Siniaková s Krejčíkovou spojí síly na olympiádě, v Paříži budou obhajovat zlato

10. 5., 17:05
Aktuality 19
Kateřina Siniaková (28) a Barbora Krejčíková (28) budou obhajovat na olympijských hrách v Paříži deblové zlato z Tokia. Siniaková to v pátek řekla televizi CANAL+ Sport. České hráčky obnoví v Paříži spolupráci, kterou přerušily vloni v listopadu po finálovém turnaji o Pohár Billie Jean Kingové.
Krejčíková se Siniakovou na posledních OH získaly zlato (© Profimedia)

"Myslím si, že všichni očekávají, že budeme hrát spolu. A mohu potvrdit, že to tak bude," řekla Siniaková. "Nebudu diváky dál napínat. Setkaly jsme se, domluvily jsme se a teď doufám, že budeme obě zdravé a budeme moc rády obhajovat zlato," dodala.

Vítězky sedmi grandslamových titulů ve čtyřhře přerušily na konci loňského roku spolupráci na popud Siniakové. Ta od nové sezony nastupovala ve čtyřhře s Australankou Storm Hunterovou, Krejčíková hraje po boku Němky Laury Siegemundové.

Zda spolu české tenistky, které před třemi lety porazily v olympijském finále švýcarskou dvojici Viktorija Golubicová, Belinda Bencicová, stihnou před Paříží ještě další turnaj, Siniaková neprozradila. "Uvidíme. Byla bych ráda, kdybychom spolu zvládly nějaký zápas před Paříži. Ale nevadilo by, kdyby se to nepovedlo. Nestalo by se to poprvé," uvedla Siniaková.

Olympijské hry v Paříži se konají od 26. července do 11. srpna. Tenisový turnaj se odehraje na antuce v areálu Rolanda Garrose, kde Siniaková s Krejčíkovou slavily dva grandslamové tituly v letech 2018 a 2021.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

19
Přidat komentář
com
Paolini si pekne zahrava.. Posledni z 11ti Italek, ktera by se mohla jako jedina dostat do tretiho kola a ona to snad jeste projede zrovna s Sherifkou
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/GNPTc8wX0AAULJE?format=jpg&name=large

Tak co, všilmi jste si už při živáku nebo až teď?
Reagovat
Ronnyx
Náhodou jsem si toho všiml , ale první jsem postřehl pana trenéra
Reagovat
lvicek
Ja pri prvnim pohledu na tu fotku jsem myslela, ze ta bloncka asi tri rady za nimi je Safinka ;). Tech dvou jsem si vsimla az po zmince o trenerovi ;).
Reagovat
Kandinsky1
Ta bruneta uprostřed je dobrá
Reagovat
Otmar
Jsem lehce překvapen, neboť jsem v to moc nevěřil. Nicméně stejně jako většina ostatních bych moc nejásal, do začátku OH zbývají 3 měsíce a to se může stát téměř cokoli. Ale je to dobře!
Reagovat
Blondie
Juchuchuchu, konečně nějaká dobrá zpráva, jinak mě teď tenis moc nebaví.
Mám radost z kluků, snažím se naladit na naše nové naděje, ale co naplat, Peťa, Karo a jejich rivalita byly pro mě největší tahák :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jsem zvědav, jestli spolu před OH něco odehrají.
Reagovat
lvicek
Neni to tak, ze ted aktualne nemaji debl partacku ani jedna? Mozna je to takovy "politicky ospraveditelny" duvod, aby mohly zase hrat spolu, aniz by jedna nebo druha byly za blbku... Uvidime, jak to dopadne.
Reagovat
Ronnyx
Nějaká novinka? Měl jsem za to, že stálou deblovou parťačku nemá jen Kateřina
Reagovat
Carter
Bára bola predsa so Siegemund minulý týždeň vo finále v Madride. Len Bára viac nehrá ako hrá tento rok, ale keď môže tak ide so Siegemund
Reagovat
lvicek
A jo, tak to mam nejake zmatene. Ja jsem mela za to, ze se zranily obe, nevim, kde jsem k tomu prisla.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Spíš Bára naposledy hrála jak po opici...
Reagovat
baba
nakonec budeme mít debl Katka - Markéta
Reagovat
Kandinsky1
Tak to jsem nečekal.
Reagovat
Ronnyx
Tak nakonec Katka přišla..
Reagovat
com
jen aby to na posledni chvili Krejcikova neodrekla kvuli nejakymu bebí
Reagovat
tommr
jj taky si myslím že nemá cenu dělat si nějaký planý naděje protože Krejčíková bude nejspíš v době OH bud nemocná nebo zraněná ...
Reagovat
ladinec
To jsou ...... zjistily , že když jsou spolu je to nejlepší
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist