Sledujte Wimbledon živě na TV Tipsport a získejte zdarma 250 Kč!

23. 6. 2014, 06:00
Aktuality 1
PR ČLÁNEK. Tradice, noblesa, hrdost. To je Wimbledon, nejslavnější tenisový turnaj planety. Špičkové zápasy z londýnského All England Clubu si nyní můžete vychutnat v přímých přenosech na TV Tipsport. Sledujte strhující utkání českých i světových hvězd, která v televizi nenajdete.
Sledujte Wimbledon na TV Tipsport

Obhájí trofej loňský šampion Andy Murray? V přípravě na Wimbledon musel skousnout nečekanou porážku s Radkem Štěpánkem. Kromě Murrayho a Novaka Djokoviče, který je letos nasazenou jedničkou, patří k hlavním favoritům světový vladař Rafael Nadal. Španěl čtyři dny po triumfu na Roland Garros nezvládl přechod z antuky na trávu. V prvním utkání na turnaji v Halle prohrál s Dustinem Brownem 4:6 a 1:6. Představí se Nadal ve Wimbledonu v excelentní formě? Sledujte ho v akci na TV Tipsport.

České jedničky Tomáš Berdych a Petra Kvitová jsou v All England Clubu nasazenými šestkami. Finalista turnaje z roku 2010 Berdych loni skončil ve čtvrtfinále. S Djokovičem padl 6:7, 4:6, 3:6. Před branami semifinále zůstala i Kvitová, která podlehla Belgičance Kirsten Flipkensové 6:4, 3:6, 4:6. Dokáže česká lvice zopakovat svůj životní úspěch, wimbledonský titul z roku 2011?

Všechny české a světové hvězdy, které se na Wimbledonu představí, můžete sledovat online v přímých přenosech na TV Tipsport, největší internetové sportovní televizi. Založte si účet u Tipsportu ZDE a začněte sledovat slavný Wimbledon okamžitě a zcela zdarma. K tomu navíc dostanete od Tipsportu zdarma 250 Kč na vaše první sázky!

pva, TenisPortal.cz, Tipsport

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zcela zdarma možná, okamžitě rozhodně ne, nejprve se musí na pobočku...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist