Sledujte Wimbledon na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

7. 7. 2015, 05:00
Aktuality 1
PR článek. TV Tipsport vám přináší přímé přenosy z nejslavnějšího tenisového turnaje. Vsaďte si a sledujte živě špičkový tenis. Získejte navíc zcela zdarma 150 Kč na vaše první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!
Andy Murray na TV Tipsport

Nejslavnější Grand Slam postoupil do své druhé části a sázkařská komunita má o favoritech jasno! Na tiketech je adeptem na celkový titul mezi muži Novak Djokovič, kterému věří 82 % sázkařů. Za ním se o důvěru sázkařů dělí Andy Murray s osmi procenty a král All England Clubu, Roger Federer, jemuž věří sedm procent tipérů.  Sázkař s přezdívkou potsch1 ve své analýze navíc zdůrazňuje, že „Fedex“ se v Halle prezentoval skvělou formou a v cestě za rekordním osmým titulem mu věří.

Mezi ženami je letos už trochu samozřejmě naprosto suverénní favoritkou Serena Williams, která si podle 92 % sázkařů jde pro třetí grandslamový titul v roce 2015. Ostatně ani sázkař s přezdívkou 23059347 nevidí ve své analýze pro Serenu jinou soupeřku než ji samotnou.

Sledujte na TV Tipsport každý den přímé přenosy z Wimbledonu 2015! Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte špičkový světový tenis. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč.

pva, TenisPortal.cz, Tipsport

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
150 je pěkně málo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist