Sledujte US Open na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

8. 9. 2015, 12:00
Aktuality 11
PR ČLÁNEK. Sázkařská komunita číhá na překvapení. Poslední Grand Slam sezóny je v plném proudu a favoritem na titul letos podle tipérů poprvé není Novak Djokovič! Povede se Rogeru Federerovi návrat na trůn po sedmi letech? Sledujte US Open živě na TV Tipsport!
Sledujte US Open na TV Tipsport

Ve Flushing Meadows je v plném proudu finálový týden! Stejně jako před turnajem, tak i ve druhém týdnu zůstává hlavním favoritem největší sázkařské komunity na celkový triumf Roger Federer. Švýcarovi věří přes 60 % tipérů, mezi nimiž je i sázkař s přezdívkou Cibo33, který na jeho výhru naložil 54 060 Kč! Světová jednička Novak Djokovič je pak na 35 % všech tiketů.

Ke dvěma mužským favoritům přidal sázkař s přezdívkou jarkaw ještě Serenu Williams, všem třem přisoudil, že se dostanou minimálně do semifinále a svůj tip poslal do Tiket arény za rovných 100 000 Kč!

Sázka na favority

Oproti mužům je to v ženském pavouku poslední tři roky jasná záležitost. Serena Williams přijde, zahraje si a odchází s titulem. To je určitě i důvod, proč jí v kurzu 1,55:1 věří 83 % sázkařů. Není divu, vždyť po 27 letech můžeme v neděli poznat novou vítězku všech čtyř Grand Slamů v jedné sezóně! Na TV Tipsport ale můžete sledovat i cestu Petry Kvitové, která je druhou favoritkou a věří jí přes 11 % sázkařů.

Usedne na trůn po sedmi letech Roger Federer? Překvapí někdo Serenu Williams? Jak se povede českým tenisovým jedničkám?  Sledujte na TV Tipsport každý den přímé přenosy z US Open 2015!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte špičkový světový tenis. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

pva, TenisPortal.cz, Tipsport

Komentáře

11
Přidat komentář
Fandina
Udělala jsem si nedávno předregistraci na internetu a podívala se na streamu na nějaké mače, hlavně ze Štvanice, na zápasy holek a když jsem se potom chtěla doregistrovat, tak jsem došla do nejbližší pobočky, ale vykkázali mě tam odtud, protože jsem tam přišla s vnoučaty. Takže jsem se na dokončení registrace vybodla.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha,Fandina má vnoučata. Já jsem si vždycky myslel, že je to nějaká praštěná puberťačka.
Reagovat
Fandina
Jsem stará páka v důchodu.
Reagovat
FulnekUltras
;))) ovšem v nejlepších letech... ;)
Reagovat
Fandina
jasně, kdejaký důchodce se za mnou otočí
Reagovat
FulnekUltras
Vzhledem k postupující hranici odchodového dne D ;) bych ten záběr viděl širší... ;)
Reagovat
Fandina
Ano je ještě hodně lidí, kteří jsou starší než já ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Myslel jsem právě naopak... ;)
Reagovat
Fandina
Těch je ještě víc ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
a do pětašedesáti daleko... ;)
Reagovat
mendrit
Tam stejnak musíš mít nabitý kredit na účtu a ještě myslím i pravidelně sázet jinak ti to utnou. Co jsem si tam vybral tak už mám stream jen na chance, kde je to stejné i se stejnými kurzy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist