. jeste jedno kolo, vic ani Ň !
:)
Reagovat
lars
Ona mela spis teoretickou sanci.
Reagovat
gigin
Zase mi nebudou moct sundat ty ruce týden :DDD

Dobře Ernie! 54 winnerů, z toho sice 30 es, ale paráda. BH bez problémů, FH ještě pokulhává, moc na jistotu, ale sem tam se vlaštovka v podobě parádního forehandu objevila. Prosím tě vrať se mi zase tam, kam patříš. COME ON!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Toz chytam se za hlavu;)
Ale ja vam to preju nesu zgrt;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jste si to užili, hoši? :)) nervák Ernie to zvládl, Janek okusil, jaký to je dostávat tolik esíček jak šlupek :D
Reagovat
EllNino
Yes ! :)
Reagovat
Kozoroh
Gratuluji gigin!!!
Reagovat
gigin
Jo díky moc. Jako je to usmolená výhra 500 turnaje, druhé kolo, ale prostě... však víš jak no...
Reagovat
mrafe
Tak hodně štěstí v dalším kole,alespoň někomu se daří. To Gu1ba pojal útok na světovou jedničku ve velkém stylu, v žebříčku už poskočil o 20 míst. ;-)
Reagovat
gigin
Ježiš fakt díky :) Příští kolo Stach nebo Doktor Ivo, tak nevím no, ale vo to strah nemam, to zase jo. A hotovo..
Reagovat
anajka
Ohoo, Ernie nám vyhral. Gratulujem! Mrkla som v pracovnom procese len zo dvakrát na live score, ale zato v tom najlepšom.
Ernie, ideš!
Reagovat
gigin
;) :**
Reagovat
gigin
ještě pár pozápasových plků Génia a už tu nebudu spamovat:

If I win the tournament i´m going to learn German, that´s a promise..

I had difficult year behind me, i don´t know how i did it but to be honest i was very lucky to beat John Isner....
Reagovat
smazaný uživatel
" i was very lucky to beat John Isner"
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
snad ty slzy setře Klára s Denisou
Reagovat
tommr
Karolína už není schopná porazit ani kvalifikantku ze druhý stovky. Její dnešní bilance BP je výmluvná: proměnila jen 1 ze 13 (soupeřka 2 ze 4). S tím se prostě vyhrávat nedá ... :(
Karolínu ted čeká ET, ale jestli se nějak nevzpamatuje tak tam bude od soupeřek z první dvacítky bita jako žito ... :(
Reagovat
Soptik
to je taková .... ta mě tak nasrala, že ji nepřeju nic dobrýho!
Reagovat
EllNino
No tak už je to jen mezi 2, bohužel, jedna to už nemuže ovlivnit vlastními výkony :D ...Jsem zvědav, jestli Carla ten tlak ustojí :)
Reagovat
slacker
Tak to co ty nase toptenarky vyvadeji od US Open je jedine k nasrani. Prohravaji , odhlasujuji se z turnaji a v poslednim tydnu si nechaji uniknout ucast na TM.
Reagovat
VlS
ty jsi trubka, se Sevastovou prohrát? Ty jo
Reagovat
George_Renel
dnes hrála takřka ostudně. Zjevně měla i nějaký zdravotní problém. Jediné pozitivum je, že nedělala komédie s MTO.
Reagovat
smazaný uživatel
nechte ji bejt, třeba má krámy a to se hraje dost těžko, zvlášť když je vám blbě :P ;)
Reagovat
Fandina
Faktem je, že často poposedávala a nebyla tak razantní v úderech, jako jindy a nedařilo se jí ani na podání, myslím jen něco přes padesát procent a to je u jejího stylu hry málo. Každopádně neměla svůj den.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, taky bych řekla, ale to zdejší pánové nepochopí ;)
Reagovat
d@ve
Ale jo.. máme pro to určité pochopení. Taky se nás ty "cykly" pravidelně dotýkají.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
teď v jakém směru myslíš :DD já jen, že tu pak nadáváte na něco, co třeba není příčinou, chudák holka za to nemůže :P
Reagovat
d@ve
Je pravda, že tenhle prosaický důvod mne hnedle nenapadl. Já Káju určitě nezatracuji. Je mi jí vlastně líto. Věřím, že se opravdu snažila jak mohla, ale ty síly tam holt už chyběly..
Taky je pravda, že už toho musí mít v závěru této sezóny plný zuby. Ani už nevím, kdy naposledy měla nějakou delší pauzu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumím, co pořád řešíte, první rok mezi TOP 15, kde je třetí nejmladší, hned po supertalentech Garbine a Belinda. Letos si zahraje ještě ET a příští rok může prodat zkušenosti, které letos posbírala.
Reagovat
d@ve
Já nic neřeším, já si tu jen rozjímám.. :D
Holky tady nastínili jeden z možných důvodů a obhajoval jsem, že "i chlapi mají své dny". :D
Ne, vážně jsem rád, kam se letos Karolína vyšvihla. A přeju ji, aby se v příštím roce udržela min. tam kde je dnes.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, každý den není posvícení a myslím, že letos nám udělala radosti až dost, je mladá, tak hlavně aby se jí drželo zdraví a může se jen a jen zlepšovat :))
Reagovat
vrabejka
No nic nevyšlo to. Káj učeká hodně práce ještě tu na TOP 10 není a na TM by byla jenom otloukánek. Stabilizovat formu, zlepšit 1.podání a pohyb a bude to ješte lepší
Reagovat
d@ve
Tak vzhledem k obsazení ET, bude asi žel otloukánkem i tam. :(
Reagovat
tommr
přesně tak. Na letošním ET bude možná silnější startovní pole než na TM ...
Reagovat
smazaný uživatel
První osmička je slabší než ta druhá? Kam ty na to chodíš? :-D
Reagovat
d@ve
No tak jednoznačný to asi nebude. ;) Netroufám si říct, že letošní hráčky TM jsou jednoznačně silnější než ty na ET.
Vlastně bych si ani netroufal tipnout, který z těch 2 "klubů", kdyby se postavily proti sobě, by vyhrál..
Reagovat
PetaM
Jedině, kdyby startovala Serena :D :D
Reagovat
lars
vykon z Moskvy nebude smerodatny
Reagovat
EllNino
přesně tak :) tohle bylo hrozně křečovitý, teď to z ní spadne a tam muže jen překvapit :)
Reagovat
d@ve
No kéž by. Né že bych jí to nepřál - naopak. ;)
Reagovat
lars
spis nemela dost energie
dost ji ztratila ve vcerejsim 3 setaku, ktery se hral vecer. V Asii hrala dopoledne
Reagovat
Serpens
Upaluj domů a už tě nechceme v téhle sezóně vidět :D
Reagovat
PetaM
ET ... Fed Cup, ještě si užijeme :)
Reagovat
Serpens
No nevím :D I když zatu Kanadu by ji mohl nominovat
Reagovat
lars
Tak se na ni nedivej !!!
Reagovat
Fandina
Tak nic. Penneta má jistotu TM.
Reagovat
EllNino
ještě že už je toho trápení konec :D ...
Reagovat
d@ve
Asi tak..
Reagovat
d@ve
Taky mi připadalo, že už Kája mlela fakt z posledního. Snad se z toho rychle dostane.. Teď je prostě čas nutný na odpočinek.
Reagovat
rusedski
To jo, jen jsem se chystal naložit v dalším kole Kuznu, škoda :/
Reagovat
smazaný uživatel
To by nemělo cenu, kurz by byl tak 1,2 :D
Reagovat
EllNino
jako ona zustane stát ...
Reagovat
smazaný uživatel
To zatemnění centrkurtu v Moskvě je geniální nápad. Úplně tak zanikne, že jsou ty tribuny poloprázdné často.
Reagovat
EllNino
Kája se furt drží za břicho a podání rve hodně ramenem ...
Reagovat
Fandina
Setbol v čudu, ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově má úspěšnost BP úplně tragickou.
Reagovat
Fandina
bohužel jen jeden ze třinácti
Reagovat
Pani_Kostalova
Karolína by měla mít ve statistikách ještě jednu kolonku - facepalm.
Reagovat
EllNino
jo ...:D
Reagovat
smazaný uživatel
https://instagram.com/p/9GPyoYQX7-/
Reagovat
smazaný uživatel
To triko chci :-D
Reagovat
Fandina
jooooooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
na Káju ta dlouhá šňůra zápasů dolehla víc,než na Nasťu P
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli je to jen únavou, tohle je hlavně problém v hlavě. Mezi Karolínou z února a tou dnešní je herně rozdíl tak 100 míst.
Reagovat
lars
kdyz prileti z teple Asie do studeny Moskvy , tak to energiii sebere
Reagovat
smazaný uživatel
Nastěnka mi udělal radost :)
Reagovat
d@ve
Kušuj! :()
Reagovat
VlS
Hlavně že máš radost. A je větší z tý výhry Nasti, nebo z tý provokace? :-)
Ale já to beru
Reagovat
d@ve
Třeba jim Nasťa udělá ještě větší radost a vyhraje celý turnaj. To by udělala radost i mně. :)
Reagovat
EllNino
mně hrozně moc :D
Reagovat
VlS
Mě taky
Reagovat
misa
Mně stačí její finále.
Reagovat
d@ve
?A není to málo, Antone Pavloviči?? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já Nastě fandím a radost bych měla i kdyby porazila někoho jinýho. Provokovat fakt nemám zapotřebí....
Reagovat
slacker
No fandit cizim proti nasim je PROVOKACE VZDY
Reagovat
PetaM
Jenomže ona tady za celý zápas nenapsala ani písmenko. Takže nefandila. Jen teď je ráda, že vyhrála. A to není fandění.
Reagovat
d@ve
Tak to jo. To bereme. ;)
Reagovat
misa
je naprosto tragická při hře na síti...
Reagovat
smazaný uživatel
IzzY :D))))
Boooze...
Reagovat
Roger_Federer
Jj Gulba jede..
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že se Ernie rozhodl nečekat s útokem na No. 1 na příští rok a chce si nějaké body nahrát už letos :)
Reagovat
smazaný uživatel
Janek Dlouhý vs. Lord Gulbis, to je smrtící kombo ;))
Reagovat
gigin
:DD

Tak zatím je to o chybách Dlouhého Janka. Lord z FH na jistotu, kromě možná dvou tří úderů. Uvidíme no...
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) Boooze Janek rupl....
Toz gratulace...;)
Reagovat
gigin
Jo díky. Píšu nahoře, jsem moc rád, už to mělo trošku náznaky "něčeho" :)
Reagovat
tommr
Karolína hraje stejně mizerně jako včera, ale dneska to na obrat nevidím ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes je to větší děs. Sevastova letos hrála snad jen na ITF. Jestli se u Karolíny dalo mluvit v Asii o nějakém záblesku formy, tak Moskva je hodně tvrdý návrat do reality.
Reagovat
George_Renel
Nechápu proč se dala na pinkanou. To soupeřkám jen nahrává.
Reagovat
tommr
na pinkání se v poslední době dali skoro všichni naši ranaři - Tomáš Berdych, Jirka Veselý i Petra Kvitová - a nikomu z nich to moc nejde ... :(
Reagovat
Fandina
Jestli to Kája upinká, tak jí to odpustím, ale faktem je, že jsem si představovala, že by mohla mít hru ve své režiji. Útočit ne si vyměňovat.
Reagovat
Fandina
režii
Reagovat
vrabejka
Tak nevadí vyhrajeme ve tří. Aspon bude mít zítra Klára šanci......
Reagovat
EllNino
Včerejší haluz pokračuje ...
Reagovat
Serpens
Nechce se mi to počítat. Shrne někdo, kdy jede na TM Šafářová a kdy Plíšková?
Reagovat
misa
Karolína předběhne Lucku jen v případě zisku titulu.
Reagovat
vrabejka
Káje stačí vyhrát Moskvu
Reagovat
Serpens
A Lucka postupuje kdy?
Reagovat
EllNino
když Karla neposoupí do finále a Kája nezíská titul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze vpohode;D)
Reagovat
Serpens
To je na tom tak dobře? Myslel jsem že dnešní porážka už je 90% konec
Reagovat
smazaný uživatel
Sim te, tady furt necim strasi;)
Reagovat
smazaný uživatel
takže CSN prohraje v 1 ze 2 příštích zápasů a pak si to rozdá Kája s Luckou na dálku
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavý ,jak se z ranařů stávají obranáři- Berdych,Šafářová teď Kája ,Petra taky k tomu nemá daleko??
Reagovat
vrabejka
:D
Reagovat
Fandina
to mě nikdy nenapadlo, ale třeba i Rosol a Jirka Veselý si mi zdáli dřív víc útočnější :-)))
Reagovat
gigin
na place a v telce. Neuvěřitelné :DD Vojtěch ho čistí od prvních sekund. Díky, Vojto!! :DD
Reagovat
EllNino
Ježiš Sevastova má stejneý pyžamo jako Stan :D :D
Reagovat
janek_da
dávám ji 1% na FO
Reagovat
George_Renel
Akorát že Stan má větší prsa.
Reagovat
EllNino
No takže Daria porazila Begu :) ...mohla by poraziti Carlu ! :)
Reagovat
a.magerova
Nevím jestli už to tu nepadlo.... bo nemám čas to tu číst :-/
http://kultura.zpravy.idnes.cz/den-navratu-do-budoucnosti-ddg-/filmvideo.aspx?c=A151021_101234_filmvideo_ts
Reagovat
smazaný uživatel
A auta pořád nelítají... a i na dalších věcech je vidět, jak se vědci posledních 30 let flákali.
Reagovat
misa
Nedávno jsem viděl trabant, takže u nás se skoro nic za těch 30 let nezměnilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten vídám denně, jeden soused ho má zaparkovaný na zahradě :) Ale už pár let jsem ho neviděl na silnici.
Reagovat
janek_da
někde mám doma kalendář z roku 1900 s výhledem, jak to bude vypadat v roce 2000 :D

Lidi tam lítaj jak ptakoještěři.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Ale je fakt, že když srovnám Back to the Future třeba s Julesem Vernem, tak ten měl na budoucnost o něco lepší odhad :)
Reagovat
Jan
Palec nahoru za tento příspěvek :) Tyhle filmy jsem dřív měl hodně rád. A velmi mě to inspirovalo. Cestování časem mě ve scifi baví nejvíc.
Reagovat
Jan
O mobilech se ve scifi nemluvilo nikdy, zde je značný pokrok, stejně jako v oblasti počítačů, TV, elektroniky, auta také vypadají o poznání jinak než před 30 lety, jen nelítají :) Asi proto, že zatím není důvod.
Reagovat
Fandina
Podle mě je hodně velký pokrok internet, neuvěřitelné přiblížení se lidí pomocí tohohle komunikačního kanálu, obrazem, písmem. Samozřejmě mobil také. To s tím souvisí.
Reagovat
Jan
Internet taky, tenkrát nebyl vůbec. Taky se díky elektronice i jinak velmi zlepšily sondy, zkoumající vesmír. Vesmírné dalekohledy (Hubble, Kepler, ...) i pozemské dalekohledy s adaptivní optikou, vyrovnávající neklid atmosféry, objevy velkého množství exoplanet u jiných hvězd, asi i genetika poskočila a jiné vědy.
Reagovat
Fandina
To asi ano, já jen že mobil nebo komunikaci po internetu jsem si ještě před několika desítkami let nedovedla představit a teď je to běžná součást života lidí.
Reagovat
Jan
Někdy je to až škodlivé :) Těch blbostí, co je třeba v diskuzích a člověk tím ztrácí čas :)
Reagovat
Fandina
Ale také svoje výhody. Například nemusíš kupovat tisk, když máš možnost si přečíst informace na internetu. Hledáš si tam třeba, jaké bude počasí. Já třeba když chci něco vařit, co neznám, tak to jednoduše najdu. Nebo když si potřebuju popovídat s někým, kdo je ode mě daleko, hlavně v rodině, tak zapnu skype. Atd. atd.
Reagovat
Jan
Ano, Skype je také velký výdobytek. I to, že si člověk ledasco najde. Ale spěje to k tomu, že vývoj člověka bude směrem k shrbené opici u počítače :)
Reagovat
Fandina
Takže pořídit si anatomické křeslo? :-)
Něco na tom je, i když s televizí také přišlo vysedávání doma v křeslech před obrazovkou.
Reagovat
Jan
Zabudovat čip do hlavy, aby člověk během výletu na hory či jinde viděl jen internet a neotravoval se okolní krajinou :)
Reagovat
Fandina
Tak zle bych to asi neviděla. S televizí se říkalo, že padnou kina, není to asi tak jako dřív, ale i já se tam občas vypravím. A když jedu do hor, tak hlavně kvůli přírodě. Na internet si ani nevzdychnu.
Reagovat
Jan
Tu přírodu by sis pustila na tom internetu :)
Reagovat
Fandina
Ani ne. Já jezdím každý týden na chalupu, tam mám velkou zahradu a internet je tam pro mě až poslední. I když ještě pořád mám nějaké malé povinnosti na něm, co se týká tvorby webových stránek. A jinak letos jsem v letě byla s vnoučaty na horách, tury atd. a jezdíme takhle každý rok a internet byl vypnut.
Reagovat
Jan
Chválím.
Reagovat
FulnekUltras
Jaká byla letos nejzajímavější túra? ;)
Reagovat
Fandina
Harrachov a Mumlavský vodopád :-)))
Reagovat
FulnekUltras
superrr...při pěkném počasí stojí za to potiahnuť to ještě kousek výš na Voseckou boudu a Violík... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak Kájo,jdeme na to
Reagovat
smazaný uživatel
Tak "zázrak" se nekonal, ale aspoň to bylo po boji. Směrem k TM to bude ještě zajímavý, vidím to teď tak 50 na 50 - 40 % šance, že Carla dojde do finále + tak 10 %, že Karolína vyhraje titul (a to ještě možná přeháním). Flavia by už měla mít dnes jistotu, tak bych se ani nedivil, kdyby odstoupila z turnaje a letěla do Singapuru.

Největší paradox je, že Timea když vyhraje Lucemburk, tak může být v žebříčku 7. (6. po odečtu Sereny) a na TM se bude dívat jen v televizi (nebo teoreticky by ještě mohla být 2. náhradnice).
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak uvažuju blbě, Flavia ještě jistá není, jen je jistě před Luckou. Takže ještě nejmíň 1 zápas asi hrát bude :)
Reagovat
kada.tom
když vyhraje Timea Lucemburk, tak v době jejího proměněného matchballu už bude rozehrán TM ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tam nemůže ani jako náhradnice? Přestože jí na to body z minulého týdne zřejmě budou stačit. WTA by si v tom bordelu fakt měla udělat pořádek.
Reagovat
smazaný uživatel
Timea se moc nepotatila ,rodiče z ní dřeli kůži,aby si nahrabali, a ona teď mávla rukou nad nějakými miliony , ale možná to byla nepozornost jejího týmu,stejně jako u Lucky Hradecké s tou přihláškou do Lux.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, kdy se tam hlásila, to může být tak půl roku dopředu.
Reagovat
smazaný uživatel
uzávěrky 1,5 měs. dopředu
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně je to chyba. Aspoň by to mohli kompenzovat tím, že se bude Lucemburk počítat do race pro rok 2016.
Reagovat
tommr
taky se může stát, že v tom případě by Bacsinszky dostala WC. A v jejím případě by to asi bylo i ospravedlnitelný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sotva, když Lucemburk skončí ve chvíli, kdy už Singapur bude rozehraný.
Reagovat
EllNino
to by byl daší WTA cirkus :) ale nedivil bych se :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko můžeš udělit WC na už rozehraný turnaj. Teda u normálních organizací, u WTA už bych se nedivil ničemu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Jestli se někde může stát něco tak absurdního, tak u WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Začínám chápat, proč Stacey odešla. A lituju Sama, že po ní ten bordel bude muset dávat dohromady.
Reagovat
EllNino
to by byl daší WTA cirkus :) ale nedivil bych se :)
Reagovat
Frick
Může bejt to vyřazení pro Lucku ale pozitivní. Mohla to dnes nějak ubojovat, načež by v dalším zápase kompletně fyzicky odešla, načež by Gasparyanová, jakožto ne zas tak dobrá hráčka na CSN nestačila.

To Pavlju může jet.

Tyhle ty ruský děvočky vydrží všechno, no ne?
Reagovat
misa
Nevydrží
Reagovat
smazaný uživatel
ja si stejne myslim, ze na TM v singlu postoupi primo;D)
Otazka, co potom s tim jako;D)

Karlicka ma schizu...
...a Karolina hraje jak ponocna. Jedna musi do finale, a druha turnaj vyhrat, ehm...v kazdem kole budou nervicky brnkat...;)
Reagovat
smazaný uživatel
S Karolínou nepočítám vůbec, už ta Sevastova může být stopka, jestli bude hrát Kája jako včera. U Karličky je to otevřenější - s každou hráčkou ze své půlky může prohrát, ale taky každou porazit. Otázka je fyzický stav u Nasti, jestli utáhne další zápas(y).
Reagovat
tommr
a co by s tím jako měla dělat? Pokud dostane TM od soupeřek jako dárek tak si tam prostě třikrát ostře zatrénuje a shrábne za to 210 bodů a hromadu peněz ... :)
Myslím si ale, že CSN hrubě podceňuješ - to je takovej malej zarputilej buldok a ta už tu příležitost prostě nepustí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Podcenuji?
Vzdyt hraje priserne...obcas zablesk...jinak spis hruza...
Naposledy hrala slusny tenis nekde v Rime na cihle. Od te doby nebyla schopna vyhrat vic jak 2 zapasy za sebou!!!!
Z toho jako mam mit respekt?
Reagovat
Frick
Všechny v Moskvě dělaj co můžou, aby Lucku vyšachovaly.
Reagovat
PetaM
Asi trest za to, že bydlí v Monaku.
Reagovat
milik254
+1
:DD
Reagovat
Frick
Aspoň mi řekněte - já VIM, že vám to nevadí, ale kdyby vám to vadilo, tak mířit tu zlobu předevšim - na ty hráčky samotný (protože jsou svéprávný a musej vědět, co činěj) nebo na Černoška (protože hráčky maj na starosti svuj tenis a tyto věci jdou mimo něj).
Reagovat
Frick
*mimo ně (= mimo ty hráčky)
Reagovat
VlS
A co mě na tom má co vadit? To mě vadí velký firmy, který vyvádějí zisky mimo annedaní je, pašeráci alkoholu a tabáku, drogoví mafiáni, pasáci ...... .
Sportovci, kteří si z hlediska rozpočtu vydělají s obrovskou dřinou a za cenu vlastního zdraví pár drobnejch a hledají LEGÁLNÍ CESTU, jak to zařídit, aby jim zbylo co bejvíc, ti mě tedy nevadí vůbec. Nebo mají raděj Grimaldiho požádat o občanství a hrát za Monaco? Bylo by to pro tebe lepší? Monaco by už teď nělo 3 fedcupy, což ( Andrea H má taky sídlo v MC).
Reagovat
FulnekUltras
A s tímhle naprosto souhlasím.
Reagovat
PetaM
Nedokážu si představit, že by mi to mělo vadit.

Možná, až jednou budu mít chuť natřít se na hnědo a zahrát si negra, tak se vžiju do role, že mi to vadí. Do té doby soráč chlape :)
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že tobě na tom nemá co vadit. Je to tvůj problém. Sám se s tím vypořádej.
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že tobě na tom nemá co vadit. Je to tvůj problém. Sám se s tím vypořádej.
Reagovat
Fandina
Klikla jsem dvakrát. Sorry.
Reagovat
blixa
Kdyby mi to vadilo, tak si stoupnu před zrcadlo a nafackuju si, že jsem tak blbej ! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teoreticky se to dá brát tak, že někdo může mít "morální" problém s tím, že někdo jiný využije svých možností a odstěhuje se do jiné země, aby ušetřil na daních - jenže to může mít podle mě jen někdo, kdo nezná pozadí. To, že daná osoba už za pár produktivních let předtím odvedla do zdejších rozpočtů víc peněz, než průměrný Čech za celý život. To, že další peníze odvádí tím, že má v Česku pořád větší "spotřebu" zboží a služeb než opět ten slavný průměrný Čech. Že tady má třeba zaměstnance, kteří odvádějí další peníze (a nebýt svého monackého zaměstnavatele, tak by naopak státní peníze čerpali). Nehledě na to, že mi fakt netrhá žíly, že státní rozpočet přijde o 100 milionů, když se čeští politici v tlačenici ke korytům předhánějí v tom, kdo vyhodí do hnoje víc miliard.

Nemám potřebu se "Monačanů" zastávat ani je zatracovat - je to jejich život, jejich peníze, mně do toho nic není.
Reagovat
Fandina
S tím se dá souhlasit, že dotyční zřejmě odvedli do SR dost peněz a nepřímo stále odvádějí, když zaměstnávají tady lidi. Tady jde o to, že při vědomí těchto skutečností, při znalosti věci, že tenisti si vydělávají peníze mimo ČR a tam je daní, si někdo pořád myslí, že došlo k nějaké morální újmě, když neplatí daně v ČR. Já mám spíš pocit, že je to hledání problémů tam, kde nejsou.
Reagovat
Frick
Kdyby to bylo jenom o tom, tak nemaj potřebu se naoko stěhovat do Monaka.
Reagovat
Fandina
A proč by neměli mít bydliště v Monacu, když je to pro ně výhoddnější. To jim to tak závidíš, že si to mohou dovolit?
Reagovat
Fandina
Jestli se nepletu, tak Petra má smlouvu o hodinkách s nečeským sponzorem. Tobě osobně z toho neplyne žádná újma, že si o těch penězích může rozhodovat sama a třeba přispět na potřebné, až se tak rozhodne.
Reagovat
Frick
A proč nenapíšeš i B, že taky třeba za rok vydělaj tolik, na co by průměrnej Čech (třeba učitel na ZŠ s VŠ vzdělánim) vydělával od roku 1715, tedy 300 let?
Reagovat
Frick
A proč tolik vydělají? Ano, protože dřou, ale určitě taky dřou hudební viruózové, dřou baletky, dřou gymnastky atp.

Jen prostě oni nemaj to štěstí, že to, co dělaj, neni tak komerčně zajímavý, aby za to dostávaly desítky milionů...
Reagovat
Fandina
Takže ty vlastně závidíš tenistům, že si vydělají víc, než jiní lidé a vyčítáš jim to.
Reagovat
Frick
Já jim vyčítám to, že nechtějí odvést stejnou daň jako 99,9% ostatních, co nemají na monackou garsonku.

Navíc je samozřejmě fakt, že víc člověk vydělá, tím ho i vyšší % zdanění méně ovlivní v tom, co bychom nazvali "běžným životem".

Když si místo 250 000 vyděláš jen 220 000, tak nebudeš mít na normální dovolenou (třeba tejden někde na Mallorce)

Když si místo 25 000 000 vyděláš jen 22 000 000, tak co? Nekoupíš si po roce opět novej supersporťáček?

V tomto ohledu chápu progresivní zdanění, ale jsem proti němu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy tě žere, že si v životě nevyděláš to, co ony.
Reagovat
George_Renel
Tak se nech zvolit, změň zákon a TADY S TÍM NEOTRAVUJ. LEZEŠ VŠEM KRKEM!!!
Reagovat
slacker
Ne vsem, leze TOBE krkem
Reagovat
slacker
Modrobolseviku
Reagovat
EllNino
prostě hnusná závist ..
Reagovat
Fandina
Vyčítáš jim, že mají víc peněz než ostatní a že s nimi chtějí nakládat hospodárně. Nerespektuješ, že někteří lidí si prostě ve společnosti vydělají více, než druzí. Tak to ale na světě chodí, že ne každý má možnost si vydělat hodně peněz. A znovu opakuji, možná odvodou za svůj život do společné kasy v ČR víc peněz, než těch 99 procent jednotlivců. A tobě to ještě nestačí a chceš o nich, aby o o těch penězích, které vlastně ani na území ČR nemusí vzniknout, jako sponzor z cizí země, aby o nich sami nerozhodovali, ale dávali je do rozpočtu, do kterého už přispěli mnohem víc než ostatní lidi.
Reagovat
Frick
Kdyby nevydělali ty astronomický částky, tak to neodvedou.

Vadí mi degresivní zdanění bohatých. A tím přesun do Monaka je.
Reagovat
smazaný uživatel
Meleš p*čoviny. Odchod do Monaka není degresivní zdanění bohatých, ale daňová optimalizace.
Reagovat
Frick
V zásadě je to ale něco na ten způsob. Dostaneš se do tak vysoké příjmové skupiny, že si můžeš výhodně "koupit" neplacení daní.
Reagovat
Fandina
Ano, je to tak. Když máš hodně peněz, máš výhody. Samozřejmě nesmíš porušovat zákony.
Reagovat
Frick
Jsou (západní, s dlouholetou tradici demokracie a tržní ekonomiky, dalo by se snad i říct, že by se od nich měl náš 25 lety kapitalismus co učit), kde by takové počínání bylo mimo zákon. Od tohoto odvozují legitimitu na pochybnosti o moralitě jejich počínání.
Reagovat
Fandina
Musíš si uvědomit, že tady nejde o žádné porušování zákonů, ani morálky. To, že si někdo pořídí rezidenci v MC je jeho věc. Závisí to čistě na jeho peněžence. Nic jiného na to nemá vliv.
Reagovat
Fandina
Já jsem z toho pochopila to, že když má někdo větší příjem, tak by podle tebe měl odevzdat. Nic jiného mě nenapadá.
Reagovat
Frick
Měl by z něj odevzdat stejnou sazbu jako ten, kdo se neuchýlí k daňovým kličkám.

A po několikáté zdůrazňuji, že jsem proti brutálnímu zdanění kolem 50% jak někde v Británii.
Reagovat
Fandina
Když tady někdo nemá povinnost platit daně, tak se nemůže uchylovat k daňovým kličkám.
Reagovat
Fandina
Je to tak, že kdokoli v téhle společnosti, občan ČR, když se rozhodne, že bude bydlet tam a tam, tak tam také bude platit daně. Nebo nebude platit žádné daně. Je to jeho volba, jeho rozhodnutí v rámci platných zákonů. Nic tím neporušuje, nikomu neškodí. A znovu opakuji, možná zaplatil za svůj život víc peněz do SR, než většina ostatních obyvatel, myšleno jednotlivce.
Reagovat
janek_da
ty si dobrej. tohle "brutální" zdanění má přes polovinu lidí v Česku :D
Reagovat
Frick
Lžeš.
Reagovat
Frick
Bavime se o dani z příjmu a ta je tady 15/22%. Sociální zdravotnízdravotní sem neplést.
Reagovat
mrafe
a v konečném důsledku je to taky daň, pouze je jinak nazvaná.
Reagovat
Fandina
Sociální a zdravotní pojištění platí každý ze zákona, je povinné, takže s daní s příjmu to znamená tuším 50 procent pro každého jednotlivce z příjmu. Možná i více, záleží na tom, jestli je to zaměstnanec nebo OSVČ a do jaké příjmové skupiny patří.
Reagovat
Fandina
daní z příjmu
Reagovat
LukasH
Zajímalo by mě, co v životě děláš, když máš čas neustále řešit tohle a i po nocích...
Reagovat
blixa
Co by dělal, žije z našich daní ;-) Proto ho tak serou ty "daňové úniky".
Reagovat
LukasH
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
gigin
FLAVIA PENNETTA ALLE WTA FINALS. L'azzurra batte la Gavrilova a Mosca e centra una storica qualificazione. Da domenica sar? protagonista a Singapore, torneo che sar? live su SuperTennis

Flavia je teda už jistá v Singapuru? Mám v tom hokej, díky.
Reagovat
Fandina
Ještě musí vyhrát jeden zápas, nebo zítra Carla a Kája prohrát.
Reagovat
Fandina
Respektive jedna z nich prohrát, to by jí mělo stačit na poslední postupové místo.
Reagovat
Fandina
Kája hraje už dneska, jinak všechno platí.
Reagovat
tommr
Pennetta má po dnešku jistý jen to, že skončí před Luckou. Ještě pořád jí ale z osmičky můžou vystrnadit CSN a Karolína ...
Postup na TM už ale může slavit Kerberová ...
Reagovat
janek_da
Jo, už to zapíjím. U Lucky bych tak nějak nevěděl ...
Reagovat
janek_da
Kór když Karlička
Reagovat
PetaM
Na netu je, že Flávia má teď 3.252 bodů.

Když vypadne v dalším kole, a Kája bude ve finále, kde ji porazí CSN, tak Kája bude mít 3.150 bodů a CSN 3.400 bodů.

Když vypadne v dalším kole, a Kája vyhraje, a ve finále porazí CSN, tak Kája bude mít 3.315 bodů, a CSN 3.235 bodů ...

Jestli to mají správně, tak už přece Flávii nikdo z osmičky nevystrnadí. To by titul musela vyhrát Kája i Karla, a to jaksi nejde ... Teda pokud to mají dobře :D
Reagovat
tommr
to je pravda - obě jí sice můžou předstihnout, ale ne současně ...
Je tu ale ještě pořád teoretická šance, že Bacsinszky vyhraje Lucemburk a dostane na to konto WC ... :)
Reagovat
EllNino
jenže když Timea vyhraje Lucemburk, tak už bude turnaj dávno rozehranej ...a skupiny budou určitě rozlosovaný již v sobotu :)
Reagovat
PetaM
Jasně, už to vidím .... Rozlosované skupiny s osmi hráčkama a v neděli se skupiny přerozlosují, protože Timea dostane WC. Jako sorry, ale tohle už by byl podraz všech podrazů :D :D

Kdy se vůbec losuje? V pátek?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom připomínám, že se bavíme o WTA :-))
Reagovat
gigin
Díky, tommře.
Reagovat
tommr
takže další rána pro Lucku - Pennetta jí odsunula na osmý místo. Ted už zbývá jen doufat, že CSN nedojde až do finále. Vzhledem k formě CSN a síle jejích potenciálních soupeřek je ale finále pro CSN téměř tutovka ... :(
Reagovat
EllNino
ale není :) věř tomu, že není
Reagovat
janek_da
tak ROI (což hodně vypovídá o formě) je za posledních 10 zápasů

CSN -12%
Begu +18%
Kasa +36%!!!!
Reagovat
tommr
co je to ROI? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Romská občanská iniciativa
Reagovat
janek_da
Návratnost.

Kdybys sázel posledních 10 zápasů CSN po 100Kč všechny na ni, tak celkově přijdeš o 12Kč.

To znamená, že prohrává i tam, kde by měla vyhrát.
Jasně, že čím větší vzorek, tím líp. Ale pro aktuální formu stačí těch 10 zápasů.
Reagovat
janek_da
oprava, přišel bys o 120Kč
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, prosím tě, vždyť CSN posledního půl roku nic kloudnýho nehraje a včera to od ní taky byla dost bída.
Reagovat
gigin
Půlroku je moc. V půlce května ti vyprášila ve dvou Petru. Bída začala až od června.
Reagovat
smazaný uživatel
no jedno od kdy, ale mimo je slusne...nejak nechapu, jak porazila tu Dominku;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt.
Reagovat
Grape
Takže v dalším kole Begu či Kasatkina a potom Gasparyan či Pavljučenková. Vzhledem k formě všech těchto hráček nevidím jediný důvod proč by finále CSN měla být tutovka...kterákoliv z nich ji může vyřadit. :-)
Reagovat
Frick
Pokud vyjde se silama, tak Carla porazí...
Reagovat
EllNino
přesně ! :)
Reagovat
janek_da
U Nasti nevíš minuty. I když je zas fakt, že má jako Petra oblíbené turnaje a Moskva patří mezi ně.
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo vidět
Reagovat
HayashiM
Tak Penetta vyhrála, čímž je definitivně šance na tři Češky na TM v singlu. Teď ale doufat, že tam Petra nezůstane samotná...
Karel ven! Kája šup pro titul!
Reagovat
HayashiM
*čímž je definitivně pryč šance na...
Reagovat
Fandina
Gavrilova byla na Flávii slabá. Bohužel.
Reagovat
tommr
dneska mi Gavrilova přišla úplně bez energie. Takhle špatně jsem jí ještě zahrát neviděl ... :(
Reagovat
Fandina
Souhlas. Jindy byla rtuťovitá, dneska ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Flavie - odvracečka BP ,jako Lucka ve 2.setu
Reagovat
Fandina
Flávia hrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký dobrý stream na Gavrilovou x Pennettaovou?
Reagovat
Fandina
stránky turnaje
http://www.kremlincup.ru/index_en.html

stream anglický komentář
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/324572871392830.html

italský
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/3245721623376240.htm
Reagovat
tommr
a Pennettaový ta finta s MTO opravdu vyšla. Gavrilova byla tak vyvedená z tempa, že při vlastním podání udělala tři dvojchyby za sebou ... :(
Reagovat
tommr
a další komedie s MTO tentokrát v režii Pennettaový ... :(
Reagovat
Frick
Nejde trochu hore?
Reagovat
EllNino
lehce :) ale nevím no ...jak to je, pokud Flavie vyhraje, tak jde úřed Lucku ?
Reagovat
HayashiM
Ne, pořád by jí na to pár bodíků chybělo.
Reagovat
tommr
pokud Pennetta dneska vyhraje jde před Lucku. Bude mít 3252 bodů zatímco Lucka jen 3221 ... :(
Reagovat
EllNino
takže úkol je jasný, zničit Karla :D
Reagovat
blixa
Muž s koženou brašnou nesmí projít !!! ;-)
Reagovat
HayashiM
Jaj, já přehlédl, že měla v prvním kole volno, počítal jsem, že už za něj má body připsané... No co, pořád na ten TM má Lucka v podstatě tři mečboly, i když Flavia i Karla budou pokaždé favoritkami...
(O Káje po včerejšku radši nespekuluju)
Reagovat
tommr
kdyby na TM postoupila na úkor Lucky Karolína tak by mi to vůbec nevadilo. To je ale jen utopie ... :)
Reagovat
EllNino
..asi lepší, že jsem to neviděl, Nastě samozřejmě gratuluju a doufám, že to tam vyhraje celý :) aby Lucce trochu pomohla, Margaritu Gasparyan snad porazí a pak by mohla umlčet Carlu, hru na to má :) to by byl ideální scénář
Reagovat
smazaný uživatel
byl to nejlepší zápas,který jsem v poslední době viděl ,akorát Lucce moc nešel return,1.serv.taky nic extra ,Nasťa překvapila kondicí a motivací
Reagovat
EllNino
no já doufám, že to ještě na 3 zápasy prodlouží a obhájí :)
Reagovat
smazaný uživatel
tomu nevěřím, že takhle odjede 12.zápas v 19 dnech
Reagovat
smazaný uživatel
vlastně 15 zápasů v 22 dnech
Reagovat
EllNino
to dá :D
Reagovat
Frick
Kdo by mohl mít proti CSN větší šanci?
Reagovat
tommr
obě jsou bez šance ... :(
Reagovat
EllNino
ježiši :D Carla hrála včera jalovost a Dominika ještě větší, já nevím, kde furt bereš tu jistotu, že nevyhučí
Reagovat
tommr
tak to jsme asi viděli každej jinej zápas. CSN podala velice solidní výkon ...
Reagovat
EllNino
no nepodala, sory, nesouhlas :)
Reagovat
Fandina
mně to připadalo také, že Carla hrála včera dobře. V každém případě, je potřeba, aby jí porazila kterákoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja myslim, ze to tak spatne nebylo, vzhledem k okolnostem, ze 5 tydnu lezela. Ve druhem setu to dokonce vypadalo, ze se i chvilemi dostava do stareho modu...
S TM bych paniku nedelal. Porad je na postupovem miste, dokud tam je...tak tam je;)
...krom toho si myslim, ze ikdyby,,,tak bude v singlu jako nahradnice, pokud ji tedy dve hracky preskoci,
...takze se klidne muze stat, ze si i TM zahraje, i kdyz nepostoupi primo...no a vzhledem k tomu jaky to je na konci lazaret. tak fakt kdo vi...;)

Pro mne urcite prekvapeni, ze Lucka uhrala set! Tezko se to sice hodnoti,...ta Anastazie taky asi mele z posledniho. Ale pro ni urcite dobre...

Jinak ta ucast v Linci a Moskve trochu risk byl...taky mohla dostat dve nakladacky, a mohlo se to nani odrazit vic psychicky...nevim, ale myslim si, ze klidne mohli trenovat bez tech turnaju a vyslo by to minimalne na stejno, a kdo vi, jestli by to nebylo lepsi.

Ale asi tam byla nejaka ta nadeje, ze trebas nejak se to uhaluzi...
Reagovat
smazaný uživatel
já věřil,že Lucka vyhraje(taky přišel o peníze),ale vyhrát mohla jen 1 ,sama si to neprohrála
Reagovat
tommr
zkusit se to asi muselo, aby si pak nemusela něco vyčítat, že pro to neudělala všechno ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne to bylo dost neprofesionalni...pred Lincem nemela ani jeden poradny den treningu, nebo snad jeden...
...Kdyz uz, tak meli jet az do Moskvy...
...takhle dost crazy akce...jedine to TM mne trochu brzdi v tom, abych to nehodnotil to, co udelali jako uplnou kravinu...
Reagovat
tommr
do Lince je to z Brna co by kamenem dohodil tam o žádný riziko opravdu nešlo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis...to mas jedno, ikdyby to mela proboha pod barakem...je to neprofesionalni.
Rikam jen, ze to TM mne trochu brani v tom to nazvat uplnou hlouposti a kravinou. Hazardujes minimalne se jmenem hracky, nemluvne s tim, ze se ti psychicky polozi do mentalniho modu, ze je po nemoci na mnohem delsi dobu, nez potrebujes...ta posledni rizika - jsou v tomhle pripade na fyzicke urovni.

Bud rad, ze nedostala nakladacku i v Moskve a nechybelo k tomu hodne...evidentne Anastazie byla uz vystavena z celeho narocneho programu, ktery ma v nohou, se potila jak maratonec pred cilem...

Take mozna, kdyby si ten Linec odpustili a smerovali pripravu na Moskvu, tak by trebas nemusel ten Rob za ni o prestavce v Moskve chodit a vysvetlovat ji, ze muze hrat lepe, ze to neni jen stav po nemoci...ale sami si o to rekli blbecci...bo ji prave do toho Lince tahli jak magori...

Podle mne nechapes, ze po 5 tydnech musis mit ostrou pripravu, ktera proste nemuze trvat jeden den, a to jeste pofiderni den...proste mimo tohle. Tohle by neudelal ani tym Petry, natoz takova Masa, Simona, Aga, Angelika atd. Tohle neni hracka nekde druhe stovky...proste...
Reagovat
tommr
možná máš pravdu, ale kdyby do toho Lince nejela tak jsme netušili jak špatně na tom je a nejspíš by se jí předhazovalo, že to nezkusila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
...podle mne skoro kazdymu muselo byt jasne, ze po 5tydnech, kdy nesahnes na raketu a lezis v nemocnici, nebudes hrat jak z partesu. Utopie proste si myslet ze bude hrat dobre...
...jasne je, ze sporovec, chce vzdycynky hrat, a bylo by divne kdyby ne. Ale treneri by meli mit trochu soudnosti...hraci ji obvykle v tomhle nemaji, a kdyby meli, tak mozna se ted divame na tenis ala nekde 40.-50.leta;)
Reagovat
tommr
byla jasný jen to, že Lucka nebude stoprocentní. Nikdo ale nemoh tušit, že na tom bude tak špatně, že neporazí ani průměrnou Mitu ... :(
Reagovat
Frick
Tak hlavně ono i bodově to bylo o ničem. Při ČF v Moskvě by jí i případné linecké ČF bylo k ničemu
Reagovat
tommr
Lucce by i jedna jediná výhra v Linci výrazně zvýšila šanci na TM ...
Reagovat
smazaný uživatel
jenze ona tam postoupi i tak;)P

Cela ta komedie s Lincem a neprofesionalni pristup ktery se snazis branit hypotetickyma bodama, je stejne smesny jako prave ten cely jejich zbytecny vylet k jiznim sousedum...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne (s prominutim) ses blazen, pokud sis myslel, ze neco uhraje...tak max. v nejakych predstavach, dost tezko v normalni realite...;)
Reagovat
janek_da
Jsem ten Lucčin návrat moc nesledoval. Jsem myslel, že trénovala týden. Ne? Tak to je opravdu blbost, že do Lince jela.
Reagovat
misa
Celý týden ne, jen pár dní.
Reagovat
smazaný uživatel
jak par dni??? Vzdyt ji lekar nepovolil full zatez!!! prvni ostry trening byl svym zpusobem az s Mitu...

Sice rikali, ze jeden den by mohli ostry trening s plnou zatezi dat, ale nikde to potom nepotvrdili, ze tak se stalo...takze kdo vi jestli vubec byl, ale kurna my se tu opravdu bavime o JEDNOM DNU PLNE PRIPRAVY???
Uz jak to pisu, tak se mne to zda totalne absurdni jak z nejakeho absurdniho filmu z sedesatych let;D)
Reagovat
janek_da
ono nejde, ze jenom nastoupit na jeden zápas. Kdyby šlo o zápas za barákem, tak ok.
Lucka tam, ale musela jet, organizace okolo zápasu, přespat, atd. No a 3dny fuč.
Reagovat
misa
Podle mě se mýlíš, ve zprávách byl v týdnu před Lincem rozhovor s Luckou, kde říkala, že už jí lékaři povolili plnou zátěž, takže poprvé pořádně trénovala. A to bylo úterý, v sobotu pak odjížděla do Lince.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim, ty pises, ze byla jen nemocna: neni pravda: citace:

"Jenže koncem léta ji přibrzdilo zranění břišního svalu a po US Open dokonce musela kvůli bakteriální infekci strávit týden v nemocnici a přišla tím o celou sérii turnajů v Asii."

Dalsi citace:

"Teď už asi týden běhám a začala jsem i s tenisem.

To ze beha nic neznamena...planovany ostry trening byl nekde pred odjezdem, do te doby ji pomahal Jirka Novak, aby aspon neco odpinkla!!!
Reagovat
janek_da
Nikdy nevíme jak na koho co zapůsobí, ale faktem je, že i ty nejhorší věci můžou zapůsobit... špatně.
Reagovat
misa
Dobře, to jsem taky považoval za trénink.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako miso, kdyby to byla atletika, tak jeste mozna prihmourim oko;D)
Ja si myslim, ze klidne mohli trenovat, nikam se nepachtit a potom jen jet do Singapuru...;) jet tam musi tak ci tak...do deblu.
A v pripade postupu, by byla i vic pripravena nez ted bude.
Reagovat
misa
Myslel jsem to hraní s Novákem, ne běhání :) Lucka asi chtěla v Linci moc hrát, protože viděla, jak jí utíká šance na singl v Singapuru. Pochop, že to pro ni je třeba jediná šance v životě. Taková Maria nebo Serena by samozřejmě nehrály, protože TM je pro ně skoro všední záležitost.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochop, ze hrac chce hrat vzdy...Trener by mel mit rozum...
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho si myslim, ze tam stejne postoupi i bez tech turnaju;D)
Reagovat
misa
Snad ti odhad vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
tommr
šance, že by Gavrilova mohla Lucce nějak pomoct vypadá jako úplná utopie. Dneska hraje mimořádně špatně ... :(
Reagovat
vendulkabendulka
Mela by jet na TM odpinkat debla, zkusit nasbirat sily na FC a hajde odpocivat. S tim co ted hraje bohuzel nema nejmensi sanci na solidni vysledky, je viditelne po nemoci zeslabla.
Reagovat
smazaný uživatel
nezeslábla,už je O.K. akorát není tak vyhraná ,jako Nasťa, která měla nečekanou motivaci
Reagovat
tommr
ani fyzicky není Lucka ještě úplně stoprocentní ... :(
Reagovat
Kytka
Proboha proč odpinkat? TM je větší událost než celý slavný FC. FC je jen taková kolektivní záležitost v individuálním sportu, pro zpestření. Stejně tak jako DC.
Reagovat
blixa
Nastěnka není žádná kamarádka. Je to zmije jedovatá !!! ;-)
Reagovat
Kytka
Hahaha, tak to mně pobavilo. Skvostný koment.
Reagovat
smazaný uživatel
sportoval tu někdo alespon na krajské úrovni?? Když fotbalistu někdo polechtá a spadne,tak je to normální..,když si vyšťavená hráčka vezme legílní MTO, tak už byste vyhlašovali válku!!?
Reagovat
smazaný uživatel
To, že fotbalisti padaj jako přezrálé hrušky rozhodně NENÍ normální! Dělá to z fotbalu sport dementů, podvodníků a křiváckejch hajzlů!
Reagovat
Kytka
Spíš ta korupce je ve fotbale příšerná. Od těch nejvyšších pater až po čutanou někde na plácku za vesnicí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, korupce je všude a ve fotbale obzvlášť. Ale podvádět nebo simulovat je vždycky rozhodnutí konkrtétního hráče v konkrétní situaci.
Reagovat
smazaný uživatel
taky ne, já bych se někdy rád přiznal, ale nehrál jsem sám..
Reagovat
blixa
Šmarjá ! Vtip !!! Bože ....
Reagovat
Kytka
Já to tak vzala. Někteří asi ne. Nic se nesmí brát tak smrtelně vážně. Vtip vždycky uvolní dusno.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tedy před Nasťou smekám,během 18 dní odehrát 11 těžkých utkání( Wuhan nepočítám,tam to dramata nebyla) a v pohodě jet dál?, záviděníhodná kondice i motivace
Reagovat
bIbec
Nakonec ta prohra nemusí být pro Lucii tak špatná. Dneska si pěkně zapinkala, může odjet v klidu v pohodě do Singapůru, hezky se tam aklimatizovat o den, dva dřív, potrénovat na tamním kurtu.
No buď ten singl nakonec klapne, nebo no. Vo nic nejde.
Reagovat
d@ve
Přesně tak, zbytečný se tím víc trápit. Hlavně udržet hlavu hore.
Reagovat
smazaný uživatel
myslíte ,že CSN je stroj na vítězství,jako Serena? že takový pesimismus??
Reagovat
tommr
CSN sice není neporazitelná jako Serena, ale na výhry nad průměrnejma soupeřkama, který jí budou stát v cestě do finále v Moskvě určitě v pohodě má ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
tak ,jako Lucka
Reagovat
Kytka
CSN je hlavně antukářka.
Reagovat
Fandina
Z logických důvodů dneska fandím Gavrilove. Davaj!!!
Reagovat
raron
..myslím, že LŠ na TM prostě nepatří a pokud ano, tak at to potvrdí v příští sezoně...
Reagovat
Frick
tak naložte na Flavii!

V opačnym případě držte huby.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/ooor3ugu.jpg

Pojď!
Reagovat
babolat.cz
vaše ikona padla? no a, prostě prohrála a hned je z toho šovinismus jak prase...
Reagovat
misa
Šovinismus? Asi nesleduješ, co se děje v zemi, kde vládne Putin.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč směšujete sport s politikou?
Reagovat
smazaný uživatel
Neužili jsme si toho dost za komunistů ? Á pardon, ty sis za komunistů nic neužil....
Reagovat
babolat.cz
co s tím má společného Anastasia? Myslíš, že mu hulí p...?
Reagovat
Fandina
o šovinismu si začal sám
Reagovat
babolat.cz
ty jsi úplně blbá, mlč
Reagovat
Fandina
na tebe ovšem nemám, tvoje úvahy o šovinismu s Anastazií snad souvisí. Srovnej si v hlavě, co píšeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný slovníček máš, skvěle. Nechápu proč agresivita zároveň neznamená stopku. Ono diskutovat s agresorem se nedá.
Reagovat
Fandina
Agresivita samozřejmě znamená stopku pro diskusi těch dvou minimálně. Těžko vysvětlovat druhému něco konkrétního, když jeho zájmem stejně bylo druhého urazit. Kdyby to nechtěl, nebude agesivní. Jemu nejde o diskusi se mnou, jemu jde o to mě shodit, urazit. Jeho problém, jeho vizitka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo a proto je už ponechávám jejich agresivitě a jdu....
Reagovat
Fandina
kvůli mně a jemu nemusíš, já na jeho urážky kašlu, ale třeba se tu ještě něco o tenise dozvíme ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Počujte..A komu to vlastne prospeje, Safarova na TM?...Po absencii na okruhu je len svojim tieňom, siliť za každú cenu ucast na TM?...Prečo?..Kvoli trom prehram, kvoli turnaju, divákom?...Myslim, ze akakolvek ina blizka konkurentka by bola na TM konkurencieschopnejšia..
Reagovat
tommr
jde i o to, že pokud Lucka nebude hrát na TM tak nejspíš vypadne z první desítky ... :(
Reagovat
vendulkabendulka
Pokud by i vypadla, nabere sily, potrenuje a v lednu v Australii tam muze byt zpet. Toto je ted jenom trapeni. Uz vime ze na desitku ma a i kdyz vypadne, udrzi se na dohled.
Reagovat
tommr
byla by ale strašná škoda skončit takovou vydařenou sezónu mimo první desítku ... :(
Reagovat
Frick
Tak mohl by se odehrát konečně turnaj se zcela kompletní domácí špičkou, no...
Reagovat
vendulkabendulka
Skoda by to byla samozrejme. Ale radeji nez ji zakoncit jalovymi vykony by bylo lepsi pripravit se na pristi sezonu. Imho.
Reagovat
misa
Protože to byla třeba její jediná šance v životě. Čemu tam - kromě reklamy - prospěje Maria, která za čtyři měsíce hrála jediný zápas, který ani nedokončila?
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím...Ak nemá výkonnosť, nech sa odhlási...Tento rok to bude velmi kuriozny TM..
Reagovat
Kytka
Ničemu jinému než reklamě. A i pokud jde o Petru Kvitovou, taky by tu mohli někteří napsat, že by se spíš měla soustředit na doléčení následků mononukleózy a hraje stejně jen tak, jak se vyspí. Od zdi ke zdi. Lucčin výkon šel nahoru i teď, proti minulému týdnu to bylo patrné. A do TM by se mohla dát do pořádku. A jen dostat se na TM je fantastický úspěch. Ten by si Lucka za tu dřinu a za to velké zlepšení letos opravdu zasloužila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš fakt průhledná( ý).
Reagovat
Kytka
Jsem ženská a rozhodně né čtyřprocentní.
Reagovat
Fandina
Jenžo holky jsou na tom tak, že o žádné, kromě Sereny nemůžeš říct, že budou na TM něco platné a ta tam nehraje. Všechny hrají nevyrovnaně.
Reagovat
smazaný uživatel
No a Serena se na to ......nechci býti sprostá... Ale to jí teda dost vyčítám, tu její uraženost....
Reagovat
Fandina
Mně to nevadí, že tam nebude, věřím tomu, že si to holky rozdají i bez ní a bude co k vidění. Petra určitě, pokud bude zdravá a na ostatní se taky dobře dívá. Nejsou tak vyrovnané herně jako Serena, různě se jim daří, nedaří. Ale TM to bude podle mě i bez ní dobrý. Petra, Mugu, Halep, Kerber, pořád se bude na co dívat. A nejraději bych samozřejmě Šafi, Kája.
Reagovat
Kytka
Tak na Petru moc ráda nekoukám. Je to o nervy ten její tenis, bum rána do autu nebo na lajnu. Nic moc nedoběhne. Mám mnohem radši Lucku, když je ve své top formě, tak na její tenis se dobře kouká.
Reagovat
Fandina
Rozdíl mezi Petrou a Luckou je ten, že Peta má nádherná švih, krásné rány a je mnohem úspěšnější než Lucie. Petra je herně mnohem bojovnější a agresivnější, víc riskuje. Na Šafi se hezky dívá, ale bohužel, nemá tolik výher co Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Já neříkám, že se nebude na co dívat. To jo, ale Serena to prostě shodila. Měla jet a ukázat jaká je jednička. Jí prohra s Vinci tak naštvala, že se rozhodla trucovat. Paní Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
No já to mám naopak. Ale je vidět, že Petru fakt dlouhou dobu nesleduješ. Má daleko pestřejší tenis. Chodí velmi často na síť, Lucka ne, její hra je míň pestrá. Pochopitelně myslím, když jsou holky v top formě, ne když jsou nemocné nebo po nemoci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať se ti to líbí, nebo ne a prestiž tohoto podniku vytrvale snižuješ, turnaj mistrů/mistryň je hodně prestižní podnik a každý hráč se chce aspoň jednou zúčastnit. Lucka není výjimkou. Není nejmladší a je to zřejmě její jediná šance. Už to, že se zúčastní pro ní bude zážitek na celý život a razítko na její dobrou kariéru, že se aspoň jednou dostala na turnaj mistryň. Navíc WTA je hodně nevyzpytatelná a klidně tam ještě může něco uhrát (třeba jeden zápas)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně turnaj mistrů a mistryň je jediný smysl, proč pokračuje tenisová sezona i po skončení US Open. Pokud by nebyl turnaji mistrů/mistryň nemělo by prakticky smysl pokračovat.
Reagovat
Frick
Peking špatný neni.

Nebo ten skoro 1 mil. USD ti přijde málo?
Reagovat
smazaný uživatel
To je vítaná sumička, ale to se ztratí. Než jsem se teď podíval, vůbec jsem neměl páru, která žena to vyhrála letos, natož minulé roky. Prestiž nerovná se finanční ohodnocení.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, z pohladu hraca to samozrejme zmysel má, je to prestížna vec...Ja sa skor na to pozerám z celkového turnajového hladiska..Nemyslím si, ze hráčka s takým výpadkom by bola prínosom...Bodaj by som bol prekvapený..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, letos to bude taková celkem sradička, ale jenom se tím podtrhne slabá konkurence WTA v posledních letech. Že jo Iqe? :)
Reagovat
bIbec
Třeba pro Kvítko je lepší Lucie jak třeba ta Karlička .-)
Té by tím prospěla.
Reagovat
bIbec
jako Šafářovci, berte tenhle koment s rezervou.. já su jak Kvitovec, tak Šafářovec.. mě je to fuk, jestli Petra nebo Lucie.

Nicméně, kdyby Petra měla ve skupině Lucku namísto Karličky, tak bych jí prostě věřil víc proti tý Lucii a paradoxně by tak Lucka mohla Petře "pomoct" projít ze skupiny.

A vůbec, kdyby byly obě v tý jedný skupině, tak je prostě i větší šance, že postoupí aspoň jedna z nich. Pokud by byly v rozdílných skupinách, tak nevěřím ani jedné.
Reagovat
tommr
tak je logický, že čím víc našich holek by tam hrálo tím větší šance na nějakou výhru. U třech by to už byla dokonce jistota minimálně jedný výhry ... :)
Reagovat
misa
snažila se a těší mě, že po dlouhé době zase vyhrála aspoň jeden set. Bohužel jí nejde servis, často musela jít přes ten druhý, který měla okolo 125 km/h. Ještě horší byl ale její return, ten byl přímo tragický.

TM si zahraje asi jen v deblu, ale to nevadí, bylo by toho na ni hodně, potom ji čeká asi ještě ET. Je mi Lucky líto, jakým hloupým způsobem se jí celá sezona pokazila, asi ten svůj nejlepší rok ani nezakončí v desítce :-( Slzy asi už teď tečou po její krásné tváři...

Nicméně Lucka se chová na kurtu skvěle, i když jí to nejde a hraje o hodně, tak neháže raketou, není otrávená, nesnaží se soupeřku něčím rozhodit, takové chování je pod její úroveň. Je to prostě královna Lucie. A to mám na ni nejraději.
Reagovat
Fandina
Z chování na kurtu jednička po Šafi. Jinak opět, škoda losu, kdyby nehrála proti momentálně dobře hrající Pavlju, tak měla větší šance.
Reagovat
Frick
Je tam? Neni tam? Vydržela na tom kurtu běhat 2h30m, to není sranda. Tak snad s fyzičkou to jde k lepšímu. Spíš ten servis nebyl dobrej.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska prohrála returnem
Reagovat
Frick
Skoro o každý svůj servis tvrdě bojovala...
Reagovat
smazaný uživatel
servisem taky,jasně
Reagovat
tommr
v Linci hrála na 50%, dneska to zvedla tak na 60%. Na výhry nad s trochu silnějšíma soupeřkama to ale pořád nestačí ... :(
Reagovat
rusedski
Tak nějak mi přijde, že nadávky na Nasťu ohledně MTO jsou spíš projevem frustrace ve stylu:"Ty jo, tak my se těšili jak indisponovaná soupeřka usnadní Lucce cestu za vítězstvím, a ta mrcha si troufá i se zraněním vyhrávat? Takovej škandál, ta to určitě simulovala!"

Vzít si MTO Lucka, tak tu naříkáte, jakou má chudinka smůlu na zranění :)
Reagovat
kada.tom
Schmiedlová venku, paráda :-))
Reagovat
Frick
Věřím, že ten tvůj antislovakismus tady dojme ještě méně lidí než můj daňový nacionalismus.
Reagovat
bIbec
Gratulka Nastě! Zasloužená výhra.
Reagovat
aligo
Tvůj nick mluví za vše
Reagovat
Bastian
Jediný rozumný je ty MTO zrušit. . Stala se z toho hrozná komedie.Zneužívá se to masově. Velmi často to pomůže. MTO stejně zraněný hráčce z medicínskýho hlediska nemůže nijak pomoct. Nemůžeš hrát vzdej to.
Reagovat
George_Renel
Objetí na závěr až tak moc srdečné nebylo....
Reagovat
tommr
no dneska teda vítězce gratulovat nebudu. Lucka jí měla u sítě místo pusy vrazit jednu do zubů ... :(
Pro Lucku dnešní prohra skoro s určitostí znamená konec nadějí na TM v singlu. CSN a Pennetta si to už utéct nenechají. Popravdě řečeno v současný formě si Lucka ten TM ani nezaslouží a byla by tam jen jako fackovací panák ... :(
Reagovat
kada.tom
S poslední větou do písmenka souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste fakt mimo, Včera Kája hrála prd, ale dneska Lucka?? Já jsem tedy po nemoci takový výkon nečekal
Reagovat
Kytka
Taky jsem po nemoci takový výkon ani nečekala. A do TM nějaká doba ještě je. proč by tam měla být jako fackovací panák? Tam se to může vyvinout jakkoliv. Mohla by třeba nastoupit proti Petře a pokud ta by neměla svůj den, konečně by ji třeba jednou dostala. Pokud tam nebude Williamsovic kočka, myšky budou mít pré.
Reagovat
smazaný uživatel
od tebe bych to nečekal ,vždyť hrála Nasťa suprově
Reagovat
d@ve
Oscara by zasloužila. ;)
Reagovat
Frick
Ok na Flavii je kurz 1,66, tedy vyhraje na 60%. VSAĎ NA TO BARÁK!!! Nenech tam ty prachy ležet!
Reagovat
Kytka
Pěkná kamarádka. To se jí Nasťa chtěla pomstít za vyřazení v 1. kole na RG?
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť jsou to profesionálky,ne jako my kecalové
Reagovat
Jimbo
Zase ta komedie s ošetřováním! Pokud je porouchaná, tak by neměla nastoupit v příštím kole...
Reagovat
smazaný uživatel
No teda, Šafinko, zazdilas to ? Jaké jsou teď šance na TM ?
Reagovat
tommr
minimální. Je třeba aby Pennetta prohrála s Gavrilovovou nebo aby CSN vypadla nejpozději v semifinále ... :(
Reagovat
d@ve
No, může jen čekat na to, jak si povedou CSN, Penetta a Karolína. Už to ve svých rukou žel nemá. : /
Reagovat
kada.tom
A je asi po singapurských singlových nadějích, i když třeba ne.
Nasťě výhru přeju, mám jí rád :-))
Reagovat
misa
mě zklamala, asi jsem byl naivní, vždyť je to rusačka.
Reagovat
smazaný uživatel
A jako čím tě zklamala? Že nenechala Lucku vyhrát ?
Reagovat
misa
Neustále ošetřování, vybírání MTO.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť ta ruka mohla bolet??
Reagovat
tommr
a co měly ty její MTO společnýho s tím, že jí údajně bolela ruka? To si je neviděl nebo co?
Reagovat
misa
Nebyla to jen ruka, pak si vzpomněla na další problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
po 18 dnech 11 těžkých zápasů asi každého poznamená.Že bojuje dál,je jen ke cti
Reagovat
Kytka
Každá chce vyhrát. Taky má nějaké svoje cíle, vylepšení v žebříčku atd. Poslední dobou má formu a Lucka byla po nemoci.
Reagovat
Fandina
Myslela jsem, že to nikdy nenapíši, není to sportovní, ale Šafi, nech si také namasírovat svaly, může ti to pomoct, dělají to všechny. Vím, ty jsi čestná!!!
Reagovat
babolat.cz
to píšeš Lucce? Myslíš, že to čte?
Reagovat
Fandina
Jasně, že to čte, ty to nevíš?
Reagovat
George_Renel
Je to komedie a ne tenis. Dobře zvolený MTO je lepší než tři esa v řadě. Dnes mi Ruska připomíná Bělorusku do detailu.
Reagovat
tommr
je to od tý Rusky nechutný, ale na Lucku to bohužel platí ... :(
Reagovat
babolat.cz
děla to i Novak, dělají to všichni , není to jen o fyzičce, je to i psychika a hlavně zaměstnání. nechápu, proč se nad tím pohoršujete.
shiiit
Reagovat
d@ve
Všichni určitě nee. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
všichni to rozhodně nedělají, jenom nesportovní šmejdi
Reagovat
smazaný uživatel
ruka může bolet,ale v zápalu to nevnímáš ,MT je O.K.
Reagovat
George_Renel
To přece nebylo o ruce.....
Reagovat
d@ve
Taky si myslím..
Reagovat
miledus
proč se nechává pořád ošetřovat, když ji asi dohromady nic není, podle toho jak pak hraje. hérečka
Reagovat
tommr
musím říct, že mě ta Pavlyuchenkova už začíná pěkně štvát. Pořád se tváří jako kdyby se bolestí nemohla hejbnout a pak hraje jako divá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jí poradila taktiku VVV :D
Reagovat
d@ve
Takový divadlo fakt nemám rád. Moc sympatií si tím nezíská. U mne určitě ne. :(
Reagovat
tommr
u mě ta Ruska dneska skončila bez ohledu na to jak ten zápas dopadne. Co je moc to je moc ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Sympatie nezíská, ale body a peníze bohužel jo...
Reagovat
d@ve
I když sympatie Kremlu asi jo. ;)
Reagovat
janek_da
a je to tu :-/

na to nemám nervy, odcházím přátelé
Reagovat
misa
Sovětce pomohla.
Reagovat
misa
co si o sobě myslí, brát ji co DVA gemy???
Reagovat
janek_da
já teda nějaké omezení u Nasti vůbec nevidím. Rychlest servisu ale nevím
Reagovat
janek_da
Stejně to Lucka nedá. Ten její return je ú d ě s n ý
Reagovat
blixa
Netommruj !
Reagovat
janek_da
bohužel s returnem mám pravdu. A teď :-/
Reagovat
janek_da
Lucka si měla zabúkovat maserku dřív než Nasta :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli něco L.zlepšila pod Stecklym,tak 1. sebevědomí,stejně jako Plzeň pod Vrbou
Reagovat
smazaný uživatel
Pavljučenková jako správná kamarádka Lucku nechá. ;)
Reagovat
d@ve
Dneska asi vzalo kamarádství za svý.. :D
Reagovat
janek_da
2.krok
Reagovat
janek_da
celý kurt prázdný, Nasta někde u mantinelu, míč u sítě. a já se třepu jestli to Lucka dá
Reagovat
smazaný uživatel
"Where is she?" :)
Reagovat
misa
netrap se a vzdej!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, Luciku, věřím, že to dáš.
Reagovat
janek_da
ne, Lucka už zase padá do módu "návrat po nemoci"
Reagovat
Frick
Nevíte, kdo to byl?
Reagovat
misa
Náhodná známost z hotelu, Lucka říkala, že je dobrý :)
Reagovat
Frick
Tak je fakt, že by se mi zamlouval vedle Lucky víc jak Redfůj :-D
Reagovat
smazaný uživatel
deblista Čermák...rád bych ho viděl v DC ,pořád umí
Reagovat
janek_da
takže 2 servy přímo na raketu a chyba
Reagovat
janek_da
tak 1. krok za námi
Reagovat
janek_da
ale musím říct, že v mezihře už Lucka něco hraje a servis se hodně zlepšil, i když pořád nic moc
Reagovat
miledus
díky za stream, je supr
Reagovat
tommr
Lucka trochu nečekaně vyhrála TB i když za velkýho přispění soupeřky, která od stavu 1:2 udělala 6 chyb za sebou včetně dvou DF ... :)
Jsem zvědavej jak to s Pavlyuchenkovou bude vypadat ve třetím setu - odpadne, odstoupí nebo se naopak vzpamatuje? Možný je úplně všechno ...
Reagovat
janek_da
Myslim, že to Lucka nedá. Jak se už hodněkrát stalo...
Reagovat
d@ve
Doufal jsem ve skreč. : /
Reagovat
d@ve
Ovšem, jestli to není ze strany Nasti jen menší divadýlko. Šourá se, ale když potřebuje, tak je jak laňka.. :)
Reagovat
tommr
přesně tak. Je to jen nechutná komedie. Bolesti má jen když se nehraje a během hry na ně nějak "zapomíná" ...
Reagovat
d@ve
Třeba to má ale chudák holka nařízený shora. Kreml je přeci jen mocný..
Reagovat
smazaný uživatel
může hrát svoje ,ale lepší(hlavně na servisu) to snad nebude, ted věřím Lucce
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Lucko!!
Reagovat
janek_da
Co tam Lucka sedí jak pecka? Ať si taky zajde dáchnout.
Reagovat
janek_da
Nebo ať se pobaví o banánech s Robem. Takhle tam moc přemýšlí nad zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Knizku by si mohla otevrit;D)
trebas Dostojevskeho;)
Reagovat
blixa
Vojnu a mír, nebo Zločin a trest ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spis bych na kurt doporucil jeho dilko - Hrac....;D)
Reagovat
blixa
To taky není zrovna veselej kousek ;-)
Reagovat
misa
http://www.kremlincup.ru/index_en.html

v HD.
Reagovat
miledus
dobře Lucinko, tak ještě jeden, pojjjjjďďďď
Reagovat
pockerface
Tak teď by mohla Nasťa skrečovat, pokud má něco s rukou, jak tu někteří psali.
Reagovat
smazaný uživatel
neskrečuje,jen bude mít slabší podání a to by mohlo stačit
Reagovat
misa
od 29. 8. Drž se!
Reagovat
adalv87
zkus tento http://livetv.sx/en/eventinfo/352306_anastasia_pavlyuchenkova_lucie_safarova/#webplayer_ifr|294851|352306|294851|187|4|en
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď pojď Luci, vypráskej jí, kamarádka-nekamarádka!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
kamarádka až po zápase
Reagovat
smazaný uživatel
A je tu treti set ;D)))))
Anastazie celkem trumfla i Petru;D)))
Reagovat
kada.tom
NasŤa zkolabovala v tom TB ... a nedivím se jí, že hodila tou raketou do sítě
Reagovat
janek_da
psychotenis
Reagovat
sprchon
Všechny streamy totálně zasekaný. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to jede super...
http://www.fixalen.tv/20151018/vv-1172466-tennis-5623e97a82d2f3.00186858.html
Reagovat
sprchon
Dík. ;) Ale taky se seká... Tady je hroznej internet. Raději se půjdu učit, nedá se na to koukat.
Reagovat
tommr
dávají to na DigiSportu 2 ... :)
Reagovat
janek_da
:DDDD

raketa dobře visela v síti
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Reagovat
janek_da
5:2, jiskérka naděje. Ale zhasne, počítám, to by nebyla Lucka
Reagovat
misa
6:2
Reagovat
d@ve
7:2 :) Skrečně Nasťa?
Reagovat
smazaný uživatel
4:2 není špatný začátek TB...
Reagovat
smazaný uživatel
A 6:2 ještě lepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
uff... A na sety srovnáno.
Reagovat
janek_da
To je rozdíl mezi Nastou a Luckou.

Nasta vytáhne super údery za vyrovnaného stavu. Lucka, když jí teče do bot.
A naopak je to s chybama.
Reagovat
smazaný uživatel
Nastesti se ted ta sit tak zatrepala, ze ten balon tej Anastazii neprosel jak prase...a hned je to 4:2;D) a je tu porad nadeje na 3.set;)
Reagovat
janek_da
musel jsem zatomrovat
Reagovat
smazaný uživatel
ted ur rusové skládají komplimenty za ty odvrácené MP
Reagovat
tommr
a jde se do TB což ale není pro Lucku zrovna oblíbená disciplína ...
Reagovat
misa
Oblíbená disciplína LŠ :)
Reagovat
janek_da
a jeje. je tady TB. další procházka očistcem
Reagovat
smazaný uživatel
Kujva to je djama!
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně aby došlo na třetí dějství... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli na něj dojde, Lucka jí vypráská. Věřím tomu. Věřte také, víra hory přenáší! Nebo to je láska? No to je jedno...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
janek_da
jo, je tu MP :-/
Reagovat
janek_da
nee, ona dala ace
Reagovat
janek_da
krokování se mi u Lucy moc nelíbí. stojí jak solný sloup
Reagovat
smazaný uživatel
A cos cekal tu blaho, podle mne je to uz lepsi nez tyden zpet, ale CAS hraje proti ni...evidentne. Vska o prestavce Robovi rikala, ze je totalne lejt...
...mno aspon do ni nalil trochu optimismu, rekl ji, ze uz je velka holka a i s tim si nejak poradi. Snazi se podle mne co to da, respektive, na co ted nejak ma...
Reagovat
smazaný uživatel
*Lucka
Reagovat
misa
jj, Lucka chce strašně žít :)
Reagovat
janek_da
čekal jsem to trošku lepčí :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
;D))))
Reagovat
janek_da
ono nejde, že je lejt. Ale míč míří na ní a ona nic stojí a chce to dát jenom z ruky.
Reagovat
smazaný uživatel
Chybi ji proste par zapasu, treningu...
...ale diky Anastazii si jeste da treti set...co vypadalo v prubehu toho druheho skoro jako utopie;D) Ovsem nastesti Anastazie a konzistentni vykon je neco, co se neda zatim dost sladit;D)
Reagovat
janek_da
holt není to Petka. Ta z voleje poráží top 10
Reagovat
janek_da
tak tenhle 2.serv se povedl
Reagovat
smazaný uživatel
LUcko!!?? Její 1.servis půjde dolů,využij toho,ted ať tvůj jde nahoru!
Reagovat
smazaný uživatel
LUcko!!?? Její 1.servis půjde dolů,využij toho,ted ať tvůj jde nahoru!
Reagovat
misa
Lucka buď prohraje servis nebo přijde tb. Vlastně je to jedno :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
tommr
škoda - k druhýmu brejku moc nechybělo. Kdyby se Lucce podařilo brejknout z 0:40 tak to mohlo soupeřku rozhodit ... :(
Reagovat
janek_da
K čemu to? Radši měla ten gem prohrát bez fiftýnu.
Reagovat
tommr
jj tohle soupeřku spíš povzbudilo ... :(
Reagovat
adalv87
tak asi ne
Reagovat
janek_da
Nasťa je sympatická holka, všechno. Ale jejím fanouškem bych být nemohl. Petra je proti ní vzor konzistence. A když, tak člověk ví proč hoří.
Viz už jenom, Nasťa vyhraje set a bere si MTO.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady musis jeste dodat tzv. "koeficient" kamaradsoftu;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Shoda ze 40:0 dobrá, a už výhoda ... tak ještě jeden, prosím...
Reagovat
adalv87
Že by konečně pochopila že ji to má pustit :-)
Reagovat
misa
Lucinka ještě dýchá :)
Reagovat
smazaný uživatel
to Lucka v prvním dostala klepeček....Ale naděje žije, pojď, Luci...
Reagovat
janek_da
a Nasta švihla nejlepší míč zápasu :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Break pěkně! Tak ještě uhrát svoje, pak ho pro velkžý úspěch zopakovat... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ted už věřím Lucce
Reagovat
tommr
kdyby se Lucce podařilo urvat druhej set tak by mohla Pavlyuchenkova ve třetím odpadnout ...
Reagovat
tommr
ted Lucka vzkřísila jiskřičku naděje. Snad to nepokoní při vlastním servisu ... :)
Reagovat
d@ve
No konečně brejk! :) Kéž by to přineslo nějakou vzpruhu..
Reagovat
d@ve
Teď si hlavně udržet servis.. Pls.
Reagovat
tommr
kupodivu se to povedlo a je srovnáno ... :)
Reagovat
janek_da
uf, radujme se veselme se. Lucka proměnila BP
Reagovat
janek_da
teda spíš Nasťa narvala míč do sítě, málem s odrazem od kurtu.
Reagovat
tommr
byl to její v pořadí sedmej BP ...
Reagovat
smazaný uživatel
dobry;)
brejk...
Reagovat
adalv87
Tak pojd Lucinko :-)
Reagovat
janek_da
co to je za return :-OOOO
Reagovat
smazaný uživatel
Videls ted ten sileny half...exkluzivni zalezitost;)
Reagovat
smazaný uživatel
takovy neumi ani IzzY;)))
Reagovat
janek_da
half nebo drajv volej?
Reagovat
tommr
ty returny má Lucka opravdu zoufalý - a to Pavlyuchenkova nijak zvlášt dobře neservíruje ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
v ruský telce si z Lucky utahují, co by s tímhle dělala v Singapuru, ale ona ještě ukáže ,pokud rebrejkne
Reagovat
janek_da
jejda, kolikrát si už Rusáci z nás utahovali a pak měli protáhlé ksichty
Reagovat
smazaný uživatel
Tak my si z rusaku utahujem furt;D)))
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
tommr
a je rozhodnuto. Lucka je bohužel úplně mimo a nedokáže si poradit ani s evidentně indisponovanou soupeřkou ... :(
Reagovat
adalv87
a je hotovo,musí vypadnout CSN a to hodně brzy,nejlépe max v semi
Reagovat
kada.tom
Vypadá to na to, že singapurskou dvouhru bude hrát jen Petra ...
Reagovat
spaniel
http://i1069.photobucket.com/albums/u480/spaniel77/EF863DF6-7E77-4E8E-9049-C24523041BA7_zpse7yrhrmm.png
Reagovat
janek_da
Kdyby to nebylo dneska a s Luckou, tak bych řek, že se Nasťa po tom nalitém balonu položí.
No a nepoložila :-/
Reagovat
janek_da
tak teď už fakt zbývá, co provede Nasťa. No vzhledem k tomu, že hraje proti kámošce a měla MTO, tak to asi vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to v pr...!
Reagovat
miledus
a je asi hotovo
Reagovat
smazaný uživatel
ona snad ty stopbally bere topspinem,ne?
Reagovat
pockerface
Je otázka, pokud se Lucka dostane do Singapuru v singlu, jestli jí to třeba na konec nemůže víc ublížit než prospět. Jo jako je tam hodně bodů i peněz za případné 3 prohry, ale Lucka má větší naděje v deblu a je otázka jestli jí pro ten debl zůstanou nějaké síly. A nejvíc se bojím, aby to pro Lucka nebyla moc velká zátěž sing x debl, aby z toho nebylo nějaké zranění. Možná by pro Lucku bylo lepší kdyby byla v Singapuru jen v deblu a pak se věnovala tréninku. Navíc pokud bude vyšťavená ze Singapuru, tak co si počne v FC? Strašně bych jí to přál, ale aby postup do singlu nebyl spíše danajský dar.
Reagovat
d@ve
To mne taky napadlo. Zatím to žel moc nevypadá na to, že by měla síly na debl i singl.
Reagovat
misa
rozumný názor
Reagovat
tommr
pokud nebude hrát TM tak pojede na ET a to je z hlediska přípravy na FC ještě horší. Totéž platí i pro Karolínu ...
Reagovat
janek_da
Konečně ji rozběhala z rohu do rohu
Reagovat
janek_da
Jak je Lucka "dobrá" na servisu ukázal Nastin return dropšot
Reagovat
misa
Hurá, druhý gem.
Reagovat
tommr
škoda těch promarněných BP ve třetí hře. Lucka ale na to zatím ještě nemá - hraje tak na 60% toho co normálně umí ... :(
Reagovat
misa
Lucka má s využíváním bp problémy dlouhodobě.
Reagovat
janek_da
Dopr, kdyby si tak pomohla servem
Reagovat
smazaný uživatel
Kam koukas;D)...vzdyt si zacla pomahat...technicky pekne ven z kurtu pak si to na FH obehne a sup prohoz...(z leva doprava)
Na poradny servis proste nema...jeste...
Reagovat
janek_da
koukám, že v 2.setu má ještě horší 1.servis než v 1.
Z 50% na 42%. A ted zase.
Reagovat
janek_da
o to větší byl zázrak odvrácení 3BP v řadě
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa hraje světově ,ale nevěřím, že takový záběr na servisu její ruka ve 3. setu vydrží..Lucko,drž se!!
Reagovat
janek_da
Nasťa hraje na ten styl tenisu, co teď hraje Lucka, často světově.
Reagovat
sprchon
V jakém 3. setu?
Reagovat
miledus
škoda těch nevyužitých šancí
Reagovat
misa
vzdej to :)
Reagovat
tommr
ona to určitě vzdá, ale nejspíš až poté co vyřadí Lucku ... :(
Reagovat
d@ve
To je škoda, toliko nevyužitých BB. :(
Reagovat
gigin
Dnešní vysílání turnaje WTA Tour v Lucemburku:

12.00 E1 Anna-Lena FRIEDSAMOVÁ (GER) vs. Annika BECKOVÁ (GER) [8]
poté E1 Sara ERRANIOVÁ (ITA) [3] vs. Mirjana LUČIČ-BARONIOVÁ (CRO)
po 18.00 E1 Timea BACSINSZKÁ (SUI) [1] vs. [LL] Laura SIEGEMUNDOVÁ (GER)
poté E1 Jelena JANKOVIČOVÁ (SRB) [5] vs. [WC] Mandy MINELLOVÁ (LUX)
Reagovat
janek_da
Hm a na 3BP tam švihne parádní winner. Jinak hraje doprostřed kurtu. Ideální pro Nasťu.
Reagovat
janek_da
tak je všechny 3 odvrátila, ale pak přes shodu padne :-/
Reagovat
janek_da
uff. No, ale je vidět, že na pinkání s Nasťou nemá. Musí ji rozběhat. A ne to dávat +- 2m
Reagovat
adalv87
Přeju postup Lucce do Singapuru,ale asi by tam nic neuhrála,tak at postoupí Navarro,ta má šanci něco uhrát
Reagovat
smazaný uživatel
přeju postup sobě
Reagovat
janek_da
Vlku, co říkáš Karličce? Nějak se mi přestává líbit její styl. Už zbývá jenom ten bh a i ten hraje nějak jinak, nasilu.
Reagovat
smazaný uživatel
Odletela uplne...je nejak mimo...;(
Uz pul roku...
Reagovat
janek_da
no jakože výsledky nejsou, ok.
Ale ten její styl je pryč. Chyběla lehkost, je to teď u ní dřina, jak u ostatních.
Reagovat
misa
aspoň něco :)
Jinak 1. servis Lucky okolo 155 km/h, druhý pod 130 km/h, s tím samozřejmě nejde uspět. Nemoc jí vzala hodně sil a lépe už to nejde. Lucka získala ve finále New Havenu tiebreak nad Petrou, říkla jsem si, že ji konečně porazí ... a od té doby sním o tom, jak vyhraje aspoň jeden set. I takový je sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne drz pesti, aby Lucinka nechytla kanara;)
Je videt, ze se snazi, ale pripravu neobelzes...
Jeste ji dost chybi na to, aby hrala aspon jak v lete;D)
Reagovat
misa
Nedostane :-)
Reagovat
lars
ve 3. setu muze :)
Reagovat
smazaný uživatel
uffff;)
Ale byl to boj;)
Chvilemi ma uz Lucinka pekne chvilky, ale z tech chvilkovych zalezitosti, bychom potrebovali udelat konzistentni zalezitost;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v prvnim uhrala jeden gem, to je celkem slusne...aspon to neni kanar. Jinak Lucy polovicni - z pochopitelnych duvodu, dost pomala, servisy nestale...
Rob u Lucky...snazi se ji vysvetlit, ze se ma zbavit toho pocitu, ze jeste neni pripravena...no...nevim. Tak evidentne jeste pripravena neni;D)

Ovsem Anastazie si bere lekare v prestavce...ufff, to je zapas;)
Jedna utavena z tezkeho programu, druha mimo po zraneni...
Reagovat
misa
Ne po zranění, ale nemoci.
Reagovat
smazaný uživatel
mas jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
5 tydnu lezela proste...
Reagovat
smazaný uživatel
...a to je hodne.;(
Reagovat
tommr
po zranění + nemoci ... :(
Reagovat
miledus
To by mohla udělat, hodná Nastěnka
Reagovat
Carter
Že by to Nasťa skrečla pre kamarátku? :D
Reagovat
Fandina
Šestý game už cca 14 minut, přetahují se o něj hodně. Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, zatím to na cestu do Singapuru nevypadá...
Reagovat
Fandina
Ježiš Nasťo, to musíš hrát dneska tak dobře. 1:4 pro Šafi. Pořád ale doufám, že se Lucka rozehraje. Je čas. Šafi pojď!
Reagovat
kada.tom
Tak to tak nějak vypadá, že Lucka do toho Singapuru nechce ... a ono na jednu stranu, pokud by tam měla hrát to, co předváděla v Linci nebo teď s Nasťou v Moskvě, tak by bylo asi lepší, kdyby se tam radši nekvalifikovala. Ono, aby tam dostala tři výprasky, to za to asi moc nestojí ...

(nejsem proti Lucce, chci aby se tam kvalifikovala)
Reagovat
smazaný uživatel
To já si myslím, že tři výprasky jsou lepší, než nebýt tam vůbec
Reagovat
aligo
A plus k nim body i za prohru,které bude mít v zádech celou sezónu
Reagovat
smazaný uživatel
body + slušná sumička dolárků + úžasná životní/kariérní zkušenost
Reagovat
lars
bude tam hrat debla :)
Reagovat
kada.tom
samozřejmě mám na mysli singl ..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist