Sinner se stal prvním italským finalistou US Open, Fritz je ve finále grandslamu poprvé

7. 9., 05:54
Aktuality 85
US OPEN - Světová jednička Jannik Sinner (23) při premiéře v semifinále US Open porazil ve fyzicky náročném souboji 7:5, 7:6, 6:2 Brita Jacka Drapera (22) a stal se prvním italským finalistou newyorského grandslamu. O druhý titul z majorů si italský vítěz lednového Australian Open zahraje s domácím Taylorem Fritzem (26), který udolal v pěti setech krajana Francese Tiafoea (26) a stal se prvním americkým finalistou grandslamu od Wimbledonu 2009.
Jannik Sinner (© ČTK / AP / Julia Nikhinson)

Sinner – Draper 7:5, 7:6, 6:2

Jannik Sinner prožívá týdny jako na houpačce. Kvůli nemoci přišel o olympijský turnaj v Paříži, na US Open se naladil triumfem na Masters 1000 v Cincinnati a do posledního grandslamu sezony vstupoval pod tlakem kvůli s velkým zpožděním zveřejněné dopingové kauze a neobvyklému omilostnění.

Se situací se Sinner vyrovnal a v New Yorku potvrzuje pozici nejlepšího tenisty současnosti. V šesti zápasech ztratil pouze dva sety, když ho na startu turnaje lehce potrápil domácí Mackenzie McDonald a ve čtvrtfinále bývalý šampion Daniil Medveděv, a už podruhé na US Open vylepšil své maximum.

Při premiéře v semifinále newyorského grandslamu si třiadvacetiletý Ital poradil s britským vrstevníkem Jackem Draperem. Po dvou vyrovnaných setech zvítězil po třech hodinách boje 7:5, 7:6, 6:2.

Sinner v úvodu nepotvrdil brejk na 4:3 a za stavu 4:5 byl dva míčky od ztráty setu. Podruhé už ale v zápase servis neztratil a soupeři oplatil tři roky starou porážku z Queen's Clubu. Na vítězné údery ho přetlačil 43:29, přitom udělal méně nevynucených chyb (34:43). Brit spáchal celkem 10 dvojchyb.

Oba tenisté v průběhu zápasu laborovali se zdravotními potížemi, ve druhé sadě si dokonce současně vzali medical timeout. Sinner si po pádu na kurt nechával ošetřit levé zápěstí, Draper bojoval s nevolnostmi a na kurtu několikrát zvracel.

Statistiky zápas Jannik Sinner – Jack DraperStatistiky zápas Jannik Sinner – Jack Draper (@ Livesport)

"S Jackem se navzájem moc dobře známe, jsme dobří kamarádi. Byl to fyzicky velmi náročný zápas, snažil jsem se to psychicky ustát. Je těžké ho porazit a jsem šťastný, že jsem se tu dostal do finále," řekl Sinner, první italský finalista US Open.

Sinner vylepšil letošní bilanci na grandslamech na 22:2, z toho 13:0 na tvrdém povrchu. Tolik výher na majorech během jedné sezony zaznamenali od roku 2001 jen Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovič a Andy Murray. I díky tomu si upevní pozici v čele žebříčku ATP, v němž bude mít na kontě jako teprve pátý tenista za posledních 24 let víc jak 10000 bodů - před ním se to povedlo jen už zmíněnému kvartetu Federer, Nadal, Djokovič a Murray.

"Tahle sezona je velmi pozitivní, každé finále je speciální. Když můžete hrát na turnaji v neděli, znamená to, že děláte svou práci dobře. Budeme se v tom snažit pokračovat  a uvidíme, co do dokážu v neděli," řekl Sinner.

Sinner si už zahrál minimálně semifinále na každém ze čtyř grandslamů. Až do finále to dotáhl podruhé, v lednu na Australian Open slavil první grandslamový triumf. Ve finálových duelech má skvělou bilanci 15:4, letos získal už pět titulů.

Sinner se před turnajem musel vypořádat s nebývalou mediální pozorností a rozladěním fanoušků i některých tenisových kolegů, neboť se po pěti měsících dostala na veřejnost jeho dopingová kauza. V březnu měl dva pozitivní testy na přítomnost steroidu, ale pokaždé byl úspěšný s odvoláním a vysvětlením a body a peníze mu byly odebrány pouze za výsledek na Masters v Indian Wells.

V boji o druhou trofej z majorů Sinner s podporou fanoušků příliš počítat nemůže, neboť se v neděli utká s domácím Taylorem Fritzem. S o tři roky starším Američanem se střetne potřetí a opět na soupeřově domácí půdě. V roce 2021 v Indian Wells uspěl Američan, o dva roky později na stejném místě se Italovi povedla odveta.

Fritz – Tiafoe 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1

Šestadvacetiletý Fritz v New Yorku na pátý pokus překonal čtvrtfinále grandslamu, v semifinále ale uspěl hned při premiéře. Krajana Francese Tiafoea udolal 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1 a vyhrál sedmý vzájemný duel po sobě. Ten poslední rozhodl ziskem 11 míčků v řadě na přelomu čtvrté a páté sady.

Fritz se stal prvním Američanem ve finále grandslamu ve dvouhře mužů od roku 2009, kdy se to povedlo Andymu Roddickovi ve Wimbledonu. Právě Roddick je i posledním americkým vítězem majoru, v roce 2003 triumfoval na US Open.

Tiafoe hrál semifinále grandslamu podruhé v kariéře a znovu na domácím US Open. Opět v něm padl v pětisetové bitvě, před dvěma lety nestačil na pozdějšího šampiona Carlose Alcaraze.

Výsledky US Open ve dvouhře mužů


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

85
Přidat komentář
Vlk-v-trave
@diskuse (djokoland)
jak jsem na kompu tak ty příspěvky míjím, nemám potřebu vás komentovat, hlavně diskusi, prostě mě to nějak speciálně nezajímá, ale s novým TP dost často čtu z mobilu tam se bohužel roluje... na mně vyskakují samé agresivní vulgarismy, vaginy, čur... atd.

Jako je to asi váš nový trend djokoland s kozorohem, turistou, nolkou, marduchem, a ja nevím kdo ještě,,, ale tak nějak vodsaď podsaď, kdo se má tím probíjet...

Jako chápu, že vám asi chybí vzkazník, kde se můžete "diskusně" vydovádět, ale když tak bojujete za tu djoko morálnost, tak mě to příjde dost mimo...
...nekomentuju vás, neoceňuji, ale tp čtou i děcka, mladí lidé, kteří pinkaj někde v žáčcích atd...

Hlavně diskuse, jestli může omezit to "vylévání piva z oken"...

Se to fakt nedá... se dá dohadovat a jít po sobě trochu na normálněji...
To, že TP toleruje ten hnus, ještě neznamená, že to musíme zneužívat... díky moca fak né za mně, to něka přeroluji, ale za ty děcka, ať v tom šíleném světě aspoň na ně nevyskakují tyhle agresivní pitominy...

Díky... myslím, že tu může být místo pro mnoho názorů, pohledů bez těch agresivnách vulgarismů za každou cenu...
Reagovat
com
rika moralista, kterej tu verejne ironicky zesmesnuje redakci

Vlk-v-trave
04.09.2024 20:49
Muchová jede bomby.
Zametá se tu celkem pravidelně, také šokuje, měli jsme tu už zmyrtvýchvstání, občas se tu válcuje, dokonce někteří si to mezi sebou často rozdávají, někteří se i poperou, takže nechybí i výprasky, a dokonce někteří (se i) válí, až nám z toho někeří i padli, někteří se nebojí někoho skolit, a jiní zase zatahují za ruční brzdy,,, někteří třebas dominují a nadělují kanáry, a tak se i skalpuje, a někteří se i překvapivě nadřou,...
...ale to všechno je prd... proti tomu jak se válí bomby...
Reagovat
sojka1
uplne mimozni uder, tenhle tvuj micek neliznul ani caru na debla.... ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
je jistě zajímavé, že si ukládá mé příspěvky... to bych nečekal... neboť ne jednou si už kopl... nebo pinkl... Takže jen nevím, jestli je to dobře, nebo ne... :-)) myslím tím ten jeho zájem....
...a asi to nechci vědět...

Zkusím spíš kouknout na to ženské finále, co nám ta Rychlá laň vymyslí na to bombování... myslím, že jí uvidíme běhat po celém kurtu.... i na saku asi chybět nebude, neboť se nám Arynka zlepšila v dropšotech.
Reagovat
sojka1
taky to planuju omrknout, ale uz z principu: Amazonka v plne zbroji a Rychla lan, jak tohle asi muze dopadnout.... ovsem zase pozor na ty myslenkove stereotypy.... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
v rámci přípravy se dá naplánovat ledascos... ale na tom kurtu to pak zvládnout...

Četl jsem si dnes v autubuse rohovor s Jackem Drapálem, a překvapila mně jeho otveřenost ke své nervóze, čím dál postupoval v turnaji, tím víc byl nervózní v každém zápase (prý s tím hodně bojuje a neumí si s tím zatím moc poradit), že ani moc dobře nejedl, psychicky byl už v tom SF úplně zničený, plus vlhkost, hodně se odvodnil, a tak jen vysvětlil to zvracení, za které se omluvil... nenapadlo mně během turnaje, že je tak nervózní a už vůbec, že právě z toho důvodu to dospělo až tam kam to dospělo...

Dnes jistě promluví ve finále i nervóza, a doufejme, že nám laň aspoň na tom kurtu trošku pobude...a nebude to hotové v cuku letu... :-)
Reagovat
paddy
kdyby hrála proti Musettimu, tak by měla větší šanci, ten má pomalejší forehand smile
Reagovat
paddy
než Sab
Reagovat
Vlk-v-trave
Pustil jsem si to s komentářem Martiny N.
Začátek ji překvapil jak to Laň zvládá, no mě také... Martinu délka úderu Jess, či return, mně že Amazónka začla finále nervózněji...:-)
Reagovat
annah
Ta Vlkova přehlídka používaných výrazů a slovních spojení byla velmi vtipná...
Reagovat
Marduch
Hele ctu jen obcas o ATP a od tech, co jsi uvedl, jsem nic takoveho nezaznamenal. Jses si jisty, ze jde o Djokoland? Třeba takovej kozoroh se tady neobjevil xy mesiců.
Reagovat
paddy
myslím, že vyjmenovával tým, ale obecně má pravdu, bohužel vy to asi nevnímáte, to je na tom nejsmutnější
TP = toxický portál smile

zejména diskuse tady provokuje a uráží několikrát na denní bázi

O tobě jsem si myslel, že patříš mezi umírněnější, ale jak ses tady nedávno projevil, příp. obhajoval Djo agresivní chování zápalem boje, tak jsem si mohl udělat obrázek. Djo samozřejmě nebude na nikoho řvát, když se prochází po areálu, povaha se hlavně projeví v kritických okamžicích ve stresu. Hráči projevují frustraci, ale Djo patří mezi ty nejhorší. A je trapné, když pak ze sebe (a vy z něho) dělá srdíčkáře a polo-anděla. Panichi nedávno, řekl, že to s ním je někdy těžké.

Cca dva měsíc zpátky turista na někoho použil velmi vulgární urážky, a když jsem ho na to upozornil, tak řekl, že má na to právo. Nepamatuji si to přesně, ale on si určitě vzpomene, příp. někdo jiný potvrdí má slova.

na závěr si dovolím ještě udělat malou koláž nesouvisejících (ale reálných) příspěvků
sranda musí být, i kdyby fotra věšeli smile
----------
Marduch 23.08.2024 14:48
Co ty jsi za píčuse
Reagovat
turista 14.07.2024 21:53
Zmlkni hovado!
Reagovat
Marduch
Ajaj, paddy si udělal obrázek. A nachytal me na neslusne slovo. To jsi si fakt uložil?
TP = toxický paddy
Reagovat
Nola
particka okolo byvaleho GOATA vyvolava konflikty, takze ja sa nedivim, ked niekto vypeni, oni su taki slusni a objektivni, ale pichaju ako osy bez kralovnej
Reagovat
diskuse
:)) paddy je psychicky nemocný člověk. Je mi ho vlastně na jednu stranu celkem líto v momentech, kdy ho zrovna argumentačně nedrtím. Djokovic ho přímo/nepřímo tolikrát traumatizoval, že už by nepomohla ani léčba elektrickými šoky ala Přelet nad kukaččím hnízdem. :)

Jedna věc je nezvládat vyhrávajícího a zdravého Djokovice. Ale druhá věc je nezvládat zraněného Djokovice na sklonku jeho kariéry, nejlepší kariéry v dějinách tenisu napříč všemi gendery. :)) To už je na chocholouška.
Reagovat
paddy
Average forehand topspin speed (km/h) smile

Sabalenka 129 smile smile smile
Alcaraz 127
Sinner 126
Djokovič 122

Reakce Evert: "wait, what?" smile

Myslím, že už není překážka, aby ATP a WTA hráli v jednom pavouku smile

Sabalenka
"And I feel even kind of uncomfortable being on the top and even hit it harder than the guys," she added, laughing, "That's really interesting stats."

No bodejť, už je to moc podezřelé. Že by kouzelná mast? smile
Reagovat
Patik
Možno keby chlapi orgazmicky skriekali pri každom údere ako ona lietalo by to rýchlejšie.
Reagovat
alcaraz.dva
Hekani(hlasitý vydech) zvyšuje rychlost v průměru o 4 %, podani je o 7km/h rychlejsi
Reagovat
Patik
Hekanie hlasity vydych alebo hlasity orgazmicky vreskot ?
Reagovat
alcaraz.dva
Souhlas...neprijemne pro usi.. ale to je soucast techniky ale taky psichologie zapasu
Reagovat
Vlk-v-trave
Během sezóny 2025, někde v polovině... už nebude WTA a ATP.


Je potvrzeno, že během příští sezóny dojde k fúzi a bude nová zastřešující org. Tennis Ventures, tedy jedna org. pro ženy i muže, a jasně nová zkratka,,,
TV (krycí kod Tranvestic Vision) :-))
Takže se třebas dočkáme dříve než si myslíme...

Srandičky, srandičky, ale TV je už opravdu potvrzeno, jediná a poslední překážka bylo přerozdělení odměn mezi holky a chlapy... nakonec byl potvrzen poměr 20 (ženy) ku 80 (muži) .
Chvíli se protestovalo, ale výhod - už pomalu pro bývalou WTA - je tolik, že to nakonec velmi rádi přijali...

Fúze je vize WTA, která chtěl podpořit ženský tenis, který prý snad procházi ekonomickou krizí... nejsou schopni je už platit.. těch 20 procent z celkového balíku jim dá víc než mají teď.

Pokud by nebyly společné GS, Masters, asi by si spíš holky hrály na bohatý a bohatý sport na příjmy, než by to mohlo být reálné...

https://www.youtube.com/watch?v=RVI80I-sJ3M
Reagovat
diskuse
Bože, ty jsi opravdu nevzdělaný analfabet.... a ani tenis jsi snad nehrál.

https://www.instagram.com/p/C_ilINXNUAE/

Tady máš vysvětlení od Mouratogla ...... je to všechno o efektivnosti a míře top spinu. A neplatí tolik na B, ale platí na C atd. .... kombinatorika. A teď už drž raději zobák, sketo zákeřná. :))
Reagovat
paddy
Fritz: "My feeling is that I am going to win the final against Sinner"

Fritz možná chytil český syndrom smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hlavně se nepozvracet, to prý k vítězství moc nepomáhá, minimálně podle Drápala.
Reagovat
paddy
Od r. 2001
elitní skupina hráčů s 22 vítězstvími na GS během jedné sezóny smile
Djokovič, Federer, Nadal, Murray, Sinner
Reagovat
paddy
Navrátilová není hloupá smile

"He got what he really wanted, which was the Olympic gold medal, but he still wants the 25th Grand Slam, because then he's one more than Margaret Court," Martina Navratilova said.
Reagovat
Marduch
Tak i ty paddy?
Reagovat
enfee
Sinner win ve trech setech. To nejtezsi ma za sebou
Reagovat
com
pro ty pomalejsi prelozim z anglictiny do cestiny smilesmile

Sinner vyhraje ve trech setech smile
Reagovat
Martinecek
Taky si myslím. Sinner, když je zdravý, je na hardu jen těžko k poražení.
Reagovat
McBorg
Ešte pred US Open som mal tušaka,že to vyhrá neaký amík a ktosi tvrdil že eše na to nemajú
Reagovat
Krisboy
Ten "ktosi" měl pravdu.
Reagovat
alcaraz.dva
Reagovat
paddy
Italští tifosi po vzoru těch srbských řeknou, že Sinnera může zastavit jen zranění

Sinner se už dostal přes 10 000b a je jedním ze čtyř aktivních, kteří mají kariérní GS SF. To jsou věci, o kterých se španělskému ješitovi zatím jen může zdát.

Tiafoe je pouze solidní komparz. Po prohraném posledním gemu 4. setu se zhroutil jako domeček z karet.
Reagovat
Amputace
Tím španělským ješitou myslíš Alcaraze? No, ten je sice ještě o rok mladší, přičemž už má obhájený Wimbledon a chybí mu pouze AO ke zkompletování kariérního GS, ale budiž.
Reagovat
Patik
Reagovat
Nola
ako napisal klenot mezi muzi - je to tu iba banda pubertakov a radoby odbornikov, tento troll si ziadnu pozornost nezasluzi.....
Reagovat
diskuse
No, a ještě ve vedlejším článku nechutně urážel Sabalenku. Tradiční zákeřný lstivý padíček. Zkouší tyhle ming games v sekcích, kam nechodí tolik čtenářů.
Reagovat
Nola
rad by bol redaktorom tohto portalu, ale asi maju plny stav a nepotrebuju tendencne clanky, ktore budu niektorych tenistov vyzdvihovat a inych zakopavat pod ciernu zem, nikdy by nebol objektivny, aj ty skus na tom popracovat, a Nadala uz radsej nechaj oddychovat na Malorke, bol svojho casu skvelym tenistom, ktory sa postaral o velku rivalitu, on zabezpecil v prvopociatkoch, ze tenis sa stal tak popularnym, nikoho nebavi sledovat nekustocnu dominanciu jedneho hraca
Reagovat
paddy
to, že jsi kamarádka největšího provokatéra a sprosťáka v historii TP, který už dostal několik banů (nicky nadsenec, australan atd) hodně vypovídá o tvojí osobě smile smile
ty jen prohlásíš, že je neobjektivní smile smile smile smile smile smile smile
Reagovat
Nola
mozno ty mas kamaratov cez anonymnu diskusiu, ja pojem kamarat cez anonymne fora nepoznam......

ja mozem reagovat na kohokolvek v tejto diskusii, alebo mi to zakazes? si si vymedzil pravo obmedzovat slobodnu diskusiu, alebo budes urcovat kto s kym moze diskutovat a na koho reagovat?
hodnot si osoby, ktore poznas v osobnom zivote, si iba uplakany net troll, ktory by rad viedol diskusne forum, mazal prispevky a dirigoval ostatnych, pritom sam tu trollujes hracov, ktori sa ti nepacia
Reagovat
paddy
opět pro tebe typická zákeřná argumentace - tradiční překrucování smile
já jsem ti nikdy neříkal, s kým si můžeš psát
jen jsem dnes upozornil, že ti vůbec nevadí, jakým způsobem se tady projevuje australan a na ostatní tady nasazuješ psí hlavu, příp. jak sama říkáš "chtěla sis jen kopnout"

BTW, co je nového v konspiračním světě? smile
Reagovat
Nola
si argumentacna nula, vies pouzit iba to, co najdes na nejakych zahranicnych weboch, alebo okopirujes od slovenskych cobolakov /tak nas volate/, u nas tomu vravime plagiator
Reagovat
paddy
člověk s tvou úrovní inteligence mě nemůže urazit
bavím se, jak se tady pravidelně zesměšňuješ v debatách s ostatními smile
Reagovat
paddy
budu hodný a prozradím ti, že tvoje taktika si hrát na mravokárce má jednu malinkatou chybičku - je úplně k ničemu smile smile smile
když tady každý ví, jak na denní bázi tady urážíš hodně lidí smile

a vedle si přečti, jak Djokovič je s Araby velký kamarád a v říjnu tam pojede na další exhibici
Reagovat
victim
Alcaraz nar.5.5.2003
Sinner nar.16.8.2001
Reagovat
turista
Alcaraz má už 4 vyhrané GS. Sinner jen 1 a ještě zastíněný pozitivními testy na Closterbol navzdory tomu, že byl osvobozen.
Reagovat
Nola
Reagovat
diskuse
Španělský ješita si toho italského podvodníka zatím maže statisticky na chleba s naprostým přehledem. Alcaraz navíc zatím nemusel používat steroidy jako Dopik Sinner a Rafael Dopal. Hihi. :)) GS se mohou Sinnerovi oficiálně počítat od nuly až od roku 2026, jestli ho teda zase nenachytají s ohněm (pardon, s máslem) na vlasech.
Reagovat
PetaM
Zajímalo by mě, jestli tě někdo hlouposti učil, nebo jsi na ni přišel sám?
Reagovat
diskuse
Zapomněl sis dát prášek? :))

Jedno je ovšem jisté. Takových de.bilů jako ty, Davorko, Royal a padDICK se nerodí mraky. To jsou opravdu exponáty vhodné max do zoo, do expozice ultra negramotů. :)
Reagovat
PetaM
Jediný exponát jsi ty. Ale co ti to budu vysvětlovat. Pro hlupáka každý hloupý.
Reagovat
McBorg
Davaj pozor aby dovtedy,nenachytali toho tvojho vamosoveho toreadora....
Reagovat
paddy
to jsou prostá fakta a popis chování na kurtu - Alcaraz ještě calnedar SF nemá, ale v lednu by se to mělo změnit
stejný ješita je i Djokovič, ta jejich pověstná "ouška" znají snad všichni smile

myslím, že ty si jen nervózní, že se rýsuje generace, která by mohla Djokoviče překonat, a proto si psal, že Alcaraz bude muset vyhrát tak 35 GS, aby se mu vyrovnal smile

můžeme to i otočit, že Alcarazovi bude stačit 15 GS, když vyhraje kalendářní GS, což vyapdá realisticky

zkopíruji tu ještě tabulku, která tě nedávno musela také vyděsit

Alcaraz má pěkně našlápnuto smile a i Borg převyšoval Big3 smile
======================================
počet GS titulů
Věk na konci sezóny: Djo - Nad - Fed - Alc - Borg
^ = rekord pro daný věk
18r: 0 - 0 - 0 - 0 - 1^
19r: 0 - 1 - 0 - 1 - 2^
20r: 1 - 2 - 0 - 2 - 3^
21r: 1 - 3 - 0 - 4^ - 4^
22r: 1 - 5 - 1 - na - 6^
23r: 2 - 6 - 4 - na - 8^
24r: 4 - 9 - 6 - na - 10^
25r: 5 - 10 - 9 - na - 11^
26r: 6 - 11 - 12^ - na - na
27r: 7 - 13^ - 13^ - na - na
28r: 10 - 14 - 15^ - na - na
29r: 12 - 14 - 16^ - na - na
30r: 12 - 14 - 16^ - na - na
31r: 14 - 16 - 17^ - na - na
32r: 16 - 17^ - 17^ - na - na
33r: 17 - 19^ - 17 - na - na
34r: 20^ - 20^ - 17 - na - na
35r: 21^ - 20 - 17 - na - na
36r: 24^ - 22 - 19 - na - na
37r: 24^ - 22 - 20 - na - na
38r: na - 22 - 20 - na - na
39r: na - na - 20 - na - na
40r: na - na - 20 - na - na
41r: na - na - 20 - na - na
Reagovat
Amputace
Fajn. Sinner ještě nemá 4 GS, natož nějaký z nich obhájený. Sinner ještě nemá 5+ Masters titulů. Sinner ještě nemá ani minimální náběh na kalendářní GS. Nějaká pseudostatistika o kalendářním semifinále na GS... co to jako je? Koho to zajímá? Alcaraz je v číslech úplně jinde, a to je navíc ještě mladší.
Reagovat
Nola
su tenisti, ktori to dokazali uz v 20-tke a su tenisti, ktori si musia pomahat, aby tuto metu dosiahli
Reagovat
1semi1
Odemknul byste prosím někdo tento článek o největším padouchovi v české tenisové historii?

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ivo-kaderka-svaz-tenistu-kauza-nemovitosti.A240904_173905_domaci_stud
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ivo-kaderka-svaz-tenistu-kauza-nemovitosti.A240904_173905_domaci_stud?h=8E32CEC17A482415A651BCE6598C4BAB
Reagovat
1semi1
Děkuji
Reagovat
alcaraz.dva
Spokojenost Chobotnice Sinner v akci..Ve finále je i hráč, který verejne podporil Jannika...Zoufalci placou..A ja drzim pesti obojim
Reagovat
Tomas_Smid_fan

Taylor ho podpořil?
Reagovat
alcaraz.dva
Prohlásil, že nemá připomínky, věří odborníkům a že pravdu zná jen Sinner i jeho tým.
Reagovat
annah
Jeho názor bych podepsala. Vidím to stejně.
Oba finalisté sympaťáci, je mi jedno, kdo vyhraje. I když trochu víc přeju Jankovi.
Reagovat
diskuse
Ale copak copak Annah WintourOVÁ? Už zase budeš trávit finále GS s lubrikantem a dildem v ruce? Hlavně si nezapomeň dát pod zadek ručník, abys zase nenadělala bordel na gauči. :) To je pravidlo číslo jedna.

A nezapomeň si dát nějaké steroidy, když je tak ráda podporuješ a propaguješ, princezno, Věrko Mikulcová.
Reagovat
alcaraz.dva
Ač nejsem Ceska( v práci používám jen odbornou cestinu) i tak jsi pro mne dost trapny..zkus se nehroutit z každého příspěvků tě holky.
Reagovat
diskuse
Jak se hned vačice chtěla pochlubit, že používá odbornou češtinu. :) Nejspíš proto se na TP prezentuje češtinou na úrovni prosťáčka z prvního stupně základní školy. Možná i ten Sinner by nám tu česky napsal něco komplexnějšího než ty. Hihi. :)
Reagovat
alcaraz.dva
Tak si tady počkej na Sinnera
Reagovat
alcaraz.dva
Jo, s její názory nestotoznuji, neznamená to ale že mám právo ji urážet
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to spíš naznačuje, že vysvětlení moc nevěří, jen to diplomaticky zaobalil. Ale lepší než házet špínu nebo nepodložená obvinění... V podstatě to popsal dost pragmaticky a správně.
Reagovat
alcaraz.dva
Já bych to viděla nasledovne: u toho jsem nebyl...steroidy neschvaluje.. v soucastne dobe je všechno prokazatelne
Reagovat
alcaraz.dva
Neschvaluji
Reagovat
diskuse
Jinými slovy Fritz říká mezi řádky to, že Sinnerovi nevěří, a že Jannik podváděl. Jasný Taylorův strach z italského šéfa ATP.

To zde nechápou pouze zdejší uživatelky myslící vagínou a homosexuální kluci v akci snažící se najít otvory Sinnera a Fritze, kam slunce nesvítí. :))
Reagovat
PetaM
Pokud někdo mluví mezi řádky, je to srab, ne chlap. Pokud se někdo bojí, tak taky není chlap. Možná by měl v tom případě Fritz uvažovat o kariéře na WTA. A prosím, jaký máš důkaz, že Jannik dopoval?
Reagovat
diskuse
Projeď si články a moje příspěvky z posledních dvou týdnů na TP. Tam jsou všechny důkazy o dopingu zahrnující pozitivní výsledky Dopika Sinnera na steroidy. :))
Reagovat
PetaM
Tvoje příspěvky fakt projíždět nebudu ???? Můj čas je příliš cenný, než abych ho plýtval na kilometry tvých smyšlených žvástů. Až si budu chtít přečíst nějaké zajímavé teorie, navštívím tě v blázinci.
Reagovat
TheRoyalBlue
Odporúčam na neho nereagovať, presne to chce. Je to pre neho jediný spôsob ako vie nadobudnúť pocit, že niekomu na ňom záleží. Keď na neho prestanete všetci reagovať, možno nájde nejaký iný spôsob - napríklad demonštratívnu samovraždu. Potom to už ale bude problém tých psychiatrov a nie náš.

Mimochodom, raz som urobil výnimku a v skratke mu vysvetlil, že jeho "názory" o Sinnerovom dopingu nedávajú žiadny zmysel, samozrejme nereagoval.
Reagovat
diskuse
Už zase tvá projekce Davorku, pardon - modrásku? :)) Kam ti máme poslat záchranku, až si zase budeš chtít demonstrativně podřezat žíly? Nezapomeň si vzít tabletku na uklidnění, ať se tu psychicky nesložíš. Hihi. :)

Mimochodem, ty jsi nevyvrátil ani jeden můj argument v posledních několika článcích za poslední dva týdny na TP. Tvé pseudo kvazi domněnky jsou děravé jako ementál. Stačí se podívat na články za poslední dva týdny, ty nevzdělaný slovenský dezolátní priateľu. :) Paradoxně jsi to ty, kdo podléhá reverzní konspiraci. Úžasné pokrytectví. Bravo. Dobrou noc, nashle u Sabalenky. Hihi.
Reagovat
Patik
Sinner vyskereny na obrázku jak keby ho zase "hojivou" masťou natierali.
Reagovat
bardunek666
Tady někdo neunáší, že na fotce není srbský podvodník
Reagovat
com
Djokobitch je na 9 miste pro letosni TM By tam chybel po kolika letech - po 10, po 20ti? Nechce se mi to hledat smile
Reagovat
Patik
Tomu ver.. musím sa s tým naučiť žiť
Reagovat
turista
Novak Djokovič není podvodník. To spíš Sinner.
Reagovat
fandorin78
Djokovič podváděl jen když se chtěl dostat na AO bez vakcíny proti covid.
Reagovat
Patik
Reagovat
Martinecek
Prosím tě, už toho nech, jsi hodně trapný. Smiř se prostě s tím, že tvůj Srbeček už grandslam nevyhraje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist